Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Βρε κορίτσια πως δίνεται την βιταμίνη στο μωρό;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πάρω πιπιλες από όλες τις μάρκες μήπως και τις πιάσει. Αυτήν στην αρχή την έπιανε όμως σταμάτησε με τον θηλασμό να την θέλει και το βλέπω λογικό!!! Λέτε να προσπαθεί να μου αυξήσει την παραγωγή;; να είναι άλμα;; σήμερα μίλησε στον μπαμπά 3 φορές ειπε "α" γελώντας. Οπότε θα ξεκινησει να λέει αγκου σε λίγο καιρό!!!

Εγώ έχω πάλι αιματακι και πονάει το στήθος μου, μα τι γίνεται;;; νιώθω λες και με δαγκώνει το μωρό σε κάθε θηλασμό!!!

Κατερίνα και το πιστολάκι που το βαζεις;; εγώ φοβάμαι μήπως πάρει φωτιά απο υπερθέρμανση !!!

Και εγώ frisolac έδινα στην μεγάλη μέχρι πριν ένα μήνα. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε. Εγώ το ανάποδο τις έδινα πριν almiron και δεν είχα μείνει ευχαριστημένη!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βρε κορίτσια πως δίνεται την βιταμίνη στο μωρό;;

Τασουλα μου οταν πειναει κ ανοιγει τπ στομα του, πριν τον ταισω γυρναω το μπουκαλακι αναποδα κ του δινω. Απλα μερικες φορες αργει ν πεσει η σταγονα κ δν ειμαι σιγουρη οτι εχει πιει

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βρε κοριτσια πως καταλαβαινετε αν ενα γαλα ειναι καλο ή οχι;; εγω βλεπω ποσες γουλιτσες κανει και ανα ποση ωρα τον κραταει!!

Για τις βιταμινες μπορειτε να τις βαζετε και σε ενα κουταλακι για να μετρατε ποσες πεφτουν και μετα την ωρα που ανοιγει το στομα τις ριχνετε!!

Τασσουλα μου δεν ξερω τι πιστολάκι εχεις.. εγω εχω επαγγελματικο. το βαζω στο πατωμα ωστε να μην υπαρχει κανενας κινδυνος και αναλογως την θερμοκρασια του δωματιου το βαζω στο ζεστο ή στο παγωμενο :tongue: το πρωι που εκανε κρυο το εβαλα στο ζεστο

δες και αυτο

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Αν το γάλα το πίνει ευχάριστα το μωρό, αν πίνει αρκετή ποσότητα, αν δεν κάνει γουλιες απο αυτά συνήθως το βλέπεις!!

Εγώ έτσι όπως βγάζει την γλωσσιτσα της έξω της βάζω το μπουκαλάκι πάνω στην γλωσσιτσα. Αλλιώς δεν πέφτει η σταγόνα!!!

Η μπεμπα το βιολί της, είναι η πρώτη φορά που νιώθω οτι δεν έχω γάλα.... Θέλει συνέχεια στήθος και ασταμάτητα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κοριτσια πραγματικα δεν εχω μυαλο να αναλυσω καταστασεις χιλια συγνωμη..... Τασσούλα μηπως ειναι καμια επανεκκινηση??

