Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα!" Πωπω πολλα νεα...

Εφη εγω του φορεσα ενα ολοσωμο μπουφαν, οχι με σακο, με ποδαρακια. Κ τον ποδοσακο στο καροτσι. Ισως ηταν λιγο υπερβολικο εχθες αλλα στα κρυα θ ειναι οκ

Τατιανα μου πολυ γελασα με τον συζυγο... καλε αυτος ειναι σιφουνας..δν αφηνει τπτ ορθιο!!!

Τελεια η αναπτυξη σας!!! Η παιδιατρος μου λεει οτι πρεπει ν παιρνουν 25-30g τη μερα..οποτε ειστε σουπερ! Το d3 ειναι βιταμινη D για τα κοκκαλακια τους.. ειναι νεα μοδα πριν 3 χρονια δν την εδιναν. Εμας μας την εγραψαν στο νοσοκομειο. Η παιδιατρος μ ειπε αν θελω ν τη δινω αλλα πολλες φορες το ξεχναω..στα κοριτσακια ειναι πιο σημαντικη, λογω οστεοπορωσης.

Τασουλα μου τι ν πω? Απαραδεκτοι... Καραμανδανειο πηγατε η Ριο? Κι εγω Πατρα ειμαι κ ξερω οτι ειδικα στο δημοσιο ειναι ολοι ασχετοι με το θηλασμο... στο ριο που γεννησα το μονο που μου ειπαν ηταν πως ν ζεσταινω το μπουκαλακι με το γαλα!!! σημασια εχει οτι ειναι καλα η μικρη κ δν θ μπλεξετε αλλο με ηλιθιους.. ν σου πω αν θες για τις αποριες που εχεις παρε ενα τηλ στην αλκυονη στο 10525. Ειναι γραμμη υποστηριξης του θηλασμου..θ σε βοηθησουν πιστευω, ν μην εχεις κι εσυ αμφιβολιες για το αν τρωει σωστα..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασούλα από Πάτρα είσαι;;; έλα δεν το ήξερα!!! Καραμανδανειο πήγα και το μετάνιωσα!!!

Καλά και εγώ στο Ρίο γεννησα και ξέρω τι λες. Είχα γεννήσει και την πρώτη μου εκεί!!! Αλήθεια ποιον γιατρό;;; εγώ Ανδρουτσόπουλο.

Εγώ δεν την δίνω αυτή τη βιταμίνη, θα ρώτησω τον παιδίατρο γιατί το εχω ξεχάσει!!! Αλήθεια Βάσω ποιον παιδίατρο έχεις;;

Εμείς κορίτσια ξυπνησαμε τώρα πάλι. Μέσα σε 13ωρες 2 γεύματα, πότε να προλάβουμε τα άλλα δεν βγαίνουν!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βασούλα από Πάτρα είσαι;;; έλα δεν το ήξερα!!! Καραμανδανειο πήγα και το μετάνιωσα!!!

Καλά και εγώ στο Ρίο γεννησα και ξέρω τι λες. Είχα γεννήσει και την πρώτη μου εκεί!!! Αλήθεια ποιον γιατρό;;; εγώ Ανδρουτσόπουλο.

Εγώ δεν την δίνω αυτή τη βιταμίνη, θα ρώτησω τον παιδίατρο γιατί το εχω ξεχάσει!!! Αλήθεια Βάσω ποιον παιδίατρο έχεις;;

Εμείς κορίτσια ξυπνησαμε τώρα πάλι. Μέσα σε 13ωρες 2 γεύματα, πότε να προλάβουμε τα άλλα δεν βγαίνουν!!!

Ειχα τον Αντωνακη κ στα δυο παιδια.. Για παιδιατρο τωρα πηγαινω στο Ικα στην Κοκκολη. 2 φορες εχω παει κ ειμαι ευχαριστημενη αλλα το κακο ειναι οτι δν εχει ιατρειο, το εχει κλεισει. Εσεις που πηγαινετε?

