Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! :)

Κατερίνα μου στο γυμναστήριο τον έβαλα απο δυομιση μηνών και μετά γιατί πιο πριν δεν έδειχνε κανενα ενδιαφέρον! Πάντως τώρα έχει αρχίσει να το βλέπει και να παίζει περισσότερο :)

Αχ κορίτσια που είστε ακόμα! Τώρα αρχίζουν τα καλά :) πάει η κουβέντα σύννεφο με ότι βρει μιλάει σε ότι είναι δίπλα του :) και τρελαίνεσαι να τον ακούς :) βέβαια πλέον δεν του ξεφεύγει τίποτα και αν σε χάσει απο το οπτικό του πεδίο βάζει τις φωνές!

Πάντως που πάμε μαζί με μια ξαδέρφη μου και τα παιδιά μας έχουν μόνο δύο μήνες διαφορά βλέπω ότι τα κοριτσάκια μιλάνε απο πολύ νωρίς ενώ τα αγόρια είναι πιο γρήγορα στις κινήσεις τους :)

Εμενα ο γυναικολογος μου μου ειχε κανει κολπικη εξεταση αλλα παπ μου ειχε πει μετα απο τρεις μηνες.

Εμενα ρευεται δυσκολα οποτε τον κραταω αναγκαστικα μεχρι να ρευτει! οσο για τις πανες εγω τον αλλαζω πριν φαει η αν κανει κακα. την νυχτα μονο αν σηκωθει να φαει τον αλλαζω και πλεον αν εχει μονο τσισα τοτε δεν τον πλενω αλλα τον κανω με ενα βρεγμενο μπαμπακι για νσ μην ξυπναει. και φως δεν ανοιγω εχω ενα φωτακι που κομομαστε για να τον βλεπω την νυχτα.

Εμεις προσπαθουμε να φτιαξουμε το νυχτερινο του ωράριο την μερα δεν με ενοχλει γιατί τον απασχολώ με το γυμναστήριο και το ρηλάξ και περνάει η ώρα και όταν θέλω να κάνω καμιά δουλειά ή να μαγειρέψω τον βάζω στο καρότσι και τον παίρνω όπου πάω.

Σήμερα κάναμε και την πρώτη μας βόλτα με το αυτοκίνητο οι δυό μας! Καλά έπρεπε να με δείτε σαν κότα πήγαινα στην αρχή μετά όμως ήταν ήρεμος ο μικρός και ήμουνα και εγώ πιο χαλαρή! Τώρα που έχει αρχίσει να καταλαβαίνει περισσότερα μόλις με δει με το μπουφάν στο χέρι το χαμόγελο φτάνει στα αυτιά :)

Την παρασκευή έχουμε και εμείς παιδίατρο για τα εμβόλια μας! Το πρώτο το πήρε καλά δεν μας είχε κάνει συμπτώματα πέρα απο υπνηλία για να δούμε τώρα τι θα γίνει. Ελπίζω και αυτό να πάει καλά.

Κορίτσια μου έλεγε ο παιδίατρος ότι σε ένα μήνα ξεκινάμε κρέμες!!! :) ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο απο αυτα που γραψατε. Σας φιλω παμε για μπανιο!!!! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν λίγο κοιμήθηκε και επανήλθα!

Τελικά κορίτσια μου τις τσάκισε τις θηλες! :/ άρχισα να βγάζω πάλι με το θήλαστρο σήμερα και να βάζω λανολίνη μήπως και ηρεμήσουνε! Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον πιάνει ώρες ώρες! Αυριο θα δοκιμάσω και το γάλα μου να δω μήπως αυτό που τον ξενίζει και φέρεται έτσι έχει να κάνει με την γεύση μήπως για κάποιον λόγο έχει αλλάξει! Τι να πω τι άλλο θα κάνω η μάνα;;;;;;;;;;;; :)

Πάντως εμένα η παραγωγή μου έμεινε σταθερή απο ότι είδα στο ένα τουλάχιστον! Όσο έβγαζα απο πριν αρχίσει να θηλάζει έβγαλα και τώρα. Μάλλον τελικά εμένα είχε εδραιωθει με το θήλαστρο ο θηλασμός και για μπορεί να μην τον φτάνει και να χτυπιέται. Θα δούμε....

