Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

καλημερουδια!!

Σχολιάζω μονο ενα πραγματακι γιατι βιαζομαι να φυγω.. Τατιανα το τσαι κάνει κολικους!! Εχει καφεινη μέσα!! (μιλάμε για το μαυρο!!) Χαμομηλι πιες!

Φιλια σε ολες.. δεν βγηκαμε χθες.. σημερα ομως θα παμε σπιτι του να περασουμε εκει καποιες ωρες... μακαρι να μην σφαχτουμε!! κουραστηκα!

Φιλια σε ολες!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βουλα μου αντι να χαιρεσαι κ να απολαμβανεις υπνο καλε εσυ κανεις δουλιτσες?! Χαχα!! Τρεληηηη!! Οοοοο θα βαψουνε κ μαλλάκι??!! Αντε με το καλό!! :)

Μωρέ εμενα κακάκια κάνει τα αέρια δυσκολευεται να βγάλει παααααρα πολύ... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά! :)

Βλέπω όλες έχουμε τα θεματάκια μας ε; Και δεν ξέρω και πότε τελειώνουν! :)

Εμένα ο μικρός είχε τις τελευταίες μέρες και έκανε πράσινα κακά! Ξέρω ότι μάλλον είναι κάτι που το πειράζει απο αυτά που τρώω αλλά θεωρείται φυσιολογικό! Δεν έχει ούτε βλέννες ούτε ενοχλήσεις τίποτα πια! Σήμερα το πρωί μου ήρθε φλας και μάλλον βρήκα τι ήταν το έξτρα που τρώω και μάλλον απο αυτό είναι!!!! :) Έχω ένα παγωτό στο ψυγείο που έχω αποφασίσει ότι πρέπει να τελειώσει και κάθε μέρα την ώρα της υπογλυκαιμίας μου τρώω μερικές κουταλιές! Μάλλον απο αυτό είναι γιατί γενικά την διατροφή μου δεν την πολυαλλάζω!

Κορίτσια προσπαθεί να γελάσει δυνατά και είναι τρέλλα!!! :) με έχει τρελάνει :) Είναι τέλειο :) δεν ξέρω αν το έχουν αρχίσει τα δικά σας αλλά αν όχι μόλις το κάνουν θα πάθετε πλάκα! :)

Να ρωτήσω κάτι τις δευτερομανούλες που θηλάζανε και τα πρώτα. Πως σταματήσατε τον θηλασμό; Ξαφνικά σταμάτησε το γάλα ή με χάπι; Εμένα τις τελευταίες μέρες το γάλα μου δεν φτάνει και πλέον του δίνω μόνο ένα γεύμα δικό μου το πρωί που τον κρατάει, όμως όλη την άλλη μέρα δεν έχω. Έτσι θα σταματήσει και το πρωινό κάποια στιγμή;

Κατερίνα καλά κάνεις και βγαίνεις απο το σπίτι και πας για δουλειά! Όσο για τους άντρες μερικές φορές νομίζουν ότι τα παιδιά είναι κούκλες και μόλις αυτοί θα θέλουν ησυχία αυτά θα μείνουν ακίνητα για να τους κάνουν το χατήρι!!! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που η φύση έχει προικίσει τις γυναίκες με τόσες αντοχές! :) Εγώ προχτές του λέω, ωραία στον τάισα τώρα ετοιμασε τον για ύπνο γιατί εγώ πάω να κάνω ένα ντους!!! Μισή ώρα έκανα να βγώ το καταφχαριστήθηκα και όταν βγήκα τους βρήκα και τους δύο στα κρεβάτια τους ήρεμους! Τελικά μου φαίνεται και αυτοί κάτι φορές νομίζουν ότι είμαστε οι μανάδες τους! Έλεος!!!!

Νεραϊδούλα μου περαστικά να είναι για να μην ταλαιπωρείται το μωρό. Μην το σκέφτεσαι για τον θηλασμό πια, σκέψου πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα κορίτσια σου και ότι πρέπει να μην χάνεις στιγμές τους! :)

Hope μου μην αγχώνεσαι για τα ισχία! Αφού το βρήκατε νωρίς διορθώνεται. Και εμένα η ανηψιά μου είχε πρόβλημα και στα δύο και με διπλή πάνα το ξεπέρασε :) Μπράβο σας πολύ καλές είστε μια χαρά μεγαλώνει η μικρή :) Και εμείς το 6πλο και της γαστρεντερίτιδας είχαμε κάνει και είχαμε υπνηλία 2 μέρες κοιμότανε και δεν πολύ έτρωγε. Να δούμε τώρα στο επαναληπτικό θα έχουμε τα ίδια συμπτώματα!

Τατιάνα μου δεν ξέρω αν έχει θέμα με τον θηλασμό το χαμομήλι γιατί και εγώ του το έδινα απο τότε, αλλά τουλάχιστον πίνε το εσύ για να το παίρνει το παιδί -απο ότι ξέρω το χαμομήλι όχι το τσάι δεν κάνει εύκολα αλλεργίες. Βέβαια ότι και να σου λέμε εμείς εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα :) Μήπως φταίνε τα καρύδια που έχουν τα μελομακάρονα μέσα; Πάντως δεν ξέρω και μια ειδική διατροφή αν τα βοηθάει στο τέλος ή τα κάνει πιο ευαίσθητα! Κάνε λίγο υπομονή ακόμα και λογικά μόλις μπείτε στον τρίτο θα στρώσει το εντεράκι σας :)

