Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τασουλα μου ηρεμεί με το να ακουμπάει το στήθος να του σηκώνω τα ποδαράκια κ να του κάνω ελαφρα χτυπηματάκια στο παμπεράκι... πολλές φορες δεν τον πιανει κ κάνουμε βολτες πάλι με χτυπηματάκια στο παμπεράκι!! ανάλογα... ωχ ωχ και τα δύο μαζί?! Μακάρι να φτιάξει γρηγορα η κατάσταση κ να ηρεμησετε!! ειδικά η μικρούλα!! εγώ πιστευω τα εμβολια ειναι απαραιτητα!! είναι κάποια πράγματα που θέλοντας κ μη πρέπει να τα κάνεις!!

ευτυχώς έφτιαξε το ωραριο του ο μικρός κορίτσιαααα!! :) ένα 3ωρο εχει κοιμηθει από τις 7:30 που ξυπνήσαμε!! τέλεια!! και τωρα θα κοιμηθει λογικά... αχου ανακουφίστηκααα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασουλα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα κανω..εχω διαβασει ωρες ατελειωτες για τα εμβολια,φοβαμαι τις παρενεργειες τους αλλα πιο πολυ φοβαμαι μην μου παθουν τιποτα τα παιδια..απλα θα τα κανουμε πιο συνετα να το πω οχι το ενα πανω στο αλλο για να δωσουμε περιθωριο στον οργανισμο να επανερχεται καθε φορα,παντα σε συνεννοηση με την γιατρο μας.Περαστικα στα κοριτσια σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κορίτσια πάνω κάτω βιώνουμε τα ίδια γεγονότα!

Τατιάνα μου μην φοβάσαι. Αν βάζεις τη μάσκα σου πλένεις τα χέρια κ πριν ποιασεις το μικρο βάζεις αντισηπτικό τότε ολα οκ. Εγω είχα γεστρεντεριτιδα και στο καπάκι πονόλαιμο βήχα με φιλέματα και ακόμα ειμαι με τη μάσκα! Θελω τόσο πολυ να μυρίζω το μικρούλη μου αλλά δεν μπορω να βγάλω τη μάσκα...

Χθες πήγα στο φαρμακείο και είχε πολυ κόσμο και σχεδόν όλοι αγόραζαν τα ίδια φάρμακα που χρησιμοποιούμε για τα μωρά μας και για μασκουλες! Έχουμε μεγάλες επειδή θες ιώσεων εδω!

Η μεγάλη μου ειναι καλύτερα αλλά ακόμη εχει βήχα. Ο παιδίατρος μας είπε αν θέλουνε να μην αρρωσταίνει θα πρεπει να κάτσει στο σπιτι να μην πηγαίνει παιδικό αλλά απο την άλλη κανει αντισώματα τωρα...

Κι εγω διάβασα πολλα για τα εμβόλια ειδικά για το mmr πολύ προβληματίστηκα. Ρώτησα οποίο γιατρό γνωρίζω κ τελικά οι μου είπαν οτι ειναι πιο ωφέλιμο να γίνουν τα εμβόλια παρά μη κακό να κολλήσει υο μωρο καμία απο αυτές τις ασθένειες. Αυριο θα κάνουμε το πρωτο εμβόλιο Θεού θελοντως!

Καλημέρα γλυκές μου... που ειστε καλέ όλες??

Αγάπη μου έκανα πολλές φορές δεν έκανε τίποτα σε εμάς... μετά τις 5 ο μικρός τρελένεται.. ποπο ακόμα δεν καλυτερεψες εσυ?? Καλά σε ειπε ο παιδίατρος μήπως να κάτσει λίγο καιρό σπίτι??

