Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Από την δική μου εμπειρία, μια το ρίχνουν στα ωάρια και μια στο σπερμα..

σε εμένα ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα πέρα από το ότι μερικές φορές ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στα φάρμακα και από αυτό συμπεραίνουν ίσως ότι κάπου φταίνε τα ωάρια. Ξεκίνησα στα 34, τώρα είμαι 37…εεε θα φταίνε και τα ωάρια τώρα!! το πρόβλημά μας εξ αρχής ήταν το σπερμα. Μετά από 3 χρόνια καταλήγουμε ως το μοναδικό παράγοντα που το χαλούσε να να είναι τα μικρόβια, τα οποία αντιμετωπίσαμε αλλά ακόμη δεν έχουμε δει να φτιάχνουν οι παράγοντες του σπέρματος εκτός από τη δυναμική τους δλδ το πόσο παραμένουν ζωντανά το οποίο θεωρώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ δεν δίνουν τόση σημασία. 
      στη πρώτη εξωσωματική ρίξαμε τον κατακερματισμό από 46 στο 28 και έμεινα έγκυος με ατυχή έκβαση δυστυχώς στις 30 εβδομάδες κύησης. Από τότε ακόμη παλεύω να ξανά μείνω. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και μωράκια! Να ευχηθώ κι εγω με τη σειρά μου να ε κύμα υγεια και Αγαπη στις καρδιές μας και στις οικογένειες μας και το νέο έτος 2016 να μας φέρει πραγματική ειρήνη στον κόσμο μας!

Τασουλα μου συμφωνώ να μην συγκρίνεις τ μωρά κι αγχώνεσαι! Για το βάρος σας θα σας πει σίγουρα ο παιδίατρος που γνωρίζει για τις καμπύλες μέτρησης! Εγω σας ρώτησα απλά ενημερωτικά να μου πειτε για το βάρος του δικού μου και ευχαριστω για την ανταπόκριση σας!

Hope μου αλήθεια άντε είσαι και τρίτο;;; Σου το εύχομαι αν πραγματικά αυτο θελεις κι εςυ κι ο άντρας σου!

Εγω εύχομαι να μου φέρει επιπλέον αντοχή ο νέος χρόνος αφού θα τη χρειαστώ γιατι το Μάρτιο θα γυρίσω στη δουλειά...

Κορίτσια σας εύχομαι καλα να περάσετε σημερα! Εύχομαι να αντεξω να μείνω ξύπνια μεχρι τα μεσάνυκτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασουλα μου εννοειται οτι ειναι μια χαρα το βαρος της! Αυτο που σου ειπα μπορει ν ισχυει για τον πρωτο μηνα,αλλα κ παλι κατα προσεγγιση!!!

Μην αγχωνεσαι για το γαλα σου εφοσον το μωρακι ειναι καλα.κ για τις πανες δν μ φαινεται ανησυχητικο. Φορανε κ πιο μεγαλες πανες τωρα κ δν γεμιζουν..αλλα αφου ειναι παντα βρεγμενες μην ανησυχεις!

Στο μαλωμα των παιδιων συνηθως η μαμα κ ο μπαμπας αντιδρουν διαφορετικα..κ εγω προσπαθω ν μαθω στον αντρα μου ν μην χανει την ψυχραιμια τπυ κ ν μην κανει σαν παιδι..( κπ φορες νομιζω οτι τσακωνονται δυο μικρα παιδια μες στο σπιτι...) κ το πιο σημαντικο οσο μεγαλωνει ειναι να καταλαβαινει κ να επαναλαμβανει το λογο που τη μαλωσατε κ γιατι δν πρεπει ν το ξανακανει...

Καλα κ ο δικος μου ο μεγαλος παραπονιεται οτι προσεχω πιο πολυ τον μπεμπη..μ εχει πει καποια στιγμη"μαμα φτανει μην τον ταιζεις αλλο...θελω κι εγω αγκαλιτσα"! Αυτο ηθελε ν πει κ η κορουλα σου με τον τροπο της...

