Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!

Τασουλα μου ν πατε βολτιτσα να ξεσκασεις. Αντλησε κι αλλο αν προλαβεις για ν μην εχεις αγχος.. οσο για τον αποκλειστικο θηλασμο κι εγω θα συμφωνησω οτι εισαι ηρωας..με ενα στηθος κ με ενα μικρο παιδακι στο σπιτι...εννοειται οτι τα καταφερνεις περιφημα!

Εφη μου μην σκας με το βαρος..ειναι τελεια η μπεμπα σου..αν εχει ωραιο χρωματακι κ ορεξη, ολα πανε καλα.. ισχυει αυτο που ειπαν τα κοριτσια, τα παιδακια που θηλαζουν δν ακολουθουν τις καμπυλες.

Τατιανα μου μην τρελαινεσαι με τη διατροφη..μαλλον περνατε κολικους.. μασαζακι, ζεστο λαδακι κ αγκαλιτσες...κ υπομονη!

Μαρια μου ειδες οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις δν ειναι τιποτα! Εννοειται οτι θ το ψαξετε..αν σε βολευει κ η θεσσαλονικη που ειπε η μαμα να πας! Να λες ευτυχως που το ειδε ο γιατρος κ ετσι θ παρετε τα μετρα σας οτι κι αν ειναι.. που δν θα ειναι ΤΙΠΟΤΑ

Εμεις ειμαστε καλα, το μπουκωμα βεβαια ακαθεκτο..κ πνιγεται λιγακι με τις μυξουλες..αλλα ευτυχως κοιμαται τα βραδια δν τον ενοχλει.. πηγα κ στο γυναικολογο χθες κι ολα καλα! Αυριο γινομαστε 40 ημερων κ συγκινουμαι καπως.. θυμαμαι τις κλωτσιτσες του...ειναι κ το 2ο παιδακι κ σκεφτομαι οτι μαλλον δν θ κανω αλλο...κ στενοχωριεμαι...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κάνετε;;

Εγω δυστυχως εχω χαθεί λιγο γιατί πάω και στη δουλειά πιο συχνά πλέον τωρα που λειπει ο μπαμπας μου και ενω σας διαβαζω πάνω που λέω να γραψω όλο κάτι γινεται!! Εμεις γενικά καλα ειμαστε.. Θα σας το ξαναπώ να το δοκιμάσετε.. πινετε ενα χαμομηλι την ημέρα για να βοηθατε τα παιδιά σας και να ενεργηθουν και να ηρεμουν! ΞΕρω οτι θα σας πουν οτι δεν κανει μηπως εμφανισει αλλεργια το παιδι αλλα σε ολα θα μπορουσε να εμφανισει!! Επισης αν αντλειτε να ζεσταίνετε το γαλα ενα τσακ παραπάνω για να ενεργουνται τα παιδακια σας.. δεν ειπα να τα καψετε.. Εμεις με αυτο τον τροπο κανουμε 1 φορα την ημερα ή 2 και οταν κανει μετά δεν πονάει τοσο πολυ!!

Τα δικά μου τα ιδια και τα ιδια.. 2-3 μερες τωρα που πηγα δουλεια για λιγες ωρες και ειδα κοσμο και πηγα και λιγο παραεξω ενιωσα αλλος ανθρωπος!! Ξαναεγινα η παλια καλη Κατερινα με τα γελια και την πλάκα!! Το μονο που με στεναχωρεί πλέον ειναι η σχεση με τον μπαμπα του παιδιου που δεν πάει καλά.. πανω που λεμε να στρωσει δεν τραβάει.. εχω κουραστεί πολυ!! Απο τη μια θέλω να γνωρισω καποιον άλλο να φλερτάρω να περάσω καλά να κανω νέα σχεση με μέλλον και απο την αλλη μου φαινεται αδιανοητο αυτό.. Τι στο καλο γινεται;

Δεν θυμάμαι για ολες τι γράψατε.. τα πιο σημαντικά που θυμάμαι ειναι οτι Εφάκι μου τα παιδιά δεν μπορουν να παιρνουν κάθε μήνα το ιδιο βάρος.. οσο περνάει ο καιρός θα παιρνουν λιγοτερο, αλλιως θα γινοντουσαν τεράστια!! Αφου οι καμπυλες σας ειναι καλες μην ανησυχεις για τιποτα!!

