Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια κ μωράκια!

Τατιάνα μου μ άρεσε αυτο που χρονομέτρας όσο το τραγούδι των γενεθλίων! Που τα σκέφτεστε ρε κορίτσια είστε τρομερές!

Αναστασία μου τα τζονσον δεν σου τα συνιστώ γιατι έχουν μια βλαβερή ουσία μεσα (δεν έχετε δει ποτέ στο fb που κυκλοφορεί μια λίστα με προϊόντα πιυ έχουν βλαβερές ουσίες; Επώνυμα προϊόντα δηλαδή. Στα βρεφικά θυμάμαι τα τζονσον κ τα νιβεα).

Αργία κ σημερα λοιπόν...

Τασουλα μου κι εγω γυρίζω Μάρτιο στη δουλειά κ το ζω μεγάλο άγχος. Δεν θελω να αποχωρίστω με τιποτα τον μικρο μου! Αλλά ούτε η δουλειά μου μου αρέσει κ αυτο το κανει ακόμα πιο δύσκολο έως ανυπόφορο...

Ήθελα να σας ρωτησω τα αφήνετε να κοιμούνται κ βάζετε την ενδοεπικοινωνία;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια κ μου!! Περασαμε ενα μαρτυρικό βραδυ!! Τελικά μας εκανε την νυχτα μερα και δεν ξερω για πιο λόγο! Ισως επειδη ειχε τους πονους άλλαξε κ το προγραμμά του... Κοιμότανε οοοοοοοοολη την ημερα και το βραδυ κάθε 45' με 1 ωρα ξυπνουσε! Με τεντωσε... Τα πήρα κιόλας! Λεω κατσε κυριος δεν θα ξεκουράζεσαι την ημερα κ το βραδυ θα με τρελαινεις εμενα! Θα κοιμάσαι μέχρι τις 10-11 κ μετά ξυπνιος μέχρι τις 2-3 μετά υπνο, θα σε ξυπνησω αν κοιμασαι μεχρι τις 6 και μετά ξυπνιος μεχρι τις 8-9 μπανακι κ υπνο! Ε δεν πάει άλλο! Πφφφφ...

Αναστασία μου ναι κερω ερχεται το μεγάλο...να δουμε πως θα ειμαστεεεεε! Παναγια μου.... Καλά για το οτι πας παντου με το μωρό μην αγχωνεσαι κι εγω ετσι ειμαι! Παντου κ μαρσιπο κ καροτσι! Αλλά δεν εχουν δει το μεμε μου οπως λεει κ η Βούλα (αληθεια που βρισκετε καλέ αυτή) αλλά εχω θηλασει κ εξω! :)

Τασσουλα μου ποοοοοοσο χαορομαι κοριτσι μου μπραβοοοοοο σου!! Καντο κ αυριο κ μεθαυριο την ιδια ωρα θα δεις θα αυξηθεί!! Και να ξερεις το μωρό θα βρει γαλατακι κ αμα δε βρει απασσχολησε την για λιγο για να ξανα κατεβει! :)

Τατιάνα μου καλημερουδια! Τι καλημερα δηλαδή αφού δεν κοιμηθήκατε... Κάνε υπομονη καλη μου θα στρώσει ο μικρος σας. Θα το κανει το προγράμμα του αν οχι σε λίγο σίγουρα μόλις ποιας ατε τον τέταρτο μηνα θα δεις μεγάλη διαφορά γιατι ειναι εκεί που σταματούν κι οι κολικοι κ τα μωρά κοιμούνται πιο καλα! Το βίωσα με τη μεγάλη μου κ σου το λέω εκ πείρας!

Κορίτσια εγώ δεν το βγάζω το μικρο έξω γιατι φοβάμαι... Απο το κρύο φοβάμαι δηλαδή. Βέβαια εχω κ τη μαμα μου που της το αφήνω αν δεν είχα βοήθεια μάλλον υα τον έβγαζα κι εγω.

