Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια..Venni κι εμενα στη δουλεια το μαθανε ολοι αφου πηγα κ την αναρρωτικη. Κ δεν ειναι μονο αυτο μου ειπε κ ενας καλος συναδελφος οτι τον ρωτησε καποιος : αυτη εκανε εξωσωματικη; Να σου πω κατι χε@@@κα. Ειλικρινα το λεω αυτο γιατι το τι εχω περασει για να φτασω μεχρι εδω μονο εγω κ ο αντρας μου το ξερει.Απο τη δουλεια μου θα διαρρευσει σιγα σιγα. Οποτε θα πρεπει αν πανε καλα τα πραγματα μεχρι τον επομενο υπερηχο να το πω σιγα σιγα σε πεθερικα στην κουμπαρα μου. Μονο σε αυτους. Για τους υπολοιπους δεν με ενδιαφερει. Οποτε τυχει κ φαινομαι ας το καταλαβουν μονοι τους. Εξαλλου καταλαβαινα διαφορα ασχημα σχολια πισω απο την πλατη μου που δεν καναμε παιδι τοσα χρονια.

πως δε τα μπορω αυτα τα κατινιστικα.ποσο μικροψυχοι και μιζεροι μπορει να ναι τετοιοι ανθρωποι ..και καλα κανεις κ δεν ασχολησε..ολα καλα θα πανε!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώ όρισες tassoula μου. Είμαστε στις ιδες βδομαδούλες. Με το καλό να δουμε τους μαχητές μας σε λιγους μήνες στην αγκαλιά μας :D

Venni μου και εγώ ώρες ώρες νιώθω καπως....λέω θα σηκωθω να κανω αυτόοοο....και μετα...πουφ!!! παει....δεν εχω ορεξη για τπτ απολύτως!!!

Εμείς το είχαμε πει στην οικογένεια και σε καποιους φιλους αλλα τωρα με την κηδεία το έμαθαν σχεδόν όλοι λόγω της απουσίας μου.

καταλαβα και συ ενα πραγμα "δε ξερω τι θελω" εισαι..:cool:

κυριολεκτικα ομως το μαθαν ολοι!!!

Γεια σας κορίτσια :)

Βλέπω απο όρεξη για δουλειές μας τρέχει απο τα μπαντζάκια χαχαχαχα, πόσο πιο κουρασμένη να νιώσω :) τρομερό και δεν κάνω και τίποτα αλλά δεν έχω και όρεξη να κάνω πάω απο τον καναπέ στο κρεβάτι και πάλι απο την αρχή! Βέβαια το παραέριξα έξω προχτές στην γιορτή και νομίζω ότι δεν έχω συνέλθει ακόμα! χαχαχαα Πάντως νιώθω ήδη την μέση μου να διαμαρτύρεται.

Κορίτσια έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά σας; Εμένα με ταιλαιπωρεί η δυσκοιλιότητα και νομίζω ότι απο αυτό είμαι πρησμένη.

Μην δίνεται σημασία στο τι λέει ο κόσμος! όποιος είναι έξω απο τον χορό μόνο να σχολιάζει μπορεί επειδή δεν τον συμπεριέλαβες :) Εμεις είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι και το τι βλέμματα εισπράττουμε και κουβέντες πίσω απο την πλάτη δεν λέγεται αλλά δεν έχει κανένας το θάρρος να ρωτήσει ευθέως :) Εμείς το έχουμε πει στους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζοντε για μας και είναι δίπλα μας σε όλες μας τις δυσκολίες και ξέραμε πόσο θα χαιρόντουσαν και δεν πέσαμε έξω. Σε όλους τους άλλους θα αφήσουμε να το δείξει το μωρό όταν θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά :)

