Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφη μου ναι, αποκλειστικο κανουμε... Τι ωραια τα αγκου!!!!

Τασουλα μου ετσι ειναι τα δευτερα παιδακια... κι εμεις στον πρωτο ακουγαμε ενα "ουα" κ τρεχαμε πανικοβλητοι.. Τωρα ειμαστε πιο χαλαροι.. κι εγω τυχαινει ν τον "παραμελω" λιγακι.. Δεν το θελω καθόλου, ούτε λεω οτι ετσι πρεπει να γινεται... αλλα τελικα τα δευτερα παιδακια γινονται πιο ανεξαρτητα κ πιο δυναμικα.. αντικειμενικα ειναι αδυνατο να εχουν το 100% της προσοχης μας οπως ειχαν τα πρωτοτοκα! μην εχεις τυψεις οκ? για να μην εχω κι εγω...:tongue:

dph2p2.pngRGM7p2.png

Τασσουλίτσα μου δες θα ξυπνήσει για πρωι γύρω στις 8 και κοιμάται κοντά στις 12 κ κάτι.. Μετά μπορεί να ξανα ξυπνήσει και να φάει λίγο κ ξανά ύπνο μεχρι τις 4 ή 5 το απόγευμα κ μένει ξύπνιος μέχρι τις 9-10 οπου κ κοιμάται!! μετά εχει εδώ και 3 βραδια (από την τελευταια φορά που έκανα παράπονα!! 😛) ξυπνάει γύρω στις 4!! 😆😆 ευτυχώς κ ελπίζω να κρατησει αυτό το πρόγραμμα!!! :) Μετα απο τις 4 κοιμαται στις 5 ξυπναει λιγο στις 6 μετά νιαουριζει μεχρι να ξυπνήσει..

Τι καλά που εισαι καλύτερα!! Μπραβο κορίτσι μου!!! ευτυχώς ησουν πιο ευκολα!! προσπάθησε οποιαδήποτε κίνηση να δεις πως θα πιάσει το μωρό!!! ;)

Βασω ρε ποσο σε ζηλευω!!!! Μπραβο μπράβο!!!! Ελπίζω κ ευχομαι να σου συνεχίσει έτσι!!!!! :)

Εφη μου ναι καλέ πάντα μετά τις 8:30 κλειστό το φως για να ξέρει!! Ανοιγω μόνο για να του αλλάξω την πάνα!! :) Και το πρωι 8:00 άνοιγμα τα στορια για να ξερει οτι ειναι πρωι!!! Νομίζω επειδή έχω ηρεμήσει εγώ κιολας για αυτό μπορει να ηρεμησει κ αυτός!!! 8 η ωρα πάνω κάτω κάνουμε μπανάκι μαμ μετά κ νάνι!! :) χιχι!! από τωρα αγκουυυ?!?! ποποοοο!!! Πως μερνάει ο καιρόςςςς!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κοριτσια εχει ανοιξει πολυυυυ η ορεξη μου.. Συνεχεια θελω να τρωω κατι... Κι εσεις; Τατιανα μου με τιποτα δν θ μπορουσα ν ακολουθησω προγραμμα διατροφης τωρα.. Ασ το κι εσυ για αργοτερα, μην καταπιεζεσαι απο τωρα.. Σου εμειναν πολλα κιλα η απλα θες ν τρως σωστα? Εγω θ ξεκινησω γυμναστηριο απο Γεναρη, δν εχω κιλα καθολου, αλλα εχω χαλαρωσει αρκετα κ δν μου αρεσει..

Καφε πινετε οσες θηλαζετε αποκλειστικα; εγω εχω πιει 2-3 φορες μισο καφεδακι αλλα δν παρατηρησα κατι στο μωρο μου.. Για τον ντεκαφεινε που ειπε η Κατερινα, μου εχουν πει (μαιες) να τον αποφευγω κ να προτιμω ενα ελαφρυ κανονικο καφεδακι..

