Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Βλέπω δυσκολη μέρα η χθεσινη!!

Βουλα μου ολα καλα θα πάνε κοπέλα μου!! Θετική σκέψη!! Ρωτησε τη μαμα σου πως ήσουν εσυ αντιστοιχα 2 μηνών.. επαιρνες πολυ βαρος;; επαιρνες λιγο;; Εμενα ετσι με ξεαγχωσαν για τον μικρο.. Αφου εχει ικανοποιητικές πάνες σημαινει οτι τρεφεται σωστά.. μπορεί να ειναι ετσι το σκαρι της! Αν δεν κανω λαθος και εσυ πολυ αδυνατη εισαι!! Ειμαι σιγουρη οτι τωρα με το αλλο γαλα θα πανε ολα καλα!! Κατα τ αλλα το μωρο σου ειναι καλά; ευδιάθετο, κοιμάται, εχει κατι αλλο στη συμπεριφορα του που να σε ανησυχει;; Στο λέω γιατι εγω ειχα τρελαθεί με το αναποδο.. ο δικος μου παιρνει 300-400γρ την εβδομάδα πραγμα υπερβολικο.. Αλλα αφου βλέπω οτι το παιδι ειναι μια χαρά και υψος παιρνει και οι αντιδρασεις του καλες και ο γιατρος τον βρηκε μια χαρα, ξεαγχωθηκα!! Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!!

Πολλες πολλες αγκαλιες και θετικη ενεργεια στο μοντέλο μας!! Ολα καλα θα πανε και θα κανετε τις πιο σουπερ οικογενειακες γιορτες!!

Τατιανα μου χθες εφαγα κοκκινοψαρο, έχω φάει και μπακαλιάρο και διαφορα ψάρια, το μωρό δεν επαθε τιποτα απο το ψάρι.. Μηπως επειδη ο σολωμος ειναι λιπαρό ψαρι πειραξε το μωρο; Εγω θα σου ελεγα μην τα αποκλεισεις απο τη διατροφη σου! Κανουν πολυ πολυ καλο!! Σιγουρα ηταν ομως απο το ψάρι και οχι απο κάτι αλλο; σκέψου μηπως εφαγες και κατι αλλο!

Οσον αφορά τις πάνες πηρα τις baby dry. Δεν με χαλάει πλέον που δεν εχει την γραμμουλα, πιανω απεξω και βλέπω μεχρι που ειναι βαρια η πανα.. στα κακα ειπαμε.. το καταλαβαινουν και στα διπλα δωματια :tongue: :tongue:

Ααα και κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα, οσες δινετε συμπληρωμα ή αντλείτε και εχετε προβλημα με τα κακά, δοκιμάστε να δωσετε λιγο πιο ζεστο το γαλατι στα μωρα σας.. Δεν μιλάμε καυτο.. Δεν θυμάμαι αν το εχω αναφερει αλλα εμας μας βοηθάει αυτό και το να πίνω εγώ χαμομήλι το απογευματακι. Την αλλη μέρα εχουμε μια καλη κένωση ή 2-3 πιο φυσιολογικές.

mariren μου κάνει το παιδι στο μπροστινό κάθισμα;; Δεν ειναι πιο επικινδυνο;; εννοειται οτι αεροσακους δεν έχουμε..

Βάσω μου να ζησετε!! Να ειστε παντα αγαπημένοι και ενωμενοι και να χαιρεστε την οικογενεια σας!!

Εφη μου και εμενα που ειναι πιο μικρουλης σε ηλικια το κανει αυτο με τα χερια.. Τον ανακουφίζει αρκετα η πιπιλα..

