Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα παρείτσα μου.. Τι κανετε?? πως είστε?? προσπαθω να σας προλάβω!!

Domino μου ολες ετσι ειμαστε καλήμου! Κ εμένα εχει πολλα πολλα αερια κ βασανίζετε.. Αναγκαστικά υπομονη κανουμε!

Κατερίνα μου κι εγώ ετσι κάνω στο ποπουδάκι κ ηρεμεί... Κι εγω τοτε που σας ειχα πει οτι βγηκα εκτος εαυτου κι εγω του εδωσα 2 πιο δυνατές (δε το σακατεψα κιολας το μωρό!!) και ειχα στενοχωρεθεί τοτε παααααρα πολύ! Μετα πηγαμε στην γιατρο κ ο μπεμπης ηταν καλά.. Τωρα που πολλές φορες με τρελαίνει κ κλωτσαει προσπαθω να τον κραταω πιο κοντά μου κ νατου κανω χτυπηματακια στο παμπεράκι αλλιώς οταν δε παει αλλο τον αφηνω τον ξαπλωνω κ τον Αφηνω να κλαψει μεχρι να ηρεμησω..(συνηθως ξυπναει κ ο αντρας μου κ τον περνει για λίγο..) μην λες οτι εισαι κακια ή άσπλαχνη μανα..εγω σημερα παλι φωναξα κ τον αφησα κατω έβρισα κ ερχεται ο αντρας μου κ μου λεει ξερω δεν ειισαι καλά κ σε κουραζει αλλά κ αυτό το μικράκι δε φταιει σε κάτι κ αμα μπορουσε θα σε χαιδευε κ θα σεφιλουσε... Αστον λιγο σε μενα μην τα βαζεις μαζί του.. Ειχε δίκιο.. Αυτο με κανει ομως κακιά ή ασπλαχνη;; Σε 5' σε πληροφορω τον ξανα πηρα αγκαλιά και μου εριχνε κατι χαμόγελα κ χαδάκια στην πλατουλα και πάτησα τα κλάματα από τη στενοχωρια που φωναξα κ απο τη χαρά που τον εχω γιο!! Εχουμε κάποια όρια ή πες τα κουράγια πουοταν τα περνάμε καλό ειναι να απεχουμε από τα μωρά μας για λίγο (πολυ λιγο ειναι φυσικά θα το δεις κ μονη σου!!) κ μετα θα επανελθουμε!! Εγω σκεφτικα ακομα κ οτι εχω πεσει σε επιλόχειο αλλά το αναιρεσα γιατι δεν εχω σημαδια ευτυχώς!

Τασσουλίτσα μου δεν φταινε τα γαλακτοκομικά... Εκανα αποχή κι εγώ 1 εβδομάδα κ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑΑΑ! Ε το πηρα αποφαση.. Θα τεντωθει ο μικρουλης μου κ δεν μπορω να κάνω κ πολλα....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρω οτι τα γαλακτοκομικά θέλουν ένα μήνα για να φύγουν από τον οργανισμό του μωρού και 15 μέρες από εμας!! Οπότε θέλει υπομονή για να δούμε διαφορά!! Αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολη αυτή η αποχή!!!

Domino όπως βλέπεις έχουμε θέματα όλες!!!

Κορίτσια εγώ πρώτη φορά το ακούω και στο ίντερνετ που έχω διαβάσει λέει μπρούμυτα στα πόδια μας και τρίψιμο κυκλικά στην πλατουλα αλλά αφού σας το έχουν πει θα ισχύει!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κοριτσια μου θελω ν σας απαντησω αλλα δν προλαβαινω τωρα...

Μια γρηγορη ερωτηση.. ασπρα κομματακια στα κακα ειναι βλενα η απεπτο γαλα?

Θα ξαναμπω συντομα να σας γραψω...

Φιλια!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βασω μου δεν έχω ιδέα! Μαλλον παρε τον παιδιατρο σου γιατι πρωτη φορα το ακουω και εγω.. και επειδη ειχα διαβασει ενα αρθρο με φωτογραφιες για τα κακα δεν ειχα δει κατι τετοιο!!

