Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Επιτέλους κάποιες μιλήσανε!!! 😛

Εμείς καλά περάσαμε το σκ μας Εφη μου! :) Όπως ειπα πήγαμε για καφεδάκο όλα καλά...!! :) καλές είναι κ οι πεζοπορίες!! Σιγά σιγά όλα θα γινουν θα πάτε κ καφεδάκι!! :) Κι εμένα νιαουρίζει μόλις μπει στο καθισματάκι αλλά μόλις κάνει 2 μέτρα το αυτοκίνητο τσουπ κλεινουν τα μάτια κ ούτε γκιχ!! η μηχανή ύπνου μας!! 😛

Τασούλα μου ειδες?? στα ειχαμε πειιιι!!! ;) Ξέρεις πόο χαιρομαι που πάνε όλα καλά κ τελικα έχεις μια χαρά ροη?! :) Μπραβοοο!! :) για λίγες μέρες έτσι θα ειναι θα ζητάει πιο συχνά το βράδυ μπορει να σου κοιμηθει πολλές ωρες ή να σου κοιμάται την ημέρα πολύ.. μην αγχωθεις!! :) Πάει πέρασε μην αγχωνεσαι!! τώρα ελπίζω το επόμενο να το περάσετε πιο ήπια!! εμείς στις βόλτες μας τον θηλαζω πριν φυγουμε κ συνήθως δεν πεινάει.. πέρνω πάντα αντλημένο από τα ξημερώματα που αντλώ (κατά τις 4 περιπου τα στηθη μου πάνε να σκάσουν γιατι ο μικρός δεν έχει φάει πολύ και εχει κοιμηθει και 5ωρο πχ..!!) και το εχω μαζί μου σε περίπτωση που... σήμερα το χρειαστηκαμε ειχα μαζί μου 100 αν θυμάμαι και δεν τα έφαγε όλα που πάει να πει δεν ειχε χορτάσει στο σπίτι... στη βόλτα έφαγε στις 12:30 κ ξανα έφαγε στις 4 και κάτι μετά... Καλά μην ασχολεισαι μεασχετους κ ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να κριτικάρουν !! αστους να λένε!! καλά έκανες κοπέλα μου μπράβο!!!! εγώ αν δε ντρεπότανε ο αντρας μου θα την έκανα την κίνηση... πρέπει σιγά σιγά να πάρω το κολλαι... :) Πάντως να ξέρεις (δεν ξερω βεβαια αν ισχυει κ με της κικο το μαρσιπο) επειδή είναι τα μωράκια μας σε επαφή με εμάς είναι μια χαρά και δεν κρυώνουν.. οπότε με μία κουβερτούλα να.το σκεπάεις εισαι τέλεια!! εγώ τον μικρό δεν το ντύνω πολύ κ ούτε σαν κρεμμύδι όπως κάνουν δυστυχώς πολλές μανάδες κ ζεστένονται τα μικρά ιδρώνουν κ αρρωσταίνουν... σήμερα που ειχε ήλιο αλλά λίγο τσιμπούσε το κρύο, φορέσαμε κανονικα το φορμάκι μας κ από πάνω μόνο το φορμάκι εξόδου κ τον ποδόσακο του καροτσιου κ το μωρό ήταν υπέροχα...τι θα κρυώσει κ χαζομάρες!! :) κ όταν είχε πολύ κρύο του ειχα κ σκουφάκι κ γαντάκια κ έξτρα καλτσάκια κ το μωρό σε πληροφορώ δεν έπαθε τίποτα! το κατ ευχαριστηθηκε κιόλας!! ;)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την επόμενη φορά θα πάρω μάρσιπο, ας τον έχω τουλάχιστον μαζί μου. Εμένα το φοράει το μωρό και ο άντρας μου αν κουραστω και εγώ!! Και εμένα ο άντρας μου δεν ήθελε να θηλάζω έξω αλλά όταν κλαίει το μωρό πλεον με βοηθάει να το βάλω στο στήθος, αφού είδε οτι ο δημόσιος θηλασμός μπορεί να είναι διακριτικός!!

