Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα!Τι κανετε?Δεν εχω διαβασει νεα σας!Θα προσπαθησω μετα!Ειχαμε παιδιατρο σημερα!Καναμε τα πρωτα μας εμβολια!Το 6πλο και της γαστρεντεριτιδας!Η μπεμπουλα μου ειναι 5330 και 59 ποντους!Εβαλε 1100 και 4 ποντους σε ενα μηνα!Ειναι πολυ καλα κινητικα,ομως μας βρηκε ενα προβλημα στο ισχιο,και εχω αγχωθει παρα πολυ!

Λεγεται δυσπλασια ισχιου,δηλαδη δεν αναπτυσεται καλα,σα να μην κλεινει καλα το κοκαλο!Μας συνεστησε να βαζουμε διπλη πανα και φυσικα να κανουμε υπερηχο σε παιδοορθοπαιδικο για να ειμαστε 100% σιγουροι!

Μας ειπα πως μπορει να προκληθει απο τα σλιγκ,οταν το παιδι δεν εχει καλη σταση και απο το φασκιωμα!Τιποτα απο τα 2 δεν κανουμε,αρα ειναι καθαρα ανατομικο σε μας!

Δε θελω να πιστεψω πως μπορει να εχει κατι τετοιο,αν και μπορουμε να το προλαβουμε με ιμαντες!Αν γινει η διαγνωση αργοτερα τοτε ειναι χειροτερα και μπορει να προκληθει μεχρι και αναπηρια!Εχω σκασει κοριτσια!

Θα κλεισω ραντεβου στα Γιαννενα σε ειδικο,μιας και εδω,να χεσω την πολη που ζω,δεν εχει ειδικους,ουτε καν για υπερηχο σε τοσο μικρα μωρα!

Αναθεμα τους.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια,πηγαμε παιδιατρο παλι,μας ειπε οτι αν δεν βελτιωθει μεχρι τη Δευτερα θα κανουμε εξετασεις ουρων μηπως υπαρχει καμια ουρολοιμωξη αν κ δεν το πιστευει,μαλλον κρυωμενο ειναι το μωρο και σημερα ξεκινησε να τρωει καλυτερα...

Τασσουλα να βγεις να πας για φαγητο να ξεσκασεις,εγω βγηκα προχθες για μια ωρα βραδυ με τον αντρα μου κ γυρισα αλλος ανθρωπος,το χρειαζομαστε με τοση κλεισουρα που τρωμε.

Μαρακι μου μην αγχωνεσαι,σιγουρα να το ψαξεις και να παρεις κ μια αλλη γνωμη,παντως το εχω ξανακουσει αυτο για το διπλο παμπερς κ μαλιστα νομιζα οτι το σλινγκ βοηθαει στα προβληματα των ισχυων οχι οτι τα προκαλει,ετσι ειχα διαβασει..συμβουλη:μην μπεις στο ιντερνετ και ψαχνεις να βρεις πληροφοριες για το θεμα σας γιατι θα δεις τα πιο ακραια σεναρια κ θα τρελαθεις,το εχω κανει πολλες φορες αυτο το λαθος σε ιατρικα θεματα αλλα ειναι υπερβολικα αγχωτικο.Το βαρος σας σουπερ ,μπραβο μανουλα και μπεμπουλα.Κοριτσια μου σας θαυμαζω που τα πατε καλα με το θηλασμο,εγω δεν το εχω ξεπερασει ακομα..ποσο θα ηθελα να θηλαζω,εκανα κουβεντα με τον αντρα μου για επαναγαλακτισμο εστω να προσπαθουσα αλλα ειναι πολυ αρνητικος και ολο μαλωνουμε,μου λεει δεν βαρεθηκες πια με τις εμμονες σου..μωρε κοριτσια θηλασα 13 μηνες τη μεγαλη και τωρα νιωθω εντελως σκατα,μου λειπει ολο αυτο αλλα ξερω οτι παει πια..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κορίτσια!!! Να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