Εμείς κάναμε το μπανάκι μας εχθές 8 η ωρα και 8:30 πέσαμε για ύπνο αφου ειχαμε κοιμηθει μόνο 3 ωρες την υπόλοιπη μερα, ξυπνησαμε στις 1 κοντά και 2 παρά ξανακοιμήθηκε! 4 εγερτήριο κοιμήθηκε 20' και μέχρι τις 7 βασανιζοταν ηθελε να κοιμηθει δε μπορουσε.. τον εκαμα τα ποδαράκια κάναμς βολτες τίποτα.. τον ξάπλωσα κ του έβαλα θερμοφόρα ηταν για 10' ηρεμος και μετά απλά δεν ηθελε να ξαπλωσει... κάναμε βολτούλα, τον εβαλα στο ρηλαξ, τον εβαλα στο μαρσιπο κοιμηθηκε.. μόλις τον εβγαλα ξυπνησε και όπως τον βαζω στο στήθος βρρρρ πασαλειφτηκε ΠΑΝΤΟΥ!! όταν σας λεω παντού παντού μέχρι κοντά τον αυχένα του έφτασαν!! χαχα!! Αυτό ήταν φυσικά μετά κοιμήθηκε άλλη 30 ωρα κ τώρα πάλι τρωμε... έχει ταλαιπωρηθει ο μικρός μου απίστευτα πααααρα πολυ!! άντε να ηρεμήσουμε... :/ ειμαι κ εγώ χαλια κ έχω παρει 2 ντεπόν κ δεν έχω συνέλθει εστω κ λίγο...

:( αρρωστησε κ ο αντρας μου, δεν εχω καμια βοηθεια γιατι πηγαινει δουλεια κ αυτός κ μπορώ να πω τα εχουμε παιξει οικογενειακώς!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας διαβασα κ πολυ στενοχωρηθηκα με τα νεα . Περαστικα στις αρρωστες μανουλες κ μωρακια!!! Κι εμεις με τις μυξες δν εχουμε ησυχασει εδω κ ενα μηνα... υπομονη.. το χειμωνα δν μπορουμε ν τα αποφυγουμε αυτα...

Μαριρεν ισχυει αυτο που σ ειπε κ η νεραιδουλα.. οσο μειωνονται τα γευματα μειωνεται κ η ποσοτητα..εγω το καταλαβα γιατι οταν ο μεγαλος θηλαζε πρωι-βραδυ πλεον, το στηθος μ δν πρηζοταν καθολου ολη μερα.. κ μαλιστα τη νυχτα που

ζητουσε, δν τον ςφτανε κ ξυπνουσε καθε 1-2 ωρες..

Ο μπεμπης μου εχει μια βδομαδα που θηλαζςι κ συχνα αλλα κ πολλη ωρα..δηλ εκει που χορταινε σε 10' τωρα καθςται ως κ μιση ωρα.. να σημαινει κτ για το γαλα αυτο? Η ειναι αλμα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κοριτσια μου σας διαβασα κ πολυ στενοχωρηθηκα με τα νεα . Περαστικα στις αρρωστες μανουλες κ μωρακια!!! Κι εμεις με τις μυξες δν εχουμε ησυχασει εδω κ ενα μηνα... υπομονη.. το χειμωνα δν μπορουμε ν τα αποφυγουμε αυτα...

Μαριρεν ισχυει αυτο που σ ειπε κ η νεραιδουλα.. οσο μειωνονται τα γευματα μειωνεται κ η ποσοτητα..εγω το καταλαβα γιατι οταν ο μεγαλος θηλαζε πρωι-βραδυ πλεον, το στηθος μ δν πρηζοταν καθολου ολη μερα.. κ μαλιστα τη νυχτα που

ζητουσε, δν τον ςφτανε κ ξυπνουσε καθε 1-2 ωρες..

Ο μπεμπης μου εχει μια βδομαδα που θηλαζςι κ συχνα αλλα κ πολλη ωρα..δηλ εκει που χορταινε σε 10' τωρα καθςται ως κ μιση ωρα.. να σημαινει κτ για το γαλα αυτο? Η ειναι αλμα?