Τις σταγονιτσες τις πήρες;; τις βιταμινουλες;;;

Εμείς 2 μέρες πάλι χωρίς κακά.... Έτσι θα είναι πλέον;;; θα κάνουμε κάθε 5 μέρες;;

Εμείς σχεδόν το κρατάμε σταθερό το κεφαλακι μας!!! Μας το είπε και ο γιατρός την περασμένη εβδομάδα!!!

Τατιάνα εμείς μπορεί να σργησαμε λίγο να περάσουμε το άλμα μας γιατί αργησαμε 1 εβδομάδα να ξεκινήσουμε θηλασμό, δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ή λέω βλακειες!!! Πάντως διάβασα οτι μπορεί να είναι μια εβδομάδα πριν ή μετά από τις εβδομάδες που γράφουν οτι είναι τα άλματα!!

Τι ωραίες που είναι οι γιορτές!!! Μακάρι να μην περάσουν!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά γυρναω στην δουλειά....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κατι τέτοια ακούω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! Δηλαδή σταματούσαν να δουν τι;... Λες και οι δικές τους οι μάνες οταν τους θήλαζαν έκαναν κατι διαφορετικό. Τότε έβγαζαν το στήθος έξω και ούτε κουβέρτες, μαντήλια, ποδιές θηλασμού, ούτε τίποτα καμια διακριτικότητα. Αλλα τόσο στενόμυαλοι θα ειναι πάντα οι Έλληνες!

Πάντως κι εγώ αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι ο θηλασμός περνάει τις φάσεις του. Υπομονή να έχουμε μονο και θα περνάνε.

Πιπίλα κι εμένα με το ζόρι παίρνει πλέον. Αναγουλιαζει συνέχεια. Προτιμάει τα χέρια της η την μπλούζα μου.

Στο καρότσι γιατι κλαίει Τασσουλα μου; Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις πιπίλα; Εμένα μονο τότε την κρατάει για πολυ ώρα στο στόμα. Στου αυτοκινήτου την έχεις ή στο κανονικό κάθισμα του καροτσιου; Και η μπεμπα στου αυτοκινήτου δεν της αρέσει και σκέφτομαι μηπως το αφήσω μόνιμα στο αυτοκίνητο και βάλω το κανονικό κάθισμα..

Τατιάνα μια χαρά το ντύνεις το μωρό. Αυτο πια που βλέπουμε μωρά-κρεμμυδια να μην μπορούν να κουνηθούν απο τα πολλα ρούχα!... Χαχαχα! και δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα στις βόρειες χώρες οταν οι γονείς βγαίνουν βόλτα μπαίνουν στις καφετέριες να πιουν τα ζεστά τους και αφήνουν τα μωρά με τα καρότσια απέξω να κοιμούνται στο κρύο. Έτσι τους λένε οι γιατροί εκει να κάνουν. Δεν πρέπει να φοβόμαστε πρέπει να τα βγάζουμε έξω τα μωρά μας.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα καλημέρα κ καλή εβδομάδα!! :) Αντληση για μένα τώραμετσ απο το θηλασμό! οχι που θα το γλιτωνα!!χαχα! εχω κουραστει να πλενω πανακια κ μπλουζες μου απο το γάλα μου...

Μωρε τις σταγονες τις πηρα αλα δενεχω δωσει ακόμα γιατί αγχωνομαι.. :/ ποπο ζοριζεται το καημένο ε?? εμένα ο δικός μου κάνει κανονικα αλλά ζοριζεται με τα αερια ρε κοριτσια... ποναει η ψυχή μου...απο τις 3 τοξημερωμα μεχρι κοντα τις 7-8 δεν μπορεί να ηρεμήσει.. κι εχω κόψει τα πάντα.... :/ :( αχ δεν ξέρω τι να κάνω..μπορει να ισχυει κ αυτο που λες για το άλμα..εμεις 1 βδομαδα νωριτερα εγινσν κ τα 2 οποτε λογικο μου ακουγεται..βεβαια δε ξεκινησα 1 βδομάδα νωρίτερα τον θηλασμό!! 😛 τι ωραια που σε βοηθαει ο αντρούλης σου!!! :) συγκινητικό!! γιορτες,ψωνια,λαμπακια,κάλαντα,μελομακάρονα!!!! τελειααα!!!

