Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημεραααα!! Μωρε τι ωραιες ευχούλες να ειστε όλες καλά!!

Μαρακι μου μπραβο σας ποσο χαιρομαι που περασατε καλά κι εσύ ηρεμησες λίγο!

Μαγδα μου πολύ όμορφες στιγμές δημιουργειτε σιγά σιγά!! Εμείς σε 5 μερουλες μπαινουμε στον 3ο.. Γελάει κ με ηχο κ χωρίς,παρακολουθεί συνεεεεχεια,το αααα το λεει συνέχεια, μιλάει με κραυγουλες κ το κεφαλάκι του το κραταει αρκετή ωρα!! Στο γυμναστηριο δεν καθομαστε πολύ αλλα καθετε για λίγο μαζι με τον μπαμπα κ παιζουν..πιο πολύ στο ρηλάξ οπου κ χαλαρωνει κ κοιμαται!! Του αρεσει πολυ η κουδουνιστρα που του εχουμε παρει!

Τασσουλα μου ευχομαι ο υπνος της να συνεχισει κ να μη σε ζορισει καθόλου!! Τρωει μια χαρα λοιπόν!! Εμένα ξυπναειστη 1 απο τις 9 ισα ισα να πιει δυο γουλιες κ ξανα κοιμαται! Μετα στις 4-4:30 κ απο εκει κ περα κοιμαται κανα 2ωρο ακομα κ μετα ξυπναμε!! Εχουμε ηρεμησει κατα πολύ ευτυχώς...βρηκαμε τον τροπο κ ηρεμουμε!! Τωρα για την αντληση πιστευω ειναι καλά...μη ξεχνας μονο ενα στηθος εχει κ τρωει απο εκεί η μικρή.. Προσπαθησε να το καθιερωσεις για να αυξηθει η ποσοτητα αντλημενου! Εγω που τον ταισα στη 1 και δεν εφαγε πολύ ποσότητα άντλησα απο το ιδιο στηθος στις 6 οπου εβγαλα 150! Βεβαια κάθε μέρα την ίδια ωρα αντλω!! Πάνω κάτω βασικά από τις 4-7 θα εχω αντλησει σιγουρα!! Οπότε μπορει να συνήθισε το στηθος!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλέον εμείς την ημέρα δεν κοιμόμαστε πολύ παρα μονο 3-4 ωρες και κοιμομαστε στις 9 το βραδυ μια κ καλή! Θηλασμός μειωθηκαν οι φορές αλλά αυξηθηκε η ποαοτητα το καταλαβαινω γιατι αδειαζει το στηθος! Εσεις βλεπετε διαφορα?

Εμείς έχουμε ωρες ωρες λίγα φλεματακια κ μυξουλες...δεν ξερω για πιο λόγο ίσως ψιλοαρρωστησαμε αλλά στον υπνο κ στον θηλασμο δεν εμφανιζει τιποτα! Του βαζω ορό για τη μυτούλα κ βλέπουμε! Το ενα το ματάκι του ακόμα βγαζει τσιμπλουλες.. Εκανα οτι ειπε η παιδιατρος κ τιποτα! Τωρα θα ξεκινησω χαμομηλι... Επισης την Τριτη περιμένω την πολυθρονα θηλασμού και το υποπόδιο κ επίσης εχω να κανω παραγγελία παμπεράκια κ ρουχαλάκια!!! Ρε κορίτσια το new baby της pampers το 3 το βρισκετε πουθενα?? :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας μανουλιτσες κ μωράκια! Εμεις περάσαμε ένα διήμερο με πολυυυυ κρύο εδω στο νησί σπάνιο φαινόμενο κ δύσκολο αφού δεν έχουμε καλη θέρμανση... Κατα τα αλλά περάσμε πολυ ωραία τις πρώτες ημέρες του χρόνου'!

Εμένα η μεγάλη του κανει γκριμάτσες κ το μικρο της γελάει!

Περνάμε άλμα εμείς σίγουρα!!! Το μωρό κοιμήθηκε χθες τόσο πολύ για να ξεκουραστεί για τους μαραθώνιους θηλασμους που θα ακολουθήσουν!! Με έχει ξεζουμισει στην κυριολεξία και ακόμα ρουφάει, από το μεσημέρι και μετά ασταμάτητα!! Αναπτύσσεται το μικρό μου φυσικό είναι!!!

