Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα, τι κανουν οι θειούλες μου κ τα ξαδερφακια μου ?

εδω ειμαστε κ εμεις, αραζουμε κ πιπιλαμε μεμε ! Κοιμηθηκαμε ωραια, φουλ θηλασμος ενδιαμεσα, εχουμε τρελαθει στα τσισα, ξενο απαπαπα μπλιαχ δεν θελαμε καθολου κ πριν λιγο η μαμα (εγω δλδ ! ) αφου εβαλε μια μανιταροσουπιτσα κ σουτζουκακια να γινονται - εμενα μ επαιξε καπως ο μπαμπας - με πιεσε τελικα κ εφαγα λιγο ξενο... τωρα λεω να την πεσω για υπνο πανω στο μεμε !Αχ ειναι ωραια, εχει βαλει κ καλαντα η μαμα να ακουγονται !!! ζζζζζζζ.....

Καλησπερα κοριτσια.ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα με τα μωρακια σας κ να περασετε τις καλυτερες γιορτες με τις οικογενειες σας.θα μπορουσα να ρωτησω τη βανζ κ την αναθ για το θηλασμο κ τη φορμα στο κομμωτηριο(για να γινουν σγουρα τα μαλλια);ισχυει οτι κ στη βαφη;

ωχ βικακι για τη φορμα δεν εχω εγκυρες πληροφοριες... κατσε θα το γκουγκλαρω κ θ σ πω... :tongue:

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Τι κάνετε;; Εμεις τελικά όλα καλά!! πηγαμε στο αλλο το σπιτι καθισαμε 5-6 ωρες.. και ευτυχως ηταν γενικά ησυχος!! Πηγα να πάθω ενα εγκεφαλικό μολις πρωτομπηκαμε μεσα γιατι ειχαν τη μουσική εξω φωνη, ειχε βάλει τη σομπα του υγραεριου μέσα στο δωματιο να ζεστανει και εκλεισε και μυριζε το δωματιο και ολο το αλλο σπιτι ηταν με τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες.. αλλα οκ.. τα βρηκαμε στην συνεχεια!! .....

Kittouli μου η γνωμη μου ετσι στα ισια ειναι να μην προχωρησεις σε δεσμευτικες κινησεις αν νιωθεις ακομα την σχεση ευθραυστη. Δηλαδη εντελως πρκτικα : αν παραχωρησεις διαμερισμα κ πες οτι γινεστε μαλλια-κουβαρια , αντε να αλλαζουν μετα σπιτι, κτλ μη μπω σε λεπτομερειες.

Απο την αλλη αν κανετε υποχωρησεις κ ειστε ηρεμοι κ το κοβεις οτι θα ειστε αγαπημενοι κ μια γλυκια οικογενεια, βουρ !

Ζυγισε τα καλα... εχω να σ πω ιστορίες........

ααααα Βουλα μουυυυ πάει η αποχη?!? καλό εεεε?!?! χαχαα!!! οΏ½οΏ½ παράπονο πάντως για την μικρλή μήν εχεις μία χαρά σε έχει το κορίτσι μου φτου φτου!! :) Για το εορταστικλό πρόγραμμα θέλεις φαγητό ή γλυκά?? ποπο πολύς κόσμος μαζεμένος θα είστε... με την πρωην καλά τα πάτε?? Πολύ προχό σε βρίσκω φιλενάδα!!! εγώ δεν ξέρω αν θα το δεχομουν να είναι μέσα στο σπίτι μου πόσο μάλλον στις γιορτές!!!! Καλά κι εσύ κοκκινομάλλαααα?! Θα τρελαθώ!!! χαχα!!! Και εγώ τα έκανα δοκιμαστικά το 2013 κ απο τοοτε μόνο 6660 της λορεάλ εκτός στην εγκυμοσύνη που χρησιμοποιώ κορρέ... Καμιά αλλη μήπως ειναι?! :) Για το μέλι καλέ δεν ήξερα... όχι ότι τρωω πολύ σπάνια έβαζα στον μάραθο ή καμιά φέτα...

Τατ μου, ποναει το μικρουλι ε ? θα περασει , θα περασει... εμεις ηρεμουμε ολο κ περισσοτερο. θυμησου εμεις το παμε παραλληλα, οποτε... :wink:

Xaxaxax γελασα πολυ με την πρωην. Δεν εχω προβλημα μαζι της, ειναι μια πολυ κουλ , σχεδον 55αρα κυρια, - εγω ειμαι 38 κ με κανουν στο ορκιζομαι απο 18 εως και 28 μ εχουν πει, στ ορκιζομαι - ψιλοροκ φαση , ολοι ετσι ειμαστε, ησυχη , οποτε εχουν μεινει φιλοι κ περσι μαζι καναμε. κ με τα παιδια - ενας 22 κ η κορη 15 σουπερ, ειμαστε φιλοι. εχουμε βγει εξω, τους εχω κανει ιδιαιτερα, με συμβουλευονται, παμε μαζι διακοπες, τα παντα.

Να σ κουφανω τωρα λιγο... το προβλημα ειναι με την επομενη πρωην του, τη δευτερη (ναι , ναι ο μπαρμπα φαμιλιας μας! ), που ειναι στραβοξυλο, ξυνη, συνομηλικη μου κ παιρνουμε την μικρη τους 7 χρονων καθε βδομαδα 2 φορες.. που το παιδακι ειναι ενας αγγελος αλλα η μανα της τη μεγαλωνει τοσο υπεροπτικα, κ κατινιστικα, ειναι αρχοντοχωριατες γενικα, που το παιδακι σιγα σιγα γινεται σνομπ, απαιτητικο κ ψυλομυτα... χαχαχα τελοσπαντων, εμενα μ αγαπαει πολυυυυ γιατι το παιζω κ ασχολουμαι μαζι της ανθρωπινα, γλυκα κ καποια στιγμη ειπε "θελω ν σ αλλαξω με τη μαμα", ουπς, δαγκωθηκα...τελοσπαντων,..

την προηγουμενη βδομαδα φαντασου μας πηρε τηλεφωνο αυτη η πρωην κ φωναζε κ απαιτουσε να αφησουμε τη μικρη να ερθει σ επαφη με το μωρο ενω εμεις τρεχαμε με γιατρους... η μικρη εντωμεταξυ τιγκα στο συναχι... η γιατρος εχει πει ολο τον χειμωνα απο μακρια... αυτη εκει... ειναι κ μορφωμενη, τι να πω... την ακουσε κ η κορη της κ τοτε θυμηθηκε ν αρχισει να κλαει (ενω πιο πριν δεν την ενοιαζε, τα βρισκαμε)... αστα...

