Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ωχ κοριτσια υπομονη.. Τατιανα αυτο που ειπες συμβαινει.. ρωτησα την παιδιατρο για τα αερια κ μου ειπε οτι τρωει λαιμαργα κ καταπινει αερα.. τωρα για ν ειμαι ειλικρινης δν την ρωτησα ποια ειναι η λυση.. ισως ν μην μπορουμε ν κανουμε κ τιποτα.. α! Στις τροφες που πρεπει ν αποφευγω συμπεριελαβε κ τις αγκιναρες..σας το λεω γιατι εγω δν το ηξερα..

Κατα τα αλλα μας βρηκε καλα... λιγο μπουκωμα παλι εχουμε... φτασαμε 4630g κ 60 εκατοστα! Μετα τις γιορτες θ κανουμε το πρωτο εμβολιο, το infanrix. Κ εσεις αυτο κανατε?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Βάσω μου κι εμείς αυτο το εμβόλιο θα κάνουμε την Πέμπτη!! Μια χαρά το μωράκι σας, Μπράβο!

Οσο για τους ήχους στο έντερο έχουμε κι εμείς, αυτο το γουργουρητό ακούγεται έντονα! Θα ρωτήσω κι εγώ την Πέμπτη!

Αγάπη περαστικα να γίνεται γρηγορα καλά!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια! :)

Βλέπω ότι έχετε θέματα με τα αέρια! Εμένα έστρωσε μόλις κλείσαμε τον τρίτο! και ειδικά μετά που περάσαμε και αυτό που έκανε να κάνει 5 μέρες κακά του! Τώρα σκεφτείτε ότι πλέον απο μερικά αέρια που ακούγονται που και που αλλά δεν τον ζορίζουν πια και δεν κλαίει τα κακά του δεν ακούγονται!!! χααχαχα Κάθε λίγο χώνω την μύτη μου να δω αν μυρίζει!!! εγώ και τα λαγωνικά! αχχααχαχα

Μάλλον ακόμα προσπαθούν να στρώσουν τα εντεράκια τους για αυτό ζορίζονται! Λογικά σε λίγο δεν θα πονάνε τόσο!

Εμένα έχει αρχίσει άλλο τώρα ξαφνικά εκεί που κοιμάται κλαίει! και μετά απο λίγο σταματάει μόνος του! Τι να πω άλλο και τούτο!

Λοιπόν απο το δεύτερο εμβόλιο πέρα απο τον πυρετούλη που κάναμε είχαμε και γκρίνια 3 μέρες! χτες ηρέμησε και ήταν χαρά Θεού! :)

Αγάπη και Μάγδα περαστικά να είναι για τα μικρά σας και γρήγορα να το ξεπεράσουν!

Κατερίνα μου μπράβο σου για το κουράγιο σου! :) εγώ δεν του βάζω τίποτα για να κοιμηθεί ειδικά το βράδυ! γιατί δεν έχω την αντοχή να κάτσω να το κάνω! Την μέρα τον κοιμίζω με ότι δουλεύει, σκούπα, τηλεόραση, μουσική, απορροφητήρας! γενικά ανάλογα με το τι κάνω!!! αχχααχαχα εγώ δεν το έχω και με τα νανουρίσματα!

Βάσω εγώ έχω πάρει της nuk τις είχε δεχτεί απο όταν ηταν πολυ μικρος και δεν του τα αλλαξα. Δεν το κοιταξα περισσοτερο γιατι εμενα δεν θελει την στρογγυλη πιπιλα με τιποτα! Ειναι και αναλογος το παιδι!

