Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλέ γλωσσοκοπάνες μουυυυ καλησπέρα σας!! :) τι κανετε? βρεεεε ελειψα 2 μερες κι εγινε χαμοοοος!! Πως ειναι τα μπουμπουκάκια μας?!

Να καλωσορίσω με την σειρά μου το καινούριο μέλοςςςς!! :) nimrodel καλωσόρισες στο παρεάκι μαςςςς! Εδώ τα λέμε οοοολα! Χεχε! Γλωσσα μεσα δε βαζουμε να ξερεις!! Να χαιρεσαι τον παιδαρό σου να τον δεις οοοοπως επιθυμεις και με το καλό κ το επομενο αφου το θελεις τόσο!! :) καλεεεεε τι υπεροχηηηη ιστοριιιιια κ πως τα λες ετσσιιιιιιι με συγκινησες καλεεε! Σνιφ σνιφ!! :'( το ονομά σουυυυ δεν ειπαμε?! Τατιάνα εγώ το ξερεις βασικά αλλααααα!!! ;) ποσο χρονων εισαι?! Καλέ σπουδαγμενη εσυ μπραβο ολα αυτα σε ενα χρονο?? μωρέ μπραβοοοο!! Πως ειναι το νινι σου με υπνους κ πονακια κτλ κτλ?? ολα καλά? το βαρος του ειναι πολυ καλό μην ανησυχεις κ εμας τόσο ειναι ο μπομπιρας και ειναι μιααα χαρα μας ειπε η παιδιατρος! Για το τσουτσουνακι πρεπει να ανοιγετε τον πρωτο καιρο 1 φορά τον μηνα γι αυτο το ανοιγουν ελααααχιστα οι παιδιατροι να δουν οτι ολα οκ κ εμας μας απαγορευουν να τα πειράζουμε! Για τον θηλασμό μπραβο κοριτσι μου! Καλά κανεις κ δινεις μονο δικο σου! Φυσικά κ να μη μειωσεις την ποσοτητα αλλά να δεις κ να ανταπεξέρχεσαι στις απαιτησεις του γιου σου!

Εφάκι μου ευχομαι να μην κολλησετε πραγματικά κ ταλαιπωρηθειτε αδικώς!

Αγαπακι τι κανετε εσεις τα μικρά πως ειναι? η μεγαλη σου εινα καλυτερα?

Μαράκι μου πως ειστε? η μεγάλη δε σου κανει γκέλες φαντάζομαι ε?! Μωρέ μπας και εχει ξεχασει τις θηλαστικες κινησεις η μπεμπα γι αυτο δε βγαζεις οταν εχεις την μικρη στο ατηθος? ειναι λογικό μετά από καιρό σιγά σιγά να κοβεται ο θηλασμος... Δεν πειραζεις τα καταφερες μιαααα χαρα κοπελα μου! Οπως ειπες να αντλεις και οοοοσο βγαζεις δινεις με μπουκαλάκι!! :) ναι ευτυχωωωως ηρεμησε κοριτσια!! Κανει κατι υπεροχους υπνους που ξυπναει βεβαια αλλά θηλαζουμε κ κοιμαται αλλά δεν πονάει οπότε πολύ χαιρομαι!!εμαθε να τα διαχειριζεται κιολας τα αεριακια του οποτε ειμαστε πασαδες!! :) ξεκουραζομαιιιιιιιι!! Ναιιι!!

Τασσουλίτσα μου γιατι κοπέλα μου ετσι? δεν θελω να αγχωνεσαι! Μια χαρα τα πάτε μωρεεεε... Και οσο μπορεις με την αντληση καλή μου! Δεν θα τρελαθεις κιολας... Εγω ναι χαλαρα κιολας βγαζω 150!! Ασε εγώ ειμαι σε αλλη φαση... Ο μικρος δεν πινει πολύ την ημερα και προσπαθω να αντλω συνεχεια... Το βραδυ δε που πινει αναγκαστικα γεμιζουν κ αυτά κ παιδευομαι την ημερα τι να πεις?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις ειμαστε καλά την ημερα δεν τρωμε πολύ αλλά το βραδυ το αδειαζουμε!! Καλά ειναι δε πειραζει? πλεον κοιμαται πολλες ωρες κ την ημερα αλλά κ το βραδυ! Δε με ενοχλει γιατι μαλλον ξεκουραζετε μετα απο τοσο καιρο ταλαιπωριας!!

