Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια γεια κι από εμάς! Πολυ χαίρομαι που σας κανει καλο το μαστιχολαδο! Πάντως το έχουμε πολυ εδω να το χρησιμοποιούμε στα βρέφη αλλά κ στα νήπια μετα οταν πονάει η κοιλιτσα τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα μου αφού σε αφήνει και κανεις δουλειές είσαι μια χαρά... Εμένα δεν κάθεται κάτω παρα μονο για 10'λεπτα και μετα μονο αγκαλιά...

Η παιδίατρος ειπε ότι ειναι μάλλον απο τα σάλια της και να την προσέχουμε πολυ, να κοιμάται πλαγια -πράγμα δύσκολο γιατί γυρίζει συνέχεια- και με το στρώμα σηκωμένο. Αλλα πιστεύω ή όπως ειπε η Τασσούλα και η Μάγδα ότι ειναι παλινδρόμηση ή αυτο που λέει η Βάσω για μυξούλες που τις καταπίνει... Θα τα αναφέρω στην παιδίατρο να δουμε τι θα μας πει...

Βάσω μου περαστικά στο μπεμπακι σου... Ελπίζω να μην κανει πυρετό, ο,τι ειναι να το περάσει ελαφρά...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Βασουλα μου περαστικα σου ευχομαι!!! ευχομαι να μην ειναι τίποτα! περιμένουμε νεα!

Εφακι ναι ευτυχώς είναι καλός κατα τα άλλα! τωρα πχτον εχω μπρουμυτα πανω στο στηθος κ ξαπλωνουμε... δεν κοιμαται αλλά είναι χαλαρός.. Για πες μας κι εσύ τι θα σου πει η γιατρός.. εμένα ο μικρός από τον αέρα πνίγεται!!ασε!! 😛

domino δεν πειράζει καλή μου για το ξένο!!δίνεις όσο μπορείς και τα καταφερες μια χαρα μεχρι τωρα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τελικά εμείς συνεχίζουμε να μην κάνουμε κακά! Πόσο αγχωτικό είναι αυτό; Εκει που έκανε πολλές φορές την μέρα και πάνω που είχε φτιάξει στην μία με δύο φορές την μέρα τώρα αυτό! Ο παιδίατρος λέει υπομονή γιατί συμβαίνει αλλά δεν μπορώ να τον βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι! Τώρα του κάνει ο μπαμπάς του μασάζ γιατί εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη και δεν νομίζω ότι τον βοηθάω!

Έφη να βάλεις μαξιλάρι ή σφήνα κάτω απο το στρώμα της στο πάνω μέρος για να έχει κλίση. Βοηθάει να κατεβαίνει ότι έχει στο λαιμό προς τα κάτω. Έτσι το έχουμε και εμείς και τον έχει βοηθήσει στις γουλιές και στις μύξες. Εγώ πλάγια τον βάζω απο τις πρώτες μέρες και μια απο την μία και μια απο την άλλη. Να βάζεις μια πετσέτα στην πλάτη τυλιγμένη ρολό να κρατάει αντίσταση.

Anath περαστικά να είναι. Ελπίζω να είναι καλύτερα αύριο ο μικρός.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Μαίρη μου και το στρώμα εχω σηκώσει και στο πλάι τη βάζω και εγώ μια κουβερτούλα ρολό εχω, αλλα δεν την κρατάει τη σπρώχνει και γυρίζει ανάσκελα... Και παρόλα αυτά συνεχίζει και πνίγεται...

Πονάει ο μικρούλης; Απο ότι κατάλαβα ολα τα μωράκια κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν αυτο το θέμα...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα πηρα το μαξιλαρι μεχρι στιγμης μου φαινετε πολυ βολικ

Πηρα τηλ και τον παιδογαστρεντερολογο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι και 14 μερες σε μωρα με αποκλειστικο να μην τον πειραζω. Οσο και να στεναχωριεμαι αφου το λεει ο παιδιατρος και ενας καθηγητης ετσι θα ειναι.