Τασσουλα μου ακομα βηχα; :( Αληθεια ολα τα αλλα τα καταλαβαινω.. μοσχαρι γιατι δεν τρως;; εγω δοκιμασα τωρα μια κουταλια ρεβυθια και φοβαμαι μη το μετανιωσω.. βεβαια απο εμενα @@ γάλα πινει!! Ισα ισα 5 λεπτα πιανει την καθε φορα εκτος απο το βραδυ! Παντως στην εγκυμοσυνη και εγω ετρωγα τα παντα!! Μεχρι και ροκφορ ειχα λιγουρευτει και εφαγα!

Μαγδα μου εσεις τι κανετε;; Παντως για τη ΓΟΠ που λέμε πολυ συχνα ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε ολα τα μωρακια εχουν γιατι ειναι ανωριμος ακομα ο οισοφάγος τους, απλα αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο και περνάει με τον καιρό..

Εμείς σημερα πηγαμε στη δουλειά 2 ωρες.. Ευτυχως κοιμοταν και προλαβα να καθαρισω λιγο και θα ξαναπαω το απογευμα να στολισω κιολας, αλλα χωρις τον μικρό.. θα τον αφησω στη μαμα μου.. να ξεκουραστει και αυτη λιγο γιατι τα εχει φτυσει!! απο κολικους πως πατε;;

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Βλέπω δυσκολη μέρα η χθεσινη!!

Βουλα μου ολα καλα θα πάνε κοπέλα μου!! Θετική σκέψη!! Ρωτησε τη μαμα σου πως ήσουν εσυ αντιστοιχα 2 μηνών.. επαιρνες πολυ βαρος;; επαιρνες λιγο;; Εμενα ετσι με ξεαγχωσαν για τον μικρο.. Αφου εχει ικανοποιητικές πάνες σημαινει οτι τρεφεται σωστά.. μπορεί να ειναι ετσι το σκαρι της! Αν δεν κανω λαθος και εσυ πολυ αδυνατη εισαι!! Ειμαι σιγουρη οτι τωρα με το αλλο γαλα θα πανε ολα καλα!! Κατα τ αλλα το μωρο σου ειναι καλά; ευδιάθετο, κοιμάται, εχει κατι αλλο στη συμπεριφορα του που να σε ανησυχει;; Στο λέω γιατι εγω ειχα τρελαθεί με το αναποδο.. ο δικος μου παιρνει 300-400γρ την εβδομάδα πραγμα υπερβολικο.. Αλλα αφου βλέπω οτι το παιδι ειναι μια χαρά και υψος παιρνει και οι αντιδρασεις του καλες και ο γιατρος τον βρηκε μια χαρα, ξεαγχωθηκα!! Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!!

Πολλες πολλες αγκαλιες και θετικη ενεργεια στο μοντέλο μας!! Ολα καλα θα πανε και θα κανετε τις πιο σουπερ οικογενειακες γιορτες!!

Τατιανα μου χθες εφαγα κοκκινοψαρο, έχω φάει και μπακαλιάρο και διαφορα ψάρια, το μωρό δεν επαθε τιποτα απο το ψάρι.. Μηπως επειδη ο σολωμος ειναι λιπαρό ψαρι πειραξε το μωρο; Εγω θα σου ελεγα μην τα αποκλεισεις απο τη διατροφη σου! Κανουν πολυ πολυ καλο!! Σιγουρα ηταν ομως απο το ψάρι και οχι απο κάτι αλλο; σκέψου μηπως εφαγες και κατι αλλο!

Οσον αφορά τις πάνες πηρα τις baby dry. Δεν με χαλάει πλέον που δεν εχει την γραμμουλα, πιανω απεξω και βλέπω μεχρι που ειναι βαρια η πανα.. στα κακα ειπαμε.. το καταλαβαινουν και στα διπλα δωματια :tongue: :tongue:

Ααα και κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα, οσες δινετε συμπληρωμα ή αντλείτε και εχετε προβλημα με τα κακά, δοκιμάστε να δωσετε λιγο πιο ζεστο το γαλατι στα μωρα σας.. Δεν μιλάμε καυτο.. Δεν θυμάμαι αν το εχω αναφερει αλλα εμας μας βοηθάει αυτό και το να πίνω εγώ χαμομήλι το απογευματακι. Την αλλη μέρα εχουμε μια καλη κένωση ή 2-3 πιο φυσιολογικές.

mariren μου κάνει το παιδι στο μπροστινό κάθισμα;; Δεν ειναι πιο επικινδυνο;; εννοειται οτι αεροσακους δεν έχουμε..

