Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια μου!! Τι κανετε;;

ειχα γραψει ενα μηνυμα τεραστιο μετα απο τοσες μερες που εχω να μπω και μεχρι να το ολοκληρωσω ηρθε η μανα μου καθισε για πασιεντζα εκλεισε τον chrome παει το μηνυμα!!

Εμεις ειμαστε καλα γενικά (ειδικα δεν μου κοιμοταν με τιποτα χθες, δεν ξαναπινω ντεκαφεινε) και επιπλέον θα βαλω τον μικρο σε προγραμμα γιατι δεν εχει καθολου και με το φαγητο ενω τρωει ξενο σε καθε γευμα δεν εχουμε σταθεροτητα!

Ηρθε προχθες ο νεος και μοναδικος μας απο εδω και περα παιδιατρος!! Κοριτσια κατενθουσιαστηκα με τον ανθρωπο!! Νεος, ψειρας, τσεκαρε το παιδι απο την κκορυφη μεχρι τα νυχια, μας εδειξε χιλια δυο πραγματα, μου σημειωσε σε χαρτι τι πρέπει να προσεχω, μιλησαμε και συζητησαμε τα παντα και προσπάθησε να εξηγησει καποια πραγματα στον πατερα του παιδιου που ηταν εδω και εχει το θεμα του που δε μπορει να ακουει το μωρο να κλαιει. 2,5 ωρες καθισε ο ανθρωπος και ηταν λες και ειχαμε εναν φιλο για καφε που μας βοηθουσε σε ολα.. Πιο ενθουσιασμενη δεν εχει!! Ο μικρος ειναι μια χαρά και σε αναπτυξη και σε ολα! Ειμαστε 5.5 κιλα 57,5 ποντους (1.5 μηνος γεννηθηκε 3.430 και 53εκ)

Τασσουλα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου και να του ανοιξεις το κεφάλι μέρα που είναι!! Καλα οι φιλοξενουμενοι σου δεν του λένε κάτι; οτι εεε μαστορα, ειναι αρρωστη η κοπελα, βοηθησε την αντι να ζητάς μονο!! Πω πω σας θαυμάζω για την υπομονη σας!! Εγώ γι αυτό δεν στεριώνω με αντρα για σπιτι! Πολλες φορές με ρωτάνε γιατι δεν εχω παντρευτει και λεω: εγώ κάνω για σπιτι, ο αλλος κάνει; Τι να τον κάνω αν εγω τα κανω ολα και αυτος μονο δουλευει; και εγώ δουλευω, δεν περιμενω να με συντηρησει οπως παλια, αρα;; Περαστικουλια σου κοριτσακι μου και αν συνεχισει ο πυρετος παιρνε και πιο συχνα ντεπον.. εγω στους μεγαλους πυρετους επαιρνα ανα 4ωρο αφου ειχα μιλησει με τον γιατρο μου.. Και φιλησε το μπεμπακι που ειναι τοσο καλο παιδι!!

Τατιάνα Τι διατροφή κάνεις;;; Ξεκινησες τυπου διαιτα ή προσεχεις κατι αλλο (συγνωμη αν το εχεις αναφερει πιο παλια αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι δεν θυμαμαι και πολλα!! ).. Αυτο που ειπες για τον πατροπαραδοτο αντρα μου το ειπε και ο παιδιατρος που ηρθες εδω και ειδε τον πατέρα του παιδιου.. μου λέει λέγε του ναι και απο εκει και πέρα κανε οτι θεωρεις εσυ σωστο!!! Κάποιοι ανθρωποι ετσι λειτουργουν καλυτερα.. πάντως ξαναλέω σας θαυμάζω ολες για την υπομονη σας!

Αγάπη μου οταν επιστρεψεις στην δουλειά ποιος θα κραταει το μπεμπακι;; Μετα φανταζομαι θα εχεις βρει τους ρυθμους σου και θα εχεις βαλει ενα προγραμμα. Για αλμα δεν ξέρω αν ειναι, εμενα ο δικος μου το κανει αυτο οταν εχει πονάκια καθεται και νιαουριζει ακομα και μέσα στον υπνο του. Που ρωτησα τον γιατρο μου ειπε μπορει να μην ειναι καν πονάκια απλα να βαριεται και να προσπαθει να "μιλησει" .. Για τα σπυρακια μηπως αλλαξες κάτι; ή μηπως ειδες το νερό να ειναι λιγο διαφορετικό; πχ να κάνουν εργα στη γειτονια. Εκτος αν εφαγες κατι και ειναι αλλεργικο το παιδι!! Περαστικουλια του οπως και να εχει

