Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Ποσο ζηλευω με τις βολτες σας... εγω και η Αγαπη μαλλον εχουμε τα πιο μικρα μωρακια κ φοβομαστε περισσοτερο..κι εμεις ως το γιατρο εχουμε παει..υπομονη, θα ξεθαρρεψουμε σιγα σιγα

Λοιπον ακριβως το ιδιο κι εμεις με τις μυξουλες. Του βαζω ορο κ βγαινουν καποιες απο τη μυτη κ καποιες πανε στο λαιμο κ βηχει κ τις βγαζει.. στα κακα πως φαινονται? Την τριτη θ παμε στη γιατρο κ θα σας πω..

Τατιανα μου συλλυπητηρια.. κ υπομονη με τον μπεμπη σου ελπιζω ν κοιμηθειτε αποψε...

Κατερινα μου με γεια το μπουφανακι.. μην ανησυχεις για το μπαμπα σου θ τπυ περασει...ετσι ειναι.. καποιοι γονεις δινουν παντα αλλοθι στα παιδια τους κ καποιοι τα παιρνουν πιο προσωπικα...

Κι ο δικος μου μπεμπης τρωει λιγη ωρα. Του δινω ενα στηθος τη φορα. Οταν του δινω το αριστερο που ειναι παντα πιο γεματο τρωει 7-10 λεπτα. Απο το δεξι 15-20. Αν θελει ν πιπιλισει τον ξαναβαζω..

Κοριτσια εσεις εχετε την ιδια παραγωγη κ στα δυο στηθη?

Ουφ σημερα ειναι ανησυχος..δν κλαιει αλλα φωναζει κ θελει ν πιπιλαει.. οταν το αφηνει κ τον σηκωνω παλι φωναζει.. το μεσημερι που ηθελα ν φτιαξω γλυκο για τον μεγαλο που γιορταζει του εβαλα τη πιπιλα κ κοιμηθηκε 2 ωρες..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια και μωράκια!

Μόλις γυρίσαμε απο βόλτα! Όχι τίποτα ιδιαίτερο με το καρότσι εδώ στη γειτονιά, αλλα το ευχαριστηθηκαμε!

Μαξιλάρι θηλασμού εχω κι εγώ αλλα προς το παρόν με βολεύει για ευκολία να αρπάζω ενα μαξιλάρι απο τα δικά μας και να τη στηρίζω...

Τασσούλα καλά να περασετε!!!

Αγάπη πως είστε εσείς; Τα μικρούλια σου; Σας πέρασαν οι ιώσεις;

Οι υπόλοιπες;

Καλή Κυριακή!!!

Εφη μου είμαστε καλα Δόξα το Θεο. Πολυυυ κουραση αλλά κάθε μέρα ειναι μια νεα ημέρα με αισιοδοξία! Η μεγάλη μου ευτυχώς ηρέμησε κ σαν να άρχισε να αποδέχεται την παρουσία του μπεμπη! Επίσης δεν ξαναέκανε πιπί πάνω της!

Χαρηκες με τη βολτούλα ε; Να την καθιερώσεις σν ειναι καλός ο καιρός! Αλήθεια τι καιρό σας κανει;

Τατιάνα μου συλλυπητήρια για τη γιαγιούλα ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή της...

Βάσω μου κι εμένα απόψε έτρωγα συνεχεια!!! Πωπω τωρα δεν νοιωθω τα κόκαλα μου. Αλήθεια πως νοιώθατε εσεις μετα απο το θηλασμο; Εγω δεν μπορω να παρω τα πόδια μου! Πολυ μαστουρωμα!

Βάσω μου να σου ζήσει ο μεγάλα σου να δον χαίρεστε πάντα με υγεια!

Αγάπη ο καιρός εδώ ειναι αρκετά καλός. Σήμερα είχαμε λίγη συννεφιά αλλα δεν έχουμε πολυ κρύο ακομα... Η βολτούλα μας ήταν μικρή αλλα την ευχαριστηθήκαμε. Χαίρομαι που η μεγάλη σου τα πάει καλά με το μωρό... Σιγά σιγά πιστεύω θα αρχίσει να αναλαμβάνει το ρόλο της και ως μεγάλη αδελφούλα.

Κι εμένα ο θηλασμός με χαλαρώνει, αλλα νιώθω πόνο και πιάσιμο στους ώμους...

Βάσω μου να χαίρεσαι τον μεγάλο σου. Τι γλυκό φτιάξατε; Απο παραγωγή νομίζω ότι στο δεξί εχω περισσότερο το αισθάνομαι πάντα πιο βαρύ...

