Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια , τι κανετε? Χάθηκα και στενοχωριεμαι κ γι αυτο γιατι κατα τ αλλα εμεις ειχαμε τρεχαματα...

Είναι φύσει αδύνατο να διαβασω ολα οσα γραψατε οποτε δεν ξερω σε τι φαση ειναι ολες οι κοπελες, ελπιζω ολα καλα..

Θελω να σας πω την ιστορια...

Η μπεμπα στις 50 περιπου μερες πια και ειμασταν ακομα 3550, δηλαδη απο 3480 που γεννηθηκαμε, 3080 βγηκαμε απο τη κλινικη , μετα πηραμε βαρος αλλα στα 3500 κολλησαμε τις τελευταιες μερες.

Η παιδιατρος μου που ειναι υπερ του θηλασμου ανησυχησε πλέον και μου συστησε καταρχην εξετασεις ουρων για ουρολοιμωξη και φουλ συμπληρωμα - ξενο γαλα... το παιδακι χλωμο - ειχε 2-3 μερες - κ με κυκλους στα ματια... τα ειχα δει ολα... ετρεχα μεσα στην βροχη να δωσω τα ουρα της που καλυτερα μη σας πω πως τα συνελεξα μονη μου κ με τι τροπο...

Η εξετ. ουρων καλη... το παιδι χλωμο αλλα οκ, κατα τ αλλα πολυ ευδιαθετο, με πολλη ορεξη κ για στηθος κ για συμπληρωμα, να παιξουμε, να κοιμηθουμε - που εμεις κανουμε πολυ καλο υπνο, καθολου γκρινια...

Εγω σ αναμμενα καρβουνα , ζηταω εξετασεις αιματος ... μου λενε μεγαλη ταλαιπωρια για τοσο μικρο παιδακι... αλλα αφου θες ας γινουν ... τι τωρα , τι μετα... την ετρεχα πρωι πρωι να δωσει αιμα, πλανταξε η ψυχη μου... τελοσπαντων .. ΟΛΑ καλα και σ αυτα τα αποτελεσματα...

Το θεμα ειναι οτι παιδιατρος κ μπαμπας κατεληξαν στην ευκολη λυση οτι δεν την παχαινε το γαλα μου... δεν ξερω αν ειναι αληθεια ... πιθανοτητες υπαρχουν να κολλησε ιωση απο τον μπαμπα της τις τελευταιες 10 μερες που δεν εβαλε βαρος ή και να εμφανισε αλλεργια στη μαγια που πηρα πάλι αυτες τις 10 μερες... ενα απο τα τρια...

3 μερες με θηλασμο κ ξενο απο Παρασκευη μεχρι προχτες Δευτερα το παιδακι εβαλα 200 γραμμαρια ! Φυσικα κ χαρηκα κ συνεχιζουμε τη προσπάθεια αν και δυστυχως το γαλατακι μου μειωνεται ... πανω που ειχα εδραιωση κι ετρεχε το γαλατακι μου, ετυχε αυτο κ τωρα δεν νομιζω να υπαρχει γυρισμος... πρωτα θηλαζω κ μετα μπιμπερο κ πινει το πουλακι μου αλλα κ παλι βλεπω μειωση... κριμα..

Αυτα

Περασα μεγαλη στενοχωρια κοριτσια, συγνωμη που δεν μπορεσα να παρακολουθησω τα νεα σας... θα προσπαθησω να τα διαβασω ολα... (πλεον η μπουμπουκα μου συνηθιζει κι εκτος αγκαλιας κ ξεκλεβω 10λεπτακια για διαφορες δουλειες) ...

Καλησπερα κοριτσια!

vanz πολυ στενοχωρηθηκα για τη μικρη σου που περασε ταλαιπωρια.. να σε ρωτησω κατι, θηλαζε τη νυχτα κανονικα? Ανα 2-3 ωρες? Οτι κ να ηταν μην στενοχωριεσαι για το συμπληρωμα..σημασια εχει οτι τωρα παιρνει κανονικα βαρος...κι εγω θ ανησυχουσα που ειχε μεινει τοσες μερες στασιμη.. ελπιζω ν μην αποθηλασεις κ να καταφερετε ν μειωσετε το ξενο αργοτερα..