Βάσω μου εμένα το εκανε αυτο τις προηγούμενες δυο εβδομάδες κ κατάλαβα ότι προσπαθούσε να αυξήσει την παραγωγή αφού οταν άρχιζε να θηλάζει έπινε πολυ γρήγορα το γάλα κ μετα καθόταν κ πιπιλουσε κ τον άφηνα. Ο παιδίατρος μου είπε οτι ίσως ηταν επειδη είχε χάσει λίγα γραμμάρια που είχε βίζα κ προσπαθούσε να αναπληρώσει ή επειδη φάνηκαν να ασπρίζουν τα κάτω δοντάκια μας. Αυτο δεν σήμαινει οτι θα βγουν τωρα αλλά μπορει να άρχισαν να τον ενοχλούν...

Αλήθεια κορίτσια ζηγηστηκαμε σημερα κ ειναι 5300 ειναι καλα για δυο μηνών;

Βάσω μου ποιο έχει μυξουλες; Το μικρο ή το μεγάλο;

Τατιάνα μου το μαστιχολαδο το ζεσταίνεις κάθε φορά πριν το χρησιμοποιήσεις;

Βάσω μου εμένα το εκανε αυτο τις προηγούμενες δυο εβδομάδες κ κατάλαβα ότι προσπαθούσε να αυξήσει την παραγωγή αφού οταν άρχιζε να θηλάζει έπινε πολυ γρήγορα το γάλα κ μετα καθόταν κ πιπιλουσε κ τον άφηνα. Ο παιδίατρος μου είπε οτι ίσως ηταν επειδη είχε χάσει λίγα γραμμάρια που είχε βίζα κ προσπαθούσε να αναπληρώσει ή επειδη φάνηκαν να ασπρίζουν τα κάτω δοντάκια μας. Αυτο δεν σήμαινει οτι θα βγουν τωρα αλλά μπορει να άρχισαν να τον ενοχλούν...

Αλήθεια κορίτσια ζηγηστηκαμε σημερα κ ειναι 5300 ειναι καλα για δυο μηνών;

Βάσω μου ποιο έχει μυξουλες; Το μικρο ή το μεγάλο;

Τατιάνα μου το μαστιχολαδο το ζεσταίνεις κάθε φορά πριν το χρησιμοποιήσεις;

Αγαπη μια χαρα μου φαινεται το βαρος σας!!! Ποσο υπολογισατε οτι παιρνει την ημερα; η παιδιατρος μου εχει πςι οτι 25-30 γραμμαρια ειναι τελεια! Τουλαχιστον στην αρχη...

Κ οι δυο εχουν μυξουλες.. ο μεγαλος τωρα που δν πηγαινει παιδικο ειναι καλυτερα.. στον μικρο βαζω fysiomer οταν πνιγεται με τις μυξουλες..αλλα δν μπορω ν τις τραβηξω με το πουαρ γιατι ειναι εσωτερικα μονο

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω μου μην αγχωνεσαι δεν ειναι ανησυχητικό!! :) αυξανει την πραγωγή! να χαρείς κάθ εεξτρά λεπτό ;):)

Αγαπάκι μου δες στην αρχή οταν τον έκανα ναι ψιλοηρεμούσε..μετά απλά πάθαμε ανοσία.. θα το ξανά προσπαθήσω... Ναι φυσικά ζέσταμα πριν από κάθε χρήση! τον έκανα μετα το μπανάκι! Μια χαρά είναι τα κιλάκια σας μην το συζητάς!! Όσο για το στήθος κ εμένα ο μικρός την ημέρα πλέον δν τρώει πολύ ίσα ισα ξεδιψάει από ότι έχω καταλάβει.. Μενουν κ τα στηθη μου γεμάτα κ έτσι εκμετλλεύομαι κ αντλώ για την τραπεζα! Μάνι μάνι σημερα 300 άντλησα! :) τώρα στο βραδινο γευμα κάθεται ώρα! άλλ κ παλι το ενα ειναι γεμάτο κ θα βγάλω μάλλον..

Καλησπερα,

Περαστικα στις αρρωστουλες και στα μωρακια.

Ταττιανα αυτο ακριβως εχει παθει σημερα ο μικρος δεν τρωει καθολου, νηστικος κοιμηθηκε αλλα εγω δεν εβγαλα γιατι με ποναει.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια!

Σας διαβάζω αλλα ειμαι στους δικούς μου ακομα και ολο κατι κάνουμε εδώ και δεν βρίσκω χρόνο να σας γράψω.