U85pp3.png

Μαριρεν με ποιά δικαιολογία σε ξεκινάει κρέμες από τον τέταρτο μήνα;;; σε παιδί που θηλάζει πρέπει μέχρι τους 6 μήνες να πίνει γάλα μονο. Εκτός και αν υπάρχει λόγος!!

Μάλλον το μωρό δεν πιάνει καλά έχει σύγχηση θηλών από εναλλαγή στήθος μπιμπερο!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρεσα στα αγρια χαράματα!!! :) Τραγουδι θα το κάνω!!! χαχα!! Πάλι μας κράτησε το πρόγραμμά του μόνο που σήμερα κοιμήθηκε 6 ώρες και τον δικαιολογώ γιατι κοιμηθηκαμε το απόγευμα μέχρι τις 6:30!! :) πάλι ίσα που ειχε λερώσει πανούλα και την άλλαξα για να ξανα κοιμηθεί! :) τώρα τρώμε λίγο (εχει φουσκωσει κ το δεξι κ το αριστερο! αντε να συνηθισουν να μημ φουσκώνουν το βράδυ!!)

Καλά όλες μαζί γραφαμε το προηγουμενο?! χαχα

Εφη μου μήπως ήτανε άλμα καλή μου?? Κι εμενα ετσι εκανε στο αλμα.. μην αγχωνεσαι για τα κακάκια κ εμένα ετσι γίνανε τις τελευταιες μερες και σαν να γίνανε λίγο πιο παχύρευστα..

Αφμ κτλ δεν ειχες βγάλει μετά τη γέννα Κατερινακι?? Εμάς για να βγάλει βιβλιάριο έπρεπε να τα εχει βγάλει όλα οπότε οσο ακόμα ημουν στην κλινική τα είχε κάνει οοοολα ο άντρας μου! ααα ξεχασα οτι τα μισα χαρτια τα ειχα ήδη έτοιμα εγω!!! πολύ ταλαιπωρία πάντως αυτές οι υπηρεσίες!! ειδικά το ικα!!! Καλά κι εσένα ο μικρός?? τι εγινε?? :/ Πραγματι μήπως έπαθε συγχυση?? Θέλεις να προσπαθησεις για λίγο κανα δυο γευματα να δώσεις στήθος?? Κι ας κλαιει ο μάγκας.. :/ Βεβαια μπορέί να μην πιασει κιολας καθολου τώρα... Δεν πειραζει οπως κ να εχει πήρε γαλατάκι μανούλας!!! :) Μπορέί να είναι κ νευριασμενος για κάτι.. δες πως πάει κ πες μας!! :) Εμένα κάθεται στο ρηλάξ δεν έχουμε θέμα κ οταν έχει φάει κ είναι αλλαγμενος κ όλα κομπλέ κάθεται οπου τον αφησεις απλά εγώ επειδή τον πιανει λόξυγκας ή βγάζει γουλίτσες προσπαθω να τον έχω αγκαλίτσα να πιεζεται κ η κοιλίτσα του στον ωμο μου μπαα κ αεριζεται κιολας!! για την διατροφη από το ξημερωμα κ μετά!! τωρααααα κλεινει το μάτι!! 😛

Μαράκι για πςς πως ητανε με το αυτοκίνητο?? Μβρε κι εγώ φοβάμαι τώρα να τον πάρω με το αυτοκ μόνη μου αν κ πάντα χαλαρώνει κ κοιμάται εκεί μέσα αλλά κ πάλι... όλα καλά πηγαν?? Καλά κρέμες από τον 4ο?? :/ Ο Χριστός κ η Παναγία!! Γιατί έτσι καλέ?? πρώτη φορά ακούω τόσο γρήγορα!! Μακάρι κ στο επομενο εμβολιάκι σας να πάνε όοοολα καλά!! εμείς 21/12 έχουμε το επόμενο! Μήπως βγάζει δοντάκια καλε?? έχει εντονα σαλάκια?? Αχου... πόνος... υπομονή καλή μου!! Κι σμένα αρχίζει κ με δαγκωνει τις θηλές συνατά καμιά φορά δεν το καταλαβαινει ο μικρός φαίνεται αυτό και με πεθαίνει!! βγάζουμε κ πολλά σαλάκια κ από οτι ειπε η παιδιατρος δεν θα αργησουμε να βγάλουμε... εμένα μου φανηκε νωρίς αλλά δε παιζει ρόλο τελικά γιατι καποια μικρά μπορει να γεννηθουν ήδη κ με δοντάκια!! εκεί να μας δω!! άμα βγαζεις γαλατάκι γιατι αγχωνεσαι?? Δεν του φτάνει?? δεν προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγη?? δηλαδή άμα βλεπεις οτι πιπιλαει ή τραβάει τη θηλή ή χώνσι το μουτρο μέσα στο στήθος ή ζητάει παραπάνω θέλει να την αυξησει!! βάλε τον!! Ακομα κ με το θηλαστρο! αμα δεις οτι ενω αντλεις σταματήσει άστο 5'-10' ακόμα να ρουφαει! Θα κάνει δουλεια! ;)