Ο κοσμος αυξανεται για το τραπεζι ! προστεθηκαν κ ολα τα παραπανω παιδια με την πρωτη πρωην !

πρεπει να κανω ευκολα πραγματα, γρηγορα κ μ ενα χερι ! ζορι... γαλοπουλα θα φτιαξω σιγουρα .. σημερα φτιαχνω μανιταροσουπα βελουτε να δω αν πετυχει. κ σκεφτομαι πιτακια κ φετα με μελι κ σουσαμι για αρχη. σαλατα , κ τη γαλοπουλα. Γλυκακι???? κατι με σοκολατα να φανε ολοι... πες καμια ιδεα

θελω ν ειναι κ οικονομικα ολα αυτα παναθεμα με...

ΑΑΑΑΑΑ... εγω 66/46 Koleston !!! πιιο κοκκινο πεθαινεις !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, τι κανουν οι θειούλες μου κ τα ξαδερφακια μου ?

εδω ειμαστε κ εμεις, αραζουμε κ πιπιλαμε μεμε ! Κοιμηθηκαμε ωραια, φουλ θηλασμος ενδιαμεσα, εχουμε τρελαθει στα τσισα, ξενο απαπαπα μπλιαχ δεν θελαμε καθολου κ πριν λιγο η μαμα (εγω δλδ ! ) αφου εβαλε μια μανιταροσουπιτσα κ σουτζουκακια να γινονται - εμενα μ επαιξε καπως ο μπαμπας - με πιεσε τελικα κ εφαγα λιγο ξενο... τωρα λεω να την πεσω για υπνο πανω στο μεμε !Αχ ειναι ωραια, εχει βαλει κ καλαντα η μαμα να ακουγονται !!! ζζζζζζζ.....

ωχ βικακι για τη φορμα δεν εχω εγκυρες πληροφοριες... κατσε θα το γκουγκλαρω κ θ σ πω... :tongue:

Kittouli μου η γνωμη μου ετσι στα ισια ειναι να μην προχωρησεις σε δεσμευτικες κινησεις αν νιωθεις ακομα την σχεση ευθραυστη. Δηλαδη εντελως πρκτικα : αν παραχωρησεις διαμερισμα κ πες οτι γινεστε μαλλια-κουβαρια , αντε να αλλαζουν μετα σπιτι, κτλ μη μπω σε λεπτομερειες.

Απο την αλλη αν κανετε υποχωρησεις κ ειστε ηρεμοι κ το κοβεις οτι θα ειστε αγαπημενοι κ μια γλυκια οικογενεια, βουρ !

Ζυγισε τα καλα... εχω να σ πω ιστορίες........

Τατ μου, ποναει το μικρουλι ε ? θα περασει , θα περασει... εμεις ηρεμουμε ολο κ περισσοτερο. θυμησου εμεις το παμε παραλληλα, οποτε... :wink:

Xaxaxax γελασα πολυ με την πρωην. Δεν εχω προβλημα μαζι της, ειναι μια πολυ κουλ , σχεδον 55αρα κυρια, - εγω ειμαι 38 κ με κανουν στο ορκιζομαι απο 18 εως και 28 μ εχουν πει, στ ορκιζομαι - ψιλοροκ φαση , ολοι ετσι ειμαστε, ησυχη , οποτε εχουν μεινει φιλοι κ περσι μαζι καναμε. κ με τα παιδια - ενας 22 κ η κορη 15 σουπερ, ειμαστε φιλοι. εχουμε βγει εξω, τους εχω κανει ιδιαιτερα, με συμβουλευονται, παμε μαζι διακοπες, τα παντα.

Να σ κουφανω τωρα λιγο... το προβλημα ειναι με την επομενη πρωην του, τη δευτερη (ναι , ναι ο μπαρμπα φαμιλιας μας! ), που ειναι στραβοξυλο, ξυνη, συνομηλικη μου κ παιρνουμε την μικρη τους 7 χρονων καθε βδομαδα 2 φορες.. που το παιδακι ειναι ενας αγγελος αλλα η μανα της τη μεγαλωνει τοσο υπεροπτικα, κ κατινιστικα, ειναι αρχοντοχωριατες γενικα, που το παιδακι σιγα σιγα γινεται σνομπ, απαιτητικο κ ψυλομυτα... χαχαχα τελοσπαντων, εμενα μ αγαπαει πολυυυυ γιατι το παιζω κ ασχολουμαι μαζι της ανθρωπινα, γλυκα κ καποια στιγμη ειπε "θελω ν σ αλλαξω με τη μαμα", ουπς, δαγκωθηκα...τελοσπαντων,..

την προηγουμενη βδομαδα φαντασου μας πηρε τηλεφωνο αυτη η πρωην κ φωναζε κ απαιτουσε να αφησουμε τη μικρη να ερθει σ επαφη με το μωρο ενω εμεις τρεχαμε με γιατρους... η μικρη εντωμεταξυ τιγκα στο συναχι... η γιατρος εχει πει ολο τον χειμωνα απο μακρια... αυτη εκει... ειναι κ μορφωμενη, τι να πω... την ακουσε κ η κορη της κ τοτε θυμηθηκε ν αρχισει να κλαει (ενω πιο πριν δεν την ενοιαζε, τα βρισκαμε)... αστα...

Ο κοσμος αυξανεται για το τραπεζι ! προστεθηκαν κ ολα τα παραπανω παιδια με την πρωτη πρωην !

πρεπει να κανω ευκολα πραγματα, γρηγορα κ μ ενα χερι ! ζορι... γαλοπουλα θα φτιαξω σιγουρα .. σημερα φτιαχνω μανιταροσουπα βελουτε να δω αν πετυχει. κ σκεφτομαι πιτακια κ φετα με μελι κ σουσαμι για αρχη. σαλατα , κ τη γαλοπουλα. Γλυκακι???? κατι με σοκολατα να φανε ολοι... πες καμια ιδεα

θελω ν ειναι κ οικονομικα ολα αυτα παναθεμα με...

ΑΑΑΑΑΑ... εγω 66/46 Koleston !!! πιιο κοκκινο πεθαινεις !

Βανζ μου τι ωραια κ μεγαλη οικογενεια! Τουλαχιστον η μια ειναι κουλ κ περνατε καλα χωρις παρεξηγησειςς αλλα ρε κοριτσι μου επρεπε ν κανεις το τραπεζι φετος? Πολλη κουραση... μπορεις ν φτιαξεις ενα σοκολατενιο κεικ διωροφο με γεμιση πχ με τυρι κρεμα ενδιαμεσα. Η μια καρυδοπιτα με γλασο σοκολατας..

Χημικος κ εγω αν κ δν το ασκω δυστυχως..κ μ λειπει.. εσυ?