Περαστικα σε όσες είστε άρρωστες και στα μωράκια σας, να γίνετε γρηγορα καλά!! Και εγώ προσπαθώ να προσέχω το μωρο οσο περισσότερο μπορω και εχω γίνει κακιά που δεν επιτρέπω επισκέψεις αλλα νομίζω προέχει το μωρο μου...

Κι εμείς κάπως έτσι με το φαγητο την ημέρα... Εγώ κατάλαβα οτι πλέον εχει αποκτήσει κι αλλα ενδιαφέροντα εκτός απο το φαγητο γι αυτο πολλές φορές οταν τη βάζω δεν εχει όρεξη να φάει και κοιτάει πως να κουβεντιάσει ή να επεξεργαστεί το χώρο...

Τελευταία μερα του χρόνου αύριο! Ενός υπέροχου νομίζω χρόνου γιατι μας έφερε τα μωράκια μας!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα!!! Αυτός ο χρόνος είχε απο την αρχή, εγκυμοσύνες, γέννες και μωρά!!! Ηταν για μας τις μανουλες ένας ωραίος χρόνος!!!

Δυστυχώς δεν θα έχει καλό καιρό αλλά όλο και κάπου θα μας πάει ο μπαμπάς μας!!!

Έχω απορία σχετικά με τις πάνες του μωρού. Πρέπει να είναι βαριές;; κατουραει πάντα και συχνά, μετά από θηλασμό όμως δεν είναι βαριές. Μόνο η πρώτη πάνα της ημέρας είναι πολύ επειδή κοιμάται καλά το βράδυ, το πρωί θηλάζει πολύ και το στήθος είναι πρησμένο οπότε πίνει πολύ γάλα!!! Αυτή η πάνα είναι βαριά. Την πάνα επίσης την αλλάξω ανά 3ωρο και όχι σε κάθε θηλασμό αφού δεν έχει πολλά. Συνήθως ανά δεύτερο θηλασμό!!! Οι δικές σας πάνες είναι βαριές;;

Εμένα μου φαίνεται οτι δεν χορτενει, θα το πω και στον γιατρό αφού την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εμβόλιο λογικά!!! Θα δούμε και το βάρος της!! Επίσης τις αντλησεις τις σταμάτησα γιατί το μωρό πίνει συχνά και μόνο το βράδυ θα μπορούσα να ξυπνησω να βγάλω αλλά δεν την παλευω. Δεν πρήζεται και το στήθος μου να με ενοχλεί πλέον!! Σκέφτομαι από βδομάδα που θα έχουν περάσει οι γιορτές να ξεκινησω πάλι συστηματικά!!! Θέλω να καλυψω τα γεύματα 16 ημερών οπότε 2 γεύματα άρα 32 επί 150μλ σύνολο 4800μλ. Έχω τα 800 :) δεν απελπιζομαι γιατί θα βγάζω και τότε αλλά θα ήθελα να είχα τουλάχιστον τα μισά γεύματα!!!

Αγάπη τέλειο το βάρος σας!! Εμείς φαντασου ειμασταν 4600 στους 2 μήνες!!! Εμείς δεν παίρνουμε 25-30γρ την ημέρα αφού πήραμε 700γρ τον προηγούμενο μήνα!!! Αγχωθηκα τώρα.... Μήπως να του δίνω και συμπλήρωμα μετά;; θα δούμε την άλλη εβδομάδα που θα πάμε γιατρό!!! Όπως καταλαβαίνετε με έχουν πιάσει οι ανασφάλειες γιατί φοβάμαι μήπως λόγω τις εμμονής μου για αποκλειστικό θηλασμό δεν πέρνει το μωρό όσο θα έπαιρνε και όσο θα ήθελε!!! Δεν έχω και την επιλογή του δεύτερου στήθους για να δω αν θα συνέχιζε να τρώει πάντως μου φαίνεται κάποιες φορές στην μέρα οτι θα έπινε και άλλο αν έβρισκε και πολλές φορές κάθεται και ρουφάει μέχρι να κατέβει πάλι!!!

