Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Georgiana μου μου λειψατε πολύ πολύ!!!!ουτε εγώ πινω ούτε καπνίζω ευτυχώς!! Ούτε καφέ δεν έπινα !!!marieen μου η αλήθεια ειναι ότι κουράζονται πολύ με τα μικρά! Κ την δουλειά μέχρι τις 5 αλλά υπομονή!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια σας διαβάζω συχνά αλλά και έχω την μικρή μου και δεν προλαβαινω να γράψω. Είναι περίεργη και θέλει να πληκτρολογεί και αυτή. Γράφω απο ταμπλετ.

Εγώ είμαι μια χαρά με αρκετά ανεβασμένη όρεξη και δεν τρώω καθόλου υγιεινα. Λιγουρευομαι όλα τα junk food. Τα υπόλοιπα δεν τα θέλω. Ακόμα δεν έχω πάρει κιλά εκτός απο 1 που μπαινοβγαίνει. Η κοιλιτσα μου έχει αρχίσει και φαίνεται και δεν την κρύβω την εγκυμοσύνη μου χωρίς όμως να το διατυμπανιζω παντού.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα εμετούς και πολλούς πόνους. Ειμουν χάλια. Τώρα στην δεύτερη δεν καταλαβαίνω τίποτα πέρα απο την υπνηλία και την λιγουρα. Δεν θέλω και γλυκά καθόλου ενώ στην πρώτη λυσαγα.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα καλες μου και ευχαριστώ για την υποδοχή και αποδοχή!

Εύχομαι να περάσουμε υπέροχα παρέα σε αυτό το μαγικό ταξίδι!

Διανυω την 11η εβδομαδα κύησης,ενω έχω μια κορουλα,περιπου 2 χρόνων!

Την Μ.Δεύτερα,έχω την αυχενική και αδημονω να δω πως είναι καλά το μωρο μου,μιας και το καλοκαίρι είχα μια αποβολη και το άγχος είναι τεταμενο!

Απο ναυτίες και εμετους,δόξα τον θεο,έχω!Ανυπόφορο πράγμα!

Εσείς κορτιτσια έχετε ανάλογα συμπτώματα?Και πως τα αντιμετωπίζεται?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. ..ισα ισα που μπορω και γραφω. Είμαι απο χθες λιγο χαλια απο αναγουλες αλλα σήμερα είναι το κάτι άλλο! !

Πήγα το πρωί εκκλησία έκανα απ έξω εμετό για να μην κάνω μετα τη θεία κοινωνία. Εφαγα 2 μικρα τυροπιτακια ξαπλωσα απο τις 10-2 ξύπνησα έφαγα 2 μπουκιές μακαρόνια και ξανκοιμηθηκα απο τις 3-6. Αλλα ακόμη νιώθω χαλια

Happy μου πήρα το γιατρό μου και με ρωτησε αν εχω διάρροια. Ευτυχώς δεν εχω. Με έστειλε να πάρω κατι φάρμακα αλλα ενα ειναι το διανυκτερευον στην πόλη μου και δεν εχει τπτ απο τα 2!! Έλεος

Μου ειπε αν νιωθω άσχημα και οτι δεν μπορω να παω στην κληνικη να μου βαλουν μια ενεση....

Ειναι δυσκολο..αλλα γλυκια ταλαιπωρία στην τελικη χαλαλι. (Εκανα κανα μισαωρο να σας το γραψω)

JRfdp2.png

Γεια σας κορίτσια :)

Εντάξει σήμερα τα χρειάστηκα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα περίεργα μου συμβαίνουν το σ/κ! Με έπιασε το έντερό μου το πρωί και απο τον πόνο πήγα στα τέσσερα στην τουαλέτα! Πάλι καλά μετά μου πέρασε αλλά δεν μου είχε ξανατύχει και φρίκαρα! Άρχισα να πονάω ξαφνικά απο τον αφαλό και κυκλικά μετά έως κάτω. Τρομερό! Πρέπει να βρω τρόπο να το αντιμετωπίζω αλλά δεν ξέρω τι άλλο να φάω. Η αλήθεια είναι ότι χτες φτιάξαμε σπανακόπιτα και τυρόψωμο και εγώ τα τσάκισα και είδικά τα ζυμάρια που μου αρέσουν. Τώρα ξανα άρχισα να πίνω πολύ νερό μπας και δεν μου ξανατύχει!