Αγάπη και εδώ κρύο έκανε πολύ!!! Είχαμε όλη μέρα τζάκι και κλιματιστικό!!!

Και εμένα το μωρό γελάει στην αδελφουλα της!!! Σήμερα είδα μεγάλη διαφορά, προσπαθούσε να πιάσει ένα παιχνιδακι της!!!

Μπράβο Τατιάνα μου που έφτιαξε ο ύπνος σας να ηρεμησεις και εσύ λιγάκι!!

Εμένα η μεγάλη μου είναι αρρωστουλα και πολύ έχω επηρεαστεί!!! Τρέχει η μυτουλα της ασταμάτητα μάλλον γιαυτό είχε τόση γκρινιτσα χθες!!!

Πάω να συνεχίσω τον μαραθώνιο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπέρα κορίτσια...να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για κατι..

Γέννησα 5/10 το ζουζούνι μου..;) ζύγιζε 3030 κ βγαίνοντας είχαμε 2870 βάρος. Στις 18/12 που πήγαμε στη γιατρό μας είπε λίγο...χοντρούς..5700 ήταν ο μικρός. Σήμερα ειναι 6150. Γαλατάκι μονο απο μένα πίνει..Ολο με ρωτά ποσην ώρα τρώει κ βλέπω ότι δεν της αρέσει που της απαντώ όση ώρα θέλει οποτε θέλει. Δεν σκοπεύω να αρνηθώ θηλασμό στο μωρο μου κ δε μου άρεσε η αντίδραση της αυτή. Επίσης μου είπε να δώσω στο μικρό πιπίλα κατι που επίσης δε θελω. Ποια ειναι η γνώμη σας;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου χαιρομαι που περασατε ομορφα...Και του χρονου!!! Με τα μικρα μας να περπατανε κ να κανουν σκανταλιες!!!

Κ ο δικος μας μπεμπης χαμογελαει πολυ κ μας τρελαινει!! Λεει "αου" κ ακολουθει με το βλεμα αντικειμενα κ ανθρωπους (κυριως τον μπαμπα που του εχει αδυναμια).. Οταν τον βαζω μπρουμυτα σηκωνει κεφαλακι κ στηθος κ βγαζει κραυγουλες απο την προσπαθεια... Στο ριλαξ δν τον εχω βαλεθ ακομη αλλα θ αρχισω σιγα σιγα. θ του βαλω κ τα παιχνιδια που κρεμονται, ωστε ν τα πιασει αργοτερα..κατα τα αλλα θελει συνεχεια αγκαλιτσα αλλα να ειναι ορθιος κ να κοιταει μπροστα...!!! Και ρε κοριτσια..οταν θηλαζει με κοιταει στα ματια κ λιωνωωωωω!

Αυτα τα κατορθωματα μας...

Αυτες τις μερες που βγαιναμε αρκετα εξω η ημασταν στην πεθερα μου, ο μπεμπης κοιμοταν πολυ κ θηλαζε λιγοτερες φορες..κ οταν γυριζαμε σπιτι ηταν συνεχεια στο στηθος.. τωρα βρισκει παλι ρυθμους αλλα νομιζω πως μεγαλωνει τη διαρκεια μεταξυ των θηλασμων. Ενα βραδυ εκλεισε 5ωρο..(για πρωτη φορα!)

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπέρα κορίτσια...να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για κατι..

Γέννησα 5/10 το ζουζούνι μου..;) ζύγιζε 3030 κ βγαίνοντας είχαμε 2870 βάρος. Στις 18/12 που πήγαμε στη γιατρό μας είπε λίγο...χοντρούς..5700 ήταν ο μικρός. Σήμερα ειναι 6150. Γαλατάκι μονο απο μένα πίνει..Ολο με ρωτά ποσην ώρα τρώει κ βλέπω ότι δεν της αρέσει που της απαντώ όση ώρα θέλει οποτε θέλει. Δεν σκοπεύω να αρνηθώ θηλασμό στο μωρο μου κ δε μου άρεσε η αντίδραση της αυτή. Επίσης μου είπε να δώσω στο μικρό πιπίλα κατι που επίσης δε θελω. Ποια ειναι η γνώμη σας;

Να σου ζησει ο μπεμπακος σου!!