Είμαστε κάπως καλύτερα με την μυτουλα μας αν και κάνουμε ακόμα ορό!! Η νινιδα φουντώνει σε κάθε λούσιμο,θα τις αλλάξω σαμπουαν να δω!!!

Βασουλα λογικά περνάτε άλμα αφού έχει αλλάξει συμπεριφορά, ζητάει συχνά και πολυ!!! Εσύ γιορταζεις αύριο τι καλά!!!

Χιονισε κορίτσια να προσέχετε τα μικρά!!!

Χθές το βράδυ η μεγάλη έλεγε συνέχεια " όταν ο μπαμπάς φωνάζει, η μαμά πέρνει αγκαλιτσα το νινι" δεν ξέρω τι ήθελε να πει, χθες όντως της φώναξε ο πατέρας της και ήρθε να μου το πει και εκείνη την ώρα θηλαζα.......αχχχχ μου φαίνεται τόσο δύσκολη αυτή η ηλικία δεν ξέρω πως να αντιδρασω και τι να πω!!! Τα βάζω με τον άντρα μου και διαφωνουμε συχνά γιαυτό το θέμα. Εγώ προσπαθώ να υπολογιζω την κάθε μου κίνηση αλλά και να ερμηνευω την αντίδραση του παιδιού μαζί ο άντρας μου είναι χύμα.... Έκανε ζημιά και την μαλωσα και άφησε την να κλαίει, θα της περάσει, πρέπει να μάθει!!!! Εγώ κάθε φορά που θα την μαλώσει την πιάνω και της λέω ο μπαμπας φώναξε γιατί δεν έπρεπε να κάνεις αυτό αλλά είμαι σίγουρη οτι δεν το ήθελες και έγινε καταλάθος, πήγαινε πες τιυ συγνώμη , έγινε καταλάθος και δεν θα το ξανά κάνω. Και πάει και έτσι ηρεμουμε όλοι αλλά δεν ξέρω και αυτό αν είναι καλό ή το παίρνει σαν εντάξει θα κάνω την ζημιά και θα πω καταλάθος έγινε...... Πφφφφ πρωι πρωί τι με έπιασε .....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα μανουλιτσες και παιδάκιαααα!! Τελευταια μερα του χρόνου οπως ειπατε!! Περασε γεμάτος με συναισθηματα καλά κ κακά, φόβους, χαρές, χαμόγελα, κλάματα, ανυπομονεσία, εκπλήξεις, τσακωμούς, φωνές, αγάπη.... Ήταν ένας χρόνος που μη τι άλλο μας εδωσε το καλυτερο δωρο που μπορούσε να μας κάνει!!από τις αρχές του κιόλας μας μπήκε με το δεξί!!! Και το τέλος του ακόμα πιο φαντασμαγορικό με τα μωράκια μας αγκαλιά!! Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να το βιώσω και τον άντρα μου που ηταν δίπλα μου...!! Ευχομαι αύριο που ξεκινάει μία καινουρια χρονιά να μας φέρει οτι ποθεί η καθεμία ξεχωριστά και πολυ υγεία κ αγάπη γιατι τα εχουμε ανάγκη!! Να πάρει αυτός ο χρόνος τα κακά κ ασχημα κ ο καινουριος να ειναι μόνο γεματος με τις χαρές του 15 αλλά κ καινούριες!!!! Αχχχχχ... Παει ο παλιος ο χρονοοοοςς....

Εμείς κορίτσια σημερα κοιμηθήκαμε!! Ξυπνησαμε κατα τις 7 και με πονάκια του σηκωνα τα ποδαρακια εκανε προυτς κ ηρεμουσε!!!!! Βεβαια ξυπνησε στη 1 και αεριζοταν επι 10' και μας γεμισε μία πααααανα...αφηστε!!!κοιμηθηκε στις 3, 4 ξυπνησε για 5-10' με πονακια γον εβαλα στο στηθος αεριστηκε κ κοιμηθηκε κατευθείαν!! Εεεεε εντάξει...πόσο χαίρομαι!!!! Λέτε να ηρεμεί σιγά σιγά?! Βλέπω όλα τα μπεμπάκια το ιδιο τρωνε λίγο.. Όταν ρωτησα την παιδίατρο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να μειωνεται η ωρα θηλασμου. Γιατί μεγαλώνουν!! Κάνουν2 γευματα καλά κ τα υπόλοιπα λίγο.. Οπότε μεγαλώνουμε κορίτσιααααα!!! :)