domino μου προσπαθησε με λιγη πιο πολυ πιεση.. Θα κλάψει παραπανω αλλα θα ανακουφιστει! Δεν πάει καλυτερα με την αντιβιωση;; Κριμα η ψυχουλα μου να ταλαιπωρειται ετσι!! Αν νιωθεις οτι δεν το κανεις καλα με τον φυσιολογικο ορο πηγαινε στον γιατρο μια βολτα να σου βαλει αυτος και να σου δειξει μηπως καποιο αλλο κολπο τωρα που ειναι τοσο βουλωμένη η μυτουλα! Περαστικουλια!!

Βασουλα εχεις και κανα καλο κολπο να θηλάζουμε με μπλουζοφορεμα χωρίς να τσιτσιδωνομαστε εξω;; Στο σπιτι βγαζω το στηθος πανω απο τις μπλουζες και ολα οκ.. αλλα εξω πως που φοραω μπλουζοφορεματα συνηθως ή ραντακι με ζακετουλα;

Εφη μου εγω μεχρι τώρα του εβαζα φορμουλα απλη λιγο πιο χοντρη απο αυτη που φοράμε στο σπιτι (τις βελουτε) και κουβερτουλες! Γενικα ο δικος μου δνε μπορει την πολυ ζεστη και τα πολλα πολλά.. Φαντασου οτι οταν εχει γκρινια τον γδυνουμε και ηρεμει.. με το που παω να τον ντυσω ξανατσιριζει! Σημερα θα πάμε στην Μεταμορφωση στην Αγια Ειρηνη και επειδη εχει κρυο θα του βάλω τη φορμα την ολοσωμη με τα ποδαρακια που πηραμε που ειναι σαν μπουφαν.. Δεν θέλω ουτε να μου κρυωνει αλλα ουτε να μου μαθαινει στην πολυ ζεστη. Οταν ειναι στα πολυ ζεστα μου ιδρωνει παρα πολυ και το θεωρω πιο επικινδυνο!

mariren μου απο ποτε ξεκινησες να τον βαζεις στο γυμναστηριο;; εγω σκεφτομαι να παω να του παρω. Υπομονη με τα δοντάκια του!! Να το περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται!!

Μαρια δεν ξερω τι να σου πω..απο τη μια ειναι γονεις σου απο την αλλη αν πω ολα οσα σκεφτομαι θα ακουστω πολυ κακια!! Κανε κοπέλα μου αυτο που θέλεις εσυ και ο αντρας σου! και σε οποιον αρεσει, αλλωστε αυτοι υπολογιζουν πανω απο ολα τα δικα τους θελω αρα και εσεις το ιδιο

Μαγδα μου να παρεις και μια δευτερη γνωμη για τις φυσιοθεραπειες!!

Βουλα μου και εμενα τοσο γρηγορα επαιρνε και παιρνει βαρος με το ξενο, αλλα αφου οι καμπυλες του ειναι αναλογες ολα καλα μου ειπαν!!

Κορισια σας αφηνω.. εχει γκρινια.. φιλιαααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια πως περάσατε σημερα; Εγω τελικά πήγα βόλτα στα γρήγορα αλλά ηταν πολυ ωραία με την κόρη μου!

Για τα σπυράκια μου δώσατε κάποιες ιδέες εαν ειναι αλλεργία: άλλαξα μαλακτική ρούχων, έβαλα νερό για το μπάνιο του απο άλλη βρύση κ μου κατούρησε μεσα στο μπανάκι την ωρα που τον έλουζα! Αυριο θα παμε στον παιδίατρο για να διυμε!

Αλήθεια σε εσάς έρχονται οι παιδίατροι στο σπιτι σας; Πως κι ετςι;

Κατερίνα μου Μάρτιο επιστρέφω στη δουλειά κ αγχονομαι απο τωρα θα το τι θα συναντήσω σε πιο πόστο θα μα βάλουν κ τι θα γίνει με τον αποκλειστικό θηλασμο! Η κακά μου θα προσέχει τον μπεμπη αρχικά κ μετα βλέπουμε! Εςυ τι θα κανεις τελικά; Θυμάμαι που μας έλεγες οτι θα γυρίσεις σύντομα στη δουλειά κλπ θα παίρνει κ το μπεμπη μαζι σου;

Γεια σας κοριτσακια.