Συγνώμη που επεμβαινω...μπήκα να πω στην Hooe να μην αγχωνεσαι!!! Κι εμάς ο γιατρός περίπου στους μήνες που είστε εσεις μας είπε ότι το αριστερό ισχίο έχει θέμα, κάναμε υπέρηχο αρχικά σε ένα διαγνωστικό κέντρο και είδαμε ότι όντως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα και μας είπαν να βάλουμε διπλή πάνα πήγαμε όμως και σε έναν παιδορθοπεδικο ο οποίος είναι πολύ καλός εδώ στην Θεσσαλονίκη, μας είπε ότι δεν είναι τίποτα κι ότι κάποτε δεν ασχολουντουσαν καν με τέτοια θέματα γιατί τα μωρά μεγαλώνοντας εφιαχνε , ετσι έγινε και με μας!! Ή άλλη λύση σε περίπτωση που δεν εφιαχνε ήταν ένα ναρθηκακι που θα το φορούσε μέχρι 6-8 εβδομάδες και όλα καλά, οπότε μην αγχωνεσαι!!

Αν είσαι πιο κοντά στην θεσνικη σου προτείνω τον Λαλιώτη!! Εύχομαι να γίνει όπως εμάς και να μην ταλαιπωρηθειτε!!!

yk1yp3.png

Hope μην αγχωνεσαι κάνε οτι πρέπει να κάνεις για το μωρακι και όλα καλά θα πάνε!! Μην έχεις αρνητικές σκέψεις, άσε πρώτα να δειθς εντέλει τι θα πει ο ειδικός!!! Απο κιλακια πάντως είστε σούπερ!!

Έφη μια χαρά είναι η ανάπτυξη σας και είστε πολύ ψηλές!!! Εμείς ειμασταν 4630 και εγώ έλεγα οτι πήρε λίγο στον γιατρό αλλά μου είπε οτι 700γρ δεν είναι λίγο!!!

Μαίρη μου μην έχεις πίσω σκέψεις αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εμένα ο θηλασμός μου είχε γίνει εμμονή και ακόμα έχω δηλαδή!! Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις επαναγαλακτισμο θέλει πολύ χρόνο και κούραση για να τα καταφέρεις!!! Έχεις αλλη μια κορούλα που σε χρειάζεται να της αφιερωνεις χρόνο!! Μια χαρά θα μεγαλώσει με ξένο όπως τοσα παιδάκια!!! Στα λέω για να τα ακούω και εγώ γιατί μετραω μέρες μέχρι το τέλος του αποκλειστικού θηλασμού!!!Νομίζω οτι θα περάσω δεύτερη επιλόχειο τότε!!

Είναι δυνατόν να έχει εδραιωθεί ο θηλασμός και να μην της φτάνει της μπεμπας;; κάθε φορά που θηλάζει καταλαβαίνω το γάλα που κατεβαίνει, μα κάθε φορά!! Από τις 11 το βράδυ ξυπναγε κάθε 2 ώρες να φάει δηλαδή στις 1,3,5,7,9,11 και μετά κάθε μια ώρα μέχρι τις 15.00 όπου ξεκίνησε πάλι τα 2ωρα!!! Μα γιατί;;; δεν χορτενει;;; δεν έχω πολύ γάλα;; χθες έκανα μια άντληση στις 10 το βράδυ και έβγαλα 70 μλ. ηταν 2μιση ώρες μετά απο θηλασμό αν και το άφησα ούτε 10 λεπτά. Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό και δεν θα έμπαινα σε δεύτερες σκέψεις αλλά εκτός του οτι τρώει τόσο συχνά για 5 λεπτά βέβαια κλαίει πολύ λες και έχει να φάει ώρες!!! Επείσης ξεκινησαμε πάλι αεριακια και κλαίει και απο αυτό!!! Το καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο με ένα στήθος αλλά δεν είναι προσφορά και ζήτηση;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα μηπως περνατε κανενα αλμα;Το κανουν αυτο τα μωρακια στα αλματα,θηλαζουν πολυ συχνα,γκρινιαζουν και κανουν σαν να μην χορταινουν..και ολα αυτα γινονται για να αυξηθει η παραγωγη.Ρε κοριτσι εισαι ηρωας,με ενα στηθος και θηλαζεις αποκλειστικα.Ποτε θα πας για δουλεια;Θα μπορεις να κανεις καμια αντληση εκει;