Εφάκι και εμενα ετσι κανει ο δικός κμου χαζεύει γυρω γυρω!! Ή καθεται κ μιλάει!! Χαχα υπεροχο!!

Τασσούλα μου κ εμενα ετσι ειναι κ θα ρωτουσα την παιδίατρο... Δεν κανει πολλές βαριές μόνο μετά τα μεγάλα γευματα! Διαφορετικά κι εγώ στο 3ωρο 4ωρο τοναλλάζω!! Νομιζω ειμαστε καλά... Με το καλό να μπει ο καινουριος χρονος να ξεκινησεις τιςς αντλησεις οπως θελεις!!!!

Τα φιλια μου!

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Ευχομαι να περασετε υπεροχα τη σημερινη μερα!Το νεο ετος να μας βρει με υγεια,με χαρα και αισιοδοξια,να καταφερουμε οτι δεν μπορεσαμε!Τερμα οι θλιψεις,τερμα οι απογοητευσεις!Μονο χαρα κοριτσια!Δυναμη και υγεια!Να αφησουμε στην ακρη οτι μας πληγωνει και μας κανει αδυναμους!

Εμεις ειμαστε καλα!Ξυπνησαμε αντικριζοντας ενα υπεροχο χιονισμενο τοπιο!

Τα κοριτσιακια μου αναμενουν τον μπαμπα τους,για να φυγουμε στα πεθερικα μου!Εκει θα περασουμε το 2ημερο μας!Και απο βδομαδα θα παω Θεσσαλονικη!Τατιανα μου,εσυ ποτε θα πας?

Τασουλα μου,τι κανουν τα κοριτσακια σου?

Θα σου πω κατι,ΠΟΤΕ μην συγκρινεις το ενα παιδι με το αλλο!Δεν εχουν ολα την ιδια αναπτυξη!Χωρις να σημαινει πως η μπεμπα δεν πινει ικανοποιητικα απο το στηθος!Να εισαι σιγουρη πως εαν το παιδι πεινουσε,θα στο εδειχνε!Εχουν το ενστικτο της επιβιωσης και αυτα!Επισης,αγορια με κοριτσια εχουν διαφορα στο βαρος,τα αγορια περισσοτερο,ενω τα κοριτισα λιγοτερο!Γι αυτο και,εαν παρατηρησεις στο βιβλιαριο,αλλον πινακα εχουν τα κοριτσια και αλλον τα αγορια!Και επισης θηλαζεις αποκλειστικα,σιγουρα δεν θα παιρνει το ιδιο βαρος με τη δικια μου,για παραδειγμα,που κανει μικτη διατροφη!Να μην αγχωνεσαι καλη μου!

Και ειμαι σιγουρη πως θα τα πας πολυ καλα με την τραπεζα γαλακτος!Εχεις πεισμα και θα τα καταφερεις!Μονο αυτο να σκεφτεσαι!

Η μεγαλη σου,θα περασει την ''κρισιμη'' ηλικια των 2!Οπου θα εχει περισσοτερη γκρινια,θα διεκδικει περισσοτερα πραγματα,θα λεει πιο πολυ ''οχι'',δεν θα ακουει πολλες φορες!Θελει υπομονη και ΠΟΛΥ συζητηση!Στα λεω γιατι τα περασα και τα περναω ακομη!Εμεις μετα απο πολυ υπομονη,αλλα και νευρα πολλες φορες,φτασαμε στο σημειο,οταν κανει κατι που δεν ειναι σωστο,να ζηταει συγνωμη και να μας εξηγει τον λογο,δηλαδη να καταλαβαινει!