Βικυ ουτε εγω ξερω τι περιεχει η φορμα αλλα σαν λογικη θ σ πω το ιδιο. Οτι περασει θ περασει μονο απο το δερμα του κεφαλιου σου. Βαλε μια μασκα ν μην το εισπνεεις κ καθυστερησε το θηλασμο. Εχεις μεγαλο παιδακι ε? Δηλ φανταζομαι αν την κανεις το πρωι κ το θηλασεις βραδυ θ ειναι οκ? Ρωτα κ παιδιατρο βεβαια...

Εγω σημερα ανεβασα πυρετο. Ειμαι πτωμα στον καναπε κ ο μπεμπης διπλα ηηηηησυχος, γελαει μονος του κ νανουριζεται ο γλυκουλης μου.. πηρα ενα ντεπον αλλα δν θελω ν το παρακανω, ελπιζω ν περασει..κ ν μην τον κολλησω...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βούλα μου το ωραια που τα περιέγραψε η μπουμπου!! Χαχαχα λιωνωωωω...!! Και εμένα στο στήθος κοιμάται πάντως κ αν δεν πιπιλάει απλά το ακουμπάει!! Ασε...

Μωρε μακάρι να ηρεμεί σιγά σιγά σαν και τη δική σου κ να στρωνει κ ο υπνος γιατί απο οτι κατάλαβες με εχει τιναξει!! Φαντασου ξυπνάει αλλά δε τρωει πολύ και κοιμάται κι ετσι πρίζονται κ τα στηθη κ δε προλαβαίνω να αντλησω!! Ασε πικρα!!

Για την μεγάλη πρωην μπραβο σου και μπραβο της!! Τι να πω εξεπλάγην!! Χιχι!! Καλά για την άλλη ποπο μόνο που μου περιεγραψες ξίνισα κατευθείαν!! Ααααα πολύ ωραια θα τηνεχετε κ μαζί σας?! Τι υπέροχαααααα (ειρωνευομαι φυσικά!!) μαλλον την καιει που εισαι εσύ κάπου που κάποτε ήταν αυτή... Ε? ξερω γω...? εγω δε πιστευω να συμπεριφερόμουν ετσι κατινιστικα... Αλλά ποτέ δε ξέρεις...

Καλά γιατί το κάνεις εσυ το τραπεζι? με τοσο μικρο μωρο που θα τα προλαβεις?! Και οι αλλες δεν προτινα να κανουν αυτες το τραπεζι?? ποπο δυσκολα..... :/ χαρά στο κουράγιο σου!!:) μμμμ... Καμιά τάρτα σοκολάτας ή σοκολατίνα?? διαφορετικά μπορείς τρουφάκια ή κάτι τετοιο.... Τι λες?? ξερεις ποσο θελω κι εγω να κάνω τετοια? αλλά που να προλάβω... Συν του οτι ακομα δε ξερει ο αντρας μου τι θα κανουμε.....:/

Σήμερα πηγαμε στην παιδίατρο κάναμε το εμβόλιο μας εκλαψε λιγουλάκι αλλά ολα καλά... Μας ειπε θα ειναι ανήσυχος βεβαια 2-3 μερες κ μπορει κ βδομάδα αλλά σημερα ολη την ημερα κοιμάται! Θα δουμε κ το βραδυ.. Ζυγιστηκαμε ξανά 5400 κ 60 εκ.. Μας ειπε να τον ξαπλωνουμε απο τη μια μερια γιατι δεν κλεινει ομοιομορφα το κεφαλάκι του... Αγχωθηκα λίγο...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Anath ευχαριστω πολυ για την απαντηση.μεγαλη ειναι αλλα δεν εχει προγραμμα στο θηλασμο.μπορει να με ξεχασει για κανενα 7ωρο η μπορει να ζηταει κ καθε ωρα.θα το σκεφτω.ετσι κ αλλιως για την ανοιξη λεω.μεχρι τοτε πολλα αλλαζουν!

Βρε Βουλα μου!! Χαρα στο κουράγιο σου!! Εγώ να τραπεζώσω πρώην του νυν μου;; ουτε με σφαίρες!! αλλα εγω ειμαι και ζηλιάρα!! Δεν πιάνομαι!! Για γλυκο μπορεις να κανεις ενα σουφλε σοκολατας και να παρεις και λιγο παγωτο βανιλια.. αρεσει σε ολους και οπως ειναι ζεστο, ειναι μια χαρα!!

Οσον αφορά την δευτερη πρωην που απαιτει, εγω θα της ελεγα: με το παιδί ΜΟ

Υ ερχεται σε επαφή οποιος κρινω ΕΓΩ οτι θα του κάνει καλό!! Επίσης επειδή η γαλοπουλα γενικά ειναι στεγνό κρέας και τα πιτακια ψωμοειδες να έχεις και κάτι κρεμώδες (Εκτος της σουπας) ή με σάλτσα.. ή με σως..

Οσον αφορά το σπιτι δινω την ευκαιρια που δεν ειχα δωσει οταν επρεπε.. το πολυ πολυ να το διαλυσουμε! Το αν θα χρειαστει να φυγει αρον αρον δεν με απασχολει γιατι θα εχει φυγει απο δικες του χαζομαρες, οποτε ας κοψει τον λαιμο του!! ΠΑντως θα μεινουμε τελικά σε αυτο με το ενοικιο..

Τατιανα μου κανε υπομονη κοριτσακι μου!! πρεπει να ειστε στο αλμα της 9ης εβδομάδας + τους κολικους!! Κανε του μασαζ με λαδακι πριν τον πιάσουν οι πονοι.. να προλαμβάνεις!! Δοκιμασες το χαμομηλάκι να πιεις; Δωσε πολλα φιλάκια στο αγγελουδι σου!!

Οσον αφορα τον πατερα του παιδιου, οσες φορές και αν εχουμε παει για να βρει κατι καλυτερο μας κοροιδευουν!! Εχει καταντησει αηδια αυτο που λενε ναι θα σε παρω για δουλειά και μετά εννοουν οχι κατι μονιμο αλλα οποτε και αν εχουν.. και φυσικα με αυτη την προοπτικη δεν μπορει να αφησει τη δουλεια που ειναι που ναι μεν ειναι λιγα τα λεφτά αλλα σιγουρα!!

σημερα κλεινουμε 2 μηνες και μου ηρθε και περιοδος!! μετα απο ενα χρονο σχεδον!! περιεργα ειναι

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Καλα οι ιδεες σας... μιαμ !!!!!! τις θελω ολες!!!!!!

