Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τα δικα μας νεα.... γέννησα 14/10 με καισαρική (επισκληρηδιο) ενω εφτασα μέχρι το 7 φυσιολογικους πόνους... επεφταν οι παλμοι του μωρού στις συσπάσεις.

Είμαστε 59 ημερών τη Δευτερα βασικα 2 μηνων :)

Θηλασα τις πρωτες 3 μερες κ μετα μου είπαν οτι ειχε κρυστάλλους ουρικου οξέος κ αφυδατωνεται το μωρο κ εδωσα παραλληλα τσαι κ ξενο μαζι με το δικό μου.....

Απο 9η μερα ομως κ μετα μονο δικο μου.

Φυσικά έχουμε τα ντερτιμπια μας! Κολικους μαλλον ναι....

Πρόγραμμα δεν έχουμε ιδιαίτερα... τη μερα ελάχιστος ύπνος.... κ ολο αγκαλιές δεν είναι να τον αφησω κατω... ακομα κ στ αμάξι που αλλά μωρά τα ηρεμεί ο δικός μου κλαιει :P

Υγεία θα περασει.... Δευτερα ή Τρίτη πάμε για το 1ο μας εμβόλιο....

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς κάναμε 2 εμβόλια μαζί. Εσείς;;

Άντε να μας πεις νέα από γιατρό georgiana. Άρα θηλαζεις αποκλειστικά;;

Βάσω μου δεν τα παραταω θα το προσπαθήσω εννοείται αλλά αν δω οτι κλαίει και υποφέρει που τουλαχιστον τώρα όλο γελάει τότε θα δώσω συμπλήρωμα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαίρη μου μια χαρά το μωράκι σας, μπράβο! Πως ειναι τώρα μετα το εμβόλιο; Νωρις τελικά ξεκινάτε τις κρεμούλες, ο καθε γιατρός τελικά εχει το δικό του σύστημα!

Τασσουλα μου κι εμένα το ίδιο, συνεχίζει να πιπιλαει τα χέρια ακομα και οταν την βγάλω απο το στήθος. Δεν νομίζω οτι πεινάει γιατι αλλιώς θα έκλαιγε μαζι! Η τομή με πονάει οταν το παρακάνω και σηκώνω πολλα βάρη ειδικά δεξιά, πόνος όπως την πρώτη μερα του χειρουργείου αλλα εντάξει ο γιατρός που με κοίταξε ειπε δεν ειναι κατι. Και αίμα είχα παλι σημερα. Έλεος δηλαδή!!!! Απο εμβόλιο ενα μας έγραψε εμάς... Δεν ξέρω καν για τι ειναι, θα δουμε την Πέμπτη...

Georgiana μου και το δικό σου μωράκι δεν κάθεται πουθενά ε; Κι εμείς αγκαλιές συνέχεια....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα,

Και εμεις ενα εμβολιο καναμε αλλα τριπλο, ο μικρος ηταν ανησυχος μετα για 3 μερες, τασσουλα μηπως γι' αυτο αυτη η αντιδραση;

Κατερινα αυτο που παθατε εσεις το βιωσα για 10 μερες με τον μικρο. Σταματησαν οι κολικοι πριν απο καμοια εβδομαδα που εκανα καθημερινα μασαζ στην κοιλιτσα για μιση ωρα και ζεστο πανακι μετα. Τωρα εχω περιπου 5 μερες που δεν κανω τπτ.

Ο μικρος μου ειναι 59 ποντους αλλα ο γιατρος δεν μου μιλησε για θυροειδη ηταν πολυ ευχαριστημενος με την αναπτυξη, κοιταξα και το βιβλιαριο του πατερα του και ειχε τα ιδια κιλα και υψος.

Τασσουλα στην κορη μου περνουσα τετοια αλματα θα δεις που οταν περασει αυτο το αλμα κατι θα αλλαξει μπορει να κοιματε καλυτερα το βραδυ, κανε υπομονη και θα δεις σε 2 βδομαδες θα ειναι αλλο παιδακι,

Εφη ο μικρος κολλησε μπουκωμα απο την κορη μου και το βραδυ πνιγετε απο τις μυξες- σαλια, βγαινουν απο το στομα, μολις το κανει και ας ειναι βραδυ του βαζω φυσιολογικο ορο κλαιει μετα ηρεμει και κοιματε ενα τριωρω και μετα παλι τα ιδια, να βαζεις πολυ φυσιολογικο την μερα να ρευστοποιηθουν οι βλεννες εαν εχει.