Τατιάνα μου ούτε κι εμένα κοιμάται τη μερα και οταν είμαι μόνη μου ειναι λίγο δύσκολα γιατί δυσκολεύομαι πολυ να κάνω αλλα πράγματα, όπως το μαγείρεμα!!!

Κατερινακι καλές βολτούλες και επίσημα λοιπόν!

Εγώ σήμερα δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ... η μπέμπα τον τελευταίο καιρό δείχνει σαν να πνίγεται και σαν να μην μπορεί να αναπνεύσει. Η παιδίατρος ειπε ότι ειναι απο τα σάλια της γιατί μάλλον αρχιζουν να φουσκώνουν τα ούλα της, αλλα εμένα για κατι αλλο μου φαίνεται γιατί τώρα το βράδυ πνίγηκε και για κάποια δευτερόλεπτα έκανε σαν να μην μπορούσε να αναπνεύσει αλλα σε μεγαλύτερο βαθμό και τρόμαξα... Δεν ξέρω τι ειναι. Θα ξαναμιλήσω μαζι της αύριο...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσια μπηκα να πω οτι ειναι η 2 μερα χωρις κλαμα Αγαπη μαλλον πιανει εαν παει ετσι η εβδομαδα δεν θα εχω λογια .... σε ευχαριστω πολυ, δεν μπορεις να φανταστεις τι πονο τραβουσε το παιδι,

Τατιανα σκεφτομαι να παρω τηλ τον παιδογαστρεντερολογο που ειχε η κορη να τον ρωτησω, καληνυχτα θα τα πουμε αυριο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα να πω?! Καληνύχτα να πω?! Το ίδιο κ το αυτό για μένα.. Ξυπνησε 12 τα μεσάνυχτα από τις 20:30 κ έκλαιγε τον έδωσα στηθος έφαγε αλλα οχι πολύ κ δεν ηρεμούσε.. κατά τη 1 τον πήρα αγκαλιάκ ξαπλώσαμε στο σαλόνι αυτός πάνω μου με την κουβερτούλα του σαν να ειμαι εγώ τι στρώμα ένα πράγμα.. κοιμηθηκε μέχρι τις 2:20! Αυτός ήταν ο ύπνος του κ ο δικός μου από ότι καταλάβατε! Τωρα πάλι δεν ηρεμεί.. κ δεν θα ηρεμήσει το ξέρω..όλο το βράδυ ξύπνια θα μείνω !Κ φυσικά ξανα μετακομισα στο παιδικό! Αυτό το πέρα δωθε ... :/ τελοσπάντων.. θα την παλέψω κ σημερα..

Κατερινάκι μου τι καλά που πήρατε ευχούλα! Να ειναι γερό ευχομαι! :) Το dr browns είναι από τα καλύτερα μπιμπερό αλλά εχει πολλά συμπράγκαλα (διαφορα εξαρτήματα στη γλώσσα μου!!!😛) για να καθαρίζεις.. είαι κατά των κολικών φοβερό αλλά θα προτιμούσα με λιγότερα!! την ιδια δουλειά κάνει κ το avent της philips! Εγώ αν κάποια στιγμή ξεκινήσω να δίνω με μπιμπερό σίγουρα θα πάω σε αυτό! Μαρσιπο δηλαδή δε θα πάρεις?? Για τον μπαμπά σου ελπίζω να καταλάβει μωρέ.. λες κ αυτός δε τα πέρασε ή δεν είχε γυναίκα που να τα πέρασε κ δε ξέρει!! Απλά πιστεύω θέλει λίγο χρόνο να το σκεφτεί πιο καθαρά κ να συνειδιτοποιήσει την όλη κατάσταση..

Μαρία μου αφού βλέπεις ότι δε χορταίνει το μωράκι σου καλά έκανες κ του δίνεις συμπλήρωμα κ είναι κ το μωρό ευτυχισμένο κ εσύ!! Μπράβο μπράβο!! :) Για τις μυξούλες εμείς δεν έχουμε σε τέτοιο σημέίο αλλά έχει στην μύτη του συνήθως μετά από εμετούλη που βγάζει κ από τη μύτη γαλατάκι... συνήθως μόνος του τις βγάζει με το φτάρνισμα διαφορετικά να δω οτι δεν μπορέί να ανασάνει βάζω ορό!! Στα κακάκια του πως τα βλέπετε καλέ κ τα ξεχωρίζετε?? :/

