Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!

Μπαίνω στα γρηγορα να σας πω μια καλησπέρα και να ευχηθώ δύναμη και υπομονή για την καθε καινούργια μερα που έρχεται!

Τα μωρά μας θέλουν να εισπράτουν κύματα αισιοδοξίας και ηρεμίας απο εμάς και πολλές αγκαλιές κι ας ακούμε συνέχεια οτι έτσι τα κακομαθαινουμε! Εγώ βασικά εχω βαρεθεί να το ακούω οτι εχω κακομάθει τη μικρή και θέλει συνέχεια αγκαλιές, αλλα εγώ ξέρω οτι εχει ανάγκη να με νιώθει όπως ανάγκη εχω και εγώ τη δικιά της αγκαλιά για να βγάζω τη μερα και τη νύχτα εις πέρας!

Αύριο έχουμε γιατρό και εχω ενα άγχος και για το εμβόλιο και για το βάρος ποσο θα ειναι, γιατι τις τελευταίες μέρες κάπως εχει αλλάξει τις ώρες που τρωει, τη διάρκεια... Βέβαια μπορεί να ειναι επειδή μεγαλώνει... Θα δουμε...

Το νου σας για τα μωρά σας και τον εαυτό σας!

Καλο βράδυ και καλο ξημέρωμα να έχουμε!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια..σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα χρονος για να γραψω ελαχιστος.Εμεις περναμε ιωσουλα μαλλον και δεν τρωει το πουλακι μου,40 μλ σε καθε γευμα,την κοιμιζω στην αγκαλια κ την ταιζω λιγο ακομα οταν κοιμαται κ δεν καταλαβαινει.Εχω παραμελησει κ την μεγαλη κ νιωθω τυψεις,αλλα δεν προλαβαινω ρε γμτ.Ποτε θα μεγαλωσει το μωρο λεω συνεχεια γιατι κοντευω να πεθανωαπο το αγχος μου,ολο κατι συμβαινει κ εγω τα παιρνω ολα πολυ βαρια..φιλια στα μπεμπακια σας

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Γεια σας κοριτσακια!

Μπαίνω στα γρηγορα να σας πω μια καλησπέρα και να ευχηθώ δύναμη και υπομονή για την καθε καινούργια μερα που έρχεται!

Τα μωρά μας θέλουν να εισπράτουν κύματα αισιοδοξίας και ηρεμίας απο εμάς και πολλές αγκαλιές κι ας ακούμε συνέχεια οτι έτσι τα κακομαθαινουμε! Εγώ βασικά εχω βαρεθεί να το ακούω οτι εχω κακομάθει τη μικρή και θέλει συνέχεια αγκαλιές, αλλα εγώ ξέρω οτι εχει ανάγκη να με νιώθει όπως ανάγκη εχω και εγώ τη δικιά της αγκαλιά για να βγάζω τη μερα και τη νύχτα εις πέρας!

Αύριο έχουμε γιατρό και εχω ενα άγχος και για το εμβόλιο και για το βάρος ποσο θα ειναι, γιατι τις τελευταίες μέρες κάπως εχει αλλάξει τις ώρες που τρωει, τη διάρκεια... Βέβαια μπορεί να ειναι επειδή μεγαλώνει... Θα δουμε...

ολα καλα θα πανε στο γιατρο!!

Τι ωραια που τα ειπες.. αλλωστε ποσα χρονια θα εχουμε το προνομιο ν τα εχουμε στην αγκαλιτσα μας?? Ας τα χορτασουμε τωρα γιατι μεγαλωνουν γρηγορα...κι εμεις θα ειμαστε ευτυχισμενες μανουλες που τους προσφεραμε οτι καλύτερο εχουμε...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπερα κοριτσια..σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα χρονος για να γραψω ελαχιστος.Εμεις περναμε ιωσουλα μαλλον και δεν τρωει το πουλακι μου,40 μλ σε καθε γευμα,την κοιμιζω στην αγκαλια κ την ταιζω λιγο ακομα οταν κοιμαται κ δεν καταλαβαινει.Εχω παραμελησει κ την μεγαλη κ νιωθω τυψεις,αλλα δεν προλαβαινω ρε γμτ.Ποτε θα μεγαλωσει το μωρο λεω συνεχεια γιατι κοντευω να πεθανωαπο το αγχος μου,ολο κατι συμβαινει κ εγω τα παιρνω ολα πολυ βαρια..φιλια στα μπεμπακια σας

ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα!!!

Θα δεις που θ μεγαλωσει κ θα παιζουν παρεουλα κ δν θα το πιστευεις...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαίρη μου και εγώ περιμένω να μεγαλώσει το μωρό για να παίζουνε μαζί με την μεγάλη μου αλλά προσπαθώ να μην χάσω το μεγάλωμα της και τα κατορθώματα της!!! Η μεγάλη μου το έχει πάρει καλά και τώρα που μεγαλώνει το μωρό και αρχίζει τα δικά του ενθουσιάζεται!! Το μωρό σου πίνει πάρα πολύ λίγο!! Ψαξτο μήπως να αλλαξεις γάλα!!! Μήπως είναι αλλεργία!!

