Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα καλές μου μανουλίτσες!! Βασικά τι ξαλημερα καλησπέρα!! τι να κανω μωρέ έχω χάσει μέρες νύχτες ώρες!! χαχα!! δε καταλαβαινω ποτε περνάει η ώρα!!!

Βουλίτσα μου είμαστε εδώ καλή μου αν και μακριά κ μέσω ενώς ψυχρού υπολογιστή ειμαστε εδώ!! Ότι χρειαστεις να μας το λες!! Αυτό ισχύει για όλες!! :* Και οταν με το καλό απο Γεναρη ανέβω ξανά πάνω θα έρθουμε να σας πάρουμε με τον μπέμπη να πάμε για ένα καφεδάκι!!! :)

Τασούλα μου εμένα έχει σπάνια βλένες... δεν ξερω τι ρόλο παίζουν... :/ Πάντως τώρα που ξεκίνησα τη διατροφή με διατροφολόγο έχουν αλλάξει τα κακάκια του κ από πρασινο κιτρινα που ηταν γίνανε μονίμως καφεκίτρινομουσταρδί!! Βέβαια η δυσκοιλιότητα χτυπάει κόκκινο... :/ Ο καημένος ζοριζεται πολύ.. κ πολλές φορές δεν κοιμάται κ μόλις τον κουκουλώνω με ζεστά και τον λούζω κ περνάει πολυυυυ βρα κ τα κάνει ηρεμεί το γλυκό μου!!!!

Πάντως τι ωραια που πήγατε τις μινι διακοπούλες!!! Απο οτι κατάλαβα το ειχατε αναγκη κ εσεις κ το μωρό που ηρέμησε επειδή ησουν κι εσύ πολύ καλά!!! :)

Μαγδα μου εμένα η Πατσούρου μου ειχε πει οτι εχουμε ταση για ραιβοκρανο αλλά απο την μερα που μου το ειπε τον κοιμιζα απο την αλλη κ πρεπει να έστρωσε.. σημερα εχουμε κ πρωτο ραντεβου με την παιδίατρο εδώ να δω τι θα μου πει κιολας... Καλέ πως μεγαλώσατε έτσι?!?!? Μπραβοοοο κορίτσι μου!!! :) Καλά τα πάτε!! χιχι!! Καταλαβαινεις τις αλλαγές?!?!?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλησπέρα κι απο εμάς! Μιμίκα ημέρα έλειψα κι εγινε χαμός στις ανάρτησες σας!!!

Οτι θυμάμαι:

Μάγδα μου εγω ανάφερα το σαι οκτάβα. Είχε η κορούλα μου σε ελάχιστο βαθμό. Μας διέγνωσε ο παιδίατρο κ μας παρέπεμψε σε Φυσιοθεραπεια. Πήγαμε σε ειδική φυσικοθεραπεύτρια για παιδάκια. Εσεις γιατι σε παιδοχειρουργό;;;;

Εφη μου μην ανησυχείς θα τα κακά οπως σου είπαν κι οι άλλες φίλες ειναι φυσιολογικά να ειναι αραιά αφού θηλασετε!

Τασουλα μου κι εμένα κάποιες φορες τα κακά του έχουν βλενες ή ειναι πράσινο κίτρινα. Για τις βλενες ο παιδίατρος είπε οτι ίσως ειναι κρύωμα κ ειναι οι μυξουλες που βγαίνουν ή κάποια μικρή λοίμωξη στο έντερο. Δεν εινα κατι αν δεν γίνεται συχνά..

Vanz μουυυυ ποσο δύσκολα τα περάσετε... Σε καταλαβαίνω.. Ο παιδίατρος μου που ειναι κ σύμβουλος θηλασμού λεει οτι με το θηλασμο ολα γιατρεύονται! Γιαυτο συνέχισε να θηλαζεις με μεικτή διατροφή κ σιγά σιγά θα επανέλθεις στον αποκλειστικό αν το επιθυμεις.! Νομίζω η Κατεινα είχε το ίδιο θεμα με τα κιλά κ ακολούθησε μεικτή κ μετα πιο πολυ θηλασμο! Μα βγάζεις κ με το θηλάστρο για να αυξηθεί η παραγωγή σου κι αν δεν το δίνεις στο μωρο φύλαγε το στην καταψυξη!