Βανζ μου τι ωραια κ μεγαλη οικογενεια! Τουλαχιστον η μια ειναι κουλ κ περνατε καλα χωρις παρεξηγησειςς αλλα ρε κοριτσι μου επρεπε ν κανεις το τραπεζι φετος? Πολλη κουραση... μπορεις ν φτιαξεις ενα σοκολατενιο κεικ διωροφο με γεμιση πχ με τυρι κρεμα ενδιαμεσα. Η μια καρυδοπιτα με γλασο σοκολατας..

Χημικος κ εγω αν κ δν το ασκω δυστυχως..κ μ λειπει.. εσυ?

Βικυ ουτε εγω ξερω τι περιεχει η φορμα αλλα σαν λογικη θ σ πω το ιδιο. Οτι περασει θ περασει μονο απο το δερμα του κεφαλιου σου. Βαλε μια μασκα ν μην το εισπνεεις κ καθυστερησε το θηλασμο. Εχεις μεγαλο παιδακι ε? Δηλ φανταζομαι αν την κανεις το πρωι κ το θηλασεις βραδυ θ ειναι οκ? Ρωτα κ παιδιατρο βεβαια...

Εγω σημερα ανεβασα πυρετο. Ειμαι πτωμα στον καναπε κ ο μπεμπης διπλα ηηηηησυχος, γελαει μονος του κ νανουριζεται ο γλυκουλης μου.. πηρα ενα ντεπον αλλα δν θελω ν το παρακανω, ελπιζω ν περασει..κ ν μην τον κολλησω...

Περαστικααααα anath μου...

κ εγω δεν το ασκω επίσημα. Κανω κατι λιγα ιδιαιτερα αλλά η κανονικη μου δουλεια - που τωρα την εχω κλεισει - ήταν προωθηση, διαφημιση, καλλιτεχνικα, συναυλίες κτλ. Συνεχιζω από το σπιτι τωρα όσο μπορω...

Βούλα μου το ωραια που τα περιέγραψε η μπουμπου!! Χαχαχα λιωνωωωω...!! Και εμένα στο στήθος κοιμάται πάντως κ αν δεν πιπιλάει απλά το ακουμπάει!! Ασε...

Μωρε μακάρι να ηρεμεί σιγά σιγά σαν και τη δική σου κ να στρωνει κ ο υπνος γιατί απο οτι κατάλαβες με εχει τιναξει!! Φαντασου ξυπνάει αλλά δε τρωει πολύ και κοιμάται κι ετσι πρίζονται κ τα στηθη κ δε προλαβαίνω να αντλησω!! Ασε πικρα!!

Για την μεγάλη πρωην μπραβο σου και μπραβο της!! Τι να πω εξεπλάγην!! Χιχι!! Καλά για την άλλη ποπο μόνο που μου περιεγραψες ξίνισα κατευθείαν!! Ααααα πολύ ωραια θα τηνεχετε κ μαζί σας?! Τι υπέροχαααααα (ειρωνευομαι φυσικά!!) μαλλον την καιει που εισαι εσύ κάπου που κάποτε ήταν αυτή... Ε? ξερω γω...? εγω δε πιστευω να συμπεριφερόμουν ετσι κατινιστικα... Αλλά ποτέ δε ξέρεις...

Καλά γιατί το κάνεις εσυ το τραπεζι? με τοσο μικρο μωρο που θα τα προλαβεις?! Και οι αλλες δεν προτινα να κανουν αυτες το τραπεζι?? ποπο δυσκολα..... :/ χαρά στο κουράγιο σου!!:) μμμμ... Καμιά τάρτα σοκολάτας ή σοκολατίνα?? διαφορετικά μπορείς τρουφάκια ή κάτι τετοιο.... Τι λες?? ξερεις ποσο θελω κι εγω να κάνω τετοια? αλλά που να προλάβω... Συν του οτι ακομα δε ξερει ο αντρας μου τι θα κανουμε.....:/

Σήμερα πηγαμε στην παιδίατρο κάναμε το εμβόλιο μας εκλαψε λιγουλάκι αλλά ολα καλά... Μας ειπε θα ειναι ανήσυχος βεβαια 2-3 μερες κ μπορει κ βδομάδα αλλά σημερα ολη την ημερα κοιμάται! Θα δουμε κ το βραδυ.. Ζυγιστηκαμε ξανά 5400 κ 60 εκ.. Μας ειπε να τον ξαπλωνουμε απο τη μια μερια γιατι δεν κλεινει ομοιομορφα το κεφαλάκι του... Αγχωθηκα λίγο...

θα ηρεμησει... το γαλατακι του το δινεις ζεστουτσικο? Α οχι, κατσε, μπερδευτηκα... δινεις συμπληρωμα? δεν θυμαμαι , χιλια συγνωμη... αλλά αν ναι, ετσι λιγο πιο ζεστο βοηθαει κ παραλληλα κουβερτουλα, να ειναι παντα ζεστή η κοιλίτσα λέει (η γιαγιά μου!)

Ξίνισες ε? που να την εβλεπες απο κοντα...! κ εμεις ετσι λεμε οτι παιζει να ζηλευει λιγο γτ του τα χε ρίξει κ μετα τον χωρισμό τους κ δεν εχει φτιαξει κ τη ζωη της απο τοτε...

για το κεφαλακι, μην αγχωνεσαι, κανε οτι σου ειπε. στρωνουν αυτα.. τη μανα μου την ξεγεννησε ο μπαμπας μου μαζι με τον γυναικολογο που ξεγεννησε τωρα εμενα, ο οποιος μου ελεγε οτι μου ειχαν βαλει βεντουζα για να βγω κ βγηκε το κεφαλι μου σαν κολοκυθι. με πηραν οι μαμες , το ισιωσαν χαχαχα ! μου το λεγε η μανα μου.. μια χαρα στρογγυλο κεφαλακι εχω, γλύκα... επισης ευκολα "πλαθεται¨" κ με τις συνηθειες υπνου η στροφη του κεφαλιου..

Βρε Βουλα μου!! Χαρα στο κουράγιο σου!! Εγώ να τραπεζώσω πρώην του νυν μου;; ουτε με σφαίρες!! αλλα εγω ειμαι και ζηλιάρα!! Δεν πιάνομαι!! Για γλυκο μπορεις να κανεις ενα σουφλε σοκολατας και να παρεις και λιγο παγωτο βανιλια.. αρεσει σε ολους και οπως ειναι ζεστο, ειναι μια χαρα!!

Οσον αφορά την δευτερη πρωην που απαιτει, εγω θα της ελεγα: με το παιδί ΜΟ

Υ ερχεται σε επαφή οποιος κρινω ΕΓΩ οτι θα του κάνει καλό!! Επίσης επειδή η γαλοπουλα γενικά ειναι στεγνό κρέας και τα πιτακια ψωμοειδες να έχεις και κάτι κρεμώδες (Εκτος της σουπας) ή με σάλτσα.. ή με σως..