εφη μου κ εμένα δε τη θελει καθολου!! αναγουλιαζει με την μία κ τις αλλες τις εφτυνε!! ετσι δε προσπαθω καν εγω. οαντρας μου φαγωθηκε να τον μαθει να περνει! Χαχα κ εγω ξες πως απορρω με τα μωρα κρεμμυδια?!χαχα!! ασχετο στο σπίτι πόσους βαθμους εχετε?? εμένα γραφει ο μετρητης της θερμανσης 24 ενώ εχουμε 23 κ στο δωμάτιο του μωρού εχει πάντα 22.. κσλα δεν ειναι?? το διαβασα για τις καφετερειες εξω@!!! πολύ καλό για την υγειά των παιδιών!!! εδω φοβάσαι να το αφησεις απο τα ματια σου κ ας εισαι δίπλα του οποτε δεν παιζει να γίνει κάτι τετοιο!!!

Τωρα εγω τι να πω;; καλημέρα;; καλησπέρα;; Πειτε μου οτι υπαρχει και αλλη τρελη μάνα που τραγουδάει Τζενη Βανου στις 5 τα ξημερωματα μπας και κοιμηθει το παιδακι της!! Χθες κοιμηθηκε ολη μέρα πολυ καλα και τωρα εχει ορεξη για παρλα!!

Τασσουλα μου χαιρομαι που ηταν τελικα αλμα και ολα πάνε καλα με τον θηλασμο!! Οσον αφορά τους άλλους εχεις δυο αυτακια: απο το ενα να μπαινουν αυτα που λένε απο το αλλο να βγαινουν!! Οκ και εμενα με πειραζει οταν κάποιες θηλάζουν έξω και το κάνουν προκλητικά, μόνο όλη την μπλουζα δεν βγάζουν, αλλά απο εκει και πέρα όταν είσαι διακριτικός ανθρωπος και απλά ταίζεις το παιδί σου, γράψτους ολους!! Αααα οσον αφορά το καροτσι και εμενα πριν δεν το ηθελε με τιποτα, αλλα ανακαλύψαμε οτι βαζοντας του εναν σάκο φουσκωτο που ειχε το καροτσι, γινεται πιο μαλακο σαν στρωμα και την καταβρίσκει εκει πλέον..

Τατιάνα μου καταρχην υπομονη με τον αντρα σου και βαλ'τον κατω να μιλησετε ηρεμα! Εξηγησε του με παραδειγματα μπας και καταλαβει οτι χρειαζεσαι βοηθεια!! Οταν λες φορμάκι εξόδου ποιο εννοείς;; Εγώ του βάζω απο μέσα εσωρουχάκι και απέξω φορμουλα απλή.. μια μερα που εριχνε χιονονερο τπυ ειχα βαλει εσωρουχακι φορμουλα λεπτη και φορμουλα χοντρουλα.. Οσον αφορα τα κιλα μη το συζηταμε.. πλακωσαν και τα γλυκα στο σπιτι. πριν λιγο εφαγα τρουφα..

Εφη μου και του χρονου να ειστε καλα!!! Οσον αφορά το φαγητό δεν ειναι ολες οι μερες το ίδιο.. μια μερα μπορει να μην εχουν πολυ ορεξη, αλλη να εχουν..

