Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αν εχει πολλες μυξουλες να το ρουφας και πολυ φυσιολογικο ορο πρωι μεσημερι βραδυ.

Εμεις θα παμε για το πρωτο εμβολιο. Εγω τον μικρο το ντυνω καλα εαν εχει αερα βαζω το ναυλον και βολτα, ηρεμει πολυ.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου θα περιμένω να παμε στον αλλο παιδίατρο να δουμε κι αυτός τι θα μας πει.

Τατιάνα μου ακριβώς έτσι όπως το είπες, στα κουτουρού μας ειπε πάρτε αυτο το γαλα...

Βάσω μου δεν εχει αναγωγές κι αυτό ειναι που με προβληματίζει... Ειναι όντως παλλινδρομηση ή μηπως ειναι μυξούλες πχ;;

Αγάπη να το πας βόλτα το μωρό! Αν ντύνονται καλά πιστεύω ειναι καλό να βγαίνουν... Κι εγώ σήμερα θα πω του άντρα μου να ανεβάσει το καρότσι πάνω να την πηγαίνω καθε πρωί μέχρι το πάρκο να παίρνει λίγο οξυγόνο.

Βάσω μου μην φοβάσαι τον περίπατο με το καρότσι. Μπορεί να ειναι και καλύτερα απο το να πάτε σε μια καφετέρια... Μένεις Αθήνα; Γιατί ακομα δεν έχουμε κρύα εδώ ειναι καλά για βόλτες! Τους κλειστούς χώρους να τους προσέχετε τώρα με τις ιώσεις.

Μαγδα μου δεν θέλω να φτάσω σε κατι τέτοιο, σε αποθηλασμό, και με το να δίνω το βραδινό γεύμα με το γαλα που μου ειπε αυτη σίγουρα κατι τέτοιο θα γινόταν. Θα περιμένω λίγο εξάλλου σε καμια βδομάδα έχουμε το πρώτο εμβόλιο εκει θα τα πούμε αναλυτικά με τον άλλον παιδίατρο.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βάσω μου μπράβο κοπέλα μου!! Να προσπαθείσετε να βγειτε γιατί όχι??

Αγάπη μου αυριο θα πάω να παρω μαστίχα (να φανταστω την ακατέργαστη ετσι??) και θα ξεκινήσω γιατί βλέπω ταλαιπωρείτε ο μικρός λίγο με τα αέρια...

Εφη μου τραγική επιοικως!!

Μάγδα μου πολύ καλά την πήρες μπράβο!! η δική μου έχει γύρω στα 60-70αν θυμάμαι κ έχει κ μηχανισμό με δόνηση... δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτε!! χαχα

Κορίτσια σήμερα ο μικρός δεν κοιμόταν με τίποτα!! από τις 1 το μεσημέρι κοιμήθηκε στις 6 παρ κ ξύπνησε στις 7:30! έκανε κ εμετούλη σαν κοτατζ !! να ανησυχήσω??:/ κακάκια όλη μερα τώρα εκανε...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα μου σίγουρα θα ανακουφιστεί κ θα χαλαρώσει με το μαστιχολαδο. Ειδικά να θυμαστε να το βάζετε μετα το μπανάκι!

Ο εμετουλης ηταν σαν ξυνισμενο τυρί; Μου το εκανε κι εμένα μια φορά κ τα κορίτσια μου είπαν οτι ειναι επειδη βγήκε μεσα απο το στομαχάκι του!

Πράγματι χάσαμε τις περισσότερες απο την παρέα μας! Τι να γίνονται άραγε; Δυσκολεύονται πολυ μάλλον...κρίμα που δεν επικοινωνούν μαζι μας να τις εμψυχωσουμε!;

Σας εύχομαι ένα ήσυχο ήρεμο κ γλυκό βράδυ και καλο ξημέρωμα! Επίσης σας εύχομαι καλο μηνα κ αξέχαστες γιορτές να έχουμε με τα ζουΖουνια μας!

Σας εύχομαι ένα ήσυχο ήρεμο κ γλυκό βράδυ και καλο ξημέρωμα! Επίσης σας εύχομαι καλο μηνα κ αξέχαστες γιορτές να έχουμε με τα ζουΖουνια μας!