Καλημερα και καλη χρονια και απο ενα μανουλιτσες και μπεμπακια!!! Ευχομαι σε ολες σας αυτη η χρονια να σας φερει ευτυχια και υγεια για εσας τα μωρακια σας και τις οικογενειες σας!! Σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.Τωρα που κοιμαται ο μικρος ειπα να προσπαθησω να σας γραψω μετα απο 2,5 μηνες την δικη μου ιστορια τοκετου!!! ΑΑΑΑΑ!!! Να μην ξεχασω να κλοσωρισω τις νεες μανουλες που ηρθαν!!! Λοιπον ξεκιναω ... στις 12/10 ωρα 9,30 ξυπναω με εντονο συναισθημα για τσισακια δεν κρατιομουν με τιποτα ..παω να σηκωθω ααπο το κρεββατι βρρρ τα πρωτα νερα και μπολικα μαλιστα αμαααν λεω κατουρηθηκα!! Παω να κανω ενα βημα βρρρρ παλι τα νερα αμαν σπασαν τα νερα μου φωναζω τον ανρα μου ο οποιος επινε το καφεδακι του εξω στην βεραντα ...''μωροοοο μου !!!! Σπασαν τα νεραααααααα!!!'' αυτη την στιγμη την ειχαμε μελετησει πολυυυ δεν θα αγωνομασταν με τιποτα!!! Βαλιτσα ετοιμη και βουρ για το νοσοκομειο!! Φτανουμε στα επειγοντα βλεπω μια μαια και της λεω με ψυχραιμια εεεε γεια σας!!! Μου εσπασαν τα νερα νομιζω πως γενναω!! Πονας μου λεει; Οχι τιποτα δεν νιωθω!!! Λεω και εγω τι ωραια θα εχω πιο ευκολη γεννα απο την πρωτη που κρατησε 17 ολοκληρες ωρες!!! Αμ δε!!! Με τα πολλα με πανε στο δωματιο μου κανουν καρδιοτοκογραφημα με κοιτανε απο κατω τιποτα διαστολη ουτε χιλιοστο το σινικο τοιχος ειχα!!! Εχεις χρονο ακομα μου λεει μπορει και αυριο να γεννησεις!!! Απο τις 10,30 το πρωι οι πονοι με επισαν στις 11 το βραδυ ανυποφοροι με ακουγε ολο το νοσοκομειο μου βαζαν χερι τιποτα καμια διαστολη!! Αμαν δεν τους γλιτωνω τους τεχνητους ετσι και στον πρωτο μου γιο!!! Αφου λοιπον εχω χασει ολα τα νερα το μωρο δεν κουνιοταν καθολου απο τις 1 το βραδυ και μετα με αφησαν μεχρι το πρωι της επομενης να ποναω φριχτα χωρις να κανουν τιποτα απολυτως να ουρλιαζω παρτε το με καισαρικη!! Να σημειωσω οτι γεννησα σε πανεπιστημιακο χωρις γιατρο στην εφημερια του νοσοκομειου λογω οικονομικης δυσκολιας!! Οοοοοολοι μα οοοολοι οι φοιτητες περασαν απο πανω μου το τι χερι εφαγα δεν λεγεται να τσακωνονται οτι το μωρο ερχεται ισχιακα οχι ελεγε ο αλλος πιανω κεφαλι, οχι ελεγε αλλη πιανω χερι εγω να μην εχω αλλο κουραγιο ουτε για ανασες ουτε για τιποτα!!! Μπαινει μια μαια και βαζει και αυτη χερι μου λεει το μωρο εκανε τα κακα του πρεπει να το πω στον καθηγητη!!!! Ε πεστο κοπελα μου γιατι χανομαστε!!! Ερχεται και ο κυριος καθηγητας βεβαιως βεβαιως ο οποιος με παρακολουθουσε μεχρι τον 7ο οταν μου ειπε για τα λεφτα που θελει τον σχολασα!!! Με βλεπει λοιπον και λεει παρτε την τωρα το μωρο χανει παλμους!! Συνοψιζοντας απο τις 9,30 που μου εσπασαν τα νερα και με πονους φυσιολογικου τοκετου για 12 ωρες με το μωρο σφηνωμενο στην λεκανη μου το πηραν με καισαρικη στις 11 το πρωι στις 13/10!! Ολικη αναισθησια φυσικα γιατι θα τον χαναμε τον μπεμπη αφου πνιγοταν στα κακα του!!!! O μπεμπακος μπηκε στην εντατικη στην θεροκοιτιδα για μια μερα γιατι;;; Γιατι ειχαν κανει λαθος το βαρος του μας ειπαν την επομενη οτι γεννηθηκε 2080γρ ενω ηταν 3080!!! ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ με τον αντρα μου δυο βδομαδες πριν ειχε βαρος 2980 και τωρα 2080;;; Τι να πω τετοια λαθη τετοιοι χειρισμοι σε νοσοκομειο επειδη δεν ειχα γιατρο;;; το μωρο θα το χαναμε επειδη εκανε κακα του και εκεινοι με ειχαν για μαθημα στους φοιτητες;;;; Οι παιδιατροι μας ελεγαν για καταγμα στην κλειδα αν καθυστερουσαν κι αλλο ...γεννηθηκε με αιματωμα στον αριστερο ωμο του επειδη τον πιεζαν να κατεβει στην λεκανη!!! Το στοματακι του ηταν στραβο γιατι;;;; Γιατι ολοι περασαν απο πανω μου σαν να ημουν εκθεμα σε μουσειο!!!!! πΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ε;;; Καθηγητες και επιμελητες να αφηνουν στα ορια μεταξυ ζωης και θανατου μια ζωη!!!! Ντροπηηη τους!!! συγνωμμη αλλα συγχιστηκα!!! Αφου εντελλει το μωρακι μας το πηραμε απο την εντατικη την επομενη μερα και αφου ολα δοξα το Θεουλη ειναι καλα πλεον προσπαθω μονο να σκεφτομαι το μωρακι μου να ειναι καλα και χαλαλι του ολη η ταλαιπωρια εξαιτιας καποιων!!! Αυταααα σας ζαλισα λιγο αλλα ηθελα να σας τα πω πολυ καιρο τωρα!!! Παντως τωρα ειμαστε μια χαρουλα και το στοματακι μας εφτιαξε και το χερακι του που δεν το σηκωνε καθολου μια χαρα δοξα το Θεουλη και την Παναγιτσα μας!!!! Μεγαλωνουμε πολυ γρηγορα και θηλαζουμε καλα περασαμε κολικακια ελαφρα χωρις ιδιαιτερα κλαμματα αλλα με πολλα σφιγκοκολιξ οπως τα ελεγα... σας αφηνω τωρα γιατι γκρινιαζει σας φιλω ολες και μπεμπακια σας!!!