Τασσουλα μου οταν το πρωτοεκανε αυτο με τον πωπο η γιατρός ησυχασε σε δευτερολεπτα!! Λες και του πατησες κουμπι!!

Ντομινο μου εμενα πινει πολυ συμπληρωμα πλέον.. ή για να το πω αλλιως.. εγω ειμαι το συμπληρωμα του!! 150μλ εχει φτασει και τα 180!! Απο εχθες που μαλλον ή αλμα περνάμε ή καποιο κρυωματακι γιατι εχει και μυξουλες, ακομα και οταν τρωει εχει γκρινια και ενω πειναει διωχνει το μπιμπερο..

Τατιανα μου δεν μπορω να τον αφησω κατω να φωνάζει!! Το κανω για ενα λεπτό μονο.. δεν μου πάει καρδια!! Εννοειται οτι δεν ηταν τοσο δυνατες ωστε να του κανω κακο.. αντιθετως πρεπει να εφυγε αερας γιατι ηρεμησε μετά απο λιγο.. Εγω δεν εχω σχεδον καμια βοηθεια εδω και λιγες μερες και ο πατερας του παιδιου στον κοσμο του.. Το τι του εχω σουρει δεν λεγεται!! Του τα ειπα ολα οσα νιωθω.. ολα ομως.. αυτα που σκεφτομαστε και λεμε μεταξυ μας εδω;; εεε εγω του τα ειπα!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Βάσω μόνο μυξουλες μου έρχονται στο μυαλό, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!! Βλεννες θα τις καταλαβαίνει!! Μήπως εννοεις τα σπορακια που έχουν τα κακα;;

Κοίτα και εδώ!!

http://www.babycenter.com/baby-poop-photos?scid=momsbaby_20100518%3A2

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Ωχ δηλαδη να συνεχισω την αποχή! :/ εγινεεεε... Εμενα το τριψιμο στην πλατουλα δεν τον ηρεμει.. Αντιθετως το ποπουδακι ειναι μιουτ για τον μικρό!!

Βασω μου μηπως να μιλησεις με την παιδιατρο?! Πρωτη φορα το ακουω κι εγω..

Κατερινα μου τι σου ειπε? γιατι εμενα δεεεεν... Ισα ισα μου τη λεει κιολας, μιλάει κ απότομα.....:/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Επίσης κορίτσια πουθενά δεν μπορώ να βρω αυτό που λέτε για τον πωπο του μωρού!!! Παντού γράφει στην πλατουλα!! Αν βρείτε κάπου στειλτε μου link αλλιώς την αμφισβητω αυτή τη μέθοδο και την βρίσκω λάθος!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιανα μου πριν του τα πω ολα αυτα ηταν να δικαιολογηθει.. Οταν εχθες ειχα τη μεγαλη κριση με το μωρο που εκλαιγε αυτο, εκλαιγα κι εγω του τα ειπα... ε δεν μου ξαναμιλησε.. βεβαια εγω ειπα χοντρες κουβεντες.. δεν μασαω τα λογια μου.. το κακο ειναι οτι τα εννοουσα ολα.. στεναχωριεμαι που γιναμε ετσι αλλα δεν το μετανιωνω.. ειναι υπεροχο παιδι, με αγαπαει με τον τροπο του, αλλα κουραστηκα να ειμαι μονη στην πραξη. Για να κανει το οτιδηποτε θελει πιεση και γκρινια.. ε ειναι πολυ κουραστικό αυτο...

Τασσουλα μου πολλα που μπορει να κανουμε δεν τα λεει το ιντερνετ.. οπως με το λαδακι στην κοιλιτσα.. ειναι πρακτικα.. εγω μπρουμυτα με χτυπηματακια στην πλατη τον βαζω να ρευτει και απο τοτε δεν εχει πολλα αερια

Χθες σκεφτηκα να σταματησω τον θηλασμο ωστε να ξεκινησω τον καφε και το τσιγαρο μπας και καλμαρω

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Εγω μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε ν κλεισει τρια 24ωρα χωρις να κανει κακακια να του βαλω ενα βρεφικο υποθετο. Θα περιμενω κ σημερα κ αυριο...Κ εγω μονη μου ειμαι κοριτσια. Δεν εχουμε βοηθεια. Ο συζυγος δουλευει κ εγω ολη τη μερα τρεχω. Ειναι κ ζωηρουλης ο μικρος μας... Καλη δυναμη σε ολες σας.