Αυτα τα δυο γευματα ηταν μεγαλα? Αν δν χορταινε δν θ ηταν ανησυχη?; μην αγχωνεσαι, μπορει απλα ν αλλαζει το προγραμμα της η ν εχει αναγκη απο υπνο.. ρωτα κ τον παιδιατρο

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εγώ πάω στον παπαλαμπρου για παιδίατρο. Καλός είναι και οικονομικός. Τον έχω πρήξει λίγο τον άνθρωπο.

Φυσιολογικά γεννησες;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Χαχα ποσο παιρνει επισκεψη?

Γεννησα φυσιολογικα κ σχετικα ευκολα.. κ αυτη τη φορα εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ με τη μαια γιατι με βοηθησε πολυ.. γενικα νομιζω οτι το παλευουν αρκετα στο Ριο για φυσιολογικο η ισως ειναι στο γιατρο. Εσυ με κτ νομιζω ε? Λογω της πρωτης γεννας?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Ένα απο τα κόλπα για να κοιμούνται το βραδυ είναι να μην τους αλλάζετε πάνα αν ειναι μονο κατουρημένες γιατι ζεσταίνονται μεσα σε αυτές κ ξανακομουνται! Κόλπο των παλιών κ πάλι!

Εφη μου το εφάρμοσα στην κόρη μου η οποία ξυπνούσε πολλές φορες μεσα στη νύκτα κ της άλλαζα πάνα κάθε φορά. Μετα μου είπε η μαμα μου να μην την αλλάζω οταν εχει κανει μονο πιπί κ θα κοιμάται πολυ εύκολα! Ετςι το έκανα κ την έλαγχα αν δεν είχα κακά την άφηνα κ τη θηλασα κ κοιμόταν κατευθείαν! Αργότερα της έβαζα μονο πιπίλα κ ξανά κοιμόταν! Τωρα στον μπεμπη το εφάρμοσα κατευθείαν! Άσε που δεν εχω κ κουράγιο να του αλλάξω πάνα μας τα μαύρα μεσάνυκτα! Χαχαχα! Να τους βάζετε όμως κρεμουλα για τον ποπο! Μην φταιξω εγω μετα!
Αγάπη λες γιαυτό να μην ξυπνάει να θηλασει το βράδυ;; και εγώ της αφήνω την πάνα αν δεν έχει κακά!!

Κορίτσια εγώ εκνευριστηκα τόσο πολύ στο νοσοκομείο που πήγα για τον υπέρηχο. Καταρχήν η μικρή είναι καλά με ήπιας μορφής ΓΟΠ που έχουνε πολλά μωρακια!!

Πήγα εκεί και με βαλανε σε ένα δωμάτιο να θηλασω. Μπαίνει μέσα φαντάζομαι ο γιατρός και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις κάθε πόση ώρα τρώει το μωρό. Του απαντησα όποτε θέλει, μπορεί 5 ώρες, μπορεί 3, μπορεί κάθε 1. Κόλλησε λοιπόν στην 1 ώρα και οτι δεν γίνεται και το παιδί δεν χορτενει..... Με ρωταγε πόσο πίνει το μωρό.....????? Του λέω που να ξέρω;;; πόσο γάλα έχω.......???? Που να ξέρω;;; έλεος μετά μου έλεγε δεν μπορεί να μην ξέρω πόσο γάλα πίνει το μωρό και πόσο βγάζω εγώ απο το στήθος και που ξέρω οτι το μωρό χορτενει....??? Αφού έφαγε το μωρό του λέω οκ πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο. Μου λέει βάλτο και στο άλλο στήθος..... Του είπα δεν γίνεται γιατί θηλάζω μόνο από το ένα...... Τρελάθηκε!!!!! Πήγαμε στον υπέρηχο μου λέει το μωρό δεν πιάνει καλά το στήθος έχει πολύ αέρα στην κοιλιτσα του. Νομίζει μου λέει οτι χορτενει αλλά πίνει αέρα και γιαυτό πειναει συχνά. Το παιδί δεν χορτενει να του δίνεις γάλα!!! Μα το παιδί αναπτύσσεται του λέω. Το παιδί είναι 2 μηνών δεν γίνεται να πίνει μόνο απο το ένα στήθος!!! Μα το παιδί πέρνει βάρος..... Θα έπαιρνε περισσότερο αν έπινε ξένο, ε πόσο θα θηλαζες για 6 μήνες;;; ε σιγά κοψτο από τώρα!!!! Κορίτσια σας λέω τρελάθηκα με αυτά που μου έλεγε!! Μακάρι να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί το μωρακι μου γιατί οι άνθρωποι είναι ασχετοι τουλάχιστον με τον θηλασμό!!