Εφη τα κακα του παντα ειναι νερουλα, σαν πορτοκαλαδα... ετσι ειναι στα παιδακια που θηλαζουν αποκλειστικα.. σου φανηκαν διαφορετικα απ οτι συνηθως? Πιο αραια? Μηπως εφαγες κατι εσυ?

Κατερινα αν τον εχεις μπρουμυτα πανω σου ν εχεις λιγο το νου σου μην γυρισει το κεφαλακι του προς τα κατω.. στο κρεβατι του μονο ανασκελα με το κεφαλακι στο πλαι.. αν τον βαλεις πλαγια υπαρχει κινδυνος ν γυρισει μπρουμυτα

Τατιανα μου υπομονη.. κι εμενα ο μεγσλος μου φν κοιμοταν... ποτε δςν καταλαβα γιατι.. μονο στο ριλαξ καθοταν κ τον επαιρνε ο υπνος με τη δονηση

Τι καλα που αρχισαν ν επικοινωνουν τα μωρακια σας... ο δικος μου εχει αρχισει ν μενει λιγο ξυπνιος, κοιταει γυρω γυρω κ τρελαινεται για τα φωτακια στο δεντρο!

Καλο μηνα δεν σας ειπα!!!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εφακι τα κακά τους στα μωρά που θηλάζουν έτσι πρέπει να έίναι... μην αγχώνεσαι!!!

Βουλίτσα μου καλή μου.. ξέρω τρελάθηκες αλλά μην αγχώνεσαι κ τρελένεσαι.. πρέπει να εισαι ηρεμη για την μπουμπού!!!και τι πειράζει να δώσεις ξένο?? από το να μην ειναι καλά το μωρό σου κι εσύ τότε ότι ειναι να δώσεις θα δώσεις κουκλίτσα!! Μη στενοχωριέσαι... στενοχωριόμαστε κι εμείς... :( Θα ανέβει κ άλλα γραμμάρια κ ο τροπος (ξενο ή μητρικό) δεν εχει καμια απολύτως σχέση!! Κι εμείς που μεγαλώσαμε με ξένο τι πάθαμε?? Ξέρω στενοχωριεσαι επειδή μπορούσες να δώσεις αλλά δεν έκατσε καλά... ε δεν πειράζει... η Υγεία πάνω από όλα γλυκιά μου!!!!!! :) Και πάντα να χαμογελάς και να λες πως όλα για κάποιο λόηο γίνονται!!! ;) Θελει η μπουμπου να ξεκουράσει τη μαμά της να μην κάθεται με τις ωρες να θηλαζει!! χιχι! σε πειράζω... χαμογελα λίγη τρέλα θέλει η ζωήηηηη!!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Βούλα μου ταλαιπωρηθήκατε και εσυ και το μωράκι αλλα τώρα που ειναι ολα καλά να ηρεμήσετε και να βρείτε τους ρυθμούς σας... Ακομα κ με το ξένο γαλατάκι! Πάνω απο ολα να ειναι καλά το μωρό! Αν και πιστεύω καμια φορά το ένστικτο της μάνας μπορεί να αποδειχθεί σωστό και όντως να ήταν κατι απο αυτά που είπες αλλα και παλι οταν βρίσκεσαι σε τέτοια θέση τι να κανεις;!...

Βάσω και Τατιάνα έτσι ειναι και εμάς τα κακάκια απλα καποιες φορές τα βλεπω περισσότερο νερουλά... Μάλλον θα ειναι και απο αυτά που τρώω καθε φορά.

Βάσω μου αυτο που είπες για το πλάι μηπως και γυρίσει μπρούμυτα δεν το είχα σκεφτεί ποτε... Εγώ πάντα πλάι τη βάζω, μας το ειπε και η παιδίατρος, βέβαια η μικρή μετα απο λίγο γυρνάει ανάσκελα...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Να ξερατε ποση δυναμη μου δινετε.. !Αληθεια σας αγαπω πολυ πολυ κι ας μην εχουμε συναντηθει ποτε ! τωρα την εχω αγκαλιτσα κ θηλαζουμε οποτε γραφω με το αριστερο...

anath μου , ναι , κανονικα κ το βραδυ γτ κοιμομαστε μαζι κι οποτε θελει νιαουριζει κ παιρνει μεμε πανευκολα . συνηθως 3 φορες μες τη νυχτα εχουμε μεμε κι αλλαγη πανας..

tatkonouli μου ειπες μεγαλη κουβεντα για μας που μεγαλωσαμε με ξενο.εμενα η μαμα μου 20 μερες με θηλασε μετα πηγε στη δουλεια κ εβγαζε με θηλαστρο αλλα συντομα τελος.. το χει ομωε καημο κ μ ενθαρρυνε παρα πολυ κ με στηριζει παρα πολυ με τον θηλασμο...

