Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια :)

Marypopins με το καλό αύριο κοπέλα μου να είναι όλα καλά :) Θα περιμένουμε νέα σου.

Domino μου το στομάχι σου διαμαρτύρεται μάλλον απο την αλλαγή του φαγητού. Εγώ στις αρχές είχα κάποιες φορές κάτι σαν κράμπες στο στομάχι που περνάγαν μετά απο λίγο, αλλά προσπαθούσα να θυμηθώ τι είχα φάει και μετά το απόφευγα για λίγες μέρες. Τώρα δεν το ενοχλεί που πρωί πρωί πίνω χυμό πορτοκάλι ακόμα και αν είναι πολύ ξινο :) Μάλλον συνήθισα τι να πω.

Hope μου εγώ με το έντερο μου το παλεύουμε να προσαρμοστούμε. Δυσκολευόμαστε ακόμα αλλά τουλάχιστον δεν με έπιασε πάλι τέτοιος πόνος, ελπίζω και εύχομαι να μην μου ξανατύχει :) Θα δούμε. Εγώ θα πάω στις 9.30 την Μ.Δευτέρα και απο τώρα έχω αρχίσει να ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες και να πάμε να το δούμε και να είναι όλα καλά :) Εγώ θα σας στείλω μνμ μάλλον το βραδάκι γιατί μέχρι να πάμε και στον γιατρό και να γυρίσουμε σπίτι μας θα βραδιάσει σίγουρα :)

Εγώ κορίτσια χτες είπα να το ρίξω στην δουλειά για να ξεχνιέμαι, μόνο ξεσκόνισμα έκανα και αυτό ότι βλέπει η πεθερά και κουράστικα τόσο που μετά απο λίγο σερνόμουνα αφήστε που νομίζω ότι είχα κάτι τσιμπήματα χαμηλά, θέλω να πιστεύω ότι ήταν το έντερο και να μην διαμαρτυρόταν το μωρό. Την εβγαλα στον καναπέ μέχρι που γύρισε ο άντρας μου απο την δουλειά και πήγαμε να πάρουμε τη λαμπάδα της βαφτιστήρας :)

Μου φαίνεται ότι γύρισε η ανακατωσούρα μου, τρεις φορές σταματήσαμε το αμάξι και κατέβηκα να κάνω εμετό αλλά μόλις εβγαινα έξω και καθόμουν λίγο μου πέρναγε. Τι να πω! Φυσικά το βράδυ έφαγα κανονικά, ούτε αυτό δεν με πτοεί!!!! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπέλες :*

Τι μου κάνετε, εμείς είμαστε καλά χαλαρώνουμε σήμερα που είναι εθνική αργία στην Κύπρο και δεν δουλεύουμε...

Mary μου...με το καλό τα νεάκια σου αύριο γλυκιά μου...θες να σου πουν το φύλο; :D

Elxir μου....συγχαρητήρια ζουζούνα μου...Δόξα σοι ο Θεός όλα μια χαρά πήγαν...αχ αυτές οι φοβίες μας :P

Domino μου περαστικά σου αγαπούλα μου. Αν δεν νιώθεις τόσο καλά και χρειαζεται να πας πιο νωρίς στο γιατρό καντο μωρό μου, να νιώσεις καλύτερα...

Mariren μου...πόσο σε νιώθω...την Κυριακή ένιωθα ότι θα πέθενα...απο τις αναγούλες...πήγαινα στην τουαλέτα...και μόλις πήγαινα μου κοβόταν! Είναι ότι χειρότερο...

Από δουλειές...όντως αυτό που φαίνεται...απάνω απάνω...και κάθε 15 φέρνω μια κοπέλα για σκούπισμα σφουγγάρισμα και άλλες βαριές δουλειές.

Η Ανδρομάχη είχε επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα αλλα δεν τα καταφερε να μπει να μας πει τα νεάκια της. Ευχόμαστε όλα να βαίνουν καλώς κοριτσάρα μου :*

Hope μας πως είσαι εσύ; Ο γιατρός μου συνέστησε να παίρνω emil όταν το χρειαζομαι για τις αναγούλες

JRfdp2.png

Επόμενη Επισκεψη

Domino...................... 2/4

Georgiana................... 15/4

MARYPOPINS............... 22/4

Αυχενική

MARYPOPINS............... 2/4

tassoula...................... 2/4

Mariren....................... 6/4

Georgiana.................... 6/4

Hope!.......................... 6/4

Αποτελέσματα Αυχενικής

Elxir.............................Μπέμπα 80%:tongue:

JRfdp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις κοιλίτσες! :)

Σας διαβάζω και είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας για να τα λέμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις!