Georgiana και εσεις κολικους;;;; αχ αυτος ο 2 μηνας,

Αγαπη περαστικα σου, πως ειναι το δοντι;

Τατιανα ηρεμησε ο μικρος; αχ βαρεθηκα τις διατροφες, εγω ηρθα στα κιλα μου αλλα εχω μια κοιλια σαν 4 μηνων εγκυος, να δω τι θα κανω. Πως θελω να φαω μια σοκολατινα......

Μαριρεν εγω νομιζα το αντιθετο οτι στα μωρα που θηλαζουν ειναι καλυτερα να αργησουν οι τροφες, μικρος μου εχει σπυρακια στην πλατουλα δειγμα αλλεργιας μαλλον παλι στα γαλακτοκομικα γιατι εφαγα μπισκοτα σοκολατας γαλακτος, αρα νομιζω οτι θα αργησουμε με της στερεες.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Οι δευτερομανουλες τι κανετε για να απασχολητε τα μεγαλα παιδια;

Εγω προσπαθω να παιζω μαζι της με τα τουβλακια και τις φιγουρες οταν κοιματε ο μικρος η την βαζω να μαγειρευει μαζι μου αλλα οταν ειναι ξυπνιος και τρωει την βαζω παιδικα στην τηλεοραση η στο ταμπλετ ειμαστε απο της 8 το πρωι μεχρι της 3 το μεσημερι μαζι αρα θα δει τουλαχιστον 2 ωρες παιδικα αμα τις ενωσεις. Γι' αυτο εχω παρα πολλες τυψεις, οτι δεν ειμαι καλη μαμα, αλλα δεν ξερω πως να τα συνδιασω στην ηλικια του μπεμπη, παιδικο δεν μπορουσε να παει γιατι δεν ειναι 2,5 και βοηθεια απο τριτο ατομο το πρωι δεν εχω, το απογευμα που ειναι ο συζυγος ενας κραταει τον μπεμπη και ο αλλος παιζει με την Μαρια, μονη της δεν πολυ παιζει ακομη.

Ποσες ωρες παιζετε με τα μικρα σας; ειναι δυνατον να ασχολουμε πιο πολυ; πως θα την μαθω να παιζει και λιγο μονη της; ποτε θα μαγειρεψω- καθαρισω - σιδερωσω;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Μαγδα μου κι εγω πανω κατω τα ιδια κανω με τον γιο μου αλλα θυμωνει πολυ οταν αφηνω το παιχνιδι για ν ταισω τον μπεμπη κ του περναει μονο αν του δωσω το ταμπλετ.. ευτυχως ομως παιζει κ μονος.. κοιτα, μια ιδεα ειναι να της δινεις ταπερ κ κουταλες ν κανει οτι μαγειρευει μονη της..νομιζω θ της αρεσει. Επισης ν της παρεις ξυλομπογιες κ να αρχισει σιγα σιγα ν ζωγραφιζει.. θα απασχολειται πολυ ωρα με αυτο.. η βιβλια με εικονες για την ηλικια της ν χαζευει κ ν λεει ιστοριες..