Αχ! Μακάρι για όλες μας να ειναι έτσι πάντα τα βραδιά μας!

Και καλό μήνα! Πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια μας!!! ❤❤

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Δηλαδή που βγηκε από το στομαχάκι του πρέπει να ανησυχήσω?? :/ Αγχώθηκα γιατί κ σήμερα δεν ήτανε καλά ο μικρός... Πολύ ελάχιστα κοιμήθηκε.. :/ Πραγματικά μακάρι να μπαινανε να μας δίνανε σημάδια ότι όλα πάνε καλά!! :) Μακάρι να έχουμε ένα τέτοιο βραδυ κ να έχουμε έναν υπέροχο μήνα κ καλές γιορτές!!!!! Πρώτες γιορτές με τα μικράκια μαςςςα!!!! :)

Δηλαδή που βγηκε από το στομαχάκι του πρέπει να ανησυχήσω?? :/ Αγχώθηκα γιατί κ σήμερα δεν ήτανε καλά ο μικρός... Πολύ ελάχιστα κοιμήθηκε.. :/ Πραγματικά μακάρι να μπαινανε να μας δίνανε σημάδια ότι όλα πάνε καλά!! :) Μακάρι να έχουμε ένα τέτοιο βραδυ κ να έχουμε έναν υπέροχο μήνα κ καλές γιορτές!!!!! Πρώτες γιορτές με τα μικράκια μαςςςα!!!! :)

Πεταγομαι παλι εγω η πιο 'εμπειρη' χαχαχχα...να μην ανησυχεις οθτε για τον εμετουλη,εμεις καναμε πολλους τετοιους κατα καιρους κ δεν ειναι τπτ...οσο για τον υπνο...αχ τ τραβηξα για πολυ μεγαλο διαστημα αυτα!!! Εκει που κοιμοταν συνεχεια τις πρωτες 40 μερες(να φανταστεις πηγαμε ν παρουμε ευχες,την κουνουσε ο παπας και δεν ξυπνησε καν) αρχισε ν κοιμαται ελαχιστα,κατι εικοσαλεπτα κατι μισαωρο η κ καθολου...να ποθ τωρα εστρωσε ομως...η παιδιατρος ειχε πει οτι ειναι απτ πονακια της..η δικια μ δς γκρινιαξε ποτε απο κολικους αλλα προφανως τους περνουσε ηπια αλλα δεν την αφηναν μ κοιμαται...κ με υπομονη λ πολλες αγκαλιτσες,περασε κ αυτο τ σταδιο κ εστρωσε...εμεις κοιμηθηκαμε κ πολλες φορες αγκαλιτσα κ φαινοταν πως την χαλαρωνε γτ τοτε μονο κοιμοταν πολλες ωρες χωρις καμια ανησυχια...ξεπεεαστηκε κ αυτο..τ μωρακια μας χρςιαζονται κ δεν κακομαθαινουν..εγω ακομη αναζητω την αγκαλια της μανουλας μ,ποσο μαλλον αυτα...μολις περασει τ 3μηνο θα δειτε ενα αλλο μωρακι κ κει θα μπει σε σειρα...προσπαθησε ν εισαι κοντα στ μωρακι σ με ολες σ τις δυναμεις κ σιγα σιγα θ βρει τ ρυθμο του...

71i9p3.png

Μπαίνω λίγο σφήνα κορίτσια. Εμείς είμαστε μια χαρά. Θα σας τα πω αύριο αναλυτικά που θα γυρίσω.

Έφη μου ούτε να ακούσεις τι σου λέει η παιδίατρος. Φαίνεται ότι είναι άσχετη με τον θηλασμό. Ακόμα και γοπ να έχει το μωρό υπάρχει σιροπακι που του δίνεις για το στομαχακι του. Εμείς αυτό θα πάρουμε αν έχουμε τελικά. Μου είπε ο γιατρός αν δεν θηλαζα θα μου έδινε γάλα αντιαναγωγικο αλλά αφού θηλάζω να κάνω υπέροχο και μετά σιροπακι. Μην δώσεις ξένο, να ξέρεις το πρόβλημα δεν το διορθώνει αλλά το καλύπτει. Eγω έδινα στην μεγάλη μου που είχε θέμα και αυτή.