Και κατι τελευταιο.. Κολικους δν εχουμε εμφανισει ακομη.. Ειναι νωρις η τους αποφυγαμε τελειως; μακαρι... Μονο αερια εχει, αρκετα, κ σφιγγεται λιγακι.. Αλλα οταν φευγουν ανακουφιζεται κ ηρεμει!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλά Βάσω εγώ να δεις!!!! οσο δεν ετρωγα στην εγκυμοσύνη τρώω τώρα!!! 😛 ειναι φυσιολογικό!! έχω απο την εγκυμοσύνη ακόμα 5 κιλά.. έχω χάσει τα 5 αλλά ήμουν ήδη με παραπάνω κιλα οποτε θέλω να χάσω άλκα 10 μετά! Μέχρι τον Σεπτέμβρη ελπίζω!! Ναι δεν την παλευω τελικά.. ηλπιζα οτι θα την παλέψω αλλά με όλα αυτα που τραβαω δε το κοβω!!! Να ξέρεις μετά από 3 μήνες απο την γέννα το σώμα του θα ξανα μπορεσει να επανέρθει.. αυτό που λες οτι χαλάρωσε.. ο γυναικολόγος μου μου το ειχε πει (επειδη μόνο κοιλιά δεν ειχα ποτε στη ζωη μου!) ότι τζάμπα γυμναστικη θα κανω αν κάνω νωρίτερα γιατι δεν θα γινει τιποτα!! Πρεπει να περασουν 3 μήνες! Καφε δεν επινα κ πολύ απο πριν και τωρα οπως κ στην εγκυμοσύνη ΚΑΘΟΛΟΥ!! Με την σοκολάτα έχω δει οτι ο μικρός δεν κοιμάται!! Για τους κολικούς η παιδιατρος μου ειχε πει πως αμα δεν κάνει μεχρι τις 15 μέρες δεν θα κάνει το μωρό.. θα έχει απλά ενοχλήσεις όπως αυτά με τα αέρια που ζορίζεται το έχουμε κι εμείς! :)

Διαφημίσεις

Καφέ ούτε κι εγώ πίνω τον είχα κόψει απο την εγκυμοσύνη. Πάντως καλύτερος ο κανονικός απο τον ντεκαφεινέ.

Όσο για τους κολικούς Βάσω μου έτσι είμαστε κι εμείς. Πολλα αέρια και δυνατά χαχαχα!!! Καλο ειναι αυτο, φεύγει ο αέρας απο μεσα! Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η διατροφή μας έτσι μου ειχε πει η παιδίατρος.

Εγώ με κιλά δεν ασχολούμαι ακομα... Έκανα 9 μηνες να τα πάρω όποτε περιμένω αλλο τόσο και να τα χάσω!!! Χιχι!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Σας εχω κι αλλη ερωτηση...τι εχω παθει σημερα? Στην επισκεψη στο γυναικολογο κανατε παπ? Εχω διαβασει καποια κοριτσια που ειπατε οτι δν κανατε..υπαρχει καποια που εκανε?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλησπερα στο καλο μου παρεακι!Τι μου κανετε?Τι κανουν τα αγγελουδια μας?

Εμεις ειμαστε καλα!Ψυχολογια μηδεν,λογω των τελευταιων γεγονοτων,αλλα κρατιεμαι για την οικογενεια μου!

Περασαμε ενα ωραιο Σ/Κ!Γιορταζε και ο αντρας μου την Κυριακη,ειχαμε τα πεθερικα εδω,οποτε βρηκαμε ευκαιρια και βγηκαμε βολτα με τον αντρα μου και την μεγαλη,σε ενα χριστουγεννιατικο παρκο!

Η μπεμπουλα μου ειναι καλα!Εξακολουθουμε να τρωμε μικτα,ανα 2,5 ωρες,καποιες φορες και ανα μια ωρα!Οποτε κλαιει την βαζω στο στηθος,ασχετα εαν θελει να φαει ή οχι,την αφηνω να πιπιλαει,μπας και διατηρησουμε τον θηλασμο!Μπορει αυτο να βοηθησει στην παραγωγη?Το βραδυ,την αφηνω να κοιμηθει,μετα απο παροτρυνση του αντρα μου,διοτι εγω την ξυπνουσα ανα 3ωρο!Ξυπναει στο 5ωρο,μονο μια φορα κοιμηθηκε 7 ωρες!

Αν και διαβασα τα νεα σας γλυκες μου,θα απαντησω σκορπια και συνολικα!

