Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα καλές μου!Τι κάνετε?Εμεις είμαστε καλά,δόξα σοι ο Θεός!Περιμένουμε σήμερα τον νονό της μεγάλης μου και Αύριο τη νονά της μπεμπας!

Ποσό χαίρομαι που θα γεμίσει το σπίτι με δικούς μου ανθρώπους!

Το έχω ανάγκη, Μακάρι να τους είχα εδώ!

Ή μικρή τελικά τα πάει καλυτερα με το στήθος,και μάλλον ήταν τυχαιο το γεγονός που σας αναφερα!Αλλά και πάλι χρωστάω εικόνα θηλαστρου για βοηθεία!

Τασούλα μουυυυ,δεν κάνεις κανένα τεστ?Έχω συνάδελφό που έμεινε ξανά έγκυος λίγο πριν σαραντισει!Είμαστε πολυυυυυ γόνιμες τουλάχιστον για ένα χρόνο!

Εγω,περσυ το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος,χωρίς καν να ολοκληρώσουμε!Βέβαια το έχασα,αλλά δεν πειράζει!

Τατιάνα μου,πως είναι το μωρό?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γλυκές μου... Πως ειστε?? Ξημερωσαμε δύσκολα μπορώ να πω... :/ Από την ημέρα.των Χριστουγέννων που έφαγα εκτός οτίων (ε τι να κανω τα λιμπίστηκα δε σκεφτηκα το ερμο το νινι μου...:( ) ότι ειχε γαλακτοκομικό στην παρασκευή του, ο μικρός έχει τεντώσει... περιμένω να ηρεμήσουμε σιγά σιγά... το καλό είναι ότι έφαγε και πριν κοιμηθει καλά αλλά σιγά σιγά κ το βράδυ που ξυπνησε 3-4 φορές έκανε ενα καλό γεύμα...λερωσαμε κ 2 πανούλες... μου έφυγε το άγχος... μάλλον γι αυτο κοιμάται την ημέρα επειδή μαρτυράει ο.καημένος το βράδυ... τις σταγόνες τις δίνω κανονικότατα.. ελπίζω να ηρεμήσουμε σύντομα.. 8 του Γενάρη μπαινουμε στονν3ο για να δουμε...

Κατερινα μου λες να μου κρυωσε?? Μόνο φτερνισματάκι έχουμε εξτρά... αλλά μπορει να φτιάχνουν κ προγραμματάκι ποιος ξέρει?? τι εγινε καλέ εσυ με τον father??

Νεραιδουλα μου δεν έκανε τίποτα άλλο...παντως αυτο που αγχωνομαστε με το παραμικρο κι εμείς τι κουφό!! Κοροιδευα την μανα μου κ να πως τα λούζομαι!!

Εφακι μου ναι η μικρή μπορει να επηρεαστικε απο το περιβάλλον!!

Τασσουλίτσαααα τι λες?!?!?! αλήθεια?!?!? γιατι έγινε κάτι να σε παραπέμπει εκει?!? κανε ενα τεσταααακιιιι!!! να σου φυγει η εμμονη!!! εμένα δε τρωει χέρια μόνος του με κλειστο το στόμα ειναι σαν να πιπιλάει!! τον αφηνω γιατι κάνει καλό να παράγει σαλάκια!!

Μαράκι μου χαίρομαι που ειστε καλά!!!! :)Έτσι να περνας πάντα!!! :) Αλήθεια εμεινες χωρις ολοκληρωση?? Λυπάμαι για την κατάληξη :( ... εμείς κάναμε χωρις προφυλάξεις αλλά δεν εγινε ολοκλήρωση... να αγχωνομαι κι εγώ?!? Μία φορα εγινε κ απο τοτε τον εχω μακριά... χιχι...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ναι θα κάνω τέστ από την καινούργια χρονιά για να μου φύγει η ιδέα !! Θα παραγγειλω σήμερα 10 hometest για να έχω!!