Κι εμάς ο παιδίατρος μας συστήνει ύπνο ανάσκελα κ το μωρο γυρίζει το κεφάλι του δεξιά ή αριστερά! Ακριβώς γιατι έρευνες τα τελευταία χρονια έδειξαν ουι στο πλάι μπορει να γυρίσει μπδουμυτα... Επίσης οταν τα κοιμηζετε μπρούμυτα πάνω σας οπως αναφέρατε να έχετε το νου σας μην κάνει εμετό...

Ένα απο τα κόλπα για να κοιμούνται το βραδυ είναι να μην τους αλλάζετε πάνα αν ειναι μονο κατουρημένες γιατι ζεσταίνονται μεσα σε αυτές κ ξανακομουνται! Κόλπο των παλιών κ πάλι!

Εμένα άρχισε να με κοιτάζει καθώς θηλάζει κ χαμογελαει! Τρέλα!!!!

Εγώ έχω την μικρή που από τις 9 που ξύπνησε θηλάζει και όταν την αφήνω γιατί δεν γίνεται άλλο πιπιλαει το χέρι της!! Την σταμάτησα τώρα γιατί πρέπει να είναι 3 ώρες νηστικη για τον υπέρηχο. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό..... Μάλλον με πολλές αγκαλιτσες!!! Ελπίζω να κοιμηθεί!!

Πρασινοκίτρινα ηταν και τα δικά μας τα κακά σήμερα. Έφαγε η μεγάλη μου καρύδια και έχει κάνει 6 φορές κακά με βλέννες και αυτή. Σημαίνει αλλεργία;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μας. Εστειλε σε παιδοχειρουργο γιατι δεν ηταν σιγουρος ειναι σε μικρο βαθμο

Πηγαμε μας ειπε οτι εχουμε να το γυρναμαι το κεφαλι να βαζουμε παιχνιδακια να το γυμναζει, δεν μαςειπε για φυσικοθεραπειες αλλαψαν δεν διορθωθει για εγχειρηση.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μας. Εστειλε σε παιδοχειρουργο γιατι δεν ηταν σιγουρος ειναι σε μικρο βαθμο

Πηγαμε μας ειπε οτι εχουμε να το γυρναμαι το κεφαλι να βαζουμε παιχνιδακια να το γυμναζει, δεν μαςειπε για φυσικοθεραπειες αλλαψαν δεν διορθωθει για εγχειρηση.

Δεν κατάλαβα τι έγραψες; Αν δεν διορθωθεί...;;;

Εγώ έχω την μικρή που από τις 9 που ξύπνησε θηλάζει και όταν την αφήνω γιατί δεν γίνεται άλλο πιπιλαει το χέρι της!! Την σταμάτησα τώρα γιατί πρέπει να είναι 3 ώρες νηστικη για τον υπέρηχο. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό..... Μάλλον με πολλές αγκαλιτσες!!! Ελπίζω να κοιμηθεί!!

Πρασινοκίτρινα ηταν και τα δικά μας τα κακά σήμερα. Έφαγε η μεγάλη μου καρύδια και έχει κάνει 6 φορές κακά με βλέννες και αυτή. Σημαίνει αλλεργία;;

Τασουλα μου πάρε τηλ τον παιδίατρο για να ρωτήσεις για τα καρύδια γιατι εαν ειναι αλλεργία ειναι επικίνδυνο!

Καλησπερα! Σημερα πηγαμε βολτουλα τελικα... καθισαμε στον ηλιο... ο μπεμπης μια χαρα...τον θηλασα κιολας... πολυ χαρηκα που βγηκαμε!