7baa9c7d39.png

Τασουλα μπράβο! Άντε.ετσι συνέχισε κ μπορεί να κανεις καλη τραπεζα να πάρεις κ κανα ρεπό απο τη μαμαδοζωη..να βγεις και μια...ωρα που λέει ο λόγος για ενα καφέ με τον άντρα σου!! Χαχα! Πωπω..70 μέρες λοχεια..!? θα χα συγκαει μέχρι τους αστραγάλους.. Εγώ είχα λίγες μέρες μονο.. Η αδεια λοχείας μου δεν εχει λήξει ακόμα..το χα ψάξει πριν φύγω κι επειδή δεν εχω κάποιον να με βοηθήσει εδώ στην αθηνα την πήρα όλη μετά τον τοκετό.δουλευα μέχρι την τελευταία στιγμή ετσι ώστε ακόμα κι αν δε μου δώσουν το εξάμηνο να μην ειναι το ζουζούνι μου μια σταλιτσα..που να τον άφηνα..σε κάποια ξένη..? εμείς δεν εχουμε το "δυο μήνες πριν και δυο μετά", για την ακρίβεια το εχουν όσοι εχουν υπογράψει σύμβαση μετά το 2006. Εγώ δουλεύω απο πριν κ μπορούσα να το πάρω οποία στιγμή ήθελα αφού έκλεινα τον 7ο. Ε..και για να μη με πιέσουν να το πάρω δεν τους είπα ποσών μηνών ήμουν. Είχα κι ενα άγχος ότι θα σπάσουν τα νερά στη δουλειά κ θα μιλώ με κανέναν πελάτη και φρρρρρρ θα τρέχει το βρυσακι! Ευτυχώς το αντράκι μου ήταν κύριος κ βγήκε Δευτέρα πρωί την πρωτη μέρα της άδειας μου..!