Venni μην ασχολήσαι με το τι θα πει ο κόσμος και μην αγχώνεσαι για αυτό γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα λέει βλακείες όταν το μαθαίνει, εμένα το έμαθε κάποιος προχτές στην γιορτή - και όχι επειδή το είπαμε αλλά με είδε που συζήταγα με την άλλη κοπέλα και μας παρακολουθούσε τι λέγαμε - και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν μην χάσει το κέρασμα απο τον άντρα μου που του το είπε κατάμουτρα όταν έφευγε! χαχααχχα ο άντρας μου έβγαζε καπνους απο τα αυτιά αλλά εγώ σιγά μην κάτσω να σκάσω για τον κάθε χαζό που θα μου προκύψει. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και το μωρό σου και άστους άλλους, και οι δικοί μας απο την χαρά τους το λένε δεν το κάνουν επίτηδες :) Κορίτσι εσύ καπνίζεις ή σε ενοχλεί το τσιγάρο;

Domino εξάλλου θα φανεί σε λίγο και θα κλείσουν έτσι και αλλιώς τα στόματα, μη δίνεις σημασία, μόνο οι ανεγκέφαλοι σχολιάζουν τους άλλους και έχω παρατηρήσει ότι αυτοί είναι και οι πρώτοι που το βάζουν στα πόδια σε μια δυσκολία.

Georgiana μου πως είσαι κορίτσι μου; Τι κάνεις;

U85pp3.png

Βλέπω απο όρεξη για δουλειές μας τρέχει απο τα μπαντζάκια χαχαχαχα, πόσο πιο κουρασμένη να νιώσω :) τρομερό και δεν κάνω και τίποτα αλλά δεν έχω και όρεξη να κάνω πάω απο τον καναπέ στο κρεβάτι και πάλι απο την αρχή! Βέβαια το παραέριξα έξω προχτές στην γιορτή και νομίζω ότι δεν έχω συνέλθει ακόμα! χαχαχαα Πάντως νιώθω ήδη την μέση μου να διαμαρτύρεται.

Κορίτσια έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά σας; Εμένα με ταιλαιπωρεί η δυσκοιλιότητα και νομίζω ότι απο αυτό είμαι πρησμένη.

Μην δίνεται σημασία στο τι λέει ο κόσμος! όποιος είναι έξω απο τον χορό μόνο να σχολιάζει μπορεί επειδή δεν τον συμπεριέλαβες :) Εμεις είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι και το τι βλέμματα εισπράττουμε και κουβέντες πίσω απο την πλάτη δεν λέγεται αλλά δεν έχει κανένας το θάρρος να ρωτήσει ευθέως :) Εμείς το έχουμε πει στους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζοντε για μας και είναι δίπλα μας σε όλες μας τις δυσκολίες και ξέραμε πόσο θα χαιρόντουσαν και δεν πέσαμε έξω. Σε όλους τους άλλους θα αφήσουμε να το δείξει το μωρό όταν θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά :)

Venni μην ασχολήσαι με το τι θα πει ο κόσμος και μην αγχώνεσαι για αυτό γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα λέει βλακείες όταν το μαθαίνει, εμένα το έμαθε κάποιος προχτές στην γιορτή - και όχι επειδή το είπαμε αλλά με είδε που συζήταγα με την άλλη κοπέλα και μας παρακολουθούσε τι λέγαμε - και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν μην χάσει το κέρασμα απο τον άντρα μου που του το είπε κατάμουτρα όταν έφευγε! χαχααχχα ο άντρας μου έβγαζε καπνους απο τα αυτιά αλλά εγώ σιγά μην κάτσω να σκάσω για τον κάθε χαζό που θα μου προκύψει. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και το μωρό σου και άστους άλλους, και οι δικοί μας απο την χαρά τους το λένε δεν το κάνουν επίτηδες :) Κορίτσι εσύ καπνίζεις ή σε ενοχλεί το τσιγάρο;

Domino εξάλλου θα φανεί σε λίγο και θα κλείσουν έτσι και αλλιώς τα στόματα, μη δίνεις σημασία, μόνο οι ανεγκέφαλοι σχολιάζουν τους άλλους και έχω παρατηρήσει ότι αυτοί είναι και οι πρώτοι που το βάζουν στα πόδια σε μια δυσκολία.

