Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Βανζ μου ευχομαι ν ειναι τα πιο ομορφα Χριστουγεννα της ζωης σου... που ειμαι σιγουρη οτι ετσι θ ειναι απο εδω κ περα με την μπεμπα σου!

Βούλα μου μπράβο που βρίσκεις τους παλιούς ρυθμούς σου! Το φορμάκι απο τα τζάμπο το πήραμε κι εμείς. Ειναι τέλειο!!!

Vanz έχεις πάλι γενική;; ολη αυτη η βαβουρα για να στολισετε ενα δεντρο;;μια χαρά σε ακούω μπράβο χαίρομαι!!! Έχεις και εσύ γιατρό σήμερα;;; τελικά τι κάνεις με το γάλα;; δίνεις και ξένο;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ κοριτσια τα πραγματα δεν ειναι καλα... ξινη μου βγηκε η χαρα... η μπεμπα δεν παιρνει βαρος.. κατι ψιλα... 50 γρ αυτη τη βδομαδα... μολις γυρισαμε απο παιδιατρο. 2 μηνων 3800...........

tassoula και θηλασμο και μετα ξενο. όλη μερα ... πινουμε 3-4 φορες την ημερα ξενο απο 80 - 90 ml περιπου κι απο το στηθος δεν ξερω ποσο, η γιατρος ειπε αλλο τοσο. κενωσεις κ τσισα υπερικανοποιητικες. εξετασεις ουρων κ αιματος τελειες

παρολα αυτα, δεν...

ειπε η γιατρος αν συνεχισει ετσι την αλλη βδομαδα δυστυχως θα μπουμε νοσοκομειο. μας εδωσε ενα ενισχυμενο γαλα προς το παρον κ καναμε κ το εμβολιο...

κοριτσια στειλτε μου θετικη ενεργεια , θα τρελαθω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ κοριτσια τα πραγματα δεν ειναι καλα... ξινη μου βγηκε η χαρα... η μπεμπα δεν παιρνει βαρος.. κατι ψιλα... 50 γρ αυτη τη βδομαδα... μολις γυρισαμε απο παιδιατρο. 2 μηνων 3800...........

tassoula και θηλασμο και μετα ξενο. όλη μερα ... πινουμε 3-4 φορες την ημερα ξενο απο 80 - 90 ml περιπου κι απο το στηθος δεν ξερω ποσο, η γιατρος ειπε αλλο τοσο. κενωσεις κ τσισα υπερικανοποιητικες. εξετασεις ουρων κ αιματος τελειες

παρολα αυτα, δεν...

ειπε η γιατρος αν συνεχισει ετσι την αλλη βδομαδα δυστυχως θα μπουμε νοσοκομειο. μας εδωσε ενα ενισχυμενο γαλα προς το παρον κ καναμε κ το εμβολιο...

κοριτσια στειλτε μου θετικη ενεργεια , θα τρελαθω...

Ολα θα πανε καλα!!!!

Απλα θελει το χρονο της η κυρια!! Αυτο να σκεφτεσαι κ να δινεις κι εσυ θετικη ενεργεια στο μωρο σου... κ αυτοπεποιθηση! Θα τα καταφερετε κ οι δυο... με πολυυυυ θηλασμο κ ενισχυμενο γαλατακι!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

θα σχολιλασω τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμη προέχει η Βουλίτσα τώρα!!