Εγώ έχω θέμα με τον άντρα μου!!! Εντάξει δέχομαι ότι δουλεύει και κουράζεται αφού γυρίζει το βράδυ αλλά και εγώ δεν κάθομαι! Μου βγάζει την πίστη για να κάνω ένα μπάνιο γιατί δεν θέλει να ακούει τον μικρό να κλαίει! Και επειδή ο μικρός έχει μάθει πλέον ότι ο πατέρας του θα τον σηκώσει αμα κλαίει το κάνει επίτηδες!!! χααχααχα Και φυσικά το δικό τους το παιχνίδι το πληρώνω εγώ!!! Κάτι φορές μου έρχεται να τον πλακώσω! ;)

U85pp3.png

Mariren μεγαλωσατε πολύ εσείς!!! Κλεισατε ήδη τους 3 μήνες!!! Είδατε διαφορά μετά τον 3ο ε;; οπου νάναι ξεκινατε και τις στερεές πωπω!! Καλά άστα με τους άντρες όλοι ίδιοι είναι!!! Αλλά να τους δω όταν χρειαστεί να μείνουν μόνοι τους για ώρα!!! Εγώ να δω όταν θα πάω για δουλειά τι θα κάνει με τα 2. Το περιμένω πως και πως για να δικαιωθω!!!:P

Εμείς πάλι έχουμε να κάνουμε κακά μας 5 μέρες. Γιατί να συμβαίνει άραγε αυτό;; μακάρι να διορθωθεί και σε μας αυτό!!!

Τον αφήνεις να κλαίει ε;; εγώ βρε κορίτσια δεν μπορώ. Ενώ ο άντρας μου την αφήνει να κλαίει εγώ την παίρνω αγκαλιτσα και την βάζω στο στήθος και ηρεμεί!!! Μα για να κλαίει κάτι θέλει ακόμα και αν είναι αγκαλιτσα αυτό!!

Εμείς κάναμε 2 εμβόλια αλλά ονόματα πρέπει να το ψαξω στο βιβλιάριο!! Anath πολύ καλή η ανάπτυξη σας!!! Εμείς που είμαστε 4630 στον 2ο μήνα λέτε να έχουν διαφορά τα αγόρια από τα κορίτσια;;; εγώ έλεγα στον γιατρό οτι είναι λίγα και ο γιατρός με κορόιδευε....

Και το δικό μας το εντερακι κάνει ήχους!!! Νομίζω είναι φυσιολογικό!!! Και τα αεριακια λογικά φυσιολογικά θα είναι αφοιυ τα έχουν όλα τα μωρακια τελικά!!! Εμείς πάντως πλέον δεν κάνουμε πολλές γουλιτσες. Βέβαια δεν ρευομαστε βρε κορίτσια, το κοψαμε και αυτό!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασουλα δεν τον αφηνω να κλαιει γιατι και εγω δεν το μπορω! Αλλα το κανει εκει που κοιμαται και δεν προλαβαινω να τον σηκωσω σταματαει. Το κανει και αν τον εχω αγκαλια και κοιμαται! Δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι!

Μεγαλωσαμε δεν λες τιποτα! Μερικες φορες νομιζω οτι ειναι πολυς καιρος απο την μερα που γεννηθηκε και αλλες οτι ηταν χτες!!!!! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια!! Τι κανετε;;

εμένα τα νευρα μου ειναι σπαράλια!! Εχω να βγω απο το σπιτι απο το Σάββατο!! Κυριακη δεν βγηκα γιατι εκανα δουλειές, χθες το ίδιο και σημερα που θα μπορουσα δεν ειχα να αφησω καποιον για να κάνω μπανιο γιατι εχει φυγει ο μπαμπας μου για μια βδομάδα στο νησι συν του οτι εδω στην πολυκατοικια μας ειναι για πολλες κλωτσιες. Εχουμε ζεστο νερο μεσω φυσικου αεριου και ενω πλέον γεμισαν ολα τα διαμερισματα θελαν να μειωσουμε τις ωρες του ζεστου νερου και το ανοιγουν πλέον οτι ωρα θέλουν! Θα παρω το απογευμα τον δικηγορο του ιδιοκτητη και θα γινει της τρελης γιατι σαν διαμερισμα δεν εχει θερμοσιφωνα.