Αγάπη μου αν παίρνει χαρακτήρα γονιών κ αν πάρει κ περισσότερο του άντρα μου κάηκα!!! όχι οτι κ με δικό μου θα είναι καλύτερα αλλά στο θρμα του φαγητού άστα να πάνε😅😅 ιδιοτροπος ο άντρας μου ιδιότροπος κ ο μπέμπης!!! εγώ ικανοποιούμε με όλα!!! χιχι!!! εμάς έχει πολύ αέρα εδώ αλλά σχρτικά καλή θερμοκρασία 18-19! Αγάπη μου μπορέίς να το βγάλεις το μικράκι σου γιατι να μη το βγάλεις άμα σκεπάσεις κεφαλάκι κ αυτάκια με σκουφάκι?? είναι κρίμα να μεγαλώνει ένα μωρό σε "φούσκα"! έτσι λέω τον άντρα μου γιατί λεει κ που να βγει άμα έχει κρύο κτλ.. δε σε ειπα του λεω να τον βγαλουμε στα χιονια ακόμα αλλά άμα βάλει μία φορμα εξόδου θα ειναι μια χαρά... anyway !!

Βάσω μου σε ποια βδομάδα είσαι?? :/ όλη μέρα στήθος ήθελε κ έκλαιγε?? άλμα??? ή μαραθόνιος?? αυτά είναι τα δυσκολα κ μετά όλα σου φαινονται παιχνιδάκι!!!

έφη μου εγώ δε δυσκολεύομαι καθόλου με τις δουλειές το πρωι!! έχω ανοιχτή την ενδοεπικοινωνία κ κάνω μαγειρεμα πλυντηρια κτλ!!το απογευμα επικρατεί χαμός σπίτι γιατι δεν λπορώ να πλύνω ουτε 1 ποτήρι!! χεχε!! τι ειναι τώρα αυτό που λες?? Και από τα σαλάκια της να είναι δε θέλει προσοχή?? σε ειπε να κοιμάται κάπως για να διευκολυνθεί το μπεμπάκι κ εσύ να είσαι πιο ήρεμη ότι όλα οκ??

Μάγδα μου τέλεια κοπέλα μου!! λέτε να το κάνω κι εγώ ??Καμιά φορά κλαίει αρκετά κ δε μπορέί να κοιμηθεί γιατι δυσκολεύεται να κάνει κακάκια κ δεν ηρεμεί.. :/ Μωρέ μπράβοοοο!!! ευχαριστούμε Αγάπη μαςςς!!! :) Μαγδα μου καλά θα κάνεια να μιλήσεις γιατι ποτέ δε ξέρεις!! Μακριά από μας όλα φυσικά αλλά καλά είναι να τα κοιτάμε όλα!!!

τόση ωρα γράφω (από 2:30) κ ο μικρός είναι στο στήθος κ φυσικά το ματι γαρίδα κ τρωει ασταμάτητα!!! υπομοήήήή!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εμείς βασανιστηκαμε λίγο σήμερα!! Εδώ όλα καλά είναι αλλά εγώ από το πρωί είχα σαν πόνους περιόδου και μου κατέβηκε πάλι λίγο αίμα και μετά σταμάτησε. Επίσης έφαγα μοσχαρίσιο κιμά και το μωράκι το απόγευμα έκανε εμετό και κακά συνέχεια με βλεννες. Κακώς έφαγα κάτι που πείραξε το μωρό αλλά πλέον είμαι σίγουρη για το τι την πειράζει!! λέτε η γοπ να είναι από την αλεργια;;

Έφη μου εμένα για παλινδρόμηση μου ακούγεται αυτό που περιγράφεις!

Τατιάνα είναι ζορικος ο μικρός σου!! Εδώ έχει 6βαθμούς και έχω φοβηθεί η αλήθεια είναι μέσα έξω ζέστη κρύο για το μωρό!!

Εμείς μυξουλες βάζουμε ορό μετά από μπάνιο μια φορά την εβδομάδα!! Δεν έχουμε πολύ θέμα!!

Μαστιχολαδο ε;; Να το έχουμε υπόψη μας!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω κάτι άλλο κλείνουν τα μάτια μου!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα μου κι εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Αποκλείεται να ειναι απο τα σάλια της. Εχω την εντύπωση μηπως ειναι 'κρυφη' παλινδρόμηση, κάπως έτσι νομίζω το διάβασα, που αντί να βγάζει τις γουλιές τις καταπίνει παλι... Γιατί δεν ειναι απλα ότι πνίγεται αλλα της κόβεται και η αναπνοή...

Να προσεχεις το μωρό στις απότομες εναλλαγές, να μην ιδρώνει...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ελπιζω να κοιμηθηκατε,

Τατιανα μαλλον αλμα περνατε και εμεις ετσι ημασταν πριν λιγες μερες,

Τασσουλα εαν την πειραζει το μοσχαρι τοτε πιθανον να την πειραζει και το γαλα, το μοσχαρι οπως και το γαλα του εχουν την καζεινη που ειναι νο1 υπευθυνη για αλλεργιες, ειχε η κορη μου και το ξεπεραδαμε μετα τονχρονο.