Εγω θεωρω οτι ειναι μια χαρα το βαρος του! Ναι οκ, παιρνει περισσοτερο βαρος απο αλλα μωρακια αλλα δν νομιζω πως υπαρχουν τετοιοι κανονες με το θηλασμο.. κ οι παιδιατροι που επιμενουν ν βαζουμε προγραμμα στο θηλασμο, μαλλον δεν γνωριζουν καλα το θεμα θηλασμος..Γνωμη μου εινσι ν συνεχισεις αυτο που κανεις κ αν ανησυχεις παρε κ μια δευτερη γνωμη απο αλλο παιδιατρο η αππ συμβουλο θηλσσμου

Οσο για την πιπιλα,εγω που θηλαζω αποκλειστικα του δινω αλλα βλεπω οτι την απορριπτει σιγα σιγα μονος του. Ισως κ ο μπεμπης σου ν μην τη δεχτει μετα απο τοσο καιρο κ δν θ εχει τιποτα ν τπυ προσφερει

dph2p2.pngRGM7p2.png

Anath ευχαριστω!! Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ αλλα ειναι ωραιο να το ακούω κι απο άλλη μανούλα..

Ε..για να πω κι εγώ δυο πραγματάκια...

Πρώτα απ ολα τι κρίμα που δεν σας είχα βρει νωρίτερα..:(

Τι ωραία παρέα που είστε..διάβαζα λίγο τα παλιά ποστ..

Εγώ ένα μωράκι εχω κ...δηλώνω επίσημα ερωτευμένη!!! Ειναι τέλειος κ όσο παει τον αγαπώ κ πιο πολυ, πράγμα που με εκπλήσσει γτ κάθε φορά λέω ότι δε γίνεται παραπάνω !!

Αχ..τον ξαπλώνω στην αλλαξιερα κ μου σκάει κατι γέλια...ειδικά τα πρωινά που ξυπνά φρέσκος ( κοιμάται κσθε βράδυ εξάωρο.. Συνήθως 1-7 η 12-6) ολο λέει δικά του λογάκια κ γελά..τις τελευταίες δέκα μέρες γελά κ με ήχο..χασκογελά!

Πολυ φοβάμαι ότι ήδη μας κανει ο,τι θέλει..εχω βάλει το κρεββατακι του δίπλα μας, κοιμάται στο βυζι πάνω, σιγά σιγά τον βάζω στο κρεβατακι, ανοίγει μάτι με κοιτά επιτιμητικά τύπου "νόμιζες ότι δε θα το έπαιρνα χαμπάρι;",αρχίζει κ κουνά χέρια πόδια σα να κολύμπα με ήχο σα να παλεύει, βλέπει ότι τον αφήνω, αρχίζει κλάμα, τον σηκώνω, τον βάζω στο κρεβάτι ανάμεσα μας, γέρνει το κεφαλάκι του πάνω μου, με κοιτά στα μάτια με λατρεία, χαμογελα κ αναστενάζει....τι να τον κανω πείτε μου!!;; Μπορώ μετά να τον ξανάβαλω μονο του; Χεχεχε..κατεργάρης!

Γεια σας κορίτσια μου!

Τατιάνα μου δεν πειράζει που δεν κοιμάται πολυ την ημέρα! Αφού έχετε φτιάξει το βραδινό είστε μια χαρά!

Τασσούλα μου περαστικα στη μεγάλη σου! Παλι μαραθώνιους; Υπομονή! Βιάζεται να μεγαλώσει μου φαίνεται η μικρούλα μας! :-D

Nimrodel να σου ζησει το μικρούλι σου! Μια χαρά είστε πάντως. Κρατα το προγραμμα έτσι όπως το έχεις μάθει με το μωρο σου. Αυτά ξέρουν καλύτερα ποτε και πόσο θέλουν να τρώνε και εμείς απλα πρέπει να τα ακολουθούμε. Οσο για την πιπίλα νομίζω ειναι στο καθε παιδί πως θα τη δεχτεί. Εγώ της δίνω οταν δείχνει να εχει βαρεθεί για να ειναι ήρεμη και να μην την παίρνω συνέχεια αγκαλιά. Οταν δεν τη θελει την απορρίπτει απο μόνη της.