Vanz μου μια χαρά η μικρουλα αφού παίρνει βάρος έστω και σιγά σιγά είναι καλά. Μια χαρά θα πανε όλα :) Πόσο συχνά τρώει τώρα και πόσο;

Τασούλα μου μην ανησυχείς δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμειο με τον άντρα σου το έχουμε όλες!!! Μερικές φορές γίνονται χειρότεροι απο τα παιδιά!!! Και φυσικά και να βγείτε το χρειαζόμαστε να αλλάζουμε λιγο παραστάσεις, ανανεωνόμαστε και έχουμε καλύτερη διάθεση και όρεξη να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε! ;)

Έφη μου μια χαρά η μικρή πολύ καλη είναι. Μια χαρά μεγαλώνει :) Για πες πως το κάνεις και ρεύεται εύκολα γιατί εμείς έχουμε θέμα με το ρέψιμο δεν θέλει να ρευτεί με τίποτα!!! Τι μου λένε όλοι ότι το ξένο το ρεύονται αμέσως! Εμείς τους διαψεύδουμε όλους χαχααχα δεν του αρέσει να ρεύεται και αργεί πάρα πολύ!!!! Η υπνηλία είναι απο το εμβόλιο! Εμάς είχε κρατήσει δύο μέρες, την τρίτη είχε αρχίσει να ζωηρεύει πάλι! :)

Όσο για τα γλυκά θα ήθελα να φτιάξω λίγα αλλά δεν έχω φούρνο χάλασε όταν έλειπα να γεννήσω και ακόμα δεν τον έχουμε φτιάξει!!!! Μάλλον για αλλαγή κουζίνας πάω αλλά μετά τις γιορτές τώρα δεν με παίρνει για τίποτα τέτοιο!!!! :)

Κορίτσια βάφεται κανονικά τα μαλλιά σας; Εμένα μου είπε και ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος ότι μόνο ανταύγιες αν θέλω να κάνω όσο θηλάζω αλλιώς να κάνω υπομονή!!!!

U85pp3.png

Ξεχασα να σας πω!!! Εμεις τελικα θα κανουμε οι τρεις μας Χριστουγεννα γιατι δεν θα ερθουν οι δικοι μου γιατι ο ανηψιος μου ειχε κολλησει γαστρεντεριτιδα στον παιδικο και χτες κολλησε και η αδερφη μου με τον γαμπρο μου!! οποτε ειναι σε καραντηνα και οι γονεις μου! :/

U85pp3.png

Κοριτσάκια όπως ειπε και η Κατερίνα χαμομήλι οχι τσάι. Εγώ πίνω καθε μερα και τη βοηθάει πολυ!

Μαίρη μου κι εμείς μεγάλο θέμα με το ρέψιμο αλλα με το κόλπο του παιδιάτρου ρεύεται μεσα σε λίγα λεπτά. Λοιπόν όπως κρατάς το μωράκι όρθιο στον ώμο σου, συνεχίζεις να το κρατάς στο πωπουδακι και με το αλλο χέρι πιάνεις το κεφάλι και το κατεβάζεις προς τα κάτω να ερθει δηλαδή ανάποδα κεφάλι κάτω πόδια πάνω, σαν κατακόρυφο φαντάσου. Το κανεις τρεις τέσσερις φορές αργά οχι απότομα. Εμάς με το που μας το έκανε ο παιδίατρος την πρώτη φορά μετα απο δυο λεπτά ρεύτηκε! Λέει οτι έτσι βοηθάμε τις φυσαλίδες να μετακινηθούν.

Αλήθεια κανει να βάφουμε μαλλιά; Ή ισχύει οτι και στην εγκυμοσύνη; Εγώ στην εγκυμοσύνη έκανα ανταύγειες και ρεφλε πάντως!...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Βουλα μου αντι να χαιρεσαι κ να απολαμβανεις υπνο καλε εσυ κανεις δουλιτσες?! Χαχα!! Τρεληηηη!! Οοοοο θα βαψουνε κ μαλλάκι??!! Αντε με το καλό!! :)

Μωρέ εμενα κακάκια κάνει τα αέρια δυσκολευεται να βγάλει παααααρα πολύ... :/

Καλε τι να κανω? Μ εχει σουζαα χαχαχαχαχα! Ξυπνησε μετα, ευτυχως ξεκουραστη κ χαμογελαστη, πηγαμε βολτα στον ηλιο, κοιμηθηκε παλι, μαγειρεψα , τρυπωσα στα σεντονια του αντρουλη - ναι, τελος η αποχη κ για μενα, μια χαρα - κυρια ! Σημερα ειναι αρχοντισσα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά! :)

Βλέπω όλες έχουμε τα θεματάκια μας ε; Και δεν ξέρω και πότε τελειώνουν! :)

Εμένα ο μικρός είχε τις τελευταίες μέρες και έκανε πράσινα κακά! Ξέρω ότι μάλλον είναι κάτι που το πειράζει απο αυτά που τρώω αλλά θεωρείται φυσιολογικό! Δεν έχει ούτε βλέννες ούτε ενοχλήσεις τίποτα πια! Σήμερα το πρωί μου ήρθε φλας και μάλλον βρήκα τι ήταν το έξτρα που τρώω και μάλλον απο αυτό είναι!!!! :) Έχω ένα παγωτό στο ψυγείο που έχω αποφασίσει ότι πρέπει να τελειώσει και κάθε μέρα την ώρα της υπογλυκαιμίας μου τρώω μερικές κουταλιές! Μάλλον απο αυτό είναι γιατί γενικά την διατροφή μου δεν την πολυαλλάζω!