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε μανουλες?Μου λειψατε!Προσπαθω να σας παρακολουθω,αλλα αδυνατον καθες φορα!:(:)

Εμεις ειμαστε καλα!Η μπεμπα αναπτύσσεται κινητικα,χαμογελαει με το ακουσμα της φωνης,βγαζει κραυγουλες,λεει ''αγκου'' και εκει που λιωνωωωωω ειναι οταν γυρναει και κοιταει την αδερφουλα της...κοριτσια τετοιο βλεμαααα,θαρρεις και καταλαβαινει!Εννοειτε πως δεν ισχυει κατι τετοιο:rolleyes:!Και η μεγαλη εχει τοσο πλακα,παει απο πανω της και αρχιζει να της λεει''τι ειναι κουκλα μου,κανε αγκουυυ,μαμαααα μου χαμογελαει''!Τρελαινομαι!Την Παρασκευη εχουμε το πρωτο της εμβολιο!Συνεχιζουμε μικτη διατρφη,ενω 2 με 3 φορες μεσα στη μερα θηλαζει αποκλειστικα!Το βραδυ ξυπναει ανα 3 με 5 ωρες!

Η μεγαλη μου,το τελευταιο διαστημα δεν τρωει καλα!Δε ξερω τι να κανω!Πρεπει να την ζορισω πολυ!Και δεν μπορω να καταλαβω εαν το κανει επιτηδες ή εχει καποια ενοχληση!Βεβαια,βγαζει και τον τελευταιο τραπεζιτη!Ισως γι αυτο!Ασε που μου λεει συνεχει πως ποναει η κοιλιτσα της!Τι να πιστεψω!Ξερω,πως τα παιδια σε αυτη την ηλικια σκεφτονται και λενε πολλα περιεργα πραγματα!Θα την δει η παιδιατρος την Παρασκευη!

Εγω,μια φορα τη μερα(δεν επιτρεπω παραπανω στον εαυτο μου),πεφτω πολυ ψυχολογικα!Εχω να μιλησω με τους γονεις μου 2 βδομαδες!Ουτε ενα τηλεφωνο,να δουν τι κανουν τα μικρα!Τοσος εγωισμος!Και γω ειμαι εγωιστρια,δεν παιρνω τηλεφωνο,αλλα μετα απο τον χαμο που μου δημιουργησαν,πως να παρω?Μιλησε με τον αδερφο μου η μητερα μου και γυρισε και του ειπε''Η Μαρια μας εχει χεσμενους''!Τι ωραια κουβεντα!!!!:cry:

Οσο μπορω θα μπαινω κοριτσια μου!Παω να διαβασω τα νεα σας,οσο λειπει η μεγαλη!Πηγε με τον αντρα μου σε ενα χριστουγεννιατικο παρκο!Διοργανωσε η διευθυνση στην οποια δουλευει,δωρεαν εισοδο και παιχνιδι για τα παιδια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ παλι!

Δεν τα ξαναειδα αυτα τα κομματακια αλλα απο αυτα που ειδα μαλλον βλενα-φλεμματα ηταν γιατι ταλαιπωρειται αυτες τις μερες..

Για την σταση μπρουμυτα στα ποδια ξερω οτι ανακουφιζει απο αερια κ κολικους, τριψιμο σε πλατουλα κ κοιλιτσα ξερω..τωρα για τον ποπο δν μ εχουν πει τιποτα αλλα ισως πιανει σε καποια μωρακια..τι ν πω..