Αγαπη μου περαστικα να ειναι.. πως ειναι τωρα ο μικρουλης;;

Βασω μου εσεις πως ειστε;; εμενα τα σιροπιαστα με πρηζουν οπως και να εχει. Εξεταση θα κανουμε γιατι εχω θυροειδη εγω.

mariren μου οταν λες κρεμουλες τι εννοεις;; αλεσμενα φαγητα;; ειμαι τελειως ασχετη με αυτα

Georgiana μου σημερα κλεινετε 2 μηνες!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο το παιδακι σου!!

Μαγδα μου οταν ημασταν μικρα η μαμα μας εβαζε στο κασετοφωνο παραμυθια , μας αφηνε πανω στο χαλι ξαπλωμενα και τα ακουγαμε και καθομασταν σουζα... μας επαιρνε και ο υπνος εκει.. τωρα που εχουν μαθει τα παιδια στα ταμπλετ δεν ξερω αν θα καθεται. Εδω ο δικος μου το απογευμα τον ταιζα και εβλεπα μια σειρα στο λαπτοπ οσο ετρωγε και κοιταζε κι αυτος!!

Αν ξεχασα καμια συγνωμη, πρεπει να τον βαλω για υυυπνο.. ευχηθειτε μου να κοιμηθει

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κατερίνα Τζένη Βάνου θέλει ο πασσάς σου;; έχει κάνει την νύχτα μέρα;;

Και εμένα από ότι κατάλαβα έχει ανακαλύψει τα χέρια της και αν την αφήσω στην κούνια τα πιπιλαει πριν κοιμηθεί!!! Φοβάμαι οτι θα ανακαλύψει και το δάχτυλο της....... Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο ενώ έλεγα πιπιλα βλέπω την μεγάλη μου που δεν μπορεί να την κόψει, την ζητάει συχνά!!!

Στο port bebe την έχω την μπεμπα και λέω να την βάλω στο καρότσι το κανονικό αφού γίνεται τελείως ξάπλα. Επείσης αν δεν θέλει να κάθεται θα βάζω καθιστή την μεγάλη και θα παίρνω αγκαλιά το μωρό!!!

Σας λέω και εγώ ντρέπομαι με τον δημόσιο θηλασμό και ούτε μου αρέσει να προκαλεί η θηλαζουσα μανούλα και έχω δει άτομα φανατικά να προκαλούν και να το επιδεικνύουν αλλά όταν κλαίει το μωρακι για φαγητό πως είναι δυνατόν να του το στερεις ; να το αφήσεις να κλαίει ή να κλείστεις μέσα για όσο θηλαζεις;;; εγώ ντρεπόμουν και με το μπουκάλι όταν ταιζα την μεγάλη!!!

Έφη προσπάθησα να δώσω πιπιλα χθες που έκλαιγε στο καρότσι αλλά άδικος κόπος. Δεν την έπαιρνε και έκλαιγε πιο δυνατά!!!

Το αποφάσισα θα πάω να πάρω τσουρεκι γεμιστό με σοκολάτα-μπισκοτο!!! Θα φτάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης μου φαίνεται!!! Μου έχουν μείνει ακόμα 4 εμένα και δεν κάνω τίποτα να τα χάσω. Είπα μετά τις γιορτές!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μελομακάρονα!!!! Αχ! Τι είπες πρωί πρωί βρε Τατιάνα μου!!!!

21 με 22 βαθμούς έχουμε κι εμείς και νομίζω ειναι καλά!

Κατερινακι με Τζένη Βάνου λες να κοιμηθεί;;; Χαχαχα!!! Βάλτου χριστουγεννιάτικα μέρες που ειναι, σε μας έπιασε και χθες κοιμήθηκε!!! :-P

Τασσούλα δοκίμασε αυτο που λέει η Κατερίνα για το καρότσι. Το είχα κανει κι εγώ και όντως ηρεμούν γιατι νιώθουν πιο χουχουλιαστα!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη λοχεία ακόμα;; εγώ ενώ είπα τέλος χθες πάλι λίγο στο σκούπισμα!!! Θα πάρω τον γιατρό να με δει γιατί πονουσα σαν τράβηγμα στην τομή...