Έφη μου μην ακούς και εσύ κανέναν τώρα χτίζουμε ανθρώπους που ζητάνε από εμάς μόνο αγάπη και ασφάλεια μέσω της αγκαλιας!!! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους την παρέχουμε απλόχερα!!! Αύριο όλα καλά θα πάνε στον γιατρό μην ανησυχεις καθόλου!!! Περιμένουμε νέα σας!!!

Αγάπη περαστικά σας και πάλι!! Τώρα στις γιορτές που θα σταματησετε τα σχολεία θα αναρρωσετε λογικά όλη η οικογένεια!! Έχετε βασανιστεί γλυκιά μου από την αρχή είστε συνέχεια άρρωστοι!!!

Κορίτσια δεν θα έχω την δυνατότητα να αντλω στην δουλειά γιατί δεν υπάρχει χώρος κατά βάση εκτός απο κοινόχρηστες τουαλέτες με συνεχόμενη κίνηση και δεν μου αρέσει η ιδέα!!! Ούτε βέβαια θα μπορουσα να αφήσω το πόστο μου παραπάνω απο 5 λεπτά!!! Μόνο όταν θα δουλεύω απόγευμα που υπολογιζω οτι θα γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα άρα και πάλι δεν σωζομαι!!!

Μαρία τι γλυκιά η μεγάλη σου!!! Περιμένει την αδελφουλα της να μεγαλώσει να παιζουν ε;;

Γιατί άραγε δεν σου τρώει έτσι ξαφνικά;; και εμείς έχουμε φρονιμίτη και βάζουμε όλο το χέρι στο στόμα αλλά η όρεξη μας έχει αυξηθεί!! Παρακολούθησε το λίγο!!

Κορίτσια δεν θέλω να αμφισβητησω τις μεθόδους που σας ειπαν οι γιατροί σας απλά μου κάνει εντύπωση να λένε σε μωρά εκνευρισμενα να τα βαραμε στο πωπουδακι ακριβώς επειδή μπορεί να μας φύγει πιο δυνατά όταν δεν ηρεμούν που όπως κατάλαβα συνέβει και στις 2 σας που χρησιμοποιήτε αυτή την τεχνική!!

Εμείς πάμε 6η μέρα χωρίς κακά και πριν κοιμηθεί είχε πολλά αέρια και ούρλιαζε!!! Ηρεμεί πολύ με τον θηλασμό!! Αύριο θα πάρω τον παιδίατρο!! Σήμερα το παρακανα, έφαγα φακή και χορτοπιτα και κέικ σοκολάτας!!! Εδώ εγώ και μου πέσανε βαριά!!! Απο αύριο πάλι αποχή και ελαφριά διατροφή!!! Πήρα και 1 κιλό....

Στεναχωρηθηκα τόσο που με την απάθεια του άντρα μου πολύ εκλαιγα βραδιατικα. Δεν μπορω να δεχτώ την αναισθησία του....το μωρό ούρλιαζε γιατί ποναγε και την ώρα που του αλλαζα πάνα κατουρησε και γέμισε και έπρεπε να την γδυσω να την αλλάξω και αυτός μου έλεγε να την κάνω να σταματήσει να ουρλιάζει γιατί θα ξυπνήσει την μεγάλη..... λες και έχουν κουμπί!!! Της έβαλα το body αρον άρον και την πήρα αγκαλιά να θηλασει να ηρεμήσει. Είπα στον άντρα μου να της βάλει το φορμακι έτσι όπως θηλάζει για να μην αρρωστήσει αφού είναι γυμνουλα και μου απάντησε οτι δεν μπορεί γιατί θέλει να κοιμηθεί......:shock::shock::shock: επεμεινα γιατί κρύωνε το μωρό τουλάχιστον να με βοηθήσει αφού δεν μπορώ με ένα χέρι και γύρισε την πλάτη και μου είπε να την κόψω να της το φορέσω και να συνεχίσω..... Αυτό έκανα τελικά και πλανταξε πάλι στο κλάμα όταν την εκοψα και μέχρι να την ντυσω και να την ξανά βάλω!!! Δεν ηταν τραγικό;; μα να τσαντιστει με το μωρακι που πονάει;; μα να το αφήσει να κρυώνει;; μα να με κατηγορεί που την αλλαξα και δεν την άφησα βρεγμενη;; να προσθέσω οτι αυτό έγινε οτι ξαπλωναμε δεν είχαμε ακόμα κοιμηθεί!!! Νομίζω οτι δεν μπορώ να τα καταπινω όλα κορίτσια είναι και αυτός πατέρας και έχει ευθύνες!! Τόσο καιρο τώρα δεν έχει σηκωθεί-ξυπνησει ούτε μια φορά, δεν τον έχω ενοχλήσει καθόλου, δεν την έχει αλλάξει ποτέ..... Δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια συμπεριφορά και δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!!!