Τα προσπερματικα υγρά φοβάμαι!! Εσείς κορίτσια χρησιμοποιείται προφυλάξεις;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Θα περιμένω λίγες μέρες για να δείξει αν είναι. Πρώτη έγινε 30 Νοεμβρίου και από τότε 4 φορές. Απλά αγχωνομαι γιατί έχω συμπτώματα συν του οτι τα παρατεταμένα λοχεία που είχα μήπως τελικά ηταν περίοδος!!! Μου τελείωσαν πάντως στις 13 Δεκεμβρίου οπότε νωρίς είναι ακόμα!! Το ξέρω οτι είμαστε πολύ γόνιμες αλλά δεν είχα σκεφτεί τα προσπερματικα οτι μπορεί να μείνεις. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 18 χρόνια και ποτέ δεν μας έχει τύχει κάτι και δεν έχουμε χρησιμοποιείσει ποτέ προφυλακτικό!! Άντε να περάσει ο καιρός και εγώ θα βάλω σπηραλ!!

Τατιάνα μου λογικά έχει μπερδέψει τις ώρες. Μάθε του τον πολύ ύπνο να τον κάνει το βράδυ, δεν ξέρω βέβαια πως....... Μωρέ το μικρουλι υποφέρει απο κολικους οπότε ναι κάνε υπομονή λένε 3ο με 4ο φεύγουν!!! Εμείς εκτός απροόπτου ή άλματος κάνουμε 1 θηλασμό μέσα στην νύχτα γύρω στις 4 με 5 και μετά ξεκινάμε πάλι απο τις 7 με 8 και το πάμε 2ωρο πάνω κάτω μέχρι τις 11 το βράδυ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μα ως το μπερδεψε? :/ αφου δεν κανω φασαρια την ημερα σπίτι... Και μετα τις 20:00 κλεινω φως και τον θηλάζω να κοιμηθεί κοιμαται μεχρι τις 01:00 και μεταλ χανόμαστε...!! Εγώ πιστευω οι κολικοί φταινε κ που δεν κοιμαται... Δεν εξηγειτε αλλιώς..

Εσείς ειστε μια χαραααα! Πολύ ωραίο προγραμματακιι! Μακάρι να κρατησει ετσι!!

Μωρέ ειναι πολύ νωρίς για αλλο παιδάκι αλά πραγματικά σου ευχομαι οοοοτι επιθυμεις να ειναι!! :)

Διαφημίσεις

Παλι ξυπνησε ο μικρος κλαιγοντας... :( πηρα τηλ την παιδίατρο κ μου ειπε οτι μαλλον τον πειραξε κατι που εφαγα... Μου ειπε να του δωσω παυσίπονο το βραδυ εκει γυρω πριν ξεκινησει ο πόνος και να αλλάξω την ωρα που του δινω τα προβιοτικά..να του τις δινω στο βραδινό γεύμα... Κ μετα απο 2-3 μερες να την παρω τηλεφωνο να την ενημερωσω πως παμε για να δουμε τι θα κάνουμε! Πφφφφ...

Τατιάνα δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά μήπως έχει καμία ουρολοιμωξη και πονάει;; καλό είναι να το δει η γιατρός!!! Κολικοι δεν είναι όλη μέρα!!! Μην υποφέρει το μικρουλι!!!

Μήπως να τον κοιμιζες πιο αργά για να κοιμοσουνα και εσύ ή σε βολευει;;; το κάνει πάντως το 5ωρο του!!!

