Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αναστασία, εγώ ειμαι η Εφη, συνάδελφοι, σχεδόν... Χάρηκα για τη γνωριμία και που ήρθες στην παρέα μας. ελαιόλαδο βάζω κι εγώ αλλα το αφήνω δυο, τρεις μέρες, δεν την λούζω και υποχωρεί κάπως...

Αγάπη εγώ της καθαρίζω με φυσιολογικό ορο τα ματάκια πρώτα, με διαφορετική γαζα το καθένα κι έπειτα το υπόλοιπο προσωπάκι. Πολλές φορές βρέχω κι ενα βαμβακακι με ζεστό νερό και της το καθαρίζω.

Κορίτσια σημερα υποφέρω και κλαίω απο τους πόνους στην σπονδυλική στήλη. Σχεδόν δεν μπορω να αναπνεύσω.... Δεν εχω πάρει την μπεμπουλα μου ούτε μια αγκαλιά, με το ζόρι τη σηκώνω να ρευτεί και την ξαναβάζω κάτω... Ποσο εχω στεναχωρεθεί δεν φαντάζεστε!... Με κοιτάει θελει αγκαλίτσα και εγώ δεν μπορω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασία μου χαρηκα για την γνωριμία!! Στις 22 γιορτάζεις?? καλά αστερι θα γινει ο γιος σου!! Χιχι!! Μια χαρα ειστε μωρεεεε ποσο σας ζηλευω φτου φτου!! Μπραβο μπραβο!! Ο αντρας μου αυτό λέει για την αλλαξιερα μπανιερα πηραμε τόσα αλλά τέτοια δε πηραμε και το μετανιώνει! Μας εχει τεντωσει η μεση μας στο μπανακι κ στην αλλαγη αλλά τι να κάνουμε? εγω το παρκοκρεβατο δε το δοκιμασα τωρα που θα μαζεψω το δεντρο κ θα βαλω εκει το παρκοκρεβατο κ θα το δοκιμασω! Προς το παρόν το ρηλαξ και το γυμναστηριο το τιμάμε δεόντος! Ειδικά στο ρηλαξ κοιμαται κατευθειαν κ στο γυμναστηριο παιζει πολύ ωραια κ ομορφα! Χιχι ! Και γελάειιιι ασε λιωνω!! Εγώ έβαλα συνεχομενα 2 φορές ελαιόλαδο και το αφησα κ τις 2 φορες 3 μερες και τον βουρτσιζα τα μαλλακια.. Βεβαια εκει που εχει πολύ μαλλί δεν εφυγε κ δε ξερω τι να κανω.. Λετε να φυγει μονο του??

Εμείς κάθε πρωι η παιδιατρος μας ειπε να τον πλενουμε τα μουτρακια με δροσερο νερακι βρυσης κ ματακια εξωτερικα.. Μετα με φ.ορό κ γαζουλα! Αυτααααα...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα μου ρώτησα ορθοπεδικό και το γυναικολόγο μου, είπαν ειναι φυσιολογικό. Ειναι η επισκληρίδιος, κακή στάση σώματος στο θηλασμό, που σκύβω να αλλάξω το μωρο, ολα αυτά πακέτο. Θα πάρει μηνες μου ειπε αλλα εμένα με εχει ήδη τσακίσει!

Οταν λες του πλένετε το προσωπάκι με νεράκι με το χέρι σου το κανεις;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Πω βρε κορίτσι μου τι γκαντεμιά κι αυτή.. Σου δώσανε κανενα παυσίπονο? εξωτερικά φαίνεται τίποτα η ειναι σε ολο το μήκος της πλάτης? τι εννοείς σχεδόν συνάδελφοι? καθηγήτρια? δοκίμασε κανενα μαξιλάρι θηλασμού και δοκίμασε να τη θηλαζεις και ξαπλωμένη στο πλάι..βοηθάει.εμενα μ εχει σώσει αυτο στο κρεβάτι πλαγιαστά..άσε που κοιμάται και μετά σιγά σιγά σηκώνομαι. Καμια φορά δε με παίρνει χαμπάρι..;) βοήθεια εχεις?