Τασουλα καλως ηρθατε! Τι σας ειπε ο γιατρος???

Γενικα στα ταξιδια αποσυντονιζοται λιγο απο το προγραμμα τα μωρακια, ισως γι αυτο δν ετρωγε συχνα.. εκτος αν εδραιωθηκε ο θηλασμος κ πλεον σταματησει ν ξυπναει τη νυχτα..τι ν σ πω, ο δικος μου ακομα ξυπναει τουλαχιστον τρεις φορες τη νυχτα αλλα ακομα δν εχει κλεισει ουτε μηνα..

Μαγδα μου να προσπαθεις καθε φορα που τον βαζεια για υπνο να τοποθετεις το κεφαλακι του εναλλαξ μια δεξια μια αριστερα. Ελπιζω ν φτιαξει σιγα σιγα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Βάσω μου πως ήταν που θήλασες έξω;;; Ντρεπόσουν καθόλου; Έχεις πάρει και μπλούζες θηλασμού;;

Αγάπη τι τρελό κόλπο αυτο με την πάνα;!! Χαχαχαχα!! Το έχεις δοκιμάσει; Εγώ τρέχω να την αλλάξω με το παραμικρό και εχει μάθει, σιγά μην κάτσει με τη βρεγμένη πάνα!!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βάσω μου πως ήταν που θήλασες έξω;;; Ντρεπόσουν καθόλου; Έχεις πάρει και μπλούζες θηλασμού;;

Αγάπη τι τρελό κόλπο αυτο με την πάνα;!! Χαχαχαχα!! Το έχεις δοκιμάσει; Εγώ τρέχω να την αλλάξω με το παραμικρό και εχει μάθει, σιγά μην κάτσει με τη βρεγμένη πάνα!!!!

Εφη μου δν ντρεπομουν γιατι ειχα θηλασει κ τον μεγαλο πολλες φορες δημοσια..αλλα ημουν διακριτικη... φορουσα μια κανονικη μπλουζα κ απο μεσα φανελακι . Σηηκωσα τη μπλουζα, κατεβασα το φανελακι κ ετοιμη.. δν φαινοταν τπτ.. αλλιως βολευει κ το πουκαμισο. Μπλουζα θηλασμου δν εχω γιατι δν μ αρεσαν αυτες που ειδα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εφη μου το εφάρμοσα στην κόρη μου η οποία ξυπνούσε πολλές φορες μεσα στη νύκτα κ της άλλαζα πάνα κάθε φορά. Μετα μου είπε η μαμα μου να μην την αλλάζω οταν εχει κανει μονο πιπί κ θα κοιμάται πολυ εύκολα! Ετςι το έκανα κ την έλαγχα αν δεν είχα κακά την άφηνα κ τη θηλασα κ κοιμόταν κατευθείαν! Αργότερα της έβαζα μονο πιπίλα κ ξανά κοιμόταν! Τωρα στον μπεμπη το εφάρμοσα κατευθείαν! Άσε που δεν εχω κ κουράγιο να του αλλάξω πάνα μας τα μαύρα μεσάνυκτα! Χαχαχα! Να τους βάζετε όμως κρεμουλα για τον ποπο! Μην φταιξω εγω μετα!

Εδώ είμαστε εμείς Βούλα μου, όπως μπορούμε να βοηθάμε η μια την άλλη.

Μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι και περνάει στο μωρό. Αρκεί που το βλέπεις και ειναι καλά, αυτο να σκέφτεσαι.