Κοριτσάκι μου έχεις αγχωθει εσύ πρώτα κ αυτό ελιναι το χειρότερο.. καταστρεφεις το γάλα σου κ συνεπως τον θηλασμό κ εισαι σφιγμενη κ στενοχωρεμενη κ η μικρή σου το νιώθει.. Βρε μπουμπού Μην αγχώνεσαι κ στενοχωριέσαι.. Να δίνεις συνέχεια γαλατάκι δικό σου,να την βάζεις στο στήθος ανά δύωρο κ να δίνεις κ ξένο.. όλα θα πάνε καλά... Θέλεις μήπως να πάρεις ένα τηλ στην Πατσούρου να πας κ από εκεί να σας δει?? Θα σας βοηθήσει παααρα πολύ κ πιστευω αξίζει τα λεφτά της... Μην μου στενοχωριέσαι.. :( Θα πάρετε κιλάκιαααα... μπορει η αναπτυξη της να ειναι τέτοια... εγώ όταν δεν επερνε αν θυμασαι κιλάκια κ πήγα στην Πατσούρου με χαλάρωσε κ με ηρέμησε και πήγαμε πολύ καλύτερα!!! μην πεφτεις ψυχολογικά και να εισαι δυνατή κοπέλα μου!! :) Όλα καλά θ πάνε!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Vanz μου τι σου λέει η γιατρός δηλαδή;;; από τι μπορεί να συμβαίνει αυτό;; πόσα γεύματα κάνει την ημέρα;; μην αγχωνεσαι να γίνει οτι είναι καλύτερο για το μωρό αυτό σκεψου. Υψος παίρνει;; μήπως έχει κρυφή ΓΟΠ;; θηλαζεις με ψευδο θηλές;; μήπως να βγαζεις με θηλαστρο και να δίνεις για μια εβδομάδα και το ενισχυμένο και να δεις πόσο πίνει;; οπότε αμα πίνει ικανοποιητικά βλέπεις και πόσο βάρος πήρε!! Εγώ αυτό θα έκανα αφού δίνεις ούτος η άλλως ξένο!!

Βάσω τα εκοψα από μόνη μου και ο γιατρός σήμερα μου έβαλε χέρι!!! Θα τα εισαγω σιγά σιγά και βλέπουμε εκτός από μοσχάρι που μας πειράζει σίγουρα!!!

Πρησμένο στήθος το παθαινουμε όταν έχει ώρα το μωρό να θηλασει!!επείσης θέλω να πιστεύω οτι το παθαινουμε γιατί έχουμε πολύ γάλα.....:P

Ήθελα να σας πω την χαρά μου που γυρισα από τον γιατρό αλλά διάβασα τα νέα της vanz και στεναχωρηθηκα!!! Επιγραμματικά λοιπόν είμαστε 4630γρ. Πήραμε 700γρ αυτό τον μήνα, ο γιατρός μου είπε πολύ καλά. Υψος 57εκ. γιαυτό δεν μας πάνε τα ρούχα!!! Κάναμε διπλό εμβόλιο ένα πόσιμο και ένα με συριγγουλα, εκεί κλαψαμε λίγο. Από την ώρα που γυρισαμε είναι συνέχεια στο στήθος και όταν την βγάζω τρώει τα χέρια με μανία.... Όταν την ξανά βάζω με δαγκώνει και ρουφάει σαν να μην υπάρχει αύριο.... Δεν ξέρω να ερμηνευσω αυτήν την αντίδραση πέρα από τομοτι μπορεί να είναι απο το εμβόλιο και να πονάει ή να έχει ενόχληση.

Δεν έχουμε ενεργηθει ακόμα αλλά ο γιατρός είπε η κοιλιτσα δεν έχει ούτε αέρα ούτε κακά οπότε δεν αγχωνεται περιμένουμε!!! Επίσης εκραξε τον βλακα πολύ μας έκανε τον υπέρηχο!!!

Ξέρετε αν μπορώ να πάρω καραμέλες για τον λαιμό;;; έχω βήχα πολύ έντονο και έχω γδάρει τον λαιμό μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βούλα μου σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια. Ολα καλά θα πάνε! Εχε πίστη να δεις τίποτα δεν θα ειναι...

Τασσούλα μου δεν τον ρώτησες αυτο με τα χέρια γιατί το κανει;;; Δεν σου ειπε τι παρενέργειες εχει το εμβόλιο; Μεγάλωσε η μπουμπούκα σας, τι νούμερο φοράτε τώρα;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εφη μου δεν ρωτησα για τα χερακια αλλά δεν έτρωγε όταν την εβαζα στο στήθος. Ίσως λίγο αλλά όλο πιπιλαγε με παράπονο. Μου κοιμήθηκε μέχρι τώρα 7 ώρες και η πάνα στεγνή. Θυμάμαι από την πρώτη μου κόρη έπεφτε συνήθως σε λήθαργο, κοιμόταν πολύ μετά απο εμβόλιο και σε ορισμένα είχε γκρίνια έντονη!!! Να ξέρετε σίγουρα τα επηρεάζουν!! Απλά δεν ήξερα την συμπεριφορά μωρού που θηλάζει!!!