Ζητω συγνωμη!:oops:

Εμενα ρευεται απευθειας,ειδικα οταν πινει απο το στηθος!Παρολο που εχω διαβασει πως απο το στηθος αργουν να ρευτουν!Η μεθοδος που ακολουθει η Βασω ειναι πραγματικα αποτελεσματικος!Ετσι προσπαθουσα να ρεψω την μεγαλη μου,η οποια δυσκολευοταν πολυ!Οι μαιες,αλλα και η παιδιατρος,μας ειχαν πει πως εαν περασει 10 λεπτο,σπανια θα ρευτει!

Τασουλα μου,περαστικα σου κοριτσαρα μου!Βλεπω πως εισαι καλυτερα!Χαιρομαι πολυ!Τι κανει η μεγαλη σου?Τα πατε πιο καλα?

Αυριο εχετε εμβολιο?

Τατιανα μου,τακτοποιηθηκατε?Βρηκατε παιδιατρο γλυκια μου?Συγνωμη,εαν το ειχες αναφερει καπου και δεν το διαβασα!

Λυπαμαι που ο πατερας σου φερθηκε τοσο ακομψα!Απορω ειλικρινα,δεν εχουν συναισθηματα αυτοι οι ανθρωποι?Χαιρομαι μονο που εχεις ενα πλατυ χαμογελο για τα παντα!Γεναρη σκεφτομουν να παω και γω Θεσσαλονικη,αλλα με αυτα που συνέβησαν,δε ξερω εαν θα ξαναπατησω το ποδι μου εκει!Λυπαμαι που το λεω,και ας με συγχωρεσει ο Θεουλης μας,αλλα με πληγωσαν παρα πολυ!

Εφη μου,τι κανεις κοριτσαρα μου?Βγηκατε βολτουλα μανα και κορη?

Μπραβο γλυκια μου!Οσο κραταει ο καιρος να πηγαινετε!

Βασω μου,εμεις δεν εχουμε μιλησει πολλες φορες!Πως εισαι γλυκια μου?Εγω ειμαι η Μαρια!Συνηθως οι κολικοι εμφανιζονται μετα την 2η βδομαδα!Πιθανον να τους αποφυγατε!Εχετε και σεις αερια?Και μεις το ιδιο!Εγω προσπαθω να αποφευγω οτιδηποτε μπορει να της το προκαλει!Καφε πινω,ελληνικο!Για μια κουπα του τσαγιου,βαζω στην μυτη του κουταλιου ελληνικου!Νεροζουμι βεβαια,αλλα παιρνω την γευση!Χεχεχε!

magda TS μου,με οσα ατομα εχω μιλησει για το ρεβοκρανο και την χειρουργικη αντιμετωπιση,ολοι ηταν αρνητικοι!Σε ολους,βελτιωθηκε ειτε απο μονο του ειτε με φυσιοθεραπειες!Ειμαι σιγουρη πως θα βελτιωθει!Οπως σας ειπε,να δινετε ερεθισματα να γυρναει αντιθετα το κεφαλι,ειτε με πετσετουλα ειτε με κατι αλλο που θα δειτε πως πιανει!

Μαριρεν μου,βρε συ,πως μεγαλωσατε?Ξεκινατε και τη διαδικασια δοντιων?Σιγουρα ειναι αυτο!Αφου εχει εντονη σιελόρροια!Ακομη και το γεγονος οτι δαγκωνει τις θηλες,ειναι σημαδι!Πιθανον πονει το καημενο!Να του παρεις μασητικα,ειναι μεγαλος πλεον,οποτε θα το κρατας εσυ και θα το βαζεις να το δαγκωνει,ειδικα οταν βλεπεις πως δαγκωνει το χερακι του!Και η πρωτη μου κορη 5 μηνων ανακαλυψα πως ειχε βγαλει τα 2 κατω δοντακια!Και πιο πριν ειχε τα ιδια συμπτωματα!Οσο για τον θηλασμο,δεν πειραζει γλυκια μου!Προσπαθησες και εκανες οτι καλυτερο μπορουσες!Να ξερεις πως του εχεις δωσει οτι πιο πολυτιμο!Και μπραβο σου!

Ντομινο μου,περαστικα σας!Ωτιτιδα?Πωπωωωω...πρεπει να υπεφερε!Πως ειναι τωρα?Να ξερεις πως η μπουκωμενη μυτουλα παιζει ρολο στην ωτιτιδα!Να παρεις αποφρακτηρα μυτης!Εγω σωθηκα με αυτο!