Κοριτσιααααα... σήμερα ειχαμε παρτυυυυ!!!!! ;) οοοοο ναι είδε άσπρη μέρα ο άντρας μου!!! 😛 χιχι!! κι εγώ δεν αντιλέγω!!! απο αρχες ιουλίου ειχαμε νααα........!!! εμμμ... ξηρασία!!! χαχα!! εντάξει ηταν θα.λίγο η αρχή κ το τέλος... αυτό με.εμένα να πονάω πάντα μετά δε μπορώ να το καταλάβω!!! σε όλη τη διαδικασια κομπλέ στο τέλος λες και με γρατζουνουσανε!! απου θα πάει θα στρωσει!! ;) αααααα ξεχασα να σας πω νομίζω η Βουλιτσα μας ειπε για τις πάνες !!! κι εγώ παρήγγειλα τις 240 στο 2αρι 40?! Βεβαια ειπανε θα αργησουν να μου τις στειλουν αλλά δε τις βιαζομαι εχω ακόμα για καμια βδομάδα! τοσο μου ειπαν οτι θα κάνουν..θέλω να δω πωα θα πάμε με τα κιλάκια.. θέλω να παραγγειλω κ σε 3αρι αλλά βρίσκω μόνο τις μικρες συσκευασιες κ όχι τις monthly ή giga! Θα ψαξει κ καλύτερα ο συζυγος να δούμε!!

Α κορίτσια εγώ τον μιμρό τον σκουπίζω με μωρομάντηλα εκτός κ αν εχει ζεστό νερό εκεινη την ωρα οπου κ τον πλένω.. στις 40μερες στη Θεσνικη δεν ειχε ποτε γιατι επρεπε να αναψουμε ολοκληρο συστημα οποτε αναγκαστικα τον εκανα με μωρομαντηλο..πηγα στην Πατσουρου της λεω τωρα που θα παω Σαμο θα ξεκινησω να κάνω με νεράκι ή πειτε μου αυτα τα σπιτικα μωρομάντηλα κ μου ειπε πως πλεον δεν χρειαζεται να αγχωνομαι κ να συνεχισω ως εχει.. μακάρι να είχα ηλιακό ρε κορίτσια να ειχα παντα ζεστό νερό να τον έπλενα καθε φορά... ειναι ενα θέμα το οποίο με στενοχωρεί που ήρθε ετσι αλλά τι να κάνουμε?? :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Μαριρεν και εμένα για κάποιο λογο μου τσάκισε σήμερα την θηλή από το απόγευμα μέχρι και τώρα που θηλάζει!! Το απόγευμα είδα οτι έχω πολύ έντονη ροή ίσως γιαυτό. Τραβάει απότομα την θηλή και νιώθω οτι θα την ξεριζώσει!! Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι τον θηλασμό είναι φοβερά επώδυνος και την έχω αφήσει στην κούνια της μισοταισμενη!!! Μπορεί να φταιω εγώ που έφαγα πίτσα και ήπια κόκα κόλα, ίσως την ενόχλησε το τυρί... Ίσως το μιλφεικ που έφαγα... Περιμένω να δω στα κακά της που αύριο θα είναι η τέταρτη μέρα χωρίς!!

Τατιάνα και εγώ με μωρομαντιλα την κάνω αρκετές φορές. Δεν παθαίνουν τίποτα μην αγχωνεσαι!!