Τατιάνα μου ...δεν το λούζεις μετά ε? λογικό..θα το βάζω κι εγώ μετά το μπάνιο..Χμ..εμενα απο μαλλί τζίφος..καραφλοχετας μας βγήκε..κατι σαν το Βέγγο..πάνω εχουμε κατι ψήγματα τρίχας..μια ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή να αναπτυχθεί τριχοφυΐα..στα πόδια μου πιο πολλή εχω..! Σου κάθεται στο γυμναστήριο ε? εμενα όχι πολυ..:( ισως άμα αρχίσει και πιάνει με τα χεράκια του το βρει ενδιαφέρον..

Μαλλί με θηλασμό βάφουμε? όχι ότι καίγομαι αλλα ετσι γι αλλαγή..

Διαφημίσεις

Α! Είπα να πάρω λίκνο κ μετά σκέφτηκα..τσάμπα λεφτά..ποσο θα κάτσει μέσα..η κούνια ειναι μεγάλη κ δε χωρούσε κ πήρα ενα παρκοκρεββατο, αλλα εβαλα άλλο στρώμα ορθοπεδικό..

Αναστασια εγω ειμαι η Βασω, μανουλα Νοεμβριου, φιλοξενουμενη! Τι μου θυμισες, κ εγω οταν εμεινα εγκυος στο πρωτι παιδακι εκανα μεταπτυχιακο αλλα δν το τελειωσα ποτε. Λογω επικυνδινοτητας(δουλευα σε εργαστηριο με χημικα) δν ηθελα να το ρισκαρω καθολου..κ μετα δν υπηρχε χρονος, επρεπε ν βρω δουλεια..κι ετσι..παει η επιστημη, εμεινε στη μεση..

Κοριτσια εγω τον εχω σε καλαθουνα κ τρεμω την ωρα που δν θ χωραει πια μεσα.. δεν θελω καθολου ν τον βαλω στην κουνια στο παιδικο δωματιο.. μας βλεπω για co sleeping, οπως αλλωστε καναμε κ με τον μεγαλο ως τα 3!

Εφη μου σιγουρα ειναι φυσιολογικος τοσος πονος? Δν θυμαμαι αν τα μυοχαλαρωτικα τυπου nοrgesic επιτρεπονται..το elactancia το βγαζει ως low risk. Ρωτα το γιατρο μηπως σε ανακουφισει

dph2p2.pngRGM7p2.png

Nimrodel μου φιλόλογος ε; Γι αυτο κ η ωραία γραφη! Για τη κοκκινίλα πάνω απο το μάτι ξερω οτι θα φύγει απο μόνη της. Είχε κ η κόρη μου κ τωρα κι ο γιος μου.

Εφη μου περαστικά σου.

Καλά κ εμεις τα περναμε αυτά κι εγώ που έχω και 2 δισκοκήλες κ δεν μου εμφανιστηκε έτσι.. πάντως έχει δίκιο η Αναστασία κ εμένα το βραδυ λόγω κουρασης πάντα ξαπλα τον θηλάζω κ με έχει χαλαρώσει!! βέβαια έχω και την μαξιλάρα θηλασμού και γλιτώνω το βάρος του στον θηλασμό κ έχω κ ορθοπεδικό στρώμα δικό μου της media (το χρυσοπλήρωσα αλλά είναι ΣΩΤΗΡΙΟ!!!) και πιστεύω με καθησυχάζουν... αλλά κ πάλι μου κάνει εντύπωση... Δες όπως ειπε κ η Βασω για τα μυοχαλαρωτικά (αν είναι κάποιος μυς) αλλιώς να πας για φυσικοθεραπείες γιατί δε προκειται να γίνεις καλύτερα διαφορετικα κ ειναι κρίμα κ πολύ πολύ πολύ μεγάλη ταλαιπωρια!! στενοχωρεθηκα τώρα.... :( Ναι με το χεράκι μου πλένω το μουτράκι μου, αφού τα έχω πλύνει καλά (20" όσο το τραγουδάκι των γενεθλίων κ μετά αντιαηπτικό!).. ξέρεις βρέχω το χέρι μου κ βρεχω το προσωπάκι του μη φανταστεις..