Πως είστε; Πως ειναι τα μωράκια σας;

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο;

Εμείς, παρόλο που υπέφερα απο τρομερούς πονοκεφάλους, πήγαμε μια μικρή βολτούλα όλοι μαζι το Σάββατο και χθες την έβγαλα και μόνη μου με το καρότσι εδώ στη γειτονιά. Ευτυχώς έχουμε ακομα καλο καιρό!

Σπυράκια έχουμε κι εμείς στο λαιμό, αλλα ειναι συνέχεια εκει όποτε σκέφτηκα μηπως ειναι επειδή ιδρώνει. Θα ρωτήσω και τον παιδίατρο την άλλη εβδομάδα στο εμβόλιο!

Ποιες το έχουν κανει; Δεν θυμάμαι... Αλλα είχε τίποτα παρενέργειες μετα στο μωρό;..

Αγάπη εδώ έρχονται οι παιδιατροι στο σπιτι συνήθως τις δυο πρώτες φορές για να μην βγάζεις το νεογέννητο έξω, πριν το εμβόλιο, αλλα πληρώνονται πολυ παραπάνω.

Αλήθεια κορίτσια με το βραδινό ρέψιμο πως τα πάτε; Σας ρεύονται τα μωράκια;

Καλή εβδομάδα σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

κοριτσια συγνωμη που δε γραφω σε αυτα που ειπατε!! Με το ξημερωμα θα γραψω! απλα εχω μια απορια.. γινεται ο μικρος να κοιμαται 7 ωρς σερι κ να μην εχει λερωσει πάνα? ειναι φυσιολογικο? ουτε τσισα ουτε κακα..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Αγαπάκι μου μην αγχωνεσαι κοπέλα μου, συνήθως 1 μέρα κρατάνε ή και 2η.. Θέλει υπομονή κ να θέλεις να θηλάσεις κ θα την παλέψεις!! :) και ειδες τα σπυράκια λοιπον δεν ειναι κατι ανησυχητικό!!

Κατερινάκι μου πόσο χαιρομαι κοπέλα μου που επιτελους βρήκατε έναν γιατρούλη καλό που βγάλατε άκρη!! :) Να ηρεμήσετς λίγο κι εσείς κι εσύ ειδικά!!! :) Καλέ καλέ πως μεγαλώσατεεε!! Φτου φτου μπράβοοοο!!! :)Ξεκίνησα με διατροφολογο ναι διαιτα-διατροφή (μόνο διαιτα δεν ηταν γιατι η ποσοτητες.ήταν τεράστιες!!! 😛) μέσα σε μία εβδομάδα κοντά 1.5 κιλό έχασα μια χαρά αλλά τα νεύρα μου δεν ηταν πολύ καλά κ καθομουν και ξυπνια το βράδυ 4 ώρες και πεινούσα και άστα να πάνε!! Λέω τέλος!! Μετά που θα μπουμε λιγάκι σε ένα πρόγραμμα! Καλά ασε δεν φαντάζεσαι υπομονή!!! Όλες μας.πιστεύω!!! :)

Εφάκι μου κι εσύ μια απο τα ίδια ε?? ευτυχώς εμένα οι σπόμενεα 2 πάνες ήταν βαριές!! :) εχθές συζητούσα με μία μανούλα κ μου λεει απο τοτε που γεννησα δεν παει να εχω πονοκεφαλο που δεν επικοινωνώ, τα ξεχνάω όα λόγω του μωρού!! :) μπραβο σου πάντως!! Πως περάσατε?? :) Καλά έκανες κ βγαινεις κ μοναχούλα σου στη γειτονια!! Μεσα θα καθήσεις?! εμείς το κάναμε στις 43 ημέρες και δεν ειχαμε καμια απολυτως παρενέργεια.. βεβαια το μικρό μπορέί να βγάλει αλλεργία, πυρετό πολλά... θα σε ενημερωσει κ ο παιδιατρος!! εμένα δεν μπυ ρευεται το βράδυ!! βασικά εχει κάποιες μερες ξυπναει στις 4 και τον θηλαζω ξαπλα οπου κ τον περνει ο υπνοα!!

