Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!! Σας διαβαζω κ θ σχολιασω καποια στιγμη...

http://www.eimaimama.gr/2015/12/to-apisteuto-kolpo-pou-kanei-ta-mora-na-stamatisoun-to-klama.html

Το εχετε δει??? Το εκανε ο αντρας μου κ επιασε... εγω ειχα πεθανει στα γελια με το πωπουδακι!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασουλα μου τι εγινε τελικα? Θηλασες? Ελπιζω ν ειναι αυτο που λεει η Τατιανα, κι εγω το νιωθω καποιες φορες πιο ηπια βεβαια οταν κατεβαινει το γαλα. Εισαι σιγουρη οτι δν ειχες γαλα? Δηλ το πιεζεις με το χερι κ δν βγαινει τιποτα?

Τατιανα μου μην στενοχωριεσαι βρε.. μπορει ν μην φταιει η διατροφη σου.. μπορει ν ειναι ηπιοι κολικοι, ν αναπτυσσεται το πεπτικο του κ να ενοχλειται..

Αγαπη μου περαστικα με το δοντι.. σε ταλαιπωρει καιρο απ οτι καταλαβα.. Συμφωνω με αυτο ππυ λες για τα μεγαλα μας παιδακια, κι εμενα μ εχρι λυσει τα χερια ο σταθμος..δν εχω κ το αγχος τι ν μαγειρεψω για το παιδι.. απλα για μενα ηταν αγχωτικη διαδικασια στην αρχη μεχρι ν προσαρμοστει κ να συνηθισει..

Εφη μου τι επαθες κοπελα μου? Ψυξη? Η χτυπησες? Να περασει γρηγορα ευχομαι.. να πατε κ στον παιδιατρο ν μπειτε σε σειρα

Κατερινα μου καλα εκανες κ πβγες στη δουλεια... μην νιωθεις ασχημα δν παρατησες τον μπεμπη σου, τον αφησες σε καλα χερια...

Νεραιδουλα μην στενοχωριεσαι για το θηλασμο.. θα συνηθισει η μπεμπα με το ξενο..θα βρειτε το καταλληλο.. μηπως ν ζητουσες λιγη βοηθεια με τα παιδια? Εχεις καποιον? Εστω μια φιλη σου ν καθεται μαζι σου στο σπιτι λιγες ωρες

Μαγδα μου πες στην πεθερα σου οτι αν αρρωστησει το μωρο θα πρεπει ν μπει νοσοκομειο..κ τοτε θα κραταει ολη μερα τη μεγαλη..θα της αρεσει? Συγνωμη αλλα αυτο που λεει ειναι τελειως χαζο..

Μαριρεν μου εγω νομιζω μπορεις ν το εχεις μπροστα το καθοσματακι αλλα χωρις τον αεροσακο βεβαια! Που μενεις? Εγω βαριεμαι τη διαδικασια με το αυτοκινητο αλλα ευτυχως εδω μπορω ν παρω το καροτσι ν παω να ψωνισω σε περιπωση αναγκης..

Αυτα προς το παρον. ..εμει ς ειμαστε καλα... ολο τεντωνεται ο μικρουλης... το βραδυ εχει φτιαξει στανταρ προγραμμα.. μετα το μπανιο μενει λιγο ξυπνιος κ χαλαρωνει .. κοιμαται 10-11:30 (οπου εμενα με παιρνει ο υπνος στον καναπε με τον μεγαλο...). Στις 11:30 τρωει κ κοιμαται. Μετα ξυπναει 2:30 μετα 5:00 και μετα 7:30..

Σημερα χαλασε ο καιρος, ετοιμαζεται για βροχουλα εδω..

Φιλια!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

http://www.eimaimama.gr/2015/12/to-apisteuto-kolpo-pou-kanei-ta-mora-na-stamatisoun-to-klama.html

Το εχετε δει??? Το εκανε ο αντρας μου κ επιασε... εγω ειχα πεθανει στα γελια με το πωπουδακι!!!

Βάσω μου καλημέρα το είχα δει κ προσπάθησα χτες να το κανω αλλά φοβήθηκα μήπως δεν στηρίζω καλα το σπόνδυλο...

Τατιάνα μου εχω μεγάλο θεμα με το δόντι μάλλον θα χρειαστεί εξαγωγή του..