Αληθεια κοριτσια τα νευρα μου δεν ειναι καλα... ολη μέρα μέσα στο σπιτι κανω δουλειές.. μολις βρω χρονο ξεκουραζομαι λιγο.. και ειμαι σα γιαγιάκα... και μην ανησυχειτε για τους αντρες σας.. μάλλον τελικά οι περισσοτεροι ετσι ειναι.. εγω το μονο που ακουω απο το στομα του ειναι: πονάω εδώ... πονάω εκει.. δεν ειμαι καλα σημερα.. ε αντε και μπιπ μπιπ μπιπ!! Σε μια δουλειά πας και μαγειρευεις ενα φαγητο την μέρα και κανεις λες και σκάβεις!! Δεν μπορει ρε κοριτσια να ειναι ολοι ετσι!! Δεν θέλω να το πιστέψω οτι δεν υπάρχει ελπίδα για κάποιον σωστό αντρα σε αυτη τη γη!! Σταματαω να μιλάω γι αυτό γιατι θα ξεκινήσω να βρίζω πάλι!!

Το μωράκι μου γενικά μια ειναι καλά, μια εχει πονάκια...ανακαλυψα οτι οταν του κάνω με το πιστολάκι λιγο απο πανω του να ζεσταθει ηρεμει επιτοπου..

mariren μου και εμενα στον υπνο του κάνει διάφορα αλλα πιστευω οτι ειναι ειτε πονάκια που μπορει να εχει (πως βογγαμε εμεις αν πονάμε;) ειτε βλέπει ονειρα.. ΤΟ μυστικο ειναι να μην πας αμεσως να δεις τι εχει γιατι αμα ξυπνησει την πατησες!! και μην ανησυχεις.. κανενας αντρας δεν αντεχει να κλαιει το παιδι!! ΚΑι εχω αρχισει να αμφιβάλλω ειλικρινά αν ειναι απο ενδιαφέρον γιατι νομιζουν οτι υποφέρει το παιδί ή αν απλά τους χαλάει την ηρεμία τους.

Βασω μου εγω χρησιμοποιω της nuk αυτα για τους κολικους με την μεγάλη πιπιλα που ειναι σαν στηθος.. πρόσεξε ομως τι θα πάρεις.. επειδη στην αρχη ειχαμε παρει τα μικρα της κικο, ειχαν την κλασσική πιπίλα, τώρα αν ξεμεινω απο τα μεγάλα και πάω να του δωσω με αυτα καταπινει ενα σωρό αέρα!! Πάρε ενα στυλ και κρατησε το σε όλα τα μπιμπερο!! Πάρε ενα δοκιμαστικά.. με μικρη πιπιλα αλλα λιγο πιο ακριβουτσικο ειναι της κικο ενα που κανει γωνια για να μην πινει καθολου αερα το παιδι!! Τα dr brown δεν ξέρω τι λένε, αλλα οταν το χρησιμοποιησα το παιδι μου υπέφερε!! Δεν ετρωγε καλα, δεν επιανε μετά ουτε στηθος ουτε με τα αλλα μπιμπερο μπορουσε να πιει. 2 μέρες καναμε για να συνέλθει!! Να το χαιρεσαι το μπουμπουκι σου!! μοντελο ειναι λέμε!!

Τατιάνα μου μηπως το ακους πιο εντονα οταν εχει κάνει ήδη κακά του; Πάντως αν καταπινει πολυ αέρα να το σταματας να ρευεται και μετά η συνέχεια.. βέβαια δεν ξέρω κατα ποσο ειναι εφικτό αυτό με τον θηλασμό!! Και να ξέρεις οτι 2 μέρες μπορει να επηρρεαστει το μικρο απο αυτα που τρώμε!!!

Εφη μου με το καλο να κανετε το εμβολιάκι σας.

Magda μου δεν ειναι τρελα οταν μιλανε μονα τους;;;

Αγαπη μου περαστικουλια να ειναι!! αχ τι ταλαιπωρια ειναι αυτη!!