Μανουλες μου γλυκες η δικη μου γνωμη ειναι ουτε λεπτο με λερωμενη πανα τα παιδακια μας! Ειναι μεγαλη αμελεια. Το εχω ξαναπει : ο μπαμπακας μου ο συγχωρεμενος ηταν ενας απο τους καλυτερους γυναικολογους της Θεσνικης κι η γιαγια μου μαια. Καθαρα κ ταισμενα μωρακια κοιμουνται ευτυχισμενα μ ελεγαν.. Ποτε μην παραμελειτε την καθαριοτητα στα μωρακια... κριμα δεν ειναι? για να κοιμηθουμε εμεις πιο πολυ ή για οικονομία? απο εμας εξαρτωνται τα καυμενα. Ως βιοχημικος επισης μπορω να ξερω το τι μικροβια αναπτυσσονται στη περιοχη κατα την παραμονη και με τη θερμοκρασια. Γυναικες ειμαστε όλες.. θα μενατε εσεις με κατουρημενο βρακακι στο κρεβατι σας να κοιμαστε? εχετε παθει ποτε ουρολοιμωξη να δειτε πως ποναει?

λοιποοον... συγνωμη αλλα το λεω με πολυ καλη διαθεση γιατι ειμαστε ολες πολυ καλες μανουλες κ αγαπαμε τα μωρακια ! μη παρεξηγηθω , το λεω με μεγαλη αγαπη

δοκιμαστε τα παμπερακια με τη γραμμη που αλλαζει χρωμα - θα σας λυθουν τα χερια και τα μωρακια θα ειναι παντα καθαρα κ στεγνα :)

tassoula που πηγες κ επεσες? ο Χριστος κι η Παναγια ! κ αυτος τωρα ηταν επιστημονας?

20 ευρώ την επίσκεψη πέρνει anath!! Ναι λόγω ινομυωματος για την ακρίβεια οι καισαρικές και το έβγαλα τώρα στην δεύτερη!!

Vanz άστα τραγικός ο άνθρωπος!!! Σε τέτοιους γιατρούς να πέφτεις θα αποθηλασεις αμέσως!!!

Ε εντάξει τα τσισακια του μωρού δεν έχουν και τίποτα μόνο γαλατάκι πίνουν!! Δεν τα ταλαιπωρουμε άμα τα ξυπνάμε;; εγώ σε θεωρώ υπερβολική πάντως!!! Η μεγάλη μου που κοιμάται 10 ώρες και μένει η πάνα της τόσες ώρες;; τα μωρά μας όταν θα κοιμούνται όλο το βράδυ δεν είναι εφικτό να τους αλλάζεις την πάνα. Το ίδιο πράγμα δεν είναι;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

20 ευρώ την επίσκεψη πέρνει anath!! Ναι λόγω ινομυωματος για την ακρίβεια οι καισαρικές και το έβγαλα τώρα στην δεύτερη!!

Vanz άστα τραγικός ο άνθρωπος!!! Σε τέτοιους γιατρούς να πέφτεις θα αποθηλασεις αμέσως!!!

Ε εντάξει τα τσισακια του μωρού δεν έχουν και τίποτα μόνο γαλατάκι πίνουν!! Δεν τα ταλαιπωρουμε άμα τα ξυπνάμε;; εγώ σε θεωρώ υπερβολική πάντως!!! Η μεγάλη μου που κοιμάται 10 ώρες και μένει η πάνα της τόσες ώρες;; τα μωρά μας όταν θα κοιμούνται όλο το βράδυ δεν είναι εφικτό να τους αλλάζεις την πάνα. Το ίδιο πράγμα δεν είναι;;

Μπορει tassoula μου να ειμαι υπερβολική, δεν ξερω...