Σήμερα έφαγα και το πρώτο μου παγωτό. Απλά το ανέφερα και ο καλός μου πήγε και μου πήρε ένα :)

Tassoula μου σε καταλαβαίνω, εγώ αναγκάζομαι να τα τρώω γιατί με κυνηγάει ο άντρας μου να τρέφομαι καλά για το μωρό, αλλά ευχαρίστως αν είμουνα κοντά σε φαστφουντάδικα και σουβλαντζίδικα θα τα τσάκιζα! :) και εγώ μέχρι τώρα 1 κιλό έχω πάρει αλλά βλέπω ότι τώρα τελευταία παρεκτρέπομαι και τρώω πολύ και συνέχεια! Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να τρώω τόσο :)

Hope μου την ίδια βδομάδα διασχίζουμε και την ίδια μέρα θα κάνουμε αυχενική :) Καλά αποτελέσματα να έχουμε :) Εγώ συμπτώματα δεν έχω μόνο πολύ φαί και δυσκοιλιότητα αλλά απο την μέρα που ξεκίνησα σίδηρο άρχισε το πρόβλημα και τώρα προσπαθώ να το αντιμετωπίσω! Εσύ έχεις την μικρή σου και θα σε κρατάει πολύ απασχολημένη :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Georgiana μου κορίτσάκι μου υπομονή προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Οι εμετοί σίγουρα εξαντλούν τον οργανισμό, αλλά δεν κατάλαβα η διάρροια πως προέκυψε. Στο φαρμακείο έπρεπε να τους πεις ότι τα επείγεσαι και να στα φέρουν τουλάχιστον το πρωί. Καλή ξεκούραση κοριτσάκι :)

U85pp3.png

Καλημέρα ζουζουνες μου. Σήμερα νιωθω πολυυυυ καλύτερα.... μέχρι στιγμής (φτου φτου να μη ματιαξω!)

Κοιμήθηκα αλλα επειδή δεν ειχα φαει σχεδον τπτ όλη τη μερα ξυπνησα η ώρα 3.30 τ πρωι...με ρωτάει ο άντρας μου πως νιώθω και του λεω πειναωωωω...ο καημένος σηκώθηκε μου φτιάξε ενα τοστ. Με βοηθησε κ αυτο.

Mariren μου διάρροια δεν εχω απλα με ρώτησε ο γιατρός αν ειχα διοτι θα σημαινε οτι κατι αλλο συμβαίνει. Δε ρώτησα τι μιας και δεν είχα.

Οσο για τα φάρμακα θα παω να παρω σήμερα απο φαρμακείο κανονικά. Απλα οταν ειναι διανυκτερευον ενα ειναι ολο κ ολο ενω ολη Παφος εχει 50!

JRfdp2.png

Επόμενη Επισκεψη

Georgiana................... 15/4

MARYPOPINS............... 22/4

Αυχενική

MARYPOPINS............... 2/4

tassoula...................... 2/4

Mariren....................... 6/4

Georgiana.................... 6/4

Hope!.......................... 6/4

elxir μου ήσουνα η 1η με αυχενικήηηηη περιμένουμε τα νεα σουυυ... φυλοοοο

JRfdp2.png

Γεια σας κορίτσια :)

Εντάξει σήμερα τα χρειάστηκα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα περίεργα μου συμβαίνουν το σ/κ! Με έπιασε το έντερό μου το πρωί και απο τον πόνο πήγα στα τέσσερα στην τουαλέτα! Πάλι καλά μετά μου πέρασε αλλά δεν μου είχε ξανατύχει και φρίκαρα! Άρχισα να πονάω ξαφνικά απο τον αφαλό και κυκλικά μετά έως κάτω. Τρομερό! Πρέπει να βρω τρόπο να το αντιμετωπίζω αλλά δεν ξέρω τι άλλο να φάω. Η αλήθεια είναι ότι χτες φτιάξαμε σπανακόπιτα και τυρόψωμο και εγώ τα τσάκισα και είδικά τα ζυμάρια που μου αρέσουν. Τώρα ξανα άρχισα να πίνω πολύ νερό μπας και δεν μου ξανατύχει!

Σήμερα έφαγα και το πρώτο μου παγωτό. Απλά το ανέφερα και ο καλός μου πήγε και μου πήρε ένα :)

Mariren μου είναι νόμους του Μέρφυ τα "καλύτερα" να συμβαίνουν σ/κ! Που όλα είναι κλειστά και βοήθεια αμυδρή ή και να ζητήσεις νιώθεις άσχημα διότι και ο άλλος εχει ενα σ/κ να ξεκουραστεί.... Μπορεί να σου έκατσαν βαριά στο στομάχι ζυμη και λάδι.... Νερό πίνω και εγώ αλλά πολύ μικρές ποσότητες κάθε φορά διότι μέχρι και αυτό μου φέρνει αναγούλα σε μεγάλες ποσότητες.

