Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε; Εγω προσπαθω με το μικρουλι. Συνεχιζει αντιβιωση βελτιωμενος αλλα ακομη δεν περασε η ωτιτιδα. Με τη μπουκωμενη μυτουλα δεν ξερω τι αλλο πια να κανω... Βοηθηστε. Βαζω φυσιολογικο ορο μιση συριγγα ινσουλινης σε καθε ρουθουνακι. Κ πηρα κ το οτριζαλιν αλλα δεν βοηθαει. Τι αλλο να κανω; δεν μπορει να φαει με τη μυτουλα κ εχει μειωσει πολυ το φαγητο. Στενοχωριεμαι που το βλεπω να ζοριζεται. Κλαιει ξυπναει δε μπορει να φαει. Η παιδιατρος ειπε φυσιολ ορο κ την αντιβιωση για την ωτιτιδα. Εσεις ξερετε κατι; μηπως το φυσιολ ορο δεν το βαζω καλα;

Domino θα σου πω εγώ τι έκανα όταν είχε κρυώσει ο μικρός και ήταν συνέχεια μπουκωμένος. Ο γιατρός μας είχε πει να του βάζουμε ορό όποτε τον ακούμε. Του έβαζα μόλις τον άκουγα μπουκωμένο και αυτό μπορεί να γινότανε κάθε 2-3 ώρες! Μόλις του έβαζα τον ορό μετά του έδινα την πιπίλα και αυτές που δεν είχανε βγει αλλά καθόντουσαν στον λαιμό τις κατάπινε όπως ρουφούσε και κατάπινε τα σάλια. Τώρα που έχει απλά μύξες και του κάθονται στον λαιμό και δεν τον βοηθάει να φάει ο γιατρός μου είπε να πάρουμε αποφρακτήρα μύτης και να τις τραβάμε μετά τον ορό που θα έχουνε μαλακώσει. Στην αρχή δεν γινόταν κάτι αλλά τώρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν και κάθεται και ο μικρός μετά τον ορό που δεν του αρέσει και περιμένει να τις τραβήξουμε! Ρώτα τον παιδιατρό σου μήπως πρέπει να πάρεις και εσύ. Ρώτα τον γιατί έχετε και τα αυτιά σας και δεν ξέρω αν συνδέοντε. Πάντως ωτίτιδα είχε περάσει και η ανηψιά μου και ταλαιπωριόταν το πουλάκι μου. Περαστικά να είναι κοπέλα μου να μην ταλαιπωρήται ο μικρός! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!

Μαριρεν μου αυτο που ρώτησες για τη θηλυ εγω δεν το είχα στην κόρη μου.

Ντόμινο μου εμεις χρησιμοποιούμε αντί όρο σπρευ στεριμαρ το βρεφικό πιυ εχει πίεση οταν το πατάς κ ειναι πιο αποτελεσματικό. Επίσης οταν μας κανει το σπρευ ο παιδίατρος ανοίγει η μυτούλα γιατί αυτός ξέρει πως να το κανει καλύτερα...

Εγώ ήθελα να ρωτήσω τις Δευτερομανουλες για τα πρώτα παιδάκια αν έχετε προβλημα στο μπάνιο τους. Εμένα η δίκη μου τσιρίζει και λεει οτι φοβάται το μπάνιο κ δεν θελει με τιποτα να λούζει τα μαλλιά της...

Τατιάνα μου για τη D3 είπαμε ειναι πρόληψη ραχιτιδας η οποία συμβαίνει απο την έλλειψη ηλίου. Παλαιότερα θεωρουμασταν απο τις χώρες που έχουμε αρκετό ήλιο κ δεν χρειαζόμασταν να την δίνουμε στα βρέφη αλλά τελευταίες έρευνες που έγιναν έδειξαν οτι βρέθηκαν μωράκια με ραχιτιδα κ στις χώρες νας γιαυτο αποφάσισαν να την δίνουν. Βέβαια δεν την δίνουν όλοι οι παιδίατροι ακόμη από ότι κατάλαβα...