Η μεγάλη μου συνεχίζει με γρίπη αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά σαν να φεύγει πιο γρήγορα... Ο μπεμπης καλα Δόξα το Θεο αλλά εχει απο χτες που καθώς κοιμάται σαν να του στέκεται κατι και βήχει η αναγουλες ζει. Μάλλον εχει μυξουλες πιυ πανε κάτω...Εσεις είστε καλύτερα;

Τασουλα μου συμφωνώ με τη Τατιάνα οτι ειναι επανεκκίνηση.

Καλημερα σε όλες σας!

Το κάναμε κι εμείς και η μπεμπα καθόταν ακίνητη!!! Της άρεσε! Χαχαχα όντως ειχε πλάκα με το πωπουδακι!!!

Βάσω μου την πλάτη την τραυμάτισα με κατι παπλώματα που τίναζα μετα σήκωσα και το μωρό που ειναι και βαρύ και ήρθε και έδεσε το κακό!

Αγάπη έτσι ακριβώς κανει κι εμένα η μικρή... Λες να ειναι μυξούλες; ακομα με το δόντι ε;; Πρέπει να ειναι μεγάλο βάσανο... Περαστικα και στη μεγάλη σου... Ταλαιπωρείται ακομα το γλυκούλι μου;...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!! Πως ειστε σημερα;;

Εμεις χθες ειχαμε ενα εφιαλτικο απογευμα βραδυ.. τον ξυπναω το απογευμα μετα απο 4 ωρες που ειχαν περασει απο το φαγητο του, τον ταιζω καικαθομαστε.. χορευουμε, μιλαμε, τραγουδαμε για κανα 2ωρο.. ολα μια χαρα μεχρι εκει.. Στις 3 ωρες μου δειχνει οτι πειναει.. ειχα αντλησει πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο 130μλ (σε 3 φορες)και το ζεσταινω και του το δινω εε εγινε πανικος απο εκει και περα.. ενω τον πηρε ο υπνος την ωρα που τον ειχα να ρευτει, σηκωνεται με απιστευτη γκρινια και πρησμενη κοιλιτσα απο τον αερα.. καναμε ασκησεις, καναμε αγκαλιες, βολτες, μασαζ με λαδι.. ο μικρος να ουρλιαζει.. του ειχα δωσει προβιοτικα αλα τιποτα.. παμε για μπανακι που συνηθως τον ηρεμει, ηρεμει για λιγο και μετα να ουρλιαζει παλι. Να βγαζει σαλια και να εχει τη μπουνια του ολη χωμενη στο στομα.. ειπα να του κανω λιγο ξενο κι ας ειχαν περασει μονο 2 ωρες, αμ δε.. εφαγε κανονικα 150μλ.. μετα παλι βολτες παλι αγκαλιες κλαματα ασκησουλες. Να αεριζεται συνεχεια και να ουρλιαζει.. Κοριτσια μη το ζησει καμια σας αυτο. πρωτη φορα ετσι. Στις 2 ωρες παλι πειναγε... αλλα 150μλ. Ειλικρινα ειπα εκεινη την ωρα δεν του ξαναδινω δικο μου αν ειναι να υποφερει. Κατα τις 12 κοιμηθηκε,στις 6 ξυπνησε.. ηπιε μονο απο μενα και κοιμηθηκε 2.5-3 ωρες ακομα. Ουσιαστικα το δικο μου γαλα δεν τον επιασε καθολου και ηταν σα να εχασε γευμα και ετσι εφαγε 1 παραπανω.

Δεν ξαναπινω ουτε καφε, ουτε τρωω σιροπιαστο τιποτα! Τωρα ετοιμαζομαι να παμε στο Ελενα να παρουμε τα εμβολια και ισως κανουμε και την εξεταση για τον θυροειδη.

Εφη μου περαστικα για την πλατουλα σου.. Θα ρωτησω τον παιδιατρο στο Ελενα για τα σαλακια και θα σας πω

Αγαπη μου πηγαινε βγαλτο το δοντι αν ειναι να υποφερεις ετσι!! μετα βαζεις μια γεφυρουλα και ολα καλα!

Georgiana ελα καλε μη χανεσαι απο εδω!!

Τασσουλα μου κανε υπομονη κοριτσακι μου και θα περασει.. Μην πεφτεις ψυχολογικα, ειναι χειροτερο. Δες το σαν μια ασχημη μερα που εφυγε!!