Καλό βράδυ!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασουλα κανε υπομονη. Εγω δινω χαμομηλι κ βοηθησε στη δυσκοιλιοτητα του δικου μου. Οσο για τους αντρες εχεις δικιο...Εδω εμενα που ειχαμε 10 χρονια να κανουμε παιδι κ ταλαιπωρηθηκαμα με τις εξωσωμ ηρθε στιγμη που εκνευριστηκε ενα βραδυ που το μωρο εκλαιγε ασταματητα κ του φωναξε λες κ το μωρο θα καταλαβαινε. Βεβαια το μετανιωσε μετα. Τα βραδια σηκωνομαι μονο εγω πλεον. Εκεινος πλεον δεν αντεχει. Αλλα εμεις ειμαστε αλλιως οι μητερες. Εχουμε την υπομονη να ηρεμησουμε τα μικρα μας ενω εκεινοι βγαζουν νευρα κ τα μεταφερουν στο παιδι.

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κανετε;;

Εμεις εχθες περάσαμε μια μέρα παλι χωρις υπνο!! Το πουλάκι μου να νυστάζει και το ματι να ειναι γαριδα!! Πρεπει να ξεκινησω παλι να πινω χαμομηλι!! Σημερα γιορταζει ο μπαμπας μου και απο του χρονου πρώτα ο Θεός και ο αγγελος μου!! Βρε κοριτσια.. φοβάμαι ακομα να τον πιάσω καλα καλα μη τον ζουλήξω απο τις πολλες αγκαλιες.. Ο γελαστουλης μου ειναι ενας γλυκας!!

Μαρακι μου χαίρομαι που επεστρεψες! Οσο μπορείς μην χάνεσαι!!

Για το νερο στην πολυκατοικια οτι και να πω ειναι λιγο!! Λες και ειμαστε στρατος!! Θα παω αυριο στον εισαγγελέα και θα δω τι θα γινει.. Φανταζεστε να μην εχεις την δυνατοτητα να κανεις μπανιο οποτε θέλεις;; οταν ειχα 40 πυρετο τα χλιαρα ντουζ με εσωσαν! Για το μωρό δεν ξέρω τι με επιασε! Μαλλον που ειχα να βγω μερες και ημουν ολομοναχη παλι για μέρες... αλλα πλέον θα βαραω ντουλάπια.. αν δεν φοβομουν για τα μωρά μου θα εσπαγα και πραγματα αλλα φοβάμαι μη μου πατησουν κανένα γυαλάκι!! Ειμαι νευρικός ανθρωπος το ξέρω.. αλλα ειμαι και πολυ κουρασμένη ψυχικά..

Ο αδελφος μου παιρνει τα χαπια του και προσποιειται οτι κάνει διαιτα! Δυστυχως ασχημο πράγμα να εισαι καλοφαγας!!

Για τα ψυχολογικά σου δεν ξέρω τι να σου πω.. Ειναι ασχημο πράγμα να μην μιλάς με τους δικους σου, αλλα ξέρω επισης ότι όταν σε πνιγει το δίκιο, δεν εχεις καμια ορεξη να μιλησεις!! Οτι σε φωτίσει ο Θεος απο εκει και πέρα!!

Για το τσιγάρο και εγώ ημουν κατά και μια φορά έκανα μισο πάνω που ειχα θηλάσει. ως εκει. Σημερα το πως κρατηθηκα να μην πάρω ενα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΤΙΙΙΟΟΟΟΟ ποτηρι καπουτσινο να το φχαριστηθώ με το κρυο που ειχε! Ουτε τον ελληνικο δεν αντεχει το παιδι μου.. ποιο;; το παιδι μου!! Που για να κάνουμε NST επρεπε να πιω καφε για να ξυπνησει!!

οι υπολοιπες σε λιγο .. εχω κοσμο

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα κορίτσια! :)

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι ποια είπε τί και θα αναφερθώ σε όσα θυμαμαι!

Χαμομήλι του δίνω και εγώ αν τον δω να ζορίζεται για να μαλακώνει η κοιλιά του θεωρώ ότι τον βοηθάει! Δεν το συνηστούν οι παιδίατροι γιατί θεωρητικά το παιδί χάνει ένα γέυμα! Εγώ δεν του δίνω πολύ και μετά απο λίγο τον τάιζα και όσο μου έπινε.