Μαράκι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο στο ισχιο και να ειναι ή λαθος του γιατρου ή κατι μηδαμινο και να φτιάξει μονο του!!

Βουλα μου χαιρομαι πολυ που πηρε βάρος η μπουμπου!! Πολλα φιλακια και στις δυο σας!!

Τατιάνα μου υπομονη κοριτσάκι μου.. τα προβιοτικά τα καλυτερα ειναι τα bio-gaia. Εγω εχω παρατηρησει οτι οταν τα δινω πριν το φαγητο τον πιάνουν καλυτερα.. και τις 2-3 πρωτες μερες που τα παιρνει για καποιον λογο πονάει πιο πολυ!! Μετα στρωνει! και παλι οπως λεω παραπανω πιες ενα χαμομηλάκι.. δεν εχεις να χασεις τιποτα!!

Μαγδα μου εγω δεν μπορω να σου πω για τον δικο μου γιατι πινει ξενο σε καθε γευμα εκτος απο καποια βραδια και παλι υπαρχουν μερες που ολη μερα δεν κοιμαται σχεδον καθολου!! Ο γιατρος μου ειχε πει οτι πρέπει να κοιμουνται την ημερα 10 ωρες εστω και ανακατα.. δηλ μιση ωρα τωρα μια ωρα μετα κλπ..

Τασσουλα μου αλμα υπαρχει και στην 8η εβδομαδα και στην 9η!! Κατι τετοιο μου μυριζει!! Να κανονισεις να πας βολτα με τον αντρα σου!! Θα σου κανει απιστευτο καλο!! θα εχεις αλλες αντοχες και κεφι για τα παιδακια σου!!

Νεραϊδομαιρουλα μου μην ανησυχεις για τον θηλασμό!! Και εγω ετσι ημουν και δεν ειχα κανει τοσο κακο στην ψυχολογια μου που επηρρεαζα το μπουμπουκάκι μου.. Τωρα ξέρω.. τον βλέπω οτι ειναι καλα και μου γελάει συνέχεια!! Οκ.. καλος ο θηλασμός, αριστος ο θηλασμός.. αλλα μπορεις να αναπληρώσεις τα συναισθηματα παιρνοντας τον αγκαλίτσα και παιζοντας!! ΜΕ τα μπιμπερο τι εγινε;;

Μαριρεν μου εμένα που είχε έρθει προχθές σπίτι ο μπαμπας του παιδιού μολις μπηκε σπιτι επαιζα με τον μικρο.. ερχοταν απο πανω μας αλλα δεν καταλαβα τι ηθελε να κανει και αντι να μου πει εχω πλυθεί κατσε να τονδω και να τον παρω αγκαλια, μου φωναξε οτι δεν καθομαι ησυχη για να δει το παιδι!! Ε τα πηρα αγρια!! Του τον δινω αγκαλια, παιρνω την τσαντα μου και πηγα σουπερ μαρκετ και σε ενα μαγαζακι εδω διπλα που ψωνισα κατι ψευτοδακτυλιδάκια για μένα και ένα πορτοφολι.. εκανα λιγο βολτα, γυρισα σπιτι μου λέει: παρτον παρτον πιαστηκαν τα χερια μου!! Εγω τι θα επρεπε να πω δηλαδή;; αλλα δεν με νοιάζει!! Μετά ειχα τοσα κεφια.. κελαηδούσα.. μπηκα και σε κατι τζιν μου στενά και ειχα ακομα πιο πολλα κεφια.. και με βλέπει οτι πλέον βγαινω, βαφομαι, δεν προλαβα να πάω δουλειά ειχα και νεο αγαπούλη (που δεν ηξερε οτι εκανα παιδι) και πλέον με κατηγορει οτι βρηκα αλλον!! ασε να ζωσουν λιγο φιδια γιατι το εχει ξεφτιλήσει!! Αφου δεν μας φερονται καλά, αστους να τσιτσιριζονται!! Εγω πιστευω οτι νομιζουν οτι τωρα με το παιδι εδεσαν τον γαιδαρο τους και οτι αποκλειεται να φυγουμε ή να χαλασουμε το σπιτι μας και κάνουν οτι να ναι..