Περαστικα στον μπεμπη, θα καθαρισει με τον ορο...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Μάγδα μου πως ειναι τα σπυράκια στην πλατη για την αλλεργία? εχθές είδα οτι ο μικρός είχε κατι μικρούλικα στην πλατούλα... Οχι πολλά αλλά ειχε κάποια... Λες να ειναι αλλεργια?? ναι ευτυχώς ηρέμησε ο μικρούλης μου δεν ειναι οπως ηταν που πονουσε κ γκρινιαζε.. Εχει ηρεμησει κατά πολύ πάλι γκρινιαζει αλλά σταματάμε εκεί! Ευτυχώς.. Οι ωρες υπνου παλι εγιναν οπως ναναι αλλά δεν με ενοχλεί κ τόσο γιατί είναι ηρεμος.. Σημερα από τις 11 κοιμάται ξυπνησε να φαει κ ξανα κοιμηθηκε! Δε θελω να τον ξυπνησω γιατι ειναι ηρεμος κ με τα αερια.. Θα δουμε.. Αφου ηρεμησατε εσεις μπραβο σας κορίτσι μου!! Αντε να περασει ο 2ος μηνας γιατι ειναι ο πιο δυσκολος απο οτι κατάλαβα!! Εγώ τον κάνω μπανάκι καθε μερα στις 8 το βραδακι μιση ωρα πανω μιση ωρα κατω και μετά του βαζω θερμοφορα στην κοιλίτσα... Τρωει ηρεμεί κ κοιμάται κανένα 4ωρο 5ωρο.. Καλ΄α ειναι.. Μετά τις 5 το πρωι αρχιζουν τα ζορια!! Γκρινια ζορισμα κλαμα κλωτσιες μπουνιες αλλά έμαθα το κόλπο! Νανουρισματακια στο κινητο κ ηρεμει, τρωει κ τον περνει ο υπνος! Μέχρι τις 8:30 αυτό το ζορι μετά ξυπνάμε για τα καλά κ μετά υπνο! Τα ανέλυσα όλα!!

Georgiana μου μπραβο σου που αντεξες μέχρι το 7! Παναγία μου θα ειχα λυποθυμίσει! Δεν ξερω αν ηταν εσκεμμενο ή έγινε ετσι αλλά μπράβο... Και τωρα αποκλειστικα!? μια χαρα τα πηγατε μπραβο και στους δυο!! Αλλη στη θεση σου θα τα ειχε παρατησει!!

Εγώ φυσικά και δεν εχω χάσει τα κιλά της γέννας κ φυσικά είμαι μόνο 3.5 κιλά κάτω γιατι τρωω.. Δεν ειμαι κ καλά ψυχολογικά κ ολο το ρίχνω στα γλυκά.. Βασικά ισως φταιει που δεν εχω στηριξη απο τον αντρα μου δεν εχω να μιλησω σε ανθρωπο γιατι ειμαι μονη στο νησί, δεν ξερω τι να φαω πια με τις διατροφες κοψε το ενα κοψε το άλλο.. Κοντεβω να τρελαθω.. Αλλά θα την παλεψω τι να κανω... Εχω αφησει τον εαυτο μου γιατί δεν προλαβαίνω..ο αντρας μου γυμναστηριο υπνος χαλαρωμα φαγητο δουλεια κ εγω τρεχα σα τον Βεγγό!! Οχι σιδερωσε οχι πλυνε οχι συμμαζεψε οχι αλλαξε τον μιδκρό, ταισε, προσεξε τον, αγκαλια σε σενα μονο ηρεμεί γιατι ο μπαμπας τον κανει παντα να τα βγαζει.... Πφφφ.... Θααααα σαλεψωωωωω!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς αυτή την φορά το παιρνάμε λίγο πιο βαριά! Τον κάναμε τον πυρετούλη μας την νύχτα και σήμερα κάνει που και που δέκατα. Τώρα κοιμήθηκε λίγο και τον έβαλα κάτω γιατί κλαίει και στον ύπνο του κάτι φορές και είμαστε συνέχεια αγκαλιά! Το πουλάκι μου για να με νιώθει καλύτερα περνάει το χεράκι του στο λαιμό μου και κάτω απο την μπλούζα για να πιάνει δέρμα και να έχει επαφή!

Τασούλα και εμείς κάναμε δύο στην αρχή ένα ποσιμο και ένα στο μπούτι. Το δεύτερό τώρα είναι λίγο πιο βαρύ και λίγο τα ταλαιπωρεί περισσότερο. Εμείς κάνουμε και ένα ακόμα που είναι πέντε δόσεις και θα το κάνουμε μέχρι τον Μάρτιο και το κατατρυπάμε το μανάρι μου!

Θα ξαναμπω μόλις μπορέσω!