Εφη μου και εμενα για σαλια δεν μου παει,η παλλιδρομηση πιο καλα μου καθετε,

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ναιιιι!!! Με άφησε να κοιμηθώ αποτις 3:30 κανένα 2.5 ωρο!! Κοιμοτανε δίπλα μου στο κρεβάτι λέτε γι αυτό?? :/

Τασσούλα μου προσεχε τις εναλλαγές μόνο! μηπως σηκώνεις βαριά πράγματα? κανενα τελάρό,κρεβατι, καναπέ?? γιατι κ η παιδιατρος κ ο γυναικολόγος με ειπανε να μην σηκωνω τίποτα βαρύ γιατί δε προκειτε να καθαρίσω λλά θα έχω κάθε φορα που κανω βαριές δουλειές σταγόνες αίμα!!

Μάγδα μου πρέπει να το περάσαμε κανα 2 μερες πριν.. τώρα απλά μου κάνει τη ζωή δύσκολη!! Γιατί απλά τρώει αργά ή κουράζεται κσου λέει κάτσε να ξεκουραστώ κ συνεχίζω μετά!! χαχα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου!!!

Απο που ν ξεκινησω??

Τασουλα μου δν ειχες ξαναφαει κιμα οσο θηλαζεις? Τουλαχιστον τωρα ξερεις ν τον αποφευγεις... για το αιμα μπορει ν ευθυνεται κ ο πιο εντατικος θηλασμος τις προηγουμενες μερες. Μαλλον συσπαται ακομα η μητρα σου. Αλλα κ η κουραση κ η ορθοστασια εχω παρατηρησει οτι αυξανουν τα λοχεια.. Καλη συνεχεια στην ωραια εκδρομουλα σας!

Εφη μου μηπως ειναι μυξουλες κ στη δικη σας περιπτωση? Η ο λαιμος της?

Αγαπη μπραβο για τη μεγαλη σου..νομιζω οτι παρα τη ζηλεια που νιωθουν τα καημενα, ολη αυτη η αλλαγη τα βοηθαει να ωριμασουν κ να ανεξαρτητοποιηθουν λιγο σε καποια θεματα.. πχ εμενα τωρα αναηκαζεται ν πηγαινει τουαλετα κ να σκουπιζεται μονος του, χωρις ν χρειαζεται τη βοηθεια μου.. βεβαια κανει το μπανιο χαλια, αλλα εγω τον χαιρομαι...

εγω με το θηλασμο εχω θεμα με την πλατη μου.ποναει πολυ, αλλα γενικα δν προσεχω πολυ τη σταση του σωματος μου.. καλα τη νυχτα εννοειται οτι θηλαζω με τα ματια κλειστα...

Μαγδα μπραβο που ηρεμησατε..κανει δουλεια το μαστιχολαδο ε?

Τατιανα τι νυχτα κι αυτη ε? Ναι μωρε μαλλον σε ειχε αναγκη ο μικρουλης σου..να σε μυριζει κ να σε ακουει.. ετσι κοιμηθηκατε κ οι δυο καλυτερα!

Εμεις δν νομιζω μ περναμε αλμα γιατι ειμαστε μικροι ακομα, 3η εβδομαδα.. για μαραθωνιο δν ξερω.. τι διαφορα εχει? Το κανουν πιο πολυ για συναισθηματικους λογους?

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Κι εσεις ν χαιρεστε οποιον εχετε..φτιαξαμε καρυδοπιτα, ελπιζω ν ειναι καλη γιατι δν το εχω κ πολυ με αυτα...

dph2p2.pngRGM7p2.png

μάλλον θέλει να έχει την μαμά του κοντά του!! το γλυκό μου!!! :) μας ταλαιπωρεί αλλά είναι γλυκιά ταλαιπωρία!!!! τωρα σου στελνω λινκ να διαβασεις να εχεις μια αποψη!!

μάλλον θέλει να έχει την μαμά του κοντά του!! το γλυκό μου!!! :) μας ταλαιπωρεί αλλά είναι γλυκιά ταλαιπωρία!!!! τωρα σου στελνω λινκ να διαβασεις να εχεις μια αποψη!!

Ευχαριστω πολυ! Πολυ χρησιμα!

Αχ σημερα εχει κλεισει ο λαιμακος του... προσπαθει ν κλαψει κ δυσκολευεται... εχω στενοχωρηθει κ αγχωθει ταυτοχρονα. Μαλλον κολλησε, ευτυχως δν μ κανει πυρετο.. Να δω τι θα μου πει η γιατρος αυριο..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...