Ο γιατρός μου είπε μόνο οτι αν ανεβάσει πυρετό το πρώτο 24ωρο να προσεξω!!

Επίσης μου είπε που ειμουνα άρρωστη καλά έκανα εννοειτε που θηλαζα αλλά το διπλό ντεπον δεν κάνει είναι λέει μεγάλη δοσολογία. Για την επόμενη φορά να συνδιαζω ντεπον με κάτι άλλο.

Μας έδωσε και εμάς βιταμίνη D εγώ τον ρωτησα δηλαδή και μου είπε ναι να της δίνω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κοριτσια καλημερα,

Βουλα μου μηπως δεν πινει καθολου απο το στηθος και πιπιλαει; μηπως να της εδινες δικο σου με μπουκαλι και μετα πιπιλισμα; ξενο πινει κανονικα ολα τα γευματα; δεν ξερω ποσο πινουν σε αυτην την ηλικια. Ολα θα ειναι μια χαρα, ειχα μια φιλη που η κορη της ηταν και ειναι λιγοφαγη, μοντελο κανονικο, ειναι πολυ ψιλο κοριτσακι 4 χρονων αλλα πολυ αδυνατο και πολυ ομορφο, ειναι το σκαρι της, πηρε απο το μπαμπα της, παντως και εγω θα σκεφτομουν την ΓΟΠ και την αλλεργια.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα γλυκές μου! :) Πως είστε??

Βουλα μου τι κανεις πως εισαι??

Βασω μου ότι σου είπε η Τασσούλα... μπορεί να ειναι κ επειδη εχουμε πολύ γάλα (ουσιαστικα αιματωνεται πιο πολύ το στήθος) και εχουμε ωρα να θηλάσουμε!!πλέον δεν πετρωενι το στήθος..

Μαριρέν μου ακόμα?!? ποποπο!! φανταζομαι τι εχει να γίνει εκεινη την υπέροχη μέρα που θα ξανα γίνει!!! Πυροτεχνηματα κ δε συμαζεύεται ε?! χαχαχ!! :);)

Όλες οι υπολοιπες ειχατε τιποτα?! Βασω μην αγχώνεσαι καλε!! ολα μεσα στο προγραμμα ειναι!!Καποια με ρωτησε αν εβαλα κατι... οχι τιποτα!!! :

Κορίτσια ειμαι πολύ στενοχωρημένη κι εγώ.... :( Βασικά πιο πολύ τα βάζω με τον εαυτο μου... λοιπον ειχα ξεκινησει τη διατροφη που λετε μέσα μου είχε σολομό... ΜΗΝ ΦΑΤΕ!!!! Απο την ημέρα που βγηκα από την κλινικη δεν ειχα φαει ψάρι η αληθεια ειναι κ δε προκειται να ξανα φαω μέχρι να τελειωσω με το θηλασμό!! Τον τέντωσα τον γιοκα μου... θυμαστε που σας έλεγα οτι θελει να εριστει κ ποναει κ κλαιει κ δε με.αφηνε να κοιμηθω?? ειχα ξεχασει οτι εφαγα σολομό...Εχθές πάλι έφαγα κ το βράδυ όχι απλά δεν κοιμήθηκε συμφωνα με το προγραμμα που ειχε φτιαξει αλλά έκλαιγε ζοριζότανε σφιγγοτανε πονουσε... μαύρισε η καρδια μου... ακόμα κ όταν θήλαζε πονούσε... Παναγια μου λεω τι έκανα η κακουργα... οχι τιποτα το συνδιασα κ.με λεμονι κ το εκανα χειροτερα! εκανε κ ελαχιστα πρασινα κακακια... οποτε τελος λεω... κ απορώ η διατροφολογος δεν ηξερε?? Τελοσπαντων δεν ξανα δοκιμαζω τίποτα... τ σιγουρα κοριτσια κ ας παρω κ αλλα κιλά κ ας βαριεμαι τα φαγητα... :( :( :( :(

