Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Τασσούλα μου νινιδα έχουμε κι εμείς και μόλις ξεκίνησε της έβαλα λαδακι και το άφησα και

για τέσσερις μέρες απέφυγα να την λούσω και έφυγε. Τώρα εχει μείνει ελάχιστη. Fissan baby χρησιμοποιώ κι εγώ αλλα δεν νομίζω οτι ειναι απο αυτο αφού ολα τα μωρά κάποια στιγμή βγάζουν.

Γεια σου Αφροδιτούλα μπράβο για τον αποκλειστικό και την ανάπτυξη σας. Να μπαίνεις να μας λες νέα σου.

Τατιάνα μου εμείς δωράκια δεν πήραμε ακομα... Μονο το μωρό δέχεται δώρα απο παντού! Φίλους, θείους, παππούδες... Χαχα

Μαρία μου εύχομαι να φτιάξει γρηγορα το θεματάκι σας με το ισχίο. Αφού το είδατε νωρίς ολα καλά θα πάνε. Οσο για τα υπόλοιπα απλα κλείσε τα αυτιά σου! Προσπαθείς και μονο εσυ ξέρεις πόσα καταφέρνεις!

Βάσω μου περαστικα! Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Βούλα μου χαράς στο κουράγιο σου να κανεις γιορτινό τραπέζι και να τα ετοιμάσεις ολα εσυ! Εγώ εδώ μεσημεριανό θέλω να φτιάξω και παλι δυσκολεύομαι. Χθες μαγείρευα με δόσεις! Άφηνα λιγο κάτω το μωρό έκανα κατι, το ξανασηκωνα γιατι έκλαιγε, παλι κάτω μετα... Χαχα

Αχ κορίτσια έφτασαν τα Χριστούγεννα! Τα πρώτα των μωρών μας! Ειμαι λιγο στεναχωρημένη γιατι ο άντρας μου δουλευει και οι γονείς μου μου πρότειναν να πάω σ' αυτούς να μη μένω μόνη μου... Και θέλω να πάω γιατι θα ειναι και η αδελφή μου εκει που έρχεται απο το νησί αλλα και θέλω να μείνω με τον άντρα μου, να μην τον αφήσω μονο του τέτοιες μέρες. Βέβαια δεν τον πειράζει γιατι πιο πολυ τον νοιάζει να μην κάθομαι εδώ μόνη μου και να πάω και να περάσω καλά... Επίσης σκέφτομαι λέτε να επηρεαστεί το μωρό απο την αλλαγή και να χαλάσουμε το προγραμμα που ήδη έχουμε φτιάξει;...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα τσουπρες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!

Πηγα στην γειτονισσα το πρωι και φταξαμε κουραμπιεδες!Και αυριο λεω να κανω και μελομακαρονα!Την Παρασκευη θα φτιαξω ρολο κοτοπουλο,και φυσικα σαλατα με ροκα μαρουλι κτλ!

Εχθες στεναχωρεθηκα πολυ κοριτσια!Μετα τον θηλασμο πηγα να βγαλω γαλα με το θηλαστρο,γιατι θα πηγαιναμε σε μια εκδηλωση για παιδακια,και δεν εβγαλε ουτε σταγονα!Τρελαθηκα!Σκεφτηκα πως μεχρι εδω ηταν!Βεβαια παρατηρησα πως το θηλαστρο δεν τραβουσε καθολου,μια δουλευε,μια οχι!Παταω το στηθος με το χερι ΤΙΠΟΤΑ!

Αλλα οταν θηλαζει το μωρο,την ακουω που καταπινει!Οταν την βγαζω,παταω το στηθος και το γαλα πεταγεται σαν συντριβανι,απο πολλες μεριες!Ειναι δυνατον να καταπινει αερα?Φανταζομαι πως εαν δεν ερχοταν γαλα,θα νευριαζε και το μωρο!

Ξερω πως με συμπληρωμα δε θα διαρκεσει και πολυ ο θηλασμος!Αλλα,θελω να δωσω,οσο κι αν ειναι αυτο!