:P:p:p:p

Βουλιτσα μου να είναι το μωρακι καλά και αν χρειάζεται συμπλήρωμα να το κάνεις!! Πόσο ξένο πίνει σε κάθε γεύμα;; μην στεναχωριεσαι προσπαθησες και προσπαθείς ακόμα!! Δινε εσύ τα αντισώματα μέσα από το γαλατάκι σου και ας παίρνει βάρος από το ξένο!! 200 γρ σε 3 μέρες;; τρελό μου φαίνεται, μήπως δεν είχε γίνει σωστό ζύγισμα;;

tassoula μου πινει 60-70-80 ml συνηθως.. 2-3 φορες τη μερα ΜΕΤΑ απο θηλασμο... επιμενω σ αυτο...καμια φορα πινει 30 αλλα αν εχω πολυ γαλα εγω πριν... σημερα πηγαμε παλι παιδιατρο.ηη αληθεια ειναι οτι ναι, η ζυγιση εγινε σε διαφορετικη ζυγαρια τη προηγουμενη βδομαδα και ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ (ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μας μαθαν στη σχολη :tongue: ) λεει η γενικη εικονα παιζει ρολο... σωστο καπως... λοιπον, σημερα ειχαμε αυξηση 50γρ σε 3 μερες , οκ... στνεχιζουμε δυνατα με μικτη διατροφη...ολα καλα λεει... παντως λεει η γιατρος αν παιρνει 200 ml ξενο αλλα τοσα παιρνει απο μενα.. λετε βρε κοριτσια να βγαζω τοσο γαλα ? πολυ μ φαινεται εμενα...

Καλημέρα καλές μου μανουλίτσες!! Βασικά τι ξαλημερα καλησπέρα!! τι να κανω μωρέ έχω χάσει μέρες νύχτες ώρες!! χαχα!! δε καταλαβαινω ποτε περνάει η ώρα!!!

Βουλίτσα μου είμαστε εδώ καλή μου αν και μακριά κ μέσω ενώς ψυχρού υπολογιστή ειμαστε εδώ!! Ότι χρειαστεις να μας το λες!! Αυτό ισχύει για όλες!! :* Και οταν με το καλό απο Γεναρη ανέβω ξανά πάνω θα έρθουμε να σας πάρουμε με τον μπέμπη να πάμε για ένα καφεδάκι!!! :)

<3 <3 <3

να μας δω για καφεδακι κ τι στον κοσμο !!!

Vanz μουυυυ ποσο δύσκολα τα περάσετε... Σε καταλαβαίνω.. Ο παιδίατρος μου που ειναι κ σύμβουλος θηλασμού λεει οτι με το θηλασμο ολα γιατρεύονται! Γιαυτο συνέχισε να θηλαζεις με μεικτή διατροφή κ σιγά σιγά θα επανέλθεις στον αποκλειστικό αν το επιθυμεις.! Νομίζω η Κατεινα είχε το ίδιο θεμα με τα κιλά κ ακολούθησε μεικτή κ μετα πιο πολυ θηλασμο! Μα βγάζεις κ με το θηλάστρο για να αυξηθεί η παραγωγή σου κι αν δεν το δίνεις στο μωρο φύλαγε το στην καταψυξη!

Αγαπη μου, δυσκολο να γυρισω σ αποκλειστικο, λεω τωρα... περναμε κ αλμα κ χορταινει με θηλ+ξενο... βλεπουμε... εχω πολλες αποστολες να φερω εις περας κ δεν θελω να τη ταλαιπωρω

καταρχην θα κανει εμβολιο την αλλη βδομαδα

μετα θελω σιγα σιγα να αρχισουμε να αυξανουμε τους χρονους στη κουνια της.. με παιχνιδι κ παρεα... δε γινεται αλλιως . απο τοτε που γεννησα ειναι πανω μου το γλυκουλι!!!

κ σιγα σιγα βλεπουμε, δεν θελω να πειναει. θα την παρακολουθησουμε κ οτι πει η γιατρος...

τι γλυκο συναισθημα αυτο το χαμογελο που λες! εμενα ανοιγει τα ματακια της στο κρεβατι κ μου χαμογελαει μολις βεβαιωθει οτι ειμαι εκει κ βρισκω το νοημα του κοσμου ολου !