Παγωτόοοοο... μου αρέσει πολύ της μηχανής, είναι κρεμώδες... Για να καταλάβεις στην παραλιακή όλο το καλοκαίρι που τον έψαχνα ο παγωτάρης με το αμαξι του έλειπε και τώρα που είναι χειμώνας είναι εκει! Τόσο άκυρο! Πέρασα μια μερα αλλα ήτανε να φαω μεσημεριανο και λεω...αλλη μέρα :) έχουμε καλοκαιριιιι μπροστά.... με το κουταλάκι θα το φάμε :D:tongue:

JRfdp2.png

Καλημερα κοριτσια. Εγω θα προτεινω να μην αφηνετε το στομαχι αδειο πανω απο δυο ωρες γιατι ξεκινανε οι ναυτιες. Εγω τρωω κριτσινια φρυγανιες τοστ στερεο φαγητο κτλ. Γενικως απο τοτε που τρωω πιο συστηματικα ειμαι πολυ καλυτερα. Οταν νιωσω ναυτια με το ζορι θα φαω κατι κ μετα απο λιγο περναει. Εαν ξεχαστω ομως κ δεν φαω ξεκιναει. Παντως εχω παρατηρησει μια υφεση. Ελπιζω να μην σημαινει κατι κακο...βεβαια. Φιλια

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!! Δεν σας ξέχασα απλά δεν έχω internet σπίτι και αναγκαστικά σας γράφω κλεφτά από τη δουλειά.

Όλα πήγαν κατ' ευχήν!!Την Παρασκευή 27/3 (ημέρα των γενεθλίων μου!!) πήγαμε για την αυχενική. Το μωράκι μας όλη την ώρα έκανε τούμπες στην κυριολεξία. Όλες ο μετρήσεις του ήταν απόλυτα φυσιολογικές και κατά 80% από ότι μας είπε ο γιατρός θα γίνει το χατήρι του γιου μου και θα αποκτήσει αδελφούλα!!!!:D:D:D

Αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω να σας γράψω για τις ακριβής μετρήσεις αλλά θα σας τα πω το απόγευμα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας! Σας φιλώ!

Elxir μου μπράβο πολύ ωράια τα νέα σου, να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος για όλες μας και να έχουμε όλες μας τόσο καλά νέα :) Το κοριτσάκι σας έκανε ήδη την εμφάνιση του ε; Γερή και δύνατή να είναι :) Πω πω φαντάσου χαρά ο αδερφός :) ποιος τον πιάνει τώρα :) Α! και να τα εκατοστήσεις, τα καλύτερα σου εύχομαι :) Θα περιμένουμε λεπτομέρειες.

Georgiana μου τελικά η ξεκούραση σε βοήθεισαι :) μια χαρά. Εγώ πήρα πρωί πρωί τηλ. να πω τι πρέπει να κάνω για να μην έχω τόσο έντονο πρόβλημα, μου έδωσε ένα χάπι αλλά θα το αποφύγω όσο μπορώ γιατί δεν με έχει ξαναπιάσει. Μου είπε να πίνω γλυκάνισο :) που δίνουν και στα μωρά για τους κολικούς. Εγώ τα απόφευγα τα ροφήματα γιατί δεν ήξερα αν κάνει, αλλά μου είπε ότι μπορώ να βάζω σε μικρό βαθμό ότι πίνω μέσα στο τσάι και να το πίνω κανονικά, δεν πειράζει το μωρό. Αφού πήρα το οκ πιο μετά θα χτυπήσω ένα τσαγάκι με φασκόμηλο και κανέλα:) έτσι για να επανέλθουν σιγά σιγα τα έντερα μου στα καλά τους :)

Πάντως και εγώ απο όλα τα γλυκά πρώτα το παγωτό μου έρχεται στο μυαλό :) Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι :)