Τελικα,πηρα και ξενο μαζι μου,αλλα την ωρα που γκριαξε για να φαει,νευριασα και πηγα σε εναν χωρο πιο απομονωμένο και την θηλασα!Φανταζομαι πως χορτασε,διοτι δεν ζητησε αλλο,κοιμηθηκε ηρεμα και δεν πηρε ξενο!Πφφφφ.....αντε να δουμε!

Εφουλα μουυυυ....μην μου στεναχωριεσαι!Μαζι θα περασουμε τα Χριστουγεννα!Παρεα,και μαζι με τα παιδια μας!Και γω μονη μου θα ειμαι!Ο αντρας μου δουλευει απογευμα!

Ισχυει οτι τα μωρα αναστατωνονται οταν αλλαζουν περιβαλλον!Η μεγαγαλη μου ειχε πιο εντονο προβλημα,με γρινια κτλ!Η μικρη το περναει πιο ηπια,αλλα δειχνει οτι ταραζεται!

Αφροδιτη μου,μπραβο βρε κουκλα μου!Τα πατε πολυυυυυυ καλα!

Θα στρωσει μωρε!Θα μπειτε σε προγραμμα!Υπομονη καλη μου!Να δωσεις πολλα φιλια στα πατουσακια!

Τασουλα μου,πιστευω πως ειναι φαση αυτη με τα κακα!Και μενα αργουσε να κανει,ενω πριν καθε μερα!Εχουμε ομως μια βδομαδα που επανηλθε στο αρχικο της προγραμμα!Καθε μερα κακα!Οποτε θα στρωσει και σενα!

Ωχ Παναγια μου,της ειχες βαλει υποθετο?Αχουυυ....πως τα καταφερες?

Εχω βαλει εκατονταδες υποθετα(σε αλλους :D:tongue:)αλλα στην μικρη δε ξερω εαν θα μπορουσα!Μπραβο Τασουλα μου!Πως ειναι η μεγαλη σου?

Και γω για την νινιδα,λαδακι ξερω!

Τατιανα μου,μας καθηλωνεις καθε φορα με αυτα τα τοσο ομορφα λογια που λες!Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κουραγιο πηρα καλη μου!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Και ολα τα κοριτσια!Τι στηριξη που δινεται?Να σας εχει ολες ο Θεος καλα!

Γλυκουλες μου,δεν εχω διαβασει και πολλα!

Σας φιλω ολες,και μια μια ξεχωριστα....Κατερινα μουυυυ,Βουλα μου γλυκια,Βασω μου,Μαγδα,Αγαπη μου καλη....Νεραιδουλα μουυυυ!Να ειστε ολες καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα!!! Γιορτινες μερες, τι ωραια!!!

Ευτυχως με το δευτερο ντεπον επεσε ο πυρετος κ ειμαι μια χαρα.. σας ευχαριστω...

Εφη μου να πας στους γονεις σπυ, κριμα ν εισαι μονη σου με το μωρο.. ο αντρας σου δν θ μπορει ν ερθει μετα τη δουλεια? Ειναι μακρια?

Τασουλα μου δν θυμαμαι αν σε εχω ρωτησει το γαλα το αππθηκευεις σε σακουλακια? Μπραβο παντως, νομιζω θελςι πειθαρχεια ν φτιαξεις τραπεζα κ εαυ την εχεις... η νινιδα ισως οφςιλεται στο οτι αλλαζουν μαλλακια. Κ ςγω babyoil εβαζ α στον μεγαλο που ειχε κ το ετριβα ελαφρα στο μπανιο

Hope μου μην ακους κανεναν.. δν λεω οτι σου τα λεει σκοπιμα, μπορςι ν στενοχωριεται η γυναικα, ξερω γω? Αλλα πες της οτι δν σε αφορα κ οτι εσυ κανεις τη δικη σου προσπαθεια κ αν χρειαστεις συμβουλες θ ζητηαεις απο κπ ειδικο...