Εμένα τα χερακια του είναι κρύα που είναι έξω από τα σκεπασματα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ακομα ναι, κατι λίγα...οταν ζοριζομαι στις δουλειές εμφανίζονται...

Απο κούραση μηπως ειναι το τράβηγμα ή απο τον καιρό.

Να βάζεις γαντακια. Εγώ της τα βάζω τα βραδια αλλιώς τα χέρια ειναι πολυ παγωμένα.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα ελιωσα με τη θεία Κατερίνα!!!! Καλά Βάνου?! χαχαχχααχαχαχα!!! δεν υπάρχει!! χαχα!! εμένα κοιμάται με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα που βρηκα στο γιουτιουμπ κ τον απορροφητήρα!! χαχαχ!! αλλά δεν χρειαζεται το βράδυ ευτυχώς κοιμάται μόνος του.. δες επειδη ειμαι ακόμα με τις ορμόνες κ αυτός έχει τα ψυχολογικά του γιατί είναι μακριά από την παρέα του (δεν εχει καιρό που γυρίσαμε σπιτι μας!) δεν με πέρνει να μιλήσω... μπορώ να πω ομως μόλις με βλέπει κομμάτια προσπαθει να με ξεκουράσει! Φορμάκι εξόδου είναι ένα χοντρό φορμακι φλις χοντρό εσωτερικά κ εξωτερικά αδιάβροχο.. από μέσα τον βάζω το φανελάκι του, ένα φορμάκι λεπτό κ καλτσούλες κ είμαστε άρχοντες!! Νομίζω μια χαρά ντυνεστε κι εσείς!! :) για τα κιλά έχω σταματήσει να ασχολούμαι!! να περασουν οι γιορτές θα μπουμε κ στον 3ο κ μετά! Κοιμήθηκε ο μικρός??

Τασσουλα μου άμα την δέχεται την πιπίλα μπορέίς να δίνεις αυτήν όταν πάει να φάει δάχτυλα ή οταν γκρινιάζει.. εγώ του τα βγάζω ότν πάει να φάει δάχτυλα κ μετά πιάνει κ πιπιλάει το ρουχαλάκι του!! χαχα καλύτερο μου φαινεται!! Μην με κολάζεις με το τσουρεκιιιι Παναγία μου!!!!! Τα έχω κόψει όοοοολααααααα και δεν μπορώ... Σοκολάτα έχω να φαω λίγο καιρό αλλα για μένα φαίνεται αιώνας (4-5 μέρες) κ θα κόψω κ τα μελομακάρονα μου φαινεται γιατί κάτι δε μου πάει καλά... έχω κόψει κ ΟΛΑ τα γαλακτοκομικά (αγελαδινο κατσικισιο προβειο ακομα κ σογια!!) οπότε τρώω οτι ναναι (ευτυχώς φαγητό κ τρωω αρκετο για να με πιασει) κ ψωμί!! αυτο ειναι το φαγητό μου!! Ακόμη λόχεια?? γιατί έτσι?? :/ κ ο πόνος τι είναι πάλι τούτο??

Εφακι μου μια χαρά μου φαίνονται οι 22 όλη την ημέρα αλλά όταν είναι να τον λούσω κ να τον κοιμήσω τότε ανοίγω σίγουρα (από 21 πάει το δωμάτιο στους 23) και μετά το έχω σταθερά στους 24 (του μωρού δηλαδή 22 😛 ) και κοιμόμαστε μια χαρά.. εγώ δεν βαζω τίποτα γιατί τα βγάζει κ όταν τον φασκιώνω τα βγάζει κ όταν τα σκεπάζω τα βγάζει απ έξω!! ε κουράστηκα βαλε βγαλε κι εγώ.. εμένα είναι δροσερά ευτυχώς κ όχι παγωμένα τα χεράκια του!! Κοιμαται σαν κ εμένα καλέ ακριβώς με ανοιχτό το στόμα το ένα χέρι πάνω από το κεφάλι κ το άλλο στο στομα του δίπλα!! χαχα!! πολύ γέλιο!!