Καλησπερα και από μένα!Τι κάνετε καλές μου?Έχω μέρες να μπω,να διαβάσω τα νέα σας,αλλά δεν προλαβαινω!Εύχομαι να είσαστε όλες καλά!

Εγω είναι χαλια!

Τσακωθηκα με τους γονείς μου!Δεν μιλάμε!Και ο λόγος είναι το όνομα!Αυτά που κοροιδευα ήρθαν στο κεφάλι μου!Τα λόγια που μου είπαν είναι τραγικά!Με πρόσβαλλαν σε απίστευτο βαθμό!Κατα λέξη,απαίτησαν να μπει το όνομα της μάνας μου,και όταν τους ειπα πως θα μπουν 2 ονόματα,το μόνο που ειπαν ήταν πιο θα είναι πρωτο, πως θα την φωναζουμε και εαν θα φαίνεται στα χαρτιά!Είπαν πως θα γίνουν ρεζίλι στον κόσμο εάν δεν μπει το όνομα της,πως θα έρθουν στα βαφτίσια και θα σηκωθουν να φύγουν,πως εάν δεν ακουστεί θα πάθουν μεγάλο κακό και αλλά χειρότερα που ντρέπομαι να πω!

Μέχρι και ότι ο άντρας μου με κάνει ότι θέλει και ντροπή στα πεθερικά μου που δεν μας εμπόδισαν να βάλουμε το όνομα που αποφασίσαμε!

Περιττό να πω πως για μια μέρα μου κόπηκε το γάλα!

Ποια είναι τιμή βρε κορίτσια το όνομα ή ή συμπεριφορά?

Κοντευω να τρελαθω!Ακυρωσαμε την ημερομηνία από Θεσσαλονίκη και θα τα κάνουμε εδώ που μένουμε!

Κατά τ'αλλα,ή μπεμπα είναι καλά!Θηλάζει ικανοποιητικά!Το βράδυ ξυπνάει μια φορά,Ευτυχώς!

Ή μεγάλη μου έχει γκρίνια,αλλά βγφαζει και τον τελευταίο της τραπεζίτη,οπότε μάλλον είναι από κει!Ζητάει συνέχεια την μπεμπα! Ξυπνάει και κοιμάται με το όνομα της!

Δε ξέρω τι άλλο να σας πω!Τα εχω τελείως χαμενα!Ντρέπομαι για λογαριασμό τους!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλήσπέρα κορίτσια :)

Εμείς επιτέλους κάναμε κακά μας και μονο πάρτυ που δεν κάναμε στο σπίτι! τρομερή ήταν η αναμονή!

Σας διάβασα όλες αλλά θα αναφερθώ σε ότι θυμάμαι γιατί δεν σας προλαβαίνω!

Εμάς δεν μας έχει πει κανένας απο τους δύο παιδίατρους για το κεφαλάκι απλά τον βάζω να κοιμάται συνέχεια μια απο την μία και μια απο την άλλη. Απο την αρχή προτιμούσε την αριστερή πλευρά αλλά τώρα έχει αρχίσει να το γυρνάει μόνος του οπότε δεν μπορώ να τον κρατήσω μόνο απο την μία μεριά γιατί γυρνάει μόνος του ανάσκελα και μετά όπου θέλει. Αλλά θα ρωτήσω μεθαύριο τον γιατρό που θα πάμε για το εμβόλιο γιατί βλέπω όλες το κοιτάτε. Τώρα που τον βάζω στο γυμναστήριο βλέπω πάντως ότι το πάει παντού θα δούμε.