Κορίτσια προσπαθεί να γελάσει δυνατά και είναι τρέλλα!!! :) με έχει τρελάνει :) Είναι τέλειο :) δεν ξέρω αν το έχουν αρχίσει τα δικά σας αλλά αν όχι μόλις το κάνουν θα πάθετε πλάκα! :)

Να ρωτήσω κάτι τις δευτερομανούλες που θηλάζανε και τα πρώτα. Πως σταματήσατε τον θηλασμό; Ξαφνικά σταμάτησε το γάλα ή με χάπι; Εμένα τις τελευταίες μέρες το γάλα μου δεν φτάνει και πλέον του δίνω μόνο ένα γεύμα δικό μου το πρωί που τον κρατάει, όμως όλη την άλλη μέρα δεν έχω. Έτσι θα σταματήσει και το πρωινό κάποια στιγμή;

Κατερίνα καλά κάνεις και βγαίνεις απο το σπίτι και πας για δουλειά! Όσο για τους άντρες μερικές φορές νομίζουν ότι τα παιδιά είναι κούκλες και μόλις αυτοί θα θέλουν ησυχία αυτά θα μείνουν ακίνητα για να τους κάνουν το χατήρι!!! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που η φύση έχει προικίσει τις γυναίκες με τόσες αντοχές! :) Εγώ προχτές του λέω, ωραία στον τάισα τώρα ετοιμασε τον για ύπνο γιατί εγώ πάω να κάνω ένα ντους!!! Μισή ώρα έκανα να βγώ το καταφχαριστήθηκα και όταν βγήκα τους βρήκα και τους δύο στα κρεβάτια τους ήρεμους! Τελικά μου φαίνεται και αυτοί κάτι φορές νομίζουν ότι είμαστε οι μανάδες τους! Έλεος!!!!

Νεραϊδούλα μου περαστικά να είναι για να μην ταλαιπωρείται το μωρό. Μην το σκέφτεσαι για τον θηλασμό πια, σκέψου πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα κορίτσια σου και ότι πρέπει να μην χάνεις στιγμές τους! :)

Hope μου μην αγχώνεσαι για τα ισχία! Αφού το βρήκατε νωρίς διορθώνεται. Και εμένα η ανηψιά μου είχε πρόβλημα και στα δύο και με διπλή πάνα το ξεπέρασε :) Μπράβο σας πολύ καλές είστε μια χαρά μεγαλώνει η μικρή :) Και εμείς το 6πλο και της γαστρεντερίτιδας είχαμε κάνει και είχαμε υπνηλία 2 μέρες κοιμότανε και δεν πολύ έτρωγε. Να δούμε τώρα στο επαναληπτικό θα έχουμε τα ίδια συμπτώματα!

Τατιάνα μου δεν ξέρω αν έχει θέμα με τον θηλασμό το χαμομήλι γιατί και εγώ του το έδινα απο τότε, αλλά τουλάχιστον πίνε το εσύ για να το παίρνει το παιδί -απο ότι ξέρω το χαμομήλι όχι το τσάι δεν κάνει εύκολα αλλεργίες. Βέβαια ότι και να σου λέμε εμείς εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα :) Μήπως φταίνε τα καρύδια που έχουν τα μελομακάρονα μέσα; Πάντως δεν ξέρω και μια ειδική διατροφή αν τα βοηθάει στο τέλος ή τα κάνει πιο ευαίσθητα! Κάνε λίγο υπομονή ακόμα και λογικά μόλις μπείτε στον τρίτο θα στρώσει το εντεράκι σας :)

Vanz μου μια χαρά η μικρουλα αφού παίρνει βάρος έστω και σιγά σιγά είναι καλά. Μια χαρά θα πανε όλα :) Πόσο συχνά τρώει τώρα και πόσο;

Τασούλα μου μην ανησυχείς δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμειο με τον άντρα σου το έχουμε όλες!!! Μερικές φορές γίνονται χειρότεροι απο τα παιδιά!!! Και φυσικά και να βγείτε το χρειαζόμαστε να αλλάζουμε λιγο παραστάσεις, ανανεωνόμαστε και έχουμε καλύτερη διάθεση και όρεξη να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε! ;)

Έφη μου μια χαρά η μικρή πολύ καλη είναι. Μια χαρά μεγαλώνει :) Για πες πως το κάνεις και ρεύεται εύκολα γιατί εμείς έχουμε θέμα με το ρέψιμο δεν θέλει να ρευτεί με τίποτα!!! Τι μου λένε όλοι ότι το ξένο το ρεύονται αμέσως! Εμείς τους διαψεύδουμε όλους χαχααχα δεν του αρέσει να ρεύεται και αργεί πάρα πολύ!!!! Η υπνηλία είναι απο το εμβόλιο! Εμάς είχε κρατήσει δύο μέρες, την τρίτη είχε αρχίσει να ζωηρεύει πάλι! :)

Όσο για τα γλυκά θα ήθελα να φτιάξω λίγα αλλά δεν έχω φούρνο χάλασε όταν έλειπα να γεννήσω και ακόμα δεν τον έχουμε φτιάξει!!!! Μάλλον για αλλαγή κουζίνας πάω αλλά μετά τις γιορτές τώρα δεν με παίρνει για τίποτα τέτοιο!!!! :)

Κορίτσια βάφεται κανονικά τα μαλλιά σας; Εμένα μου είπε και ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος ότι μόνο ανταύγιες αν θέλω να κάνω όσο θηλάζω αλλιώς να κάνω υπομονή!!!!