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλές μουυυ.. καλησπέρααα... τι κάνετε?? πως ειστε εσεις κ τα μπεμπάκια σας?? όλα καλά εύχομαι,υγεία πάνω από όλα κ όλα τα άλλα γίνονται!! Μόλις ξάπλωσα και είπα να κάτσω λίγο στο κιν να σας διαβάσω κ να σας γράψω πριν πέσω για ύπνο... δεν προλαβαίνω να γράψω... :/ Σας διαβάζω αλλά ο μικρός έχει πονάκια και ειναι ανήσυχος και δεν ασχολούμαι με το κιν, και οταν κοιμάται ίσα που προλαβαινω να κάνω δουλειες, ενα φαγητο κατι τις κ μετά ξανα ξυπναει... το απόγευμα κοιμόμαστε κανενα μισάωρο μαζί στον καναπέ και τέτοιο ώρα είναι που μπορώ να χαλαρώσω... ο μπέμπης νομίζω ότι χειροτερεψε λίγο, το εντεράκι του δηλαδή

.. γαλακτοκομικά δε τρωω (έφαγα λίγη σοκολάτα γάλακτος δεν νομίζω να συγκαταλέγεται στα γαλακτοκομικά!) αν κ τρωω μελομακάρονα κ μπορεί να τον πειράζουν αυτά.. σήμερα το σκεφτηκα γιατι λεω το μοναδικο που τρωω ενα δυο την ημέρα ειναι τα μελομακάρονα.. απο αυριο κάνένα κ τέτοιο.. τι να πω μακάρι να δούμε κάποια διαφορά με τις σταγόνες κ την αποχή μου... :/ προς το παρον βασανιζόμαστε από τις 05:00-08:30 και συνήθως 17:00-18:00... αχ Παναγία μου ας ηρεμήσει γιατί στενοχωριέμαι που τον ακουω να κλαιει να ζοριζεται να πονάει...

Γράψατε πααααρα πολλά όλες και βλέπω όλες έχουμε τα θεματάκια μας...

Θα πω για τα κορίτσια που στενοχωριούνται κ αγχώνονται για τον θηλασμό να μην μπάίνουν σε αυρό το τρυπάκι γιατί πολύ απλά χειροτερεύετε την κατάσταση!!! δεν χρειαζεται άγχος...!! Τα μωράκια σας έχουν πάρει πάρα πολλά ήδη από το γαλατάκι σας οπότε δε χρειάζεται να σας γίνει εμμονή αν κουραστήκατε κ δεν μπορειτε άλλο ή ξεκινήσατε συμπλήρωμα ή βλέπετε ότι κόβεται σιγά σιγά!! Και το ξένο θα κάνει την δουλειά του!!! δε θα πεινάει το μωράκι σας αυτό δεν έχει σημασία?! Ο τρόπος που "καταπολεμά" την πείνα έρχεται 2ος ΠΑΝΤΑ!! Οπότε άμα θέλετε να συνεχισετε τις προσπάθειες καλώς αλλά μην απελπίζεστε!! θέλει υπομονή κ ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΣΑΣ που τα πήγατε ΕΞΑΙΣΙΑ μεχρι στιγμής!!!! Άμα δε θέλετε να συνεχίσετε ή δε γίνεται δε χάλασε και ο κόσμος!!! δε σταματησατε να νοιάζεστε για το παιδί προς Θεού!!!

