Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα καλησπέρα κορίτσια κ μπουμπουκιαααα!! Τι κανετε πως ειστε??

Εμείς καλά σημερα δεν ειχα κ πολλές δουλειες κ κοιμηθηκε ο μικρός έκανα τις λιγες και ετσι ΚΑΘΟΜΑΙ,! Ναι ναι... Το κάνω κι αυτό!! Χαχα!!

Βουλίτσααααα μου μεγιες το μαλλάκι!!! :) ποπο αλλαγεςςςς...!! Εμένα το μαύρο δε μου πάει οπότε δεν την τολμώ αυτή την αλλαγή!!! :tongue: πως πήγε το τραπέζι?? ακουω πολύ ομορφα σχόλια πάντως και τι χαρά καλή μουυυυ!! :) ευχομαι ολα τα υπολοιπα Χριστούγεννα στη ζωη σου να ειναι ετσι!! :) Να περνας εσυ κ κορούλα σου τοοοοοσο ομορφα!! :) μπραβο ρε αστερι!! Μακάρι να εστρωσε ο θηλαμσός και να ξεαγχωθείς λιγο...! Αντεεε!!

Κατερινάκι μου καλορίζικα τα πραγματάκιαααα!! :) εμείς εδώ δυστυχώς έχουμε ενα μικρό τζαμπο (μια κουτσουλια με εναν όροφο) ξερεις σαν αντιπροσωπος να το πω κ δεν εχει τιποτα σχεδον.. Και το χαλάκι γυμναστηριο απο εκεί το πηραμε αλλά είχα μονο της φισερ πραις... Για την ενδοεπικοινωνία άμα σε βόλεψε καλά έκανες κορίτσι μου! Μπραβο.. Νομίζω την ειχα δει κι εγώ αυτήν αλλά προτιμησα μία της αβεντ..

Τασσουλίτσα μου καλά εκανες κοπέλα μου κ ξεκουραστικες!! Πρωτα πρωτα τον εαυτό σου για να μπορεις μετά να ανταπεξέλθεις κ στο μωρό!! :)

Μαράκι μου γλυκό ελπίζω να κάθησαν κ να σκεφτηκαν λίγο οι δικοί σου κ να κατάλαβαν οτι παραφέρονται!! Ελπίζω όπως το λες αυτές οι μέρες να μας φέρει ολους πιο κοντά κ να μην θιγόμαστε για ασημαντα πράγματα!! Περαστικούλια για την μπουμπου...ποπο...πως ειναι?? δεν κάνει παράπονα...? εμείς οχι δεν ειχαμε αλλά πηγαμε σε ενα σπιτι συναδελφοι του αντρα μου κ φαγαμε ολοι μαζί.. Καθησαμε κανενα 5ωρο εκεί θηλασα 3 φορές κ κοιμηθηκε το μαξιμουμ 45' ο μικρός αλλά δεν πειράζει.. Ολοι τον ειχανε μεσα στη γλυκα!Μ δεν ηταν παραπονιαρης μεχρι που ηρθε η ωρα του μπανιου κ ξεκινησε κ ετσι φυγαμε!

Βασούλα μου πως σου φαινονται οι μαραθωνιοι?? όταν εχεις μια τηλεοραση μπροστα περνανε ευκολα!! ;) Καλά ειμαστε εμείς ΠΟΛΥΥΥΥ καλύτερα...βεβαια ακόμα ξυπνάμε ανάμεσα στις 5-7:30 για λιιγο με πονάκια κ ξανα κοιμαται αφου αρεριστει..μετά τος 7:30 αρχιζουμε τα παιχνιδια! :)

Αγάπη μου χαιρομαι επιτελους που ειστε καλυτερα!! :) Αντε να ηρεμησετε αυτες τις μέρες!!! :)

Κι εγώ σημερα δεν αντλησα γιατι ο μικρός και το βράδυ εφαγε αρκετα... :/ Επειδη ημουν κουρασμενη δεν ξεκινησα την συχνη αντληση...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα Τασουλα μου οταν θηλάζεις απο το ενα στηθος να αντλησεις μετά από 1 ωρα απο τον θηλασμό κ οχι πριν...αυτό διάβασα.. Και ένα 30' το πολύ να θηλάςεις... Και όσο περισσοτερο αδειαζει το στηθος τοσο περισσοτερο παράγεις... Και οπως ειπα αμα ξυπνησει το μωρο θα βρει να φαει...