Αναστασία μου αστο ναι κανα δυο μερες κ δες!! ρε εμεις εχουμε πολυυυυυυ μαλλί!! έτσι γεννηθηκαμε!!! με μπολικο!! ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που μου λέει η μαία "πιάνω μαλλί"!!! εκεί έπαθα πλάκα!! χαχα... anyway!! Καλά μη φανταστείς ότι παίζει στο γυμναστήριο αλλά προσπαθει γελάει σηκωνει το χεράκι γελάει τεντωνει ποδαρακια κ χεράκια!! Φάση έχει!! Νομίζω το λικνο ειναι τζαμπα λεφτα για τωρα.. από την αρχη νομίζω θα ητανε καλά... εγώ στο κρεβατακι του από τις 40 μέρες κ μετά εκτός απο τα ξημερώματα που κοιμόμαστε μαζί στο κρεβατι γιατι θηλαζουμε ξάπλα κ εχει κ τα πονάκια!! εμένα την ημέρα δε θέλει το κραβάτι του (να σου πω για μενα καλά κανει τώρα για να ξερει οταν τον βαζω στο κρεβάτι έίναι για νυχτερινό ύπνο!!)

Βάσω μου λες να μη θέλει να σε αποχωρηστεί ή λόγω κραβατιου??

Ρε κοριτσια εμενα ο μικρός πάλι σήμερα όλη μερα κοιμάται.. ξυπνάει τρωει κ κοιμάται!! τον ξυπνήσανε 21:20 από τις 17:20 που κοιμόταν για να κάνει μπάνιο κ να φαει εντάξει γκρίνιαξε λίγο άλλα τώρα πάλι λαγοκοιμάται... είναι φυσιολογικο?? :/ Να περιμενω άλμα?? :/

Βάσω μου και οι δυο γιατροί μου είπαν να μην ανησυχώ, αλλα οι πόνος δεν αντέχεται! Τι να πω... Για κανα ντεπόν μου είπαν, αλλα θα ρωτήσω και γι αυτο που λες.

Αναστασία μου χρησιμοποιώ μαξιλάρια και οσο μπορω κάθομαι ίσια και θα δουμε... Το πλαγιαστό δυο φορές που το δοκίμασα δεν το κατάφερα. Βοήθεια έρχονται που και που οι γονείς μου, αλλα μένουν μακριά εκτός Αθηνών όποτε μόνη μου και ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες στη δουλεια, άσε... Δεν ειμαι καθηγήτρια, κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες εχω τελειώσει, απλα πήρα πολλα φιλολογικά μαθήματα... Βέβαια δεν πρόλαβα να το εξασκήσω, πήρα το πτυχίο μου πριν δυο χρόνια -στα 32 μου, μεχρι πριν ήμουν σε αλλο τομέα- και μετα ήρθε ο γάμος και το μωρο... Τώρα απολαμβάνω το ρόλο της μαμάς. Παρολες τις δυσκολίες δεν συγκρίνεται με τίποτα αλλο!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εφη μου πιο κοντα απ όσο είπες είμαστε.. Λαογραφία εχω τελειώσει για την ακρίβεια με πολλά μαθήματα κοινωνικής ανθρωπολογίας κ Εθνολογίας! Άσε, ουτε εγώ εχω βοήθεια, οι γονείς μου μακριά, τα πεθερικά μακριά ( απο το μακριά κι αγαπημένα οι τελευταίοι)..ευτυχώς ειναι η αδερφή μου δίπλα κ έρχεται, αλλα επειδή ειμαι του αποκλειστικού θηλασμού εχω γίνει...αποκλειστική του μικρού νοσοκόμα..! Μαρσιπος, καρότσι κ παει παντού. Μαζί στη λαϊκή, μαζί στο σουπερμάρκετ, μαζί σε όλες τις εξωτερικές δουλειές..και, χτυπά ξύλο, ουτε μυξουλα ακόμα.. Το μονο που νιώθω σαν εκείνες τις μαύρες στην Αφρική με τους μεγάλους κρίκους κ τα βυζια που κρέμονται...χωρις τους κρίκους. Πρέπει, χωρις υπερβολή, να εχουν δει το στήθος μου πάνω απο 3000 άνθρωποι ( πήγαμε κ σ ενα φεστιβάλ με κόμιξ μολις σαραντισαμε με παααρα πολυ κόσμο στο ταεκβοντο.) νταξει..εχω καταντήσει γραφική.