Mariren μου δες αν σταματησουν τα κακα να ειναι πρασινα, παρατηρησε το γιατι: οταν η δικια μου εκανε πρασινα ανησυχησα. Ρωτησα εδω κ παιδιατρο. Αυτη - κ της το καταλογιζω - χαλαρη λεει ε κοψε λιγο τα γαλακτοκομικα. οκ.. τιποτα ... περνουσε ο καιρος κ ηταν αυτες οι μερες που η μικρη δεν εβαλε δραμι... για να καταλαβω εγω μετα οτι εφταιγε η υπερπαραγωγη. επαιρνα μαγια κ ετρεχεεεε το γαλα. επινε επινε η μικρη το πρωτο που ηταν αφθονο, φουσκωνε , χορταινε, αρα εγω δεν καταλαβαινα οτι πειναει αλλσ δεν επαιρνε θερμιδες. τρεχα για εξετασεις εντωμεταξυ , στενοχωρια μεχρι που σταματησα την μαγια κ τελος τα πρασινα κακα αμεσως και βαζει και 250 γραμαρια την βδομαδα. Συμπερασμα ? εμεινε η στενοχωρια , μειωθηκε ο θηλασμος δυστυχως γιατι για να μη μπουμε νοσοκομειο μας εδωσε η γιατρος υπερθερμιδικο γαλα σκονη κ η πικρα που μου ειπε η γιατρος οτι δεν το γνωριζε αυτο για την υπερπαραγωγη...

Παρατηρησε το λοιπον.. μπορει να ειναι υπερπαραγωγη, αλλσ κ καμια αλλεργιουλα ή απλη αλλαγη στον τροπο που μεταβολιζει το γαλα το μωρακι.

Εμεις τωρα τρωμε συνεχεια μεμε - οτι βγαζει - την αφηνω πανω για την επαφη κ για να παιρνει οτι περισσοτερο γινεται, ενδιαμεσα την παιρνει ο υπνος κ ανα 3-4ωρο περιπου της δινω ξενο αφου ειμαστε σε προγραμμα απο τη γιατρο. Τη νυχτα απο τις 12 μεχρι τις 6 μπορει να κανουμε 1 η και 2 γευματα παλι ομως μετα απο θηλασμο, οπου επειδη τη νυχτα κ το πρωι εχω πολυ γαλατακι δεν πινει πολυ ξενο, παρα μονο περιπου 60 ml. Στα αλλα γευματα φτανει τα 120.

Αυτο με το γελιο λες που ανοιγουν το στομα να γελασουν κ γελαν χωρις ηχο? τελειο , πεθαινω! μ πιανουν εμενα τα γελια, με βλεπει κ δωστου παλι να σφιγγεται !!!

Κοριτσάκια όπως ειπε και η Κατερίνα χαμομήλι οχι τσάι. Εγώ πίνω καθε μερα και τη βοηθάει πολυ!

Μαίρη μου κι εμείς μεγάλο θέμα με το ρέψιμο αλλα με το κόλπο του παιδιάτρου ρεύεται μεσα σε λίγα λεπτά. Λοιπόν όπως κρατάς το μωράκι όρθιο στον ώμο σου, συνεχίζεις να το κρατάς στο πωπουδακι και με το αλλο χέρι πιάνεις το κεφάλι και το κατεβάζεις προς τα κάτω να ερθει δηλαδή ανάποδα κεφάλι κάτω πόδια πάνω, σαν κατακόρυφο φαντάσου. Το κανεις τρεις τέσσερις φορές αργά οχι απότομα. Εμάς με το που μας το έκανε ο παιδίατρος την πρώτη φορά μετα απο δυο λεπτά ρεύτηκε! Λέει οτι έτσι βοηθάμε τις φυσαλίδες να μετακινηθούν.

Αλήθεια κανει να βάφουμε μαλλιά; Ή ισχύει οτι και στην εγκυμοσύνη; Εγώ στην εγκυμοσύνη έκανα ανταύγειες και ρεφλε πάντως!...

Αχ εγω αυτο με τα αεροπλανικα τα φοβαμαιιιι ! Την κραταω στον ωμο, τη χτυπαω τη πλατουλα πολυυυ απαλα σαν χαδι, αφηνω ετσι με το ενστικτο το γαλα να παει "κατω"¨κι αν μετα απο κανενα τεταρτο που την περπαταω δεν εχει ρευτει την βαζω για υπνο, δεν περιμενω αλλο.

Για τα μαλλια κοριτσια, θα επικαλεστω παλι την ιδιοτητα μου σαν χημικος :oops: Χημικα βλαβερά μπαινουν στον οργανισμο μας απο παντου. Απο το ψωμι του τοστ μεχρι τις αναθυμιασεις στο βενζιναδικο κι απο το νερο της βρυσης μεχρι τον ντεκαφεινε και το αποσμητικο ή το αρωμα ή την οδοντοκρεμα. Η ποσοτητα μετραει γιατι λειτουργουν αθροιστικα. Κ το αλατι δηλητηριο ειναι, αν φαμε 1 κιλο αλατι θα παμε στα ραδικια ... :mad: Οποτε εγω προσεχω ολα τα παραπανω , με μετρο.. Ετσι σκεφτηκα κ τα ζυγισα ... δεν εχω βαψει μαλλι απο πριν παρω θετικο τεστ εγκυμοσυνης. Θα βαψω μια φορα τωρα με μειωμενο χρονο παραμονης , θα φορεσω μασκουλα, θα ξεπλυνω καλα κ θα εχω αντλησει πιο πριν πολυυυ γαλατακι για κανενα 24ωρο να μην θηλασω πολυ κι ολα οκ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω σκουρο καστανο-μαυρο φυσικο κι απο πανω με ντεκαπαζ πρωτα τα εφαβα κατακοκκινα .. οποτε τωρα εχω μια τι να σου πω τρελη τρι- τετρα-χρωμια *άμησε τα !!!!:oops: Δεν παει αλλο...