Οσον αφορά το σπιτι δινω την ευκαιρια που δεν ειχα δωσει οταν επρεπε.. το πολυ πολυ να το διαλυσουμε! Το αν θα χρειαστει να φυγει αρον αρον δεν με απασχολει γιατι θα εχει φυγει απο δικες του χαζομαρες, οποτε ας κοψει τον λαιμο του!! ΠΑντως θα μεινουμε τελικά σε αυτο με το ενοικιο..

Τατιανα μου κανε υπομονη κοριτσακι μου!! πρεπει να ειστε στο αλμα της 9ης εβδομάδας + τους κολικους!! Κανε του μασαζ με λαδακι πριν τον πιάσουν οι πονοι.. να προλαμβάνεις!! Δοκιμασες το χαμομηλάκι να πιεις; Δωσε πολλα φιλάκια στο αγγελουδι σου!!

Οσον αφορα τον πατερα του παιδιου, οσες φορές και αν εχουμε παει για να βρει κατι καλυτερο μας κοροιδευουν!! Εχει καταντησει αηδια αυτο που λενε ναι θα σε παρω για δουλειά και μετά εννοουν οχι κατι μονιμο αλλα οποτε και αν εχουν.. και φυσικα με αυτη την προοπτικη δεν μπορει να αφησει τη δουλεια που ειναι που ναι μεν ειναι λιγα τα λεφτά αλλα σιγουρα!!

σημερα κλεινουμε 2 μηνες και μου ηρθε και περιοδος!! μετα απο ενα χρονο σχεδον!! περιεργα ειναι

κατεριναααα σε φανταζομαι εσενα με πρωην , να την εχεις βαλει κατω να στρωσει κ πεθαινωωωω !

μπα εγω ηρεμη ειμαι... δεν διεκδικει τον δικο μου οποτε κουλ.

Τωρα που το ειπες θα μ ρθει κ μενα περιοδος. Χτες ειχα υγρα ωορηξιας, πονακια κ ορεξη για σεξ. σε 2 βδομαδες θα τα δεχτω να μου το θυμηθειτε...

Καλημέρα κορίτσια!!! Γράψατε τόσα πολλά δεν σας προλαβαινω!!!

Ξυπνησα να κάνω άντληση!!! Αυτό το να κάνω άντληση και όταν τελειωνω να ξυπνάει το μωρό μου συμβαίνει πάντα!!! Τώρα σε άδειο στήθος και οτι πάρει!!! Ας περιμένει μια ώρα να γεμίσει λίγο... Δεν δίνω ποτέ το αντλημενο είναι για την τράπεζα!!! Έβγαλα 100μλ παραπάνω δεν έχω βγάλει αλλά το υπολόγισα εαν πίνει 8 φορές την μέρα από 100μλ τη φορά τότε πίνει μια χαρά γαλατάκι!! Κάπως έτσι δεν είναι;;

Τατιάνα μια χαρά και εσάς βάρος και ύψος!!! Πηρατε το πάνω σας!! Ειδες και στην αρχή παιρνατε λίγο βάρος!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! για το κεφαλακι μην αγχωνεσαι γύριζε τον από την μια μεριά και θα φτιάξει!!! Ακόμα πλάθονται αυτά!!! Το δικό μας να δεις πως είναι!!! Από την μια επίπεδο, από την αγαπημένη μας!!!

Βούλα πολύ μου αρέσει η οικογένεια σας!!! Και καλά κάνεις τραπέζι να την ενωνεις!!! Μέρες γιορτής και αγάπης είναι!!!

Κατερίνα μου δώσε την ευκαιρία να φτιαξεις την οικογένεια σου!!! Καλά θα κάνεις!!! Και αν δεν τα καταφέρετε θα έχετε προσπαθήσει τουλαχιστον!!! Με τις δουλειές είναι δύσκολα και το βλέπω και από τον εαυτό μου, δεν φεύγεις από τα σίγουρα για κάτι άλλο που δεν ξέρεις τι θα σου βγει!!!

Το χαμομήλι δεν μας έκανε τίποτα!!! Εμείς 5η μέρα χωρίς κακά..... Του έβαλα και λαδακι με το θερμόμετρο, βέβαια δεν ξέρω πόσο βαθιά έπρεπε και ίσα που το εβαζα!!! Πάντως ούτε με αυτό έγινε κάτι!!! Δεν θέλω να βάλουμε πάλι υποθετακι, θα περιμένω!!! Εκτός και αν την δω να υποφέρει!!! Μήπως έχουμε κάτι άλλο και πρέπει να κάνουμε εξετάσεις;;;

Anath περαστικά σου!!! Πόσο πυρετό;; μακάρι αύριο, σήμερα δηλαδή να είσαι καλά!!! Εμένα ενα ντεπον δεν μου έκανε τίποτα!!! Εσένα;;

Ααααα και αυτό πολύ λεγατε για το μέλι να τρώτε κορίτσια!!! Δεν κάνει να τρώνε τα μωρακια πριν το χρόνο!!! Εμείς πολύ θηλαζουμε μπορούμε κανονικά!!!

Εγώ σήμερα ήπια και γάλα, τα ξανά έβαλα όλα στην διατροφή μου!!! Δεν ξέρω αν έκανα καλά γιατί το μωρό όπως έγραψα δεν έχει κενώσεις για να δω αν είναι καλές!!! Και μαρούλι και γαλακτοκομικά και όλα (και σοκολάτα) !!! Για να δούμε!!!

Το μωρό δεν το τάισα τελικά τώρα που ξύπνησε και ξανά κοιμήθηκε, ίσα να αγχωθω εγώ τώρα οτι το αφήνω νηστικό!!! Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ οτι θυμηθηκα σας είπα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα καλές μου!Τι κάνετε?Εμεις επιστρεψαμε σπιτάκι μας!

Κάναμε υπέρηχο! Είμαστε καλά!Πράγματι,στο δεξί πόδι,υπάρχει απόκλιση στο ισχίο! Βάζουμε διπλή πάνα για ένα μήνα και ευελπιστούμε να διορθωθεί από μόνο του!Ή γιατρός ήταν καθησυχαστικη!Μας είπε πως το αντιλήφθηκαμε νωρίς και αυτό είναι καλό!

Εχθες είπε ή πεθερά μου κάτι που με πείραξε πολύ, κάτι φυσικά που ειπα στον άντρα μου! Είναι πολύ καλή γυναίκα, αλλά από αφέλεια λέει κουβέντες που μετά τις σκέφτεται και εύχεται να είχε ανοιξει η γη να την καταπιεί!