Κοριτσια μην νιωθετε τυψεις απλα προσπαθηστε ν εκτονωθειτε αλλιως... αφηστε το μωρο σε καποιον κ βγειτε εξω ν ξεσκασετε.. το πολυ πολυ εκτονωθειτε στο συζυγο... θα το αντεξει!! Λογικο ειναι ν τρελαινομαστε κ να φωναζουμε που κ που..εγω δυστυχως το κανω στο μεγαλο μου γιο (ευτυχως οχι συχνα) κ στενιχωριεμαι τοσο πολυ.. παντως δν εχουν σχεση με επιλοχειο καταθλιψη ολα αυτα... μην το σκεφτεστε... εκει μιλαμε για ακραιες καταστασεις που απεχουν πολυ απο αυτα που λεμε τωρα..

Domino μου για το χαμομηλι δν ξερω αν κανει δουλεια αλλα εμενα οσοι παιδιατροι κ μαιες ξερω μ εχουν πει ν μην δινουμε τπτ στα μωρακια περα απο γαλα...βεβαια ειναι κ στον παιδιατρο...καποιοι δινουν ακομα βοτανα, καποιοι αλλοι τα απαγορευουν.. παντως δοκιμασε το υποθετο γλυκερινης αν υποφερει..θα σας βοηθησει..

Τασουλα μου οι παλιοι εχουν κολλημα με την αγκαλια..λες κ ειναι κτ κακο.. εξηγησε τπυς οτι δεν κακομαθαινεις το μωρακι..μαμα του εισαι.. την αγκαλια σου τη χρειαζεται.. ειναι απαραιτητη για την πνευματικη της αναπτυξη..ισα ισα εμεις οι δευτερομανουλες εχουμε τυψεις που δν προλαβαινουμε ν κανουμε περισσοτερες αγκαλιες...

Για την τραπεζα γαλακτος ειχα αγχωθει κι εγω πολυ.. βεβαια δν εχω ξεκινησει ακομα κ δν ξερω πως θ ειναι στην πραξη..ο γενικος κανονας ειναι αντληση 1,5 ωρα πριν το θηλασμο..βεβαια αυτο προυποθετει ν εχετε ενα σχετικα σταθερο προγραμμα θηλασμων.. ξεκινησε το χαλαρα κ αν δν σου βγει δν χαθηκε ο κοσμος..

Το καλυτερο ειναι αυτο που εκανε η συνυφαδα μου. Ζητουσε 15' διαλειμμα στη δουλεια κ αντλουσε..ετσι αδειαζε κ το στηθος κ δν πονουσε.. αλλα πρεπει ν εχεις συνεργα για αποστειρωση κ ψυγειο για τη φυλαξη..κ φυσικα χρονο κ χωρο για διαλειμμα.. μακαρι ν ηταν εφικτο για ολες τις εργαζομενες μανουλες

Κατερινα μου.....κανε ενα τσιγαρο κ δωσε του ενα γευμα μονο ξενο.... δν ειμαι καπνιστρια κ μην με βρισετε γι αυτο που ειπα... αλλα μπορει ν βοηθησει τη μαμα χωρις ν βλαψει το μωρακι...μια φορα μονο ε???

dph2p2.pngRGM7p2.png

Αγαπη μου,περαστικα σας βρε κοριτσι μου!Μα καλα,τι ιωση ειναι αυτη που σας βρηκε και δεν λεει να βελτιωθει η κατασταση!Φανταζομαι σε τι υπερενταση θα βρισκεσαι και συ!Υπομονη καλη μου!

Μαγδα μου,πως ειστε εσεις?Πως τα παει η μεγαλη σου με τον μπεμπη?

Περαστικα και σε σας καλη μου!

Τατιανα μου,του κανεις ασκησουλες του μικρουλη?Εγω της βαζω και κομπρεσα οταν βλεπω πως ζοριζεται πολυ,και τυλιγω την κοιλιτσα της καλα με την κουβερτουλα!

Επισης,και μενα οταν ρουφαει λαιμαργα απο το στηθος,παρατηρω πως εχει πιο πολλα αερια!

Τασουλα μου καλη,τι κανεις?Ματια μου,οπως ειπε η Μαγδα,μετα τους 2 μηνες θα ηρεμησουν τα μωρακια μας!Για ολες ισχυει το ιδιο!

Και μενα,υπαρχουν μερες που δεν ηρεμει με τιποτα!Ειναι τοσο μικρα ακομη!