Καλη εβδομαδα μανουλες! Τι κανετε;;;

Τασουλα μου πως εισαι; πηγες στο γιατρο; Να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Εφη μου εμενα δν ρευεται παντα αλλα το βραδυ επειδη φοβαμαι δν τον βαζω για υπνο αν δν ρευτει..περιμεμω 2-3 λεπτα κ αν δν ρευτει στον ωμο μου τον κανω "ασανσερ" δηλ τον πιανω απο τις μασχαλες κ τον κανω πανω κατω αργα. τον ξαναβαζω στπν ωμο κ ρευεται..Πιανει παντα, δοκθμασε το

Κατερινα μου η μονη λυση ειναι μπλουζοφπρεμα με κουμπακια... κ βαζεις ενα μαντηλι για ν μην φαινεται το στηθος απο πανω.. μπραβο πιλυ καλος ο μπεμπης σου!! Ακριβως το ιδιο βαρος ειχε κ ο δικος μου οταν γεννηθηκε! Κ 20 ημερων ειχε φτασει 4100! Τι νουμερο φορμακια του φορας τωρα? 3-6?

Αγαπη μου που δουλευεις? Δικαιουσαι μειωμενο ωραριο?

Τατιανα μου δν πειραζει.. τα εκανε μαζεμενα το πρωι ε??

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω μου ενδιαφέρουσα τεχνική!! Θα τη δοκιμάσω αν κι εμένα η μπέμπα πέφτει σε τέτοιο λήθαργο που δεν νομίζω να δουλέψει... Γι αυτο δεν ρεύεται ποτε το βράδυ... Για να δουμε αν θα πιάσει!

Τατιάνα μου κι εμένα οι επόμενες πάνες ήταν φουλ!! Συγχρονισμένα ήταν τα μωράκια μας;! Χαχαχαχα μάλλον είχαν τόσο καλο ύπνο που θα βαριούνταν να τα κάνουν! :-P

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βάσωωωω τι κάνεις καλή μου εσύ?? Πως είστε?? Πως τα πάτε?? Μαζεμένα δε λες τιποτα!! χαχα

Καλά τι ταιμινκ εχουν τα φικά μας ρε Έφη?! χαχα!! Έλιωσε κι εσένα στον υπνο το βράδυ?? χαχα!! εμείς κάααααπως μπαινουμε σε πρόγραμμα!!! ξυπνάει γύρω στις 8 για τα καλά και κάθεται μέχρι τις 12 ξύπνιος.. το μεσημέρι πάλι κοιμάται κ ξυπνάει στις 4 με 5 και κοιμάται κατά τις 9-10 μπορέί κ 11 και ξυπνάει αργάααα...!! δηλαδή 3 μερες έτσι το κάναμε.. λες να μεινει??

Βάσωωωω τι κάνεις καλή μου εσύ?? Πως είστε?? Πως τα πάτε?? Μαζεμένα δε λες τιποτα!! χαχα

Καλά τι ταιμινκ εχουν τα φικά μας ρε Έφη?! χαχα!! Έλιωσε κι εσένα στον υπνο το βράδυ?? χαχα!! εμείς κάααααπως μπαινουμε σε πρόγραμμα!!! ξυπνάει γύρω στις 8 για τα καλά και κάθεται μέχρι τις 12 ξύπνιος.. το μεσημέρι πάλι κοιμάται κ ξυπνάει στις 4 με 5 και κοιμάται κατά τις 9-10 μπορέί κ 11 και ξυπνάει αργάααα...!! δηλαδή 3 μερες έτσι το κάναμε.. λες να μεινει??

Τι ωραιο προγραμμα Τατιανα μου..... Μπραβο!!!

Εμεις καλα ειμαστε.. το βραδυ κοιμαται 2,5-3,5 ωρες κ ετσι ξεκουραζομαι λιγακι... την ημερα περιπου ανα 2 ωρες τρωει.. μενει κ ξυπνιος αρκετα κ το πρωι κ το απογευμα..το καλο ειναι οτι ξεχωριζει πια τη διαφορα μερα-νυχτα!!! δεν μας εχει χαμογελασει ακομα.... περιμενουμε!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά ειστε κι εσείς για την ηλικία!! Μακάρι να ηταν κι εμέν έτσι!! το βράδυ μένει ξυπνιος αρκετα?? οσο για το χαμογελο θα σου κοπουν τα ποδια κοπέλα μου οταν το κάνει ο γόης!!! χιχι!! υπέροχο!! :) οπου ναναι να το περιμένετε!! εμένα γελάει κιόλας σιγά σιγά με ήχο κανονικά!! 😛