Βάσω μου να ζησετε!! Να ειστε παντα αγαπημένοι και ενωμενοι και να χαιρεστε την οικογενεια σας!!

Εφη μου και εμενα που ειναι πιο μικρουλης σε ηλικια το κανει αυτο με τα χερια.. Τον ανακουφίζει αρκετα η πιπιλα..

Τασσουλα μου ακομα βηχα; :( Αληθεια ολα τα αλλα τα καταλαβαινω.. μοσχαρι γιατι δεν τρως;; εγω δοκιμασα τωρα μια κουταλια ρεβυθια και φοβαμαι μη το μετανιωσω.. βεβαια απο εμενα @@ γάλα πινει!! Ισα ισα 5 λεπτα πιανει την καθε φορα εκτος απο το βραδυ! Παντως στην εγκυμοσυνη και εγω ετρωγα τα παντα!! Μεχρι και ροκφορ ειχα λιγουρευτει και εφαγα!

Μαγδα μου εσεις τι κανετε;; Παντως για τη ΓΟΠ που λέμε πολυ συχνα ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε ολα τα μωρακια εχουν γιατι ειναι ανωριμος ακομα ο οισοφάγος τους, απλα αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο και περνάει με τον καιρό..

Εμείς σημερα πηγαμε στη δουλειά 2 ωρες.. Ευτυχως κοιμοταν και προλαβα να καθαρισω λιγο και θα ξαναπαω το απογευμα να στολισω κιολας, αλλα χωρις τον μικρό.. θα τον αφησω στη μαμα μου.. να ξεκουραστει και αυτη λιγο γιατι τα εχει φτυσει!! απο κολικους πως πατε;;

Κατερινα μου ναι αδυνατη ειμαι - το πιο πολυ που ειμουν στη ζωη μου ηταν 55 κιλα με φαι.. κανονικα κ απεξω κ γλυκα κ κασερια κ κρεμες κ πολλα μακαρονια... 1, 73 υψος.. κι ο αδελφος μου το ιδιο λεπτος κ πολυ ψηλος... μακαααααρι να ειναι αυτο..

καλα ο παιδαρος σου εσενα οντως, μπαμπατσικο, φτου φτου, να το χαιρεσαι ! βαζει οσο εμεις σ ενα μηνα ... :shock:

Τατιανα μου ασε 10 μερες να φυγει τελειως απο τον οργανισμο σου το ψαρι και ξαναδοκιμασε φρεσκο, για να δεις εαν οντως τον πειραζει.

Βουλα νομιζω οτι τρωει καλα, μηπως να εβαζει 1-2 βραδυνους θηλασμους.

Κατερινα το ιδιο βαρος βαζουνε τα αγορια μας.

Η μικρη μου κολλησε ιωση με βηχα και λιγα δεκατα μια φορα, ειμαι αρκετα αγχωμενη, ενω δεν ειμαι υπερ πηγα της πηρα σιροπι φυτικο για βηχα, σπρει για μυτη και μια αλοιφη για το στηθος ολα φυτικα για να συνελθει

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τατιανα μου ασε 10 μερες να φυγει τελειως απο τον οργανισμο σου το ψαρι και ξαναδοκιμασε φρεσκο, για να δεις εαν οντως τον πειραζει.

Βουλα νομιζω οτι τρωει καλα, μηπως να εβαζει 1-2 βραδυνους θηλασμους.

Κατερινα το ιδιο βαρος βαζουνε τα αγορια μας.