Τατιάνα μου από την εγκυμοσύνη δεν το θυμάσαι οτι πρέπει να αποφεύγουμε ψάρια μεγάλα γιατί έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε υδράργυρο;; όπως ξιφίας και σολωμός!! Μπορείς να τρως άνετα ψάρια και μάλιστα χρειάζονται για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού!!! Τρωγε τσιπούρα ή λαβράκι ή γάβρο!!!! Μην τα αποκλειεις από την διαστροφή σου!!! Και τον τόνο πρόσεχε εγώ έχω φάει σε πολύ μικρή ποσότητα με μακαρόνια!!!

Βουλιτσα καλή μου πως είστε;; αλήθεια δεν πας και σε έναν άλλο γιατρό μήπως σου πει κάτι άλλο;;

Εμένα ο άντρας μου δεν κρατιέται πλέον, θέλει να βάλουμε πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα:P είχαμε πολύ συχνά επαφές η αλήθεια είναι και τώρα του κακό φαίνεται!!! Μα καλά μόνο εγώ ποναω και δεν έχω υγρά;;; βέβαια εγώ γεννησα με καισαρική εσείς ολόκληρο μωρό βγαλατε από εκεί!!!

Πάλι είχα αιματακι ροζ!!! Τέλος τα λοχεία δεν θα σταματήσουν ποτέ!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια!

Τασσούλα πως περάσατε το βράδυ; Ολα ήσυχα μετα το εμβόλιο; Και εγώ μια απο τα ίδια... Όποτε σηκώνω πολυ βάρος η κάνω έντονα δουλειές κατι ψιλό εμφανίζεται... Όσο για το αλλο, χαρά στο κουράγιο σας!!! Εμένα κατι φορές η κούραση ούτε να το σκεφτώ δεν με αφηνει!!!

Τατιάνα μου ηρεμήσετε τώρα;; Όπως ειπε και η Τασσούλα αυτά τα ψαρια απαγορεύονται. Όπως μου ειχε πει και ο γιατρός το πολυ σε μέγεθος τσιπούρας οχι παραπάνω. Και εννοείται πρέπει να τρως ψαράκια κάνουν πολυ καλο και στην παραγωγή και στα μωρά μας.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Μπα ακόμα δεν εχει ηρεμησει... Λέτε να εκανα κακό στο μωράκι μου??? Θα τρελαθωωω.... :'( Να πω την αμαρτία μου μονο για τον τόνο ήξερα.... όχι οτι τρώω ψαρια μονο τσιπουρα κ μαλάκια αλλά δες τι εκανα στα καλά του καθουμένου... Παναγία μου θα τρελαθω τωρα...

Τατιάνα μου μην τρελαινεσαι για να ηρεμησεις ρώτα την γιατρό σου!!

Εγώ πχ είχα πάρει τον γιατρό όταν ειμουνα έγκυος και έντρομη του έλεγα οτι έφαγα τόνο...... Μου είπε πολύ καλά έκανες και εφαγες!!! Μου είπε με μέτρο αν θέλω να τρώω. Δεν ξέρω για σολωμό δεν του είχα πει αλλά ρώτα να σου φύγει η ιδέα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ολα θα πανε καλα!!!!

Απλα θελει το χρονο της η κυρια!! Αυτο να σκεφτεσαι κ να δινεις κι εσυ θετικη ενεργεια στο μωρο σου... κ αυτοπεποιθηση! Θα τα καταφερετε κ οι δυο... με πολυυυυ θηλασμο κ ενισχυμενο γαλατακι!!!

λες ρε *αμωτο...?

θα σχολιλασω τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμη προέχει η Βουλίτσα τώρα!!