Τατιανα μου ισως η μερεντα!! δκιμασε μαρμελαδα στο ψωμι! Πω πω τα εκοψες ολα ε.. εμενα μου εχει ανοιξει η ορεξη για γλυκα. τι θα κανω;; ετσι δεν θα χασω κανενα αλλο κιλο, θα παρω και πισω!! (Σημ. σου εστειλα πμ)

Βασουλα μου κρατα το προγραμμα του μικρου, ειναι πολυ σημαντικο να εχει στανταρ ωρες!!

Σας αφηνω να ετοιμαστω.. φιλιααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου είμαι κάπως καλύτερα από θέμα πόνου και νομίζω ξέρω απο τι το επαθα. Απο την ξαπλωτη στάση που τραβιόντουσαν όλα. Κάτω απο το στήθος εκεί που θα έπρεπε να είναι το σαγόνι αλλά δεν ήταν και στην μασχάλη επειδή είχα το χέρι ψηλά πίσω απο το κεφάλι!!!

Το μωρό συνεχίζει πάντως να τρώει τα χέρια της!!! Επίσης γελάει συνέχεια!!!!!

Θα δούμε θα σας ενημερωσω γιατί έχει έρθει η μάνα μου να κάνουμε δουλειές........ Λες και έχω όρεξη με όλα αυτά!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσακια μου!! Πως ειστε σημερα;;

Εμεις χθες ειχαμε ενα εφιαλτικο απογευμα βραδυ.. τον ξυπναω το απογευμα μετα απο 4 ωρες που ειχαν περασει απο το φαγητο του, τον ταιζω καικαθομαστε.. χορευουμε, μιλαμε, τραγουδαμε για κανα 2ωρο.. ολα μια χαρα μεχρι εκει.. Στις 3 ωρες μου δειχνει οτι πειναει.. ειχα αντλησει πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο 130μλ (σε 3 φορες)και το ζεσταινω και του το δινω εε εγινε πανικος απο εκει και περα.. ενω τον πηρε ο υπνος την ωρα που τον ειχα να ρευτει, σηκωνεται με απιστευτη γκρινια και πρησμενη κοιλιτσα απο τον αερα.. καναμε ασκησεις, καναμε αγκαλιες, βολτες, μασαζ με λαδι.. ο μικρος να ουρλιαζει.. του ειχα δωσει προβιοτικα αλα τιποτα.. παμε για μπανακι που συνηθως τον ηρεμει, ηρεμει για λιγο και μετα να ουρλιαζει παλι. Να βγαζει σαλια και να εχει τη μπουνια του ολη χωμενη στο στομα.. ειπα να του κανω λιγο ξενο κι ας ειχαν περασει μονο 2 ωρες, αμ δε.. εφαγε κανονικα 150μλ.. μετα παλι βολτες παλι αγκαλιες κλαματα ασκησουλες. Να αεριζεται συνεχεια και να ουρλιαζει.. Κοριτσια μη το ζησει καμια σας αυτο. πρωτη φορα ετσι. Στις 2 ωρες παλι πειναγε... αλλα 150μλ. Ειλικρινα ειπα εκεινη την ωρα δεν του ξαναδινω δικο μου αν ειναι να υποφερει. Κατα τις 12 κοιμηθηκε,στις 6 ξυπνησε.. ηπιε μονο απο μενα και κοιμηθηκε 2.5-3 ωρες ακομα. Ουσιαστικα το δικο μου γαλα δεν τον επιασε καθολου και ηταν σα να εχασε γευμα και ετσι εφαγε 1 παραπανω.

Δεν ξαναπινω ουτε καφε, ουτε τρωω σιροπιαστο τιποτα! Τωρα ετοιμαζομαι να παμε στο Ελενα να παρουμε τα εμβολια και ισως κανουμε και την εξεταση για τον θυροειδη.

Εφη μου περαστικα για την πλατουλα σου.. Θα ρωτησω τον παιδιατρο στο Ελενα για τα σαλακια και θα σας πω

Αγαπη μου πηγαινε βγαλτο το δοντι αν ειναι να υποφερεις ετσι!! μετα βαζεις μια γεφυρουλα και ολα καλα!

Georgiana ελα καλε μη χανεσαι απο εδω!!

Τασσουλα μου κανε υπομονη κοριτσακι μου και θα περασει.. Μην πεφτεις ψυχολογικα, ειναι χειροτερο. Δες το σαν μια ασχημη μερα που εφυγε!!