Το βράδυ και εμένα φουσκώνει και νομίζω έτσι θα μείνει αλλά δεν με πονάει!!

Πάω να την ξανά βάλω στο στήθος γιατί είναι ανήσυχη!!!! Αουτσσσσσσσ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

ωπα νυχτερινο-πρωινο σουαρε ειχαμε;; καλημερουδια!!!

Τασσουλα μου εμενα εχει θεμα με τα αναψυκτικα!! τσεκαρε κι αυτο!!

Τατιανα ενα οοοολλλεεεεε για εσενα και τον αντρα σου!! Απο τον Ιουλιο ε;; εγω θα ειχα κάνει φονο αν ειχα απο τοτε!! :oops: :oops: :oops: Εντωμεταξυ οι αντρες σας τσινάνε για το προφυλακτικό;; εμένα τσινισε και του εξηγησα οτι ειναι πιο επικινδυνο τωρα να ξαναπιάσω! Αντε να περάσει ο καιρός να βάλουμε σπιραλ..

Για τα χαρτια ετρεξα μετα και ακομα τρεχω!! και οταν γινει η αναγνωριση θα ξανατρεχω για αλλαγη ονοματος... Εντωμεταξυ δεν εχω κανει ονοματοδοσια και αντι για αβαπτιστο πλέον στον δημο γράφουν ΑΚΟ και μου λενε χθες στην εφορία, ποτε προλαβες και τον βαφτισες;; Λέω οριστε;; δεν ειναι βαπτισμένο!! Μα αφου τον λένε ΑΚΟ μου απανταει η αλλη!! Εγω τωρα τι να της πω;; οτι ειναι ασχετη ή οτι ειναι χαζη που θα εβγαζα παιδι με ονομα ΑΚΟ;;

Ξερεις εγω τι κανω για πλυσιμο;; εχω ενα μπωλακι που κλεινει.. βαζω τον βραστηρα ζεσταινω λιγο νερο και βαζω στο μπωλ και με βαμβακι τον πλενω. Τελικα επιασε τη νυχτα και τωρα, οτι παιρνει καλο ειναι!!

Για τις πανες το ειχα αναφερει και εγω που πηρα το μηνιαιο πακετο νο3. Δεν εχουν βεβαια τη γραμμουλα για να τσεκαρεις απεξω, αλλά πλέον ξερω πανω κατω ποτε να του την αλλάζω.. οταν κανει κακά δεν χρειάζεται να τον κοιτάμε.. μυριζει απο χλμ :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

mariren μου οντως γιατι τοσο γρηγορα κρέμες;; παρε και μια αλλη αποψη. Εγω θυμάμαι οταν ειδε ο γυναικολογος μου οτι 3 μηνων μου ειχε ξεκινησει κρεμες η μαμα μου κοντεψε να παθει εγκεφαλικο!! Αληθεια ρυζαλευρο κλπ θα δωσετε στα παιδια σας ή θα το πατε πιο υγιεινα; Χαιρομαι που πηγατε οι 2 σας βολτα!! Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κουβαλήσω ολα τα πραγματα μαζι με το μωρο.. συν του οτι για κάποιον λογο το καθισμα δεν ασφαλιζει στη ζωνη.. θελει 2-3 εκ για να κλεισει!! ΕΧει καμια αλλη ATOS για να μου πει μηπως εχει κανενα κολπο;;

Αληθεια εσυ που εχεις το πιο μεγάλο δεν μένει καθολου μονο του;; πρέπει συνεχεια να ειναι μαζι σου;;

Εφη μου ειστε σε εβδομάδα αλματος αν δεν κάνω λάθος.. Τωρα για τα κακακια ρωτα τον γιατρο σου.. για 1-2 φορες ξερω οτι μπορει να ειναι κατι που φαγαμε εμεις... παραπανω δεν ξέρω!!