αχ και εσυ ετσι εισαι με την κουραση?δεν παλευεται αυτο το πραγμα.μια απτα ιδια εχω σαπισει!!!σκεψου πως τωρα ειμαι στη δουλεια και εχουν αρχισει να κλεινουν τα ματια μου!!!:?

εγω καπνιζα ΠΟΛΥ!και τωρα δυσκολευομαι οσο δε φανταζεσαι!εσυ?

οσο για την κοιλιτσα εμενα εχει αρχισει και φαινεται απο τωρα.τα τζιν μου δε μου κανουν..και εχω βαλει μονο 3 κιλα ακομα.ειχες απο πριν θεμα με δυσκοιλιοτητα?ακτινιδια activia κτλ δε σου κανουν δουλεια?πρηξιματα παντως και γω εχω..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!Εύχομαι να έχετε μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Χωράει αλλη μια εγκυουλες στην παρέα σας?

Καλησπέρα!Επίσης!εύχομαι να χεις μια καλη εγκυμοσύνη!:-)

Καλησπέρα Ελπιδα μου. Χωράμε χωράμε. ..ολες οι μανουλες αλλοιμονο. Με το καλο να έρθει το νινι σου αγαπη μου.

Venni μου κατα παραδοξο λογο εκει που πήγαινα προ εγκυμοσύνης οποτε θυμομουνα..ξεκινησα να πηγαινω μερα παρα μερα και τωρα καθε μερα. Δεν μπορω να πω οτι τρώω ταααα φρούταή τααα λαχανικά.

Domino μου. Μπαινακις και βγαινακις μωρο μου. Ο κοσμος ψαχνει γ κουτσομπολιο. Αντι να χαίρονται με το θαύμα της ζωης. Να ξέρεις ότι είμαστε περισσότερο ευλογημένες διότι περναμε απο Γολγοθά :*

Mariren μου χθες με ρωτησε μια γνωστη μου αν ειμαι 5 μηνών! :P

Δεν ειμαι τροφαντη αλλα η κοιλια ξεχωρισε. Ειμαι 1.66 και στην τελευταια μετρηση 11/3 που με ζηγησε 69kg

JRfdp2.png

Κι εγω εχω κανει κοιλιτσα. Ειναι κ απο τις ορμονες βεβαια τοσο πρηξιμο αλλα φαινεται. Εγω στα παντελονια μου δεν χωραω. Φοραω μονο κολαν κ μακρυες μπλουζες οταν ειναι να βγω εξω, δηλ σπανια. Γενικως ειμαι συνεχεια με τις πυτζαμες γιατι εχω λιωσει στον υπνο..

Hope καλως ηρθες στην παρεα μας.

Venni μου εγώ δεν καπνίζω αλλά ενώ δεν με ενοχλούσε μέχρι τώρα ο καπνός τώρα ανάλογα το τσιγάρο με ενοχλεί λίγο. Βέβαια δεν έχω απογορέυσει σε κανέναν να μην καπνίζει μπροστά μου αλλά ο άντρας μου έχει υποσχεθεί να το κόψει αλλά για την ώρα καπνίζει μέσα στο τζάκι ή βγαίνει έξω :) Δεν σου μυρίζει εσένα τώρα παρότι κάπνιζες;

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα τίποτα στην κοιλιά γιατί ήμουνα πάντα γεμάτη και ακόμα νομίζω ότι είναι η ίδια :) Βέβαια εγώ τζιν έχω να φορέσω απο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος γιατί με στενευε και απο τότε την βγάζω με φόρμες και κολάν. Και δυσκοιλιότητα έχω τις τελευταίες μέρες που ψιλοεπιδηνώθηκε με το σίδηρο. Θέλω να πιστεύω ότι θα περάσει τις επόμενες μέρες :)