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια!! Σας φιλω και εσας και τα ανηψάκια μου!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Ναι Εφη μου αυτό έίναι καλή μου!! Συνήθισες, κατανεμηθηκε όπως και να ειναι δεν εχει χάσει ουτε τίποτα!! όλα καλά έίναι! :)

Μάγδα μου πάντα ανά 1.5 ώρα τρωτε?? ανεκαθεν δηλαδή?! ωχ πληγωθηκε ε? με το θηλαστρο?? πως?? αποχή τώρα κ κρεμούλα κ ελπίζω σύντομα να ατρωσει ξανά για να μην πονάς! μεχρι τότε βάλε ή ψευδοθηλη ή βγαζε με το χέρι για να μην καταπονείται!!

βασούλα μου χαίρομαι που ο μπέμπης ειναι καλύτερα κ κοιμάται ο γλυκός μου το βράδυ!! το μπουκωμα κ οι μυξουλες μπορει να αργησουν να φυγουν αλλά από τη στιγμή που δεν τον ενοχλεί ας φύγουν όποτσ θέλουν κ να μην ξανα γυρίσουν!! Μωρέέέέέ Σαραντησεςςςς?!?! Και δε μας το πες νωρίτερα?! :) :) Καλες βολτούλεςςςς!!!!! Να χαίρεσαι το μουτράκι σου !!! :) είδες μωρέ πως περνάει ο καιρός...?? γι αυτό πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε στιγμη μαζί τους!!! ποτέ δε ξέρεις άμα κάνεις άλλο ή όχι... ότι αγαπάς όμως στο ευχομαι να συμβεί καλή μου!!!! :)

Μαρία μου θετική ενέργειααααα!!! Σου στέλνω όση μπορώωωωω!!!!!! έτσι πάντως μη σε πέρνει από κατωωω!! τι κάνουν οι κούκλες σου?! μήπως είχαμε κανένα νέο από το μέτωπο?!?! 😛 μωρέ ΑΝ ξεκινήσω θα ξεκινήσω λόγω τον εξτρά... μου βγαινει 1000? εξτρά το μήνα και για 6μηνες θα βγάλω ανετότατα την γαμοβάφρτιση και τα υπόλοιπα ψωνια που έχουμε για το σπίτι (ηλεκτρικά κτλ...)... Θα μου πεις αυτή η περίοδος.δε συγκρίνεται με καμία κ να μην το κάνω γιατί θα χάσω πολλά αλλά από την άλλη είναι πολλά τα χρήματα κ τα χρειαζόμαστε... :/ μετά θα πάρω το 9μηνο δε το χάνω φυσικά... αλλά κ πάλι θα δούμε... δεν είμαι σίγουρη ακόμα...θα αντλώ στη δουλειά όσο μπορώ κ όταν λείπω ο αντρας μου θα δίνει αντλημενο κ μετά εγώ θα θηλάζω... μωρέ θα δουμε.... με αγχωσες!!! 😛

Κατερίνα μου αφού σε αναζωογονεί η δουλειά να πηγαινεις καμάρι μου!! Μην κλεινεσαι!! γιατι μωρέ τι έγινε κ δε τα πάτε καλά??? :/ αδιακρισια κιολας συγνώμη.... :( δεν ειναι κοντά σου, δίπλα σου καθόλου ε?? :/ μωρέ εχει κ άλλο παιδάκι γιατί δεν το καταλαβαίνει?? :/

αυτά πέρνω και εγώ απο προβιοτικά.. Γι αυτό έχει τρελαθεί ο μικρός από προχθές που του έδωσα πρώτη φορά...?? και σήμερα και την διαρκεια της ημέρας έκλαιγε κ τώρα αρχικά μου ξύπνησε στις 3 ωρες από το μπάνιο (ξαφνιάστηκα!!!) και τώρα ανα μία ξυπνάει... :/ ενεργειτε δε λέω αλλά ξυπνάει επειδή πονά... πφ...