Κοριτσια σας αφηνω να ξυπνησω τον πασα μου να κανουμε μαμ.. εχει να φαει 4.5 ωρες.. θα φαει και τα μπουκαλια μαζι

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

ξεχασα να σας πω... ρωτησα τον γιατρο για τις μπουνιτσες στο στομα και τα σαλακια...

οι μπουνιτσες ειναι οτι αρχιζει να ανακαλυπτει το σωμα του και ειναι φυσιολογικο..του βαζουμε πιπιλα αλλα αν δεν την θελει τον αφηνουμε να βαζει το χερακι

τα σαλακια ειναι οτι φουσκωνουν τα ουλα για οποτε βγουν τα δοντακια και θα τα εχουμε μεχρι 2,5 ετων

κοριτσια εκανα κατι πολυ πολυ κακο. ο μικρος ουρλιαζε ολο το απογευμα.. ταισμενος, αλλαγμενος, αερια δεν ειχε.. μεχρι και μπανιο του εκανα.. ουρλιαζε.. προσπαθουσα να τον ηρεμησω για να του κανω λιγο γαλα ακομα μηπως ηθελε και οπως του εκανα τον πωπο για να του φυγουν τα αερια αν ειχε του εδωσα 2 πιο δυνατες. μετα αρχισα να βαραω τα ντουλάπια για να φυγουν τα νευρα μου. εδωσα 2 στο μωρο μου που δεν φταιει σε τιποτα. Τι θα κανω; τι μανα ειμαι; μονο εσας εχω για να μιλησω

Κατερίνα μου ηρέμησε!! Δεν κατάλαβα τι έκανες στο μωρό και τι του κάνεις όταν έχει αέρια. Εγώ πχ του σηκώνω τα πόδια μέχρι την κοιλιτσα. Φαντάζομαι θα έκανες κάτι παρόμοιο λίγο πιο έντονα και τώρα από τις τύψεις σόου θα το έχεις μεγαλοποιησει!!! Δεν θα σου πω δεν πειράζει για αυτό που έκανες, θα σου πω οτι είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, οτι μπορεί πάνω στα νεύρα μας να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε αλλά πρέπει να το ελέγξουμε γιατί αυτά τα πλασματακια είναι τελείως απροστάτευτα και πρέπει να το ελέγχουμε επείσης γιατί μπορεί να τους κάνουμε ανεπανόρθωτη ζημιά σε αυτή την ηλικία!!! Ηρέμησε και συγχωρεσε τον εαυτό σου, ηταν μια κακιά στιγμή και πέρασε. Μάθε από αυτό και μην το επαναλαβεις ποτέ!! Θα υπάρχουν στιγμές που θα βγσινεις εκτός εαυτού και όσο θα μεγαλώνουν πιο πολυ γιαυτό προσπάθησε να τον βγαζεις άλλου τον θυμό σου!!! Άφησε το μωρό να κλαίει και φύγε από το δωμάτιο, πήγαινε σε ένα άλλο ηρέμησε πάρε βαθιές αναπνοές ή χτύπα τα ντουλάπια αν αυτό σε ηρεμεί και μετά γύρισε πάλι στο μωρό.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα μου εγω οταν εχει αερια τον βαζω μπρουμυτα στα ποδια και του χτυπαω τον πωπο. ετσι μου εχουν δειξει. εκει του εδωσα 2 πιο δυνατες.

Πρεπει να περναμε αλμα.. δεν ηρεμει καθολου

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω οτι η μέθοδος που χρησιμοποιείς είναι σωστη. Να του τριβεις την πλατουλα του μωρού και όχι το πωπουδακι!!! Ποιός σου την έχει δείξει;; Δεν ξέρω κιόλας μην κάνω την ειδική αλλά δεν το έχω ακούσει ποτέ. Ας πούνε και τα κορίτσια μήπως ξέρουν!! Ειναι πολυ ευκολο μεσα στα νεύρα σου να του δώσεις καμία ξυλιτσα αλλά δεν αλλάζει κάτι, δεν θα ηρεμήσει το αντίθετο και θα έχεις κάνει κάτι που δεν θα το θέλεις!!! Άλλαξε στάση στο μωρό δεν μου ακούγεται σωστή και αν σε κουράζει κάποιες φορές δινε το αλλού μέχρι να ηρεμησεις!!! Μπορεί να περνάτε άλμα αυτό το ζορικο που περάσαμε και εμείς!!! Παρτο πολύ αγκαλιτσα σε όλα τα μωρά αρέσει και μην φοβάσαι αν κακομαθει!!! Είναι μωρακι και η μαμά του είναι ο κόσμος του όλος!!!