Ετοιμαζομαι να φτιαξω Χριστουγεννιατικο μενου ! Πειτε καμια ιδέα !

Τωρα εχω μεχρι την Πεμπτη προγραμμα. Τριτη Τεταρτη λειπει ο μπαμπας της οποτε ειπα τη μανα μου να αφησει λιγο το φβ κ να γινει γιαγια, να ερθει απο εδω , να κρατησει λιγο την εγγονουλα της, να βαλω να καθαρισω, να κανουμε κανενα γλυκο ! Πεμπτη βραδυ θα κανω εκπληξη στον αντρα που γυρναει και Παρασκευη εχουμε μεσημερι τραπεζι μαμα, αδελφο, την γιαγιακα μου κ χαχαχαχα τα παιδια του δικου μου με τη μαμα τους που ειναι μια χαρα κουλ κυρια ! χαχαχαχα κουφη οικογενεια !

Ααααα επειδη σναφερθηκε... Προσοχη με τα μελομακαρονα .. νομιζω πως πρεπει να τ αποφυγουμε γτ κ τα καρυδια αλλα κ το μελι ειναι παντα πολυ υποπτα για αλλεργιες. Μελι αφου χρονισουν τα μπεμπακια ...

Αααα κοριτσια ξεχασα να σας πω... Χτες μας πηγε ο μπαμπας μας στα Λ...τώ να παρουμε πραγματακια. Πηρα αποστειρωτη, πολυ καλο, φθηνο, προσφορα της nuk κ πηρα κ μαρσιππο σαν τσαντα που ειναι, οχι πανι σαν sling, απο τους αλλους (mai tai τους λενε?δεν ξερω...) Να αυτος εδω σε κοκκινο:

http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=58&pId=44358

Οποτε μου περισσευει ο Babasling που εχω. Σκεφτομαι να τον πουλησω... Σε καλη τιμη , δεν ξερω ποσο ακομσ.. τι λετε? Τον θελει καμια? Θα βαλω κ αγγελια. Κριμα ειναι, ειναι του κουτιου, δεν τον χρησιμοποιησα ουτε μια φορα..

Αλήθεια απαγορεύεται το μέλι;;; Εγώ βάζω καθε μερα στο χαμομήλι μου.... Δεν εχω προσέξει κατι στο μωρό... Δεν κανει για τις αλλεργίες ή και για κατι αλλο;

Βούλα μου τον δοκίμασες αυτόν τον μαρσιπο; Ειναι καλός; Κι εγώ ψάχνω αλλα ακομα δεν ξέρω σε τι να καταλήξω...

Οσο για τα χημικά έχεις δίκιο... Απο παντού μπαίνουν στον οργανισμό μας! Απο που να προφυλαχτούμε δεν ξέρω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αλήθεια απαγορεύεται το μέλι;;; Εγώ βάζω καθε μερα στο χαμομήλι μου.... Δεν εχω προσέξει κατι στο μωρό... Δεν κανει για τις αλλεργίες ή και για κατι αλλο;

Βούλα μου τον δοκίμασες αυτόν τον μαρσιπο; Ειναι καλός; Κι εγώ ψάχνω αλλα ακομα δεν ξέρω σε τι να καταλήξω...

Οσο για τα χημικά έχεις δίκιο... Απο παντού μπαίνουν στον οργανισμό μας! Απο που να προφυλαχτούμε δεν ξέρω...

Ναι Εφη μου , αυτη την εντυπωση εχω για το μελι... λογω γυρης που μπορει να περιεχει νομιζω..

Οι μαρσιποι ειναι κι οι 2 πολυ καλοι.. απλα ο babasling κρεμαει στον ενα ωμο κ σε μενα που ειμαι δεξιοχειρας κρεμαει στον αριστερο ωμο.Οπου εχω χρονια τενοντιτιδα... μολις εβαλα το μωρο μεσα πονεσα.. οποτε [ηρα τον αλλο που ειναι μονο μεχρι 9 κιλα κ κρεμαει κ στους 2 ωμους.

Γεια σας! Τι κανετε μανουλες και μωρακια?

Εμεις αρχισαμε λιγο τις γκρινιες... δεν εχω καταλαβει ακομα τι φταιει αλλα ειναι ανησυχος ο μπεμπης ακομα κ μετα απο μιση ωρα θηλασμου(που παντα ετρωγε 10λεπτα). Σαν να νυσταζει κ δν μπορει ν κοιμηθει, σαν ν μην βολευεται...ισως ειναι κ αλμα γιατι αισθανομαι το στηθος αδειο..ελπιζω ν μην τελειωνει το γαλα μου... (αν κ ειμαστε 6η εβδομαδα..μπορει ν το περναει τωρα???)

Εφη μου το μελι κανει αλλεργιες συχνα οταν το καταναλωνουν τα ιδια τα παιδια..τωρα μεσω του γαλακτος δν ξερω..φανταζομαι θ σου το ειχε δειξει ηδη αν ειχε προβλημα η μπεμπα..