Τατιανα μου εσυ τι δωρακι ζητησες?? Εμεις πηραμε μονο του μεγαλου μας αυτα ποτ ζητησε απο τον αγ βασιλη.. εγω εχω ζητησςι ν βγω μια μερα για ψωνια αλλά δν το βλςπω.... χαχα

Βανζ τι εννοεις για τα πατουσακια? Οτι ειναι στραμμενα προς τα μεσα?

Εμεις κοριτσια θ παμε δυο μερες στη πεθερσ μου ν φαμε κ ν κοιμηθουμε εκει..ελπιζω το μωρο ν ειναι ησυχο κ ν μην αναστατωθει...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μαρια μου εννοειται οτι πινει κ χορταινει η μπεμπουλα σου μην το σηζητας!! Το θηλαστρο δν λειτουργει το ιδιο με το θηλασμο. Χρειαζεται πιο ππλυ χρονο για ν διεγειρει την παραγωγη. Αν θες ν αντλησεις κανε πριν λιγο μασαζακι στπ στηθος απο εξω προς τη θηλη η βαλε μια ζεστη κομπρεσα.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κοριτσια μου μπηκα στα γρηγορα να σας ευχηθω καλα Χριστουγεννα.Εμεις ειμαστε αρρωστοι παλι εγω με αντιβιωση κ η μεγαλη μου κορη με πυρετο..εχουμε φαει μουτζα φετος δεν εξηγειται αλλιως,σε 2 μηνες το παιδι εχει αρρωστησει 3 φορες.Μαρακι αχ αυτες οι ανασφαλειες με τον θηλασμο,μην σκεφτεσαι ετσι...εγω ειχα παθει εμμονη νομιζα συνεχεια πως δεν εχω γαλα κ δεν πινει το μωρο κ γι αυτο τον εχασα τον θηλασμο απο το τρελο αγχος.Εσυ εφτασες μεχρι εδω κ το μωρο ειναι μια χαρα,βαζει βαρος,η γαλουχια εχει εδραιωθει,οποτε μη σκας,πανες δεν βρεχει;

Εφη μου εγω θα εφευγα ,να πας κατω να εισαι με τους γονεις σου δεν νομιζω να παρεξηγηθει ο αντρας σου,τετοιες μερες ειναι ωραιο να εισαι με την οικογενεια σου..και οι δικοι σου γονεις ειναι γλυκητατοι,φαινονται υπεροχοι ανθρωποι κ γονεις απο το λιγο που μιλησα μαζι τους.

Τασσουλα μου τι σου ειπε ο γιατρος για τα κακα,ξερω οτι ειναι οκ στα θηλαζοντα αλλα αν το μωρο εχει ενοχλησεις τι πρεπει να κανεις;Λαδακι με μπατονετα στον πωπο δεν την βοηθαει καθολου;Μηπως να της εδινες προβιοτικα;Εγω εδινα biogaia στην πρωτη κορη που ειχε παρομοια θεματακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Τι κάνετε?? ετοιμασίες ετοιμασίες??

Εμείς σήμερα είμαστε καλά, έχει κάνει πολλεεεεες φορές κακάκια, είναι ησυχος δεν ειχαμε καμιά παρενέργεια από το εμβόλιο κ ευτυχώς δεν ξυπνάει κάθε μία ωρα!τα προβιοτικά οπως κ νεραιδουλα το biogaia μας εκανε πολυ πολυ καλή δουλεια! Δε σταματησε να ποναει αλλά ηρεμησε ο γλυκός μου..εγώ εφαγα κ εχθες κ σημερα κιντερ γαλακτοφετα και δεν πειραξε τον μικρό.. Βεβαια δεν θα κινδυνεψω να φαω κάτι αλλο αλλά ετσι αραια κ που μια μικροποσοτητα καταλαβα δεν τον βλάπτει! Σήμερα εφαγα κουλουρι και ξεχασα μηπως κ τον πειραξει το σουσάμι... Θανφανει!! :) Σήμερα πήγαμε για ψωνια πηραμε κ μια χυτρα ταχυτητας να λυσει τα χερια μας!! Εχετε εσεις? σας βολευει?επισης θα παραγγειλω κατι ρουχαλάκια για τον μπεμπη απο το ιντερνετ γιατι αρχισαν κ μας μικραινουν οοοολα.. Εσας??