Πάντα βάζω το μωρό στο στήθος και έπειτα όσο πιει!Άλλωστε πίνει μόνο από το στήθος, άλλωστε φτάνει το πολύ 60 ml συμπλήρωμα!Εχθες λοιπόν με ρωτάει ποσό ήπιε και όταν της ειπα 60 μου λεει,"πολλά ήπιε,αρα δεν έχεις γάλα,γιατί,μήπως δεν την αφήνεις πολύ? Ή τάδε(μια γειτονισσα της,ή οποία θηλάζει για πάνω από χρόνο και τα 3 της παιδιά),έκανε έτσι κτλ!Κάθε φορά μου λέει για αυτή την τάδε!Ή τάδε έτσι με τον θηλασμό ή τάδε αλλιώς με τον θηλασμό! Αισθανθηκα τόσο ασχημα!

Αφού, όταν μια μερα ή μικρή έκλαιγε στο στήθος,την ακούω να λέει,δεν έχει γάλα,ας το σταματήσει!

Είναι δυνατόν,ενώ προσπαθώ να κρατήσω τον μητρικό,όσο και είναι αυτό,να μου τονίζει πως δεν έχω γάλα?

Οκ,δεν είμαι μάστερ στον θηλασμό, αλλά και μια σταγόνα να έχω,θα την δωσω!Δεν σκέφτηκα ποτέ πως,ναι μεν δεν έχω την ποσότητα που θα μας φέρει σε αποκλειστικό,αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατησω!Και μαλιστα μπροστά ήταν όταν ειπα πως χθες το βράδυ πέτρωσε το στήθος μου!Πφφφ....μάλλον πρεπει να γίνω πιο αδιαφορη!

Τασούλα μου,καλή μου γιορταζεις?Χρόνια σου πολλά!Χρόνια καλά και εύλογημενα!Ο Θεός να δίνει υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κατερινάκι μου άμα περνάμε κ άλμα πάλι καλά!! Βέβαια πολύ καλος ήτανε για άλμα...την ημέρα κοιμάτε κανονικότατα!! τι να πω... βάζω λαδάκι το βράδυ μετά το μπάνιο...το χαμομήλι κ ο μαραθος δε κάνανσ τίποτα... σήμερα ευτυχώςςςς από σκεί που τον πιάνανε οι πόνοι στις 5 τον έπιασαν ατις 7 παρα κάτι κ 7:20 με τη θερμοφόρα που του έβαλα φύγανε κ οι τελευταίοι για σήμερα!! τώρα φυσικά ενέργεια στο φουλ!!! 😛

Τελικά που να φευγει καλε από τη δουλσια που ειναι τωρα?? Κ ευχαριστώ να λέμε ε?? :/ πολυ ασχημη κατάσταση κ την εκμεταλλευονται όλοι... γελοιοι της κοινωνίας... ε πως μας κατηντησαν έτσι???

Βουλίτσα μου αποκλειστικό κάνω!! έχω δώσει 3 φορές μόνο ξένο πριν σαραντίσουμε... οπότε βγαίνει εκ φου φυσικού σε μία άλφα θερμοκρασία!!! ε εντάξει ξέρω οτι είμαι κ καυτή γυνάίκα αλλά δε νομίζω να καίω κ το μωρο!! χαχαχαχαχα!!! χαχαχαχαχαχα!!! χουμορ χουμορ κορίτσια!!! μη μαραζώσουμε!!! 😛κ ο αδερφός μου με βεντουζες βγηκε... καλά εγω οτι κ να μ πουνε άγχοοοςςς...!!!

Τασσουλα μου οταν αντλεις μην αγχωνεσαι για το τι θα φαει το μωρό.. εχουμε πει πως το μωρο θα παραγει όσο θέλει!! θα ικανοποιηθει απο τη στιγμη που ειναι ενεργο το στηθος... μια χαρα πολύ καλή ποσότητα εβγαλες!!! μπραβισιμα μπελα!!! μόνο το πρωι αντλεις για τραπεζα?? κι εγώ... σπάνια την υπολοιπη μέρα... μόνο αμα κοιμηθει ο μικρός κανενα 3ωρο σερί εχω πρηστει κ βγάζω πλέον...!! αφού βλέπεις οτι δε ζορίζεται να κάνει κακάκια μην αγχωνεσαι... ειπαμε ειναι φυσιολογικό... οταν της έρθει θα κάνει...:) τωρα για τα γαλακτοκομικά αλήθεια δε ξερω....μήπως να τα φηνες μεχρι 7/1 που μπαίνετε στον 3ο?? δεν μπορεις να κρατηθεις?? :/ αμα τα ξανα βάλεις μην βάζεις πολύ ποσότητα... ίσα ισα λίγο και ένα την ημέρα για να δεις τι χαλάει το μωρό.. και ελπίζω να το βρεις!! Αληθεια γιορτάζεις σήμερα???!!!!!

Μαρία μου εντάξει να σου πω μην νευριάζεις κ μη θίγεσαι?? δε θα στο πω γιατί κάνω τα ίδια!! Αυτοί οι άνθρωποι που μιλάνε κ λένε κ δίνουν συμβουλές χωρίς να ξέεουν ή επιμένουν σε ένα πράγμα πέραν των ορίων τους καταντάει οχι κουραστικό, εκνευριστηκά γελοιο!!! μωρέ μπορεί να είναι κ η καλύτερη γυναίκα στον κόσμο δεν παύει να ανακατεύετε εκεί που δε πρέπει! στο μεγάλωμα του παιδιου σου... δηλαδή εσύ θέλεις να πεινάει το παιδί?? ελεος... εντάξει κ εγώ τσακωνόμουν με την μανα μου γι αυτό το πράγμα αλλά όχι γιατί "αυτή" το κάνει καλύτερα!!! αυτό σε υποβιβάζει... εκείνη την ώρα της είπες κάτι?? έστω σας παρακαλώ μπορειτε να μην επεμβένεται στον τρόπο που θρέφω τα παιδιά μου?? ή ξερω γω με πειράζει αυτό που λέτε γιατί δεν ειναι ωραίο να πενεύεται κάποια μπροστά μου ενώ κιόλας προσπαθω για το καλύτερο.. αλλά κ να το έλεγες θα έλεγαν "αυτή η νύφη πολύ αντιμιλάει"... πφ... γλτκιά μου έχεις κάνει μια φανταστική δουλειά είσαι μια πολύ πολύ πολύ καλή μανουλίτσα κ τα κακόβουλα σχόλια άστα στην απ εξω!! Μια χαρα τα πήγες κ τα πηγαινεις με το θηλασμό!!! όπως άλλωστε όλες μας!!!!!! εδώ τόσες δυσκολίες περάσαμε...η μία με το ένα στηθος, η άλλη με σωληνακι, η άλλη να μειωσει την ποσότητα ξενου, η επόμενη δεν έπερνε γραμμαρια το μωρό αλλά ειμασταν όλες βράχοι για τα παιδάκια μας!!!!! :)