Τασσούλα μου μαραθωνιος?? :/ κοιμάται ενδιαμεσα στα γευματα?? προβιοτικά είναι σταγονίτσες που βοηθάνε στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου.. και φυσικά να πάτε για φαγητο!! δε κατάλαβα για πιο λόγο να μείνετε κλεισμένοι?!

Βλέπω πολλά νινάκια είναι αρρωστούλικα... Πως τα πάτε?? Αγάπη πως ειναι τα μικρά σου?? Και κανά δυο ακόμα (συγνώμη δε θυμαμαι ποιες άλλες) σας ταλαιπωρέίστε γλυκές μου... :( μακάρι να έίναι περαστκά!!

Hope μου για τους γονεις σου θα σου πω απλά άμα δε σε θέλουν μία δε τους θελεις δεκα! ξερω δυσκολο αυτο που λεω αλλά πρεπει να εισαι καλά κ να σταθεις στην οικογενεια σου που σε εχει ανάγκη!! Όσο για την μικρή σου όπως ειπε η mama τα πράγματα έτσι ειναι!! το ειχε κ ο ξαδερφος κου του φορουσαν 2η πανα κ εστρωσε μονι του!! φυσικά κ να πας κ σε ειδικό να σου φυγει το αγχος!! Μην στενοχωριεσαι πάντως!!!

Νεραιδουλα μου μηπως να δοκιμαζες άλλο γάλα?!

Μαριρεν μου άμα ηρεμει το μωρό σου με χαμομήλι καλά κάνεια κοπελα μου!! εγώ δε θελω να του δώσω κάτι αλλο λόγω του θηλασμού...

Βουλιτσααααα τι κάνετε κοριτσι μου?? ηρεμησες καθολου??

Κατερινα μουυυ να χαιρεσαι τους αντρες σουυυυ!! :) (καλά από του χρόνου επισήμως για τον μπέμπη!!)

Εφηηη τι αναπτυξη ειναι αυτη?! καλέ φτου φτου φτου!! Μπράβο σας?? ειχατε κανενα συμπτωμα μετά το εμβολιο?? εμεις τη δευτερα εχουμε το 2ο κ αγχωνομαι για το μετά!!

Νεραιδουλα μου ακόμα δε καλυτερεψε?? :/ γιατί ετσι?? :/Μην αγχωνεσαι πάντως... οτι κ να ειναι θα περάσει... και να κανετε οοοσες εξετάσεις πρέπει... περιμένουμε νέα σας!!

οοοοουυυφφφ... ξεχασα καμια?!

φυσικάααα... βασουλα μου πως ειστε?? ειστε ησυχοι?? Νομίζω ειχες πει ειχε μπουκωματάκι και ειχε βγάλει κ κάτι άσπρα... τα ξανα εβγαλε??

πεφτω για υπνο!! θα προσπαθησω να μην μενω πίσω γιατι ξεχνάω να απανταω σε θέματα καυτααααα!! χαχαχ!! φιλακια κουκλες!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα μου μην Πέμπτη μετα το εμβόλιο κοιμήθηκε κανονικά λίγο παραπάνω βέβαια και χθες όλη μερα δεν έφαγε σχεδόν καθόλου. Παρόλο που ήταν καλοδιαθετη δεν ειχε όρεξη για φαγητό. Δεν ξέρω αν ήταν παρενέργεια απο το εμβόλιο. Επίσης κοιμήθηκε 3μιση ώρες το απόγευμα κατι που δεν εχει κανει ποτε.

