Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!Χρονια πολλα!Χρονια ευλογημενα!Ο Χριστουλης να δινει υγεια,αγαπη,ευτυχια στην οικογενεια σας!Να μεγαλωσουν τα παιδια μας με της αρετες Του!Να δινει δυναμη και κουραγιο να αντιμετωπιζουμε τα εμποδια αλλα και υπομονη να δεχτουμε τις χαρες,που ευχομαι να ειναι πλουσιες!

Τι κανετε?Καλες μου,ξερω πως πρεπει να χαλαρωσω στο θεμα θηλασμος!Μ'αρεσει που ελεγα στη Νεραιδουλα μας,να μην στεναχωριεται,αλλα το ιδιο κανω και γω!

Εσεις,ο αντρας μου και η γειτονισσα ειστε τα μονα ατομα που με υποστηριζουν και εχουν τον τροπο να με κανουν να χαλαρωνω και να συνεχιζω!:)

Τα κοριτσια μου,αν και ξυπνησαν στις 7.30,ξανα κοιμηθηκαν πριν λιγο!Ειδικα η μεγαλη,εαν δεν ξανακοιμοταν,θα ειχε γκρινια οοοολη τη μερα!

Πριν λιγο μας ειπαν και τα πρωτα παιδακια τα καλαντα!Τι ωραιοι ηχοι,τι ωραιες φωνουλες!Με πλημμυρισε νοσταλγια βρε κοριτσια!Θυμηθηκα τα δικα μου παιδικα χρονια,οταν πηγαιναμε τις διακοπες των χριστουγεννων στο χωριο και βγαιναμε μαζι με τα παιδια της γειτονιας!Δε θα ξεχασω την μυρωδια απο τα μανταρινια που αρωματιζαν τις τσεπες μας!Γιατι περα απο λεφτα μας εδιναν και φρουτα και γλυκισματα!Τι ωραια χρονια!

anath μου,πως εισαι κοριτσι μου?Εκανες παλι πυρετο?Πιστευω να ειναι ησυχο το μωρακι σας!

Το καθε παιδι φυσικα αντιλαμβανεται διαφορετικα την αλλαγη χωρου!Η μεγαλη μου ειχε περισσοτερη γκρινια!Οταν επιστρεφαμε σπιτι,τοτε χαλουσε το προγραμμα της,ηθελε τουλαχιστον 3 μερες για να επανελθει!Η μικρη καλυτερα!Ειναι μακρυα η πεθερα σου?

Νεραιδουλα μου,περαστικα βρε ζουζουνα μου!

Πσο δικιο εχεις για τον θηλασμο!Θα το βγαλω απο το μυαλο μου,θα προσπαθησω να το κρατησω και οσο παει!Ναι,πανες βρεχουμε,ακομη κι οταν τρεφεται μονο απο το στηθος!

Εχεις δικιο για τις κενωσεις,αναφεροντας την Τασουλα μας!Και σε μας,ειχε πει η γιατρος πως ειναι λογω θηλασμου!Αργουν να κανουν!Και φυσικα τα προβιοτικα!Βοηθανε και στους κολικους!Κατι τετοιο παιρνουμε και μεις!

Τατιανα μου,καλοριζικη καλε η χυτρα!Εγω δεν χρησιμοποιω,αν και εχω,μονο και μονο γιατι μαγειρευει εκει η πεθερα μου,οταν ερχεται!Εγω παλι φοβαμαι πολυ να μαγειρεψω σε αυτο το σκευος!Χιχι!Νομιζω πως θα μου πεταχτει το καπακι!

Ηρεμησε ο λεβεντης μου?Αντε,ωραια!Τατιανα μου,και μας πλεον τα πιο πολλα ρουχαλακια δεν μας κανουν!Πριν 3 βδομαδες μας πηρε ο κουμπαρος μας φορμακι για την μπεμπα,και ισα ισα που της μπαινει!Μεγαλωνουν τοσο γρηγορα!