Εφη μου δν ντρεπομουν γιατι ειχα θηλασει κ τον μεγαλο πολλες φορες δημοσια..αλλα ημουν διακριτικη... φορουσα μια κανονικη μπλουζα κ απο μεσα φανελακι . Σηηκωσα τη μπλουζα, κατεβασα το φανελακι κ ετοιμη.. δν φαινοταν τπτ.. αλλιως βολευει κ το πουκαμισο. Μπλουζα θηλασμου δν εχω γιατι δν μ αρεσαν αυτες που ειδα

Μπραβο anath πολυ σε χαιρομαι ! οτι πιο ομορφο !

Λοιπον εμενα η ψυχολογια μου απο χτες ειναι καλυτερη... μια τα τρεχαματα της μπεμπας, μια κ ενας τρικουβερτος τσακωμος με τον αντρα μου ηρθα κ στανιαρα.. του εκρουσα το καμπανακι γτ ενιωσα πως με παραμελει...αφου φωναξα, ειπα, ειπα, ειπα, μετα κατσαμε με τα καφεδακια μας κ ξηγηθηκαμε κ ολα τοσο ωραια. ξεδωσα κ ηρεμησα ! σημερα πηγα με τη μπεμπα για καφε μ ενα φιλο, μετα παιδιατρο κι απο κει ολα καλα...

οποτε απο αυριο θα επανελθω στο φορουμ δριμυτερη !!!!!

Αγάπη λες γιαυτό να μην ξυπνάει να θηλασει το βράδυ;; και εγώ της αφήνω την πάνα αν δεν έχει κακά!!

Κορίτσια εγώ εκνευριστηκα τόσο πολύ στο νοσοκομείο που πήγα για τον υπέρηχο. Καταρχήν η μικρή είναι καλά με ήπιας μορφής ΓΟΠ που έχουνε πολλά μωρακια!!

Πήγα εκεί και με βαλανε σε ένα δωμάτιο να θηλασω. Μπαίνει μέσα φαντάζομαι ο γιατρός και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις κάθε πόση ώρα τρώει το μωρό. Του απαντησα όποτε θέλει, μπορεί 5 ώρες, μπορεί 3, μπορεί κάθε 1. Κόλλησε λοιπόν στην 1 ώρα και οτι δεν γίνεται και το παιδί δεν χορτενει..... Με ρωταγε πόσο πίνει το μωρό.....????? Του λέω που να ξέρω;;; πόσο γάλα έχω.......???? Που να ξέρω;;; έλεος μετά μου έλεγε δεν μπορεί να μην ξέρω πόσο γάλα πίνει το μωρό και πόσο βγάζω εγώ απο το στήθος και που ξέρω οτι το μωρό χορτενει....??? Αφού έφαγε το μωρό του λέω οκ πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο. Μου λέει βάλτο και στο άλλο στήθος..... Του είπα δεν γίνεται γιατί θηλάζω μόνο από το ένα...... Τρελάθηκε!!!!! Πήγαμε στον υπέρηχο μου λέει το μωρό δεν πιάνει καλά το στήθος έχει πολύ αέρα στην κοιλιτσα του. Νομίζει μου λέει οτι χορτενει αλλά πίνει αέρα και γιαυτό πειναει συχνά. Το παιδί δεν χορτενει να του δίνεις γάλα!!! Μα το παιδί αναπτύσσεται του λέω. Το παιδί είναι 2 μηνών δεν γίνεται να πίνει μόνο απο το ένα στήθος!!! Μα το παιδί πέρνει βάρος..... Θα έπαιρνε περισσότερο αν έπινε ξένο, ε πόσο θα θηλαζες για 6 μήνες;;; ε σιγά κοψτο από τώρα!!!! Κορίτσια σας λέω τρελάθηκα με αυτά που μου έλεγε!! Μακάρι να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί το μωρακι μου γιατί οι άνθρωποι είναι ασχετοι τουλάχιστον με τον θηλασμό!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...