Οσο για την ανάπτυξη εμένα που φαίνονται παρα πολυ λίγα τα γραμμάρια που πήρε σε ενα μήνα, 470... Ο γιατρός ειπε οτι απο βάρος ειναι μια χαρά και στις καμπύλες ειναι στο 75, αλλα εμένα με εχει πιάσει μια στεναχώρια γιατι τις τελευταίες μέρες οταν την κρατάω αγκαλιά τη νιώθω πολυ ελαφριά καμια σχέση με πριν που μου κόβονταν τα χέρια και ένιωθα οτι πιάνω ενα τσουπωτο να το πω μωρό... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ με εχει πιάσει ένας φόβος...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη μου λογικά θα πήρε πολύ τον πρώτο μήνα γιαυτό έκοψε λίγο τον δεύτερο!! Δεν θα παίρνει κάθε μήνα πολύ βάρος!!! Άλλες φορές πολύ και άλλες λίγο!! Νιώθεις οτι το μωρό σου δεν τρώει ικανοποιητικά;; κοιμάται καλά;; ο γιατρός μου είχε πει μωρό που κοιμάται καλά τρώει και καλά!!! :P

Σοκολάτα γάλακτος υπάγεται στα γαλακτοκομικά όπως και πολλά άλλα κρυφά που δεν φαίνονται αλλά μπορεί να έχουν ίχνη!! Γιαυτό και εγώ την σταμάτησα από τα κρυφά γιατί δεν εβγαζα άκρη!!

Κολικους θα περνάτε Τατιάνα νομίζω σε αυτό το μήνα είναι στο πικ τους!!! Υπομονή ένα μήνα να κάνουμε και θα περάσει και αυτό!!! Ε .......... Μετά θα έχουμε τα δόντια :P:p:p

Όχι δεν κοιμόταν ανάμεσα στα γεύματα αλλά δεν ήθελε γάλα γιατί έβγαινε μόνη της από το στήθος!! Μπορεί μαραθώνιος για να αυξήσει παραγωγή!!! Ε μα τι θα περνάμε άλμα κάθε εβδομάδα εμείς;; απλά εγώ αν δεν χορτενει το μωρό δεν μπορώ να την βάλω στο άλλο στήθος....

Αρχίζει νομίζω να φτιαχνει πάλι πρόγραμμα, κοιμήθηκε 5 ωριτσες τώρα το βράδυ. Αχ μακάρι για να κάνω και τις αντλησεις μου!!! 25 Γενάρη επιστρέφω έχω χρόνο ακόμα!!!

Δεν πήγαμε για φαγητό τελικά γιατί βαριομουνα :oops::oops::oops: αλλά θα πάμε βόλτα αύριο και έβγαλα 70 μλ γάλα να αφήσω για το μωρό να την κρατήσει λίγο μέχρι να γυρίσω. Είναι λίγο αλλά από το τίποτα!!! Κανένα 3ωρο θα λειψω!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εφη μου συνηθισες το βάρος της γι αυτό δε σου κάνει αίσθηση!! είναι πολύ καλά τα κιλά σας κ τα γραμμάρια!! κάθε μωρό εχει τον δικό του τρόπο ανάπτυξης!! γι αυτο υπάρχουν οι καμπύλες αλλά και οι υπολοιπες εξετάσεις για να βλέπουμε αν όλα πάνε καλά!! :) μην αγχώνεσαι καλή μου!!! τουλάχιστον ενώ κοιμότανε πιστευω ξεκουραστηκες κι εσυ!! πολύ καλά!! δες αφου ηταν ήρεμη πάει να πει οτι δεν ηθελε να φαει!! ε εντάξει...

Τασσουλα μου εντάξει αφού κοιμηθηκε μια χαρά!! μήπως θσλει να νιώθει εσένα το μωρό?? Γι αυτό κ κάθετε λίγο στο στήθος κ συνέχεια?? :/ μπορεί τελικά κι εγώ να ξεκινησω δουλεια σκσι γυρω στα τελη Γενάρη... θα φανεί... μια χαρά είναι η άντληση σου καλέ!! να βγειτε αυτιο να ξεσκάσετεεε!! :) καλά να περάσεις!!

5 ώρες σεί?!? εμένα από τις 3 ξυπνάςι κάθε 20'!!!