Ξεχασα Μαρία μου από το afroditi.com.gr νομιζω τα ρουχαλακια κ ενα αλλο dreamtreasure νομιζω θα παραγγειλω τα εσωρουχακια! Ελεγα να παρω κ απο τα marasil αλλα λεω αργοτερα! Για τα παμπερακια κ εγω τα ειδα στον Βασιλόπουλο αλλά τα εχει 13? κ κατι κ ειναι πολλά μωρε! Στο ιντερνετ τα βρηκε ο αντρας μου 11 κ κατι οποτε θα παρουμε απο εκει αρκετα!!

Nimrodel κι εμείς ακομα 2 φοραμε αλλά θα το γυρισω στο 3 γιατι καμια φορα πασαλειφετε αν κανει πολλα κακάκια!!

Καλε πως μεγαλωσαν ετσι τα μπεμπακια σας?! Τα κοριτσια βλεπω ομως αναπτυσσονται πιο γρηγορα!! Μπραβοοο!! Τι ωραια τα πρωτα λογακια αου κτλ!! Εμενα του αρεσει κ το γυμναστηριο κ παιζει κ μιλαει!! Επίσης το ρηλαξ το λατρευουμε!! Κατευθειαν κοιμομαστε!! Αου κ εεε κ ααα λεμε κτοκεφαλακι μας το στηριζουμε εδω κ καιρο!! Μεγαλωνουμεεεε... Γιουπιιιι!!

Το θηλαστρο δεν μου το αδειάζει το στήθος!!! Κάπου διάβασα οτι το θηλαστρο βγάζει οτι έχει αποθηκευθεί στο στήθος, οπότε εγώ που έχω μικρό έχω και μικρή αποθήκη....... Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως εμένα πρήζεται και τρέχει το πρωί από τις 7 μέχρι τις 12 αλλά εκείνες τις ώρες μου το αδειάζει και πίνει μεγάλη ποσότητα!!! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ κάνουμε μαραθώνιους θηλασμους και μετα κοιμομαστε με ελαφρά γεύματα 3 λεπτών τις πρωινές ώρες!!!! Οπότε πρέπει να βγάζω το γάλα 2 φορές το βράδυ!!! Θηλαστρο βάζω για 5 λεπτά μετά δεν βγαίνει άλλο, πρέπει να το αφήνω κι άλλο;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Λοιπόν αρχικά πριν ξεκινησεις τις αντλησεις κάνε μασαζάκι στο στηθος ή βάλε ζεστές πετσετούλες κάτι να χαλαρωσουν οι μυς.. Επειτα δοκίμασε διάφορες ώρες της ημέρας.. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικός... Εγώ αντλω καλθε φορά που νιωθω πρισμενη κ το βραδυ βγαζω πιο πολύ ενω το πρωι βγαζω 100 απο το 1, το βραδυ φτανω χαλαρα 150 αο το 1.. Αν συνεχισω μπορει κ 200! Οποτε δοκιμασε κ δες! Μετά πρεπι να εισαι εσυ χαλαρή και να μην αγχωνεσαι να εχεις χρονο να αντλησεις κ να μη σκεφτεσαι τιποτα! Επισης πρεπει να το βαλεις στην καθημερινοτητα σου τουλαχιστον 10 μερες για αν συνηθισει το στηθος την αντλια κ υστερα βγαζει τις μεγάλες ποσοτητες.. Μην απογοητευεσαι... Δεν ειναι οπως το μωρο η αντλια κ θελει εξασκηση.. Ετσι γραφει..!! Μόλις σταματαει η ροή λεει αλλαζεις στηθος αλλά από τη στιγμηλ εσύ που δεν εχεις άλλο κάνε ενα διαλειματακι 10' και ξανα προσπαθησε... Αν δεις οτι σταματαει τοτε φτανει για εκεινη την ωρα! Μηπως να δοκιμασεις κ άλλο θηλαστρο? πχ για μια δυο μερες να ενοικιασεις νοσοκομειακο?