Βρε Μαριρεν τεσσάρων δεν είστε? νωρίς δεν ειναι? εμενα η παιδίατρος μου Πε μετά τον έκτο..τι σας είπε να δίνετε? του βάζω του μικρού διαφορα πράγματα κοντα στη μύτη να δω πως θα αντιδράσει..δεν αντιδρά παρα μονο στα εσπεριδοειδή..μανταρίνια, πορτοκάλια...ανοίγει ενα στόμα ναααα..!

Τατιάνα θα στρώσει..δε στο λέω σαν συμβουλή γτ δεν ξέρω αν ειναι σωστό, ας πουν κ τ αλλα κορίτσια που εχουν πιο πολυ πείρα, αλλα απασχόλησε την τη μέρα μπάς και κουραστεί το βραδάκι κ πέσει για ύπνο..κι εμείς μέχρι τις 3,30 ξύπνιοι είμασταν αλλα ξέρω το λογο..είχαμε επισκέψεις και το απόγευμα κ το βράδυ και ο μικρός δεν την μπορεί την αναμπουμπούλα..χαλάει το προγράμμα του κάθε φορά. Εγώ για να τον κοιμησω ξαπλώνω μαζί του, με κλειστά παντζουρια και τον παίρνει ο ύπνος μετά απο λίγο..και σηκώνομαι. Εχω λίγες τύψεις κ νιώθω ότι τον κοροϊδεύω, αλλα εχω κ δουλειές να κανω...:(

Όσο για το άλμα που έρχεται..κορίτσια ευτυχώς που βρήκα κι αυτο το φόρουμ να σας γράφω, να σας διαβάζω, να ξεχνιέμαι κ να καθησυχαζομαι! Να ας πούμε πιο πολυ ηρέμησα που μου είπατε εςεις ότι αυτο το κοκκινακι στο ματάκι του το εχουν κι αλλα μωράκια παρα που μου Πε η παιδίατρος ότι δεν ειναι τίποτα κ θα φύγει..

Αγάπη, δεν το ξερά για το τζονσονς!! Ευτυχώς δεν το εχω βάλει στο μικρό ακόμα..περίμενα να τελειώσει το σεπτονα. Για αλλαγή το πήρα..τα συμπαθώ τα σεπτόνα κι ειναι και ελληνικά. Καλα που μου το πες, δε θα το βάλω καθόλου...

Ενδοεπικοινωνία ενώ εχω πάρει δεν την χρησιμοποιώ..ισως θα πρεπε..τι αν πω..τον βάζω στο κρεβάτι και πηγαίνω κ τσεκάρω ανα διαστήματα.γενικα ακούγεται κιόλας..στο διπλανό δωμάτιο ειμαι.Μην φοβάσαι να τον βγάζεις το μικρό έξω...πιο δύσκολα θ αρρωστήσει αν τον βγάζεις παρα αν τον αφήνεις μονο στα ζεστά μέσα..

Να ρωτήσω βρε κορίτσια..πως τα ντύνετε εςεις τα μικρά? εννοώ μέσα στο σπίτι κυρίως..προσπαθώ να μην τον φορτώνω το μικρό αλλα και να μην κρυώνει κ δεν ξέρω αν το χω βρει..ειναι πιο δύσκολο απ όσο νόμιζα. Του φορώ ενα φορμάκι εσωτερικό η κοντομάνικο η μακρυμάνικο λεπτό ( αυτο με τα μπουτακια έξω για να του ρουφάω τα μπουτακια όταν τον αλλάζω!!), καλτσακια και απο πάνω ενα μακρυμάνικο φορμάκι με ποδαράκια κ ενα φούτερακι ( απο αυτά με το φερμουάρ μπροστά) η αντί γι αυτά τα δυο του φορώ βελουτε φορμάκι. Πιστεύετε ότι ειναι καλα η ότι ειναι πολλά? τη νύχτα πιτζαμακια..δλδ φανελάκι και φορμάκι μαλακό βαμβακερό απο πάνω...