ελπίζω να κοιμηθουμε σημερα!!! φιλάκια!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Μαράκι μουυυυ ξέχασα να σου πω... φι τέλειο τικεράκι ειναι αυτό?!? καλές γιορτές να έχουμε κορίτσιααααα!!!!! :* Υγεια Αγάπη κ Ευτυχία στις οικογένειες μας!!! Πρωτα Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια μαςςςς!!! :) Αλήθεια φτιάξατε μελομακάρονα κουραμπιέδες δίπλες μπισκότα??? τι φτιάξατεεεε?!

Anath σαραντησατε και εσείς!!! Άντε καλές βολτουλες τώρα!!! Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ, οτι δεν θα έχω άλλο δικό μου βρεφακι μιας και δεν θέλω να κάνω άλλα παιδιά αλλά έτσι είναι μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!! Απόλαυσε το τώρα!!!

Μαγδα μου κάθε 1μισή ώρα τρώει αυτές τις μέρες ή γενικά;; πρωί βράδυ;; μήπως περνάτε άλμα;;; τα χερακια και εγώ την παταω νομίζω ότι πειναει και τρέχω και τελικά απλά θέλει να τα πιπιλησει!!! Όντως ανακαλύπτουν τα χερακια τους τώρα!! Μην αγχωνεσαι!! Δώσε μας λεπτομέρειες για τον θηλασμό!!! Πόσα μλ έβγαλες από το στήθος που δεν ήθελε;; πρώτη φορά το έκανε;; γιατί πληγώθηκε η θηλή με το θηλαστρο;; δεν θα έπρεπε!!!

Τατιάνα αν είναι κολικοι δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από υπομονή!! Αγκαλιτσες πολλές να μην νιώθει μόνος του, να έχει παρηγοριά στον πόνο του!!! Αν δεν έχει άλλες ενδείξεις εκτός από αεριακια ε όχι δεν είναι αλλεργία!!! Πάντως πρέπει να τρώμε τροφές να τα βοηθαμε με τα πονακια!! Αν τις βρείτε να τις πείτε και σε μένα!!!:P

Hope έτσι αισιοδοξία θέλει και όλα θα είναι καλά!! Έχω ακούσει και εγώ περιπτώσεις που θήλαζαν γυναίκες απο το ένα στήθος γιατί το άλλο δεν το ήθελε το μωρό!!! Όσο μπορέσουμε λέω στον εαυτο μου όταν είμαι καλά!!

Κατερίνα έτσι καλά κάνεις!!! Είμαστε και γυναίκες και οι άντρες δεν πρέπει να το ξεχνανε αυτό!!!

Εμείς κοιμηθηκαμε ένα 6ωρο και τώρα πάμε για συνέχεια!!! Για να δούμε θα κοιμηθεί;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τατιάνα καλημέρα!!! Μαζί γραφαμε!!! Εμείς δεν ενεργουμαστε και δεν ξέρω τι να κάνω!!! Η αλήθεια είναι οτι έχω και εγώ δυσκοιλιότητα.... Με τινα βοηθήσω;;;

Λογικά τελείωσαν επιτέλους τα λοχεία!!! Έχω να δω από προηγούμενη Κυριακή!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα

Anath καλες βολτουλες εμεις σημερα θα παμε οικογενειακη βουλτουλα να παρουμε δωρακια και να δουμε τονΑγιο Βασιλη.

Τατιανα και εγω της δοκιμασα αυτες της σταγονες αλλα μας εκαναν χειροτερα και την 3 μερα της σταματησα μετα ειμασταν οκ.

Τασσουλα τρωι πρωι βραδυ ανα 1,5 ωρα το εκανε παντα αλλα εοχαμε βελτιωση το βραδυ καναμε τριωρα μεχρι και πενταωρο. Τωρα εχουμε πισογυρισμα. Τα κιλα που περνει ειναι καλα, ειναι στρουμπουλος. Τα χερακια πρωτη φορα τα τρωι, το θηλαστρο μινι της μεντελα εμενα με πληγωνει και στην κορη μου το επαθα, δεν πρεπει να το ξαναχρησιμοποιησω, αλλα δεν παω να αγορασω αλλο. Εβγαλα 60 μλ καταλαβα οτι παω να πληγωθω και σταματησα. Τωρα το πρωι εφαγε κανονικα.

Αγαπη ποτε σας περασε το ραβοκρανο; ο μικρος γυριζει κανονικα το κεφαλι αλλα οταν κοιματε περνει αυτην την περιεργη σταση.