Τατιάνα ψαξτο λίγο αγάπη μου μήπως κάτι τον ενοχλεί. Γιατί δεν ηρεμεί το μωρό σου;; Κλαίει ή απλά κάθεται ξύπνιο;

Εγώ κορίτσια μάλλον αδιαθετησα γιατί πονάω και έχω πιο πολύ αίμα. Βέβαια δεν έχω ροή. Ελάχιστο στο σκούπισμα ροζ αλλά κάθε φορά. Δεν ξέρω νιώθω λες και είναι να αδιαθετησω αλλά δεν έρχεται κανονικά λόγω θηλασμού......

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα καλές μου!! :) Πως κοιμηθήκατε??

Εμείς επιτέλους πενα βράδυ που κοιμήθηκα σχεδόν 5.5 ώρες!!! τι χαρούμενη κ ξεκούραστη που είμαι!!! 😆😆😆 μου κοιμηθηκε 3.5 ωρες σερί 1 ωρα απο το συνηθισμένο κ αρχισαν φανταστειτε να τρεχουν τα στήθη!!!! αντληση ξανα!!!!

Δεν ξρρω τι να σου πω Τασούλα μου.. δεν κοιμάται ή όταν κοιμάται κ τον αφήνω στο κρεβάτι ξυπνάει!! Ή θέλει να κάνουμε βόλτες στο σπίτι αγκαλιά!! Διαφορετικά ή γκρινιάζει ή χτυπιέται!! Ευτυχώς δεν κλαίμε!!! Πως περνατε εσεις??? Αντε πες μας νεαααα! ;) Ωχ λες να σου ηρθε?? και τόσο νωρίς?? Κάπου διάβασα στην Πατσούρου για περίοδο θα σου ξανα στειλω να σου πω!!

Λιτδάκι μου από το στόμα σου κ στου Θεου το αυτί!!! Άντε να δουμε!! δεν λέω έχω ήσυχο μωρό αλλά έχουμε θέμα με τον ύπνο!!δεν κοιμόμαστε αλλά θελουμε πολύ αγκαλιά κ βόλτες!!! κ κουραζομαι με τη μεση μου!!!

Διαφημίσεις

Εμείς επιτέλους πενα βράδυ που κοιμήθηκα σχεδόν 5.5 ώρες!!! τι χαρούμενη κ ξεκούραστη που είμαι!!! 😆😆😆 μου κοιμηθηκε 3.5 ωρες σερί 1 ωρα απο το συνηθισμένο κ αρχισαν φανταστειτε να τρεχουν τα στήθη!!!! αντληση ξανα!!!!

Δεν ξρρω τι να σου πω Τασούλα μου.. δεν κοιμάται ή όταν κοιμάται κ τον αφήνω στο κρεβάτι ξυπνάει!! Ή θέλει να κάνουμε βόλτες στο σπίτι αγκαλιά!! Διαφορετικά ή γκρινιάζει ή χτυπιέται!! Ευτυχώς δεν κλαίμε!!! Πως περνατε εσεις??? Αντε πες μας νεαααα! ;) Ωχ λες να σου ηρθε?? και τόσο νωρίς?? Κάπου διάβασα στην Πατσούρου για περίοδο θα σου ξανα στειλω να σου πω!!

Λιτδάκι μου από το στόμα σου κ στου Θεου το αυτί!!! Άντε να δουμε!! δεν λέω έχω ήσυχο μωρό αλλά έχουμε θέμα με τον ύπνο!!δεν κοιμόμαστε αλλά θελουμε πολύ αγκαλιά κ βόλτες!!! κ κουραζομαι με τη μεση μου!!!

Καλημερα κορίτσια!

Τατιάνα α μου ακατέργαστη μαστίχα κ λοιωνεις μεσα στο ελαιόλαδο δυο μαστιχακια. Μήπως στο μπεμπη δεν αρέσει το νέο του κρεβατακι;; Μήπως θελει κατι σαν ριλαξ που να του θυμίζει την κοιλια της μανούλας; Μήπως του άρεσε πιο πολυ να κοιμάται στην καλαθα του; Δοκιμασαι διαφορα να δεις που υα μείνει γιατι αφού θελει να τον κρατάς σημαίνει ότι πονάει κ πιθανόν αν τον βάζεις να κοιμάται κάπου που να ειναι λίγο κυρτωμενος. Μην ανησυχείς γι τον εμετό αφού μια φορά εκανε.