Δεν ξερω αν σε βοηθησα αυτά ξέρω εγώ... Εγώ που δινω εναλλαξ συνηθως αντλώ από το φουσκωμένο κ οταν ξυπνησει δίνω από το προηγουμενο που θηλασε γιατί εχει... Ετσι βγαζω σιγουρα γυρω στα 100-120 μπορει κ 150! Αυτα....

Χρόνια πολλά με υγεία χαρά και αγάπη κορίτσια! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και οσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες!

Θα σας διαβασω με ησυχία μόλις ηρεμήσουμε! Να περνατε πολυ ομορφα! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλη μου είχαμε πάει σε γιορτή και δεν μπήκα!!! Είσαι καλά;;

Στείλε μας να μην ανησυχουμε και οτι είναι μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς είμαστε εδώ!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κορίτσια... Συγνώμη για εχθες απλά με έπιασε κάτι σαν παράπονο με παράπονα μέσα... κατλάβατε?? καλμαρα λίγο...

το βραδυ μας ήταν πολύ πολύ δυσκολο... αλά οκ... ακόμα κρατώ!

Γεια σας κορίτσια μου!

Τατιάνα μου τι σε έπιασε ετςι ξαφνικά ή μαζεύτηκαν πολλα; Κι εγω ειμαι αρκετά συγχωρεμένη μετα απο κάποια γεγονότα που βίωσα κ επανήλθε πάλι αυτο το απαίσιο συναίσθημα που ενός θα οταν γέννησα. Φοβάμαι μην χειροτερέψει αλλά το παλεύω γιατι λέω στον εαυτο μου οτι πρεπει να το παλέψω για τα μωρά μου. Ο Θεός βοηθός! Εςυ τι νοιωθεις;

Αγάπη μου μαζεύτηκαν πολλά κ κόντευα να σκάσω!!! :/ θέλω να πατήσω τα κλαματα να σπασω τα παντα γυρω μου να φυγω να μεινω μονη.ασε... λεω ομως κουραγιο για τον γιο μου κι εγω!!!! πως ειστε εσεις??

Χρονια πολλα σε ολες!Ελπιζω να περασατε καλα τα Χριστουγεννα,εμεις εδω στο σπιτι ,οικογενειακα.Πρωτη φορα φετος που στολισα το δεντρο χωρις να εχω ορεξη και γενικοτερα δεν εχω νιωσει τις γιορτες οπως τις αλλες χρονιες,δεν ξερω τι με εχει πιασει ,βαριεμαι,δεν εχω διαθεση για τιποτα και νιωθω τοσο κουρασμενη οσο ποτε αλλοτε.

Τατ τι επαθες κοριτσι μου;

Οι υπολοιπες τι κανετε;Τα μπεμπακια;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κοριτσι μου!! ξέρω γω μαλλον βάρεσα κόκκινο δεν αντεξα με την όλη κατάσταση... σπιτι μωρό άντρας ... :/

Καλη μου απλά κι εσύ μάλλον ζορίστηκες με δύο παιδιά κ την αλλαγη!!είναι φυσιολογικό!! απο του χρόνου θα εισαι καλύτερα όπως κ όλες!!! :)

Κοριτσια κάτι δεν παει καλά... σημερα ο μικρός όλη ημέρα ησυχος κοιμάται δεν τρωει σχεδόν καθόλου κ όταν ξυπνάει πχ τώρα στις 6 μέχρι 7:30 τον έβαζα στο στήθος κ δεν έκανε τίποτα! δεν ηθελε καθόλου!! τωρα τον λούσαμε κ τον έβαλα στο στηθος τρωει αλλά πάλι οχι πολύ... γενικά ίσα ίσα μου ηρεμει το ατήθος απο το πρήξιμο... τι ειναι πάλι τουτο??Κατευθειαν τσουπ κλεινει μάτια κ ύπνος! κ μεμέ λίγα λεπτά... :/ πάνες μέχρι το μεσημέρι φουλ κακάκια κ τσισάκια και τωρα το απογευμα τίποτα ... :/ αγχωθηκα... δε με εχει συνηθισει έτσι... είναι κ υποτονικός... έτσι μου φαίνεται τουλαχιστον...