Παω να κανω μπανιο να παω σε δουλειές πάλι!! Αντε να τελειωνουν!! Με γκαστρωσαν οι δημοσιες υπηρεσιες!! Καλημέραααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

αααα και Τατιανα οταν ξαναμιλησεις με την Πατσουρου ή οποιο αλλο κοριτσι εχει συμβουλο θηλασμου. ας ρωτησει γυμναστικη μπορουμε να κανουμε; εννοω και ασκήσεις συσφιξης-ανορθωσης στηθους

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τασσούλα μου αφού δε σε πονάει μια χαρά!! εμένα δεν πονάει ακριβώς αλλά θα σκασει αν καταλάβαινεις!! -😛

Κατερίνα μου να σαι καλά!! Κι εγώ πάρτυ εκανα!! χαχαχα!!! ε τι να κανουμε μωρέ αφού είχαμε την αποσταση κ εδώ τα είχα δει όλα κολυώμενα κ τώρα λίγο με το προγραμμα ειμαστε πιο χαλαροί!! ;) Καλέ το ΑΚΟ ειναι σε όλα τα αβάπτιστα!! χαχα δε το ηξερε αυτη?! Αν είναι δυνατόν!!! Κι εγώ δε το ηξερα κ τρομαξα οταν το ειδα αλλά με εξηγεισε ο αντρας μου! Βέβαια μη με ρωτησεις τι σημαινει τωρα το ξεχασαμε κ οι 2!! 😛 ποιες πανες πήρες?? Όχι τις new baby με τη γραμμη ε?? εγώ τωρα θα δω πως θα μας ειναι το 2αρι οταν πάει να τελειωσει η monthly και θα παραγγείλω αναλόγως!! :)

Όσο για τα κακάκια οχι απλά μυρίζουν ακούγονται λες κ πεφτει χειροβομβίδα!! χαχα!! πολυ γελιο εχει!! και ωρες ωρες απορώ που τα βρισκουν όλα αυτα?!? καλέ κ εμάς που ειναι ενα άστρα το αυτοκ παλι κόλπο θέλει που το εδειξε στον αντρα μου ενας φίλος!! εκτός απροοπτου θα αργήσω να μιλήσω με την Πατσούρου! αλλά αν μιλήσω θα ρωτήσω! :)

Σημερα ο δικός μου τον ειχα αγκαλίτσα και του έλεγα "πασάκο μου" χαμογελούσε! "αγάπη μου" χαμογελουσε!!! Κοριτσια με καταλαβαινειιιι!!! τρελενομαιιιι!!!!!! 😆😆😆😆

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπέρα κορίτσια! :)

Τασούλα μου δεν με πονάει η θηλή η άλως πονάει απο το σφίξιμο που κάνει με τα ούλα του! Δεν με είχε ξαναπονέσει και είναι αρκετά επώδυνο αφού με πονάει και το θήλαστρο αλλά λιγότερο. Θα το βγάλω κανα δυο μέρες και μετά θα τον ξαναδοκιμάσω να δούμε τι θα γίνει!

Τατιάνα μου μια χαρά ήταν η βόλτα με το αυτοκίνητο. Μου έχει βάλει ο άντρας μου το κάθισμα μπροστά για να τον βλέπω γιατί όσο είναι μκρός πρέπει να κοιτάει πίσω και μια χαρά! Απλά αν έχει αερόσακους το αυτοκίνητο πρέπει να τους κλείσεις! Όσο για τις επαφές εγώ τώρα άρχισα να στρώνω μετά απο τρεις μήνες και σκέψου ότι ο αντρούλης μου έκανε υπομονή απο τον Απρίλη που μας το είχανε κόψει!!!! :)

Κατερίνα μου εγώ έχω ΑΤΟΣ αλλά δεν έχω θέμα με την ζώνη. Μήπως την τραβάς γρήγορα και ασφαλίζει; Τράβατην σιγά σιγά να βγαίνει και πέρνα την να δεις. Εγώ του βάζω τα πράγματα που θα χρειαστούμε μαζί στην τσάντα που του έχω πάρει και την έχω πάντα μαζί όπου πάω ή με το αμάξι ή με το καρότσι. Στο χέρι παίρνω ένα κουβερτάκι που δεν χωράει μόνο.