Η μικρη μου κολλησε ιωση με βηχα και λιγα δεκατα μια φορα, ειμαι αρκετα αγχωμενη, ενω δεν ειμαι υπερ πηγα της πηρα σιροπι φυτικο για βηχα, σπρει για μυτη και μια αλοιφη για το στηθος ολα φυτικα για να συνελθει

Μαγδα περαστικα για την μικρουλα.

Λοιπον εχουμε συνηθως το βραδυ μετα τις 8μιση μπανιο κ φαι με ηρεμια, κλειστα φωτα κ ησυχια. Μας παει μαζι με θηλασμο, μπιμπερο , νανουρισματα γυρω στις 11. Μετα βαζω ξυπνητηρι εγω σαν ασφαλεια 3μιση αλλα συνηθως η μπεμπα στις 3 ξυπναει κ νιαουριζει για φαι. εκει εχω μονο θηλασμο για οσο θελει. εντωμεταξυ το βραδυ μαζευεται γαλα πολυ κ τρωει καλα. μετα το ιδιο στις 7 αλλα και με συμπληρωμα πια - κι αν δεν σηκωθουμε, το ιδιο στις 10μιση περιπου , θηλασμος κ συμπληρωμα...

Αρα? εχεις καμια ιδεα? που να χωρεσω παραπανω θηλασμους?

και την ημερα εχω απεριοριστο θηλασμο κ 3-4 μπιμπερο...

Τα παραπανω χρονοδιαγραμματα διαμοεφωθηκαν απο τη μπεμπα να τονισω

Ενταξει,δεν υπαρχει...εγραφα ποση ωρα και ξαφνικα εσβησε ο υπολογιστης και οοοολα σβηστηκαν!Γκρρρρρ!:evil:

Θα επανελθω οσο προλαβαινω,ομως ερωτηση!

3η μερα χωρις κακα,το μικρουλη υποφερει!Πως να την βοηθησω?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι πιες χαμομηλι εσυ και αν δινεις συμπληρωμα δωσε το λιγο πιο ζεστο.. κανε και μασαζ στην κοιλιτσα και στο πλαι με ζεστο λαδακι ....

Βουλα εγω 55 κιλα ημουν στο δημοτικο :tongue::tongue: τωρα τριψηφιο και μου εχει ανιξει παλι η ορεξη για γλυκα! :( :( ευτυχως με το καροτσι περπαταω λιγο ... Εχω μια απορια στις 11 πριν κοιμηθει δεν τρωει αλλο;; δηλαδη απο τις 8,30 που τρωει ξυπναει στις 3;;

Μαγδα τι σου ειπε εσενα ο γιατρος που βαζει τοσο βαρος;;

Κοριτσια εγω πηγα στο γραφειο και το απογευμα αλλα μονη μου.. ο μπεμπης σπιτι με παππου και γιαγια να ξεκουραστουν κι αυτοι και να τον χορτασουν... Να πω την αληθεια το φχαριστηθηκα και ας κααθαριζα.. στολισα και το δεντρο, εβαλα την αγαπημενη μου μουσικη .. και τωρα νιωθω τυψεις. τι σοι μανα ειμαι που ελειψα 3.5 ωρες και ενιωσα τοσο καλυτερα;;

ξερω οτι ακουγεται χαζο αλλα ετσι νιωθω..

Σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω κοριτσια μου.Εγω νιωθω πολυ πιεσμενηβαγχωμενη,τρελαινομαι με το παραμικρο,νομιζω δεν εχουν επανελθει οι ορμονες μου.Η μικρη δεν κοιμαται καθολου μεσα στην ημερα το πολυ 2-3 δεκαλεπτα κ την εχω συνεχεια αγκαλια..δεν στεκεται πουθενα και η μεγαλη με θελει συνεχεια απο διπλα για οτιδηποτε κανει,ενταξει παιδακι ειναι κ αυτη κ θελει να παιξει το καταλαβαινω αλλα εγω τρεχω συνεχεια κ περνανε μερες που ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω να παω κυριολεκτικα.Δεν ξερω τι κανω λαθος..Επισης ειμαι πολυ στεναχωρημενη με το θεμα του θηλασμου,τον εχασα τον θηλασμο κ τα βαζω με τον εαυτο μου.Την πρωτη μου κορη την θηλασα 13 μηνες κ τη μικρουλα ουτε δυο.Μου εκλαιγε πολυ στο στηθος,δεν θηλαζε,δεν ξερω τι της εφταιγε..με ειδε παιδιατροςβσυμβουλος θηλασμου κοψαμε απειρα πραγματα απο τη διατροφη μου φτανοντας σε σημειο να μην ξερω τι να φαω πια κ τελικα διαπιστωσαμε οτι δεν ειχα πολυ γαλα.Πηρα συμπληρωματα και χαπια για αυξηση της παραγωγης αλλα προφανως αλλαξε η γευση στο γαλα κ το μωρο δυσανασχετουσε.Μετα αποφασισα να βγαζω με θηλαστρο κ να της δινω αλλα δεν προλαβαινα να κανω αντλησεις ανα δυο ωρο συν αποστειρωσεις ....με αποτελεσμα να βγαζω μονο 30 μλ τη φορα κ απο τα δυο γιατι μειωσα τις αντλησεις.Ο αντρας μου να φωναζει οτι μου εχει γινει εμμονη ο θηλασμος και τα σχετικα,εγω να στεναχωριεμαι...νιωθω πως δεν τα καταφερα.Τα λεω σε εσας να τα βγαλω απο μεσα μου...Η μικρη δε με το ζορι πινει 60-70μλ σε καθε γευμα,πολυ λιγο για την ηλικια της

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Μαίρη μου μην στεναχωριεσαι ούτε να κατηγορεις τον εαυτό σου για τον θηλασμό!!! Το μωρό σου ότι πήρε από σένα καλό ήταν!!! Συνεχιζεις να ταιζεις το μωρακι σου και ποτέ δεν θα σε κατηγορήσει γιατί δεν το θηλασες παραπάνω!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ δύσκολο με ανήσυχο μωρό και με ενα μεγαλύτερο στο σπίτι που θέλει συνέχεια προσοχή να καταφέρεις αποκλειστικό θηλασμό. Ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια!!! Εγώ τα έχω γράψει λίγο όλα τα υπόλοιπα για να θηλάζω αλλά εχω βοήθεια από την μάνα μου, μαγείρεμα και σιδέρωμα. Και επείσης όταν είναι ζορικα με την μεγάλη τα πράγματα πάμε στην γιαγιά μας και ηρεμεί (αφού της κάνει όλα τα χατήρια)!! Μπράβο και μέχρι εδώ που εφτασες!! Πρόσεχε την ψυχολογία σου γιατί ακόμα υπάρχει η επιλόχειο!!! Καλά τα μλ που λες είναι πολυ λίγα όντως. Πέρνει βάρος κανονικά;; πόσα γεύματα κάνει;; πρόσεξε το λίγο μήπως υπάρχει θέμα πουθενά!!! Της δίνεις ειδικό γάλα;; αντί αλλεργικό;;; εμένα τόσο έπινε την πρώτη εβδομάδα που γεννήθηκε!!!

Βρε κορίτσια έχω απορία η μικρή μου συνέχεια πιπιλαει το χέρι της. Φανταστηκα οτι πειναει αλλά όταν την βάζω απλά πιπιλαει εμένα.... Πιπιλα δεν την θέλει με τίποτα εδώ και καιρό. Να την αφήνω να πιπιλαει το χέρι ή οτι είναι μπροστά στο στόμα της πχ μπλουζα, κουβερτουλα;; δεν κλαίει!!! Δεν θέλω να την βάζω στο στήθος γιατί δεν θέλω να με κάνει πιπιλα, θέλω μόνο να τρώει. Ήδη περνάει πολλή ώρα εκεί!!!