Όσο για το πλαγιαστο ψάξτο λίγο..κάπου μπορεί να σε βολέψει..γκουγκλαρε στάσεις θηλασμού κ κατι θα βρεις..εγώ που χω μεγάλα τα ελέη μ εχει βολέψει να βάζω δυο μαξιλάρια σε σχήμα σταυρου, ενα κατω απο το κεφάλι μου κι ενα κατω απο το στήθος για να μην το κρατώ στο στόμα του μικρού.. Αλλα θα το βρεις μόνη σου. Θα ρωτήσω κι εγώ το γιατρο μου που ειναι πολυ καλός να μου πει γνώμη για τους πόνους που εχεις..

Τατιανα παω να δω τα άλματα να σου πω.. Αν κ ε ε ε ρχεται ενα μεγάλο σε λίγο.....12η βδομάδα αν θυμάμαι καλα κ μετά 15η,16η, αποκορύφωμα στη 17η κ 18η.νομιζω..θα δω κ επανέρχομαι..ποιο μοντέλο στρώμα σε βόλεψε; Λέω ν αλλάξω φέτος..

Αγάπη, το ίδιο μου είπε η παιδίατρος κ το χει το κοκκινακι απο τότε που γεννήθηκε..

Βάσω κι εγώ στο πορτ μπεμπέ τον είχα μέχρι πριν 2 βδομάδες περίπου..να πάρεις ενα προστατευτικό κρεβατιού αν τον βάλεις στο κρεβάτι για να μην το χεις άγχος..Αν μου λεγες πριν 3 μήνες ότι παρατήσες το μεταπτυχιακό θα σου έλεγα κρίμα ειναι μωρε...συνέχισε το. Σήμερα θα σου πω ότι κατ εμε θα έπρεπε το κράτος να μας πληρώνει να μεγαλώνουμε τα παιδια μας μέχρι να πάνε δημοτικό. Τουλάχιστον! Ειναι η πιο σημαντική δουλειά του κόσμου. Κ με τις μεγαλύτερες ανταμοιβές. Όταν έγινα προισταμένη δεν έκλαψα, όταν έγινα μάνα όμως 3 ανέβηκε η μετοχή της κλινεξ!

Αναστασία αυτό το κοκκιναδι στο μάτι το έχουμε και εμείς!! Το είχε και η μεγαλη μου, λέγεται αιμαγγειωμα ή κάπως έτσι και φεύγει μέσα στον πρώτο χρόνο του μωρού!! Μην σε ανησυχεί καθόλου!!

Νινιδα μια ηρεμεί και μια φουντώνει σε εμάς, την έχω αφήσει δεν κάνω κάτι. Αλήθεια ποιό σαμπουάν χρησιμοποιείτε;;;

Έχει εδραιωθεί ο θηλασμός πλέον, είμαστε 3ων μηνών!! Θηλαστρο θα την παλεψω με αυτό που έχω!! Θα κάνω αντλησεις το πρωί από το να ξυπναω το βράδυ, χάνω και τον ύπνο μου!!! Αν δεν τα καταφέρω, όταν τελειώσει η τράπεζα, θα δίνω ενα ξένο την ημέρα. Το θέμα μου είναι ότι δεν θα μπορώ να αντλω στην δουλειά και τι θα κάνω που θα πρηζομαι!!