Τατάτια για τους άντρες άστα άκρη δεν βρίσκεις! Μια βδομάδα παρακαλάω για να μου ανεβάσει το δέντρο! γιατί εκεί που είναι δεν μπορώ να το βγάλω και είναι και ασήκωτο και δεν τα έχω καταφέρει. Έχω αρχίσει τώρα και ανεβάζω κούτες να το πάρει απόφαση να το κάνει γιατί δεν θα την γλιτώσει μετά την γκρίνια! ;)

Τασούλα απο τέτοιους γιατρούς δυστηχώς έχουμε γεμίσει μην ασχολήσε αφού το παιδάκι σου παίρνει το βάρος του και δεν δείχνει να πεινάει όλα καλά. Συνέχισε :) Θα σου πω τι πιστεύω ότι συμβαίνει με την μικρή σου και δεν ξυπνάει. Ακριβώς επειδή εσύ δίνεις μόνο ένα στήθος το παιδί νομίζω παίρνει ότι χρειάζεται και μαζί περισσότερο λίπος που το κρατάει για αυτό δεν πεινάει συνέχεια. Λογικά τώρα έχει εδραιωθεί και ο θηλασμός και η μικρή έχει μπει σε σειρά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να σε ανησυχεί θα δείξει και η ζυγαριά μεθαύριο για να σε καθησυχάσει.

Όσο για τα λόχεια εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι αν δεν περπατάω δεν θα περάσουνε και επειδή έτρεχα όλη μέρα στο νοσοκομείο για τον μικρό και ήμουνα στους δρόμους θυμάμαι ότι είχανε σταματήσει στον μήνα! Τώρα για την περίοδο εγώ είχα αδιαθετήσει στον δεύτερο μήνα αλλά κανονικά. Δεν ήταν λόχεια γιατί είχαν κρατήσει μία μέρα παραπανω απο όσο αδιαθετούσα και τώρα που μου ξαναείρθανε είναι ο κύκλος μου κανονικά! Πότε είχες αδιαθετήσει στην πρώτη σου κόρη; Όσο για τις επαφές εγώ έχω ακόμα θέματα θα δούμε πότε θα επανέλθω κανονικά!!!

Hope είναι λυπηρα αυτα τα πραγματα ειδικα οταν ειναι απο τους δικους μας ανθρωπους! Το έχουμε ζήσει στο σπίτι μας και ξέρω πως είναι. Αλλά δυστηχώς την στενοκεφαλιά δεν μπορείς να την αλλάξεις έυκολα ειδικά όταν ξεχνάνε ότι έχεις μικρά παιδιά και ότι ακόμα θηλάζεις!!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί τα παιδιά δεν πρέπει να σε βλέπουν ταραγμένη και δέξου την αποφασή τους όπως εκείνοι θα πρέπει να δεχτούν την δική σας!

ΓΟΠ έχει και εμένα ο μικρός απο την αρχή και εμένα έβγαζε και πολύ γάλα απο την αρχή αλλά δεν μου είπε ο παιδίατρος ότι πρέπει να του δώσω ειδικό γάλα. Τώρα απο την προηγούμενη βδομάδα παρατηρώ ότι δεν μου κάνει γουλιές -μην τον ματιάσω κιόλας! :) - παρά μόνο όταν έχει πιει λαίμαργά και προσπαθεί να βγάλει τον αέρα! αλλά και πάλι βγάζει λίγο άρα μάλλον το στομαχάκι του έχει αρχίσει να φτιάχνει.

Εμένα βλέννες κάνει και εγώ νομίζω ότι είναι απο αυτά που τρώω εγώ αφού δεν είμαι προσεκτική βέβαια τρώω και ότι έτρωγα και όταν ήμουνα έγκυος ακόμα αλλά έχω προσθέσει τον καφέ και την σοκολάτα αραιά και που. Ο παιδίατρος μου είχε πει να μην ανησυχώ γιατί κάνουν γενικά τα παιδιά! Τώρα τι να πω!