Είμαι 12 εβδομάδων, στην πρώτη εγκυμοσύνη, προχθές κάναμε την αυχενική, ήταν όλα τέλεια και το ίδιο καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλες!:)

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Effie καλως ηρθες στην παρεα μας. Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε; Ελπιζω ολες να ειστε καλα. Εγω μια ετσι μια αλλιως. Καουρες δυσπεψια δυσκοιλιοτητα εξαντληση υπνηλια τη μερα κ το βραδυ υπερενταση. Τελος παντων. Ας πανε ολα καλα κ θα τα ξεπερασουμε ολα. Εκανα κ εμετο τωρα οποτε ολα καλα...Κ home alone... Φιλια

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Καλά αποτελέσματα σήμερα στα κορίτσια που θα πάνε στον γιατρό :) Θα περιμένουμε τα νέα σας :)

Effie καλως όρισες κοπέλα μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :)

Domino πρέπει να μιλάμε την νύχτα εμείς τα νυχτοπούλια χαχαχααχα

Σήμερα πρέπει να είμαι με 4 ώρες ύπνο σηκώθηκα στις 3 το βράδυ και ξανακοιμήθικα στις 7.30 τρομερό αυτό, όλη νύχτα γυρνούσα στο κρεβάτι και το μάτι γαρίδα και φυσικά οι σκέψεις είχαν τον αμάζευτο!! Που να έπινα και καφέ!

Κορίτσια δεν θυμάμαι αν μου είπαν πριν την αυχενική να πάρω κανονικά τα χάπια και να φάω. Η Papp-A νομίζω ότι δεν έχει θέμα. Τι σας είπαν εσάς; Θα τους πάρω αύριο να τους ξαναρωτήσω :)

U85pp3.png

domino & mariren σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! :D

mariren τις ίδιες αϋπνίες έχω και εγώ... ξυπνάω 4 το πρωί και μετά δεν μπορώ με τίποτα πάλι να ξανακοιμηθώ! Εμένα μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, να φάω κανονικά πριν την εξέταση...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γειά σας κορίτσια. Εγώ σήμερα έκανα την αυχενική και πήγαν όλα καλά!! Οι μετρήσεις φυσιολογικές μετρήσαμε αυχενική 1,80 με ορατό ρινικό οστό. Είδα το μωρακι το οποίο ηταν αρκετά κινητικό και πολύ συνεργασιμο. Σήμερα συνειδητοποιησα οτι είμαι έγκυος. Ο υπέρηχος με βγαζει λίγες μέρες πιο μπροστά 12w + 1d. Κατά πάσα πιθανότητα πάλι κοριτσάκι είναι!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα κοριτσια. Εμενα δεν με παιρνει ο υπνος κ μπηκα να σας γραψω τα νεα μου. Εκανα σημερα υπερηχο. Ευτυχως μεχρι τωρα ολα καλα τα ειπα ο γιατρος. Μου ειπε για αυχενικη να παω μετα τις γιορτες. Προς το παρον απο Τριτη θα γυρισω στη δουλεια δοκιμαστικα μου ειπε. Αν κουραζομαι ειπε να μου ξαναγραψει αναρρωτικη. Ειχα παρα πολυ αγχος. Ομως χαρηκα παρα πολυ που ειδα κ ακουσα το θαυματακι μας. Tassoula να σε ρωτησω τι ακριβως βλεπει ο γιατρος στην αυχενικη; Δηλαδη ειναι διαφορετικος υπερηχος απο αυτον που κανω μεχρι τωρα; Μου ειπε πως θα μου γραψει κ μια ειδικη εξεταση αιματος να κανω κ τα αποτελεσματα θα εξαρτηθουν κ απο αυτην. Τι να πω; Τελειωνει η μια αγωνια κ ξεκιναει η αλλη .. Οι υπολοιπες τι κανετε; Φιλια

Ουτε εγώ έχω ύπνο.

