Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλά καλέ Κατερινα δε ντρεπεσαι?! Κακιααααααααα...!!

Βασω μου εισαι καλά ή τα έχεις δει όλα κωλυόμενα?! Υπομονή! Περιμένουμε νέα σας από τους γιατρούς!! Ηπαιδίατρος μου ειπε να τα κόψω όλα για μία εβδομάδα να δω τι τον πειράζει... Τρωω το πρωί φέτες με μαρμελάδα ή γαλοπούλα, το μεσημέρι οτι φαγητό έχω εκτός οσπριων, κοκκινιστά, πράσινα, ψάρια (μονο τσιπουρα θα φαω), σαλάτα μόνο ραπανάκι με καρότο ΄η αγγουράκι γιατι μπορει να τον πειράζει κ η ντοματα μου ειπε σημερα η διατροφολογος, το βράδυ κάνω τάμα να βρω κάτι να φάω να με πιάσει!!! Ενδιαμεσα μπορει να φαω καμιά μπανάνα... Τι να κανω?! Πφφφφ... Τρωω αρκετο ψωμί στο μεσημεριανο κ στο βραδινο για να μπορεσω να αντεξω!! Τραγικό... Ελπίζω μετά τον 6ο (αν θηλάζω μέχρι τότε) να μπορώ να τρωω γιατι μιλησα με τη διατροφολογο τωρα κ μου ειπε οτι το εψαξε για την διατροφη κτλ κ μου ειπε επειδη εχει δειξει ευαισθησια το μικρό σου και δεν ξερεις σε τι ή μπορεί να ειναι κ σε πολλά είναι καλύτερα να κλείσεις τον 6ο μήνα κ μετά να ξεκινήσεις την διατροφή που θα μπορεις να τρως... Αυτααά..

Καλα Τατιανα μου... μολις εφαγα το ρυζακι μου κ πειναω...

Κοριτσια, οσες δινετε αντλημενο η κανετε μικτη τι μπιμπερο χρησιμοποιειτε? Λεω ν αρχισω ν αντλω κι εγω οταν εδραιωθει ο θηλασμος αλλα φοβαμαι οτι δν θ δεχεται μπιμπερο (αν θελω καμια φορα ν λειψω 2-3 ωρες). Μου αρεσαν καποια της nuk που ειδα. Εσεις τι λετε?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάσω μου εγώ εχω πάρει της avent και οσο το χρησιμοποίησα στις αρχές έμεινα ευχαριστημένη. Εχω και της nuk αλλα δεν μου αρέσει πολυ η θηλή τους. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά και στα dr brown αλλα τα τελευταία έχουν λίγη βαβούρα στο καθάρισμα καθώς έχουν πολλα εξαρτήματα. Λένε οτι τα avent και τα dr brown ειναι τα καλύτερα κατα των κολικών...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπερα στην κεφατι παρεα, εγω ειμαι ξενυχτησμενη και τωρα εχω μιση ωρα να κοιμηθω,

Τατιανα τα σπυρακια της αλλεργιας ειναι μικρες κοκκινες κοιλιδες πχ στα μαγουλα -η - ζαγρε στην πλατουλα, εγω κανω πληρη αποχη στα γαλακτοκωμικα αλλα μετα απο ενα μηνα θα τα ξαναδοκιμασω, δεν χρειαζετε να απεχεις μεχρι τον 6 μηνα μετα τον 3 συνηθως υποχωρουν οι κολικοι, στην θεση σου θα ξαναδοκιμαζα.

Βασω εγω εχω nuk -mam - chico εκανα μια δοκιμη και πινει καλα απο το nuk η κορη επινε απο τα chico μονο αλλα πιο πολυ μου αρεσουν τα mam.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγώ στην μεγάλη μου έχω μαμ και με έχουν καταβολεψει!!! Εγώ θεωρώ οτι τα κατά των κολικων είναι μουφα !!! Εδώ έχουν κολικους τα μωρά που θηλάζουν!! Αφήστε που όλα κατά των κολικων λένε!!