Όσον αφορά τους άντρες τι να πω κορίτσια.... Πραγματικά αντρες απο τον Άρη γυναίκες από την Αφροδίτη. Αν δεν το διαβάσατε κάντε το γιατι ειναι πραγματικά διαφωτιστικό! Επίσης όλοι μα όλοι έχουν κοινές συμπεριφορές ανεξαρτήτως ηλικιας! Τατιάνα μου τρως κι εςυ τραχανά; Εγω κόλλησα με το τραχανά τρώω κάθε βράδυ ενώ πριν γεννησω ούτε τον έβαζα στο στόμα μου.! Λέτε να ειναι απο το θηλασμο;

Καλο και γλυκό βράδυ σας εύχομαι...!!!

Αχ τραχανάς αγαπημένος! Τρώω κι εγώ τα βραδια! Ειναι υγιεινός, θρεπτικός και βοηθάει και στην παραγωγή!

Domino περαστικα σας. Να γίνετε γρηγορα καλά να μην ταλαιπωρηθεί αλλο το μωράκι.

Μαρία μου κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις οικογένειες αλλα δυστυχώς γίνονται... Τι να σου πω, ψυχραιμία και ηρεμία, πιο πολυ για τα παιδάκια σου και για σένα την ίδια.

Σας αφήνω να κοιμηθώ γιατί είμαι κομμάτια με την αυπνία των τελευταίων ημερών...

Καλο βράδυ να έχουμε μανούλες και μωράκια!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσια με συριγγουλα ινσουλινης ριχνω στη μυτουλα ορο πριν το ταισμα αλλα ακουω κ παλι τις μυξουλες. Πηρα κ το otrizalin για να ρουφαμε τις μυξουλες αλλα δεν αποδιδει ειναι πιο μεσα οι μυξουλες. Μαλλπν πρεπει να ριχνω πιο πολυ ορο κ με πιο πολυ δυναμη για να κατεβαινουν κατω. Θα ρωυησω κ για το σπρευ sterimar . Σας ευχαριστω πολυ αλλα το βλεπω που ζοριζεται κ στενοχωριεμαι .με πιανουν τα κλαματα αφοτου βγηκαμε απο το νοσοκομειο. Εκλαιγε τοσο πολυ οταν του βαζανε τον ορο στο χερακι του κ δεν θελω να το ξαναπερασει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ψήνομαι στον πυρετό!! Έχω 39 και είμαι τόσο αγχωμένη!! Τι φάρμακα μπορώ να πάρω και κάθε πότε;;

Έχω και φιλοξενουμενους και σέρνομαι!!! Την Κυριακή είχαμε και την γιορτή του άντρα μου!!

Φοβάμαι μην κολλήσει το μωρό ή η μικρή!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγάπη μου ευχαριστώ για τθς πληροφορίες!! Δεν μπορεσα εχθες να τις παρω τις σταγονες θα τις παρω απο Δευτερα! οσο για το βιβλίο μου το εχει πει κ καποιος αλλος να το διαβασω... δεν εχω χρονο μωρε!!

Τασσουλίτσα μου να πας σε εναν γιατρο καμάρι μου να ηρεμήσει κ ο πυρετος να σου δωσει κ αντιβίωση.. Πάντως απο οσο ξερω δε χρειαζεται να σταματησεις τον θηλασμό γιατί πλεον τα περισσότερα φαρμακσ ενδεικνυνται για περιοδους θηλασμού!! :) να πεις κ τον γιατρο οτι θηλαζεις να ξερει! Περαστικά κουκλα μου κ καλή υπομονή!! Ελπίζω να εχεις βοήθεια τωρα που δεν εισαι καλά!! κ οπως εχουμε ξανα πει με μασκουλα κοντα στο μωρό κ να πλένεις καλά τα χέρια σου πριν καθε επαφη με το μωρό (χρονος όσο κ το τραγούδι των γενεθλίων!) ...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια ψήνομαι στον πυρετό!! Έχω 39 και είμαι τόσο αγχωμένη!! Τι φάρμακα μπορώ να πάρω και κάθε πότε;;

Έχω και φιλοξενουμενους και σέρνομαι!!! Την Κυριακή είχαμε και την γιορτή του άντρα μου!!