Δεν τον αφήνω μόνο του στην κούνια την ημέρα γιατί θέλω να κάνω δουλειές και δεν μπορώ να κάθομαι εκεί γιατί φοβάμαι ότι δεν θα τον ακούσω γιατί τώρα με τα σάλια κανα δύο φορές μου έκανε κάτι σαν να πνίγηκε. Του έχω φτιάξει στον καναπέ μια γωνιά και τον βάζω εκει για ύπνο και τον μαθαίνω και στον θόρυβο να κοιμάται για να μπορώ να πηγαίνω παντού και να μην αγχώνομαι να γυρίσω αμέσως γιατί δεν κοιμάται. Εκεί κάθεται και αρκετή ώρα και εγώ απλά περνάω και τον τσεκάρω γιατί τον ακούω που μιλάει και κουνιέται. Μόλις όμως πάρω ενδοεπικοινωνία θα είμαι πιο ήσυχη και θα τον βάζω στην κούνια του και την μέρα.

Όσο για την γυμναστική και ότι αφορά το στήθος νομίζω μόλις σταματήσουμε τον θηλασμό μπορούμε να τα γυμνάσουμε αλλά θα ρωτήσω και εγώ και θα σου πω :)

Κοριτσια θα λύσω τις απορίες μας την παρασκευή με το εμβόλιο. Δεν ξέρω μήπως εννοούσε στο τέλος του τέταρτου. Επειδή είχα πει ότι έχουμε καιρό ακόμα δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτό απλά κράτησα το 4! :) Θα μάθω και θα σας πω. Πάντως ξέρω ότι έχει να κάνει με τον παιδίατρο. Η ξαδέρφη μου ξεκίνησε κρέμες μόλις κλείσανε τον πέμπτο!

Τασούλα εγώ πέρα απο τις πρώτες σαράντα μέρες και τις δύο βδομάδες που τον έβαλα στο στήθος δεν έχουμε κάνει αποκλειστικό θηλασμό πλέον κάνουμε μεικτό και μπορεί να παίζει ρόλο. Και έχω στεναχωρήσει και τον παιδίατρο μου που επειμένει στον θηλασμό! :/ αλλά ο καθένας όπου και όσο μπορεί φτάνει.

Πάντως βλέπω τα ουλα του μικρού και μου φαίνονται λίγο φουσκωμένα σε σχέση με το πως ήτανε. Θα τον ρωτήσω και θα του πω να τον δει να μου λυθεί και αυτή η απορία!

Πάω γιατί αρχίζει να ξυπνάει να προλάβω να βάλω ένα πλυντήριο! :)

U85pp3.png

Κοριτσιαααααααααααα! σας διαβαζω κ θελω κουβεντα αλλα δεν προλαβαινω ! σημερα κατοπιν προγραμματισμου παρεδωσα την μπεμπα στην αγκαλια του πατερα της κ σηκωσα το σπιτι !!! επιτελους ! βρηκα το παλιο μου εαυτο !!! με πιεση χρονου γιατι ο κυριος δεν μπορει αν κλαψει το μωρο... μεσα σε 1-2 ωριτσες εσυρα καναπεδες , χαλια, χαμος γιατι αυριο στολιζουμε κ τα θελω ολα καθαρα...

τωρα ταιζω μπουμπου - αχ εχω πολυ γαλα ακομα , τι θα κανω μ αυτο το θεμα? όσο εκανα δουλειες, πονος, τουμπανο... - γραφω με τ ενα χερι κ μπαμ μπαμ φαι - εφτιαξα μια τεεεεελεια φακουλα, κ μετα στις 5 παιδιατρο , το πρωτο μας εμβολιο ! αγχος..!

Αυριο δεντρο κ πεμπτη θα ζητησω παλι ρεπο απ τη μπεμπα να πεταχτω τζαμπο για δωρακια. στην μπεμπα θα παρω αγιοβασιλιατικο φορμακι!... μακαρι να καταφερω φετος να οργανηωσω την οικογενεια να φαμε μαζι όπως παλια κ να τους δωσω δωρακια μ αφορμη το μωρακι... θα ειναι τα πρωτα ομορφα χριστουγεννα μου μετα απο πολλα χρονια που διαλυθηκε η οικογενεια... !

Φευγωωωωωω, σορρυ για το πως γραφω , που δεν απανταω, τρεχωωωωω αλλα δεη θελω να χασω επαφη !!!