Εμείς κορίτσια πολύ αγκαλιά!!! Ηρεμεί και κοιμάται τόσο γαλήνια!! Όλοι μου φωνάζουν αλλά το μωρό μου έτσι νιώθει ασφάλεια και θα του την παρεχω για όσο μπορώ!!! Έχουμε 5 μέρες να κάνουμε κακά και κλαίει ακόμα και στον ύπνο του!!! Μπορεί να φταιω εγώ που ξεκίνησα τα γαλακτοκομικά!! Πρέπει να τα κόψω πάλι!!!

Δεν ξέρω τώρα που θηλαζει αρκετά συχνά πότε να κάνω άντληση;; η μόνη ώρα που υπάρχει νομίζω είναι το βράδυ εκείνο το 5ωρο που κοιμάται αλλά δεν έχω αντοχές να σηκωθω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα μου οι παιδιατροι μου την εχουν δειξει.. τα ποδαρακια, την κοιλιτσα και την πλατουλα τα κανουμε πριν μας πιασουν τα πονακια για να φευγουν τα αερια κατα τη διαρκεια της ημερας να μην μαζευονται. την ωρα των πονων μπρουμυτσ που πιεζεται η κοιλιτσα του και στον πωπο και ηρεμει..

Δυστυχως δεν εχω που να το δωσω πλεον.. η μαμα ερχεται για 2-3ωρες το μεσημερι που κοιμαται το μωρο ή το απογευμα αργα που παει ισα ισα να το κανω μπανιο και να το βαλω για νανι

Μακαρι να ηρεμουσε στην αγκαλια αλλα δεν.. τον ειχα συνεχεια. τον αφηνα μονο για να κανω το γαλα του γιατι οπως κλαιει δεν μπορω με το ενα χερι..

αντληση γιατι να κανεις αφου θηλαζει τοσο συχνα;;

καλημερες!!

Αντλησεις για να κάνω τράπεζα για όταν γυρίσω στην δουλειά!!! Όμως έχω αγχωθει τόσο πολύ που το βλέπω στον ύπνο μου και νομίζω δεν είναι σωστό!!! Αν μπορέσω να κάνω αντλησεις θα κάνω αλλιώς ας πίνει ξένο και θα την θηλάζω όταν θα είμαστε μαζί!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Προσπαθω να σας διαβασω ολες. Τρεχω κ δεν προλαβαινω. Νυσταζω κ ειμαι πολυ κουρασμενη. Εμενα εχει δυσκοιλιοτητα ο μικρος. Του δινω χαμομηλι κ περιμενω. Απο τι προκαλειται βρε κοριτσια; Εμβολιο θα κανουμε την αλλη εβδομαδα κ το εχω αγχος για πυρετο κ τετοια. Ηθελα επισης να ρωτησω συμπληρωμα ποσο δινεται εσεις; εμενα τωρα τελευταια δεν το θελει καθολου.

Τοσο αγχος οχι δεν κανει καλο.. Τι να σου πω τώρα κι εγώ.. όταν κάνω αντληση συνηθως την σταματάω γιατι μου ξυπνάει! ΠΡέπει να ειναι η μαμα μου εδω για να κανω κανονικά! Μια μερα ειχα καθισει στο κρεβατι.. ενα μαξιλάρι κατω απο τον μπέμπη και τον ειχα στο ενα χερι αγκαλια, και με το αλλο κραταγα το θηλαστρο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...