καλησπερα κοριτσια μου μπαινω γρηγορα και παλι!!

Τατιανα και ο δικος μου το ιδιο σημερα! μου εφτασε και 37.2 .. ειναι δοντάκια και ψιλοκρυωμενος!! και εγινε μετά το αλμα των 9 εβδομάδων!! νομιζω οτι μέσα σε όλα φτιάχνει και προγραμμα με τις ωρες!!

Για την ψυχολογια κοριτσια μη το συζητάτε, νομιζω οτι ολες το ιδιο ειμαστε!! Εγω σκυλομετανιωσα που εκανα με τον πατερα του παιδιου Χριστουγεννα!! Θελω ενα σπιτι δικο μου για εμενα και τον μπεμπη και την μικρη μου! μονο αυτο πια και εναν συντροφο που να ειναι υποστηρικτικός και καλός!! Ολα τα αλλα με εχουν ξενερώσει!! Ισως φταινε και οι ορμονες μας!!

Επιστρεφω στο παιδι!! φιλια σε ολες, δεν σας ξεχνάω!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τατιανα μηπως εχει πυρετο η κατι αλλο;Δες πως θα παει κ αν δεν τρωει κ δεν κανει τσισα πρεπει να παρεις την παιδιατρο...καλα εγω ειμαι αγχωτικη στο φουλ,την παιρνω τηλεφωνο για ψυλλου πηδημα.Παντως υπαρχουν μερες που κ η δικια μου δεν τρωει πολυ κ μετα παλι επανερχεται δεν ξερω γιατι το κανει αυτο,εγω βεβαια της δινω με μπουκαλι κ βλεπω τι πινει οποτε αγχωνομαι περισσοτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Κάπως έτσι ειναι και η δικιά μου χθες και σημερα, αλλα εγώ σκέφτηκα μηπως ειναι επειδή άλλαξε περιβάλλον που ήρθαμε στους δικούς μου. Την βάζω στο στήθος ρουφάει για 2 με 3 λεπτά και μετα κοιμάται... Και εχει και πιο λίγες πάνες... Βέβαια απο όρεξη και παιχνίδια ειναι μια χαρά!

Λέτε να αλλάζουν το προγραμμα τους; Να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε άλλες ώρες φαγητού καθώς μεγαλώνουν; Να ειναι κατι αλλο; Δεν ξέρω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τατιάνα πως είσαστε;; μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα του ή μπορεί να ετοιμάζεται για άλμα οπότε σου λέει να ξεκουραστω γιατί με περιμένουν δύσκολες μέρες :P ή μήπως είσαστε μετά από άλμα;; δες το ενδεχόμενο της αρρώστιας!!

Πωπω ακόμα μας επηρεάζουν οι ορμόνες κορίτσια!! Ακόμα είμαστε σε φάση προσαρμογής εντωμεταξυ γιαυτό μας φαίνονται όλα διαφορετικά!!

Εγώ θέλω να είμαι συνέχεια έξω αυτές τις μέρες, μέσα βαριεμαι απίστευτα!!

Σήμερα πάλι ενιωσα οτι δεν φτάνει το γάλα μου αφού η μπεμπα έπινε και έκλαιγε και τραβιόταν και το στήθος άδειο. Άλμα δεν το λες γιατί τώρα κοιμήθηκε ενα τετραωρο ή έστω εγώ γιατί ξύπνησα και έτρωγε τα χέρια της αθόρυβα...... Το κάνουν και τα δικά σας;;;

Να σας πω για μια εμμονή που μου έχει καρφωθει στο μυαλό ;;; νομίζω οτι είμαι έγκυος.... Μην γελασετε γιατί κοντευω να τρελαθω στην σκέψη!!! Έχω πρησμένο στήθος, και εννοώ το άλλο, τσιμπιες χαμηλά και πόνους περιόδου εδώ και μέρες!!! Γενικά νιώθω οτι κάτι γίνεται εκεί κάτω..... Μπορεί να τα δημιουργεί και το μυαλό όλα αυτά επειδή είπαμε μου καρφώθηκε η ιδέα!!! Σκέφτομαι οτι τώρα με τον θηλασμό δεν θα το πάρω χαμπαρι και θα φτάσω 4 μηνών που θα αρχίσει να κλωτσαει.....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...