φτουυυυυ.....ξυπνησαν οι μικρες....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην πιο γλυκιά συντροφιά και τα πιο ομορφα μπεμπάκια!! :)

Χρόνια πολλά και καλά! Εύχομαι ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, υγεία κ ευημερία... Να είστε πάντα καλά κ να περνάτε όσο πιο γλυκά γίνεται κάθε στιγμή της ζωής σας με την οικογένεια σας!! Πειτε ενα σ'αγαπώ στον άντρα σας δώστε μία αγκαλιά και φιλάκια στα παιδάκια σας, ένα χαμόγελο σε εναν ξένο... Μπορεί να το έχει περισσότερο ανάγκη αυτήν την περίοδο...!! :) Χαμογελάστεεεε!! :)

Τασσούλα μου χαίρομαι που ξαλάφρωσε η μπέμπα!! Μήπως αρρωστήσατε...? :/ ποπο... Οπως σε ειπε κ η Μαγδα μπόλικο ορό και εύχομαι να μην ειναι τίποτα!! Να περάσει σήμερα...!! Αχ τι να κανεις μωρέ...? όταν ειναι μικρά τα παιδάκια είναι δύσκολο να πας για ένα ποτάκι.. Όχι ακατόρθωτο αλλά δυσκολο.. Άμα δεν εχεις ειδικά που να τα εμπιστευτείς...! Μακάρι να βολέψει να πάτε και ένα βράδυ να "ξεσαλώσετε"!!! Δεν ειναι κακό!! :tongue:

Μαγδα μου γλυκιά μην στενοχωριέσαι για τις εξετάσεις... Αφού τα βρήκατε κιολας τι σου λειπει κτλ δεν ειναι τιποτα.. Λίγο σιδηρο θα πάρεις κ θα στρώσει.. Ε;; Για τον θυροειδη δε ξερω να σου πω, μάλλον κ εγω πρεπει να κανω γιατι πρέπει να εχω... Νομίζω πάντως κ στον θυροειδη περνεις φαρμακα... Δεν ξερω αν ειναι συμβατα με θηλασμο ομως.. Ειναι?? οοοοοο ήρθε ο Αγιο Βασιλάκος?! Χεχε!! Βιαστικός βιαστικοςςς!! Μεγια σου καλή μουυυυ!! Να το ευχαριστηθεις καλό χρησιμοποίητο!! ;) μπραβο μπραβο!! Ποπο αυτό το κρύψε τα δώρα δύσκολο ε?! Αμα ειναι κατεργαρα η μεγαλη...χαχαχα!! Εμάς ευτυχώς εδω που μενουμε τωρα έχουμε σοφίτα όση ειναι το σπιτι με εσωτερική σκάλα να κατεβαινει σαν καταπακτή κ ειναι δύσκολο να το ανοίξεις! Οπότε αν ειμαστε ακόμα εδω οταν ξεπεταχτεί θα έχουμε κρυψωνα!! ;) Να παρεις μαξιλάρα θα σε βολέψει 10000000000000%!!Λ υπάρχουν και μικρές μαξιλάρες σαν τη δική μου πχ... Είναι μιρκούλα στη μέση (ανοίγει άμα κάποια εχει μεγαλυτερη μέση μην αγχωθει καμιά!) και έχει δονηση οπως ειπες ναι... Να σου πω οτι μέχρι τωρα δεν ειχα χρησιμοποιηση την δονηση?! Δεν το σκεφτηκα ουτε λίγο!! Πάλι καλά που το ανέφερες!! Πάντως στο ρήλαξ που τον βάζουμε την δονηση ηρεμεί απευθείας και σε 3' κοιμάται!! Μου έλυσε τα χερια για οτα ειναι οχ να μαγειρεψω ή να πάω στν τουαλέτα ή να απλώσω ρουχα, να πλένω πιάτα... Τα υπόλοιπα προτιμώ αν ειναι ξυπνιος να τον βάζω στον μάρσιπο κ να τα κάνουμε μαζί γιατι ηρεμεί με την μαμά του...;)

Μαράκι μου τι γλυκιαααα τι γραια τα λογάκια σουυυυ...!! :) σνιφ σνιφ!! Και εμας μας ειπανε τα καλαντα σημερα μία φορά ομως...:( δεν ξερουν απο που ειναι η εισοδος να μπουνε μάλλον... :( ποπο κι εμενα μου θυμίζουν πάρα πολλά τα κάλαντα... Με τα χρηματα που βγάζαμε πηγαινα,ε περναμε κ δωράκια...τι υπέροχα χρόνια ξέγνοιαςτα!!