Βουλα το πιστευω οτι η δουλεια σε κανει να ξεφευγεις λιγο και να χαλαρωνεις.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χαχα!! Καλημέρα Τασσουλίτσα μου!!!! :* συγνωμη δε το ειδα πριν γιατί το έκλεισα κατευθειαν να βάλω τον μπέμπη για ύπνο.. καλά μη φανταστεις!! μέχρι τώρα απο τις 1 που ξυπνησε κάνουμε 1 ωρα θηλσμό 1 ώρα υπνο.. αχ δεν ξέρω που δεν ενεργειστε τι μπορειτε να κανετε... :( ποια μέρα είναι αυτη?? Να περιμενεις μέχρι την 7η κ μετά να μιλήσεις με τον παιδίατρο να σου πει... κάποια ειχε πει μπατονέτα κ λαδάκι αλλά περίμενε να μιλησεις με τον γιατρό πάντως!! αυτό για τις τροφές πειτε το κ σε μενα ναι?! χαχα!! εμάς κάνει κακάκια κανονικά 4 φορές την ημέρα μπορει κ 5 και οι 2 ειναι ποσοτητα οχι αστεια!!! τωρα που ξυπνησε γιατι πονούσε τον εβαλα στο μαξιλάρι μου του σηκωνατα πόδια κ έφυγαν πολλά αέρια... μετά πά να τον αλλάξω την πάνα κ όπως καθαρίζω με το μωρομάντηλο (που να το βρω το ζεστό νερό τέτοια ωρα η δόλια!!!) και καθαρισα το επίμαχο σημείο 😛 κάνει φρρρρ βγαζει λίγο... πάω να ξανα καθαρίσω εκεί φρρρρ ξανά... το ξανα κάνω κάνει ένα δυνατό κ τα έβγαλε όλα!! ηρέμησε τώρα ο γλυκός μου!! :) θα δούμε πόσο θα κρατήσει...

Μάγδα μου πως ετσι μάλλον έχει μπει σε προγραμμα δεν χρειαζεται να σε αγχωνει..μια γνωστη μου μέχρι κ το έτος ξυπνουσε κάθε 1 ώρα κ ζητουσε φαγητο.. μετά το πήγε σερί το βραδινό! δε μπορεις να το αλλάξεις... μόνο του το μωρό θα το κάνει πιστεύω.. καλή υπομονή!!! Πάντως τις σταγόνες κακός τις σταμάτησες... αν εχει ακόμα πρόβλημα θα σου έλεγα να ξανα πάρεις... κ η γιατρός μου το είπε πως με τον καιρό θα δεις αποτέλεσμα κ στην αρχη θα ταλαιπωρηθειτε! και μου είπε κ για παυσιπονο φαντάσου... πάντως βλέπω διαφορά στο ότι ενεργείτε πιο εύκολα κ την ωρα που τον πιάνουν οι πόνοι από αέρια του κάνω κατευθειαν τα ποδαράκια κ φευγουν ολα μαζί! ενώ πριν δυσκολευοτανε πολύ..τώρα απλά τον πιανουν πιο συχνοι πονοι γιατι μάλλον αδειαζει συχνότερα.. θα φανεί... άμα γυρνάει το κεφαλάκι του μόνος δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε με ειπε η παιδιατρος γιατι μόνος του πλεον δινει ερεθισματα κ το γυρναει κανονικα... ο υπνος μπορει απλα εσυ να τον πετυχαινεις ετσι.. εμένα αρχισε και κουνιεται στο κρεβάτι του κ ενώ του εχω βάλει μαξιλάρι να μην γυρνάει πάει ενα κλικ πιο εκει κ γυρνάει!! ασε πολύ γελιο!! σας το ειχε κοιτάξει ο παιδιατρος??

Πάντως για την αλλεργία που έίπες Τασούλα μου δεν βλέπω τίποτα άλλο..ουτε σπυράκια έχει βγαλει ούτε κοκκινίλες ούτε αποφεύγει τον θηλασμό τίποτα άλλο... :/ πάντως εγώ σήμερα μόνο εφαγα μέσα στα γεμιστά φυσικά ντομάτα.. κ την πιπεριά φυσικά κ δεν την εφαγα.. εδώ έβγαζα κ τον μαιντανο από μεσα!! ασε...