Εμείς γυρίσαμε πίσω Αθηνα και προσπαθώ να προσαρμοσω τη μικρή να κάθεται και μόνη της γιατι ειχε μάθει να ειναι ολο σε αγκαλιές, παιχνίδια και κουβέντες και εγώ δεν μπορω να την σηκώνω συνέχεια γιατι υποφέρω απο την πλάτη μου και ειδικά στο σημείο που μου έκαναν την επισκληρίδιο. Ο γιατρός ειπε ειναι φυσιολογικό, αλλα εμένα με εχει τσακίσει. Εχει καμια άλλη παρόμοιο θέμα με αυτο;

Μεγαλώνει απίστευτα γρηγορα και μένω άναυδη καθε μερα με όσα κανει. Γελάει πολυ και με όλους, βγάζει κραυγουλες και τα αγου πάνε σύννεφο! Παίζει πολυ με τα χεράκια της, το γυμναστήριο, της αρέσει να πιάνει τις μπλούζες της και να τις σηκώνει, την κουβέρτα της και μαλακά παιχνιδάκια τα οποία βέβαια ολα καταλήγουν στο στόμα. Ξεκίνησε να κανει τούμπες και οταν την κρατάω στον ώμο εχει αρχίσει να επεξεργάζεται τα μαλλιά μου, τα αυτιά, το πρόσωπο μου και με τρελαίνει! Κεφάλι κρατάμε πλέον κανονικά και δεν της περνάει τίποτα απαρατήρητο πλέον!

Το διάστημα που λείπαμε θήλαζε ανα τρίωρο ή και τετράωρο καθώς ολο και κατι τύχαινε να κάνουμε αλλα δεν εδειχνε κιόλας να πεινάει για νωρίτερα... Κάποιοι θηλασμοι διαρκούν πολυ λιγο κανα 5λεπτο αλλα κάνουμε και πιο μεγάλους αναλόγως την όρεξη της. Δεν την πιέζω την αφήνω να το ρυθμίζει όπως θελει εκεινη! Περιμένω την επόμενη επίσκεψη στον παιδίατρο να δω πως παμε γιατι αυτο το άγχος ποσο κι αν τρωει καλά δεν θα φύγει ποτε!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Anath ευχαριστω!! Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ αλλα ειναι ωραιο να το ακούω κι απο άλλη μανούλα..

Ε..για να πω κι εγώ δυο πραγματάκια...

Πρώτα απ ολα τι κρίμα που δεν σας είχα βρει νωρίτερα..:(

Τι ωραία παρέα που είστε..διάβαζα λίγο τα παλιά ποστ..

Εγώ ένα μωράκι εχω κ...δηλώνω επίσημα ερωτευμένη!!! Ειναι τέλειος κ όσο παει τον αγαπώ κ πιο πολυ, πράγμα που με εκπλήσσει γτ κάθε φορά λέω ότι δε γίνεται παραπάνω !!

Αχ..τον ξαπλώνω στην αλλαξιερα κ μου σκάει κατι γέλια...ειδικά τα πρωινά που ξυπνά φρέσκος ( κοιμάται κσθε βράδυ εξάωρο.. Συνήθως 1-7 η 12-6) ολο λέει δικά του λογάκια κ γελά..τις τελευταίες δέκα μέρες γελά κ με ήχο..χασκογελά!

Πολυ φοβάμαι ότι ήδη μας κανει ο,τι θέλει..εχω βάλει το κρεββατακι του δίπλα μας, κοιμάται στο βυζι πάνω, σιγά σιγά τον βάζω στο κρεβατακι, ανοίγει μάτι με κοιτά επιτιμητικά τύπου "νόμιζες ότι δε θα το έπαιρνα χαμπάρι;",αρχίζει κ κουνά χέρια πόδια σα να κολύμπα με ήχο σα να παλεύει, βλέπει ότι τον αφήνω, αρχίζει κλάμα, τον σηκώνω, τον βάζω στο κρεβάτι ανάμεσα μας, γέρνει το κεφαλάκι του πάνω μου, με κοιτά στα μάτια με λατρεία, χαμογελα κ αναστενάζει....τι να τον κανω πείτε μου!!;; Μπορώ μετά να τον ξανάβαλω μονο του; Χεχεχε..κατεργάρης!