Ελα ρε Αφροδιτακι...τι κρίμα..ποσο ηλίθιοι ειναι ορισμένοι άνθρωποι..πολυ στενοχωρήθηκα με την ιστορία σου.δειχνει ποσο κάποιοι άνθρωποι εχουν μονο τα λεφτά στο μυαλό τους. Καμια συνείδηση κ καμια συναίσθηση. Να σας ζήσει το μωράκι σας κ τωρα που πέρασε να σκέφτεσαι μονο τα θετικά.. Τι να πω..πας σε ιδιωτικό ψάχνουν πως να σε ξεψαχνίσουν κ πως να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα κ ο γιατρός κ το νοσοκομείο. Πας σε δημόσιο πάνε πως να βγάλουν φακελάκια με το λιγότερο δυνατό κόπο. Ας καταλάβουν κάποια στιγμή οοοολοι αυτοί, ο νοσοκομειακός συρφετός, ότι η γεννα ενός μωρού ειναι δικαίωμα και για το μωρο κ για τη μάνα κι ότι ειναι μη εμπορεύσιμο. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού, πχ Αγγλία, ειναι ολα δωρεάν. Δεν νοείται να γεννήσει γυναίκα και να πληρώσει.. Ειναι μια απολυτα φυσιολογική διαδικασία, δεν είμαστε εμπόρευμα. Αμάν νευρίασα τωρα.τα χουν κανει ολα ενα πράγμα. Γεννιέσαι πληρώνεις, παντρεύεσαι πληρώνεις, τεζαρεις πληρώνεις. Βιομηχανία. Δηλαδή αν είχες σκασει ενα χιλιαρικακι στο γιατρο θα σε πρόσεχε ε? Άντε να ψάξουν τον Ιπποκράτη να τους ξαναγράψει τον όρκο γιατι αλλα ορκίστηκαν κι αλλα κάνουν.

Διαφημίσεις

Nimrodel δεν το κατάλαβα αυτό με την άδεια. Εντάξει στο μιλειτο για την άδεια αλλά στον ΟΑΕΔ δεν θα έπρεπε να κάνεις τα χαρτιά σου όταν θα τελείωνε η άδεια από το ΙΚΑ;; δεν έχω καταλάβει κάτι μάλλον. Δουλευεις απο πριν το 2006 απο πόσο χρονών δηλαδή αφού είσαι 29;; απο τα 18;; εκπαιδευτικός δεν είσαι;;; μάλλον κάτι κατάλαβα λάθος;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Δεν φταις εσυ..εγώ δεν τα εξήγησα σωστά..δεν ειμαι εκπαιδευτικός εν ενέργεια.εχω δουλέψει σε φροντιστήρια αρκετά χρονια αλλα η δουλειά μου ειναι σε τραπεζα όπου δουλεύω απο πριν τα 18. Έδωσα εξετάσεις μολις τελείωσα το σχολείο κ ήμουν 17,5. Εμείς δεν εχουμε ΙΚΑ, αλλα σε όσους προσλήφθηκαν μετά το 2006 ισχύουν τα ιδια..άσε κι εγώ μέχρι να καταλάβω τι ισχύει έκανα ενα σωρό τηλέφωνα στην αρμόδια υπηρεσία. Το αν θα μου δώσουν η όχι το εξάμηνο εναπόκειται στην καλη θέληση των απο πάνω μου.. Βέβαια το καλοκαίρι που μας πέρασε με όσα έγιναν εγώ πέθανα στη δουλειά, απογεύματα, ΣΚ, μέχρι νύχτα πήγα κι ας ήμουν έγκυος. Οποτε τον άλλο μήνα που ειναι να παω να ζητήσω το εξάμηνο το σκέφτομαι...ετοιμάζω να αποστήθισω τα επιχειρήματα μου.