Για τη βαφη θ συμφωνησω με τη συναδελφο κ θα πω οτι θεωρω ελαχιστη την ποσοτητα χημικων που θ περασει στο γαλα, αν περασουν κ κπ ωρες δν νομιζω οτι ειναι επικινδυνο...κ στην εγκυμοσυνη ο γιατρος μου δν μ το ειχε απαγορευσει

Βανζ μου κριμα τελικα η μπυρα εκανε κακο αντι για καλο..δν πειραζει..αφου πηρε τα πανω της ετσι η αλλιως... τον μαρσιπο θ τον χρησιμοποιησεις απο τωρα? Εχω κ εγω εναν τετοιου τυπου αλλα φοβαμαι πως θ βαλω τα ποδαρακια του δν θελω ν κρεμονται θελω ν καθεται σαν "βατραχακι" κ ολο ξεχναω ν ρωτησω την παιδιατρο αν ειναι καταλληλος για αυτη την ηλικια..

Μαριρεν μου εγω τον πρωτο τον θηλασα οκτω μηνες. Εκει στον ογδοο μου ηρθε κ περιοδος κ μειωθηκε το γαλα.. τοτε επελεξα εγω ν κανω φυσικο απογαλακτισμο χωρις χαπια αλλα πιστευω οτι αν συνεχιζα θα συνεχιζε κ το γαλα ν παραγεται...οποτε αν το θες συνεχισε.. εστω κ λιγο, θα το παιρνει το μωρο.

Τασουλα μου πως παει η δυσκοιλιοτητα? Ξεκινα ν βαζεις με μετρο τροφες στο διαιτολογιο σου..ισως ν μην την πειραζουν πια...κ μπορει ν τη βοηθησουν κιολας.. δοκιμασες υποθετο?

Κοριτσια μπραβο για τα γλυκακια.. εμας μας εφεραν μαμα κ πεθερα..εγω δν το χω κ πολυ...

καλες βολτουλες σε οσες εχουν εξοδο...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Τι κανετε μανουλες και μωρακια?

Εμεις αρχισαμε λιγο τις γκρινιες... δεν εχω καταλαβει ακομα τι φταιει αλλα ειναι ανησυχος ο μπεμπης ακομα κ μετα απο μιση ωρα θηλασμου(που παντα ετρωγε 10λεπτα). Σαν να νυσταζει κ δν μπορει ν κοιμηθει, σαν ν μην βολευεται...ισως ειναι κ αλμα γιατι αισθανομαι το στηθος αδειο..ελπιζω ν μην τελειωνει το γαλα μου... (αν κ ειμαστε 6η εβδομαδα..μπορει ν το περναει τωρα???)

Εφη μου το μελι κανει αλλεργιες συχνα οταν το καταναλωνουν τα ιδια τα παιδια..τωρα μεσω του γαλακτος δν ξερω..φανταζομαι θ σου το ειχε δειξει ηδη αν ειχε προβλημα η μπεμπα..

Για τη βαφη θ συμφωνησω με τη συναδελφο κ θα πω οτι θεωρω ελαχιστη την ποσοτητα χημικων που θ περασει στο γαλα, αν περασουν κ κπ ωρες δν νομιζω οτι ειναι επικινδυνο...κ στην εγκυμοσυνη ο γιατρος μου δν μ το ειχε απαγορευσει

Βανζ μου κριμα τελικα η μπυρα εκανε κακο αντι για καλο..δν πειραζει..αφου πηρε τα πανω της ετσι η αλλιως... τον μαρσιπο θ τον χρησιμοποιησεις απο τωρα? Εχω κ εγω εναν τετοιου τυπου αλλα φοβαμαι πως θ βαλω τα ποδαρακια του δν θελω ν κρεμονται θελω ν καθεται σαν "βατραχακι" κ ολο ξεχναω ν ρωτησω την παιδιατρο αν ειναι καταλληλος για αυτη την ηλικια..

Μαριρεν μου εγω τον πρωτο τον θηλασα οκτω μηνες. Εκει στον ογδοο μου ηρθε κ περιοδος κ μειωθηκε το γαλα.. τοτε επελεξα εγω ν κανω φυσικο απογαλακτισμο χωρις χαπια αλλα πιστευω οτι αν συνεχιζα θα συνεχιζε κ το γαλα ν παραγεται...οποτε αν το θες συνεχισε.. εστω κ λιγο, θα το παιρνει το μωρο.

Τασουλα μου πως παει η δυσκοιλιοτητα? Ξεκινα ν βαζεις με μετρο τροφες στο διαιτολογιο σου..ισως ν μην την πειραζουν πια...κ μπορει ν τη βοηθησουν κιολας.. δοκιμασες υποθετο?

Κοριτσια μπραβο για τα γλυκακια.. εμας μας εφεραν μαμα κ πεθερα..εγω δν το χω κ πολυ...

καλες βολτουλες σε οσες εχουν εξοδο...

anath χημικός? :)

Θα τον χρησιμοποιησω συμπληρωματικα. Ρωτησα την παιδιατρο κ μ ειπε οκ σιγα σιγα. Αν δυσανασχετησει η μικρη θα καταλαβω.. απλα εδω που μενουμε για να βγεις απο την εισοδο της πολυκατοικιας στο δρομο εχει 20 αποτομα σκαλια. Φυσικα ραμπα για καροτσακια δεν παιζει... Σ συτη τη σκαλα λοιπον πριν 2μιση χρονια επεσα κ επαθε ραγισμα χοντρο στην λεκανη μου, πηγα νοσοκομειο... καροτσακι με μωρο δεν κατεβαινει αοι εκει... οσες φορες πηγαμε βολτα κατεβηκαμε 2 ατομα να παρουμε το καροτσι στα χερια κ στο ανεβα κ στο κατεβα... μονη μου ειμαι αποκλεισμενη...οποτε σ αυτο κ μονο ο μαρσιππος θα με βοηθησει πολυ, κ ειναι καλος, ανετος κ με καλη στηριξη για το κεφαλακι..