Πως ειναι η μεγαλη σου?Καπου διαβασα πως,ενω θηλαζες σε εξωτερικο χωρο,σε κοιτουσαν περιεργα!Μην πω καμια κουβεντα!Εχουμε κανει τον θηλασμο δημοσια αιδο,ενω εαν περασει καμια γκομενα με τα βυζια εξω κοιταν και καμαρωνουν!Και μαλιστα οι ηλικιωμενοι!Αιιιιντε απο κει!Ξεχνουν οτι κι αυτους τους βυζαινε η μανα τους!

Και δεν καταλαβα,γιατι ντρεποσουν που ταιζες με το μπουκαλι?Αντε καλε!Τετοιο κολλημα ειχα και γω!Ντρεπομουν να βγαλω το μπουκαλι και αρχισουν οι αλλοι να σκεφτονται οτι δινω σκονη στο παιδι μου και αλλα τετοια!Πλεον τους γραφω ολους!Με ηρεμο και ωραιο τροπο,θα ταισω το παιδι μου,ειτε ειναι θηλασμος,ειτε ειναι μπουκαλι!

Θα μπορεις καμαρι να κανεις αντλησεις στην δουλεια?Η κολλητη μου οταν ξεκινησε να δουλευει,ξυπνουσε πιο νωρις και εβγαζε γαλα!Εαν μπορεις και συ,να το κανεις!

Ειναι φυσιολογικο να αργει να κανει κακα!Ειναι λογω θηλασμου!Οσο για το ρεψιμο,μπορει απλως να την ζοριζει πιο πολυ στα αερια εαν δεν ρευτει καλα!Καποια στιγμη θα το βγαλει μαζεμενο!Χιχιχι!

anath μου,ειστε παρα πολυ καλα σε κιλα,καλα σε υψος τι να πωωωωω....τελεια!Ειναι πολυ ψηλος καλε!Και μεις αυτο θα κανουμε,αλλα και τις γαστρεντεριτιδας,το οποιο ειναι στην κριση του καθε γονιου ενα θελει να το κανει ή οχι!Εμεις και στην πρωτη μου κορη,αλλα και στην 2η,θα κανουμε καθε μηνα απο 2 εμβολια!Δε ξερω εαν οι δικοι σας παιδιατροι εχουν αυτη την τακτικη!

Μαριρεν μου,μεγαλωσε πολυ ο μπεμπακος σας!Γλυκια μου,μηπως τρομαζει με τιποτα και ξυπναει ετσι αποτομα με κλαμα?Μπορει και να ποναει Μαρια μου,γιατι ειχες αναφερει πως ειχε σαλια,αρα μπαινει σε διαδικασια δοντιων!Μου ειχε πει μια γνωστη πως τον πονο που νιωθουν τα μωρα οταν βγαζουν δοντια δε θα θελαμε ποτε να τον νιωσουμε!Της το ειχε πει γιατρος!Σκεψου λοιπον,οτι μπορει να ποναει το πουλακι μου!Οσο για τον αντρα σου,μπορει να δουλευει,αλλα και συ χτυπας υπερωριες σπιτι!Ειναι πολυ κουραστικο να εισαι οοοολη την ωρα απασχολημενη!Γιατι ακομη ειναι μικρο,στο 3ωρο θα φαει,αλλαξε το,ταισε το,παιξε μαζι του,κοιμησε το και ενδιαμεσα φαε εσυ,κανε δουλειες,πλυσιμο,σιδερωμα,σκουπισμα!Βαλτου ορια καλη μου!Ναι μενα,κουραζεται,αλλα και συ θελεις λιγο χρονο για σενα!Ουτε 10 λεπτα για ενα μπανιο δεν αξιζεις?Ελεος!Συγνωμη που μιλαω ετσι,αλλα και συ δεν εισαι ρομποτ!

Κατερινα μου,ειναι δυνατον,ενω ξερουν πως εχεις μωρο στο σπιτι να μειωσουν τις ωρες?Ημαρτον Παναγια μου!Ασε που πρωτη φορα ακουω να ειναι και το ζεστο νερο μη αυτονομο!Δεν γινεται να ειναι η βανα για το ζεστο νερο παντα ανοιχτη?