Όσο για τις πάνες εμενα μου έγινε συνήθεια πλέον και τον αλλάζω μόλις ξυπνάει, αλλά όταν θα κοιμάται όλο το βράδυ θα τον αλλάζω το πρωί δεν νομίζω να ξυπνάω για να τον αλλάξω. εγώ το πρωί έχω θέμα που θέλω λίγο να χουζουρέψω και ο μικρός πιάνει κουβέντα και θέλει να σηκωθεί!!! :) Όσο για τα χαμόγελα νομίζω αυτά τα φαφούτικα χαμόγελα αξίζουν τα πάντα! Τρελαίνομαι και μάλλον έχει καταλάβει ότι μπορεί να με κάνει ότι θέλει μετά απο ένα τέτοιο χαμόγελο :)

Εμένα την D3 μου την είχαν δώσει απο την αρχή γιατί μου είχαν πει ότι είναι η μοναδική βιταμίνη που δεν περιέχει το μητρικό και την χρειάζεται το μωρό. Μπορεί και λόγω του ίκτερου που είχε. Δεν ξέρω απλά σίγουρα θα παίρνει 2 σταγόνες μέχρι τον έκτο μήνα. Τώρα εμάς μας δίνουν και σίδηρο γιατί επειδή ήταν πρόωρο και το σώμα του είχε αρχίσει να αναπτύσσεται γρήγορα μου είχανε πει ότι το βοηθάει πολύ. Δεν του αρέσει και πολύ και θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο να μου πότε τον σταματάμε.

Νομίζω κορίτσια ότι ξεκινήσαμε προετοιμασία δοντιών! Έχει μια βδομάδα που ξεκίνησε με λίγα σάλια και αυτήν την βδομάδα τα σάλια τρέχουν απο το στόμα του όταν κάθεται! :) και τα χέρια τα χώνει στο στόμα ασταμάτητα! Θα ρωτήσω τον παιδίατρο μόλις πάω να δω.

Όσο για τον θηλασμό μάλλον εμείς πάμε προς το τελείωμα! Θα το κρατήσω όσο μπορώ ακόμα αλλά πλέον τον βλέπω ότι δεν χορταίνει με το δικό μου! Του δίνω και απο τα δύο στήθη σε ένα γεύμα και πάλι το περισσότερο που τον κρατάει είναι 1,5 ώρα! Ενώ πριν το ένα τον κράταγε 2-3 ώρες! Οπότε τώρα πάμε μία δικό μου μία ξένο και όσο πάει. Θα δούμε.

Το τρομερό που έχω πάθει κορίτσια είναι ότι ο μικρός μου δαγκώνει τις θηλές και όχι γιατί δεν πιάνει καλά γιατί τον κοιτάω ερεθισμένη είναι και η άλως που πιάνει!!!! Με έχει τσακίσει τις τρεις τελευταίες μέρες είναι σαν να βγάζει το άχτι του για κάτι. αν και νομίζω ότι εκει που τρώει έχει να κάνει με τα ούλα του τον ενοχλούν και τα πιέζει! Αν συνεχίσει πολύ έτσι με βλέπω να τον σταματάω νωρίτερα. Ούτε όταν ξεκινήσαμε δεν με πόναγε που δεν έπιανε σωστά την αρχή!!!! Κοντεύει να καταντήσει μαρτύριο η ώρα του ταίσματος και δεν θέλω να θυμάμαι έτσι τον θηλασμό! Το παθαίνατε με τα πρώτα παιδάκια σας οι δευτερομανούλες;

Ηθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο τις δευτερομανούλες αλλά τώρα δεν τον θυμάμαι! Θα επανέλθω!

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γράψατε τόσα πολλα κ δεν εχω ωρα... Τατιάνα μου η d3 ειναι η βιταμίνη πιυ τη σχολίασα παλαιότερα τη δίνουν για πρόληψη της ραχιτιδας εμεις παίρνουμε μια σταγόνα για ένα χρόνο θα τη δίνουμε! Μαρια μου τι να σου πω;;; Απαράδεκτοι οι δικοί σου σε καταλαβαίνω... Τασουλα μου μην αγχώνεσαι καλε οποτε θελει υα σε ξυπνά κ υα τρώει το μωρο οποτε θελει αυτή! Εφη μου δεν μπορούμε να ξέρουμε ποσο τρώνε οταν θηλάζουν αλλά μας λένε αυτά ποσο συχνά θέλουν να τρώνε και κάθε μωράκι εχει διαφορετικές ανάγκες!