Εννοείται οτι δεν θέλω άλλο παιδί πόσο μάλλον τώρα..... Απαλά ούτε να το διανοηθω δεν θέλω!!! Μωρέ μπορεί να είναι απο την καισαρική όλα αυτά ή το έντερο και το στήθος να έχει παιχτεί κάτι με το γάλα γιατί το άλλο έχει ακόμα σταγονιτσες!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Δεν θα ανέβαζε πυρετό? κ βλέπω μαζεύει τα ποδαράκια του και οταν του τα σηκώνω κλαίει... πρωτη φορά μου ξυπνησε πρωι με κλάμα.. τώρα κοιμήθηκε 1 ωρα κ ξύπνησε φυσιολογικά! το βράδυ εκεί στις 5 πάλι τον πιάνουνε κ σημερα τον έπιασε νωρίτερα...θα δω κ το υπόλοιπο της ημέρας πως θα ειναι... άμα ξυπνήσει ξανά με κλαμμα θα τον πάω από εκει...

Ε ναι μωρε τιποτα δε θα ειναι μην αγχωνεσαι!!

Καλημερα κοριτσια σας διαβαζω αλλα τρεχω δεν προλαβαινω με 2...... Αχ πως την παλευεται;;;;;

Τατιανα κολικοι ειναι ετσι εκανε ο μικρος μου αφου 5-7 ή 4-6 κουνουσα για να ηρεμιση ακομα ειναι ανυσηχος λιγο εκεινη την ωρα και τον παιρνω πια στο κρεβατι.

Εγω θα σου ελεγα μηπως να σταματοθσες για 2 μερες τα προβιοτικα; ετσι για δοκιμη.... Ή ρωτησε το γιατρο σου για κατι σταγονες calm baby ή gripe water καπως ετσι μου της ειχαν πει και ειναι φυτικες με βοτανα. Εγω δεν χρειαστηκε γιατι καπου στην ηλικια σας μας σταματησαν οι πονοι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Σας διάβασα και θα γράψω ότι θυμάμαι τώρα! :)

Έφη μου εμένα τελικά ούτε αυτό δεν πιάνει για να ρευτεί λες και το κάνει επίτηδες!!! :) Τώρα απλά αυτό που άλλαξα είναι να τον αλλάζω αφού φάει και μόλις τον σηκώνω κάτι κανουμε! Όσο για το μαλλί εγώ δεν το είχα βάψει στην εγκυμοσύνη και τώρα μου είπανε για τον θηλασμό να κάνω μόνο ανταύγιες άμα θέλω αλλά το δικό μου πλέον είναι μόνο το φυσικό μου, αλλά έχω πολλές άσπρες και δεν θα είναι καλά μόνο με ανταύγιες ασε που έχω μάθω πλέον στο ξανθό και τώρα που είναι μαύρα με λευκά μου φαίνονται κάπως!!!! :)

Το μέλι δεν νομίζω ότι πειράζει όταν το τρώμε εμείς γιατί το μεταβολίζουμε και το μικρό παίρνει μόνο κάποια στοιχεία. Απευθείας στα μωρά ξέρω ότι κάνει αλλεργίες και για αυτό το δίνουμε μετά τον πρώτο χρόνο.

Κάποια κοπέλα ανέφερε την φόρμα μαλλιών. Επειδή έχω κάνει κάποια στιγμή μου είχαν πει ότι αλλάζει το dna της τρίχας το φάρμακο που βάζουμε πάνω και δεν ξέρω αν κάνει όταν θηλάζεις. Σίγουρα απαγορεύεται και να το μυρίσεις όταν είσαι έγκυος!!!

Vanz μου δεν μου κάνει συνέχεια πράσινα κακά για αυτό λέω ότι είναι απο αυτά που τρώω. Μόλις σταμάτησα το παγωτό σταμάτησαν και αυτά. Γενικά τώρα που έχω ελαττώσει τον θηλασμό συνήθως δεν πρασινίζουν μόνο αν έχω φάει εγώ κάτι περίεργο!