Φοβάμαι μην κολλήσει το μωρό ή η μικρή!!

Τασουλα μου αν επιμενει παρε ενα γιατρο.. παντως καλυτερα ν αποφυγεις την αντιβιωση αν κ υπαρχουν συμβατες με το θηλασμο.. μπορεις ν παρεις απλο depon η panadol για ν ανακουφιστεις προσωρινα.. υπαρχει το e-lactancia.org οπου γραφεις τη δραστικη ουσια κ σ λεει αν μπορεις ν το παρεις οσο θηλαζεις.. επισης προσοχη οπως λεει η Τατιανα αλλα ν θηλαζεις κανονικα, δινεις εξτρα αντισωματα στη μικρη

Περαστικα!!!

Κ οι φιλοξενουμενοι θ καταλαβουν κ θα σε βοηθησουν...

dph2p2.pngRGM7p2.png

ωχ ναι το ξέχασα οι φιλοξενούμενοι ελπίζω να καταλάβουν κ να σεβαστούν την κατάσταση (δεν επιδίωξες να αρρωστήσεις!!) και ελπίζω να βοηθήσουν.. τι στο καλό?? Ούτε ένα πιάτο να μην μαζέψουν?! Μην κάνεις κι εσύ μόνη σου τα πάντα πιστεψε με θα κλατάρεις κ όπως έχουμε πει το πρώτο πράγμα που θα την πληρώσει θα έίναι ο θηλασμός! Δεν ειναι κρίμα μετά από τόσο κόπο?? οοοοο να χαίρεσαι κ τον άντρα σου καλή μου1!! :) Ότι ποθεί και να ειστε πάνα καλά!! :)

Κάποια ρώτησε για τον τραχανά... Δυστυχώς ενώ είναι πολυ ωραιος κ θέλω να τρώω είναι αγελαδινός αυτός που μας έδωσε ο πεθερός μου και έτσι τρωω αραιά κ που.. Όταν μας στείλει κατσικίσιο θα τον τιμήσω δέόντως!! χαχα!! Όντως κορίτσια αυξάνει την παραγωγή!!! ;) Η διατροφολόγος μου ειπε ότι θα επρεπε να τρωω αλλα λογω της δυσανεξιας το αφήσαμε... επιπλέον σήμερα παράτησα τη διατροφή γιατί ήμουν μέσα στα νεύρα κ πεινούσα όταν καθόμουν το βράδυ 4 ωρες ξύπνια με το μωρό κ έτσι από το να έχω νεύρα κ να το μεταφέρω στον μικρό επέλεξα να την ξεκινήσω μετά το 3μηνο που θα μπουμε σε μια σειρα... θα γελάτε μαζί μου αλλά τι να κάνω.. θέλω να φαω οταν πειναω κ οχι με προγραμμα!!!! Τεσπα... θα δουμε!!!

Κορίτσια μου πως είστε; Που χαθήκατε;; Εγω τωρα κατάφερα να σας γράψω...

Πως γίνεται να ειμαι όλη την ημέρα στο σπιτι κ πάλι να μην μου φτάνει ο χρόνος;;;!!! Φυσικά ειναι ώρες που βαριέμαι θανάσιμα μεσα στους 4 τοίχους! Μετα όμως τρέχω με τα παιδιά να τα φροντίσω κ δεν προλαβαίνω να σκεφτώ! Αναρωτιέμαι πως θα τα βγάζω πέρα κ μετα που θα επιστρέψω στη δουλειά.