Αχ ευτυχώς βρε Αγάπη μου που μου λες οτι τα περασες κι εσύ γιατί αρχισα να νιωθω βουνο δυσκολίας την νυχτα-μέρα! Σήμερα από μόνος του κοιμήθηκε καμία ωρα στις 11-12 (βρηκαμε ευκαιρια με τον αντρα μου κ ξεστολίσαμε κ καναμε δουλειές!) ξανα εκανα γενική του μικρού το δωμάτιο κ στησαμε κ την πολυθρόνα (τελεια ειναιιιιι κ ξεκουραστηηηηη!!!) κ μετα το μεσερι κοιμηθηκε 3-17:45 άρα οκ!!! μετά πήγε να ξανα κοιμηθηκε τον απασχολησαμε τον τραγουδουσαμε παιζαμε και προλάαααβαμε να τον λουσουμε κ τωρα τον θηλαζω κ ειναι ετοιμος!! Για να δουμε σημερα!!! εγώ ναι χρεισιμοποιώ την ενδοεπικοινωνία κ με έσωσε κ εμενα κ τον αμτρα μου γιατι τον βαζουμε στο κρεβατι του κ στο δωματιο του και εμεις κοιμομαστε στην κρεβατοκαμαρα ή κανουμε δουλειες κ ακουμε μην τυχον κατι...εχει καλή ηχομονοση κ το σπιτι οποτε μας βοηθησε!! επισης μην κανεις σαν καποιες μανουλες που τα κλεινουν μεσα τα μωρά κ μετα οταν βγαινουν τρελενονται στο κλαμα γιατι δεν εχουν συνηθισει!! είναι καλό και γι αυτά να βγαινουν να περνουν καθαρο αερα κ χαλαρωνουν κιολας!! Φυσικά κ για σενα καλό ειναι!!!

Αφροδιτη μου ενταξει εμεινα μ@@@@@ με τα συγχωρησεως!! ειναι δυνατον?! αχ κοπελα μου πάλι καλά που πήγαν στο τέλος όλα καλά κ επανηρθε κ το μωράκι κ εσυ δεν επαθες κ τίποτα χειροτερο φτου φτου!!@ είναι απλά τραγικοί!! συγχοστηκα!!! αμα ανοιξω το στομα μου ο ΟΧΕΤΟΣ θα ειναι οποτε δε λέω τιποτα!! Ντροπη τους κ μπραβο σε εσενα που δεν τους εβαλες φωτια!!!

Αναστασια μου ετσι κάνω αλλά κάποιες φορές όπως εχθες οτι κ να εκανα κοιμότανε!! μακάρι να στρωσουμς γρηγορα!!εμεις μόνο το βράδυ κοιμόμαστε μαζί οταν τον θηλάχω ξημερωματα κ σπάνια το μεσημερι οταν νυσταζει κ δε μπορει να κοιμηθει κ εγω κουτουλάω τον πέρνω αγκαλιά κ κοιμόμαστε στο σαλόνι αγκαλιά...α κ σημερα που ξυπνησε γιατι τον τρομαξε ο μπαμπάς κ τον πήρα στο κρεβάτι μας (ο μπαμπας πηγε στη δουλειά) κ κοιμηθηκαμε παρειτσα μεχρι τις 5:20 που ξυπνησα εγω!! χιχι.. Πάντως για το ντυσιμο εξαρταται κ τι θερμοκρασία έχεις στο σπίτι.. εγώ πχ στο δωμάτιο του μικρού εχω 22 και στο υπολοιπο 23.. Το βραδυ πεφτει στους 20-21 και ετσι του φοραω εσωρουχακι (κοντομανικο-μακρυ) με τα μπουτακια που ειναι εξω, πυτζαμουλες το βραδυ καλτσακια κ τον φασκιωνω απο το στηθος κ κατω γιατι χαλαρωνει κ τον βοηθαει στους κολικους, κ τον σκεπαζω με κουβερτα αγκαλιάς.. την ημερα εσωρουχακι καλτσακια κ φορμάκι βελουτέ συνηθως κ ειμαστε κομπλέ!! βλέπεις βέβαια το μωρό αν ιδρωνει ζεσταινεται, αν ειναι κρυα τα ποδαράκια του κρωνει.. Μην κοιτάτε τα χέρια δεν εχει να κανει με τον αν κρυωνει ή οχι... συνηθως όπως εισαι ντυμμενη εσύ συν κάτι παραπάνω για το μωρό.. οταν βλέπω οτι ζεσταινομαι εγώ κ ιδρωνω συνηθως ειναι ετσι κ το μωρό οπότε βγάζω!! αν κρυωνω κ εγω τον σκεπάζω με μια φλις.. το μεσημερι που κοιμάται με την φλις τον σκεπαζω... αυτααααα...