Κοριτσια περαστικα σας,

Μαρια μην στεναχωριεσαι και εγω ξερω μια μπουμπου που ειχε το ιδιο προβλημμα και με διπλο παμπερς εστρωσε.

Εφη τελεια η καμπυλη σας.

Διαβαζω τις ωρες που κοιμουνται τα δικα σας και απορω εαν ο δικος μου δεν χορτενει. Ξυπναμαι ανα 1,5 ωρα εκει που ειχαμε στρωσει λιγο το μπουκωμα μας πηγε πισω.

Ο μικρος εχθες ετρωγε τα χερια του με μανια το εβαζα στο αριστερο στηθος και ετρωγε λιγο με κλαμα. Ηθελε μονο το δεξι, εβγαλα το αριστερο με θηλαστρο και πληγωθηκε η θηλη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια περαστικα σας,

Μαρια μην στεναχωριεσαι και εγω ξερω μια μπουμπου που ειχε το ιδιο προβλημμα και με διπλο παμπερς εστρωσε.

Εφη τελεια η καμπυλη σας.

Διαβαζω τις ωρες που κοιμουνται τα δικα σας και απορω εαν ο δικος μου δεν χορτενει. Ξυπναμαι ανα 1,5 ωρα εκει που ειχαμε στρωσει λιγο το μπουκωμα μας πηγε πισω.

Ο μικρος εχθες ετρωγε τα χερια του με μανια το εβαζα στο αριστερο στηθος και ετρωγε λιγο με κλαμα. Ηθελε μονο το δεξι, εβγαλα το αριστερο με θηλαστρο και πληγωθηκε η θηλη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τασσούλα μου η αλήθεια ειναι οτι τον πρώτο καιρό πήρε πολυ βάρος γρηγορα. Τον πρώτο μήνα πήρε πολυ πάνω απο ενα κιλό... Οσο για τον ύπνο την ημέρα δεν κοιμάται καθόλου παρα σκόρπια μισάωρο, αλλα το βράδυ είμαστε καλύτερα. Να πηγαίνετε βόλτες όποτε μπορειτε. Εμείς με το αυτοκίνητο κάναμε προχθές με τον άντρα μου και παλι μια ανανέωση την ένιωσα.

Τατιάνα μου λες να συνήθισα το βάρος;... Σκέφτομαι μηπως επειδή ψήλωσε πολυ κατανεμήθηκε κάπως το βάρος της γι αυτο δεν την νιώθω πια το ίδιο... Πως ειναι ο μικρούλης σου;

Μαγδα μου οι καμπύλες μας ευτυχώς σε ολα ειναι καλές, ειναι κι αυτο μια ανακούφιση... Τον μικρούλη σου μάλλον τον δυσκολεύει το μπούκωμα στο φαγητό, μπορεί να μην μπορεί να φάει καλά γι αυτο να ξυπνάει τόσο συχνά. Μηπως στο αριστερό δεν τον βολεύει η θέση τώρα που ειναι μπουκωμένος;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γλυκουλες μου καλημέρα!Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ενθάρρυνση!Κορίτσια,με ξεαγχωσατε τελείως! Βλέπω πως συμβαίνει συχνά και περναει! Θα κάνουμε και τον υπέρηχο μας και με την διπλή πάνα θα το εξαλείψουμε το προβλημα!

Νεραιδουλα μου,όχι ψυχή μου,μην μπαινεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι αρνητικά για τον θηλασμό!Ξέρω πως σε πονάει!Και γω όταν είχα σταματήσει στην πρώτη μου κόρη,ένιωθα χαλιά!Μου έλειπε ή επαφή που είχαμε!Αλλά είναι θέμα χρόνου!Της έδωσε το πολυτιμότερο δώρο!Μακάρι να μπορούσες παραπάνω,αλλα δεν πειράζει!Μαρία μου,να είναι καλά το παιδί!Αυτό έχει σημασια!