Τατιανα μου ισως η μερεντα!! δκιμασε μαρμελαδα στο ψωμι! Πω πω τα εκοψες ολα ε.. εμενα μου εχει ανοιξει η ορεξη για γλυκα. τι θα κανω;; ετσι δεν θα χασω κανενα αλλο κιλο, θα παρω και πισω!! (Σημ. σου εστειλα πμ)

Βασουλα μου κρατα το προγραμμα του μικρου, ειναι πολυ σημαντικο να εχει στανταρ ωρες!!

Σας αφηνω να ετοιμαστω.. φιλιααα

Kατερινα μου τι ηταν αυτο? Μήπως ειχε να κανει με τη θερμοκρασια? Μήπως πχ ηταν κρυο η δεν αποψυχθηκε σωστα? Λες τα σιροπιαστα να κάνουν ζημια ε? Κι εγω μια μέρα που τα τσάκισα είδα οτι μετα είχε πολλά αέρια ο μικρός...

TSH θα κανετε? Λογω βάρους η εχεις εσυ προβλημα? Καλη εξεταση να εχετε!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βασω μου εγω το δοκιμασα κ δε μας κανει τιποτα! Πάλι κλαιει ο μικρός!! Αχ τι ωραια που εχετε κ προγραμμα κ ειστε καλά! Μακαρι να συνεχισετε ετσι,!!!

Αγάπη μου τι να πω καμαρι μου υπομονη! Εξαγωγη εξαγωγη δε πειραζει!! Κ μετά μία γεφυρούλα κ θα εισαι πενα! Ελπίζω να ειναι ηπια της μικρής η ιωση! Αμαν αυτοι οι παιδικοι! Αυτό που λες για τον μικρό το παθαίνει κ εμένα.. Πολλές φορές το παθαίνει κ μόνο με τον αέρα.. Μπορεί να ειναι κ μυξούλες!!

Εφηηηη περαστικά καλή μου ξέχασα να πω η γαιδάρα! Προσπάθησε να μην κουραζεσαι!!( κ τωρα γυρνας και μου λες εισαι τρελή..?! Εσύ που ζεις?! Χαχα) καλέ ασε κάποιον αλλο να κανει τα βαριά!!! Τωρα που λες οτι ειναι βαρυ το μικράκι σου ποσο ειχες πει δε θυμαμαί.....:( εμεις αισιως φτασαμε τα 5000!!! Τρωμε πολύ!! :tongue:

Κατερινα μου κι εμενα ετσι ητανεεε.. Κοντεψα να τρελαθωπραγματικά!! Δεν μπορω να σου δωσω καμια συμβουλη γιατι ειμαι μια απο τα ιδια! Αυτο που μου ειπε η γιατρος μονο κ ειδα διαφορά..15-20' ζεστο μπανιο κ μετά θερμοφωρα στην κοιλιτσα... Εγω το βραδυ τον εβαλα κ τις 2 φορες που θηλασαμε κ κοιμηθηκε μια χαρα... Τουλαχιστον πιο ηρεμος!! Το μελι δεν ενοχλει πουθενα οποτε τα σιροπιαστα δε βρισκω τον λογο να σε πειραξουν...:/ ναι μωρε μαρμελαδα ετρωγα απλά για αλλαγή.. Τελος η μερεντα για μενα!!

Τασσούλα μουυυυ καλές δουλειές!!

Τι ειναι το TSH??

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κατερίνα μου μήπως αυξήθηκαν οι ανάγκες του και γιαυτό δεν χόρτασε το πουλάκι μου;; σίγουρα είναι πιο ελαφρύ το μητρικό γάλα και δεν τα κρατάει πολύ!!! Κάτι θα είχες φαει και θα το πείραξε!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφαγα χαλβά με μερεντα σημερα και με αγχωσατε!!! Χαχαχαχα

Κατερίνα, Τατιάνα μου σας ευχαριστώ! Η μικρή πρέπει να ειναι γύρω στα 5 κιλά τώρα θα δουμε την άλλη εβδομάδα στο γιατρό, απλα εχω την τομή που ακομα με δυσκολεύει...

Παρεπιπτόντως Βάσω μου το ασανσερ πιάνει στο ρέψιμο!!! Χαχα

Τασσούλα μου έστρωσε τώρα το στήθος και ο πόνος;;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι τόσο στεναχωρεμενη. Το μωρό τρώει συνέχεια τα χέρια του και έχει αρχίσει και κλαίει!! Το έχω συνέχεια στο στήθος, συνέχεια!! Φοβάμαι ότι τον χάνω τον αποκλειστικό θηλασμό!!! Φαίνεται να μην χορτενει!!! Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!! Κλαίω και ξεσπαω στους γύρω μου που μου λένε φτάνει τελείωσε το..... Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανείς να με εμψυχώσει;;; κανείς;; λες και όλοι περιμένουν την στιγμή που θα τους πω δίνω ξένο δεν φτάνει το δικό μου για να μου πουν σου τα λέγαμε .....