Για τα κακά εμένα μου είχε πει ο γιατρός να του βάλω λίγο λαδάκι στον πωπό για να τον βοηθήσω - το είχε αναφέρει και μια άλλη κοπέλα αν θυμάμαι καλά με μπατονέτα αν θυμάμαι το έκανε - αλλά εμένα μου είχε πει με το θερμόμετρο όπως όταν του παίρνουμε θερμοκρασία! τώρα δεν ξέρω αν αυτό τον είχε βοηθησει ή ο συνδυασμός όλων! και εγώ σηκωνα τα πόδια έτριβα κοιλιά και πλάτη και τον έβαζα μπρούμυτα στα πόδια μου να πιέζεται η κοιλίτσα του αλλά όχι το στομάχι του και του έτριβα την πλάτη. Για το να χτυπάμε ελαφρά το πάμπερς δεν ξέρω απο σας το έχω ακούσει εδώ και μπορεί να είναι καμιά καινούργια μέθοδος, τι να πω! ο κάθε γιατρός έχει το δικό του σύστημα και εμείς απλά κάνουμε αυτά που μας λένε! Πάντως σίγουρα το παμπεράκι απορροφά τους χτύπους για αυτό δεν ξέρω και αν βοηθάει!

Και σίγουρα όταν έχουμε νεύρα καλό είναι να τα ξεσπάμε όπου αλλού μπορούμε είτε σε αντικείμενα ή σε κάποιον που ξέρουμε ότι μετά το ξέσπασμα θα μας ξαναμιλήσει γιατί μας καταλαβαίνει! εγώ όταν δεν είμαι καλά ο πρώτος άνθρωπος που την πληρώνει πάντα είναι η αδερφή μου!!! η οποία αφού τα έχει ακούσει και της έχω κλείσει και το τηλέφωνο! με παίρνει μετά απο πέντε λεπτά και μου λέει εντάξει είσαι τώρα!!! :) Το ίδιο έκανα και εγώ όταν είχε τα παιδιά της μωρά και τώρα ακόμα μολις ζορίζεται με παίρνει - για να σας προλάβω :) ο άντρας μου είναι στην δουλειά αλλιώς δεν θα την γλίτωνε! με βλέπει αν τον κοιτάξω κάπως ξέρει ότι είμαι καζάνι που βράζει και τι τον περιμένει!

Κορίτσια!!!! πάρτε τα μωρά σας αγκαλιά τώρα που μπορείτε! μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και δεν θα το καταλάβετε! Εμένα τώρα έχει αρχίσει να φτιάχνει το πρόγραμμα του και έχει αρχίσει να παίζει περισσότερο μόνος του να κοιμάται χωρίς να έχει ανάγκη την αγκαλιά. Τον βάζω κάτω και μετά απο λίγο αφού μιλάει μονος του κοιμάται! και κάπως μου φαίνεται μερικές φορές! Μην ακούτε τους άλλους, και αυτοί ότι ακούνε απο άλλους αναμασάνε! Εμένα η γιαγια μου - είναι και μεγάλη γυναίκα και άλλης εποχής - κάθε φορά μου λέει μην τον μαθαίνεις στα χέρια και μην τον βάζεις στο κρεβάτι, αλλά εγώ της λέει εντάξει γιαγιά και μετά κάνω τα δικά μου! δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να μας πει πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να μας συμβουλεύσει ναι αλλά απο κει και πέρα εμείς κρατάμε μόνο ότι θεωρούμε ότι ταιριάζει στα δικά μας παιδιά! Εγώ τον μικρό τον έβαζα στο κρεβάτι απο όταν ήταν ημερών και είμασταν οι δυο μας μόνο! Ήθελα να μην αποκτήσει το σύνδρομο της θερμοκητίδας και να νιώθει ότι του λείπει η αγκαλιά της μαμάς! Όταν γυρίσαμε στο σπίτι μας δεν είχε πρόβλημα να κοιμηθεί στο καλάθι μόνος του! Τον έπαιρνα στο κρεβάτι μας μόνο όταν είχε γκρίνια την νύχτα και δεν ήταν καλά, αλλά έβλεπε ότι ήταν και ο μπαμπάς του εκεί, δεν θέλω να μαθαίνει στο κρεβάτι μόνο με μένα γιατί μετά δεν ξέρω αν θα κοιμάται μόνος του και γιατί πρέπει να ξέρει ότι το κρεβάτι είναι της μαμας και του μπαμπά. Τώρα αν τον πάρουμε στο κρεβάτι δυσανασχετή γιατί έχει μάθει στην άπλα της κούνια του και πέφτει πολύ κλωτσιά! Μας τσακίζει! Μόνο για να χαιδευτεί για λίγο μπορεί να κάτσει αλλά όχι για να κοιμηθεί! Οπότε είμαι και εγω ήσυχη ότι του αρέσει στην κούνια και δεν έχει πρόβλημα! Αυτό όμως είναι αυτό που έκανα εγώ και έπιασε στο δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλα το ίδιο! Η κάθε μάνα έχει το δικό της στυλ μεγαλώματος του παιδιού ότι και να της λένει οι άλλοι!

