Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλά καλέ λίγο έλειψα τι μηνύματα ειναι αυτά?! :) χιχι!! Σας διάβασα κ ήρθε η ώρα να κάνω κους κουσάκι!! ;)

Αγαπάκι μου κι εγώ την πάνα του αν εχει κατουρήσει μόνο φτσικά κ δεν την λλάζω παραόνο εαν ειναι υπερβολικά κατουρημένη (με τα pampers baby dry που δοκίμασα κ με ενα λίγο κτουρηματάκι γεμίζει η πάνα και δε μου αρεσε καθόλου οπότε συνεχίζω με τις new baby! ασχετο!!).. Πολλές.φορές έχει τύχει όμως ο μικρός να ξυπνήσει μόνο για να τον αλλάξω.. αυτό το κάνει γύρω στις 4 και μετά σε λεπτά.ξανα κοιμάται!! Ή αντίστροφα να πιει μόνο 5 σταγονες να ξεδιψάσει κ μετά νάνι!!! ΠΑΝΤΑ βαζω κρεμούλα φυσικά αν κ δεν ειναι όξινα τα ουρα του από τον φόβο μου μπας και.....

Τασσούλα μου καλή μου ναι μήπως είναι καμιά αλλεργία μίλα με τον παιδίατρο! Μπορει κ να ειναι τυχαιο γεγονος βεβαια αλλά μην το κινδυνέψεις... Μην τρως ξηρους καρπους εσυ για παν ενδεχόμενο!! αααα εμένα ζοριζοτανε τελικά λόγω κάτι που έφαγα (κουνουπίδι ήταν το καινούργιο φαγώσιμο που έβαλα στη διατροφή) και το τεντωσα το μικράκι..όσο για τον μ##@$α του νοσοκομείου βρε τι γίδι!! Πόσο μου τη δίνουν τέτοιοι γελοίοι άνθρωποι που δε ξέρουν κ μιλάνε!!! βρε αιντε μου στον δ.....!!! Την ορεξή σου είχα κ είχα ανάγκη τα λόγια σου βλάκα!!! ποπο... από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαινει!!! αστον!!! ευχομαι κι εγω πραγματικά να μη χρειαστει ποτέ να φτάσεις ως την πόρτα τους που λένε!!

Μαγδα μου εμείς που ειχαμε μια ταση τον έβαζα να ξαπλωνει μόνο από την αντίθετη πλευρα κ στρωσαμε!! δεν εχει τίποτα το μωρό μου!!! ουτε γυμναστικές ούτε τίποτα!!

Βασούλα μου μπραβο κορίτσι μου!! Ποσο σε χαιρομαι!! Εγώ ντρρπομαι ακόμα αλλά νομίζω ειναι μέχρι να κάνω την αρχή! :/ Αυριο πρώτη μέρα για καφέ σξω μσ τον μπσμπά κ τον μικρό για να δούμε!!

Το υπόσχομαι Βουλίτσα μου!!!!! Θα πάμε όταν έρθω!!! :* :* :* <3 <3 Να μην γνωρίσουμε τη Θεία Βούλα από κοντά?!?! :) :) :) χιχι!!! Πάντως για την ψυχολογία κι εγώ δεν ήμουν καλά σήμερα... νευρίασα κι εγώ υπεεβολιμά νευριασε κ ο άντρας μου έίμασταν μέσα στην ένταση αλλά μετά από λίγο του ζήτησα συγνώμη γιατί η αλήθεια έίναι ότι ήμουν εριστική!! βέβαια κ η ακαταστασία του-βρωμιά του στην κουζίνα δεν περιγράφετεεεε!!! εγώ κάθομαι όλο το πρωί κ καθάρισα κατσαρόλες νεροχύτες κτλ κ έρχεται μου κόβει ψωμί κ ντομάτες πάνω στις εστίες του φούρνου ( δεν εχουμε μεγάλη κουζίνα αλλά κ πάλι έχουμε κ άλλα μέρη να κιψεις ψωμί κ όχι εκεί που καθαρίζεται πιο δύσκολα!!!!) αδειάζει μία κατσαρόλα με τραχανα μεσα στον νεροχύτη ούτε καν στα σκουπίδια από κάτω κ τα αφήνει έται, κάνει σμούθις να πιει και μου κάνει μια κουζίνα μεσα στα γάλατα κ τη βρώμη κ μπανάνες ........κακό χαμό!!! εγκεφαλικό η Τατιάνα!! Μου γεμιζει κ μέχρι πάνω το καινούριο το μουλτι με γάλα κ στάζει το καημένο από παντού αφού το έχει τιγκάρει, θα το χαλάσει κιολας μετά θα λέει μούφα ηταν!!! χαχα!! Δραμα η κατάσταση... αλλά ζητησα συγνώμη να δεις που φτάσαμε!! χαχα τελοσπάντων θέλω να καταλήξω ηρέμησε πάρε 5-10 ανάσες κάντου λίγα ναζάκια κ όλα καλά!! :) Θα αλλάξει το κλίμα!! Η παιδίατρος που γνωρισε τον αντρα μου αυτο μου ειπε.. είναι πατροπαράδοτος οπότε ότι κ να σου λεει εσυ απο το ενα μπαινει απο το άλλο βγαινει, να του λες ναι, να τον αφηνεις κ καλα να νομίζει οτι κάνει κουμάντο αλλα εσύ μετά από πίσω του ή χωρίς να το καταλάβει κάνε το κομμάτι σου! Γενικά να βρω τον τροπο να τα γυρίζω προς το μέρος μου μου συνεστισε!!! 😛😛 φλυαρώωωωω!!