Ναι είναι διαφορετική εξέταση η αυχενική διαφάνεια. Πρέπει να γίνει απο την 11η μέχρι την 13 + 6ή εβδομάδα της κύησης, από γιατρό πιστοποιημένο και μετράει τα πάντα. Δηλαδή χερακια, ποδαράκι κεφάλι, κοιλιά, σπονδυλική, πρόσωπο, ρινικό οστό αν είναι ορατό και στον αυχένα την αυχενική διαφάνεια. Όλες αυτές οι μετρήσεις βγάζουν το ποσοστά για 3 βασικές χρωμοσωμικές ανωμαλίες με βασική τον σύνδρομο down. Δηλαδή αν το ρινικό οστό δεν είναι ορατό και αν η αυχενική διαφάνεια είναι πάνω απο 2.5 σου ρίχνει πολύ το ποσοστό για σύνδρομο down και θα σου προτείνει ο γιατρός αμνιοπαρακέντηση. Επίσης υπάρχουν άλλες ανωμαλίες όπως υδροκέφαλο, κάτι με το στομάχι κλπ. τις οποίες δεν τις ξέρω και εγώ πολύ καλά.

Ο γιατρός επιτόπου σε ενημερώνει αν βλέπει κάτι το ανησυχητικό και το αφύσικο χωρίς και πάλι να σημαινει οτι και να δει κάτι είναι σίγουρα άρρωστο το μωρό. Απλά θα κάνεις περαιτέρω εξετάσεις.

Ξέχασα να σου πω οτι μετράει την καρδουλα και αν όλα ειναι καλά με αυτή.

Όταν τελειώσει η εξέταση σου δίνει χαρτιά με όλες τις μετρήσεις που έκανε και σου τις γράφει αναλυτικά. Επίσης σου δίνει Πητ σύμφωνα με τον υπέρηχο και τα ποσοστά των βασικών χρωμοσωμικών ανωμαλιών που είναι η Τρισωμία 21 (σύνδρομο down) εμένα μου βγήκε 1:1520 , Τρισωμία 18 1:2900 και Τρισωμία 13 1:20000 .

Δηλαδή τα ποσοστά μου πχ για down είναι 1 στα 1520 . την ίδια μέρα δίνεις αίμα και γίνεται η λεγόμενη papp a η οποία μετά συνυπολογίζεται με τις μετρήσεις του υπερήχου και δίνονται τα τελικά ποσοστά. Οπότε είναι βασικό να περιμένουμε και αυτή την εξέταση. Θα στα πει και ο αυχενιστης αναλυτικά όταν έρθει η ώρα να την κάνεις. Επίσης υπολογίζουμε πάντα οτι αν κάνουμε αμνιοπαρακέντηση έχουμε ποσοστό αποβολής 1:100 που είναι ένα σημαντικό ποσοστό γιαυτό και δεν καταφεύγουμε όλοι σε αυτή την εξέταση που θα μας δώσει σίγουρα αποτελέσματα.

Η επόμενη εξέταση που θα τα ξανά δούμε όλα αυτά είναι η β επιπέδου.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Όλα καλά με την αυχενική μας. Όλα στη θέση τους και λειτουργούν σωστά απ' ό,τι φαίνεται. Ουφ έφυγε ένα μεγάλο άγχος. Μας είπε μάλλον αγόρι, δεν είναι σίγουρο. Δεν καθόταν καθόλου ήσυχο. Μας είχε πλάτη. Αναγκαστήκαμε να βγούμε έξω για λίγο (χτύπησα και ένα χυμούλη) και μας έκανε την τιμή να έρθει στην σωστή του θέση. Ποσο μεγάλα φαίνονται εκεί και είναι μόνο κάτι δεκάκάδες χιλιοστά στην πραγματικότητα; Καλώς ήρθες effie.k. και καλά αποτελέσματα στις υπόλοιπες που θα κάνουν αυχενική. Κορίτσια έχει καμία ζαλάδες? Μάλλον μου έχει πέσει ο αιματοκρίτης. Την Δευτέρα θα κάνω Γενικές αίματος και ούρων.

6Ogwp3.png

Καλημέρα κοριτσιααααα συγχαρητήρια για τις αυχενικες σας!!!!