Κατερινα μου,βρηκατε παιδιατρο?Ρε αγαπη,ποσο χαιρομαι!Μπραβο στον ανθρωπο που ηταν τοσο καλος και σας εξηγησε πολλα πραγματα!

Βρε καλο μου,οτι κι αν πεις για το θεμα που με απασχολει δε θα σε κρινω!Αλλωστε,οταν ακους τετοιες κουβεντες απο γονεις,γλυκια μου μονο αρνητικα εχεις να πεις!Τελος παντων!Σε θαυμαζω για την ειλικρινια σου,να το ξερεις!Εισαι θηριο,δε μασας και παλευεις!Μπραβο ρε κοριτσι!

Αγαπη μου,μην αγχωνεσαι καθολου καλη μου για την επιστροφη στη δουλεια!Για να σε ξεαγχωσω,σκεψου πως εγω ΔΕΝ εχω κανεναν να μου τα κραταει!Οποτε θα κανουμε αντιθετες βαρδιες με τον αντρα μου και μαντεψεεεε...ο αντρας μου δουλευει μονο πρωι,οποτε εγω θα ζητησω να δουλευω μονο απογευματα και νυχτες!Και αντε γυρνα μετα απο νυχτα σπιτι και να πρεπει να ασχοληθεις με δουλειες και παιδια!Οποτεεεε,μη μασας!Εαν εχεις εστω ενα ατομο να στα κραταει εισαι καλα!:D

Αναφερατε για φορμα εξοδου!Οποτε βγαινουμε την βαζω,αλλα η μπεμπα καθεται!Η μεγαλη μου δεν την ηθελε καθολου!

Επισης,η παιδιατρος,και στην πρωτη μου και στην δευτερη μου κορη,με ρωτουσε εαν ηθελα να ρθει απο το σπιτι ή να παω εγω στο ιατρειο!Παντα προτιμουσα και προτιμαω το 2ο,γιατι ετσι βγαινω και γω απο το σπιτι!

Επιτελους εκλεισα ραντεβου στον γυναικολογο,22 του μηνος!

Και εχουμε το πρωτο μας εμβολιο στις 18 του μηνα!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για την αλλαγη πανας,να πω την αληθεια,μια δυο φορες και γω δε την αλλαζα,εαν εβλεπα πως δεν ειχε πολλα τσισα,αλλα μετα την περιπετεια μας με το νοσομοκειο,θορυβήθηκα!Εννοειτε πως δε θα την ξυπνησω στα καλα καθουμενα για να την αλλαξω,αλλα πριν το γευμα μας,σιγουρα θα την αλλαξω!Επισης πολλες φορες,μεσα στη μερα,την βλεπω πως δυσανασχετει και οταν της αλλαζω,εστω και λιγο να εχει,ηρεμει!Βρε,κοιτα,λεω,μας βγηκε και μιμου απτου η κυρια,θελει να νιωθει συνεχεια στεγνη και καθαρη!Χαχαχα!

Ενταξει,για τον στολισμο δεντρου,αργησατε καλες μου....χαχαχαχα!

Στολισαμε πριν τις 26 Οκτωβρίου!Ειμαστε τρελοι,για χαρη της κορης μας ομως!Χεχεχε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρία μου λατρεύω το στικεράκι σου!!! Ειναι τόσο χαρούμενο, μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων!!!

Το πιπίλισμα βοηθάει κι αυτο στην παραγωγή! Και καλά κανεις και δεν την ξυπνάς τα βραδια! Άστην να βλέπεις μόνη της πως θέλει να το πάει...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Η μπέμπα πολυ γκρίνια σημερα... Έτρωγε συνέχεια τα χέρια της. Την έβαζα στο στήθος έτρωγε για κανα 5λεπτο το πολυ να έφτανε 10λεπτο, κοιμόταν, την άφηνα κάτω αλλα παλι τα ίδια... Φοβάμαι μηπως πεινούσε και δεν χορταινε απο το γαλα μου... Ή να ήταν τίποτα αλλο;...

Επίσης τα κακά εδώ και μια βδομάδα δεν ειναι πλέον κίτρινο-μουσταρδί, αλλα μουσταρδί σκούρο προς το καφέ... Ειναι άραγε φυσιολογικό που έχουν αλλάξει χρώμα;...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα γλωσσοκοπανιτσες μου!!