εμείς καλές μου πήγαμε στην καινούρια παιδίατρο εντάξει δε μου γέμισε το ματάκι αλλά τι να κάνουμε?? Μας εξέτασε είδε τα πάντα στο μωρό για να το ξέρει στα καλά του αφού αυτήν θα έχουμε!! Μας ειπε ολα τελεια κ με το ραιβοκρανο κ με το θηλασμό κ με όλα!! Για την ελαφρια νινίδα που έχουμε με ειπε να του βαζω ενυδαρική το πρωι κ να του βουρτίζω το κεφαλάκι με την χτενα κ θα φύγουν.. Ίσως μας είπε έχουμε μια ελαφρια γοπ κι εμείς γιατι της ειπα οτι τραβάει το κεφαλάκι του κ κάνει τόξο.. βέβαια μετά παρατηρησα οτι ο μικρος οταν τραβαει το στηθος δεν κάνει τόξο αλλά μόνο το κεφαλι του τραβαει πίσω!! Θα το παρακολουθήσω κ βλέπουμε!! 😆 επίσης μου έδωσε ενα συμπληρωμα διατροφγς για τον μικρό κάτι σταγόνες D3 λέγονται τις ξέρετε?? Πήρα την Πατουρου τη ρώτησα μου ειπε αμα θέλω να τις δώσω δεν ειναι υποχρεωτικό ή απαραίτητο αλλά αμα θέλω τις δίνω οπότε λέω να τις δωσω καλού κακού! :) Μας ειπε για το επόμενο εμβόλιο στις 21/12 που θα κάνουμε.. Μας ζύγισε και φτάσαμε 4500!!!!! χαχα τρελό!?! Από τις 19/11 που είμαστα 3970 πήγαμε 4500!!!! και στις 4/11 είμασταν 3170 οπότε λέει μέσα σε 1 μήνα πήρε πάνω από 1 κιλό, 1.5 κοντά μόνο με αποκλειστικό κ είστε υπέροχα!!! Μπράβο λέει!! έχει πολύ καλή ανάπτυξη!! ψηλώσαμε κ 2 πόντους 56.5 ειμαστε... Δόξα Τον Πανάγαθο όλα καλά!! :) Πάντως κορίτσια μόλις έίδε ότι έχω παιδίατρο στη Θεσ νικη την Πατσούρου φώτισε το πρόσωπο της!! χαχα!! Χαργκε πάρα πολύ κ αρχισε κ μου έλεγε για το βιβλίο της!!! χαχα

Τεσπα πάλι εγραψα ολοκληρο κατεβατο.. πρέπει να μαζευτω λίγο καλέ!!! :)

Σας φιλώ!! ένα ησυχο βράδυ ευχομαι κ η Αγία Βαρβάρα να προστατεύει κάθε παιδάκι κ κάθε μανουλίτσα εύχομαι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια το μωρό έφαγε στις 9 έχουν περάσει 6 ώρες, προσπαθώ να το ξυπνησω να φάει και εν ξυπνάει με τίποτα!!! Δεν ξέρω τι να κάνω;;; έτσι μου έρχεται να πάω να το κάνω μπάνιο....... Έχω ενα τέταρτο και δεν.....;;;; να την αφήσω να κοιμηθεί;;; πφφφ εγώ είμαι εδώ και μια ωρα σε ετοιμότητα και έχω χάσει τον ύπνο μου και η κυρία κοιμάται του καλού καιρού!!!!