Καλησπερα κοριτσια.ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα με τα μωρακια σας κ να περασετε τις καλυτερες γιορτες με τις οικογενειες σας.θα μπορουσα να ρωτησω τη βανζ κ την αναθ για το θηλασμο κ τη φορμα στο κομμωτηριο(για να γινουν σγουρα τα μαλλια);ισχυει οτι κ στη βαφη;

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Τι κάνετε;; Εμεις τελικά όλα καλά!! πηγαμε στο αλλο το σπιτι καθισαμε 5-6 ωρες.. και ευτυχως ηταν γενικά ησυχος!! Πηγα να πάθω ενα εγκεφαλικό μολις πρωτομπηκαμε μεσα γιατι ειχαν τη μουσική εξω φωνη, ειχε βάλει τη σομπα του υγραεριου μέσα στο δωματιο να ζεστανει και εκλεισε και μυριζε το δωματιο και ολο το αλλο σπιτι ηταν με τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες.. αλλα οκ.. τα βρηκαμε στην συνεχεια!! Συζητουσαμε τον τελευταιο καιρο να παμε σε ενα σπιτι που εχει η αδελφη μου ωστε να μην πληρωνουμε ενοικιο γιατι απο τη μια εγώ δεν δουλεύω ακομα (και στη δουλειά που πάω δεν πληρωνομαι κανονικό μισθό, οικογενειακη επιχειρηση ειναι, χωρις την δυνατοτητα σταθερου μισθου καθε μηνα) και απο την αλλη το αφεντικο του τους εχει κοψει οσο δεν πάει αλλο τον μισθό.. Οποτε λέγαμε για 1-1.5 χρονο να πάμε σε ενα 2,5άρι σπιτι όμως βρε κοριτσια εκτος που πλέον ειμαστε 4 ατομα και 1 σκυλάκι και σε ενα σπιτι χωρις ντουλάπες δεν χωράμε.. οχι σαλονι δεν θα έχουμε.. ουτε μερος για τα βασικά μας.. αυτο που θα μπορουσε να γινει σαλονακι της συμφοράς θα πρέπει να γεμίσει με ντουλάπες και συρταριερες για τα ρουχα και τα ειδη σπιτιου.. δεν εχει και ασανσερ και στον τριτο οροφο θα πρεπει να ανεβοκατεβαινω με τα ποδια!! Πως θα κάνω καλα το παιδι στην αγκαλια;; ειμαστε ηδη 6+ κιλά!! Οσο παει θα ζωηρεύει.. μια φορα να γλυστρισω δεν θέλω να το σκέφτομαι καν!! ΚΑι τωρα προσπαθουμε να μεινουμε στο σπιτι που ειχαμε νοικιάσει στην αρχη στο οποιο ομως τα έξοδα του ειναι σχεδόν οσο ο βασικος μισθος του χωρις τα εξτρα που βγαζει!! ή μαλλον εγω προσπαθω να μεινουμε εκει γιατι αυτος επιμενει να παμε στο αλλο και οταν του εξηγω το γιατι δεν θελω, μου λέει ενα θα σε βοηθάει η κορη μου στο ανεβασμα κατεβασμα του καροτσιου ή να της το αφηνω για να πηγαινω για ψωνια κλπ κατι που δεν προκειται να συμβει ποτέ!!! Η κορη του πρωτον ειναι τελειως αδιάφορη για το μωρό, χθες ετυχε να το δει οσο ημασταν στην κουζινα μια φορά και ειπε ενα τι κανει ο μπομπιρας και δευτερον δεν εχει το μυαλο και την ωριμοτητα και ας πάει 16 χρονων. Οποτε δεν ξέρω τι να κάνω!! Μας βλέπω να χρεωνομαστε συνεχεια κκαι να δινουμε εναντι μονο σε λογαριασμους κλπ

αααα και επειδη αναφερθηκε για τη δουλειά μου.. τον παιρνω μαζι μου εννοειται οταν πάω τα πρωινά στο γραφείο!! Τρωμε εκει, τον αλλαζω.. ολα οκ.. σε εξωτερικες δουλειες δεν τον παιρνω και αν τυχει κανενα απογευμα που θέλει να κατσει η μαμα μου για δουλειές στο σπιτι και πάω εγώ!! Οπως λεει και η Βισση.. χωρις το μωρο μου.. δεν παω πουθενα.. λαλαλαλα..

Δεν θυμαμαι πολλα απο αυτα που γραψατε ειναι και 2.30 περασμενες αλλά... εγω ειναι η δευτερη φορα που βαφω το μαλλι μου μετά την γέννα, δεν κανει να το βαφετε και να εισπνέει το μωρό τα χημικα!! Προσωπικά το εβαψα και το ελουσα αμέσως με διπλο σαμπουαν για να φυγει η μυρωδιά!! Και θηλασα κανονικά.. και στις ομαδες θηλασμου αυτο λένε..

Για το μέλι ελεγξτε αν σας φουσκώνουν καποια γλυκά οπως εμένα (πχ τα σιροπιαστά) λογω κολιτιδας!! Ομως αν φαω μέλι με βουτυρο σε φρυγανια ειμαι μια χαρά!! Στα παιδακια το μελι ειναι το τελευταιο που τρωνε λογω αλλεργιών.