Τα κορίτσια σου τι κάνουνεεεε?? η μεγάλη ξετρελαμένη?! Χεχε!! Και επειδη μαγειρευει η πεθερα σου δε τη χρησιμοποιεις?? χεχε!!τρεληηηη!! :) εγώ να δω πως θα μαγειρεψω τώρα!! Ναι ηρεμησαμε κάπως...βεβαια εχθες εφαγα μια πιτσα με τυρια κ βλέπω πως σημερα τον τελντωσα λίγο αρα και το λίγο το σταματαω... Ποπο πάνε τα ρουχαλακια μαααας.......

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ααα..Τασσούλα μου ειναι μια χαρά το 800αρι για αρχη...ποτε ξεκινησες την τραπεζα? εγω που αντλω μόνο οταν νιωθω φουσκωμα εχω βγαλει 1300 περίπου... Φαντασου αμα ξεκινησεις συστηματικά κάθε 1.5 ωρα κ πάνω (η ελαχιστη ωρα αναμεσα σε αντλησεις ειναι 1.5 ωρα δηλαδή) τότε θα τα πας περίφημα!! :) μπορεις το βραδυ να ξυπνησεις στις 3 ωρες μετα στις αλλες 3 κ εκανες μανι μανι σιγουρα 2 αντλησεις των 100!! Εγω τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω συγχρονως με τον θηλασμό και κάθε 2-3 ωρες σιγουρα! Ελπίζω να τα καταφερω!!

Μαγδα το κατεψυγμενο κραταει 3 εως 6 μηνες αναλογα την ψυξη...

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ !!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μπαινω στα πεταχτα, διαβασα τα νεα σας... ολα καλα μου φαινονται ! Κ η δυσκοιλιοτητα θα περασει κ η νινιδουλα κι ολα !

Ωραια χρονια όντως τα παιδικα μας ! Ποσες μυρωδιές ε? Υπήρχε κ αφθονια , δεκαετιες 80-90 δλδ που μεγαλωσα εγω..

Αυτα λεγαμε με τη μαμα μου σημερα... ηρθε προχτες - ο αντρας μου ελειπε Κυπρο κ ηρθε σημερα - οποτε ημασταν γιαγια , μαμα κ κορη.. πιο πολυ κουραστηκα αφου η μαμα μου δεν κανει τπτ ! χαχαχαχα μονο καθεται στον καναπε κ αφηνω επανω της το μωρο.

Γενικη, πλυντηρια, ψωνια γ αυριο, κ μεσα σ ολα αυτα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πηγα κομμωτηριο! Tatkonouli απο μακρυ κοκκινο - μετα απο 20 χρονια κοκκινο - ειμαι πλεον μαυρο μπλε με πολυ χοντρη φραντζα μπροστα Κλεοπατρί ! ειναι τελεια , ανανεωθηκα !

Αυριο τελικά εχει ορεκτικα διαφορα, σαλατα, μανιταροπιτα - ανοιξα μεσα σ ολα δικο μου φυλλο - γαλοπουλιτσα γεμιστη , σοκολατοπιτα και ροδινια ! Γουσταρω μαγειρικη κ με τις δουλειες εκτονωνομαι κοριτσια απο το στρες , οποτε ανυπομονω να τα βαλω μπρος ολα πρωι πρωι !

Βούλα μου χαράς στο κουράγιο σου να κανεις γιορτινό τραπέζι και να τα ετοιμάσεις ολα εσυ! Εγώ εδώ μεσημεριανό θέλω να φτιάξω και παλι δυσκολεύομαι. Χθες μαγείρευα με δόσεις! Άφηνα λιγο κάτω το μωρό έκανα κατι, το ξανασηκωνα γιατι έκλαιγε, παλι κάτω μετα... Χαχα

Εφούλα να πας στους δικους σου !!!!