Πάντως έχω αρχισει να μην τρελαίνομαι για τα φρούτα και τα λαχανικά, τα τρώω και με τρώνε :)

Hope καλως όρισες κορίτσι μου καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :) Πόσο είσαι;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα!!!! Γεια σας φιλενάδες!!! Χάθηκα αρκετό καιρό γιατί μου ήταν δύσκολο να μπαίνω απο την δουλειά και στο Σπιτιε τα 2 μικρά γίνεται πόλεμος!!!! Georgiana μου μωρο μου συλλυπητήρια για την Πεθερα σου!! Να καλώς προσωπική τα νέα μας κορίτσια και να ευχηθώ γερά σπορακια και με έναν πόνο!!!!! Λοιπόν τα νέα μου!!! Το σπορακιου ειναι μια χαρά 2 εκατοστά!!!! Εχει μεγαλώσει πολύ! Αυχενικη 22 Απριλίου θα κάνω!!!! Σε ένα κέντρο στο Κολωνάκι λέγεται κέντρο ιατρικησ εμβρυου Αθηνών! Αυτό μου σύστησε ο γιατρός μου! Ενώ τις προηγούμενες φορές τα είχα κάνει μια στο ρεα και μια στο μητέρα! Αχ ας ειναι όλα καλά Παναγίτσα μου!!!!! Πως περνάνε οι μέρες φιλενάδες;;;;;;;!

Καλημέρα σε ολες και καλο σαβββατοκυριακο!mariren μακάρι να μου βρωμουσε!!και μενα έτσι κανει βγαίνει εξω!καμια σας δε καπνιζε?σας ζηλεύω πραγματικά!

την Τετάρτη θα παω στο γιατρό για να κλείσουμε ραντεβού για αυχενική.θα κλείσουμε σε κλινική αλλα μου ειπε πρώτα να παω απο αυτον..Πφφφ πολυ αγχος!κκ δεν περνάνε και οι μέρες!χχθες δε μπορούσα να κατσω στα αυγα μου καθαρισα ολο το σπίτι!κκαι φυσικά μετα ξεραθηκα στον ύπνο!

Σας να σας πω ειμαι 8 εβδομαδων και 4 ημερών!!!!

Λεω είναι δυνατόν να μας ξεχασε; :) Τι ομορφα νεα ψυχη μου :* θα σε βαλω στο πινακακι με τις αυχενικες :*

Venni μου ποτέ δεν κάπνισα μονο ναργιλέ κανα 2 φορές. Ο αντρας μου καπνιζει και του ειπα αν μπορεί να το μειώσει.

Ο γιατρός με ειχε παρακαλεσει στο 1ο ραντεβού να μην πινω, να μην καπνιζω, καφεδες... ή τουλάχιστον να τα μειωσω και με επιασε το γελιο!! Αφού τπτ απο αυτα δεν κανω υπο φυσιολογικές συνθήκες! !

Με πιάνει τάση γ εμετό. ..μεχρι να παω στην τουαλετα μου φεύγει... και βγαζω μονο σαλιο... αλλα μου φεύγει ολο αυτο το βάρος

JRfdp2.png

tinami μου μια χαρά τα νέα σου :D το μωράκι σου μεγαλώνει μια χαρά :D Θα περάσουν οι μέρες ειδικά εσένα με τη δουλειά και τα παιδιά δεν θα το πολυκαταλάβεις :)

Κορίτσια τι να σας πω εγώ δεν έχω εμετούς αλλά με τις μυρωδιές έχω αποκτήσει θέματα. Προχτές είχαμε ανάψει το τζάκι και τώρα μου φαίνεται συνέχεια ότι μυρίζει στάχτυ. Δεν μπορώ και να ανοίξω καλά για να ξεμυρισει το σπίτι. Περιμένω να βγάλει λίγο ήλιο για να το κάνω καλά. Αλλά δεν βλέπω ο καιρός να θέλει να μου κάνει το χατήρι. :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...