Κοριτσια τι κανετε; Εγω προσπαθω με το μικρουλι. Συνεχιζει αντιβιωση βελτιωμενος αλλα ακομη δεν περασε η ωτιτιδα. Με τη μπουκωμενη μυτουλα δεν ξερω τι αλλο πια να κανω... Βοηθηστε. Βαζω φυσιολογικο ορο μιση συριγγα ινσουλινης σε καθε ρουθουνακι. Κ πηρα κ το οτριζαλιν αλλα δεν βοηθαει. Τι αλλο να κανω; δεν μπορει να φαει με τη μυτουλα κ εχει μειωσει πολυ το φαγητο. Στενοχωριεμαι που το βλεπω να ζοριζεται. Κλαιει ξυπναει δε μπορει να φαει. Η παιδιατρος ειπε φυσιολ ορο κ την αντιβιωση για την ωτιτιδα. Εσεις ξερετε κατι; μηπως το φυσιολ ορο δεν το βαζω καλα;

Καλά καλέ τι πολυλογούδες που είμαστε?!? χαχα!! Μπράβο μας πάντως κρατάμε γερά!!! ;) Βλέπω το θέμα με τους αντρες όλες το έχουμε ρα να το πάρω πιο ήρεμα!! χαχα!! Νόμιζα μόνο ο δικός μου τα κάνει όλα λίμπα!!! χαχα!! Μαριρέν μου καλά δεν υπάρχει κ ο δικός σου!! εγώ έχω βάλει στην ακρη κάποια κουτιά που αδειασαν απο τα χριστουγεννιατικα που στολίσαμε εδώ κ 1 εβδομάδα κ ακόμα εκεί έίναι!! ΘΑΑΑΑ τα κανω λέει!! καταλαβαίνετε ε?! χεχε

Τασσουλίτσα μου άντε να κάνετε το εμβόλιο σας καη μου κ μην αγχώνεσαι με τα κιλάκια κ ειδικά μη ζυγίζεστε στη δική σας!! Αυτό είναι πολύ αγχωτικό!! Όταν βλέπεις οτι κοιμάται τόσο άντλησε το γάλα σου κ κατεψυχέ το! Πιστεψε με κ αμέσω να ξυπνήσει το μωρό θα αντλήσει από το στήθος κ δε προκειται να ξεμείνεις!!! ;) Πολύ καλά τα πάει το στήθος σου και εσύ! Μπράβο!! Πάντως μη την ξυπνάς.. δεν είναι ανάγκη γιατί άμα ήταν θα ξυπνούσε μόνη της!! Η γιατρός με ειχε πει αμα κοιμηθει ενα βράδυ όλο το βραδυ κ το επόμενο ξανά το ιδιο μην τον ξυπνησεις.. κανονιζει το προγραμμάτα του τώρα μην τον ενοχλείς!! 😛

Εφη μου εγώ σήμερα που βγηκαμε για καφε κ ενω ειχε ηλιο έίχε πάααααρα πολύ κρύο αλλά εγώ τον έίχα φορμάκι εξόδου, μέσα κανονικά ένα φορμάκι σχετικά λεπτό κ εσωρουχακι μακριμανικο κ ένα ζευγαρι καλτσούλες που θα έπρεπε να βάλω ακόμα ένα για να ειμαι σίγουρη αλλά είχα κ ενα φλισακι κ του καλυψα τα ποδαράκια κ όλα μια χαρά!! Ήταν λες κ ηταν σπίτι!! :) Όπως νιώθεις εσύ θα νιώθει κ το μωρό κ πρέπει να το ντυσεις ενα τσικ παραπάνω από εσένα!

Βούλα μου κι εγώ αυτές χρησιμοποιώ της new baby αλλά είχαμε πάρει τις dry και δεν μου αρεσαν καθόλου!! Κι εγώ ειμαι της αποψης να τα αλλάζεις ΑΛΛΑ όταν έχει ξυπνιος 4-5 ώρες το βράδυ κ μόλις είναι ετοιμος να κοιμηθέί κάνει κακάκια ή έχει βρέξει λίγο τξην πάνα δεν τρέχω να την αλλάξω!! Πως πατε εσεις με το ξενο κ θηλασμό??