Πραγματικα ομως οπως λεει κ η effie οτι κι αν προκαλεσε τη στασιμοτηητα βαρους αυτο το δεκαημερο , δεν μπορω να το παιξω κορωνα-γραμματα... βεβαια τη βλεπω ρε κοριτσια να πιανει το μπιμπερο οπως το στηθος κ να προσπαθει κ μ πιανουν κλαματα.. το πηρα βαρια αλλα θα συνηθισω...

Εδώ είμαστε εμείς Βούλα μου, όπως μπορούμε να βοηθάμε η μια την άλλη.

Μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι και περνάει στο μωρό. Αρκεί που το βλέπεις και ειναι καλά, αυτο να σκέφτεσαι.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Δεν πρόλαβα να σας διαβασω... Τατιάνα μου την ακατέργαστη εμεις την παίρνουμε απο το σουπερμάρκετ. Εκεί δεν ξερω αν έχετε ρωτά καλύτερα την Μάγδας απο πιυ την πήρε.κσληνυκτα

Βουλιτσα μου να είναι το μωρακι καλά και αν χρειάζεται συμπλήρωμα να το κάνεις!! Πόσο ξένο πίνει σε κάθε γεύμα;; μην στεναχωριεσαι προσπαθησες και προσπαθείς ακόμα!! Δινε εσύ τα αντισώματα μέσα από το γαλατάκι σου και ας παίρνει βάρος από το ξένο!! 200 γρ σε 3 μέρες;; τρελό μου φαίνεται, μήπως δεν είχε γίνει σωστό ζύγισμα;;

Και εγώ αγκαλιά μου μπρούμυτα την κοιμιζω και στο κρεββάτι της πάντα ανάσκελα και γυρνάει όπου θέλει αυτή!!!

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα στις μίνι διακοπές μας!! Χαλαρωσαμε κσι ηρεμησαμε!!! Είχα και βοήθεια από την κουμπάρα μου και ξεκουράστηκα και εγώ!! Το μωρό ξυπναγε ανα 3 με 4 ώρες την ημέρα έτρωγε και κοιμόταν!! Το βράδυ μόνο μια φορά θήλαζε μεταξύ 4 με 5. Δεν το πίστευα οτι ηταν τόσο ήρεμο, το κλάμα του δεν το ακουγαμε, λες και δεν είχαμε νεογέννητο!!! Βέβαια η δικιά μου ανασφάλεια για τον θηλασμό υπήρχε και υπάρχει ακόμα!!! Φοβάμαι οτι με τα γεύματα που κάνει το μωρό μειώνεται η παραγωγή μου αφου με τα βίας φτάνουμε τα 7-8 γεύματα την ημέρα!! Δεν πρήζεται το στήθος μου παρόλο που περνάνε 6 ώρες από τον επόμενο θηλασμό, νομίζω οτι μειώνεται το γάλα μου!!! Βρε κορίτσια είναι φυσιολογικό σε τόσο μικρό μωρό να μην ξυπνάει το βράδυ για γάλα;; ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικοί οι βραδυνοι θηλασμοι για την γαλουχία!!

Με την αποχή σπο γαλακτοκομικα μου φαίνεται τόσο δύσκολο εμένα!!! Νιώθω οτι όλα είναι φτιαγμένα από γάλα ή βούτυρο και δεν μπορώ να φάω τίποτα!!!

Για να δούμε αύριο πως θα πάει αν θσ αναπληρώσει τους θηλασμους αυτών των ημερών!!! Εσάς πόσα γεύματα κάνουν την ημέρα;; υπάρχει μωρακι που ξυπνάει μόνο μια φορά την νύχτα;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Και εμας νερουλα είναι τα κακά μας και δεν καταλαβαίνω πότε και αν έχει διάρροια!!