Διαφημίσεις

Τατιάνα σε ευχαριστώ!! Η αλήθεια είναι οτι κουτουλαω στις 2 ή 3 τα ξημερώματα που θα σηκώθω για άντληση οπότε που όρεξη για μασάζ κ.λ.π. σκέφτηκα και εγώ νοσοκομειακό αλλά τώρα είμαστε 3 μηνών δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιησω γιατί το θέλω για μια άντε δύο αντλησεις!! Θα δω!! Εγώ το περισσότερο γάλα το έχω το πρωί αλλά είναι οι ώρες που κάνει το μωρό τα μεγάλα γεύματα!!! Δηλαδή έχω βγάλει μετά αμέσως από θηλασμό 50μλ το πρωί!! Anyway!! Ας πίνει και ένα γεύμα ξένο η μικρή όταν γυρίσω για δουλειά!! Δεν είναι και τοοοοσο τραγικό!!

Μεγάλωσε το μωρακι σου πότε θα το πας στο γιατρό;;; εμείς έχουμε την πέμπτη εμβόλιο!!! Άντε να δω τι γίνεται και με το βάρος!! Ελπίζω να είμαστε από 5300 και πάνω!!

Nimrodel γινατε 3ων μηνών!! Χρόνια σας πολλά!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ε ναι μωρε δε πειραζει να δωσεις κ ξενο μια φορα!! Ηδη θηλαζεις 2 ολοκληρους μηνες αποκλειστικα με 1!!!!! Ουαου!! :) ποτε ειχατε ξανα παει?μακαρι να εχει μεγαλωσει καλή μου!Βλεπεις διαφορα?? 21 εχουμε εμβολιο εμείς..ειμασταν 5500 στις 21/12 που πηγαμε κ τωρα που τον ζυγισα με τη δικη μας πρεπει να φτασαμε 6100!!!! Τρωμε καλα!! Χιχι!! Κι εσεις θα εχετε παρει θα δεις!! Ακομα μαραθωνιους εχετε?

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Τατιανουλα μου επανήλθαν δριμύτερη!

Είμαστε καλα Δόξα το Θεο. Η κόρη ακόμη με λίγο βήχα αλλά ειναι φυσιολογικο όσο πηγαίνει στον παιδικό να τα έχουμε αυτά αφού ειναι κι ο πρώτος της χρόνος κ αποκτά σντισωματα.

Ευτυχώς δεν πλησιάζει τον μικρούλη.

Κορίτσια τρώω συνεχεια απο τις γιορτές μεχρι σημερα κ φοβάμαι μην παρω κιλά! Τι να κανω;;;;

Βάσω γράψε μας ξανά αυτή τη σελίδα πιυ ελέγχουμε πια φάρμακα μπορούμε να παρουμε οταν Θηλαζουμε;

Αγαπη ειναι το e-lactancia.org.. Γραφεις τη δραστικη ουσια του φαρμακου που θελεις οχι την ονομασια του

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Καλέ γλωσσοκοπάνες μουυυυ καλησπέρα σας!! :) τι κανετε? βρεεεε ελειψα 2 μερες κι εγινε χαμοοοος!! Πως ειναι τα μπουμπουκάκια μας?!

Να καλωσορίσω με την σειρά μου το καινούριο μέλοςςςς!! :) nimrodel καλωσόρισες στο παρεάκι μαςςςς! Εδώ τα λέμε οοοολα! Χεχε! Γλωσσα μεσα δε βαζουμε να ξερεις!! Να χαιρεσαι τον παιδαρό σου να τον δεις οοοοπως επιθυμεις και με το καλό κ το επομενο αφου το θελεις τόσο!! :) καλεεεεε τι υπεροχηηηη ιστοριιιιια κ πως τα λες ετσσιιιιιιι με συγκινησες καλεεε! Σνιφ σνιφ!! :'( το ονομά σουυυυ δεν ειπαμε?! Τατιάνα εγώ το ξερεις βασικά αλλααααα!!! ;) ποσο χρονων εισαι?! Καλέ σπουδαγμενη εσυ μπραβο ολα αυτα σε ενα χρονο?? μωρέ μπραβοοοο!! Πως ειναι το νινι σου με υπνους κ πονακια κτλ κτλ?? ολα καλά? το βαρος του ειναι πολυ καλό μην ανησυχεις κ εμας τόσο ειναι ο μπομπιρας και ειναι μιααα χαρα μας ειπε η παιδιατρος! Για το τσουτσουνακι πρεπει να ανοιγετε τον πρωτο καιρο 1 φορά τον μηνα γι αυτο το ανοιγουν ελααααχιστα οι παιδιατροι να δουν οτι ολα οκ κ εμας μας απαγορευουν να τα πειράζουμε! Για τον θηλασμό μπραβο κοριτσι μου! Καλά κανεις κ δινεις μονο δικο σου! Φυσικά κ να μη μειωσεις την ποσοτητα αλλά να δεις κ να ανταπεξέρχεσαι στις απαιτησεις του γιου σου!