U85pp3.png

Κορίτσια δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω τρέχω.. Ειναι πολυ στεναχωρημένη γιατι ο μικρούλης μου εχει βήχα και τωρα το απόγευμα πονούσε κατι παρά πολυ γιατι δεν ηρεμούσε ούτε με το θηλασμο κ βγάζει συνεχεια σάλια. Δεν μπόρεσα να το πάω στον παιδίατρο δλλα τηλεφωνικώς μου είπε κ του έδωσα λίγο calpol κ ειναι καλύτερα τωρα. Εύχομαι να ηταν κατι περαστικό γιατι δεν μπορω να τον βλέπω ετςι...

Διαφημίσεις

Αγάπη μου περαστικά στο μωρακι μακάρι να μην είναι τίποτα!!! Όλο αρρωστενετε εσείς εκεί!!! Απαλά δεν πάμε σταθμό καλυτερα!!!

Τατιάνα όταν αποφασίσεις να κάνεις δίαιτα θα τα χάσεις τα κιλακια, πρόσεχε λίγο τα γλυκά και ειδικά τις σοκολάτες, φέρνουν αέρια στο μωρακι!!!

Άντε να φτιάξουν τα παιδάκια μας ένα πρόγραμμα!!!

Σας αφήνω κλείνουν τα μάτια μου!!! Εμείς συνεχίζουμε μαραθώνιους αλλά κάπως καλύτερα απο χθες. Έχει κοιμηθεί τώρα πάνω μου και τρεμω να την βάλω στην κούνια, μήπως ξυπνήσει και αρχίσει πάλι τα χέρια της!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καληςπέρα γλυκές μου! Τι κανετε? που χαθήκατε όλες?? πως είναι τα μωράκια της παρέας μας?? όλα καλά?? με τα εμβολια οσες ειχατε κανει ηρεμήσανε τα μικρουλάκια σας??

Τασούλα μουυυυ πως ειστε καλή μου?? είδες που ξανα είχες γάλα? δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι κ να στενοχωριεσαι.. Κ αυτη η φίλη-φίδι (οκ δε λέω καλή η παρέα αλλά μη μας το παίζεις οτι μονο εσύ μπορεσες να θηλάσεις επειδή ηταν οκ κ τα 2 στηθη!) δε μαζευεται λίγο? αντε γιατί πολλές την έχουνε δει κάπως (εχω συναντησει κ εγώ κανα δυο, μία άσχετη που μου έδωσε "τιπ" για να θηλασω καλά, και μία άλλη που εχει δυο παιδιά κ θηλασε μου είπε "αχ πως δε σου είπα τι να κάνεις για τον θηλασμό οταν εφυγες από εδώ είναι δύσκολο δεν ξερω αν θα τα καταφερεις δε τα καταφερνουν όλες!!") !! Εσύ αύριο θα το λες με καμάρι γλυκιά μου ναι θήλασα τόσο καιρό κ με ένα μόνο! Μπα σε καλό μας... Δε λέω και να πηγαίνατε στο ξένο δε χάλασε κι ο κόσμος αλλά για πιο λόγο δεν στηριζουν τις προσπάθειες ή μιλάνε κάπως δεν μπορώ να το καταλάβω... :/ πρωι πρωι κράξιμο η Τατιάνα! Χαχαχα

Μαριρέν μου τι γλυκό αυτό που κάνει ο μικρούλης σου!!! Αχου... Μετά από κούραση ταλαιπωρία αυπνίες κ όλα που τραβάμε είναι η ικανοποίηση και η χαρά αυτό το τόσο δα μικρό πραγματάκι που κάνει γιατί είσαι η μανούλα του!! Ξεχνιουνται ολαααα!! Εμείς σήμερα πχ ξυπνησε 8:30 κ εγω ηθελα να ξαπλωσουμε κ αλλο (γιατι μετά τις 5:00 που τον πιανουν τα αερια κοιμομαστε μαζί) αλλά με τις κλωτσιες του κ τα σχετικά σηκώθηκα και μόλις άνοιξα τα στορια κ κάθησα δίπλα του μέχρι να πάμε να πλυθουμε να τον αλλαξω να τον ντύσω με έκανε κάτι χαμόγελα κάτι γκριμάτσες.... Ε ηταν για φιλημααα!!