Όσο για το γέλιο κάνε λίγη υπομονή να αρχίσει να γελάει με θόρυβο θα πάθεις πλάκα!!! ;) Και που να δεις όταν θα σου πιάνει την κουβέντα :)

Anath μου πως κατάλαβες ότι σου τελείωσε το γάλα; Εγώ έχω μόνο το πρωί που του αρκεί και για την ώρα του δίνω δύο γεύματα ένα στήθος την φορά που τον κρατάει κανα δίωρο, έχει ελαττωθεί γιατί πριν τον κράταγε ένα στήθος γύρω στις τρεις ώρες! Αλλά όταν θα σταματήσει το καταλαβαίνεις απο την ώρα που κρατάει το παιδί ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι;

Τατιάνα μου νομίζω ότι μπερδεψε την μέρα με την νύχτα και οι κολικοί δεν τον βοηθάνε για αυτό κάθεται πολύ ώρα ξύπνιος την νύχτα. Τον αλλάζεις και τον πλένεις κανονικά μόλις ξυπνάει; Δοκίμασε να κάνεις θορύβους και να τον κοιμίζεις σε φωτεινό δωμάτιο το πρωί για να καταλαβαίνει την διαφορά. Ο μικρός είναι καλύτερα;

Νεραϊδούλα μου περαστικά σας! Πόσο γάλα σου πίνει τώρα η μικρή;

Τασούλα μου νινίδα ξεκίνησε και ο δικός μου και του έβαλα ελαιόλαδο και υποχώρησε. Πιο μικρός είχε ξεκινήσει και έκανε στα φρύδια και του έβαζα και εκεί ελαιόλαδο και καθάρισε. Όσο για τα σάλια είναι ότι ξεκινάει προετοιμασία τα δόντια γιατί αρχίζουν να φουσκώνουν τα ούλα. Τα χεριά είναι φυσιολογικό να βάζει τις χούφτες στο στόμα. Ανακαλύπτουν το σώμα τους. Τα δάχτυλα αν βάζει μόνο τότε πιπιλάει και θέλει προσοχή να μην μάθει. Όλο το χέρι δεν είναι πρόβλημα. Μήπως αδιαθετήσεις; Εμένα με αυτά τα συμπτώματα είχα αδιαθετήσει καλού κακού όμως κάνε και ένα τεστ να είσαι σίγουρη.

Μάγδα μου δεν νομίζω να τον ενοχλήσει ο σίδηρος που θα παίρνεις εσύ. Εγώ του δικού μου του δίνω σίδηρο και δεν μου έχει κάνει κάποιο θέμα.

Όσο για τον θυροειδή δεν ενοχλεί το χάπι στο θηλασμό. Εγώ το είχα ξεκινήσει στον όγδοο που βρήκαμε πρόβλημα και παίρνω ακόμα τώρα αν και έχει λυθεί το πρόβλημα περιμένω να μου πει η ενδοκρινολόγος πως θα το κόψω!!!

Κατερίνα και εγώ αυτό το γυμναστήριο έχω και ο μικρός το έχει καταευχαριστηθεί τώρα που παίζει και μπορεί να κάτσει εκεί αρκετή ώρα. Τους κάνει πολύ καλό γιατί αρχίζουν να δουλεύουν τα χέράκια τους :)

Εμείς τελικά κορίτσια πήγαμε σε κάτι ξαδέρφια για τα χριστούγεννα και φυσικά την επόμενη μέρα μάθαμε ότι ένας είχε ίωση στην αρχή της βέβαια και μέχρι σήμερα έχουν αρρωστήσει άλλοι 3!!!! τρομερό! καλύτερα να μέναμε σπίτι μας :( Τελος πάντων μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κάτι πέρα απο ένα 37,2 που μου έκανε χτες ο μικρός και μετά τιποτα άλλο. Μια μικρή γκρίνια την έχει αλλά δεν ξέρω αν συνδέονται. Ο παιδίατρος που τον πήρα πανικόβλητη μου είπε ότι μπορεί να μην είναι και τίποτα και απλά να τον παρακολουθώ. Θα δούμε! Πάντως σίγουρα Πρωτοχρονια θα κάνουμε οι τρεις μας! :)