(tatkonouli καφεεεεεε !)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου! Εχετε γραψει πολλα, σιγουρα κατι θ ξεχασω... χαχα

Μαρια μου γλυκια εχω διαβασει τις προσφατες περιπετειες σου κ πραγματικα εχω στενοχωρηθει.. ολα μαζεμενα.... αλλα.... σημασια εχει οτι ειναι καλα τα κοριτσακια σου, εσυ κ ο αντρας σου!!! Οι ταλαιπωριες ξεχνιουνται κ απο εκει κ περα οποιος δεν σεβεται τις επιθυμιες σας, ας μεινει μακρια, οσο κι αν ποναει αυτο.. εισαι κ μονη σου...αυτο μου φαινεται πολυ δυσκολο εμενα, αλλα αφου εχεις εναν καλο αντρα που μπορειτε ν συννενοηθειτε...μην φοβασαι τιππτα!! Για το πιπιλισμα θ συμφωνησω κι εγω..οσο πιο συχνα καθεται στο στηθος, τοσο αυξανεται η παραγωγη κ ας πιπιλαει μονο!

Μαριρεν κι εμενα νωρις μ φαινεται για στερεες. Εμεις του μεγαλου του ξεκινησαμε απευθειας λαχανικα στό τελος του 6ου αλλα ρυζαλευρο δινουν στόν 5ο, οπου κ παλι εγω δν συμφωνω σε παιδακια που θηλαζουν..

Τατιανα μου μπραβο που το ευχαριστηθηκες μετα απο τοσους μηνες....αφου δν πονεσες κιολας... εγω το σκεφτομαι κ τρεμω, κ πλησιαζουν οι 40 μερες...χαχα.. Εγω δν χρησιμοποιω μωρομαντηλο, μονο αν ειμαστε εξω.. αν δν εχουμε ζεστο νερο ζεσταινω λιγο στο μπρικι κ το βαζω σε θερμος για ν τπν καθαριζω με βαμβακι οπως η Κατερινα(νομιζω)

Τααουλα μου μηπως πονουσε η κοιλιτσα της τελικα? Κι εμενα οταν ποναει η εχει αερια χτυπιεται οσο τρωει..

Κατερινα μου πολυ γελασα...μα καλα τοσο χαζη...νομιζε οτι βγαλατε το παιδι ΑΚΟ??? Χαχαχα

Βανζ μου ευχομαι ν ειναι τα πιο ομορφα Χριστουγεννα της ζωης σου... που ειμαι σιγουρη οτι ετσι θ ειναι απο εδω κ περα με την μπεμπα σου!

Λοιπον δν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω...

Νομιζω οτι σημερα μου ψευτο-χαμογελασε ο μπεμπης μου!!! Του ελεγα βλακειουλες κ ανοιξε το στοματακι του διαπλατα κ καπως στραβα...χαχα...χαζεψα!

Α! Σημερα εχουμε επετειο γνωριμιας με τον αντρα μου..9 χρονια!! Πηγαμε για καφε με τον μπεμπη κ μετα μου μαγειρεψε...για ν ξεκουραστω!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω μου ευτυχισμένη επέτειο!! τι καλο σου έφτιαξε ο αντρουλης;;;

Βούλα μου μπράβο που βρίσκεις τους παλιούς ρυθμούς σου! Το φορμάκι απο τα τζάμπο το πήραμε κι εμείς. Ειναι τέλειο!!!

Τατιάνα μου φυσικά και σε καταλαβαίνει ο μικρούλης σου!!! Και μερα με τη μερα θα σου ανταποκρίνεται ολο και περισσότερο! Απίστευτα πλασματάκια!

Μαίρη μου αυτο με τα σάλια το έχουμε κι εμείς που πνίγεται. Θέλει λίγη προσοχή.

Τασσούλα μου τα αναψυκτικά τα ενοχλούν. Και γενικά δεν ειναι ότι καλύτερο. Μηπως να έβαζες ψευδοθηλή για να μην πονάς τόσο;;;

Σημερα έχουμε παλι γκρίνια και τα χέρια συνέχεια στο στόμα ακομα και μετα το φαγητό... Η αλλιώς θα πιπιλαει την μπλούζα μου, τον ώμο μου... Λέτε να ειναι τα ούλα;;; Κάπου διάβασα ότι μπορεί να αρχίσουν να τα ενοχλούν ακομα και απο τόσο νωρίς άσχετα αν βγουν τα δόντια πολυ αργότερα.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βασω μου να ζησετε σου εύχομαι και να χαιρεστε την οικογένεια σας!!! Ο μεγάλος σου πάει σταθμό;; Σίγουρα έχει και δυσφορία αφού έχει να κάνει κακά 4 μέρες η μπεμπα μου!!