εμένα καθόλου λόχεια.. πολύ νωρίς καθάρισα...

Εγώ εκεί που είπα ευτυχώς καθαρισα είχε ο άντρας ορεξουλες και του έλεγα βρε κάτσε να σιγουρευτουμε οτι καθαρισα!!! Ε να τώρα πάλι αιματακι!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα!!! Να σας πω ενα τραγουδι;; :tongue::tongue::tongue:

Μη γελάτε καθολου κοπέλες!! Εγω προσπαθω να του κοψω τα νανουρισματα και το πιστολακι και βαζω μουσικη!! Τραγουδαγα το Σ αγαπω της Τζενη Βανου.

Με τα πολλα επειδη δεν ειχε πιει ολο του το γαλα στις 6.30 του εκανα συμπληρωμα και κατα τις 7 κοιμηθηκαμε!! Αλλα στις 9 παλι ορθιος!!

Τατιανα αυτο το φορμακι εξόδου το έχουμε και εμείς και οταν του το βαλαμε γιατι το εχω πάρει νο 3-6 τα χερακια του ηταν ορθια στο καροτσι, το τι γέλια κάναμε... Φυσικα ηταν η μερα που του φορεσα αυτα που σου ειπα και οχι το φορμάκι εξόδου.. Παντως κοριτσια κατι πρέπει να κανουμε με το φαγητο (ειδατε τι καλη ειμαι;; σας εβαλα και εσας μέσα μπας και φιλοτιμηθώ και χάσω κανένα κιλο!! :twisted: :twisted:

Τασσουλαααααααααα ΟΧΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ρε συ... οχιιιιιιιιιιιιι πω πω... που ειναι οι καλες πρωτες ημέρες που δεν ηθελα να βλέπω γλυκο μπροστά μου;; Με τον θηλασμό να μην ντρεπεσαι καθόλου!! Μπορεις να πηγαινεις καπου πιο απομερα ή να γυρνας λιγο αλλιως την καρεκλα σου αν εισαι σε μαγαζι.. Μωρό εχεις πρέπει να φάει! Εμενα μια γειτονισσα τσαντιστηκε που ειχα πάει με το μωρο στο γραφείο και το ειχα και κοιμοταν και εκανα δουλειές. Αυτες ειναι τρελές εμάς θα τρελάνουν;; βρε ουστ!!

Εφη μου και εμενα τα χεράκια του πάγος ειναι αλλα αν τολμησω να του βάλω γαντάκια θα φάω μουτζα ξεγυρισμενη. Και χριστουγεννιατικα τραγουδακια εχουμε βάλει.. και love radio.. και ντερτι και απ ολα... Αν θελει να κοιμηθει βομβα να πεφτει διπλα του χαμπαρι δεν παιρνει!!

Δεν σας ειπα.. χθες καναμε κατι γελια.. τον ειχα με την μαμα μου πανω στο κρεβατι και κατι ειχε νευρα και εκανε σα να κολυμπάει.. και τον ρωταγε η μαμα μου: εχεις νευρα;; και οπως εβγαζε φωνουλες εκανε ενα σα να λεει ναι!! Λιωσαμε και οι δυο!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα!!

Τι ομορφα νεα εχετε... σας διαβαζω αλλα δν προλαβα ν γραψω... εχουν μαζευτει ενα σωρο δουλειες.. εν τω μεταξυ ςχθες εφαγα παααρα πολυ, εφαγα κ παγωτο κ με πειραξε κ ειχα ολο το απογευμα θεματακι με την τουαλετα(συγνωμη) κ τωρα ειμαι νηστικη και πτωμα..ο μπεμπης μου εχει ολο αερια, τον ταραξα τον καημενο..