Όσο για τα ml και το αν έχει αλλεργία! Πέραν ότι δεν πίνει πολύ,την ώρα του γεύματος κλαίει?Μπορεί να περνάει απλή φάση,μπορεί από το μπούκωμα! Θα το δεις!Αν και ειπες πως βελτιώνεται!

Vanz μου, ποσό χαίρομαι που ανακάμπτει ή μπουμπου μας!Άντε μωρέ,να αποφεύγεται νοσοκομεία και ταλαιπωρία!Αχ μωρέ πουλάκι μου,τι αγωνία θα πέρασες!Περαστικά και αγύριστα να είναι!

Τασούλα μου,δεν πειράζει που δεν βγηκατε!Θέλεις και συ χρόνο να ξεκουραστείς!

Σήμερα,όπως ειπες!

Πάντως,έχω γνωστή μου,που και τα 3 παιδιά της τα θήλαζε μόνο από 1 στήθος,χωρίς να έχει πρόβλημα!Και γενικώς,πολλά μωρά προτιμούν μόνο 1 στήθος!Σίγουρα και το δικό σου έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του παιδιού!Αλλά και τα 70 που εβγαλες δεν είναι ένδειξη ότι μόνο το έχεις!Έχεις πολύ παραπάνω!Το γάλα που αντλούμε αντίστοιχει σε μια μικρή ποσότητα από αυτή που πίνει το παιδί ή που γενικώς έχουμε στο στήθος!

Τατιάνα μου,γιατί βρε καμάρι μου θα γυρίσεις τόσο νωρις στη δουλειά?

Τι κάνει ο μπεμπουκος μας?

Μάγδα μου, καλή ανάρρωση καλή μου! Αχ αυτό το φάγωμα των χεριών!Το κάνει και ή δικιά μου και νομίζω πως θέλει να φάει,αλλά το κανει μόνο για να πιπιλισει!

Ανακαλύπτουν τις δυνατότητες τους!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εφουλα μου,μην αγχωνεσαι μάτια μου!Καταρχήν,όπως ΕΠΕ ή Τατιάνα μας,συνηθησες το βάρος της!Επίσης,έβαλε πολλούς πόντους,είναι αρκετά ψηλή!Τα μωρά που θηλάζουν,δεν παίρνουν πάντα 1 κιλό κάθε μήνα!Και φυσικά,ποτέ δε θα συγκρινεις το ένα μωρό με το άλλο και τις καμπύλες!Νομίζω πως σε αποκλειστικό θηλασμό οι καμπύλες είναι διαφορετικές!

Σίγουρα θα έχει παρενέργειες από το εμβόλιο,και μια από αυτές είναι ή ολιγοφαγια ή ή γκρίνια!

Μαμά,σε ευχαριστώ παρά πολύ,που μπήκες στον κόπο να μου στελεις αυτό το μήνυμα! Μου δίνεις θάρρος καλή μου!Να χαίρεσαι το μωρακι σου!Εμεις θα τα λέμε και στο άλλο θεματακι μας!:eek:

Συγχωρέστε μν ε αν ξεχνώ καμία!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Δυστυχώς από τις 5 δεν εχει κοιμηθει λεπτό.. Νυσταζει ομκαημενος παααααρα πολύ αλλά μάλλον πονάει... Με ειπε η παιδιατρος να δωσω κ ντεπον παναντολ οτι εχω αν πονάει... Οπότε θα δω πως θανειναι αυτη την ωρα κ θα δωσω...

Βασικα ρε κοριτσια αν ειχε κατι στα γαλακτοκομικά κ στην αρχη που ετρωγα φετα τυριά τυροπιτες κτλ δεν θα ειχε πάλι κάποιους πόνους? :/ αρα ειναι κάτι καινουριο... Αχ δεν ξερω τι να κανω... Το βραδυ εκεί που τον ειχα αγκαλιά ξεκινησε ενα κλάμα σαν να μου λεει βοήθησέ με.... :( βασανιζετε και πονάω.... :'(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...