Την 12η εβδομάδα την περάσαμε, Τατιάνα μήπως γιαυτό κοιμάται πιο πολύ;;; μήπως περάσατε άλμα ελαφρύ;;; μακάρι να έφτιαξε πρόγραμμα ο μικρός σου!!!

Έφη μασαζακι γλυκιά μου να ξεπιαστεις και να χαλαρώσεις, και εγώ ποναω συχνά στην μέση!!

Έκανα κορίτσια τέστ το σαββατοκύριακο και ηταν αρνητικό!!! Συνεχιζω να έχω πονακια περιόδου και βαρος χαμηλά!! Πινάκια σαν τσιμπιμα στην αριστερή μεριά!!! Εσείς πονατε καθόλου;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασουλα χρονια πολλά στο μικρουλι!!!

Σεπτόνα χρησιμοποιούμε και τωρα πήρα ενα τζονσονς να δοκιμάσω.δεν εχει καμια εξέλιξη..ίδιο ειναι σε μέγεθος, το χρώμα αλλάζει..εχει κιτρινίσει λίγο κ σε ενα σημείο ειναι σαν..πιτυρίδα..τεσπα..πολλά μικρούλια το εχουν, δε θα σκάσω κιόλας, θα του φύγει..

Δεν ξέρω ποτε εδραιώνεται ο Θηλασμος..εγώ ακόμα ξυπνώ κι αν δεν εχει θηλάσει ειναι πρησμένο το στήθος, όχι τόσο πολυ όπως στην αρχή..θυμάμαι την πρωτη φορά που ο μικρός κοιμήθηκε εξάωρο είχα βρέξει σεντόνι, πάπλωμα, σεντόνι κατω απο το σεντόνι και στρώμα..το στήθος μου ήταν όρθιο κ στητό σαν της Ζήνας στην ομώνυμη σειρά και μολις το άφησα ελεύθερο άρχισε να βρέχει τον άντρα μου απέναντι..κάπως ετσι θα αισθάνεται ο γιος μου όταν κατουράει σε κανα δίχρονο..με πιάσαν τα γέλια ( μετά που έβαζα πλυντήρια τα κλάμματα).

Εγώ ειμαι τεμπελα, βαριέμαι στην ιδέα να παω να αγοράσω γάλα σκονη, να πάρω μπιμπερό, να πάρω αποστειρωτη, να ζεσταίνω το γάλα κλπ.. Το δε θηλαστρο, απο την ξαδέρφη μου τα ξέρω..εγώ δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε.. Όσες ετοιμάζεστε για δουλειά η δουλεύετε ήδη είστε μάρτυρες..., δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Ελπίζω να μου εγκρίνουν το εξάμηνο μετά γτ αλλιώς δεν ξέρω τι θα κανω..

Άλμα της δωδέκατης βδομάδας εμείς η περάσαμε ελαφριά η καθόλου..το επόμενο όμως θα ναι βαρβάτο..

Εχεις περίοδο ήδη Τασουλα?

Όχι ακόμα δεν έχω περίοδο. Είχα λοχεία παρατεταμένα, μέχρι 70 μέρες μετά τον τοκετό!!!

Είχατε δίκιο για την άντληση έκανα τώρα και έβγαλα 100μλ σε 5 λεπτά!!! Όμως μετά κλασσικά ξύπνησε η μπεμπα, σαν τα σκυλακια θα μυριστηκε το γάλα, τράβαγε και αυτή για 5 λεπτά, τώρα τι δεν ξέρω, που και που την ακουγα να καταπίνει και ξεράθηκε πάλι στον ύπνο!!! Αυτή θα πήρε το παχύ το γάλα!!! Ελπίζω να την κρατήσει μια ωριτσα να γεμισω λιγο!!