Έχω μια (φίλη) που την πήρα να με εμψυχώσει μιας και θηλάζει ακόμη την κόρη της 2 χρονών και να μου πει πχ μην το βάζεις κάτω τα πέρασα και εγώ κλπ.... και μου είπε "με ένα στήθος τι περιμένεις;; δώσε ξένο" :(:(:

Ευτυχώς δεν ποναω σήμερα!! Κρίμα που ξεσπαω στην μεγάλη μου και με βλέπει έτσι χάλια.

Μακάρι αύριο να είμαστε καλύτερα!!

Τατιάνα εμένα χθες το βράδυ δεν πρηστηκε το στήθος όπως συνήθως, βέβαια έκανε συχνότερα θηλασμους!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια! :)

Μόλις μου κοιμήθηκε και είπα να μπω στα γρήγορα να σας πω τα νέα μας!

Πήγαμε για τα εμβόλια μας σήμερα αουτς! και το πήραμε λίγο βαριά πήγε το κλάμα σύννεφο! Το λυπήθηκα να τον βλέπω να με κοιτάει με παράπονο και να τρέχουν τα δάκρυα και μετά να κοκκινίζει και να κλαίει!!!! :/ πόσο σκληρές πρέπει να γινόμαστε οι μάνες!!!!!

Κατα τα άλλα μας βρήκε πολύ καλά ο γιατρός έχουμε πάρει 900 γρ. αυτό τον μήνα και πήγαμε στα 5330 και στους 62 πόντους! και γενικά είμαστε πολύ καλά σε όλα :)

Κορίτσια θυμάστε που λέγαμε για μύξες και ρουθουνίσματα και σαν να πνίγονται και όλα αυτά; Εμάς μας κοίταξε ο γιατρός και μάλλον έχουμε κρεατάκια!!!!! Θα τον δει και την επόμενη φορά. Απο ότι μας έλεγε μάλλον εκεί οφείλοντε όλα αυτά που κάνει ο μικρός. Και έλεγα εγώ ότι για τόσο μικρός πως γίνεται να ροχαλίζει απο τώρα! Τσάμπα οι οροί και η προσπάθειες να διώξουμε τις μύξες! Έχει λίγες μυξούλες που μπορεί να φρακάρουν στα κρεατάκια αλλά όχι πολλές για να μας ανησυχούν!

Τελικά εμείς κρέμες ξεκινάμε στον τέταρτο! Του είπα ότι είναι νωρίς και μου είπε ότι έχει να κάνει με τις αλλεργίες και ότι βάσει των αλλεργιολόγων και κάτι αναλύσεις που έχουν κάνει τα παιδιά τον 4-6 μηνών στο διάστημα αυτό μπορούν να μάθουν καλύτερα στις τροφές και να μην κάνουν αλλεργίες στα φαγητά! Δεν ξέρω τι να πω! Πάντως όλα τα παιδάκια του που ξέρω ότι έχουμε τον ίδιο παιδίατρο είναι αστέρια και με το φαγητό τα πάνε πολύ καλά! Για να δούμε πως θα τα πάμε εμεις!!! :)

Τατιάνα εγώ έτρωγα όσπρια - όχι συχνά όμως κάθε 15-20 μέρες - πλην φακές γιατί μου είχανε πει ότι είναι πιο βαριές, γενικά εγώ τρώω τα πάντα και τον βλέπω ότι πλέον δεν τον ενοχλεί τίποτα. Έχουν σταματήσει και οι βλέννες πλέον! Όμως δεν μου έκανε και μεγάλες κρίσεις μόνο λίγα περισσότερα αέρια και ζοριζότανε για λίγη ώρα. Τα σιροπιαστά δεν νομίζω ότι ενοχλούν όταν έχουν μέλι - εγώ τρώω πολύ - αλλά μήπως ένοχλεί η γλυκόζη;

Όσο για την γοπ εμένα ο μικρός μόλις κλείσαμε τον τρίτο άρχισε να μην κάνει πολλές γουλιές!

Anath μου μένω επαρχία! σε ένα χωριό κοντά στην Επίδαυρο!