Nimrodel καλώς ήρθες στην παρέα μας! Χαίρομαι που αυξάνουμε την παρεούλα! Αχ! Τι μου θύμισες τωρα με αυτο που είπες οτι κάθε φορά αναρωτιέσαι ποσο πιο πολυ τον αγαπάς! Αυτο το ενοιωθα συνεχεια με το πρωτο μου παιδάκι την κόρη μου που έλεγα δεν γίνεται να νοιωθω τοοοση Αγαπη κάθε μέρα κ περισσότερη! Τωρα στο γιο μου το νοιωθω πάλι αλλά δεν αναρωτιέμαι γιατι τωρα ξερω πως γίνεται να υπάρχει τόση Αγαπη η οποία μάλιστα τωρα ειναι διπλή!

Κι αυτο που με κοιτάζει κι εμένα στα μάτια καθώς θηλάζει...κορίτσια λοιωνω!!! Θα μπορούσα να θηλάζω με τις ώρες!

Γι αυτο κορίτσι μου να πεις στον παιδίατρο σου οτι δεν εχει υπόθεση οπως λέμε εμεις εδω στο νησί! Μαύρα μεσάνυκτα όσον αφορά τον αποκλειστικό Θυλασμου ή ειναι υπέρμαχος του ξένου γάλατος! Συμβουλή μου ειναι να τον αλλάξεις κ να βρεις κάποιον που υποστηρίζει τον αποκλειστικό θηλασμο ή να βρεις ένα σύμβουλο Θυλασμου ( υπάρχει λίστα στο άρετε το μέρος στο parents.org.gr)

Κι εγω θηλάζω αποκλειστικά κ το πρωτο κ το δευτερο παιδι μου. Ο παιδίατρος μου ειναι πιστοποιημένος σύμβουλος θηλασμού. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση το μωράκι σου να ειναι υπέρβαρο κ σίγουρα τρώει όσο θελει και οποτε θελει αυτο! Οτι άλλο σου πούνε ειναι για να βάζεις απο το ένα κ να βγάζεις απο το άλλο οπως λεει κ η φίλη μας εδω Τατιάνα!

Την πιπίλα μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε μετα τους δυο μηνες άφοβα!

Καλημερα στις μανούλες όλες! Σημερα εχω γυναικολόγο πρωτο ραντεβού κ τεστ παπ κ δεν θελω με τιποτα να το κανω!

Nimrodel να σου ζήσει το μωρακι σου να είναι γερό και καλότυχο!!! Καλά κάνεις που δίνεις στο μωρακι σου γάλα όσο θέλει!!! Είναι δυνατόν να του βάλεις στοπ ή πιπιλα;; μα καλά παίρνουν λίγο βάρος ανησυχουμε, παίρνουν πολύ πάλι ανησυχουμε δηλαδή όλα τα μωρά πρέπει να παίρνουν το ίδιο βάρος;;;

Υπάρχει περίπτωση να περνάμε άλμα με δόσεις;;; κοιμήθηκε πάλι 8 ώρες !!! Ξεκουραστηκα και τα γεμισα όλα γάλατα παντού!!! Χαμπαρι δεν πήρα!! Υπάρχει περίπτωση να θηλάζει πολύ την ημέρα για να κοιμάται το βράδυ;;;

Έφη εγώ δεν ποναω στην επισκληριδιο και νομίζω δεν θα έπρεπε να πονάς!! Δεν ξέρω κιόλας γιατί εμένα δεν έπιασε!! Να το κοιταξεις!!

Κορίτσια στον καθρέφτη δεν έχει πολύ πλάκα;;; κοιτάει τον εαυτό της , τον επεξεργάζεται και μετά γελάει!!! Λιωνω!!! Και όταν θηλάζει κάποιες φορές με κοιτάζει και σκάει κάτι χαμόγελα όλο νάζι!!!!

Καλημέρα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλώς σας βρήκα!!!

Εφη, δεν έκανα επισκληρίδιο, αλλα απο τις φίλες μου όσες έκαναν είχαν θέμα τον πρώτο καιρό...για σιγουριά ρωτα το γιατρό σου, ίσως σου πει να βάλεις καμια κρεμουλα.