Αναστασία σίγουρα έχει εδραιωθεί ο θηλασμός σας!!! Εμένα πριν εδραιωθεί το στήθος πρηζοταν συνέχεια, τώρα πρέπει να περάσουν 8 ώρες για να αρχίσει να τρέχει και πάλι δεν πονάει!! Άσε είναι μανίκι το θηλαστρο και είχα πει να μην χρειαστεί να χρησιμοποιεισω αλλά δεν θέλω να δωσω ξένο!! Έχω γεμίσει την κατάψυξη γάλατα!! Σε μια εβδομάδα θα ξεκινησω να της δίνω με μπουκάλι, όχι εγώ, η μητέρα μου για να αρχίσει να συνηθίζει!! Σπαραζει η καρδιά μου γιατί νομίζω ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για αποθηλασμο!!

Τι εννοεις να σου εγκρίνουν το 6μηνο δεν έχει τελειώσει η άδεια λοχειας σου;; τώρα με τι άδεια είσαι;; εγώ θα έπρεπε να είχα γυρίσει από τις 20 Δεκεμβρίου αλλά πήρα και άδεια που μου χρωστούσαν 1 μήνα!!

Αυτό στο μάτι μην το τριβεις καλέ, δεν είναι μουτζουρα!!

Τατιάνα φοβερό να κοιμάται το μωρό πολλές ώρες;; δεν αγχωνεσαι οτι κάτι δεν πάει καλά;;; εγώ ακόμα αναρωτιέμαι πως μωρό που θηλάζει δεν ξυπνά την νύχτα να φάει, άλλα είχα ακούσει!!! Απολαμβανω όσο μπορώ τον ύπνο της μικρής γιατί όταν ξεκινησω δουλειά μπορεί να αλλάξει!!

Μαριρεν αλήθεια ξεκινησατε κρεμουλες;;; πες μας αν τρώει!!

Πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου!!! Φιλάκια!! Καλημερες!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια κ μου!! Περασαμε ενα μαρτυρικό βραδυ!! Τελικά μας εκανε την νυχτα μερα και δεν ξερω για πιο λόγο! Ισως επειδη ειχε τους πονους άλλαξε κ το προγραμμά του... Κοιμότανε οοοοοοοοολη την ημερα και το βραδυ κάθε 45' με 1 ωρα ξυπνουσε! Με τεντωσε... Τα πήρα κιόλας! Λεω κατσε κυριος δεν θα ξεκουράζεσαι την ημερα κ το βραδυ θα με τρελαινεις εμενα! Θα κοιμάσαι μέχρι τις 10-11 κ μετά ξυπνιος μέχρι τις 2-3 μετά υπνο, θα σε ξυπνησω αν κοιμασαι μεχρι τις 6 και μετά ξυπνιος μεχρι τις 8-9 μπανακι κ υπνο! Ε δεν πάει άλλο! Πφφφφ...

Αναστασία μου ναι κερω ερχεται το μεγάλο...να δουμε πως θα ειμαστεεεεε! Παναγια μου.... Καλά για το οτι πας παντου με το μωρό μην αγχωνεσαι κι εγω ετσι ειμαι! Παντου κ μαρσιπο κ καροτσι! Αλλά δεν εχουν δει το μεμε μου οπως λεει κ η Βούλα (αληθεια που βρισκετε καλέ αυτή) αλλά εχω θηλασει κ εξω! :)

Τασσουλα μου ποοοοοοσο χαορομαι κοριτσι μου μπραβοοοοοο σου!! Καντο κ αυριο κ μεθαυριο την ιδια ωρα θα δεις θα αυξηθεί!! Και να ξερεις το μωρό θα βρει γαλατακι κ αμα δε βρει απασσχολησε την για λιγο για να ξανα κατεβει! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...