Effie μου καλως ηρθες κοπέλα μου και με τη βοήθεια του Θεου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη :*

Νιώθω πολύ κουρασμένη και παρολο που περνω χαπακι γ αναγουλες δεν είδα διαφορα... νυστααααα πάει συννεφοοοο

Απο φαγητο τρωω 2 μπουκιες κ νιωθω λες κ εχω κατεβασει γουρούνι! !!

Αντε ξεκίνησαν τα αποκαλυπτηρια...την Δευτέρα αναμένουμε περισσότερα! !! :D

JRfdp2.png

Καλημέρα σε όλες! :) Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας!

Και στις υπόλοιπες!

Georgiana, Marypopins σας ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα!

Έπρεπε να είχα ρωτήσει και εγω για το φύλλο του μωρού αλλα πίστευα ότι ειναι πάρα πολύ νωρίς! Δεν πειράζει... Να έχω κάτι να περιμένω στον επόμενο υπέρηχο! :tongue:

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Tassoula σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Οποτε παλι με το αγχος θα ειμαι μεχρι να γινει κ αυτη η εξεταση. Ευχομαι να παει καλα σε ολες μας κ αυτο... Ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα ειναι απο εξωσωματικη τι εκανε με τα φαρμακα; Τα μειωνει σταδιακα κ πως; Ο γιατρος της εξωσωματ ειπε να τα κοψω σχεδον τελειως. Ο γυναικολογος επειδη ειναι κ ο δευτερος σακος που απορροφαται σιγα σιγα μου ειπε ενα utrogestan να κοψω . Εχω μπερδευτει λιγο..

Γεια σας κορίτσια! :)

Marypopins και Tassoula συγχαρητήρια για τα ωραία νέα σας :)

Effie άστα με την αυπνία κοντεύουμε να γίνουμε φίλες :) Είναι τρομερό και έχει αρχίσει να γκρινιάζει και ο άντρας μου γιατί απο το πολύ γύρνα στο κρεβάτι τον ξυπνάω :)

Μπορεί ο γιατρός να μην μπόρεσε να το δει καλά το φύλο και για συτό δεν σου είπε αν το έβλεπε θα σε ρώταγε αν θες να μάθεις :)

Εγώ το πήρα τελικά το κέντρο και ρώτησα μου είπαν να φάω κανονικά και να πιω ότι χαπάκι πέρνω :)

Domino μου δεν ξέρω τι ισχύει με τα χάπια. Όταν έκανα τις εξωσωματικές έπαιρνα απο την αρχή τα χάπια και τα σταμάταγα όταν δεν γινόταν τίποτα. Τώρα με την σπερματέγχυση είχα πάρει μόνο το χάπι της διέγερσης και τίποτα άλλο. Μάλλον ακολουθείται διαφορετική διαδικασία, και δεν ξέρω με σιγουριά αλλά θα σου πω τι είπε σε μένα. Όταν είχα πάει στην πρώτη εξέταση και είδαμε τον σάκο μου ξεκίνησε φυλλικό και utrogestan και μετά όταν ακούσαμε και καρδιά μου εδώσε ασπιρίνη. Και συμφωνούσε και ο γιατρός της εξωσωματικής με αυτά που πήρα. Τώρα μου είπε αν έχει αρχίσει να ανεβαίνει ο πλακούντας θα το σταματήσουμε σταδιακά το utrogestan αλλιώς θα τα πάρω για λίγο καιρό ακόμα. Δεν ξέρω νομίζω ότι ο κάθε γιατρός έχει την δική του αποψη και ξέρει και το άτομο που παρακολουθεί καλύτερα και τι χρειάζεται. Εσύ έχεις και τον άλλο σάκο και για αυτό μάλλον το σταματάνε. Μπορεί να βλέπει και τον πλακούντα σου οπότε ξέρει. Δεν θέλω να αγχωθείς γιατι λογικά ο γιατρός σου ξέρει τι κάνει και έχει τον λόγους του. Απο την στιγμή που το μωρό σου είναι καλά να σκέφτεσαι ότι όλα καλά θα πάνε. Έτσι και αλλιώς ότι μας λένε θα κάνουμε :)

Georgiana και Hope καλά αποτελέσματα να έχουμε και εμείς την Δευτέρα και να είναι μια χαρά τα μωρά μας :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...