Κατερινα καλά έκανες που πήγες στο γραφείο και εκτονωθηκες και ξεφυγες και λίγο, να μην έχεις τύψεις!! Εγώ σήμερα πήγα την μεγάλη σε μάθημα μουσικό κινητικής που είναι και ο γονιός μέσα!! Ξεφυγα λοιπόν και εγώ και πέρασα χρόνο με την μεγάλη μου μόνο!!! Δεν είχα τύψεις για το μωρό!!

Hope εμείς κάναμε κακά σήμερα μετά από 5 μέρες. Όλα φυσιολογικά είναι!! Πονάει το γλκυκουλι σου;; μασαζακι και ψηλά τα ποδαρακια να αεριζεται. Αν δεν ειναι σκληρή η κοιλιτσα του μην αγχωνεσαι!!!εμένα ο γιατρός μου έχει πει δεν έχει σημασία πότε θα κάνει αλλά πως θα είναι σκληρά ή μαλακά!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Hope εμεις κανουμε κακα καθε 7 μερες στεναχωριεμαι αλλα ρωτησα παιδιατρο και παιδογαστρεντερολογο και ειπαν φυσιολογικο για παιδι που θηλαζει.

Τασσουλα γιατι δεν προσπαθεις λιγο ακομη με την πιπιλα εγω. 3 μαρκες αλλαξα και την κρατουσα λιγο στο στομα μεχρι να πιπιλησει.

Μαιρη μην στεναχωριεσαι καθολου, ειναι πολυ δυσκολα οταν εχεις και μεγαλο μωρο,

Εμενα μαλλον το μικρο κολλησε εχει βουλομενη μυτουλα. Το ακουω τωρα και στεναχωριεμαι,

Οι γονεις μου ειναι μακρυα και οταν ειπα την πεθερα μου οτι εχω αρρωστη την μεγαλη και φοβαμαι για το μωρο μου απαντησε οτι τα μωρα μεχρι να γινουν 6 μηνων δενκολλανε, ουτε λογος να βοηθησει

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ειναι πολυ κουραστικο να μην κοιμαται το μωρο..επισης η ψυχολογια μου μετα τη γεννα αλλαξε παρα πολυ κατι το οποιο δεν μου ειχε συμβει την πρωτη φορα και δεν νιωθω οτι εχω επανελθει πληρως.Για τα μλ που λες ειναι λιγα και ανησυχω,την αλλη εβδομαδα θα παω να τη ζυγισει κ ισως αλλαξουμε κ γαλα γιατι μπορει να μην της αρεσει,ειναι υποαλλεργικο κ βρωμοκοπαει!Συνολικα πινει γυρω στα 600-650 μλ τη μερα.Οι πανες της βεβαια ειναι γεματες τσισα ενω με το θηλασμο με το ζορι εβρεχε 5 πανες,σιγουρα επινε λιγοτερο απο το στηθος αλλα και παλι τρωει λιγο ρε γμτ ποσο στεναχωριεμαι

Διαφημίσεις

Καλή ποσότητα τα 600-650 μλ πάντως. Όχι ιδανική αλλά εντάξει είναι!!! Ποιο γάλα της δίνεις;; αστην και λίγο να προσαρμοστεί!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα το φρεζυλακ ΗΑ της δινω..εχουν διαφορα στη γευση αυτες οι αηδιες;Ξερεις κανενα αλλο καλο γαλα;Υποαλλεργικο με συμβουλη παιδιατρου προληπτικα,λογω αλλεργιας της μεγαλης.Και με τα μπουκαλια εχω θεμα..πιανει μονο της νουκ με καουτσουκ θηλη και παιδευεται να πιει νομιζω γιατι δεν τρεχουν πολυ,αν τα τρυπησω πνιγεται

Καλημέρα κορίτσια! :)

Καταρχήν να ευχηθω στα κορίτσια που ξέχασα προχτές να χαίρονται όσους είχαν και γιορταζαν το τριήμερο των γιορτών που μας πέρασε!