Τατιάνα μεαλωσατε πολύ και εσείς!!! Μπράβο!!! Μωρέ εντάξει καλή θα είναι και αυτή η παιδίατρος!!! Εντάξει πατσουρου δεν θα είναι αλλά τι να κάνεις;; εμείς έχουμε το πρώτο μας εμβόλιο την τρίτη και ζύγισμα μετά από ένα μήνα!!! Έχω αγχωθει άντε να δούμε!!! Είπα στον παιδίατρο οτι την ζυγιζω στην δικιά μας την ζυγαριά και βλέπω οτι εδώ και 10 μέρες δεν έχει πάρει βάρος και μου είπε να μην το κάνω αυτό γιατί δεν ισχύει η μέτρηση και μπορεί να υπάρχει απόκλιση ακόμα και μισο κιλό!!! Όπως καταλαβαίνετε αγχωνομαι αφού δεν ξυπνάει τα βράδια να φάει οτι υποσιτιζεται!!!

Με τον αντρουλι σου έτσι να κάνεις προκειμένου να τσακώνεσαι!!! Απο το ένα να μπαίνει και απο το άλλο να βγαίνει!!! Είναι τσαπατσουλιδες οι άντρες και δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε με τα μωρά!!! Εμένα μου έλεγε σήμερα που είχα να συμμαζέψω τα της εκδομης και είχα και την μικρή που θήλαζε συνέχεια το πρωί και να μαγειρεψω και την μεγάλη και μου έλεγε επειδή δεν σκουπισα "ε τι έκανες όλη μέρα;;;" . Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!!

Λείπει και η μαμά μου στην αδελφή μου, Αθήνα και τα έχω παίξει η αλήθεια είναι!!! Περιμένω και κόσμο αύριο για ΠΣΚ και δεν ξέρω πότε θα τα προλαβω όλα!!! Δεν έπρεπε να τους πω οκννα έρθουν μου φαίνεται!!! Βγαίνουμε απο την σειρά μας και δεν θα είμαι καλή οικοδέσποινα με ένα μωρό που θηλάζει ειδικά!!!

Το μωρό ακόμα δεν ξυπνάει..... Πάω να το βάλω στην κούνια του!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον ύπνο μου και η μπεμπα ακόμα κοιμάται!!! 7μιση ώρες, δεν την ξυπναω να δω πότε θα ξυπνήσει μόνη της!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα άστο να κοιμηθεί, πιστεύω σε λίγο θα ξυπνήσει μονο του. Μου εχει τύχει κι εμένα να κοιμάται πάνω απο 6ωρο... Όσο για το γιατρό επιεικώς απαράδεκτος. Τελικά σας έδωσε κατι για τη γοπ;

Τατιάνα εντάξει γελάω με την περιγραφή για την ακαταστασία του άντρα σου!!! Χαχα!

Μια χαρά και το μωράκι σας μπράβο, φτου φτου!!

Βούλα μου οι περισσότεροι άντρες τα ίδια κάνουν... Βλέπουν μονο το μωρό κατι φορές, εμείς σαν να μην υπάρχουμε!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη μου ξύπνια και εσύ;; εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ περιμένω το μωρό!!!:tongue:

Μα πως γίνεται να μην ξυπνάει να φάει;; και το πρωί που θα θέλω να κάνω δουλειές θα θέλει να τρώει ασταμάτητα!!!

Ήταν απαραδεκτος αυτός ναι με φούντωσε τοοοοοοσο πολύ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Και ναι λοιπόν!!!!! Ξυπνησαμε!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ξύπνια ναι!!! Τελευταία αντιμετωπιζω αϋπνίες. Δεν φτάνει που ξυπνάω για το μωρό μετα δεν κλείνει το μάτι με τίποτα. Κοιμήσου και μόλις ξυπνήσει θα το καταλάβεις! Κι εμένα έτσι ήταν χθες, ήθελα να μαγειρέψω να κάνω δουλειές και η μπέμπα ήθελε να τρωει συνέχεια και να ειναι αγκαλιά. Κάνω υπομονή στο 3μηνο πιστεύω θα στρώσουν τα μωράκια μας.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τι 7ωρο αυτό ήταν 8ωρο!!! Την τρίτη που έχουμε γιατρό για ζύγισμα θα της πω εγώ της υπναρους!!!