Οσο για τους μπαμπάδες δεν θα το σχολιάσω γιατί θα ανεβάσω πίεση και δεν κάνει!!!! :) Πάντως βλέπω ότι λίγο πολύ όλοι ίδιοι είναι μην τους χαλάσεις την ηρεμία τους! Εγώ αφού του τα έψαλλα ένα χεράκι μαζεύτηκε αρκετά! Για να δούμε πόσο θα κρατήσει! Δεν είναι ότι δεν νοιάζεται για τον μικρό ίσα ίσα μερικές φορές με θεωρεί και σκληρή αν δεν πεταχτώ πάνω αμέσως με το παραμικρό κιχ! αλλά ώρες ώρες τον πιάνει και αυτόν κάτι! που να αδιαθετούσαν κιόλας!!!! :) Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να μας ρίχνει η συμπεριφορά τους! εγώ είπα ότι αν μου ξανακάνει κόνξες θα του τον δώσω αγκαλιά και θα φύγω απο το δωμάτιο να τους αφήσω μόνους τους αφού εκείνος όλα τα ξέρει και τα κάνει καλύτερα να δω τι θα κάνει!!!!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο και επειδή σας ζάλισα και επειδή πρέπει να φτιάξω γάλα σας αφήνω!!!! φιλάκια πολλά και υπομονή :)

U85pp3.png

Τασσουλα μου ετσι κ αλλιως υποαλλεργικο γαλα της δινω..ρωτησα τον γιατρο για το γαλα να δοκιμαζα αλλο αλλα μου ειπε αφου πηρε ενα κιλο σε ενα μηνα κ δεν βγαζει γουλιες η βλεννες δεν υπαρχει λογος,δεν ξερω τι να πω..εχει δυο μερες που δεν τρωει αλλα μαλλον εχει ιωση γιατι κ εγω ειμαι καπως με λαιμο κ πονο στα κοκαλα κ παιρνω συνεχεια παναντολ..αυριο το πρωι θα την ξαναπαω στον παιδιατρο,σημερα της εδωσα λιγο ντεπον κ εφαγε καπως καλυτερα μετα αρα καπου ποναει,νομιζω λαιμο εχει..πολυ στεναχωρια ρε κοριτσια,θηλασμος και παλι θηλασμος,αυτο το μπουκαλι ειναι βασανιστηριο

Κατερινακι να χαιρεσαι το μπαμπα σου και μελλοντικα κ τον γιοκα σου..

Αχ αυτοι οι αντρες,ολοι ιδιοι..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κορίτσια το παιδί μου είχε γίνει ένα άλλο παιδί απο τους πόνους!!! Υπέφερε!!! Του έβαλα υποθετακι βρεφικό και μέσα σε ένα λεπτό ενεργηθηκε και κοιμάται απο τις 15.30 με ενα διάλειμμα για θηλασμό!!! Κοιμάται γαλήνια επιτέλους!!! Ηταν η 6η μέρα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Αγάπες μου συγνώμη δε προλαβαινω να γραψω σας διαβαζω ομως! Εμείς πηγαμε σημερα στην παιδιατρο μας εδωσε προβιοτικα (σωστα το λέω?) γιατι ο μικρος υπεφερε.. Δεν φταιει τιποτα λεει στη διατροφή μου αλλα τα δημιουργει ο οργανισμος του μωρού (θα ειχε κ περιεργα κοπρανα αν τον πειραζε κατι ή δε θα εκανε κακακια). Παρολα αυτα αλλες 3 βδομαδες να μην τρωω γαλακτοκομικα κτλ! Ε τι να κανουμε θα το κανουμε!

Δεν εχω κουραγια να σας γραψω μια μια ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ..Αυριο μεθαυριο θα επανερθω σας το υποσχομαι! Φιλιαααα! Καλό βράδυ!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κοριτσια καλησπερα , θα σας γραψω βιαστικα, εχω λεπτα στη διαθεση μου !

Εμείς καναμε το εμβολιακι μας , ολα καλα.!

Το θεμα με το βαρος μας ετρεξε πολυ γ αυτο χαθηκα! Αν δεν παιρναμε βαρος αυτη την εβδομαδα θα καναμε εισαγωγη στο νοσοκομειο. Τελικα μετα απο φουλ θηλασμο, αντλησεις και ταισμα με σκονη υπερθερμιδικη για ελλιποβαρη μωρα βαλαμε αλλα 250 γρ κ φτασαμε τα 4050. Η γιατρος ηρεμησε και την παρακολουθουμε...