Εφάκι μου ευχομαι να μην κολλησετε πραγματικά κ ταλαιπωρηθειτε αδικώς!

Αγαπακι τι κανετε εσεις τα μικρά πως ειναι? η μεγαλη σου εινα καλυτερα?

Μαράκι μου πως ειστε? η μεγάλη δε σου κανει γκέλες φαντάζομαι ε?! Μωρέ μπας και εχει ξεχασει τις θηλαστικες κινησεις η μπεμπα γι αυτο δε βγαζεις οταν εχεις την μικρη στο ατηθος? ειναι λογικό μετά από καιρό σιγά σιγά να κοβεται ο θηλασμος... Δεν πειραζεις τα καταφερες μιαααα χαρα κοπελα μου! Οπως ειπες να αντλεις και οοοοσο βγαζεις δινεις με μπουκαλάκι!! :) ναι ευτυχωωωως ηρεμησε κοριτσια!! Κανει κατι υπεροχους υπνους που ξυπναει βεβαια αλλά θηλαζουμε κ κοιμαται αλλά δεν πονάει οπότε πολύ χαιρομαι!!εμαθε να τα διαχειριζεται κιολας τα αεριακια του οποτε ειμαστε πασαδες!! :) ξεκουραζομαιιιιιιιι!! Ναιιι!!

Τασσουλίτσα μου γιατι κοπέλα μου ετσι? δεν θελω να αγχωνεσαι! Μια χαρα τα πάτε μωρεεεε... Και οσο μπορεις με την αντληση καλή μου! Δεν θα τρελαθεις κιολας... Εγω ναι χαλαρα κιολας βγαζω 150!! Ασε εγώ ειμαι σε αλλη φαση... Ο μικρος δεν πινει πολύ την ημερα και προσπαθω να αντλω συνεχεια... Το βραδυ δε που πινει αναγκαστικα γεμιζουν κ αυτά κ παιδευομαι την ημερα τι να πεις?

Τατιανα μου εμας το τσουτσουνακι καθολου δν το τραβανε οι παιδιατροι μας(τα πηγαινω σε διαφορετικους). Μονο την τρυπιτσα εξω εξω κοιτανε. Ο μεγαλος οτι εχει κανει το εχει κανει μονος του, αλλα ελαχιστα γιατι φοβαται.. εχω ακουσει οτι μετα τα 3 καλο ειναι ν παμε σε εναν ουρολογο αλλα δν εχω παει ακομα.. οι αλλες αγορομανουλες τι ξερετε;;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Άντε μπραβο Αγάπη μου ευτυχώς να ηρεμήσεις κι εσύ κοπέλα μου!! Ε με την μεγάλη λίγη υπομονή τι να κάνουμε? πρέπει!! Εεελα μην αγχωνεσαι! Οοοολες μας!! Καλά εγω τρωω πολύ ψωμί και δεν εχω χάσει γραμμαριο αλλά ειμαι στα ιδια! Παντως χαλαλι πιστευω οσα κι αν παρουμεεε! :)

Βασω μου ναι εγω αυτο εννοω λίγο το κεφαλακι κοιταει που ισα ισα το ανοιγει! Γιατί καλέ πρεπει πιο κατω? :/ δεν ηξερα!!

Ευχαριστω κορίτσια για την ενημέρωση της ιστοσελίδας των φαρμάκων!

Εγω δεν γνωρίζω για τα τσουτσουνακια οπως προείπα αλλά εχω απορία μετα γιατι κάποια αγοράκια τα εγχειρίζουν εκεί;

Επίσης πως πλένετε τα πρόσωπα κ ματάκια των μωρών σας

Πωπω..καταραμένη ταμπλέτα..μου τα έσβησε ολα..