Βάσω μου να τα εκατοστήσετε να είστε πάντα αγαπημνένοι! :)

Vanz μου μην αγχώνεσαι ακόμα για κάτι που μπορεί να μην είναι τίποτα και απλά η μικρή να έχει το σκαρί σου και να τρώει κανονικά αλλά να μην παίρνει πολύ βάρος. Ελπίζω να μην είναι κάτι, αφού όλα είναι καλά.

Neraidoula μην νιώθεις άσχημα με τον θηλασμό να σκέφτεσαι ότι το πάλεψες και έκανες το καλύτερο που μπορούσες! Δεν είναι εύκολο να το παλεύεις με ένα μεγαλύτερο παιδί να θέλει και αυτό την προσοχή σου.Πόσο σου είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να τρώει την μέρα; Αν θυμάμαι καλά εμείς κοντά στους δύο μου είχε πει ο παιδίατρος ότι πρέπει να τρώει τουλάχιστον 450 μλ το λιγότερο με λιγότερο τα 70 μλ το γεύμα. Νομίζω ότι καλά πίνει η δικιά σου. Ρώτησε τον όμως για να είσαι σίγουρη.

Μάγδα περαστικά σας. Εμείς όταν είχα κολλήσει τον μικρό το παλέψαμε με τους ορούς κάθε φορά που τον άκουγα μπουκωμένο του έβαζα ορό και πάλι καλά δεν προχώρησε σε κάτι άλλο.

Hope να της κάνεις μασαζάκι στην κοιλίτσα και την πλάτη και να της σηκώνεις τα ποδαράκια για να αερίζεται. Είναι πολύ αγχωτικό αυτό και εγώ που το πέρασα όλο την πάνα κοίταγα! Εμένα στις πέντε μέρες έκανε τότε. Δεν ξέρω αν είναι μια φάση που την περνάνε κάποια στιγμή.

Τατιάνα μου έχουμε επαφές απο όταν σαράντισα αλλά τώρα έχω αρχίσει εγώ να νιώθω καλά. Πριν ήταν πολύ χάλια!!! :) Χειρότερη απο πρωτάρα είχα καταντήσει! χαχαχα

Κατερίνα σίγουρα και εγώ νιώθω καλύτερα με το παιδί πίσω αλλά εδώ στην επαρχία δεν γίνεται αν δεν κινήσε με το αυτοκίνητο, σκέψου ότι εγώ μένω τρία χιλιόμετρα έξω απο το χωριό και για να πάω οπουδήποτε τώρα τον χειμώνα πρέπει να πάρω αυτοκίνητο. Και τώρα που αγρίεψε ο καιρός δεν μπορώ να τον βγάζω με το καρότσι. Δεν το έχω κοιτάξει αν είναι σωστό αλλά εμένα ο άντρας μου λείπει όλη μέρα και την ώρα που γυρνάει ειδικά τώρα τον χειμώνα δεν βρίσκεις σχεδόν τίποτα ανοικτό!

Εγω κοριτσια το ξανασταματησα το θηλαστρο! δεν το μπορω με τιποτα πλεον!!!! Αλλα ανακαλυψα οτι εχει δικιο το παιδακι μου και πειναει μετα το μεσημερι! Το πρωι ειχα πολυ γαλα αλλα το μεσημερι την μιση ποσοτητα οσο για το απογευμα και το βραδυ απογοητευση!!! γυρω στα 40 μλ και τα δυο!!!! :/ τουλαχιστον τωρα θα του δινω περισσοτερο ξενο μετα το μεσημερι!