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Συγκινήθηκααααα..... :'(

Κορίτσια μου πήρατε δωράκια για τα παιδάκια σας και τον αντρούλη σας?? εμςίς πήραμε για τον μπέμπη ένα χαλάκι γυμναστήριο της φισερ πραις.. σημερα θα το τυλίξω κ θα το βάλω κάτω από το δέντρο (ακόμα δε καταλαβαίνει αλλά δεν παύει να είναι η 1η χρονιά μαζί με το αγοράκι μας!!)... Πήρα κ τον άντρα μου ένα δερμάτινο πορτοφόλι που είχε λυσσάξει για το που θα βάζει τις κάρτες του κ τις ταυτότητες!! εσεις ζητήσατε τίποτα από τον Αγ.Βασίλη?!? 😛

Καλημέρα καλημέρααα!!

Κατερινάκι μου άμα περνάμε κ άλμα πάλι καλά!! Βέβαια πολύ καλος ήτανε για άλμα...την ημέρα κοιμάτε κανονικότατα!! τι να πω... βάζω λαδάκι το βράδυ μετά το μπάνιο...το χαμομήλι κ ο μαραθος δε κάνανσ τίποτα... σήμερα ευτυχώςςςς από σκεί που τον πιάνανε οι πόνοι στις 5 τον έπιασαν ατις 7 παρα κάτι κ 7:20 με τη θερμοφόρα που του έβαλα φύγανε κ οι τελευταίοι για σήμερα!! τώρα φυσικά ενέργεια στο φουλ!!! 😛

Τελικά που να φευγει καλε από τη δουλσια που ειναι τωρα?? Κ ευχαριστώ να λέμε ε?? :/ πολυ ασχημη κατάσταση κ την εκμεταλλευονται όλοι... γελοιοι της κοινωνίας... ε πως μας κατηντησαν έτσι???

Βουλίτσα μου αποκλειστικό κάνω!! έχω δώσει 3 φορές μόνο ξένο πριν σαραντίσουμε... οπότε βγαίνει εκ φου φυσικού σε μία άλφα θερμοκρασία!!! ε εντάξει ξέρω οτι είμαι κ καυτή γυνάίκα αλλά δε νομίζω να καίω κ το μωρο!! χαχαχαχαχα!!! χαχαχαχαχαχα!!! χουμορ χουμορ κορίτσια!!! μη μαραζώσουμε!!! 😛κ ο αδερφός μου με βεντουζες βγηκε... καλά εγω οτι κ να μ πουνε άγχοοοςςς...!!!

Τασσουλα μου οταν αντλεις μην αγχωνεσαι για το τι θα φαει το μωρό.. εχουμε πει πως το μωρο θα παραγει όσο θέλει!! θα ικανοποιηθει απο τη στιγμη που ειναι ενεργο το στηθος... μια χαρα πολύ καλή ποσότητα εβγαλες!!! μπραβισιμα μπελα!!! μόνο το πρωι αντλεις για τραπεζα?? κι εγώ... σπάνια την υπολοιπη μέρα... μόνο αμα κοιμηθει ο μικρός κανενα 3ωρο σερί εχω πρηστει κ βγάζω πλέον...!! αφού βλέπεις οτι δε ζορίζεται να κάνει κακάκια μην αγχωνεσαι... ειπαμε ειναι φυσιολογικό... οταν της έρθει θα κάνει...:) τωρα για τα γαλακτοκομικά αλήθεια δε ξερω....μήπως να τα φηνες μεχρι 7/1 που μπαίνετε στον 3ο?? δεν μπορεις να κρατηθεις?? :/ αμα τα ξανα βάλεις μην βάζεις πολύ ποσότητα... ίσα ισα λίγο και ένα την ημέρα για να δεις τι χαλάει το μωρό.. και ελπίζω να το βρεις!! Αληθεια γιορτάζεις σήμερα???!!!!!

Μαρία μου εντάξει να σου πω μην νευριάζεις κ μη θίγεσαι?? δε θα στο πω γιατί κάνω τα ίδια!! Αυτοί οι άνθρωποι που μιλάνε κ λένε κ δίνουν συμβουλές χωρίς να ξέεουν ή επιμένουν σε ένα πράγμα πέραν των ορίων τους καταντάει οχι κουραστικό, εκνευριστηκά γελοιο!!! μωρέ μπορεί να είναι κ η καλύτερη γυναίκα στον κόσμο δεν παύει να ανακατεύετε εκεί που δε πρέπει! στο μεγάλωμα του παιδιου σου... δηλαδή εσύ θέλεις να πεινάει το παιδί?? ελεος... εντάξει κ εγώ τσακωνόμουν με την μανα μου γι αυτό το πράγμα αλλά όχι γιατί "αυτή" το κάνει καλύτερα!!! αυτό σε υποβιβάζει... εκείνη την ώρα της είπες κάτι?? έστω σας παρακαλώ μπορειτε να μην επεμβένεται στον τρόπο που θρέφω τα παιδιά μου?? ή ξερω γω με πειράζει αυτό που λέτε γιατί δεν ειναι ωραίο να πενεύεται κάποια μπροστά μου ενώ κιόλας προσπαθω για το καλύτερο.. αλλά κ να το έλεγες θα έλεγαν "αυτή η νύφη πολύ αντιμιλάει"... πφ... γλτκιά μου έχεις κάνει μια φανταστική δουλειά είσαι μια πολύ πολύ πολύ καλή μανουλίτσα κ τα κακόβουλα σχόλια άστα στην απ εξω!! Μια χαρα τα πήγες κ τα πηγαινεις με το θηλασμό!!! όπως άλλωστε όλες μας!!!!!! εδώ τόσες δυσκολίες περάσαμε...η μία με το ένα στηθος, η άλλη με σωληνακι, η άλλη να μειωσει την ποσότητα ξενου, η επόμενη δεν έπερνε γραμμαρια το μωρό αλλά ειμασταν όλες βράχοι για τα παιδάκια μας!!!!! :)

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Συγκινήθηκααααα..... :'(

Κορίτσια μου πήρατε δωράκια για τα παιδάκια σας και τον αντρούλη σας?? εμςίς πήραμε για τον μπέμπη ένα χαλάκι γυμναστήριο της φισερ πραις.. σημερα θα το τυλίξω κ θα το βάλω κάτω από το δέντρο (ακόμα δε καταλαβαίνει αλλά δεν παύει να είναι η 1η χρονιά μαζί με το αγοράκι μας!!)... Πήρα κ τον άντρα μου ένα δερμάτινο πορτοφόλι που είχε λυσσάξει για το που θα βάζει τις κάρτες του κ τις ταυτότητες!! εσεις ζητήσατε τίποτα από τον Αγ.Βασίλη?!? 😛

Διαφημίσεις

tassoula μου πωπω μπραβο που ξυπνας κ αντλεις ! ηρωιδα! εγω βαριεμαι αφανταστα να βαλω θηλαστρο νυχτιατικα... πρηζομαι μεσα στη νυχτα σε βαθμο που δε μπορω να γυρισω πλευρο αλλα ευτυχως αργα η γρηγορα ξυπναει κ τρωει...