Εμείς έχουμε αέρια και υποφέρουμε, μόνο αγκαλιτσα και θηλασμό ηρεμουμε!!! Απίστευτες ώρες θηλασμού!!! Που θα πάει αυτή η κατάσταση;; έτσι θα είναι πλέον;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εγώ στην μεγάλη μου έχω μαμ και με έχουν καταβολεψει!!! Εγώ θεωρώ οτι τα κατά των κολικων είναι μουφα !!! Εδώ έχουν κολικους τα μωρά που θηλάζουν!! Αφήστε που όλα κατά των κολικων λένε!!

Εμείς έχουμε αέρια και υποφέρουμε, μόνο αγκαλιτσα και θηλασμό ηρεμουμε!!! Απίστευτες ώρες θηλασμού!!! Που θα πάει αυτή η κατάσταση;; έτσι θα είναι πλέον;;;

Ειναι στο στηθος συνεχεια χωρις διαλειμματα η ζηταει συχνα πχ ανα ωρα;

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Βάσω μου εγω εχω της νουκ που μου κάνανε δώρο.. δεν χρησιμοποιω καθημερινά μπουκαλι οπότε κ δεν πήρα άλλα.. τώρα μόλις ξεκινήσω να δινω και αν ξεκινήσω θα πάρω της φιλιπς τα αβεντ οπως ειπε κ η Εφη!! ειναι αρκετά καλά κ έχουν την ιδια τιμή με της νουκ..

Μαγδα μου ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! τελικά δεν ηταν τίποτα τώρα δεν έχει τίποτα στην πλατη του.. δεν ξέρώ ποτε θα ξανα προσπαθησω τώρα αλλά περιμένω σίγουρα 7-10 μέρες να δω πως παει ο μικρός κ ξανά βλέπουμε!

Σας καληνυχτώ! φιλια!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια μου δεν προλαβαίνω ούτε να σας διαβάσω... Ειναι πολυ κουρασμένη αλλά δεν πειράζει τα μωρά μου να ήμουν καλά. Έτρεχα στο παιδίατρο και προηγουμένως κάναμε το καθιερωμένο υπέρηχο για εγκέφαλο νεφρούς και ίσχυα. Ο μικρουλης μου εχει πολλα φλεγματα που ο γιατρός τα παρομοίασε σαν αυτά του γέρου καπνιστή οταν βήχει... Αρχίσαμε να κάνουμε εντατικά μαςκουλες και παίρνουμε και σιροπακια τα οποία δεν του αρέσουν καθόλου. Εύχομαι αύριο να ειναι καλύτερα.. Η μεγάλη μου εχει ακριβώς τα ίδια κ συνεχίζουμε κι απο εκεί με μασκουλες κ σιροπακια. Αυτά προς το παρόν θα σας γράψω τα νεότερα. ΦιλιαοΏ½οΏ½

Αγαπη περαστικα σας, εμενα η μικρη συνηλθε αλλα ο μπεμπης εχει αρκετα φλεματα του βαζω φυσιολογικο και τον τραβαω, εαν δεν ηρεμισει θα τον παω στον γιατρο.

Τασσουλα απο εχθες ετσι ειναι ο δικος μου θελει συννεχεια στηθος ειναι πολυ κουραστικο και δειχνει να μην χορτενει, αλλα θυμαμαι πως μετα τους 2,5 μηνες η κορη ηρεμισε και μετα ηταν πολυ βολικος ο θηλασμος.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπα σήμερα το παιδί μου έχει ταλαιπωρηθεί με τα αέρια του.. δεν έχω φάει τίποτα κορίτσια κ το εντεράκι του τον έχει τεντώσει.. πρώτη φορά μου ξυπνάει τόσο γρηγορα στον βραδινο ύπνο κ ξύπνησε από αυτά!! πφφφ..