Αφήστε που έχω βήχα και εκεί που πάει να κοιμηθεί πετάγεται!!

Vanz έχεις πάλι γενική;; ολη αυτη η βαβουρα για να στολισετε ενα δεντρο;;μια χαρά σε ακούω μπράβο χαίρομαι!!! Έχεις και εσύ γιατρό σήμερα;;; τελικά τι κάνεις με το γάλα;; δίνεις και ξένο;;

Τατιάνα και εμένα τουμπανο γίνεται!!! Ρε συ δεν μπορεί να μην έχει εδραιωθεί ο θηλασμός ακόμα!! Είναι 2 μηνών τι στο καλό!! Να σου πω την αλήθεια μερικές φορές φοβάμαι οτι μπορεί να αυξηθούν οι απαιτήσεις του μωρού και να μην μπορώ να τις καλυψω, ξέρεις με ένα στήθος!! Θα δείξει!!!

Μαριρεν γιαυτό είπα σύγχηση θηλών γιατί έχω διαβάσει οτι σύγχυση δεν είναι οτι δεν πιάνει στήθος αλλά πιπιλαει με λάθος τρόπο. Με το μπουκάλι χρησιμοποιεί τα ούλα του όπως και με την πιπιλα και με τον θηλασμό τον ουρανισκο του. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν το θυμάμαι καλά θα ψαξω να το βρω!! Μια χαρά διάστημα θηλασες και με πρόωρο μωρακι κιόλας!!! Μην σκας, να χαρείς το μωρακι σου και τα ζουζουνισματα του!!!

Εμείς χθες @@@ για δεύτερη φορά, ηταν λίγο καλύτερα αλλά ακόμα πονουσα!!! Τατιάνα χρησιμοποιησατε τίποτα;; εμείς λιπαντικό αλλιώς δεν..... Εγώ βέβαια έχω ευαισθησία και πριν ποναγα στην αρχή!!!

Χαχαχαχα Κατερίνα πολύ γελασα με την τυπισα με το όνομα!!!

Πάω να ετοιμαστω γιατί 5.30 έχουμε γιατρό!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφη το κάνει και εμένα αυτό μετά χέρια στο στόμα και ποτέ δεν φανταστηκα ότι μπορεί να είναι από τα ούλα.... Έλεγα πειναει και την εβαζα στο στήθος με το ζόρι σε φάση μα αφού πείνας γιατί δεν τρως;;;; ::P

Είμαι εντάξει σήμερα κοιμήθηκε αρκετά και κάπως ηρέμησε ο πόνος!!! Έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να τα στερουμαι όλα..... Το λάχανο, τα όσπρια, την ντομάτα, τα εσπεριδοειδή, τα λαδερα, τα γαλακτοκομικά, τους ξηρούς καρπούς, το αυγό, το μοσχάρι, την σοκολάτα, τον καφέ, τα αλλαντικά, τις σάλτσες.... κλπ

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ευχαριστω κοριτσια!! Ναι ο μεγαλος ηταν στο σταθμο.. μου εψησε μπιφτεκακια απο κοτοπουλο κ μια ωραια σαλατα!

Τασουλα μου ολα αυτα τα εκοψες γιατι σ ειπε ο παιδιατρος? Η διαπιστωσες εσυ οτι την πειραζουν? Εγω τρωω κανονικα κ αν δω οτι κτ τον πειραζει το αφαιρω. Μεχρι τωρα εχω μειωσει τη σοκολατα κ τα οσπρια. Αλλα αργοτερα θ ξαναδοκιμασω..

Τατιανα κ Τασουλα το πρησμενο στηθος τι λετε ν σημαινει? Κι εμενα το στηθος μου τωρα αρχισε να μεγαλωνει.. κ σημερα ειδα πρωτη φορα συντριβανακι.. μηπως αυτο σημαινει εδραιωση? Οταν τελειωνει ο θηλασμος ξεπρηζεται το στηθος σας η ποναει ακομη? Μηπως αυξανεται η παραγωγη για ν ειναι "ετοιμο" ν καλυψει τις αναγκες των μωρων σας?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...