Αγάπη, αν του δώσω ξένο τότε ειναι που θα παρει πολυ βάρος..εγώ ξέρω ότι τα παιδάκια του αποκλειστικού τρώνε όσο χρειάζονται. Αφού κάνουν κι αυτά την προσπάθεια τους για να φάνε, δεν κατεβαίνει κατευθείαν στο στομάχι όπως το ξένο. Στεναχωρέθηκα γιατι τη συμπάθησα τη γιατρό..αλλα την τελευταία φορά έφυγα πολυ νευριασμενη με τον εαυτό μου γτ δεν της μίλησα. Απλώς επειδή με ξέρω...μπορεί αν μιλούσα να την προσέβαλα. Μου φάνηκε ότι κατέβασε λίγο το πουλάκι του μικρού..κ ξέρω ότι δεν κανει.εδω η παιδίατρος του αδερφού μου πριν 16 χρονια το είχε απαγορέψει στη μάνα μου κ είχε πει ότι τα μωρά δεν παθαίνουν φίμωση κ να τον δει, αν χρειαστεί που δε χρειάστηκε, γιατρός μετά τα 2 γι αυτο..απ την άλλη δεν ειμαι σίγουρη γιατι δεν το είδα καλα παρόλο που κοιτούσα επι τούτου. Πάντως με εχει ρωτήσει 2-3 φορές αν κατουράει ισια...τι να πω..

Αγάπη απο τωρα θα κανεις τεστ παπ; Νωρίς δεν ειναι;

Τασουλα εμένα ο δικός μου θηλάζει πολυ τη μέρα κ τη νύχτα ξυπνά, και αααν ξυπνήσει κ τρώει 5-10 λεπτά. Αλλα το βράδυ του δίνει κ καταλαβαίνει, μάλλον αποθηκεύει για τη νύχτα!! Πάντως εχουν καταλάβει τη διαφορά..μας βλέπουν κ μας να κοιμόμαστε..νομίζω τα μωρά μας ειναι έξυπνα!!

Παω..με φωνάζει ( δεν κλαίει απλώς κουνάει τα χέρια του κ φωνάζει αου και ναιιιι)

Αχ τι γλυκές φωνούλες που βγάζει. Νομίζω ότι όταν πει μαμά θα λιποθυμήσω απ τη χαρά μου!!!

Nimrodel το πρωτο σου ειναι ε; λοιπον σε διαβεβαιω οτι θ λιποθυμησεις πολλεεεεες φορες αππ τη χαρα σου!!!

Αυτο που εκανε με το πουλακι μου φαινεται υπερβολικο. Εδω ο μεγαλος μου κοντευει 3,5 κ τον εχει πειραξει ελαχιστα.. δυο μηνων μωρο τι να εχει δηλαδη;;

Τασουλα τωρα που μεγαλωνουν κ φτιαχνουν πρπγραμμα ετσι θ κανουν. Θα θηλαζουν πιο πολυ τη μερα. Νομιζω οτι τη μερα θηλαζουν κ για συναισθηματικους λογους καποιες φορες η για ν χαλαρωσουν. Το βλεπω απο τον δικο μου που ενω εχει φαει, μετα απο μθα ωρα ζηταει παλι κ πιπιλαει λιγο για ν κοιμηθει..

Αγαπη οντως νωρις δν ειναι για παπ? Εγω που τον ρωτησα μου ειπε οταν σταματησω το θηλασμο. Κ μαλιστα ειχα κ προβλημα στο τελευταιο που ειχα κανει πριν μεινω εγκυος, αλλα μ ειπε οχι τωρα.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κι εμένα μου είπαν ότι όσο θηλαζεις δεν ειναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα του τεστ παπ..

Anath δε μου είπε κατι για το πουλάκι του, αλλα ειμαι προετοιμασμένη αν μου πει να της απαντήσω. Η μάλλον να της πω, χωρίς να την προσβάλω, ν επόμενη φορά απο μόνη μου ότι " εγώ ξέρω αυτο" για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα απο νωρίς. Ειναι στον απο κατω δρόμο, με τις παντόφλες παω που λέει ο λόγος, θα προτιμούσα να μείνω σ αυτήν, αλλα αν δε μ αρέσει δε θα το σκεφτώ και πολυ..

Κορίτσια...τι γνώμη έχετε για τις υφασμάτινες πλενομενες πάνες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...