Αφροδιτούλα μου περιμενουμε την ιστορια σου! Να περνατε ομορφαααα! :)

Τασσουλα μου έλπίζω να μην το περασουμε βαριαααα...!!

Εφακι μου δεν ξερω τι να σου προτινω γιατι κι εμεις ετσι ειμαστε κ εμεινα με τον αντρα μου αλλά θα ηθελα να ειμαι κ με τους δικους μου!!

Μαράκι μου τι ωραια οικογενειακα που θα περάσετε!! :) που τα προλαβες καλε?! Εγώ δεν ηξερα αν θα προλάβω ουτε μελομακάρονα να κάνω κι ετσι τα αφησα για φετος!! Κι εγω ανημερα θα κανω ρολακι μαλλον!!:) απο γλυκακι δε ξερω μπορει κ να μην κανω κατι.. Σκεφτομαι Πρωτοχρονια να μαζευτουμε σπιτι μας κοσμος κ κοσμάκις αλλά δε ξερω σιγουρα.. Φυσικά ολοι θα ετοιμασουμε κ απο κατι κ οχι μονη μου! Τελοσπαντων... Για τον θηλασμο ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕ! Γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ κοπέλα μοτυ? μα δεν χρειαζετι τα πας περίφημα!! Κ για να κοιμάται η μπουμπου παει να πει οτι χορταινει!! :) για αυτο ειμαστε εμεις εδω να χαλαρωνει κη μια την άλλη κ να τη βοηθάει οπου μπορει!!! :)

Βασω τελεια να περασετε γλυκια μου!! Ευτυχως δε θα κουραστείς εσύ!! Εγώ τίποτα δε ζητησα αλλά ακουσε που έψαχνα μία μαύρη τσάντα που θέλω και πηρε κ το περιοδικο που ξεφύλιζα να ψαξει!! :) τι καλος Αγιος Βασίλης!!χαχα!! Γιατι να μην πας μια βολτα για ψωνια καλέ?? δε θέλεις να ξεσκασεις λιγο?!

Νεραιδουλα μου γιατι καλη μου ετσι?? :/ ποπο τι τραβατε... Αντε περαστικα να ειναι κ ευχομαι να ειστε καλά τα Χριστουγεννα κ να περασετε θεσπέσια!!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε??

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Έφη μου 4 μερες με το λαδακι ε;; εγώ είδα καλυτέρευση το άφησα μισή μέρα αλλά θα ξανά βάλω!! Ελαιόλαδο έβαλα όχι baby oil

Hope μου τι θηλαστρο έχεις;; εμένα μου είχε μπουκωσει μια φορά και δεν τράβαγε και νόμιζα οτι χάλασε και πήρα την Medela έχω το μίνι electric και μου είπαν τι να κάνω και λειτούργησε κανονικά!!! Αν έχεις το ίδιο να σου πω τι να κάνεις ή όποια άλλη κοπέλα θέλει!!! Πάντως αποκλείεται να μην έχεις γάλα!!! Δεν σταματάει έτσι απλά!!! Εγώ στην πρώτη με φουλ συμπλήρωμα και θηλαζα 3μιση μήνες που με το θηλαστρο εβγαζα 20-30 μλ!!