Περιμενω νεα να δω σχετικα με τη διατροφη που λες, παρτο χαλαρα βεβαια, εχω περιεργεια

Hope ασε τωρα, η καθε μια οτι θελει λεει ... κ που ξερει η πεθερα σου αν οντως ετσι ειναι με την αλλη? κι αν ειναι, αυτη η ιδια μπορει μεθαυριο να χτυπαει το παιδι της... κι αν ειναι... κι αν... κι αν... δεν τιθεται θεμα συγκρισης, γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.

δεν πειραζει μωρε, να σ πω κατι.. εμενα η γιαγιακα μου , άγια γυναικα, με μεγαλωσε σπιτι της, δεν μ μεγαλωσε η μανα μου κ .. ε ολο μ φερνει σαν παραδειγμα την γυναικα του ξαδελφου μου... κ ετσι κ αλλιως.. δεν εννοει να μ πικρανει... ετσι το κανουν , για να πουν κ αυτες το δικο τους, ειναι κ πιο παλιες, να μας εχουν σε εγρηγορση !

Για το ισχιο τι ειδατε δηλαδη εξ αρχης κ το κοιταξατε παραπερα?

Εμενα ρε κοριτσια τα πατουσακια της δεν εχουν ισιωσει ακομα. η γιατρος ειπε οτι ισιωνουν πιο μετα...

Tat σωστα, ναι, αποκλειστικο, ξεχασα ! Καυτό !!!! Να, με τη θερμοφορα που λες, αυτο ειναι, η ιδια λογικη, το καταπραυνει

Ασ' το καλό κ εγω συγκινήθηκα μμ αυτο που εγραψες...!

Όχι κορίτσια δεν γιορταζω σήμερα, με γιόρταζαν απο μικρή το Πάσχα και το κρατησα!!! Ευχαριστώ πάντως!!!

Τι ωραίες μέρες έχει!!! Θέλω να είμαι έξω συνέχεια!!! Θέλω να ψωνισω ρούχα, παιχνίδια, δώρα!!!! Τα θέλω όλα!!!

Εγώ δεν αντλω γιατί πρηζομαι αλλά για να κάνω τράπεζα για να έχω όταν θα γυρίσω στην δουλειά!!! Αφού σας είπα μου έχει γίνει εμμονή!!! Έχω ένα θέμα βέβαια!!! Όταν θηλάζει η μικρή κατεβαίνει το γάλα εκείνη την ώρα και το καταλαβαίνω, επίσης αρχίζει και πίνει γρήγορα!!! Όταν βάζω το θηλαστρο αυτό δεν συμβαίνει...... Οπότε θα πρέπει να έχει κατέβει γάλα και να αντλησω οτι έχει το στήθος αποθηκεύσει!!

Τατιάνα υπομονή έχετε κολικους και δεν μπορείς να κάνεις κάτι!!!

Εμείς βγαλαμε νινιδα και κίτρινη κιόλας, της έχω βάλει λαδακι και θα το αφήσω λίγο!!! Τι άλλο να κάνω;;; εσείς έχετε;;; η πρώτη μου κόρη δεν είχε και δεν ξέρω!!! Μήπως φταίει το fissan baby;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλά κάνεις κοπέλα μου.. Να σου πω κι εγώ σιγά σιγά κάνω γιατί μπορει να βγω κι εγώ στη δουλειά αλλά κ η δουλειά μου δεν ειναι μακριά κ θα μπορώ να αντλώ κι εκεί οπότε πιστεύω θα την παλέψω... Θα κάνω τωρα μία μικρή τράπεζα κ βλεπουμε... Εμενα νινιδα εχει πολύ καιρό που έβγαλε αλλά άσπρηκ μας εχει μεινει λιγη τωρα... Να βαζεις ή ενυδατική ή λαδάκι κ οταν κανετε μπανάκι να βουρτσιζεις το κεφαλάκι να φευγει! Ετσι εκανα κ ολα καλα!

Καλημερααααααα μανουλες και μπεμπακιααα!! Εδω ειμαστε κ εμεις σας διαβαζω συνεχεια αλλα χρονος μηδεν!! ειμαστε πολυ καλα μεγαλωνουμε γρηγορα και ομορφαινουμε πολυ!! Καναμε και εμεις το πρωτο εμβολιο με μονη αντιδραση λιγο γκρινια και πολυ υπνηλια! Ειμαστε 5200 πλεον με αποκλειστικο θηλασμο! Προγραμμα δεν εχουμε ακομα αλλα δειχνει σιγα σιγα να φτιαχνει... Θελω τοσα να σχολιασω αλλα δεν προλαβαινω να με συγχωρεσετε.. Καποια στιγμη που δεν ξερω ποια θα σας πω και τηνδικη μου ιστορια τοκετου!!! Γλυκες μου μανουλιτσες σας φιλω θα τα ξαναπουμε συντομα!!!!!!!!!!! Φιλακια σε οοοοοολα τα πατουσακια!!!!!

7baa9c7d39.png

Αφροδίτη μια χαρά είστε, μπράβο!! Να μας πεις την ιστορία σου όποτε βρείς χρόνο!! Εμείς όπως θα διαβάζεις εδώ λέμε τιε χαρές μας και τους πόνους μας!!!

Τατιάνα μου μπαίνουμε 12η εβδομάδα μου φαίνεται!!! Έχουμε άλμα!!! Μέσα στις γιορτές θα μας βρει!!!

Καλημερες δεν σας είπα!!!

Το μωρό 6η μέρα χωρίς κένωση..... Πάντως αεριακια έχει μα χαρά και τα βγάζει!!! Δεν βάζω υποθετο θα περιμένω, αφού μια χαρά κοιμάται και ακόμα δεν πολυζοριζεται!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...