Καλα οι δουλειες ολες με διαλειμματα ! Η μαγειρικη αυριο θα γινει με τη βοηθεια του ριλαξ, στη κουζινα η μπεμπα με ανοιχτο απορροφητηρα !!!

Βανζ τι εννοεις για τα πατουσακια? Οτι ειναι στραμμενα προς τα μεσα?

Ναι anath μου, ειναι προς τα μεσα...

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!!! Με υγεία, ευτυχία και αγάπη!! Να χαιρεστε τις οικογένειες σας, να είναι γερά τα παιδάκια σας και να περάσετε όμορφες γιορτές!!!

Τατιάνα δεν βγάζω ποσότητα καλή μου, σκεψου οτι αντλω μόνο από ένα στήθος, δηλαδή δεν μπορώ να προσφέρω στο μωρό από το ένα και να βγάλω από το άλλο... Αυτό με την μιάμιση ώρα δεν το έχω καταλάβει δηλαδή αν αντλησω να το κάνω μιάμιση ώρα πριν τον θηλασμό;; και που ξέρω πότε θα θελήσει το μωρό;; οι αντλησεις μου είναι μέσος όρος 70 μλ και έχω μαζέψει 14 μπουκαλακια-σακουλακια . Μου φαίνεται αδύνατο να αντλω 2 γεύματα την ημέρα δηλαδή 300 μλ. Δεν νομίζω να τα καταφέρω!! Μήπως όντως το μωρό θα έπαιρνε περισσότερο βάρος αλλά δεν βρίσκει γάλα άλλο και δεν διαμαρτύρεται;;;

Βούλα με γειά το μαλλί καλά έκανες και ανανεώθηκες!! Καλή επιτυχία αύριο με τα φαγητά και καλά να περάσετε!!

Κλείνουν τα μάτια μου, πάω για νανι!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Χρονια Πολλά κοριτσάκια μου!! Καλα Χριστουγεννα να εχουμε και να χαιρομαστε τις οικογένειες μας!!

Δεν σας εχω διαβάσει καθολου γιατι γυρισα λιγο πιο εντονα για κάποιες μέρες στην δουλειά! Ο μικρος μου ειναι καλά!! πηγα χθες και εκανα ενα ντου στα τζαμπο! Σας τα λέω μηπως διευκολυνθει κάποια κοπέλα! Πηρα ενα δικο του γυμναστηριο στα 20 ευρώ που ο μικρος καθεται και το χαζευει μιας και δεν μπορει ακομα να πιάσει και ειναι ηρεμος εκει!! Επισης πηρα την ενδοεπικοινωνια της avec η οποια ειναι τρομερή!! Μολις ακουστει θορυβος απο το μωρο ξεκινάει μουσικουλα και του πηρα και ενα φτηνο (10 ευρω) περιστρεφομενο, χωρις φως, κουρδιστο για την κουνια του.. Το λατρευει ηδη!! Σας τα λέω μαζι με τιμές για να μην πάτε να σκάσετε τσαμπα χρηματα σε ακριβα προϊοντα αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε κατι αναλογο.

Σας αφήνω να τακτοποιησω λιγο τωρα που μου κάνει νανακια το αγγελουδι μου!! αααα και χθες ειπε μαμα... ασυναισθητα βεβαια αλλα το ειπε.. η πλάκα ειναι οτι χθες το βραδυ που ημασταν μαζεμένοι ολοι και ελεγα στον πατερα του ειπε μαμα το παιδι νευριάζε και μου ελεγε αντε απο εκει που ειπε μαμα.. και το ξαναλέει!! και του κάνω το ακουσες;; και αρχισε να λεει σιγα μην ειπε.. και λέω στον μπέμπη: ειπες μαμα αγάπη μου;; και λεει ενα ναιιιι ... Οκ ξέρω οτι ειναι καθαρα ασυναισθητα αυτα που λέει, αλλα εγω εχω κατατρελαθει!! Τον φιλάω συνέχεια στο τέλος θα με βρισει για να τον αφησω ησυχο!!