Τατιάνα μου 7 ώρες σερί το μωρό σου;;; μπράβο σας!!! Τα ωράρια ύπνου σας δεν τα κατάλαβα.... Εμείς που οπως σας έχω πει κοιμομαστε πολλές ώρες τα βράδια στην αρχή είχα θορυβηθεί που έβρισκα τις πάνες στεγνές, όμως μετά ηταν πολύ βαριές στο επόμενο αλλαγμα οπότε απλά τα κρατάνε!! Εγώ πλέον δεν την αλλάξω το βράδυ. Βέβαια κοιτάζω αν είναι βρεγμενη.

Εγώ είμαι καλύτερα χωρίς πυρετό σήμερα οπότε δεν πάω στο γιατρό. Χθές ειμουνα χάλια τελείως αλλά ευτυχώς οι καλεσμένοι έφυγαν νωρίς, και το βράδυ ήρθαν λίγοι και καλοί γιατί ειμουνα άρρωστη.

Κορίτσια εμένα δεν μου ρευεται εύκολα λέτε να την κάνω ασανσέρ;;; ή θα ξερασει;;

Κατερίνα μου πολύ καλά τα νέα σας από τον νέο γιατρό!!! Μπράβο!!! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα γιατρό που να σου κάνει!! Να συνεννοηστε!!αντράκλας ο γιος σου!!!

Αύριο έχω γιατρό και εμβόλιο, άντε να δούμε τι θα γίνει έχω αγχωθει!!

Τατιάνα ούτε εγώ μπορώ να μπω σε φάση δίαιτας ακόμα με τίποτα!!! Προς την άνοιξη το κόβω.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εμένα βγάζει ήχους αλλά όχι όταν γελάει όταν κάθεται και χαζεύει!!! Η αλήθεια είναι ότι όταν υπάρχει άλλο παιδί στο σπίτι δεν υπάρχει χρόνος για πολλά με το μωρό και αν δεν κλαίει το αφήνω στην κούνια και ασχολούμαι με δουλειές ή με την μεγάλη!!! Νιώθω τύψεις αλλά τι να κάνω δεν γίνεται αλλιώς!!! Εγώ απορω οι πολυτεκνοι πως την παλεύουν;;; μάλλον τα παιδιά θα μεγαλώνουν μόνα τους!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μια χαρά ειστε κι εσείς για την ηλικία!! Μακάρι να ηταν κι εμέν έτσι!! το βράδυ μένει ξυπνιος αρκετα?? οσο για το χαμογελο θα σου κοπουν τα ποδια κοπέλα μου οταν το κάνει ο γόης!!! χιχι!! υπέροχο!! :) οπου ναναι να το περιμένετε!! εμένα γελάει κιόλας σιγά σιγά με ήχο κανονικά!! 😛

Οχι το βραδυ κοιμαται αμεσως ευτυχως!!! Ουτε με το αλλαγμα δεν ξυπναει! Κ επισης ειναι γρηγορος στο φαγητο... σε 10-15 λεπτα ειναι ετοιμος...οποτε ειναι σχετικα ευκολα τα βραδια μας!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Τατιάνα μου στα μωρά αρέσει η ρουτίνα. Εμεις έχουμε εφαρμόσει το φαγητό-παιχνίδι-υπνος και εχει δουλέψει. Επίσης αυτο που λέει η Βάσω, ειναι σημαντικό να ξεχωρίζουν τη μερα και τη νύχτα!

Βάσω μου θα αρχίσει σιγά σιγά να κανει τα κόλπα του και να σας εκπλήσσει μερα με τη μερα ολο και περισσότερο! Ειναι απίστευτα πλασματάκια και ακομα πιο απίστευτο να τα παρακολουθείς να μεγαλώνουν!

Τασσούλα μου κι εμένα δεν ρεύεται εύκολα ή μπορεί να ρευτεί δυο ώρες μετα... Εγώ έκανα το ασανσέρ και μετα απο δυο λεπτά ρεύτηκε. Δεν ξέρω αν όντως δούλεψε ή ήταν τυχαίο. Θα το ξανακάνω και βλέπουμε... Ελπίζω να πάει καλά το εμβόλιο και εγώ το εχω άγχος...

Απο ήχους κι εμείς αλλο τίποτα! Και φωνή!!! Χαχαχαχα πλέον λέμε και αγκου!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...