Παντως ολες αυτες τις μερες , αυπνη , μεσα στη νυχτα με το μωρακι μου αγκαλια, λιγο απο το κινητο ή facebook ή εδω εσας διαβαζα...

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κανετε;;

Εμεις εχθες περάσαμε μια μέρα παλι χωρις υπνο!! Το πουλάκι μου να νυστάζει και το ματι να ειναι γαριδα!! Πρεπει να ξεκινησω παλι να πινω χαμομηλι!! Σημερα γιορταζει ο μπαμπας μου και απο του χρονου πρώτα ο Θεός και ο αγγελος μου!! Βρε κοριτσια.. φοβάμαι ακομα να τον πιάσω καλα καλα μη τον ζουλήξω απο τις πολλες αγκαλιες.. Ο γελαστουλης μου ειναι ενας γλυκας!!

Kitty μου να τους χάιρεσαι! Διονυσης?

Για τις ξυλίτσες γλυκουλα μου οτι εγινε εγινε... Θέλει υπομονη να έχουμε... :-D Σιγουρα εχεις κανει τοσαααα καλα πραγματακια για το μωρακι σου που εισαι η καλυτερη μανουλα του κοσμου !

Για το τσιγαρο εγω θα σου ελεγα οχι ! Κρατησου! Εγω εκανα ενα καπνο την ημερα !!! Και τωρα τιποτα κι αισθανομαι πολυ καλυτερα! Δεν λαχανιαζω, δεν μυριζω, δεν ξοδευω τοσαααα λεφτα επίσης !!!:wink:

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Προσπαθω να σας διαβασω ολες. Τρεχω κ δεν προλαβαινω. Νυσταζω κ ειμαι πολυ κουρασμενη. Εμενα εχει δυσκοιλιοτητα ο μικρος. Του δινω χαμομηλι κ περιμενω. Απο τι προκαλειται βρε κοριτσια; Εμβολιο θα κανουμε την αλλη εβδομαδα κ το εχω αγχος για πυρετο κ τετοια. Ηθελα επισης να ρωτησω συμπληρωμα ποσο δινεται εσεις; εμενα τωρα τελευταια δεν το θελει καθολου.

Domino μου εγω δίνω μετα απο θηλασμο παντα όσο πιει. Φτιαχνω ενα 120 ml κ συνηθως καθαριζει τα 90 4-5 φορες το 24ωρο.

Κοριτσια μου θελω ν σας απαντησω αλλα δν προλαβαινω τωρα...

Μια γρηγορη ερωτηση.. ασπρα κομματακια στα κακα ειναι βλενα η απεπτο γαλα?

Θα ξαναμπω συντομα να σας γραψω...

Φιλια!!!

Anath Ασπρα κομματακια στα κακα μου ειπε η παιδιατρος ειναι γαλα που δεν εχει χωνεψει αλλα ειναι φυσιολογικο οπως κ στις γουλιτσες αν δεις πηχτο γαλατακι ειναι το γαλα που ηρθε σε επαφη με το εσωτερικο του στομαχου και τα υγρα του.

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε μανουλες?Μου λειψατε!Προσπαθω να σας παρακολουθω,αλλα αδυνατον καθες φορα!:(:)

Εμεις ειμαστε καλα!Η μπεμπα αναπτύσσεται κινητικα,χαμογελαει με το ακουσμα της φωνης,βγαζει κραυγουλες,λεει ''αγκου'' και εκει που λιωνωωωωω ειναι οταν γυρναει και κοιταει την αδερφουλα της...κοριτσια τετοιο βλεμαααα,θαρρεις και καταλαβαινει!Εννοειτε πως δεν ισχυει κατι τετοιο:rolleyes:!Και η μεγαλη εχει τοσο πλακα,παει απο πανω της και αρχιζει να της λεει''τι ειναι κουκλα μου,κανε αγκουυυ,μαμαααα μου χαμογελαει''!Τρελαινομαι!Την Παρασκευη εχουμε το πρωτο της εμβολιο!Συνεχιζουμε μικτη διατρφη,ενω 2 με 3 φορες μεσα στη μερα θηλαζει αποκλειστικα!Το βραδυ ξυπναει ανα 3 με 5 ωρες!

Η μεγαλη μου,το τελευταιο διαστημα δεν τρωει καλα!Δε ξερω τι να κανω!Πρεπει να την ζορισω πολυ!Και δεν μπορω να καταλαβω εαν το κανει επιτηδες ή εχει καποια ενοχληση!Βεβαια,βγαζει και τον τελευταιο τραπεζιτη!Ισως γι αυτο!Ασε που μου λεει συνεχει πως ποναει η κοιλιτσα της!Τι να πιστεψω!Ξερω,πως τα παιδια σε αυτη την ηλικια σκεφτονται και λενε πολλα περιεργα πραγματα!Θα την δει η παιδιατρος την Παρασκευη!