ΠΑω να τον βαλω να κανουμε νανακια μαζι στο κρεβατι!! Να δω ποτε θα γραψω κανονικά παλι εδω!! Φιλιαααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπέρα ομορφιές μουυυυ!!! :) Χρόνια πολλά κ καλά!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε κ καλές γιορτές πάντα με χαμόγελο κ κουράγιο για τις δύσκολες μέρες που περνάμε!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας καθώς πλέον (για τις πρωτομανούλες) βρήκαμε το λόγο που τα κάνουμε όλα στη ζωή και πρέπει να τα κάνουμε με αισιοδοξία όλαααααα!! :)

Ναι ναι έχει πάει 3.30 κ η Ταυιάνα με τον μπέμπη καλά κρατούν!! Κοιμήθηκε στις 9 κ ξύπνησε στις 12! μετά έφαγε κοιμήθηκε στις 1 και ξανά ξύπνησε στις 2.20!! αν είναι δυνατόν!! έτσι μόνο πριν σαραντήσουμε ήταν κ πάλι 2ωρο όχι 1 ώρα... τι να πω.... κουραγιο μου!! 😛 μπορώ να πω ότι ο μικρός σαν να ηρέμησε σήμερα.. αέρια είχαμε μέχρι το πρωί που πήραμε σταγονίτσες κ κοιμήθηκε έκανε την ανάγκγ του κ από τότε όλα οκ ευτυχώς!! βέβαια θα δω κ στην κρίσιμη ώρα των 5!!! τι με περιμένει πάλι άραγε?!

Μαριρέν μου σταμάτησα να τρώω τώρα δε ξέρω αν έπαιζε ρόλο αλλά τα έκοψα κι αυτά!! Μήπως κάτι έφαγες... ξανά έκανε πράσινα?? Μωρέ τι πειράζει να κάνετε μόνοι σας?? εντάξει είναι κάπως στις γιορτές αλλα δεν πειράζει δεν έγινε κ κάτι!! κι εμείς μόνοι.. δεν έχω κάνει κ τίποτα από γλυκά εκτός από τη βασιλόπιτα που θα κανω για αλλαγη... ελπίζω την αλλαγή του χρόνου μόνο να την περάσουμε με κάτι φους θα φανεί!!

Εφάκι μου εγώ που μίλησα κ με τη σύμβουλο κ τον γυναικολόγο μου πριν γεννήσω κ την μαία του μου είπαν μπορώ να τα βάψω αλλά καλό θα ήταν με φυτική.. έτσι κ κάνω εγώ λοιπόν!! όχι συχνά αλλά το προσπαθώ γιατί μόνη μου τώρα με τον μικρό δε μπορώ... :/

ααααα Βουλα μουυυυ πάει η αποχη?!? καλό εεεε?!?! χαχαα!!! 😛 παράπονο πάντως για την μικρλή μήν εχεις μία χαρά σε έχει το κορίτσι μου φτου φτου!! :) Για το εορταστικλό πρόγραμμα θέλεις φαγητό ή γλυκά?? ποπο πολύς κόσμος μαζεμένος θα είστε... με την πρωην καλά τα πάτε?? Πολύ προχό σε βρίσκω φιλενάδα!!! εγώ δεν ξέρω αν θα το δεχομουν να είναι μέσα στο σπίτι μου πόσο μάλλον στις γιορτές!!!! Καλά κι εσύ κοκκινομάλλαααα?! Θα τρελαθώ!!! χαχα!!! Και εγώ τα έκανα δοκιμαστικά το 2013 κ απο τοοτε μόνο 6660 της λορεάλ εκτός στην εγκυμοσύνη που χρησιμοποιώ κορρέ... Καμιά αλλη μήπως ειναι?! :) Για το μέλι καλέ δεν ήξερα... όχι ότι τρωω πολύ σπάνια έβαζα στον μάραθο ή καμιά φέτα...

Βασούλα μου ναι κουκλιτσα μου μην αγχώνεσαι μπορει να περνάτε άλμα... δες πως θα συνεχίσει!! προπαντως όμως μη δωσεις ξένο προσπαθησε με το δικό σου!! αυτό θέλουν τα μπεμπάκια!! και μπορει να κάνει κ επανακκίνηση το στήθος σου για τις καινουριες αναγκες του μπεμπη! μην αγχωνεσαι.. δες πως θα ειστε κ αυριο...

Κατερίνα μου τι να πω κοπέλα μου... τι τραβάς κι εσύ... :/ καλά δε του καίγεται καρφί νομίζω ε?? μα τόσο αναισθησία?? :/ κ για να βρει μίσ καλύτερη δουλειά ουτε συζήτηση?? μα πως θα τα βγάλετε πέρα?? κουράγιο καλή μου κ μην ξεχνάς όλα τα κάνουμε για τα μωρά μας!! εσύ να νοιάζεσαι για το παιδί σου κ να κρατάς κάποια λεφτά για αυτό κ τα άλλα όλα μη σε νοιάζουν...

πάω για ύπνο!!! εγραψα πολύυυυ!! φιλια!!!

Τι σας έλεγα?? Μόλις πήγε 5 ξύπνησε από το ζόρι του ο καημένος.. κάναμε ασκησούλες του σήκωσα τα ποδαράκια του έφυγαν αρκετά.. και πάλι όμως δεν ησύχασε... :/ αχ πότε θα φύγουνε οι πόνοι Θεέ μου??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...