Κατερίνα μου θα αγοράσω να βάλω καθρέφτη πίσω γιατί και εγώ νιώθω καλύτερα με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Αλλά μέχρι να τα γυρίσουμε να κοιτάνε μπροστά είναι θέμα να μην τα βλέπεις! Γλυκά και εγώ τσακίζω ακόμα με πιάνει λύσσα και όταν δεν έχω μπορεί να φάω βιτάμ με ζάχαρη!!!! Είναι απο τον θηλασμό αυτό επειδή χάνουμε πολλές θερμίδες!

Έφη μου περαστικά και εμένα η πλάτη μου με έχει τσακίσει και η μέση ειδικά αν αλλάξω τον μικρό σκυφτή μετά δεν μπορώ να ισιώσω!

Τασσούλα μου υπομονή σε καταλαβαίνω ως προς το επώδυνο. Λογικά εσένα θα αρχίσει πάλι το στήθος να τρέχει, δεν το βοηθάς όμως με το να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι με αυτά που σου λένε οι άλλοι - μέχρι εκεί τους κόβει, τι να κάνουμε - νομίζω μόλις χαλαρώσεις και πεις ότι εντάξει ότι είναι να γίνει θα γίνει όλα καλά θα πάνε!

Αγάπη περαστικα δυστυχώς τα δόντια είναι μεγάλο ζόρι. Εγώ αν δεν έπαιρνα ακόμη ασβέστιο και τόσα γαλακτοκομικά σίγουρα θα έτρεχα με τα δόντια γιατί έχω θέμα απο παλιά και σε όλη την εγκυμοσύνη κάποιο έφτιαχνα!

Ξέχασα να ρωτήσω για τα χέρια που βάζει στο στόμα τώρα που το διάβασα το θυμήθηκα!!!! Τέλος πάντων την άλλη φορά. Για τα σάλια πάντως μου είπε ότι τα μωρά ξεκινάνε σάλια νωρίς και δόντια μπορεί να βγάλουν πολύ αργότερα!

U85pp3.png

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τους θηλασμους και να τρώμε τα χερακια μας!!! Κοιμήθηκε βέβαια το πουλάκι μου 3 ώρες τώρα και ξυπναγε πιπιλαγε δευτερόλεπτα και ξανά κοιμόταν!!! Είμαι βέβαιη οτι είναι άλμα αυτό που περνάμε!!! Επίσης ρυθμίστηκε η ροή μου και θέλει περισσότερη προσπάθεια για να πιεί γαλατάκι, πριν έτρεχε απο μόνο του!!!

Κάποια με ρώτησε ναι όταν πιεζω το στήθος βγαίνει γάλα.

Περιμένω να δω τι θα γίνει, αν συνεχιστεί έτσι και μετά το σκ θα δώσω συμπλήρωμα....

Μαριρεν μια χαρά η ανάπτυξη σας και τα κιλακια σας!!! Πόνεσε το γλυκουλι μου;; τι συμπεριφορά έχει τώρα;; εμένα μετά το εμβόλιο ξεκίνησε τα τρελά της!!!

Μερέντα αχχχχχ πόσο θέλω να φάω!!! Μόνο κομματάκι μαύρης τρώω!!! Δεν κανει η μερεντουλα γλυκιά μου Τατιάνα..... Θέλω και εγώ την δίαιτα σου!!!

Έφη ακόμα σε ενοχλεί η τομή;; τι ενόχληση έχεις;; λοχεία τελειωσες;;;

Georgiana άσε τις 50 σελίδες μέχρι να τις διαβάσεις θα έχουμε γράψει άλλες 50 :P . μπαινε να μας λες τα νέα σας!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασουλα μου μαλλον ειναι αλμα γι αυτο ειναι ετσι ανησυχη.. φανταζομαι ποσο επωδυνο κ κουραστικο ειναι αλλα σκεψου οτι ετσι θ αυξηθει το γαλατακι σου κ θα περασει αυτη η δυσκολη φαση..γνωμη μου ειναι ν περιμενεις κι αλλο πριν δωσεις ξενο, ν περασει το αλμα, κ αν δν σταματησει αυτο , τοτε οκ. Βεβαια, οτι κ να σου πουμε εμεις, εσυ ξερεις τις αντοχες σου και με βαση αυτες θα πραξεις.. απλα αφοτ θελεις ν θηλασεις κ το παλευεις τοσο πολυ, μην βιαστεις ν αποφασισεις

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...