Πηγαμε βολτουλα για ακαφεδάκο κ τον ταισε ο μπαμπάς με δικό μου (ντρεπεται ο αντρας μου να θηλάσω εξω!) και κοιμηθηκε ο πασας! Ολη την ωρα κοιμοτανε! Εσεις με τις βολτες πως τα πάτε??

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπέρα κοριτσακια!

Πως είστε; Τα μωράκια σας;

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο;;;

Εμείς επιτέλους στολισαμε, βγάλαμε και φωτο μπροστά στο δέντρο και τις έκανα κάρτες για τους παππούδες και τους θείους.

Σημερα που ειχε καλή μερα πήγαμε βόλτα. Ακομα δεν έχουμε κάτσει κάπου, σε καφετέρια για να δω πως θα το κάνω με το θηλασμό, μονο πεζοπορίες κάνουμε...

Στις βόλτες κι εμάς κοιμάται. Στην αρχη γκρινιάζει οταν τη βάζω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου αλλα μόλις προχωρήσουμε σταματάει!

Επίσης σημερα οι θηλασμοι είχα μικρή διάρκεια, θήλαζε για κανα 5λεπτο και μετα κοιμόταν η απλα δεν ήθελε αλλο... Μου φάνηκε σαν να μην έφαγε καλά όλη μερα, αλλα και παλι δεν μου έδειξε έντονα σημαδια πεινας. Τι να πω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια πρέπει να έγινε εκείνη η επανεκκίνηση που λεγατε!!! Το στήθος τρέχει και η μπεμπα πίνει και βγαίνει μόνη της!!! Απλά πίνουμε πιο συχνά γαλατάκι. Κάθε 2 ώρες μπορεί και πιο συχνά εκτός από το βράδυ που κοιμήθηκε 5 ώρες!!! Με δούμε πως θα πάει και σήμερα!!

Πριν λίγο έτρωγε τα χέρια της την πήρα να την θηλασω και δεν προλαβα να σηκωσω την μπλούζα, αποκοιμήθηκε..... Ήθελε να νανουριστει;; πιπιλα δεν παίρνει πια με τίποτα, αναγουλιαζει και δεν το προσπαθώ άλλο.

Επίσης Τατιάνα απο χθες το στήθος πρήζεται και πάλι και επανήλθε η ροή η έντονη.

Τατιάνα μου δηλαδή πριν πας για καφέ κάνεις άντληση και το δίνεις στο μωρό όταν πεινασει;; εγώ έχω κάπως εξοικειωθεί κάπως. Σήμερα πήγαμε για καφέ και μετά στο χωριό του αι Βασίλη, anath στο Αίγιο να πάτε, σε μια μεγάλη πλατεία και θηλασα και στον καφέ και στην πλατεία μόνο που μου ανεβηκαν τα λαμπάκια. Πρώτων γιατί ήρθε ένας γέρος και μια γριά και φαγανε κόλλημα οτι θα αρρωστήσει το μωρό αφού έκλαιγε και το πήρα αγκαλιτσα να ηρεμήσει και το έβγαλα απο το καρότσι.... και δεύτερον γιατί σταματαγε ο κόσμος και με κοίταζε που καθόμουνα στο παγκάκι και θηλαζα λες και τι έκανα..... μην νομίζετε επειδή ντρέπομαι δεν φαίνεται τίποτα είναι όλο καλυμμένο με κουβέρτα.

Δεύτερο μανουλες ηταν δύσκολα σήμερα η βόλτα με τα 2 παιδιά!!! Το μωρό είχε γκρίνια συνέχεια και η μεγάλη ήθελε να τρέξει-παιξει και δεν την χαρηκα καθόλου. Το μωρό δεν κάθεται στο καρότσι δεν του αρέσει, θέλει αγκαλιά και με τέτοιο κρύο το φοβάμαι το μάρσιπο.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφη μου θα θηλάζει πιο αποτελεσματικά μην αγχωνεσαι!!! Και εμένα κάποιοι θηλασμοι τόσο κρατάνε!!!

Το μωρό γελάει συνέχεια και βγάζει κραυγουλες!!! Έχει όντως αλλάξει αυτές τις μέρες μετο αλμα!!! Πάντως δύσκολα πολύ το περάσαμε αν έχει περάσει ακόμα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...