Εγώ νομίζω οτι από τότε που εκοψα από την διατροφή μου όλα όσα θα μπορούσαν να ενοχλούν στουμπωσε το παιδάκι μου!!! Όσο ετρωγα τα πάντα έκανε σε κάθε θηλασμό!!! Μήπως να αρχίσω να τρώω κανονικά;;;

Μάγδα για πόση ώρα τρώει;;; πίεσε τον να τρώει πιο πολύ σε κάθε γεύμα για να χορτενει και να ζητάει πιο αργά!! Έτσι μου είχε πει και η σύμβουλος στα μαθήματα θηλασμού!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καλή Κυριακή να έχουμε.

Μαγδα μου καλή βολτούλα σημερα. Να την ευχαριστηθείτε.

Βάσω μου επίσης κι εσείς καλές βολτούλες απο εδώ και πέρα.

Κατερινακι καλά κανεις και ασχολείσαι και με αλλα πράγματα οσο μπορείς. Είπαμε τα μωρά μας και τον εαυτό μας πάνω απο ολα!!!

Τατιάνα και Τασσουλα δοκιμάστε να πίνετε χαμομήλι. Το έχουμε ξαναπεί εδώ πολλές φορές βοηθάει πολυ!!!

Τώρα όσον αφορά τη διατροφή εγώ πέρα απο γαλακτοκομικά που έτρωγα τις πρώτες μέρες και έβλεπα να πονάει η κοιλιτσα της, δεν εχω κόψει κατι αλλο, απλα τα τρώω σε μικρές ποσότητες... Δεν ξέρω αλλα νομίζω οτι κόψε το ενα κόψε το αλλο τι θα τρώμε στο τέλος κι εμείς και το μωρό.

Τατιάνα μου εγώ δεν έφτιαξα κατι ακομα, μου έστειλε η γιαγιά μου κουραμπιέδες και μελομακάρονα! Θα ήθελα να κάνω κατι αλλα δεν ξέρω αν θα προλάβω με το μωρό. Εσυ έφτιαξες;

Εμείς χθες βγήκαμε με τον άντρα μου για ποτό πρώτη φορά. Ευτυχώς το μωρό δεν ξύπνησε καθόλου, περάσαμε ωραια αν και είχα το νου μου συνέχεια στο τηλέφωνο... Ήπια και μπύρα και ήρθα και πρήστηκα! Χαχα

Το μωρό ήταν και χθες κάπως απο το εμβόλιο... Δεν έφαγε παλι καλά. Για να δούμε και σημερα...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αχ ποτακι στις γιορτες.... Μπραβο σας εγω δεν εχω κουραγιο για τετοια αν και θα ηθέλα να ντυθω και να βγω βραδυ.....τωρα που το σκεφτομαι κρυωνω μου εχει μεινει και με πιανει ρηγος.

Τατιανα εμας περασαν οι κολικοι ευτυχως τωρα αεριζετε ολη την ωρα ευκολα. Κακακια και εμεις δεν κανουμε, το τσαι δεν μας βοηθησε, πηρα τηλ τον παιδογαστρεντερολογο( αρμοδιος για το θεμα) και το θεωρει φυσιολογικο μεχρι 2 βδομαδες. Εγω ομως στις 7 μερες βαζω μπατονετα με λαδι πειραζω τον ποπο για 5 λεπτα και φρρρρτ, ηρεμουμε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Απο φαγητο εκοψα γαλακτοκομικα- μοσχαρι και φυγαν τα σπυρακια και δεν τρωω αυγο βραστο η τηγανιτο. Εχω φαει σπανακορυζο ντοματα ρεβυθια φακες οχι μαρουλι λαχανο και φασολια( δεν τρελενομαι)

Γλυκα εκανα νηστισιμα για να μην εχουν γαλα: Ροξακια- μηλοπιτακια νηστισιμο γαλακτομπουρεκο γενικα ολο κατι κανω

YgXXp2.png

wbSJp2.png

άντε βρε κορίτσιααα!! χαιρομαιιι πολυ που ειστε καλύτεραααα!! Μάγδα μου μπήκατε στον 3ο?? και εμείς περιμένω πως κ πως να μπουμε να ηρεμήσει ο μπέμπης!!