Αγάπη μου γλυκιά και ότι σε σκεφτόμουνα το απογευμα!! Περαστικούλια να είναι κοπέλα μου... τι να πω?? ο καημενούλης ο μπέμπης και εσύ...πολλά φάρμακα αλλά άμα ειναι ανάγκη τι να κανεις??!! και η μεγάλη ακόμα να καλυτερέψει ..?? καλή ανάρρωση εύχομαι γρηγορα!!

Διαφημίσεις

Εναν βραδυνό ύπνο είχαμε φτιάξει πάει και αυτός!!! Ξύπνησε στο 3ωρο να θηλασει!! Όλη την ημέρα είτε κοιμόταν για μια ώρα και μετά γάλα, είτε δεν κοιμόταν καθόλου και όταν την ακουμπουσες κάτω άρχιζε και εσκουζε....

Anath κάνει διαλληματα και κοιμόταν συνέχεια αγκαλιά όμως είτε πεταγοταν μόνη της μετά από λίγο είτε όταν την σφήνα ξυπναγε!!! Δεν είναι τόσο έντονο όπως πριν 3 μέρες που έδειχνε ανικανοποιητη συνέχεια, πιο πολύ φαινόταν οτι ποναγε και είχε πολλά αεριακια!!! Την προηγούμενη είχα φάει και μαρούλι και κρεπα με τυρί-μπεικον μάλλον θα την πείραξαν!!! Περιμένω να δω πάνα και αν έχει βλεννες πάλι αποχή από όλα!!!

Αγάπη μου υπομονή και καλή ανάρρωση να έχετε όλοι σας!!! Με τον θηλασμό πως τα πάτε;;

Μάγδα μου λες να στερώσουν τα μωρά μας στους 2 1/2 μήνες και να μπουν σε ενα πρόγραμμα κατά κάποιο τρόπο;; εγώ αν είναι έτσι σε ένα μήνα που γυρίζω στην δουλειά τι θα κάνω;; αν ξυπνάει συνέχεια πότε θα αντλω;;

Τατιάνα και εσείς αεριακια ε;; ηρεμεί στην αγκαλιά;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ναι καλή μου κι εμείς αερια πολλά... το θέμα ειναι οτι δεν εχω φαει κάτι να τον πειράξει...ξεχασμενα θα ειναι!! χαχα!!"ναι ηρεμεί πολύ στην αγκαλια κ στις βόλτες..οπότε ετσι κοιμάται.. κι εμείς είχαμε στανταρ 5ωρο υπνο το βράδυ πάει σημερα! 2.5 μονο!

βασικά βλέπω ότι καταπινει με λαιμαργία κ ακουγεται το εντεράκι του λες κ καταπινει μαζί με το γάλα αερα. τον σταματάω κ τον ξανα βαζω κ ξανα τα ιδια.. μάλλον αυτο φταιει σε μας αλλά δεν ξέρω πως να το διορθωσω..:/

Τατιανα εχω ακριβως το ιδιο προβλημμα αμα βρεις λυση πες την και εδω, ειναι πολυ λααιμαργος, Παλι δεν με αφησε να αντλησω. Ολο το βραδυ ξυπναει και τρωει, λεω μηπως ειναι απο το μπουκωμα. Τον εβαλα τωρα φυσιολογικι και ξυπνησε και μιλαει με το ταβανι, πολυ αγκου.

Τασσουλα μου το ελπιζω, πω πω θα εισαι ζορικα με τετοιο προγραμμα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εμενα μετα τις 5 δε με αφηνει με τίποτα!! Ααα πολύ ωραίαειμαστε Μάγδα μου! Χαχα! Πχ τωρα το πρωι τρωει κανονικά χωρίς να ακουγεται το εντερακι άρα να εχει πάρει αερα... Τι να πω... Άμα συνεχισει λεω να παρω την Πατσουρου.. Θα σε ενημερωσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...