Ο μικρός κοιμηθηκε μονο 45' σημερα με συνοδεια νανουρισματων. Ολο το βραδυ ηταν ανησυχος δεν κοιμηθηκαμε καθολου η κοιλιτσα του απο τα αερια πονουσε δεν μπορουσα ουτε να τον τριψω γιατι πονουσε.. Το πρωι πηγα να του πλενω τον ποπουδακο και ετσι οπως τον κρατουσα ξαλαφρωσε κ μου τα εκανε στον νιπτηρα στο πατωμα παντου αλλα χαλαλι!! Μιλησα με την παιδιατρο με ειπε τι να κανω το εκανα, δεν φαινεται να δυσκολευεται ο μικρος αλλά τον ειχα στο στηθος, 2 φορες κοιμηθηκε κ μολις τον αφησα στη κουνια το ματι γαριδα.. Εγω κοντευω να πεσω κατω, ο αντρας μου θελει μονο να περνει τον μικρο αγκαλια κ να βγαινει εκτος σπιτιου, η κουζινα στα χερια του εχει γινει μη σας πω πως!! Τα νευραα μου.....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιανα μου μηπως ηπιες καφε, τσαι, αναψυκτικο ή κοκα κολα;; δοκιμασε στο μπανιο να του τριβεις αρκετα την μεσουλα και την πλατουλα να φυγουν τα αερια.. με το καροτσι το πας βολτα να ηρεμει και να κοιμαται εκει ;;

Για τον αντρα σου ηρεμησε, ασ'τον αμαγειρευτο και απλυτο 2-3 μερες να δει τη γλυκα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κορίτσια καλησπέρα.... πω πω ποσο με συγκινήσατε που βλέπω το ονοματακι μου και ας εχω χαθεί τόσο καιρό.... θα προσπαθησω να συμμετεχω πιο ενεργα αν και δεν μου αφήνει χρόνο ο μικρός....

Εχω 50 σελιδες να διαβασω απο τον καιρο που εχω να μπω και νιωθω τυψεις.... ¨:(

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα κ καλήνυκτα! Χάθηκα κι εγω....υποφέρω με το δόντι μου ακόμη κ τρέχω σε οδοντιάτρους... Σας διάβασα κ συμπάσχω με τις αγωνίες σας! Υπομονη καλές μου μανούλες! Φιλάκια σε όλες κι ολα θα πανε κατευχη!

Ήθελα μονο να πω για ακόμη μια φορά στις Δευτερομανουλες που δεν έχετε στείλει ακόμη τα πρώτα σας παιδάκια στον παιδικό τολμήστε το γιατι ειναι κρίμα να βασανίζετε κι εσεις κ τα παιδάκια σας. Θα έχετε βέβαια τις συχνές ιώσεις αλλά ειναι πολυ πιο δύσκολο τωρα που έχετε κ τα δυο στο σπιτι όλο το 24ωρι...(Άποψη μου)

Γεια σας κοριτσακια.

Σας διάβασα και απο ότι βλεπω όλες λίγο πολυ κατι έχουμε... Υπομονή κορίτσια μου θα φτιάξουν τα πράγματα σιγά σιγά.

Αυτο λέω καθε μερα και στον εαυτό μου, με τη μπεμπα να με εχει στο ενα πόδι. Ειλικρινά θαυμάζω όσες είστε με τα δυο παιδάκια σας στο σπιτι...

Εγώ τραυμάτισα την πλάτη μου και ο πόνος ειναι μεγάλος, αβάσταχτος ειδικά οταν πάω να σηκώσω τη μικρούλα απο την κούνια της, αλλα καθώς μου χαμογελάει και μου μιλάει τα ξεχνάω ολα.

Η μικρή εχει πολλα σάλια και πνίγεται συνέχεια. Πρέπει καθε στιγμή να την προσέχω. Επίσης πολλές φορές κανει σαν να της έρχεται εμετός. Περιμένω πως και πως την επίσκεψη στο γιατρό την επόμενη εβδομάδα γιατι με εχει αγχώσει πολυ ολο αυτο.

Καλο ξημέρωμα να έχουμε.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Μετά από καιρό έβαλα τα κλάματα από τον πόνο!!! Αν είχα ξένο γάλα θα είχα δώσει κορίτσια!!! Δεν είχα γάλα για πρώτη φορά!!! Η μικρή ρουφαγε όλη μέρα τόσο δυνατά ίσως και να δαγκωνε και πονανε οι αδένες μέσα στο στήθος. Με το που μπαίνει το μωρό στο στήθος έρχεται ένας οξύς πόνος εσωτερικός σαν κάψιμο και καρφιά να με σκίζουν!!! Μακάρι να βρω την δύναμη να αντεξω γιατί δεν θέλω να έρθει η ώρα του θηλασμού!!