Βάσω μου ναι σε σακουλάκια το βάζω και στην κατάψυξη!! Μην φανταστείτε πάντως όλο βγάζω βγάζω και σύνολο έχω 800 μλ. δηλαδή αν υπολογίσουμε 300μλ 2 γεύματα σύνολο την ημέρα ούτε για 3 μέρες δεν φτάνουν!!! Θέλω να πιστεύω οτι το ένα γεύμα θα το βγάζω την προηγούμενη!! Δεν έχουμε ψυγειακι και δεν ξέρω αν αντλω στην δουλειά που θα το βάζω;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαίρη μου περαστικά σας και πάλι!!! Σας έχουν πιάσει όλες οι ιωσεις νομίζω ε;;; και το μωρό είναι άρρωστο;;; υπομονή και να προσέχετε για να ανάρρωσετε γρήγορα!!

Ξέχασα να σας πω οτι επιτέλους απο μονές μας κάναμε κακά πολλά πολλά πολλά!! Τα κάναμε όλα χάλια αλλά ξελαφρωσαμε!!! Μετά το μωρό όλο γέλαγε!!! Δεν είχαμε βλεννες και ηταν σαν οδοντοκρεμα όχι νερουλα!!! Εγώ θα τα τρώω όλα με μέτρο λίγο από τα όσπρια θα φυλαχτω μόνο!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρία μου καλοφαγωτοι οι κουραμπιέδες σας!!! Κι εσένα δουλευει ο άντρας σου ε;;; Κι εμένα 12ωρα και με το πηγαινε - έλα 14ωρα και... Στεναχωριέμαι αλλα λέω και ευχαριστώ στο Θεό που εχει δουλεια.

Βάσω μου οι γονείς μου ειναι εκτός Αθηνών κανα 2ωρο μακριά και δυστυχώς ο άντρας μου δύσκολο να ερθει... Ευτυχώς που σου έπεσε και ο πυρετός! Τέτοιες μέρες και άρρωστη δε λέει!!!

Μαίρη μου σε ευχαριστώ! Οι γονείς μου ρωτάνε συχνά και για σένα, τους είχα πει οτι μιλάμε εδώ πέρα στο φόρουμ. Οχι, ο άντρας μου δεν θα παρεξηγηθεί. Ίσα ίσα που θέλει να πάω για να μην ειμαι μόνη μου. Αχ κι εσείς με τις ιώσεις. Περαστικα σας και ειμαι σίγουρη οτι με τον καινούργιο χρόνο ολα θα φτιάξουν μην αγχώνεσαι!

Τασσούλα μου φαντάζομαι τι ανακούφιση θα νιώθει το μωράκι! Το γλυκούλι μου μωρέ τόσες μέρες! Μηπως στουμπωσε που δεν έτρωγες κι εσυ κανονικά και δεν τον βοηθούσε... Καλά κανεις και τρως παλι λιγο απ' ολα! Κι εγώ ποτε δεν έκοψα κατι, λιγο απ' ολα και βλέπουμε πως πηγαίνει! Ελαιόλαδο βάζω κι εγώ και οταν το είπα στον παιδίατρο μου ειπε καλά έκανες! Ήταν για 4 μέρες λαδωμένη η καυμενη αλλα ευτυχώς έφυγε. Και με τη βούρτσα χτένισμα να κανεις!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Η μικρή δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί είχε βουλωσει η μύτη της και έκανε σαν γουρουνάκι.... Της έκανα ορό και έβγαλε πολύ μυξουλα και άλλη τόση κατάπιε αφού ρευτηκε και 2 φορές. Επίσης είχε και λίγο βήχα, σαν να πνίγεται πιο πολύ ακουγόταν!! Από χθες έχω παρατηρήσει και πολλά σάλια!!! Είναι κρύωμα άραγε αυτό;;

Το μωρό δυσανασχετεί και θηλάζει πολύ, ίσως λόγω βουλωμενης μύτης να μην θηλαζει ικανοποιητικά.... Εσάς τι σας φαίνεται να έχουμε;; για να δούμε πως θα είμαστε αύριο!!!