Domino μου απο όρεξη άλλο τίποτα εγώ νομίζω ότι τρώω κάθε μία ώρα :) Μόλις φάω κάτι άλλο μου έρχεται στο μυαλό. Δεν ξέρω πως να το μαζέψω :) Έχω αρχίσει να φοβάμαι τον εαυτό μου χααχχααχα. Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν. Εμένα είχαν σταματήσει απο την 8η βδομάδα και ήταν όλα καλά :) Και τώρα στην 11η απέκτησα δυσκοιλιότητα χαχαχαχα δεν μπορείς να ξέρεις πιο θα είναι το επόμενο :) Πότε πάς πάλι στον γιατρό σου; Αυτή την βδομάδα είναι νομίζω;

Την προηγούμενη βδομάδα δεν θα πήγαινε και η Ανδρομάχη στον γιατρό; ή κάνω λάθος και είναι αυτή;

U85pp3.png

Καλημερα κοριτσια. Εγω χθες ημουν χαλια. Απο το μεσημερι κ μετα που εφαγα πονουσε το στομαχι μου. Συνεχεια. Την εβγαλα στο κρεβατι. Δεν εκανα εμετο ουτε διαρροιες για να πω για γαστρεντεριτιδα. Δεν ξερω. Το εχει παθει καμμια; Ενταξει καθε μερα εχω μια ψιλοενοχληση σαν καουρα. Δεν ξερω πως να το περιγραψω. Ουτε κ παω πουθενα για να πω οτι κολλησα κατι. Σημερα ειμαι πολυ εξαντλημενη. Την Πεμπτη παω στο γιατρο κ εχω αρχισει κ αγχωνομαι...

Καλησπερα κοριτσια!

Πως ειστε?

Εμεις καλα,δοξα τον Θεο!Εμενα τα συμπτωματα πλεον εμφανιζονται το απογευμα!Πφφφ,αντε να φυγουν τελειως!

domino,πολυ σωστη η επισημανση σου να μην αφηνουμε αδειο το στομαχι!Και γω παρατηρησα πως,οταν μενω αρκετες ωρες νηστικη,εχω περισσοτερες αναγουλες,αλλα και να φαω,αργει περισσοτερο ο οργανισμος να επανελθει!

Παντως,βλεπω πως ειμαστε αρκετες για αυχενικη την Μ.Δευτερα!Τι καλα!

Εγω εχω ραντεβου στις 10 το πρωι!Και φυσικα οταν μπορεσω θα σας πω τα νεα μου!

elxir,με το καλο λοιπον το κοριτσακι σου!Να ειναι γερο και ευλογημενο!

Παντως,απο την πειρα μου,αφου εχεις κοριτσι,παει...τον εχασες τον αντρα σου!:tongue:!Εχουν εναν ερωτα με τα κοριτσια!

mariren,εσυ πως εισαι με το εντερο?

Πφφφ,κοριτσια,συγνωμη που δεν απευθυνομαι σε ολες,αλλα δεν μπορω να διαβασω ολα τα μηνυματα!:oops:!Η μικρη βλεπετε!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα σε όλες σας. Διαβάζω τα μηνύματά σας καθημερινά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω (δουλειά, παιδί, Πασχαλινές ετοιμασίες...) χαμούλης.

Elxir συγχαρητήρια για την αυχενική. Εγώ έχω κλείσει για αύριο και την περιμένω πως και πως. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι διάφορα...αντε να παω να το δω να ηρεμήσω λίγο. Δεν έχω πια αναγούλες. Και σκέφτομαι ευτυχώς από τη μια (ηρέμησα), από την άλλη όμως...είναι όλα καλα???

venni και εγώ κάπνιζα σαν και εσένα. Τον πρώτο μήνα κουτουλούσα χωρις καφέ και τσιγάρο. Τον δεύτερο λίγο καλύτερα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Το τσιγάρο μου λείπει όταν έχω νεύρα. Αλλά ευτυχώς με αναγουλιάζει η μυρωδιά του προς το παρόν. Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά μετά τον τέταρτο το ζητούσα σαν τρελή. Άστα...

Τα κιλά μου έχουν γίνει εμμονή. Κάθε πρωι ζυγίζομαι γιατί φοβάμαι ότι παρατρώω. έχω πάρει ήδη 2,5 -3 κιλά. Έχω θέμα με τον αιματοκρίτη. είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τις τρεις τελευταίες ημέρες έχω αρχίσει να ζαλίζομαι λίγο. Την Μ.Δευτέρα θα κάνω τις γενικές αίματος. Οπότε μάλλον βλέπω να μου αυξάνει σίδηρο (μπλιαξ).

Αυτά είπα πολλά μάλλον

Φιλιά σε όλες μας.

6Ogwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...