Τασουλα μου περιμένουμε τα νεα σας!

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Πάντως κι εμείς έτσι περνάμε την ημέρα μας. Με ελάχιστο ύπνο και αγκαλιές... Άντε και κανα δεκάλεπτο στο ρηλαξ...

Τασσούλα στείλε μας πως περάσετε!

Εδώ και μια βδομάδα έχουμε αρχίσει να 'κουβεντιάζουμε' και τι να σας πω τρελαίνομαι!!!

Το πρωί στις 5 που έφυγε ο μπαμπάς της εγώ προσπαθούσα να τη βάλω να κοιμηθεί και αυτη ήθελε κουβέντα!

Θέλω να στολίσω αυτη την εβδομάδα! Εσείς το φτιάξατε το δέντρο σας; Πήραμε και παντοφλακια απο τα τζάμπο με τον άγιο Βασίλη και θελουμε και φορμάκι!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Σε καταλαβαινω γτ εχω δισκοπαθεια κ τρελενομουν απτον πονο κ σε μεση αλλα κ σε πλατη...δε θηλαζα βεβαια οποτε επαιρνα παυσιπονα...τωρα ομως κ μοθ κοιμαται κ την εμαθα ν καθεται στ ρηλαξ της κ ναναι ανεξαρτητη απο μενα...σε σημειο π νιωθω κ ασχημα οτι δεν παορνω καθολου αγκαλια ωρες ωρες...χαχαχχα...βασικα θεωρω οτι τ παιδι οπως το μαθεις γινεται...κ μετα τον 3 μηνα που μου ειπε η παιδιατρος οτι πλεον δεν πνιγεται ουτε απτον εμετο υης γτ εχει μαθει ν τ διαχειριζεται κ να κοψω το 20λεπτο που τξν κρατουσα μετα το γαλα,κοπηκε κ το νανουρισμα ζτ χερια σιγα σιγα...

71i9p3.png

Αγάπη, (εγώ η σπαστικιά που δε ξέρω!!!) από που την πέρνεις την ακατέργαστη?? :/ από μαγαζί με βότανα καφεδες κτλ?? :/ ασχετη ντιπ για ντιπ!! Καλέ κοιμάται μια χαρά τις πρωινές ωρες κ το βράδυ πάλι εχθές κοιμήθηκε πασάς!! ωρες ωρες του γυρνάνε τα μυαλά!! ε θα στρωσει που θα πάει!! Θα κάνω κ αυτό με το μαστιχόλαδο το βραδάκι... εντομεταξύ του έκανα μπανιο εχθες με ζεστό νερό αρκετά (με φωναζε ο αντρας μου αλλά ηταν οτι πρεπει..) και μόλις του έβαλα τις καλτσες άρχισε προυτς προυτς και πλιτς πλιτς!! τον ηρέμησε το ζεστό!!

Χαχα εφάκι δεν ειναι υπέροχο?? όταν μιλας κ σε κοιτάνε μέσα στα ματια ή ψάχνουν να σε βρούν ή γελάνε!!!! εχθές πχ τον έλεγα γλυκόλογα κ ξεκίνησε να γελαει το πουλάκι μου!!! Τα ξεχνάς όλα!!!! εμείς στολίσαμε ναι επειδή ήρθαμε που ήρθαμε κ ειχα μαζέματα έβγαλα κ το δέντρο!!

Λίτσα μου κ εγω δυσκοκήλες έχω...2.. ασε.. ωρες ωρες δεν την παλεύω καστανο!! Πως περιμένω να περάσει το 3μηνο που λένε δε φαντάζεσαι!!!! Να μπουμε λίγο σε σειρά!! τωρα δγλαδή είστε μια χαρά?! εγώ το ρεψιματάκι ειδικά το βράδυ το κόβω σιγά σιγα!! βέβαια τον έχω πάντα στο πλαάι να κοιμάται!! Την ημέρα συνήθως ρεύεται 2-3 φορές κ μετά μόλις τον βάζω στο στήθος να ηρεμήσει, κάθεται 5' κ κοιμάται οπότε όλα οκ!!