Αϋπνίες ε;; γιατί;;; εσείς πόσες φορές θηλαζετε μέσα στο βράδυ;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Η μπέμπα έφαγε στις 12μιση, στις 4, θα σηκωθεί παλι στις 7... 3 θηλασμούς έχουμε τη νύχτα τις περισσότερες φορές αλλα εχει τύχει με κατι 6ωρα και να κάνουμε και δυο...

Άγχος για την επόμενη επίσκεψη κι αν θα βρούμε καλο παιδίατρο... Αυτο που δεν ξέρουμε ποσο τρωει και αν τρωει καλά και παίρνει βάρος το μωρό μεχρι ποτε θα μας απασχολεί άραγε;...

Αλήθεια τι φοράτε στα μωράκια σας στη βόλτα έξω;

Της πήρα ενα μπουφάν που κουμπώνει και σάκος κάτω για τα πόδια αλλα της ειναι λίγο μεγάλο ακομα... Τι αλλο να της φοράω έξω;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγώ έχω από την μεγάλη μου 2 φόρμες εξόδου αλλά δεν με βολευουν. Τρομαζω να χωσω το παιδί εκεί μέσα!!! Σήμερα της έβαλα μπουφανακι και ηταν πολύ καλύτερα!! Όταν την βγάζω με το καρότσι της φοραω το φορμακι της και βάζω κουβερτουλες!!!

Έφη μου πότε έχετε παιδίατρο;; έχετε κλείσει ραντεβού;; μην ακούς πάντα οτι λένε οι παιδιατροι αλλά ακου και το ένστικτο σου!!! Εμένα σήμερα που του είπα οτι εκοψα το μοσχάρι και τα γαλακτοκομικά επειδή πειράζουν το μωρό μου είπε οτι δεν έχει σχέση το μοσχάρι με τα γαλακτοκομικά......... Τι να πεις;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Με κουβερτούλες την έβγαλα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα...αλλα όσο κρυώνει ο καιρός νομίζω ότι θα θέλει και κατι αλλο.

Θα πάρουμε σημερα τον αλλο παιδίατρο τηλέφωνο να δούμε τι θα μας πει... Έχουμε και το εμβόλιο σε κανα δυο βδομαδες... Μας τον συνέστησαν και μας είπαν τα καλύτερα! Για να δουμε...

Δεν κλείνουν τα ματια με τίποτα! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα, φανταζομαι οτι τωρα κοιμαστε,

Αγαπη τα εγγραψα λιγο μπερδεμενα, γραφω απο κινητο και μερικες φορες βιαστηκα και δεν ειδα τι εγγραφα.

Πηγαμαι στην παιδοχειρουργο, βρηκε οτι εχουμε ρεμβοκρανο μας ειπε οτι δεν πιστευει στην φυσικοθεραπειες, μας ειπε να του δωσουμε ερεθισματα να γυρναει το κεφαλι του αριστερα.

Εαν δεν φυγει στο χρονο προτινει εγχειρηση. Στο εξαμηνο θα το ξαναδει με υπερηχο.

Εγω σκεφτηκα εαν στον υπερηχο το δει να παω να κανω φυσιοθεραπειες.

Μας ειπε οτι ο πωπος του εχει ραγαδα και να βαζω ελαιολαδο, να κοψω τα μωρομαντηλα.

Επισης κατι εφαγα και τον πειραξε και εβγαλε σπυρακια στην πλατη, με σπυρακια ειχε δειξει την αλλεργια και η κορη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ο παιδιατρος μας εστειλε στην παιδοχειρουργο γιατι ειναι σε μικρο βαθμο το ρεμβοκρανο και δεν ηταν σιγουρος.

Τασσουλα πολυ βλακας αυτος στο νοσοκομειο και εμενα ο μπεμπης εχει αερα στην κοιλιτσα και αυτο δηλωνει κολικους. Λογω της εντονης ροης παιρνει το μικρο μου αερα.

Εισαι πολυ τυχερη που κοιμαται, εμεις δεν κλεισαμε ματι μεχρι που τον πηρα στο κρεματι μας και κοιμηθηκε αυτος αν και πονουσε.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εφη και εγω εχω τετοια φορμα εξοδου και φοραω μονο το μπουφαν και ας ειναι λιγο μεγαλο, κλεινω το καροτσι με το ποδοσακο και δεν φαινετε τπτ.

Τατιανα πολυ πλακα ο συζυγος, πες του να μην κανει καλυτερα δουλειες;)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...