Είμαι χάλια!!! Και ψυχολογικά με όλο αυτό!!!

Τι εννοούμε επανεκκίνηση;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Georgiana πως ειστε καλή μου?? πως περνατε?? πως ειναι τα πραγματα σπιτι?? Καλέ ασε τα παλιά κ ξεκίνα από τωρα! :) δεν πειραζει που μας ξεχασες (απολυτως φυσιολογικο με ενα μωράκι!) εμείς εδώ είμαστε!!

Αγάπη ακόμα καλε εσύ?? τι λέει θα τελειώσετε κάποια στιγμή να ηρεμήσεις λίγο?? η μεγάλη ακόμα αρρωστη?? το μωρό??

Εφάκι μου με το καλό να πάτε στον γιατρό να δειτε τι έχει!! Δεν θα ειναι τιποτα θα δεις.. μπορει καμια ηπιας μορφής γοπ όπως κ ο δικός μου.. ρεψιματακι,ύπνος σε ανακλιση κ στο πλάι....πάντως γοπ εχουν 70% όλα τα παιδάκια! κάπιια νομίζω το ανέφερε!!

Κατερίναααα δεν εχω πιει τίποτα γι αυτό τρελένομαι!! γρρρ!!! Καφέδες δεν πίνω γενικά οπότε κ ατην ςγκυμοσυνη ζητημα να ήπια 3 φορές.. τσάι καθόλου γιατι γνωριζα για την καφεινη, αναψυκτικα τα έκοψα μαχαίρι την ημέρα που ήρθε η διατροφολόγος.. Η μόνη εξήγηση είναι οι 2 φέτες με μερέντα που έφαγα το πρωί κ εχθές κ προχθές.. επίσης έχω κόψει τελείως τα γαλακτοκομικά (δεν ειχα κοψει τα κρυφά) τα ζαρζαβατικά εκτός από αγγουροντομάτα και αποφεύγω τις μελιτζάνες κ τα κολοκυθάκια κ όλα τα όσπρια εκτός από φακές..δηλαδή προσεχω πολύ!! έκανα την χαζομάραε τον σολωμό κ δεν την ξανα πατάω..μόνο τσιπουρα που μου αρεσει κ ξερω οτι κ σε μενα δε προκαλεί πρόβλημα.. από φρουτα μόνο μπανάνες.. μία την ημέρα.. εχω σαλέψει δεν ξερω τι να φάω!!! :/ καλέ στειλε μου το μεηλ σου να σου στειλω τη διατροφή!!

Τασσουλα μου εντάξει ειμαι σιγουρη οτι ειναι επανεκκίνηση.. έχεις κάψιμο κ καρφιά που πάει να πει οτι θα σου ερθει γάλα!! :) Μην αγχωνεσαι... οι αδένες άμα σου ερεθίστηκαν, εμένα συνήθως στο δεξί γιατί θηλάζει πολύ ωρα ο μικρός, θα νιωθεις και σαν εξωτερικό πόνο μαζί με.εσωτερικό... δεν ειναι τιποτα θα περάσει. θα σε ενοχλέί στην αρχή!!

επανεκκίνηση εννοούμε την ξαφνική διακοπή της γαλουχίας και επανέναρξή της την επόμενη με την ποσότητα που ψρειάζεται το βρέφοα για να τραφεί.. γι αυτό το λόγο και σε κούραζε η μικρή κ καθότανε στο στήθος κ τραβούσε κ πιπιλούσε!! το είχα πάθει κι εγώ αν θυμάσαι κ ηταν η 1η μέρα που έδωσα ξένο (η μαμά μου δηλαδή!) έτσι εγκαθίστατε η γαλουχία! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...