Φιλάκια πολλα γλυκες μου!! Να μου φιλησετε τα ανηψάκια μου!! Να περάσετε τελεια!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Μανουλες.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! Υγεια και αγαπη για εσας, τους αντρες και τα παιδακια σας!!! Ευχομαι να περασετε τα πιο μαγικα Χριστουγεννα με τις οικογενειες σας!

Πολλα φιλια!!!😘😘😘😘

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλά Χριστούγεννα κοριτσακια!!!

Χρόνια πολλα με υγεία και πολλή αγάπη!

Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε καθε στιγμή με τις οικογένειες σας!

Να περάσετε υπέροχα!

Φιλια!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γλυκές μουυυυυ Χρόνια πολλά κ καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!! :) υγεία κ ευτυχία σε εσας κ τις οικογενειες σας, στα όμορφα παιδάκια σας κ τα παιδάκια του κόσμου!!!! :* :* :* :*

Τασουλα μου θα σου τα αναλύσω αυριο (όσα έχω καταλάβει κ εγώ για την αντληση) και κάτι θα βρούμε να δουμε αν μπορέσεις... θα ψαξω κ στο βιβλίο!! τώρα ειμαι πολύ κουρασμένη κ λέω να εκμεταλλευτώ το 3 ωρο υπνου που θα ρίξει ο μικρός!! χεχε!!

φιλάκιααααα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ελπίζω να περασατε όλες σας πολύ όμορφα!!! Τώρα με τα παιδάκια μας θα ζούμε διαφορετικά τις μέρες των Χριστουγέννων, θα γινόμαστε και εμείς παιδιά για χάρη τους!!!

Το μωρό κοιμήθηκε 7μιση ώρες σερί και το ξύπνησα εγώ για να φάει!!! Η καλή μου με άφησε να ξεκουραστω γιατί κουτουλαγα!! Δεν σηκωθηκα να κάνω καμία άντληση, δεν την παλευα!!!

Να χαιρεστε όσους γιόρταζαν ή γιορτάζουν αυτές τις μέρες!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα γλυκουλες μου!Τι κανετε?Χρονια πολλα και καλα!Με υγεια και ολα τ'αλλα ερχονται!

Πως περασατε χθες?Εφη μου,πηγες τελικα στους δικους σου?

Βουλα μου,πως πηγε το δειπνο σας?Πετυχαν τα καλουδια σου?

Τατιανιτσα μου,ειχατε κοσμο?Τασουλα μου,εσεις πως εισασταν?

Ευχομαι ολα τα κοριτσια μου και τα μωρακια μας να περασαν καλα!

Εμεις ησυχα καλες μου!Φαγαμε το μεσημερι και επειτα ο αντρας μου εφυγε στη δουλεια!Η μεγαλη μου ειναι απο την Πεμπτη το βραδυ με εμπυρετο!Ανεβασε ως και 39,5!Αλλα απο διαθεση ηταν πολυ καλη!Την εχω σε αποσταση οσο το δυνατον απο την μπεμπα,ευελπιστω να μην κολλησει!

Σημερα ερχονται οι γονεις μου!Αυτες τις μερες,μιλησαμε στο τηλεφωνο,οχι για το θεμα που προηγηθηκε,αλλα μου ειπε η μητερα μου ''ας τ'αφησουμε στην ακρη αυτα κι ας ειναι καλα τα παιδια''!Μακαρι να εχουν πραγματικα ηρεμησει!

Χαρηκα παρα πολυ που τα ''ξαναβρηκαμε''!Δε θα αντεχα να μην μιλουσαμε!:)

Ας γεμισει με αγαπη η ψυχη μας βρε κοριτσια!Ολα εδω στη ζωη μενουν!

Τα σκεφτομουν αυτες τις μερες και ελεγα πως καποια στιγμη θα φυγουμε απο τη ζω,η οποια ειναι πολυ μικρη,τουλαχιστον ας χαιρομαστε τις μερες που ζουμε!Δεν ξαναγυρνουν πισω!Ακομη και το δευτερολεπτο που περναει,αποτελει παρελθον!Πφφφ...συγνωμη...