Εγω,μια φορα τη μερα(δεν επιτρεπω παραπανω στον εαυτο μου),πεφτω πολυ ψυχολογικα!Εχω να μιλησω με τους γονεις μου 2 βδομαδες!Ουτε ενα τηλεφωνο,να δουν τι κανουν τα μικρα!Τοσος εγωισμος!Και γω ειμαι εγωιστρια,δεν παιρνω τηλεφωνο,αλλα μετα απο τον χαμο που μου δημιουργησαν,πως να παρω?Μιλησε με τον αδερφο μου η μητερα μου και γυρισε και του ειπε''Η Μαρια μας εχει χεσμενους''!Τι ωραια κουβεντα!!!!:cry:

Οσο μπορω θα μπαινω κοριτσια μου!Παω να διαβασω τα νεα σας,οσο λειπει η μεγαλη!Πηγε με τον αντρα μου σε ενα χριστουγεννιατικο παρκο!Διοργανωσε η διευθυνση στην οποια δουλευει,δωρεαν εισοδο και παιχνιδι για τα παιδια!

Μπραβο Hope μου για τα κοριτσακια σου ! Ευτυχια ! Το κανατε το εμβολιο?

Καλησπέρα κορίτσια! Πάλι δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ειμαι πτώμα απο την κουραση... Ονειρεύομαι τη στιγμή πιυ θα μπορέσω να κανω μασάζ. !!!

Τα μωράκια μου ειναι το ίδιο. Σημερα που πήγα στον παιδικό ολα σχεδόν τα μωρά βήχα να.

Ο μικρουλης μου έχει ελαφριά βελτίωση Δόξα το Θεο. Συνεχίζουμε αυστηρά με τις οδηγίες του γιατρού. Φιλακια κ υπομονη σε όλες μας κορίτσια θα περάσουν οι δυσκολίες αυτές!

Μπραβο Αγαπη , Δοξα το Θεο οπως λες

Γεια σας κοριτσακια!

Effie μονο αγκαλιες ! Ψηφιζω υπερ ! Ευτυχως εμενα δεν εχει πεταχτει κανενας να μου πει κουβεντα , τιποτα ... όλη μερααααα ειναι πανω μου ! όλη μερα! Κιχ όλοι , μια φορα να τους στραβοκοιταξω... ειμαι αγρια !! Περα απο τη πλακα αυτη τη περιοδο της ζωης τους η αγκαλια τα βοηθαει να χτισουν ισχυρη προσωπικοτητα χωρις ανασφαλεια, με αυτοπεποιθηση και εμπιστοσυνη στους γονεις. Μετα τους 4-5 μηνες λένε ιο γιατροι μπορουμε να δουλεψουμε στην λιγο ετσι πιο ανεξαρτητοποιηση τους !!

Tatkoonouli Που είσια?

Κορίτσια το παιδί μου είχε γίνει ένα άλλο παιδί απο τους πόνους!!! Υπέφερε!!! Του έβαλα υποθετακι βρεφικό και μέσα σε ένα λεπτό ενεργηθηκε και κοιμάται απο τις 15.30 με ενα διάλειμμα για θηλασμό!!! Κοιμάται γαλήνια επιτέλους!!! Ηταν η 6η μέρα!!

Ταλαιπωρηθηκε το γλυκουλι αλλα όλα τελεια!

Τι είναι αυτά τα προβιοτικα που παίρνετε;; και για ποιό λόγο;;

Εγώ σας λέω το μωρακι μου ηρέμησε και αναπληρωνει τον ύπνο που έχασε αυτές τις μέρες!!! Ξελαφρωσε και είχε μαζέψει πράγμα πολύ!!! Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να έχει δυσκοιλιότητα όμως, τι φταίει;;; κάνει η αλλεργία δυσκοιλιότητα;; δεν μπορώ νασ ελεγξω την διατροφή μου με τίποτα, τρώω συνέχεια και όλο βλακειες!!!

Vanz άντε να πάρετε τα πάνω σας με τα κιλακια για να μην βασανιστεί το μωρακι!!! Μπράβο πολύ καλά τα νέα σας!!! Έτσι να συνεχισετε γαλατάκι και αγκαλιτσα!!!

Μαίρη μακάρι να μην έχει κάτι το μωρακι σου και αν έχετε ιωσουλα να την περάσετε ανώδυνα!!! Να μας πεις τα νέα από τον γιατρό!!! Περαστικά και σε σένα!!

Κατερίνα να χαίρεσαι τον μπαμπά σου και τον γιό σου!! Να είναι και οι 2 γεροι!!!!

Μαριρεν εγώ έβαλα λαδακι με μια μπατονετα για να βοηθήσω το μωρό αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως!! Του έκανα κομπρεσες ζεστές, τρίψιμο στην κοιλιτσα,σήκωμα ποδιών δεν έπιανε τίποτα!!!