Πήγαμε και ψωνίσαμε του μικρού και ο πατέρας του φαγώθηκε να του πάρει ένα παιχνίδι σαν μόμπιλο που το τραβάς και έχει μουσική. Επειδή είχαμε πάρει και άλλα πράγματα δεν του πήραμε κάτι ακριβό. Το φέραμε και το τυλίξαμε μαζί με τα άλλα χωρίς να το δοκιμάσουμε. Όταν το ανοίξαμε και το τράβηξε για να χαρεί το παιδί αυτό μαζί με το τραγούδι άρχισε να χτυπάει και σαν τηλέφωνο!!!! Περιτέυει να σας πω τι δούλεμα του έριξα χαχχααχαχα και δεν ήταν τυχαίο κάθε φορα που το τραβάμε χτυπάει και ένα κινητό μέσα!!!! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Μαριρεν οσο θα μειωνεις τους θηλασμους ή τις αντλησεις θα μειωνεται σταδιακα κ το γαλα,εμενα ετσι μειωθηκε κ σταματησε εντελως χωρις χαπι.Τωρα η μικρη μου πινει 120 μλ,δεν ειναι πολλα αλλα μου ειπε η παιδιατρος δεν υπαρχει πρεπει να πιει τοσο πχ,πινει οσο χρειαζεται εκεινη,απο τη στιγμη που παιρνει βαρος δεν ανησυχουμε.Εγω διαβαζα στο κουτι οτι τον 3ο μηνα πινουν 150μλ κ επισης ακουω απο φιλες μου για 180μλ κ βαλε που πινουν τα μωρα τους κ στεναχωριομουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Μάγδα μου ειχα δει διαφορα με τα προβιοτικά.. εγω πιστευω οτι τον πειραξαν όλα αυτά που έφαγα... Περιμένουμε να μας φύγουν κι εμας.. Για αυτά που είπες είναι τα επόμενα που θα μας δωσε αν σε 2-3 μέρες δεν ηρεμήσει... Σήμερα μας κοιμήθηκε περίπου 1.5 ώρα μέχρι τις 16:30 και κοιμήθηκε 16:30 μέχρι 7:30 που τον θήλασα ξανα κοιμήθηκε μέχρι τις 22:30 τον λούσαμε κ εφαγε κ ξνα κοιμήθηκε 23:15! έτσι δεν έχει ξανα κοιμηθει από πριν σαραντίσει! Θα φανεί τώρα πως θα γίνει το θέμα..

Μαριρεν μου δεν εχει μπερδεψει νυχτα μέρα γιατί την ημερα από τις 7:30 που ξυπνάμε έχουμε ανοιχτά παράθυρα κ τραβηγμενες κουρτινες, παίζουμε μέχρι τις 10 μετά φαγητό κ όλα με τηλεοραση ανοιχτή μετά κοιμάται και κάνω δουλειες σκούπα πιάτα ξεσκονίσματα οπότε έχει βαβούρα.. Βέβαια να ξέρετε αν εχει πολύ φασαρία το σπίτι πχ ενας σκύλος που γαυγίζει ολη την ωρα το μωρό κοιμάται για να ατην αποφυγει .. ετσι δε το παρακάνω με τη φασαρία..επίσης και το απόγευμα έχουμε παιχνίδια κ ζουζουνιαρίσματα κ μετά τις 20:00 μπάνιο ησυχία κ θηλασμός με μικρό φωτάκι στο δωματιο.. το βράδυ συνήθως δεν λερώνεται παρα μόνο κοντά στις 4 όπου τον κάνω με μωρομάντηλο χωρίς να ανοίξω φως.. μετά ξεκινάει το πάρτυ αυπνίας!! Πφ... σημερα θα δούμε πως θα παει... από αυριο αλλάζω την ωρα που θα δίνω σταγόνες κ σημερα θα του δωσω παναντολ.. Πάντως τωρα το απογευμα πρεπει να του βγηκε ολη η κουραση κ δεν έκανε κ τιποτα στην πάνα!! Τσισακια ναι ευτυχως!!