Τασουλα μου,θα στειλω φωτογραφια το θηλαστρο που εχω,να μου πεις τι να κανω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις χθες ειχαμε χριστουγεννιατικο μαραθωνιο!! Απ το μεσημερι ως το βραδυ στο στηθος!!!! Αλλα περασαμε πολυ ωραια...

Εσεις τι κανετε;πως περασατε;;

Μαρια μου ευχομαι ν πανε ολα καλα με τους γονεια σου..

Εφη μου τι εκανες τελικα;

Τατιανα μου πως ειναι ο μπεμπης σου;

Βανζ το μαλλι ακουγεται τελειοοοοο....

Κατερινα μεγεια τα πραγματακια...ομορφα κ οικονομικα!

Μαγδα ελπιζω ν μην σας πειραξει ο σιδηρος...

Τασουλα μπραβο για τις αντλησεις..θελει πειθαρχεια νομιζω κ την εχεις...θα μας δινεις συμβουλες κ στηριξη..εγω ακομα φοβαμαι ν ξεκινησω..

Νεραιδουλα περαστικα σε ολους!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα μανούλες Οκτωβρίου κ μωράκια! Χρονια Πολλα με υγεια κι ευτυχία κ Αγαπη στις καρδιές μας! Είμαστε καλα περάσαμε δύσκολα με ιώσεις βήχα ο μικρος και γαστεντεριτιδα οι υπόλοιποι όλοι! Δόξα το Θεο περάσανε! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω αφού συν των άλλων ο μικρουλης μου θηλάζει στνεχεια ειδικά το απόγευμα με τι το βράδυ! Καλή χρονια να έχουμε με υγεια!

Καλημερα ! Χρονια πολλα ! Τι κανετε? Εμεις εδω καναμε ενα ωραιο ντεκαφεδακι κ κατσαμε να θηλασουμε !

Μια χαρα πηγε χτες! Βεβαια μαγειρευα απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 5 που βγαλαμε τπ γλυκο, χαχαχαα !! Ηρθε κ η μητερα μου κ κρατουσε αγκαλιτσα τη μπεμπα, μετα ο αντρας μου , μετα εγω... παιζει να το ψιλοκατσιασαμε το μωρο !!!! οχι, οχι ενταξει... ειδε κοσμο κ χαρηκε το πουλακι μου, χαμογελουσε σε όλους! το ειχα ντυσει με χριστουγεννιατικο φορμακι, μετα ειχαμε δωρακια κ φωτογραφίες... πρεπει να ηταν τα ομορφοτερα Χριστουγεννα της ζωης μου παντως.. χωρις να κανω κατι τρελο .. απλα εχω το μωρο μου !!!!

Κοριτσια φαινεται πως ξεπερναω τον κινδυνο αποθηλασμου κ ειμαι συγκρατημενα χαρουμενη. Ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου. Γαλα εχω πιο πολυ απο ποτε. Πρηζομαι. Χορταινει το μωρο κ το στηθος εχει ακομα. Όποτε εχω κουραγιο αντλω. Το ξενο το δινω μετα το θηλασμο κατα τη διαρκεια της μερας αλλα μονο επειδη επιμενω για να παρει θερμιδες. Τη νυχτα απο τις 9 περιπου μεχρι τις 7μιση το πρωι δεν το θελει με τιποτα. Τρωει κ κοιμαται φουσκωμενη και με χαμογελο απολαυσης. Για να δουμε αν εχω δικιο ή ειναι η ιδέα μου...

Hope περαστικα στη κορουλα σου. Ευχαριστο αυτο με τους γονεις σου... λες να το εννοούν?

tassoula τι γλυκο! μια χαρα... στρωνουν τα παιδακια μας καλε!

anath ναι ειναι πολυ ωραιο ! Αυτές οι ατελειωτες ωρες θηλασμου anath και Αγαπη θα μ λειψουν τρελά ...!

Tatkonouli πού εισαι? Ξεκουραστηκες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...