Κοριτσάκι μου έχεις αγχωθει εσύ πρώτα κ αυτό ελιναι το χειρότερο.. καταστρεφεις το γάλα σου κ συνεπως τον θηλασμό κ εισαι σφιγμενη κ στενοχωρεμενη κ η μικρή σου το νιώθει.. Βρε μπουμπού Μην αγχώνεσαι κ στενοχωριέσαι.. Να δίνεις συνέχεια γαλατάκι δικό σου,να την βάζεις στο στήθος ανά δύωρο κ να δίνεις κ ξένο.. όλα θα πάνε καλά... Θέλεις μήπως να πάρεις ένα τηλ στην Πατσούρου να πας κ από εκεί να σας δει?? Θα σας βοηθήσει παααρα πολύ κ πιστευω αξίζει τα λεφτά της... Μην μου στενοχωριέσαι.. :( Θα πάρετε κιλάκιαααα... μπορει η αναπτυξη της να ειναι τέτοια... εγώ όταν δεν επερνε αν θυμασαι κιλάκια κ πήγα στην Πατσούρου με χαλάρωσε κ με ηρέμησε και πήγαμε πολύ καλύτερα!!! μην πεφτεις ψυχολογικά και να εισαι δυνατή κοπέλα μου!! :) Όλα καλά θ πάνε!!!

Tatkonouli μου θα δω μηπως χρειαστουν περαιτερω εξετασεις την αλλη βδομαδα κ μετα αν δεν δειξουν τι[ποτα , ναι, θα παρω Πατσουρου, θα σ πω.. μην ασχοληθω τωρα με το θηλασμο ενω υπαρχουν απο πισω , χτυπα ξυλο, αλλα θεματα...

Vanz μου τι σου λέει η γιατρός δηλαδή;;; από τι μπορεί να συμβαίνει αυτό;; πόσα γεύματα κάνει την ημέρα;; μην αγχωνεσαι να γίνει οτι είναι καλύτερο για το μωρό αυτό σκεψου. Υψος παίρνει;; μήπως έχει κρυφή ΓΟΠ;; θηλαζεις με ψευδο θηλές;; μήπως να βγαζεις με θηλαστρο και να δίνεις για μια εβδομάδα και το ενισχυμένο και να δεις πόσο πίνει;; οπότε αμα πίνει ικανοποιητικά βλέπεις και πόσο βάρος πήρε!! Εγώ αυτό θα έκανα αφού δίνεις ούτος η άλλως ξένο!!

Tassoula μου πως παει ο λαιμος?

Βούλα μου σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια. Ολα καλά θα πάνε! Εχε πίστη να δεις τίποτα δεν θα ειναι...

Τασσούλα μου δεν τον ρώτησες αυτο με τα χέρια γιατί το κανει;;; Δεν σου ειπε τι παρενέργειες εχει το εμβόλιο; Μεγάλωσε η μπουμπούκα σας, τι νούμερο φοράτε τώρα;

:)

Κοριτσια καλημερα,

Βουλα μου μηπως δεν πινει καθολου απο το στηθος και πιπιλαει; μηπως να της εδινες δικο σου με μπουκαλι και μετα πιπιλισμα; ξενο πινει κανονικα ολα τα γευματα; δεν ξερω ποσο πινουν σε αυτην την ηλικια. Ολα θα ειναι μια χαρα, ειχα μια φιλη που η κορη της ηταν και ειναι λιγοφαγη, μοντελο κανονικο, ειναι πολυ ψιλο κοριτσακι 4 χρονων αλλα πολυ αδυνατο και πολυ ομορφο, ειναι το σκαρι της, πηρε απο το μπαμπα της, παντως και εγω θα σκεφτομουν την ΓΟΠ και την αλλεργια.

λοιπον η γιατρος δεν βαζει διαγνωση ακομα λεει... τρωει συνεχεια με διαλλειμματα για παιχνιδι κ πανα.. ειναι "λουλουδι¨" οπως ειπε κι η γιατρος.. δεν εχει γκρινια, καλοβουλο, χαμογελαει, παιζει, ψηλωνει πολυ...γοπ δεν εχουμε.. με ψευδοθηλες ναι αλλα τρωει γιατιι εχουμε πολλαααα κακα.. επειδη τρωει συνεχεια, ειινΙ ολη μερα στο στηθος δεν βαζω θηλαστρο.. ξενο μετα απο θηλασμο γυρω στα 90-120 ml καμια 4 φορες τη μερα. πολυ δεν ειναι ολο αυτο ? γιατι δεν παχαινειιιιι???????

να δουμε κ το θεμα της αλλεργιας πρεπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...