Καλησπέρα κοριτσακια μου!! τι κανετε;;;

Σας διαβασα ολες αλλα ειλικρινά δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιάσω.. Δεν περνάω την καλυτερη μου φαση ψυχολογικά και σε σχεση με διαφορα που γινονται.. το παλευω οσο μπορώ ομως.. Πηγα σημερα και στον γυναικολογο, ολα οκ και επειδη ειδε οτι θα εχω ακομα αιμορραγια μου ειπε οτι ισως μου ερθει και περιοδος!! Απο τωρα;;; γκρρρρ... Επισης σε 2 μηνες που θα ειναι το τριμηνο απο τον τοκετο θα κανω τεστ παπ και μια εξεταση στο στηθος. Οσον αφορά το σπιράλ μου ειπε οτι μετά το τριμηνο και εφοσον μου εχει ερθει περιοδος και αφου πρώτα κανουμε μια καλλιεργια για να ειμαστε σιγουροι. Κοριτσια δεν ξερω αν σας βοηθάει αλλα εγω καθε μέρα πινω ενα φλυτζανι χαμομηλι ή το απογευμα ή το βράδυ και τον βοηθαει να ενεργηθεί! Οχι αμεσα βεβαια αλλα τουλάχιστον εχουμε πλέον 2 ή καμια φορά και 3 κενώσεις την ημέρα αντι για 1.

Πάντως δεν πονάνε οταν ειναι ηρεμα την ημέρα!! Εμενα πχ προχθες την ημερα ολη δεν μου ειχε κοιμηθει και το απογευμα μας ακουσε ολη η γειτονια.. δεν ηταν μονο απο πονάκια, αλλα συνδιασμος και γκρινιας και εκνευρισμού.. Τις μερες που κοιμάται το περνάμε πιο χαλάρα !!

Κι εγω πάντως με ζεστουλικο νερο του κάνω μπάνιο να χαλαρωνει και αυτος και το εντερακι του!! Αααα επισης εχω την υποψια οτι το γαλα που πινω ακομα και το κατσικισιο του κάνει φουσκωμα..

Αληθεια κοριτσια μπρουμυτα κανει να κοιμουνται;; δεν μιλάω για την κουνια τους.. χθες τον ειχα μπρουμυτα πανω στην κοιλια και στο στηθος μου και κοιμηθηκε και δεν τον σηκωσα.. εκανα χαζομάρα;;

Παντως κοριτσια δεν ειναι υπεροχο οταν προσπαθουν να σου μιλησουν ή σου χαμογελάνε;; τα ξεχνας ολα εκεινη την στιγμη!!

Θα σας πω πως τον βάζω εγώ για υπνο. καταρχας ο δικος μου θελει να κοιμαται ανασκελα με τα χερια ανοιχτά, οποτε δεν τον ακουμπάω στην κουνια με το ζορι στο πλάι!! επισης εχω εξω φωνη κατι εκνευριστικά νανουρισματα της fisher price ή ηχο απο πιστολάκι (στο λαπτοπ ολα αυτα) τον παιρνω αγκαλιά με το χερι που ειναι η φορά της κουνιας ωστε να μην τον αναστατωσω αλλαζοντας χερι οταν τον ακουμπήσω κατω και μετά ξεκινάμε τα κουνηματα, ή τον θηλασμο-ασε με να χαλαρωσω λιγο μανα... και μετα στηνκουνια, κλεινω την πορτα του δωματιου και τον αφηνω.. αυτος αρχιζει να νιαουριζει και μετα αποκοιμιεται.. αν δεν κοιμηθεί παω, τον γυρναω στο πλαι, του τριβω πλατουλα, πωπο και μπουτια χαλαρωνει και τσουυυυπππ υπνος!!!

Σας αφήνω γιατι περιμενουμε κοσμο!! Φιλια και υπομονη σε ολες!! περαστικα στα παιδακια που δεν ειναι καλα!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...