U85pp3.png

Νεραιδουλα λογω αλλεργιας η μεγαλη επινε το frisolac της νουνου δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενγ τωρα στο μπεμπη εαν χρειαστει θα δωσω το υποαλλεργικο αλμιρον.

Κατερινα ο γιατρος σχολιασε μονο οτι ο μπεμπης ειναι μεγαλις και θα ηθελε να ειναι 60 ποντους για τα 6 κιλα που ειναι.

Μαριρεν μπραβο που το παλευεις,το θηλαστρο ειναι σκετη κουραση

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!! Τι κάνετε;;

Εβαλε για τα καλα κρυο σημερα!!

Νεραϊδουλα μου ας τα παρουμε ολα με τη σειρά!! Πρωτον, δεν θηλάζεις καθολου;; εστω και 5 λεπτα τη φορά ή βαζεις το μωρό και οσο θέλει και μετά συμπλήρωμα; Εγω κανω μικτη και δυστυχως δεν ξέρω για ποσο ακομα μιας και εχει μειωθει αρκετά το γάλα μου.. Για ποσοτητα ξέρω οτι πάει βασει κιλών και ηλικιας. Εμένα πχ πινει 150 σε κάθε γευμα αλλα κάνει 5 γευματα την ημερα σε ξενο και καποιες μέρες οταν δεν πινει και τα 150 και πινει λιγοτερα κανει 6 γευματα. Αν δεν θηλάζεις καθολου ηρέμησε και απολαυσε τις στιγμές σας.. Οπως μου ειπε και ο γιατρος μου που ειναι πολυ υπερ του θηλασμου, μια μητερα αγχωμενη-στεναχωρημενη δεν θα εχει γάλα οτι συμπληρωματα και να πάρει και επισης δεν θα ειναι σε θέση να χαρει το παιδι της. Οποτε αφου δινεις ξενο και το παιδι σου εχει κανονική αναπτυξη μην στεναχωριεσαι για τιποτα!!

Εχουμε το ιδιο μπιμπερο, προσπαθησε να την σηκωνεις να ρευεται την ωρα που τρωει να φευγει ο αερας και να τρωει καλυτερα.

Εγω οταν θελω να κανω καποια δουλειά στο σπιτι ή να παω τουαλετα, τον βαζω στην κουνια αναβω και το πιστολακι και μενει ηρεμος ή τον παιρνει ο υπνος.. Πολυ πιθανον το παιδι να μην κοιμάται αν δεν χορταινει ή αν σε νιωθει οτι εισαι τσιτωμενη ή αν το περιβάλλον εχει πολυ φασαρία ή φως.. Εμενα επειδη ειναι πολυ φωτεινο το σπιτι οταν εχει νταλα ηλιο κλεινω τις κουρτινες (λευκες, μη φανταστεις τιποτα τρομερο) και βαζω το πιστολακι.. φευγω απο το δωμάτιο να μη με βλέπει και 8 στις 10 κοιμάται μετά απο λιγο.

Τασσουλα δοκιμασες αλλη μάρκα πιπιλας;; μηπως δεν μπορει την συγκεκριμένη.

Μαγδα μου μου κάνει εντυπωση αυτο με την πεθερά σου.. εμενα η μαμα μου μου παιρνει το παιδι με το ζορι απο την αγκαλια για να το κρατησει και να το χαρει, για βοηθεια δεν το συζητάμε καν.. εχει γινει λαστιχο η γυναικα. Τοσο πολύ να μην ερθει να βοηθησει ή να σου παρει εστω το μεγάλο;; Τι να πω.. Πόσους ποντους ειστε αληθεια; Περαστικουλια να ειναι!!

mariren μου σε καταλαβαινω. εχω μεινει επαρχια και ξέρω.. Στα μαθηματα μας ειχαν πει το παιδι στο πισω καθισμα και να βαλουμε εναν εξτρα καθρέφτη να το κοιτάμε!!

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...