Λοιπόν..Τατιάνα..να συστηθώ κι εγώ..Αναστασια με λένε, ειμαι φιλόλογος και ειμαι 29. Το μεταπτυχιακό το έκανα όσο ήμουν έγκυος, άρα το μωρο μου παει για επιστήμονας εκ κοιλιάς μητρος!! Χαχα πλάκα κανω φυσικά, ο,τι θελει ας γίνει, αρκεί να ναι σωστός!

Απο πονάκια είχα;με μπόλικα, αλλα τελευταία πάμε καλύτερα..τα απογεύματα εχει θεματάκια μονο. Τα βραδιά κοιμόμαστε όλοι..αν θηλάσει, θηλάζει μια φορά μέσα στη νύχτα κι αποκοιμιομαστε εγώ με το βυζι έξω κι εκείνος με το βυζι μέσα ( στο στόμα)

Στο δωμάτιο του μπαίνει για δυο λόγους..για την αλλαξιερα ( Αγία η μέρα που πήγα στο Ικεα και πήρα αυτή την πλαστική... Ο,τι και να χει όταν τον ακουμπώ πάνω της ξερενεται στο γέλιο..το χω βρει τωρα πια!) και όταν τον βάζω στην κούνια του.. Εκεί δεν κοιμάται ποτε γιατι με το που τον βάλω εχει μάθει να περιμένει το μομπιλε να ανοίξει..το κοιτά με νόημα, το ανοίγω και μολις σταματήσει αυτο να φέρνει βόλτες αρχίζει ο μικρός τη γκρίνια, πατώ το κουμπί σταματά..μέχρι να βαρεθεί..

Στο παρκοκρεββατο κοιμάται δίπλα μας..

Το ρηλαξ το λατρεύει, το χριστουγεννιάτικο δέντρο επίσης..λέω να το αφήσω μέχρι ..του χρόνου τα Χριστούγεννα... Επίσης τρελαίνεται για βόλτες με το αμάξι και στο αυγό-κάθισμα του αυτοκινήτου κοιμάται απευθείας..γι αυτο και πήρα άλλο ενα για το σπίτι για να σταματήσω τα πηγαινελα.. Ε λοιπόν και στο σπίτι κάθεται ήσυχος μέσα σ αυτο!

Ε..εχει λίγη νινιδα στο κεφαλάκι..πεπανθολ βάζω κ λίγο ελαιόλαδο αλλα δε φεύγει..αν έχετε κατι να προτείνετε ευπρόσδεκτο..

Και μια κοκκινίλα εχει πάνω απο το μάτι που δε λει να φύγει..η γιατρός είπε να τρίβω με λίγο όρο..δεν εχει γίνει τίποτα ως τωρα..

Τασουλα μου ειναι πολυ γρήγορα για να βάλεις θηλαστρο μη νοσοκομειακό και ισως επηρέασε αυτο την παραγωγή σου..καλύτερα να νοικιάσεις ενα νοσοκομειακό μέχρι να κανεις τράπεζα αν τη χρειάζεσαι..αλλιώς, αν εχεις τη δυνατότητα, περίμενε λίγο ακόμη να εδραιωθεί ο Θηλασμος και μετά βάζεις θηλαστρο..πάντως δεν εχει σημασία αν εχεις μεγάλο η μικρό στήθος, το γάλα παράγεται εκείνη την ωρα. Το βράδυ όμως εχουμε λιγότερο οποτε κάνε αντλήσεις το πρωί κι ας τρώει τότε και το μικρούλη. Όσο πιο ήρεμη εισαι και πιο ξεκούραστη τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα εχεις..

Αγάπη με λίγο νεράκι τον πλένω εγώ και τα ματάκια του με όρο..

Τα πουλάκια τους τα εγχειρίζουν σε κάποια γιατι μπορεί να πάθουν φίμωση, αλλα αυτο δεν μπορεί να το ξέρει κανεις παρα μονο όταν περάσουν τα δυο χρονια και πάνε σε ειδικό ουρολόγο. Εμείς δεν πειράζουμε τίποτα! Θα έρθει η μέρα που κάποια άλλη θα πειράξει το πουλί του γιου μου...αχ..αν δεν του φερθεί καλα θα της βγάλω το χέρι απ τη ρίζα..!!!

Τατιάνα παω να δω τα σάιτ που έγραψες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...