Τασιούλα μου περαστικά σου. Εγω οταν είχα γρίπη πριν απο δυο εβδομαδες έπαιρνα πανατολ τα οποία επιτρέπονται στο θηλασμο οπως μου είπε ο σύμβουλος θηλασμού. Πως νειωθεις;

Hope είσαι καλύτερα;

Ντόμινο καλύτερα ο μπεμπης; Πρεπει να καθαρίζουν καλα οι μυξουλες ε; Σας έδειξε πως να τις καθαρίζετε ο παιδίατρος;

Τατιανααααα μου τι γίνεστε;;; Ο μπεμπης;;; Οταν βρεις χρόνο αργότερα (οταν το μωρο κλείσει τα δυο χαχαχα) διάβασε το βιβλίο άντρες απο τον Άρη γυναίκες απο την Αφροδίτη! Βέβαια είναι πολυυυ δύσκολο να εφαρμοστούν οι μέθοδοι που λεει ο συγγραφέας αλλά αν προσπαθούσαμε απο κοινού με τον άντρα μας τότε ολα θα ηταν καλύτερα. Εγω έπεισα τον δικό μου να το διαβάσει αλλά το βαρέθηκε κ το παράτησε! Και είχα μια ελπίδα χαχαχα!

Οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνετε;;

Διαφημίσεις

Α! Ξέχασα να ρωτησω απο χτες βράδυ ο μπεμπης μου αύξησε τις φορες που θηλάζει κ τωρα δηλαδή που τον έβαλα στο κρεβάτι του νιαουρίζε κ δεν κοιμόταν κ του έδωσα πιπίλα και την κράτησε. Είμαστε στην 6η εβδομαδα λέτε να ειναι άλμα;

Επίσης απο χτες μετα το μπάνιο του γέμισε σε όλο το δώμα κόκκινα μικρα πυκνά σπυράκια τα οποία πριν τα είχε μονο στο πρόσωπο. Τι να ειναι γνωρίζετε; Ο παιδίατρος μου είπε αν δεν υποχωρήσουν μεχρι τη δευτερα να τον πάω να τα δει.

Κορίτσια τα ίδια ακόμα!!! Παίρνω διπλό ντεπον κάθε 8 ώρες για να την παλευω!! Κορίτσια δεν έχω πρόβλημα με τους φιλοξενούμενους με τον άντρα μου το έχω που δεν καταλαβαίνει πόσο χάλια είμαι και έχει απαιτήσεις συνέχεια!!! Βάλε μας φαγητό, μάζεψε τα, πλυντα, πάμε για καφέ, ετοίμασε τα παιδιά, όλο εντολές είναι!!! Αφήστε που το σπίτι έχει γίνει χάλια και αύριο έχουμε γιορτή!!! Όσον το σκέφτομαι αρρωσταινω πιο πολύ!!! Το μωρακι είναι τόσο καλό, τρώει και κοιμάται!!! Πφφφφ πάω για ύπνο αύριο θα είναι δύσκολη μέρα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα!! Θα πάω αύριο στο γιατρό γιατί κάθε μέρα είμαι χειρότερα!! Δεν μπορώ να καταπιω οπότε είναι αμυγδαλές και μάλλον θα χρειαστεί αντιβιωση!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι και τα αντιπυρετικα μήπως δεν κάνει για το μωρό 2 μέρες τώρα!!! Παίρνω όταν έχω από 38 και πάνω. Λέτε να παίρνω από πιο υψηλό πυρετό;;

Το μωρό θέλει να θηλάζει συνέχεια!!! Εκεί που ξυπνούσε μόνο μια φορα το βράδυ τώρα ξύπνησε 4.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κορίτσια!!πως ειστε?? βλέπω πρέπει να ήταν ήσυχο βράδυ μιας κ καμιά δεν έγραψε!! χιχι!! ελπίζω να ήταν!! :)