Αύριο αν είναι καλά το μωρακι μας έχουμε κανονίσει βολτουλα και φαγητακι εξω, μετά καφεδακι και το βράδυ ψήσιμο σπίτι μας με την μαμά μου και τα πεθερικά μου!!! Αυτό έλεγα στον άντρα μου, τα τελευταια χρόνια πολύ οικογενειακά ρε παιδί μου!!! Χωρίς υπερβολές έχουμε παει για ποτό εδώ και 3 χρόνια(η μπυρα δεν πιανετε, εννοώ ξενύχτι) από την πρώτη εγκυμοσύνη, μια φορά μόνο!!! Έχουμε κόψει και οι 2 το τσιγάρο εντωμεταξυ και έχουμε γίνει περίεργοι, μας βρωμανε όλα!!

Έφη μου μην μείνεις μόνη τέτοιες μέρες, να πας στην οικογένεια σου αφού και ο άντρας σου δεν έχει θέμα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημερα, μπηκα επιτελους να γραψω εαν δεν ξυπνησουν τα μικρα,

Τασσουλα πες το κολπο για το μινι ηλεκτρικ

Μαρια και εγω που θηλαζω αποκλειστικα 30 βγαζω και ο μπεμπης ειναι μεγαλος.

Μην αγχωνεσαι θελει χρονο να συνηθησει το στηθος.

Εγω να σας πω την αληθεια βαριεμαι να κανω τραπεζα γαλατος ασε που το θηλαστρο με πληγωνει. Κοριτσια απλα προσεξτε της ημερομηνιες αποθηκευσης γιατι πρεπει να καταναλοθουν εως συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τασσουλα κανατε; μπραβο εμεις 8-9 μερα και τπτ πολυ στεναχωριεμαι μετα τις γιορτες θα τον παω Θεσνικη στον παιδογαστρεντερολογο. Σημερα θα προσπαθησω να ερεθησω εξωτερικα με μπατονετα και γλυκερινη αλλιως υποθετο το απογευμα.

Νεραιδουλα περαστικα σας, μακαρι να μην σας βρει αλλη γριπη. Εμεις τωρα αναρρωνουμε.

Ποια κοπελα ειπε για το μπουκωμα ετσι ο μικρος μου. Πολυ φυσιολογικο ορο και μετα απο μια βδομαδα περασε.

Κοριτσια εγω εκοψα γαλακτοκομικα μοσχαρι και αυγο, εκανα εξετασεις αιματος για θυρωειδη(χαλια βγηκε) με την ευκαιρια εκανα και γενικη αιματος με σιδηρο. Τα αποτελεσματα απογοητευτικα φεριττινη 3, πρεπει να παρω σιδηρο. Αυτο σε συνδιασμο με την δυσκοιλιοτητα του μπεμπη θα τον τεντωσει.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τατιανα εμενα ηρθε ο Αγιος Βασιλης πιο νωρις και με πηρε ενα τελειο κινητο. Τα μωρα θα παρουν παιχνιδια τα οποια ειναι κρυμμενα γιατι τα ανοιγει η κορη.

Θελω να παρω δωρω μαξιλαρι θηλασμου, ταττιανα εισαι ευχαρηστημενει με το δικο σου; εμενα αν και με βολευει εχει μεγαλο ανοιγμα στην μεση. Την δονιση την χρησιμοποιησες τωρα με τους κολικους;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπον στο μοτεράκι το κίτρινο μερικές φορές βουλωνει με γάλα και δεν λειτουργεί σωστά. Με ενα μπαμπάκι με νερό, το βάζεις στην άσπρη τρυπουλα εκεί που μπαίνει η χοάνη και το βάζεις σε λειτουργία. Αρχίζει να βγαίνει το γάλα από το πλάι μαζί με το νεράκι και το ακούς οτι λειτουργεί καλύτερα. Εγώ το κάνω πλεον μετά από κάποιες αντλήσεις για να λειτουργεί καλύτερα. Αν δεν το καταλαβατε το ξανά λέμε!!!

Μα γιατί να σε πληγώνει το θηλαστρο;; βάλτο στην πιο μικρή ένταση που έχει. Μήπως είναι λάθος η χοάνη;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...