χαιρομαι που ειστε καλά!! ποπο πάλι καλά που δν κολλήσατε να χειροτερεψει...:/ και με το παιχνιδάκι πρεπει να τρελενεται ο μικρός ε?! χιχι ο γλυκός μου!!! :*

Κοριτσια εγω γριπώθηκα.. αυτό ηταν... ο λαιμός μου μπουκωμα κ πονάω παντου!! Φυσικά μόλις ένιωσα τον λαιμό έβαλα μασκα κ αντισηπτικο (που ουτως ή αλλως χρησιμοποιούσα!) κ ελπίζω να μην κολλήσει τιποτα ο μικρός.. εχουμε τα πάντα να εχουμε κ αυτο!! Όσο για τον μπέμπη η γιατρός μου είπε ότι μέχρι κ 2 εβδομάδες μπορει να ειναι ανησυχος ή να κοιμάται ή ναβγει εκτός ρυθμού μετά το εμβόλιο... Υπάρχει πιθανοτητα λετε ο υπνος να προερχεται απο αυτό σε συνδυασμό με τους κολικους?! :/ πφ...

ειμαι χάλια πέφτω για υπνο οσο μπορεσω... :/ Καλό βραδυ σε ολα τα μπεμπάκια μας...

Τατ τα εμβολια επηρρεαζουν παρα πολυ καποια μωρα οποτε μπορει να ειναι απο αυτο.Η μεγαλη μου η κορη παθαινε μεγαλο πατατρακ μετα απο καθε εμβολιο,μαλιστα μετα απο το ποσιμο το ροτατεκ απεκτησε αλλεργιες κ αρχισε να βγαζει αιμα στα κακα της.Εξαιτιας του ιστορικου της θα προσεξουμε πολυ με τη μικρη μου ειπε η παιδιατρος,θα ξεκινησουμε στον 6ο τα εμβολια κ ενα ενα

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημερα! Αλήθεια τετοιο ζορι ειχατε?? ωχ... Ποσο δυσκολη κατασταση πως φοβηθηκες! Παναγία μου! Καλά θα κανετε ναι... Μπορει κ να ειναι από αυτό θα δουμε!! Πάντως εχθες το βραδυ κοιμηθηκε πολύ καλά εκτός πάλι απο τους κολικούς που δεν πονουσε αλλά ζοριζότανε! Ευτυχώς πιο λαιτ κατάσταση!

Μαίρη μου ηταν ευαίσθητη η μεγάλη σου!! Πωπω θα βασανιστικατε!!! Ακόμα δηλαδή δεν έχετε κάνει εμβολιακι στο μωρό;;; ε τότε πρέπει να φυλαγεστε κιόλας!! Μωρέ δεν τα χωνευω τα εμβόλια αλλά δεν είμαι υπέρ στο να μην τα κάνουμε κιόλας!!!υπάρχουν κάποιοι πολύ δεν τα κάνουν στα παιδιά τους αλλά είναι μεγάλη συζήτηση....

Τατιάνα υπομονή και θα περάσουν τα πονακια σας!!! Αλήθεια τι του κάνεις το βράδυ;;; βόλτες, κούνημα , αγκαλιες, θηλασμό;;; με τι ηρεμεί κάπως;;; εμένα η μεγάλη μου είχε τα βράδια και θυμάμαι βαζαμε το ρηλαξ μέσα στην κούνια της με κούνημα στο φουλ και μουσική και κάπως ηρεμουσε!!! Στο φουλ όμως το κούνημα αφού έλεγα άλλο λίγο και θα πετάξει!!

Εγώ έχω τα μικρά μεν τις μύτες τους. Της μεγάλης τρέχει και της μικρής είναι μπουκωμενη και δεν μπορεί να αναπνεύσει και κλαίει συνέχεια!!! Της κάνω ορό αλλά δεν κάνει πολλά πράγματα!!! Δεν μπορεί και να θηλασει καλά!!!

Τα υπόλοιπα μετά γιατί ήρθε κόσμος!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...