Οσο για τον αντρα σου,πφφφ...τι να πω!Πιο παιδια γινονται απο τα μωρα!

Εσυ κοιτα να εισαι ηρεμη!Ποια το λεει ετσι?Χαχαχαχα!

Βρε συ,τι γινετε με τον αδερφο σου?Με το θεμα της υγειας του?

Κατερινα μουυυυυυ...μετα διαβασα και το αλλο μηνυμα!Μωρο μουυυυυυ...ακου σε με,εισαι πιεσμενη!Το μωρο σου,δε θα θυμαται αυτο που εκανες!Την αγαπη σου την παιρνει και με το παραπανω!Εισαι ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ψυχη μου!Υπεροχη μανουλα καρδια μου!Καλα εκανες και χτυπησες τα ντουλαπια!Σπαστα,μια ανακαίνιση θα ειναι οτι πρεπει τωρα!Το χερακι σου ειναι καλα?

Γλυκουλα μου,εχουμε νευρα,ειναι απο τις ορμονες!Ο παραμικρος θορυβος πολλες φορες μας αναστατωνει,οταν βλεπεις πως δεν αντεχεις,ακομη και να κλαιει,βγες εξω στο μπαλκονι,παρε ανασα,κλεισε τα ματια,και μετα μπες μεσα και παρτον αγκαλια!

θα συνεχισω μεταααα.....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρια μου...εγωιστες οικογενειακως ε? Δν μπορεις ομως κι εσυ ν υποχωρεις συνεχεια...κ να ακους κ τετοια λογια.. ελπιζω ν αναθεωρησουν μερες που ειναι...

Σε καταλαβαινω απολυτα με τη μεγαλη..μπορει ν ειναι τα δοντια μπορει ν ειναι ζηλια η απλα καποια φαση που θ περασει.. οσο για τις δικαιολογιες..εχουν πολυ πλακα.. ο δικος μου οταν κλαιει κ τον ρωταω γιατι μου δινει φοβερες απαντησεις οπως "δν μου αρεσουν τα ρουχα που φοραω".. ελπιζω λοιπον ν μην ειναι κατι σοβαρο...

Η μπεμπουλα σου υπεροχη...σιγουρα εχει μαθει τη φωνουλα της αδερφουλας της κ της αρεσει!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Ντομινο μου,η δυσκοιλιοτητα μπορει να οφειλετε σε κατι που εφαγες εσυ,στο ξενο γαλα(εαν δινεις),αλλα και πολυ απλα,να ειναι ετσι το παιδι!Η πρωτη μου κορη εκανε καθε μερα κακα,η 2η,μπορει να περασουν και 3 μερες!

Κατερινα μου,θα σου πω κατι,κι ας δεχτω κριτικη!

Ημουν πολυυυυυ αντιθετη με καπνισμα και θηλασμο!Επειδη και γω εφτασα στα ορια μου,με ασχημες αντιδρασεις,ξεκινησα το καπνισμα!Καθε μερα,με εναν μικρο ελληνικο,θα κανω και ενα με δυο τσιγαρα!Αυτα ειναι αμεσως μετα τον θηλασμο!Εαν περασει 3ωρο την θηλαζω,αλλιως δινω μονο ξενο!

Δε θα σου πω να το κανεις και συ,αλλα εαν το θελεις,μην πιεσεις τον εαυτο σου!

Και στο ξαναλεω,ημουν πολυ αντιθετη σε ολο αυτο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πάλι δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ειμαι πτώμα απο την κουραση... Ονειρεύομαι τη στιγμή πιυ θα μπορέσω να κανω μασάζ. !!!

Τα μωράκια μου ειναι το ίδιο. Σημερα που πήγα στον παιδικό ολα σχεδόν τα μωρά βήχα να.

Ο μικρουλης μου έχει ελαφριά βελτίωση Δόξα το Θεο. Συνεχίζουμε αυστηρά με τις οδηγίες του γιατρού. Φιλακια κ υπομονη σε όλες μας κορίτσια θα περάσουν οι δυσκολίες αυτές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...