Αγάπη μου καλύτερα ειναι ο μπέμπης, λίγο πιο ήρεμος θα έλεγα αλλά βλέπω πως μαζί όταν κοιμόμαστε το βράδυ κοιμάται κ πιο ήρεμος κ πιο πολλές ωρες!! Πχ απο τις 4 κ κάτιξύπνησε στις 5:30 να τον άλλάξω μόνο κ ξύπνησε τώρα!! Για μένα ήταν απιστευτα τέλειο αυτό!!! Χαχα!! σε κανα 2 χρονακια απο τωρα θα το πάρω!! χαχα!! τρελάθηκες κι εσύ κοπέλα μου με τις δουλειες κ τα 2 παιδιά ε?? ποπο.. τι να κάνεις όμως?? :/ Υπομονή... παντα τα καταφέρουμε σαν γυναικες κι ας παραπονιόμαστε!! Όσο για το οτι αυξησε τους θηλασμούς δεν θέλω να σε αγχώσω αλλα μηπως ελαττωθηκε η παραγωγή κ προσπαθει απλα να την αυξησει ή απλά ειναι μαραθωνιος!! το άλμα.καλή μου θα το καταλάβεις !!! Δεν φευγει ΚΑΘΟΛΟΥ από το στήθος ουτε για να πας τουαλέτα κ αν κοιμηθεί κ πας να το αφήσεις στο κρεβατάκι του τσουπ κλάμα κ κακό θέλει αγκαλιά κ στήθος!! Αυτό ειναι αλμα!! τωρα για τα σπυρακια μήπως κατι τον πειραξε?? άλλαξες τιποτα κανενα απορρυπαντικο?? :/ μηπως ηρεμησουν μόνα τους... :/

Τασσουλα καλή μου ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑΑΑΑ!! Καλά εγώ δε σε πέρνει να μιλήσω γιατι με το πόσο ευέξαπτη ειμαι ειδικά στην αναισθησία των αντρών πιστεψε με θα σε βάλω να τσακωθέίτε!! κ δε πρέπει!!! ενα πες τοτ μόνο!! αμα θες τράβα κάντα μόνος σου!! ειμαι κ αρρωστη εχουμε κ ενα μικρό μωρό που πρεπει να ειμαι κοντά του κ δεν ειδα καθολου τους φιλοξενουμενους μας! αμαν! Πάντως αφού η μικρή σε άφησε να "χαρεις" τρόπον τινά μια χαρά εισαι!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!! Να ειστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι να χαιρεστε την οικογένεια σας!!!! (και ειχα καταλαβει οτι την προηγουμενη κυριακη γιορταζε κ πριν στον έκραζα!! Πολύ καλή ειμαι!!! χαχα!!)

Καλημερα κορίτσια μου. Εγω πάλι είχα συχνούς θηλασμους το βράδυ....κ τωρα το πρωι! Τον περιμενω να κοιμηθεί μήπως πάω καμία βόλτα με τη μεγάλη μου γιατι δεν την παλεύω. Τελικά δεν μπορω να τον βγάλω βόλτα κ αυτόν γιατι κανει ψόφο κρύο κ φοβάμαι... Ο άντρας μου δουλεύει συνεχεια κι ετςι ειναι αδύνατον να πάω με τα δυο μωρά μόνη μου...

Μπορει να ειναι μαραθώνιος Τατιάνα μου. Αν ειναι μαραθώνιος ποσο παίρνει;

Τασουλα μου καλύτερα ξάπλωσε μεσα στο υπνοδωμάτιο μαζι με το βρέφος σου κ άφησε ΟΛΟΥΣ τους άλλους να τα κάνουν ολα σημερα! Πες οτι δεν μπορεις άλλο! Να χαίρεσαι τον εορτάζοντα σου.

Καλή Κυριακη σας εύχομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...