Κατερίνα μου ποτάκιιιι?!? τελειοοοο!!!???? αχουυυ... εγω μόνο οταν ήμουν Θεσνικη πήγα μια βολτα για ποτακι κ απο τοτε εδώ τίποτα! Ουτε για φαγητο μόνο για καφεδάκι το πρωι... καλό είναι κ αυτό.. εγώ δεν έκανα τίποτα μωρέ γιατί δε βρίσκω χρόνο να τρέχω πίσω από τον αντρα μου κ το μωρό!! οπότε κάποια μελομακάρονα αγοραστά κ τέλος... συν του οτι θα την βγάλουμε εγω ο αντρας μου κ το μωρό οπότε τζάμπα να μπαινω σε κόπο? μόνο βασιλόπιτα θα κάνω... εμένα το τσαγάκι δεν έκανε τίποτα... :/

Μάγδα μου μπράβο γλυκιά μου που έκανες κάτι !! πότε πρόλαβες?!? σε ζηλευω!! όσο για τα φαγώσιμα πάλι καλά που βρηκες τι σε πειράζει... εγώ δυστυχώς δεν εχω καταλάβει αν τον πειράζει κάτι... :/

Κορίτσια έχω κατι νευράααα... εντάξει ο μικρός δεν κοιμότανε το βράδυ αλλά δεν ενοχλησα καθόλιυ τον άντρα μου... το πρωι πλεον που ο μικρός ήταν χαλαρός κ απλώς έπαιζε ο κύριος για να μην τον ενοχλήσω (να μην του δώσω τον μικρό κ κοιμηθώ εγώ) ούτε σηκώθηκε να δει κ έκλεισε κ την πορτα κ σηκώθηκε τώρα κ μου λέει έλα δώστον μου κ πέσε για ύπνο!! στις 9!! που ο μικρός έίναι ξύπνιος από τις 6!!! τεσπα.....

Καλημερα κοριτσάκια μου!

Μια χαρά το φορουμ μας , κραταμε γερά ! Νυχτα - μερα!

Τη νυχτα μπαινω απο κινητο απο το κρεβατι οσο θηλαζω αλλά δεν σας γραφω γιατι βαριεμαι το τσικι τσικι τα μικρα πληκτρακια του κινητου !

Σημερα ξυπνησα απο τις 6 τελευταια φορα κι απο τοτε το ματι γαριδα πότε θα ξυπνησει η μικρη να φάει πάλι ! Η κυρια εχει απλωθει στο κρεβατι, κοιμαται του καλου καιρου κι εγω καθομαι κ περιμενω ! Χαχαχαχα συμμαζεψα, εκανα κ ενα μπανιο ανενοχλητη, εφτιαξα καφε, πρωινο ξενοδοχειου εκει αυτη , υπνο ! Ε λεω θα γραψω στο φορουμ ! Τετοιες οναδικες ευκαιρίες δεν χανονται !

Kitty μου μου φαινεται πολυ ωραια που ξαναγυριζεις στη δουλεια σιγα σιγά!

Tatkonouli βλέπω οτι οι πεερισοοτερες κοπελες εδω - δεν θυμαμαι ποιο μωρακι εχει δυσκοιλιοτητα κ ποιο οχι - έχουν θεμα με τα κακακια... αυτο με το λαδι ισχυει... θυμαμαι το εκανε η μαμα μου στον αδερφο οταν ηταν μωρακι. Βεβαια όλη του τη ζωη μετεπειτα ήταν κ ειναι δυσκοιλιος :/ Σε αντίθεση μ εμενα που αντιμετωπιζω προβλημα ελαφρυ μονο τωρα μετα τη γεννα ... η μπεμπα μου τιποτα, χαμπάρι! Βγηκε *έστρω !!! (πωπωπωπω συζητηση πρωι πρωι) Ελπίζω να εχεις παει για υπνο τωρα που γραφω !!

Effie θελω κι εγω να βγω !!!!!!! Το κανονισαμε χτες για το αλλο Σαββατο. Μεχρι τοτε θα βαψω κ μαλλι ! Το πηρα αποφαση !

Φευγω ακουω κλαμα επιτέλους !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...