Τι μου κάνετε;;

Αγάπη μου εχεις ευτυχως μια ιδεα τι μπορει να το πειραξε.. Ελπιζω να ειναι ολα καλα τωρα!! Εγώ ηδη εχω ξεκινησει και πηγαινω με τον μπέμπη στη δουλειά, βεβαια για βολτα καμια ωρα δυο καθομαστε και μετά φευγουμε.. εχω θηλάσει κιολας στο παταρι, του εφτιαξα και το γάλα του.. το θέμα μου ειναι οτι μπορω να πηγαινω μονο στο ενα γραφειο και οχι σε αυτο που πηγαινα εγώ πριν γεννησω, γιατι δεν εχει χωρο για να τον αλλαξω ή να θηλάσω..

Εμένα ηρθε σπιτι μια φορά γιατι ειναι πολυ μακριά το ιατρείο του στον Γερακα και εγω μένω κεντρο, απο εδώ και πέρα θα πηγαινουμε εκει.

Εφη μου εγω οταν θηλαζω ξαπλωμενη στο πλάι δεν τον βαζω να ρευτει.. Τα τελευταια βράδια που εχει μειωσει τα γευματα και τρωει σε καθε γευμα ξενο το γυριζω αναποδα στα ποδια οπως μου εδειξε ο παιδιατρος και ρευεται και μάλιστα καλυτερα απ οτι ορθιος!! μονο σε μενα μου τη σπαει το αγκου;; του λεει η μανα μου πες αγκου και της λεω, τοσα μπορει να πει το παιδι ειναι αναγκη να πει αγκου;; :tongue:

Τατιανα μου μετρα στο συνολο πανες!! κοιμαται και εσενα τοσο;; εμενα εχθες .. σημερα το ματι γαριδα!! Μηπως να μας εβαζες ενα δειγμα της διατροφης;; θελω να χασω κι εχει ανοιξει η ορεξη!!

Βασω μου αναλογως.. το 0 δεν μας κανει σε πολλα.. στο 3-6 του γυρναω τα μανικια στα χερια.. Σε μερικα το 0 δεν μας εκανε και με το που γεννηθηκε!! ΟΤαν σας χαμογελάσει, θα χαζεψετε!! να το ξερετε!!

Τασσουλα μπραβο που εισαι καλυτερα.. εγω παντως και με 2 παιδια σας θαυμαζω!!

Μαρακι μου χαιρομαι που σε ακουω καλυτερα και που βγηκατε!! Οσον αφορα το πιπιλισμα μπορει να βοηθησει γιατι ολο και κατι θα κατεβάσει! Μου ειπε ο γιατρος οτι και 5ml να παιρνει απο εμενα ειναι ευχαριστημένος γιατι εστω και αυτα τον βοηθάνε!! Και με το ερεθισμα εννοειται οτι εστω και λιγο σου αυξάνει την παραγωγή!! Αυτο με τις ωρες με τον αντρα σου ειναι σκοτωμα!! Ποτε θα βλέπεστε;; Χαρα στο κουραγιο σου! Δεν ξέρω αν θα το εκανα ποτέ!

Κοριτσια πολυ γκρινια σημερα ο μικρος!! Οσο καλα κοιμηθηκε χθες και βγηκα και εγω 2 ωρες εκτος σπιτιου (οχι για δημοσιες υπηρεσιες οπως αλλες φορες) τοσο χαλια σημερα και τοσο να μην θέλει να πιάσει στηθος!! Ισως φταιει που εφαγα και τηγανητα λαχανικά σημερα! Αληθεια τα δικα σας καθονται στο ρηλαξ; και αν ναι ποση ωρα;; αααα ξεχασα να σας πω βγαλαμε και αφμ σημερα!! Οποια κοπέλα χρειαστει να βγαλει πιστοποιητικο γεννησης να ξερει οτι δεν βγαζει δημος αλλα μονο στα ΚΕΠ. Το λεω γιατι την πατησα και ετρεχα τσαμπα!! Λογαριασμο τραπεζης ακομα το παλευουμε για να βγαλουμε για ενα επιδομα!! Μη πω πως τα εχουν κανει οι τραπεζες και το δημοσιο!!

φιλιααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Μαρία μου πόσο χαίρομαι που ακούσαμε νέα σου!! :) Για την ψυχολογία σου φταίει η επιλόχιος αλλά κ μόνο που το παλεύεις κ είσαι εκεί για τα παιδιά σου κ τον αντρά σουείναι μεγάλο κατόρθωμα κ σου αξίζουν πολλά πολλά μπράβο!! Είναι δύσκολες οι καταστασεις που περνάς αλλά να θυμάσε πως τιποτα δεν προκειται να σου ξανα φέρει αυτές τις στιγμες με τα κοριτσάκια σου κ ειδικά την μπέμπα τόσο μικρή οπότε μην αφήνεις κανένα να σου στερει αυτές τις υπέροχες στιγμές κ να χαμογελάς πάντα!! δεν εχεις δει το "Οδηγός αισιοδοξίας"?? ε ενα τετοιο πράγμα!!! Όσο χαμογελάς χαμογελάνε κ οι γύρω σου κ φυσικά σου δίνουν κουράγιο!! ένας φαύλος κύκλος στην ουσία που όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!!! ;)

Πως περάσατε στο χριστουγεννιατικο πάρκο?? Η μεγάλη κατενθουσιασηκε ε??!! χιχι!! τέλειο?? κι εμέίς προχθες πήγαμε μία βολτα στην παραλία κ βγηκαμε φωτογραφία με τον Αη Βασίλη!! :) Για το πιπίλισμα εννοείται πως βοηθάει στην παραγωγή κ όχι μόνο!! ;) Μακάρι να διατηρέίσετε όσο περισσότερο καιρο μπορειτε τον θηλασμό!! Για το ρέψιμο εγώ όπωα είπα ειδικά το βραδινό έχει ξεχαστει!! Και στον θηλασμό τα μικρα πιο σπάνιο ρεύονται!!

εμείς ναι τακροποιηθηκαμε ευτυχώς!!! Όλα βαίνουν καλώς εκτός από τις μέρες που μου ρχεται να ανοιξω το κεφάλι του άντρα μου!! χαχα!! ναι βρηκαμε μία δεν μου γέμισε το ματι αλλά τι να κάνουμε?!? :/ ευτυχως εχω κ τηλ επικοινωνία με την Πατσουρου κ μου λύνει απορίες!! Για τον πατέρα μου δε βαριέσαι?! κουράστηκα από την κατασταση κι ετσι πλέον δε με συγκινεί καν!! κρυαδα κακία οπως θες πες το αλλα έτσι γίνεσαι μετά!! Δεν ακουω λέξη για Θεσνικη!!! Οταν μάθω ακριβής ημερομηνία θα σε ενημερωσω κ εσένα κ τη Βούλα και θα έρθεις οπως και να εχει κ ΟΧΙ για τους γονείς σου που σου συμπεριφερθηκαν ετσι αλα γιατί ειναι η Θεσνικη μην το ξεχνάς, εχεις εκεί τις κολλητές σου ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και τώρα και εμάς!!! :) Λίγα είναι?!?!?! :);) <3

ποπο πως θα την παλέψεις μόνο απογευμα κ βράδυ?? :/ αχ κοπέλα μου υπομονη... τι να πω... :/

χαχα πεθανα στο γελιο με την μικρή κ την πανα!!! χαχαχα!! δε παιζεστε!! 😛καλά εσεις με το δεντρο κάνατε την αρζη σε όλο τον κόσμο πιατευω!! χαχα!!

Αγάπη μου με το λαδάκι τελικά ο δικός μου σα να αερίζεται πιο συχνά!! :) Να σαι καλά γλυκιά μου!!! :) αφηστε που μετά το βραδινο μπανάκι τον έχω φασκιωμένο κ ηρεμει!! :) Και αεριζεται κ κρατιεται ζεστος κ κοιμάται πιο πολύ!! Μέχρι να ξυπνήσει το βραδυ μετά ξανά τον αφηνω νορμάλ.

Σας αφήνω προς το παρόν καλές μου!!! περιμενω να κοιμηθεί ο γόης μας να πάω να κάνω ένα γρηγορο μποτε μπας καιιιι χαρέί λίγο ο συζυγος...... ;) χαχα!! φιλακιααααα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...