Οσο για το μαστιχελαιο 3 μερα χωρις πολλα κλαματα, Αγαπη ακους;;;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Εμείς μιλήσαμε με την παιδίατρο και ειπε να της δώσουμε αντιαναγωγικό γαλα... Το θέμα ειναι ότι του άντρα μου δεν του φάνηκε πολυ σίγουρη γι αυτά που έλεγε... Δεύτερο πως ξέρει σίγουρα ότι ειναι κατι τέτοιο χωρίς μια περαιτέρω εξέταση η κατι τέλος πάντων και τρίτο εμείς φτάσαμε να θηλαζουμε πλέον αποκλειστικά γιατί να δώσω ξένο γάλα;... Ειπε ότι γύρω στους 6 μηνες συσφίγγεται ο οισοφάγος τους και σταματάει αυτο, αλλα και παλι επιμένω πως είμαστε σίγουροι ότι ειναι αυτο; μηπως θα έπρεπε να μας στείλει και μας για κανα υπέρηχο όπως και η Τασσουλα που θα κανει και μετα αναλόγως να πράξουμε;

επειδη θα αλλάξουμε παιδίατρο πρώτον γιατί του άντρα μου δεν του αρέσει αυτη και δευτερο ειναι και μακριά σαν περιοχή, να περιμένω να πάω σ αυτόν να δω τι θα μου πει; Τι αλλο να κάνω; Να πάρω το γαλα; Διάβασα και διαφορα οχι καλά γι αυτά τα γάλατα...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τέλεια Μάγδα μου! Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι λοιπόν! Ηρέμησε λίγο κ θα δεις μόνο του θα στρωσει το εντεράκι!! καλό το μαξιλάρι?? Πόσο το πήρες?? είναι από τα μεγάλα ή τα διακριτικούλια?? όσο για το μαστιχόλαδο ειναι για τα αέρια?? εμένα δυσκολεύεται κ γκρινιάζει αλλά κάνει συχνά κακάκια! Λέτε να το δοκιμάσω μήπως σταματήσει έστω αυτή η ενόχληση που υον πιανει καμια φορά??

Εφη μου αφού θα αλλάξεις παιδιατρο μην πάρεις το γάλα! ετσι στα κουτουρου ειπε πάρτε αυτό?? :/ τι να πω δε ξερω... εγω τοτε που με ειχε πει ο παοδιατρος να δωσω ξενο κατευθειαν κ χωρις συζητηση πήγα αλλού που ήταν απλά για το συμπληρωμα!! τώρα για κάτι πιο σοβαρό θα σου έλεγα κι εγώ να πας αλλού 10000%... Αλλά πάλι εγώ που ειμαι περίεργη...

Ρε κορίτσια η Μαρία (hope), η gigitsa, η neraidoula που χάθηκαν??? :/ ελπιζω να ειναι καλά τα κορίτσια μας!!! Και η Μαρία να έχει ηρεμήσει λίγο η καλή μου... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως είστε;

Εμείς μιλήσαμε με την παιδίατρο και ειπε να της δώσουμε αντιαναγωγικό γαλα... Το θέμα ειναι ότι του άντρα μου δεν του φάνηκε πολυ σίγουρη γι αυτά που έλεγε... Δεύτερο πως ξέρει σίγουρα ότι ειναι κατι τέτοιο χωρίς μια περαιτέρω εξέταση η κατι τέλος πάντων και τρίτο εμείς φτάσαμε να θηλαζουμε πλέον αποκλειστικά γιατί να δώσω ξένο γάλα;... Ειπε ότι γύρω στους 6 μηνες συσφίγγεται ο οισοφάγος τους και σταματάει αυτο, αλλα και παλι επιμένω πως είμαστε σίγουροι ότι ειναι αυτο; μηπως θα έπρεπε να μας στείλει και μας για κανα υπέρηχο όπως και η Τασσουλα που θα κανει και μετα αναλόγως να πράξουμε;

επειδη θα αλλάξουμε παιδίατρο πρώτον γιατί του άντρα μου δεν του αρέσει αυτη και δευτερο ειναι και μακριά σαν περιοχή, να περιμένω να πάω σ αυτόν να δω τι θα μου πει; Τι αλλο να κάνω; Να πάρω το γαλα; Διάβασα και διαφορα οχι καλά γι αυτά τα γάλατα...

Καλημερα! Εφη μου αφου θα αλλαξεις παιδιατρο περιμενε να σας δει απο κοντα.. αν εδινες συμπληρωμα οκ, να το συζητουσες για το ειδικο γαλα.. αλλα εφοσον θηλαζεις αποκλειστικα ποιος ο λογος ν σου προτεινει να του δωσεις κατι τετοιο? Κ ΓΟΠ να ειναι, δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το γαλα σου.. γνωμη μου ειναι ν βρειτε γρηγορα νεο παιδιατρο για ν μην ταλαιπωρειται αλλο το μωρακι με τις αναγωγες

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα πηρα το μαξιλαρι μεχρι στιγμης μου φαινετε πολυ βολικ

Πηρα τηλ και τον παιδογαστρεντερολογο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι και 14 μερες σε μωρα με αποκλειστικο να μην τον πειραζω. Οσο και να στεναχωριεμαι αφου το λεει ο παιδιατρος και ενας καθηγητης ετσι θα ειναι.