Καλά κορίτσια η πολυθρόνα ειναι τέλειαααα!! χαλάλι τα 80?!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιανα σε λίγο θα λες που ειναι εκείνες οι μέρες που κοιμόταν κ δεν ξυπνούσε. Εμενα όλη μέρα ειναι ξύπνιος και κοιμάται απο λίγο μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 10 η 11 το πρωί, με μικρά διαλείμματα βέβαια.

Θα βάλω θερμόμετρο στο σπίτι..δεν εχω ιδέα πόσους βαθμούς εχουμε. Ειναι αρκετά ζεστά πάντως αν και δεν ανάβουν στην πολυκατοικία και ανάβουμε εμείς κατι θερμοπομπούς. Τους εχω συνέχεια αναμμένους να δω τι ΔΕΗ θα μας έρθει..Άσε είπα ότι θα βάλω νυχτερινό τουλάχιστον, αφού κανεις δε δέχεται να βάλουμε πετρέλαιο κι ας εχω , 2 χρονια τωρα, πει τόσα επιχειρήματα και πέσαν όλοι να με φάνε ότι και καλα κανένας στην πολυκατοικία δεν εχει νυχτερινό κ με ρώτησαν αν περνιέμαι για έξυπνη....τι να πω..

Γιατι τα χεράκια όταν ειναι κρύα δε θεωρείται στοιχείο ουι κρυώνει? μονο στα πόδια φαινεται? Χμ..βέβαια τωρα που το ακούω μου φαινεται λογικό..κ σε μας ετσι ειναι.

Θελω ΤΩΡΑ να μου πεις ποια πολυθρόνα πήρες!!!!! Χεχεχε να δω που θα τη βάλω!

Διαφημίσεις

Αφροδιτουλα μου τωρα κατάλαβα γιατι δεν μας περιέγραψες απο την αρχή τη γεννα σου... Πω πω κορίτσι μου πως αντέξεις τόσες ώρες με πόνους; Δεν είναι επεικυνδινο για την υγεια σου; ΑΙΣΧΟΣ κ ΝΤΡΟΠΗ τους αυτοί δεν πρεπει να εξασκούν την ιατρική! Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξετε μα κανένα κανάλι να τους βγάλετε στην τηλεόραση αυτούς του επειτιδιους! Άσχημη εμπειρία είχες ασυζητητί!

Πάντως για τα κακά ξερω οτι δεν ειναι επικίνδυνο για κάποιες ώρες αλλά σίγουρα ειναι επεικυνδινο να πέφτουν οι παλμοί του μωρού! Γι αυτο σου το πήραν αμέσως. Το είχα πάθει κι εγω στην κόρη μου η οποία φαινόταν το κεφαλακι αλλά δεν έλεγε να βγει κι επειδη είχαν αρχίσει οι παλμοί της να πέφτουν ο γιατρός με έκοψε έπη τόπου (χωρίς αναισθητικό) κ την έβγαλε! Αλλά αφού εςυ δεν είχες καν γιατρό εκεί να σε παρακολουθεί πως θα γλύτωναν κ την καισαρική. Πω πω κι εγώ συγχιστηκα τωρα φαντάζομαι εςυ που το βίωσες κιόλας πως θα νοιωθεις!