Καλά Μαράκι μου δε ντρεπονται καθόλου?? καλά συγνώμη κιολας πραγματικά που μιλάω κ ανακατευομαι αλλά τόσα χρόνια ζήσανε και συμπεριφέρονται σαν 12χρονα?? Λοιπόν ο καθείς τις επιλογές του θα έλεγα εγώ.. ξερω κοπέλα μου είναι δυσκολα να μην μιλας με τους δικούς σου αλλά ΑΥΤΟΙ σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση μη το ξεχνάς!! Οπότε όπως αποφάσισαν ας ζήσουν!! Και καλά κάνατε κ αλλάξετε κ ημερομηνία κ τοποθεσία!!! Και καλά να περασετεεεε!!! 😆😆😆 Να ειναι δίπλα σου ο αντρας σου κ να περπατάτε μαζί κ όχι πότε ο ενας εδω κ πότε ο άλλος κ να έχετε στο πλάι σας κ τα παιδάκια σας κ ολα τα άλλα είναι τελευταία!! εγω παιδάκι μου δεν μιλάω με τον πατέρα μου από το 2010 κ με πήρε τηλ όταν έμαθε οτι ειμαι εγκυος κ αντι να μου πει το οτιδηποτε μου ζήτησε λεφτά τι να λέμε!! Αλλά όπως σου είπα ο καθείς πέρνει τις αποφάσεις του κ ζει με αυτές!! :)

Μαριρέν μου για τα δοντάκια καλή υπομονή!! Και εμενα ξεμίνησε αν και νωρίς αλλά μου το είπε κ η παιδιατρος!! τα σαλάκια κ το δαγκωμα στη θηλή και στο στήθος αυτό δείχνουν.. :/ ξανά ΥΠΟΜΟΝΗ και ευχομαι να ειναι ενα ευκολο μεταβατικό στάδιο!!! Για τον θηλασμό κ μεχρι εδώ που τα κατάφερες ειναι υπεροχο κατόρθωμα γλυκιά μου!!! δε πειράζει!!! εσύ ξερεις το παιδί σου κ από τη στιγμή που είναι καλύτερα με το συμπλήρωμα δώσε συμπλήρωμα!! :) μαζί με δικό σου εεεε....

Αγάπη μου πήρα μαστίχα σημερα θα το δοκιμάσω κ θα σου πω!! Την ξέχασα την d3 θα την πάρω αυριο.. εμένα η παιδιατρος με ειπε ειναι κατι για τον ήλιο κ επειδη εμάς είναι κακός ο ηλιος (με δικα μου λογια το λέω!) και δεν τον βγάζουμε πολύ και επειδή ειναι το μοναδικό που δεν περνει απο το μητρικο να το δωσω.. μου ειπε κ η Πατσουρου το οκ οποτε θα τις παρω!

Ντομινό μου μακάρι να περάσει γρήγορα!! Ταλαιπωρηθήκατε πάρα πολύ! :( μακάρι να σε βοηθούσα αλλά δεν ξέρω τίποτα από αυτά... υπομονή κ επιμονή...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κοριτσια τι κανετε; Εγω προσπαθω με το μικρουλι. Συνεχιζει αντιβιωση βελτιωμενος αλλα ακομη δεν περασε η ωτιτιδα. Με τη μπουκωμενη μυτουλα δεν ξερω τι αλλο πια να κανω... Βοηθηστε. Βαζω φυσιολογικο ορο μιση συριγγα ινσουλινης σε καθε ρουθουνακι. Κ πηρα κ το οτριζαλιν αλλα δεν βοηθαει. Τι αλλο να κανω; δεν μπορει να φαει με τη μυτουλα κ εχει μειωσει πολυ το φαγητο. Στενοχωριεμαι που το βλεπω να ζοριζεται. Κλαιει ξυπναει δε μπορει να φαει. Η παιδιατρος ειπε φυσιολ ορο κ την αντιβιωση για την ωτιτιδα. Εσεις ξερετε κατι; μηπως το φυσιολ ορο δεν το βαζω καλα;

ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ? ΑΝ ΟΧΙ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ν ΤΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑ?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...