Αύριο έχουμε τον υπέρηχο στο μωρό!! Άντε να δούμε!! Εσάς τα κακά έχουν καθόλου βλεννες;; εμάς κάποιες φορές έχουμε πολύ λίγες μήπως είναι φυσιολογικό ή δεν πρέπει να έχουν καθόλου;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασσούλα μου μπράβο που περάσατε καλά και αναζωογονηθηκατε λίγο! Πήρατε και καθαρό αέρα και οξυγόνο! Μάλλον το ειχε ανάγκη και το μωρό γι αυτο ήταν τόσο καλό και δεν σας κουρασε.

Εμείς κάνουμε 8 με 9 γεύματα τη μερα και το βράδυ ξυπνάει τρεις φορές, εχει τύχει και δυο... Νομίζω και οι σύμβουλοι θηλασμού λένε 8 με 12 γεύματα αλλα και παλι πιστεύω καθε μωράκι προσαρμόζει διαφορετικά το προγραμμα του. Και νομίζω ότι τα δικά μας πλέον έχουν διαμορφώσει τις ανάγκες τους, όπως επίσης εχει διαμορφωθεί και κατάλληλα πλέον η παραγωγή μας.

Το στήθος δεν ειναι απαραίτητο να πρηζεται, εμένα ειναι πάντα μαλακό και πολυ σπάνια θα πρηστεί και συνήθως μονο το δεξί... Αυτο δε σημαίνει ότι δεν έχουμε γαλα.

Εμείς βλενες μονο μια φορά και ήταν απο κατι που είχα φάει...

Εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχετε και θα περιμένουμε νέα...

Καλημέρα!!!! :-) :-) :-)

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα,

Εφη τα κακα πρεπει να ειναι νερουλα κιτρινομουσταρδη με σπορακια......εμεις κανουμε 1 φορα καθε Τεταρτη, αλλλα παρα πολλα.

Βουλα μην στεναχωριεσαι περνει αντισωματα απο εσενα και αυτο αρκει. Για αλλεργια δεν νομιζω γιατι θα ειχες συμπτωματα, εμεις ειχαμε κοκκινιλες και αιμα με βλενα στα κακακια, σκεφτηκα μγπως με την μαγια εκανες υπερπαραγωγη και δεν πηρε το λιπος αλλα επινε νερακι.

Εμεις το βραδυ ξυπναμε 1230-2,30-4,30-6,30 και παει λεγοντας.....

Καναμε εμβολιο το βραδυ ηταν ανησυχος αλλα δεν εκανε πυρετο.

Φτασαμε τα 6 κιλα και 59 ποντους

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!! Δεν θέλω να την ξυπναω για να τρώει!! Αφήστε που δεν ξυπνάει!! Χθες όταν γυρισαμε θήλαζε απο τις 8.30 μέχρι τις 11 και είπα οτι ήρθε σπίτι της και αναπληρώνει!!!! Αλλά μετά ξύπνησε πάλι στις 5!! Έφη μου κάθε 2-3 ώρες ξέρω και εγώ!!! Το βράδυ πάντα ξυπνούσε 1 άντε 2 φορές!!

Κάναμε σ@ξ με τον αντρουλι μου. Δεν μπορώ να πω οτι το ευχαριστήθηκα αλλά τουλάχιστον δεν ποναγα πολύ!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μάγδα μου η ανάπτυξη σας είναι πολύ καλή, μπράβο σας!! Φαγανο και το δικό σου το μωρό!!

Όσο για το αίμα ειμουνα σίγουρη οτι ήταν περίοδος αλλά ηταν για μια μέρα και σταμάτησε πάλι....:confused::confused::confused:

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Tασσουλα μπορει να ειναι απο συσπασεις της μητρας λογω θηλασμου, γιατι δεν παιρνεις αμα ξαναδεις τηλ τον γυναικολο σου;

Ναι τρωει πολυ, εγω δεν ειμαι υπερ να ξυπναμαι το μωρο το βραδυ αφου εχει μονο του μπει σε προγραμμα ειναι τελεια, εγω τον αλλο μηνα μετα τις γιορτες θα προσπαθησω να αραιωσω του βραδυνους θηλασμους, μακαρι να το πετυχω, τωρα δεν το κανω γιατι εχει εντονους κολικους και εκει ανακουφιζεται.

Ο παιδιατρος ειπε οτι μπορει να εχουμε ραιβοκρανο, ποια κοπελα ειπε οτι ξερει;;;; σημερα εχω ραντεβου με παιδοχειρουργο για να τον δει. Εχω αγχωθει λιγακι μην στραβωσει το κεφαλακι του.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...