Και οι δικοί σας άντρες στον κόσμο τους δηλαδή;; μην στεναχωριεμαι ότι είναι μόνο ο δικός μου έτσι!!! Η αλήθεια είναι οτι είναι φοβερά πιεσμένος με την δουλειά, του χρωστάνε λεφτά και έχουμε πειστεί γιατί υπολόγιζε σε αυτά, έχει το μεταπτυχιακό και τρέχει, συν μαθήματα ισπανικών που έχει διάβασμα. Μου είπε αύριο να με πάει για φαγητό οι 2 μας χωρίς παιδιά αλλά εγώ σκέφτομαι πως να αφήσω το μωρό;; τι θα φάει;; είμαι παράλογη;; εσείς τι θα κάνατε;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Χθες πήγαμε στον καινούργιο παιδίατρο και μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι. Κάναμε το εμβόλιο και βάλαμε και μια τσιρίδα για λίγο αλλα μετα ολα οκ. Την εξέτασε κανονικά σαν πρώτη φορά και μας βρήκε μια χαρά. 4900 κιλά και 61 ύψος. Μου ειπε να μην ανησυχώ για το βάρος, επειδή εμένα μου φάνηκε λίγο, γιατι τα παιδάκια που θηλάζουν παίρνουν διαφορετικά το βάρος τους. Για τα αέρια ειπε οτι ειναι φυσιολογικό αφού ακροαστηκε και την κοιλιά της και οτι θα συνεχιστούν για λίγο καιρό. Τα κακά φυσιολογικό να αλλάζουν χρώμα και επειδή και εμένα χθες ειχε άσπρα κομμάτια -κάποια άλλη κοπέλα το ειχε αναφέρει- κι αυτο φυσιολογικό. Τα χέρια που βάζουν στο στόμα ειναι επειδή αρχίζουν να εξερευνούν το σώμα τους και απο εδώ και πέρα σαλιάρες γιατι αρχίζουν πολλα σάλια. Βιταμίνη μου ειπε δεν χρειάζεται! Για τις ώρες ύπνου μου ειπε να μην την ξυπνάω και ας φτάνει 7ωρα, αυτη ξέρει καλύτερα πότε θέλει να σηκωθεί. Μου έδειξε και κόλπο να ρεύεται και όντως πιάνει και πολυ γρηγορα.

τασσούλα μου να πάτε για φαγητό! Το ζευγάρι πρέπει να μένει και μονο του. Αν το ταΐσεις πριν φύγετε και έχεις και αντλημένο νομίζω θα ειναι εντάξει. Οσο για τη δυσκοιλιότητα του μωρού δοκίμασε να πίνεις καθε μερα χαμομήλι, νομίζω βοηθάει...

Βούλα μου πολυ χαίρομαι που πάτε καλά με το θέμα της διατροφής! Και όσον αφορά τις αγκαλιές έτσι ακριβώς ειναι όπως τα είπες. Και οι γιατροί

λένε μεχρι τους 6 μηνες τα μωρά μας χρειάζονται. Απο εκει και πέρα φροντίζουμε να μην τα κακομάθουμε πολυ.

Τατιάνα μου ελπίζω να ηρεμήσει ο μικρούλης σας σύντομα. Για λίγο καιρό ακομα θα δυσκολεύονται τα μωράκια μας μετα τα στρώσει ο οργανισμός τους.

Μαίρη μου περαστικα στο μωράκι σου, ελπίζω να ειναι κατι ελαφρύ. Να το προσεχεις αν είσαι κι εσυ με ίωση. Πες μας νέα απο το γιατρό.

Κατερινακι να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου και του χρόνου με υγεία, υπομονή και πολλή αγάπη να γιορτάσεις και τον γιοκα σου! Τα μικρά μας απο εδώ και πέρα πολλές φορές άθελα τους τις περισσότερες φορές θα μας φέρουν στα όρια μας. Αλλα μαζι τους θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε τον θυμό και τα νεύρα μας ώστε να αντιμετωπίζουμε και αυτά και τους εαυτούς μας.

Αγάπη γρηγορα περαστικα σας. Δυστυχώς με τον παιδικό δύσκολο να αποφύγεις τις ιώσεις.

Μαρία μου όσο μπορείς να μπαίνεις να μας μιλάς, θα νιώθεις καλύτερα. Οσο για την ψυχολογία μερα με τη μερα βλέποντας τα μωρά σου να μεγαλώνουν δεν θα επιτρέπεις ούτε μισή φορά να πέφτεις ψυχολογικά.

Κορίτσια μεγαλώνουν γρηγορα, πολυ γρηγορα! Να σκέφτεστε αυτο και να μην αφήνετε στιγμές να χάνονται λόγω νεύρων, έλλειψης υπομονής, κακής ψυχολογίας κλπ.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...