Hope μου κι εγω θελω ν κανω τριτο...εδω κ 2-3 εβδομαδες το σκεφτομαι συνεχεια...βεβαια θ το βγαλω σιγα σιγα απο το μυαλο μου γιατι τα οικονομικα δν το επιτρεπουν..κ ουτε θ χωραμε στο σπιτι... αλλα πραγματικα ειναι ευτυχια τα παιδακια... σου ευχομαι καλη μου το 2016 ν σου φερει κ το τριτο σου παιδακι!!!

Κοριτσια μου καλη πρωτοχρονια ν εχουμε ολες...ο νεος χρονος ν μας βρει ευτυχισμενες κ αγαπημενες με τις οικογενειες μας...κ υγεια σε ολο τον κοσμο...κι ενα καλυτερο μελλον...

Καλα ν περασετε..Φιλια!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μαράκι μου τι γλυκιά που εισαι!! Εύχομαι οι ευχές σου να πιάσουν τόπο!! Χιχι!! Οοοο θα πας στα πάτρια?! Ποοοοσο σε ζηλεύω.........εμείς μέσα φλεβάρη θα πάμε γιατι τα οικονομικά μας ειναι λίγο σφιχτά λόγω του επερχόμενου γάμου! Θα σου πω ακριβεις ημερομηνια μετά τις 8/1 που θα κλείσουμε τα εισητήρια!! Μακάρι να περασετε ομοοοοορφα! :) Ασε ναι περιμενω τον καιρό που θα φυγουν τελειως οι πόνοι! Τα εχω δοκιμάσει οοοολα! Κουραστηκα! Ναι κάνω και εχω κοντά στα 2000 μεχρι στιγμής έστω για αρχή γιατι ουτως ή άλλως θα βγάζω και στη δουλειά... Αν όλα πάνε κατ ευχήν θα ξεκινησω τέλη Γεναρη ΄η αρχες φεβρουαρίου... Κοριτσακι μου αληηηηηθεια?! Το σκεφτεστε πραγματικαααα?! Αχουυυυ με το καλό γλυκιά μου εύχομαι το νέο έτος να σου φερει κ άλλο νινάκιιιι! Αχουυυ τι Ωραιααααα...

Καλη πρωτοχρονια να εχουμεεεε! Αγαπη σε ολες!! Φιλακιααα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλη χρονιαααααα χρόνια πολλάααα!! ευτυχισμένος ο καινουριος χρόνοςςςς!!! Κάθε ελπίδα κ κάθε ευχή που βρίσκεται στις καρδιές σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν!!!!!! Τα παιδάκια σας να είναι γερά και ευτυχισμένα να τα δίνεται πολύ πολύ αγάπη!!!! :) Να ειστε πάντα καλά κ σας ευχαριστώ που ήσασταν στην παρέα μου κ στη ζωή μου τον χρόνο που μας πέρασε!! φιλια πολλα!!

Καλη χρονια με υγεια κορίτσια!

Βάσω να χαίρεσαι το όνομα σου!

Τατιάνα μου το γλυκεια που είσαι! Κι εγώ σας ευχαριστώ για τη συντροφιά που μου κρατείσατε και που συνεχίζετε κι αυτο το χρόνο!

Ζήτω οι μητερουλες Οκτωβρίου (κι εςυ Βάσω μας φυσικά)!

Διαφημίσεις

Καλή χρόνια κοριτσακια! Υγεία, αγάπη και πολλές χαρές στις οικογένειες σας!

Βάσω μου χρόνια πολλα!

Τατιάνα μου όντως η παρειτσα μας ειναι μοναδική! Παμε γερά και το 2016!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Άχουυυ ξέχασα την Βασούλαααα μας....!! Συγνώμη κοριτσάκι μου γλυκό!!!! :( ποπο τι γαιδουρα!!! Χρόνια πολλά να χαιρεσαι το ονοματάκι σου το γλυκό!!!!

Καλά τα ειπατε Εφάκι κ Αγαπάκι!!!! σουπερ παρειτσα Οκτωβρίου 2015 πάμε γεράαααααα!!!!! 😆😆😆😆

Καλη χρονια μανουλες και μωρακια!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Χαιρομαι πολυ που εγω κι ο μπεμπης μπηκαμε στην παρεουλα του Οκτωβριου...ειστε πολυ καλες...Ευχαριστουμε!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κορίτσια μου,χρόνια πολλά και από μας!Καλή χρονια!Εύχομαι υγεία και ομόνοια σε όλο τον κόσμο!