Αυτη την εβδομαδα θ παμε στους γιατρους μας .παιδιατρο αυριο κ γυναικολογο την παρασκευη.. τα λοχεια μου σταματησαν εδω κ λιγες μερες..ελπιζω ν καθαρισα οριστικα..

Τασουλα μου μπραβο για τη βολτουλα..δν το ηξερα γιατο Αιγιο.. εσυ μια χαρα διακριτικη ησουν, τωρα τι προβλημα εχουν οι αλλοι... μην σε νπιαζει καθολου...

Την πιπιλα εμεις την αγαπαμε πολυ...οταν ειναι χορτασμενος κ ντσταζει την αναζηταει..στο αυτοκινητο κλαιει στην αρχη κ τπυ τη βαζω, ηρεμςι κ κοιμαται κ την πεταει

Κατερινα τι ωραιες μουσικεςνυχτες περνατε... οσο για τα σχολια γειτονων και λοιπων..θα ακουσεις απειρα.. εγω επειδη δν ειμαι ανετη στο βρισιμο, απλα τους αγνοω..γυριζω απο την αλλη κ κανω οτι δν ακουω...κ λεω τα δικα μου!

καναμε κ εμεις tsh αλλα ευτυχως ηταν οκ..ειχα υπερθυρεοειδισμο στην εγκυμοσυνη αλλα μαλλον ηταν παροδικο

Εφη μου ωραια ιδεα οι καρτες...και του χρονου! Με το θηλασμο μην ανησυχεις, αφου ηταν ησυχη σημαινει οτι καλυφθηκε με τα πεντε λεπτα.. το κανει ακομα? Η τρωει περισσοτερη ωρα?

Τατιανα μου τι τρως κοπελα μου? Πω πω πολυ ζορι ν εχεις αποκλεισει ολα τα γαλακτοκομικα ελπιζω ν τα επανενταξεις σιγα σιγα αργοτερα..τι σ ειπε ο παιδιατρος γι αυτο? Τα χερακια εννοειται κι εμεις εξω ολη μερα, δν αντεχει ν τα σκεπαζω..κ ωρες ωρες γινονται μπλε τα δαχτυλακια του αλλα αυτος εκει....

Αγαπη πως ειναι ο μικρος? Περαστικα!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλά καλέ Κατερινα δε ντρεπεσαι?! Κακιααααααααα...!!

Βασω μου εισαι καλά ή τα έχεις δει όλα κωλυόμενα?! Υπομονή! Περιμένουμε νέα σας από τους γιατρούς!! Ηπαιδίατρος μου ειπε να τα κόψω όλα για μία εβδομάδα να δω τι τον πειράζει... Τρωω το πρωί φέτες με μαρμελάδα ή γαλοπούλα, το μεσημέρι οτι φαγητό έχω εκτός οσπριων, κοκκινιστά, πράσινα, ψάρια (μονο τσιπουρα θα φαω), σαλάτα μόνο ραπανάκι με καρότο ΄η αγγουράκι γιατι μπορει να τον πειράζει κ η ντοματα μου ειπε σημερα η διατροφολογος, το βράδυ κάνω τάμα να βρω κάτι να φάω να με πιάσει!!! Ενδιαμεσα μπορει να φαω καμιά μπανάνα... Τι να κανω?! Πφφφφ... Τρωω αρκετο ψωμί στο μεσημεριανο κ στο βραδινο για να μπορεσω να αντεξω!! Τραγικό... Ελπίζω μετά τον 6ο (αν θηλάζω μέχρι τότε) να μπορώ να τρωω γιατι μιλησα με τη διατροφολογο τωρα κ μου ειπε οτι το εψαξε για την διατροφη κτλ κ μου ειπε επειδη εχει δειξει ευαισθησια το μικρό σου και δεν ξερεις σε τι ή μπορεί να ειναι κ σε πολλά είναι καλύτερα να κλείσεις τον 6ο μήνα κ μετά να ξεκινήσεις την διατροφή που θα μπορεις να τρως... Αυτααά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...