Οσο για το μαστιχελαιο 3 μερα χωρις πολλα κλαματα, Αγαπη ακους;;;

Καλημερα; Πολυ χαίρομαι που σας ανακούφισε το μαστιχολαδο! Ε για να το λένε οι παλιοί κατι ξέρουν απο την εμπειρία τους! Εγω το χρησιμοποιώ κ στην μεγάλη μου κόρη! Επίσης για τα βρέφη ανακουφίζει κ στο κρυολόγημα οταν τρίψετε στήθος κ πλάτη!

Τατιάνα μου σου συστεονω ν δοκιμάσεις το μαστιχολαδο. Διάβασε πιο πριν που έγραψα πως να το ετοίμασεις κ πως το χρησιμοποιείς! Επίσης για το οτι δεν βγάζω τον μπεμπη έξω θα δοκιμάσω αυριο άμα ειναι να τον πάω παραλία! Αν εχει ήλιο βέβαια! Ο Θεός βοηθός γιατι αγχονομαι μην το κρύωσε. Σημερα που κατέβηκα παραλιακά για δουλεθες έβλεπα όλο αλλοδαπές με τα μωράκια τους στα καροτσάκια να βολτάρουν κ ζήλεψα...

Τασιούλα μου πως παει στην εξοχή;

Οι υπόλοιπες πηγαίνετε βόλτα τα μικρά σας;

Βάσω μου πως παει ο μικρος με το κρύωμα; Πήγατε παιδίατρο;

Εφη μου εγω δεν εχω εμπειρία ή γνώσεις για ΓΟΠ αλλά πιστεύω να πάρεις σύντομα μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό!

Τατιάνα μου σου συστεονω ν δοκιμάσεις το μαστιχολαδο. Διάβασε πιο πριν που έγραψα πως να το ετοίμασεις κ πως το χρησιμοποιείς! Επίσης για το οτι δεν βγάζω τον μπεμπη έξω θα δοκιμάσω αυριο άμα ειναι να τον πάω παραλία! Αν εχει ήλιο βέβαια! Ο Θεός βοηθός γιατι αγχονομαι μην το κρύωσε. Σημερα που κατέβηκα παραλιακά για δουλεθες έβλεπα όλο αλλοδαπές με τα μωράκια τους στα καροτσάκια να βολτάρουν κ ζήλεψα...

Τασιούλα μου πως παει στην εξοχή;

Οι υπόλοιπες πηγαίνετε βόλτα τα μικρά σας;

Βάσω μου πως παει ο μικρος με το κρύωμα; Πήγατε παιδίατρο;

Εφη μου εγω δεν εχω εμπειρία ή γνώσεις για ΓΟΠ αλλά πιστεύω να πάρεις σύντομα μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό!

Γεια σου Αγαπη!! Τελικα δν εχει τιποτα ο μικρος..ευτυχως.. μονο λιγες μυξουλες. Μας ειπε να βαζουμε φυσιολογικο ορο η fysiomer bebe.

Κι εμεις σημερα μετα το γιατρο θελαμε ν παμε για καφε αλλα δν βρηκαμε ν παρκαρουμε κ το κανονισαμε γισ την Πεμπτη! Θα φροντισω ν μην εοναι πολυ ωρα εξω κ να βρουμε καφετερεια που δν εχει πολυ κοσμο κ δν καπνιζουν.. για περιπατο με το καροτσι κι εγω φοβαμαι ακομα, αν κ εχει λιακαδα αυτες τις μερες

dph2p2.pngRGM7p2.png

Τατιανα γι τους κολικους τον τριβω με το λαδακι, μεχρι στιγμης 7 μερα χωρις κακα.

Το μαξιλαρι το πηρα απο τα λητο 34 ευρω, δεν ειχε πολλα σχεδια στο ιντερνετ εχει παρα πολλα.

Εφη παρε σιγουρα δευτερη γνωμη το ξενο ειναι πιο βαρυ απο το μητρικο. Το μητρικο το βοηθαει.Ειναι πολυ λαθος η γραμμη της και αν αποθηλασεις δεν υπαρχει ευκολη επιστροφη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...