Εύχομαι σε όλες σας και κάθε μια ξεχωριστά,ο καινούργιος χρόνος να είναι γεματος αγάπη και μόνο καλές στιγμες!

Πως περασατε?Εμεις πολύ καλά!Εδώ στα πεθερικά! Έπαιξε ή μεγάλη με τα ξαδερφακια της!Ή μπεμπα,ήσυχη και χορτασμενη από αγκαλιες!Έχει μειώσει πολύ τους θηλασμους!Όπως είχε πει κάποια στιγμή ή Κατερίνα,το στήθος μου έχει γίνει συμπλήρωμα!Μόνο μπουκάλι πίνει 120,εάν πιει και από στήθος 60 με 90!:D

Κατά τ'αλλα είναι πολύ καλή!Κοιμάται καλά το βράδυ,δεν μου κλαίει! Δόξα τον Θεό!

Αυτά κορίτσια μου!

Περιμένω νέα σας!

Βάσω μου,χρόνια σου πολλά καλή μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και γεμάτη με παιδικά χαμόγελα! :) Σας εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν την καινούργια χρονιά που ξεκίνησε :) να είμαστε καλά να βλέπουμε τα παιδάκια μας να μεγαλώνουν καλά! :)

Βάσω μου Χρόνια σου πολλά ότι επιθυμείς κοπέλα μου για σένα και την οικογένεια σου! :)

U85pp3.png

Καλή χρονιά κορίτσια σας εύχομαι!!! Γεμάτα υγεία, ευτυχία κα αγάπη!!! Να είναι τα μωρακια μας γερά και να αναπτύσονται καλά!! Να μας χαρίζουν πολλά χαμόγελα, να τρώνε καλά και να κοιμούνται πολύ!!!!!

Βασούλα αν και αργοπορημένη χρόνια σου πολλά!!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!!! Εμείς πολύ όμορφα και οικογενειακά!!!

Το μωρό δεν με κούρασε καθόλου, η μεγάλη όμως αρκετά, έχει πάθει εξάρτηση ξαφνικά και θέλει μόνο εμένα και κανέναν άλλο.... Έχω κόσμο και την βγάζω στο κρεββάτι αγκαλιά με την μεγάλη γιατί αλλιως κλαίει!!! Έχει και την μυτουλα της βέβαια!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα

Χρονια πολλα καλη Χρονια, με υγεια και αγαπη.

Ευτυχισμενες οικογενειας και χαρουμενα μωρα μικρα και μεγαλα.

Βασο μου χρονια πολλα, καλα και τυχερα με αγαπη και υγεια.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γιναμαι τριων μηνων, τρελενομαστε για μπανιο για βολτες του αρεσει να κοιταει, πλεον βλεπει την αδερφη του και κανει αγκου. Γελαει οχι με ηχο του αρεσει το γυμναστηριο και δεν κραταει πολυ ωρα το κεφαλακι του. Εσας τι κανουν τα μικρα σας; πως τα απασχολειτε;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!

Μάγδα μου σούπερ το μωρό σου!!! Μιλάει με την αδελφουλα του από τώρα!!!

Εμείς κρατάμε πολύ καλά το κεφαλακι μας, όλο γελαμε πολλές φορές με ήχο και μιλάμε μόνες μας όχι ακόμα πολλά αγκου, πιο πολύ κραυγουλες και λέμε πολύ το α !!!

Σήμερα κοιμηθηκαμε 8 ώρες από τις 12, την ξύπνησα τώρα αλλά τρώει κοιμησμενα και την άφησα πάλι!!! Μα καλά δεν πείνασε ακόμα και εμένα θα μου φύγει ποτέ το άγχος αυτό;;;

Χθές κατά τις 2.30 έβγαλα γάλα, μόνο 70μλ !!!! Πολύ λίγο βρε κορίτσια, τι πίνει αυτό το μωρό;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...