Να θυμασαι ενα πραγμα,πρεπει και οι 2 να δειχνεται οτι ενοχλειστε οταν κανει ατασθαλιες!Ειδαλλως θα εκλαβει οτι ο ενας ειναι αυτος που μαλωνει και ο αλλος αυτος που συχγωρει!

Οσο για την κουβεντα που σου ειπε,εαν κατσεις και σημειωσεις αυτα που θα σου λεει καθε μερα,θα γραψεις ενα υπεροχο και διασκεδαστικο βιβλιο!Εχθες το μεσημερι,εκανα μπανιο και τις 2!Πρωτα την μπεμπα!Μεχρι να την ετοιμασω,ερχεται η μεγαλη και μου λεει(μιας και περιμενε να μπει για μπανιο)''Αντε μαμα,ελα,ολη την μερα ασχολεισε με τη μπεμπα''!Βλεπεις λοιπον,οτι σιγουρα θα εκφραζουν πιο πολυ τα συναισθηματα τους!

Τατιανιτσα μου,υπομονη γλυκια μου!Ελπιζω να μην κρατησουν πολυ τα πονακια σας!Ναι,ειμαι σιγουρη πως ηρεμει!Και οσο περναει ο καιρος θα ειστε καλυτερα!Μεγαλωνει και ''στρωνει'' το πεπτικο τους συστημα,το οποιο μεχρι στιγμης ειναι ''ανωριμο''!Νομιζω πως απο λυσεις/προτασεις,πρεπει να εχεις δοκιμασει τα παντα!:tongue:!Οποτε,σηκωμα τα ποδαρακια,αφου αυτο τον βοηθαει!Και οσο κοιμαται,να κοιμασαι και συ ματια μου!Εγω,αυτο εκανα στην πρωτη μου κορη!Κοιμοταν την ημερα,εστω και μια ωρα,εστω και μιση,μαζι της και γω!Κανεις και συ τραπεζα γαλακτος?

Τελικα ποτε θα ξεκινησεις δουλεια κοριτσι μου?

Εφη μου,οχι,δεν γινεσαι κακια καλη μου!Εχεις ενα μικρο πλασματακι,που εαν σου αρρωστησει θα ταλαιπωρηθει!Και μαζι του και συ!Εαν δεν μπορεις να το αποφυγεις,να μην αφηνεις να το παιρνουν αγκαλια!Και κυριως να μην του δινουν φιλια!Ειδικα οι ηλικιωμενοι το κανουν!

Ποτε θα επιστρεψετε?Αρχισε το ζουζουνι να ασχολειτε με τον εξωτερικο χωρο?Χεχεχε!Δεν ειναι υπεροχο?Πως προσπαθουν να ανακαλυψουν τον χωρο που βρισκονται!Και μεις τα ιδια ειμαστε!Ασε που μια μερα ειπε ''μπα μπα''!Χαχαχαχα!Μια και μοναδικη φυσικα!Εννοειτε οτι δεν ξερει την εννοια αυτης της λεξης,αλλα οπως εμεις της λεμε αυτες τις συλλαβες '' μα μα μπα μπα'',καταφερε και ειπε τη δευτερη!Ποσα θα κανουν ακομη!Θελει να εισαι με μια καμερα στο χερι και να τραβας!

Ζουζουνες μου,εγραψα τα πιο προσφατα!Παω να φτιαξω στη μεγαλη γαλα που το λιγουρευτηκε και να ετοιμασω και τα τελευταια πραγματα!

Φιλια σε ολες!Καλη χρονια να εχουμε!

Τατιανα μουυυυυ,υπεροχα οσα εγραψες!

Και κοριτσια να σας πω κατι?Μην με περασετε για τρελη,αλλα ευχομαι το τελος του 2016 να με ξαναβρει εγκυο!Θελω να κανω και τριτο!Χιχιχιχι!Εννοειτε στο τελος για να μαζεψω και κανενα ενσημο!Χαχαχαχα!!!

Αντε φιλιαααααααα!

Τασουλα μουυυυ,πες μας νεα,εαν κανεις τεστ!

Τωρα φιλιααααααααααααααα!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...