Τατιάνα μου Καλορίζικη η πολυθρόνα κ καλούς θηλασμους μιας κι εχεις μακροχρόνιο πλάνο γιαυτους! Ναι σίγουρα να μην ανησυχείς θα στρώσει ο μικρουλης σου απλά σου βγήκε γιο δύσκολος! Ετςι ειναι κάποια μωρά ειναι απλά πιο δύσκολα απο τα αλλά! Κι εμένα τα δικά μου

Κι εμένα τα δικά μου καμία μα καμία σχέση η συμπεριφορά του ενός με του άλλου κ δεν κανω τιποτα διαφορετικο απλά η κόρη μου ηταν δύσκολο βρέφος κ τωρα δύσκολο νήπιο κι ο γιος μου εινςι ήσυχουλης! Ετςι ειναι αυτά. Εμεις οπως κ να χει πρεπει να έχουμε υπομονη κ να τους δίνουμε όση Αγαπη έχουμε κι ακόμη παραπάνω!

Αναστασία μου κι εγω με θερμοκρασία 22-23 του βάζω φορμάκι εσωτερικό χωρίς ποδαράκια κ φορμάκι εξωτερικό βαμβακερό με ποδαρακια κ καλτσούλες κ απο πάνω ζακετουλα μάλλινη ή βαμβακερή χοντρή. Και το βράδυ απλά αφαιρώ τη ζακετουλα κ αυξάνω λίγο τη θερμοκρασία στους 25-26. Κι εννοείται οποτε τον ποιασω ή τον θηλάζω τα ποδαράκια τα καλύπτω με μάλλινη κουβερτούλα!

Εσεις στην έξοδο τους πιυ τα βγάζετε συνεχεια τι τους φοράτε;

Αναστασία καλά ειναι χαζοί μερικοί ανθρωποι τι να πω... Βαλε νυχτερινο καλή μου θα σε σώσει! Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο οι θερμοπομποί κάνουν καλό και δεν στεγνωνουν την υγρασία στον χωρο... Εμεις γιατί μενουμε σε προκατ δεν εχει καθόλου υγρασία το σπιτι κ αμα αναβουμε στεγνωνει υπερβολικά ο χώρος... Γι αυτό τα ρούχα που πλένω τα απλώνω μέσα στο σπίτι κ πάντα αφήνω το παραθυρο της κουζινας σε ανάκληση.. Πρεπει να εχει λιγη υγρασία μεσα στο σπιτι για να μην στεγνωσουν τα ρουθουνακια και γενικα για το αναπνευστικο του μωρού.. Ποπο εσενα κοιμαται πολλές ωρες!! Τι ωραιαααα! Να σου πω προτιμώ να κοιμαται το βραδυ παρά την ημερα! Ναι για τα χερακια με εχει πει η παιδιατρος οτι δεν εχει να κανει.. Καλά εμενα κοιμαται και με τα χερια πάνω στι κεφαλι οπότε ουτως ή αλλως έξω ειναι κ δεν μπορώ να τα ζεστανω τελειως! Την πολυθρονα θα τη δω κ θα σου οω! Μωρε κι εμεις δεν εχουμε χωρο πραγματικά! Μολις παρουμε κ ντουλάπα στου μικρού να δω που θα την βάλουμε!! Η γαμοβαφτιση ειναι 24 Σεπτεμβρη αλλά θα ειμαι στη Σάμο πολύ καιρό κ θεσσνικη θα παω 2 φορες μεχρι τοτε οποτε πρεπει να ειμαι ετοιμη!! Hopeeeeee μου θα κανω τελικα κ εγω στο χαμογελο του παιδιου τα προσκλητηρια!!

Ευχαριστώ Αγάπη μου!! Ναι ναι μακάρι να το πάω όσο μπορεσω!! Ναι μωρε ολα τα μωρακια ειναι διαφορετικα! Πάντως το αγοράκι μου δεν κλαιει καθολου σχεδόν δεν τον ακουμε! Απλά δεν κοιμαται κ ειναι ζωηρούλης!! Βασικά για την θερμοκρασία το βράδυ κορίτσι μου δεν ξερω κιόλας κ ουτε θελω να σε πειραξει αυτό που θα πω, αλλά και η παιδίατρος μου ειπε πως πρεπει να ειναι πιο χαμηλά από την ημερα... :/ δεν ξερω για ποιον λόγο και ουτε κ αν ισχυει! Αλλά αφου εμαθε το μωρό κ ειναι μια χαρα όλα καλά!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...