Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αυτο το πράγμα να λες στον άλλο με τόση χαρά οτι το μωράκι χθες βράδυ κοιμήθηκε αρκετές ώρες κ αντί να χαρεί μαζι σου να σου λεει οτι θα μπορούσε να κοιμηθεί περισσότερο αν δεν το τάιζε οταν ξύπνησε... Δεν μπορω να το καταλάβω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασουλα μου κι εγω θα σου πω να μην ανησυχεις...το μωρο σου ξερει πια τις αναγκες του.. και ο μαραθωνιος θηλασμος μες στο προγραμμα ειναι... εγω δν καταλαβαινω τους αντρες κ τις μαμαδες-πεθερες που αρχιζουν αμεσως τα παραπονα...δεν παραπονιομαστε εμεις κ γκρινιαζουν αυτοι..δεν λεω για τον αντρα σου, κι εμενα ετσι εκανε η μαμα μου. Πρωτο βραδυ στο νοσοκομειο ο μικρος θηλαζε ανα μια ωρα κ η μαμα μου ελεγε ζεστανε του λιγο γαλα ν κοιμηθεις κι εσυ λιγο...χαχα

Καλα να περασετε στην εκδρομουλα!!! Ποτε φευγετε? Δεν θυμαμαι.. πιστευω θ χαλαρωσει η μικρη σου με τις βολτουλες κ θα ειναι ηρεμη..

Ντομινο περαστικα σας! Μακαρι ν μπορουσαμε ν προλαμβανουμε τετοιες καταστασεις αλλα δυστυχως δν γινεται..δεν φταις εσυ, μπορει ν ειναι τελειως τυχαιο αυτο που εγινε..ελπιζω ν περασει οριστικα! Για τις θηλες μηπως ν βαλεις λανολινη?

Για το θηλασμο εγω θελω να τον συνεχισω ως τους 12 μηνες για ν του δωσω απευθειας φρεσκο μετα.. γενικα εχω αυτοπεποιθηση ως προς αυτο.. εκτος αν γυρισω νωρις στη δουλεια, οποτε δν ξερω τι θ κανω, ισως μικτη οσο αντεξω..

Μαρια μου πραγματικα θ σε συμβουλευα ν κανετε οοοοοτι θελετε εσεις με το ονομα της μκρης.. κ στο κατω-κατω εγγονι τους ειναι, δν νομιζω να κρινεται η αγαπη τους απο το ονομα που θ δωσετε...

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Πως είστε μαμάδες και μωράκια!

Εμείς έχουμε παρέα τους γονείς μου σήμερα και απολαμβάνουμε τη συντροφιά τους και φυσικά τα φαγητά της μαμάς!

Domino μου περαστικά σας. Εύχομαι ο,τι κι αν ειναι να περάσει γρηγορα!

Τασσούλα ποτε φεύγετε; Να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε! Τι καλά που πάτε εκδρομή!

Διάβασα κάπου χθες ότι οταν τα μωράκια παλεύουν με το στήθος εκτός απο κάποια που έχουμε αναφέρει, έντονη ροη, κολικοι, επίσης μπορεί να συμβαίνει γιατί τα μωρά αυξάνουν την παραγωγή. Δεν τους φτάνει το γαλα και έτσι το ρυθμίζουν. Νομίζω πάντως ότι εγώ είδα μια αύξηση αυτές τις μέρες... Επίσης στις 6 εβδομάδες που η γαλουχία εγκαθίσταται τα μωρά περνούν λιγότερο χρόνο στο στήθος γιατί τα μωρά παίρνουν πιο γρηγορα το γαλα που θέλουν. Και κατι ακομα που τα κανει να παλεύουν ειναι ότι μετα το φαγητό θέλουν απλα να πιπιλίσουν και συνεχίζει να τους έρχεται γαλά και δυσανασχετούν...

Ελπίζω αύριο να εχει καλό καιρό να βγούμε καμια βόλτα!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Δηλαδη κοριτσια ποσο χρονο εχετε τα μκκρα σας στο στηθος;Εμενα θελει να καθεται συνεχεια. Εγω παντα τον βγαζω γιατι πια ποναω αν κ βαζω λανολινη.Δεν ξερω τι να κανω;Το πιανει σωστα στο στηθος αλλα βλεπω οτι δεν χορταινει.

Κορίτσια αύριο πρωί φευγουμε!!!:):):)

Φτιάχνω βαλίτσες έχω πάρει όλο το σπίτι μαζί από ανασφάλεια!!

Βαλίτσες, φαγητά, πάνες, κουβέρτες, καρότσια δεν νομίζω να χωρέσουν όλα!!!

Πάω να συνεχίσω. Φιλιά!!!

Τα λέμε αύριο από το σαλέ :tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημερα

Τασσουλα καλα να περασεις, πως πανε οι μαραθωνιοι θηλασμοι; εμεις μαλλον περασαμε το αλμα γιατι ξυπναμε ανα 2,5 ωρες,

Dommino περαστικα σας, πως ειστε;

Εκανα εχθες εντριβη με ζεστο ελαιολαδο και χαμομηλι, του εβαλα και μια θερμοφορα στην κοιλια επισης επινα ταυτοχρονα χαμομηλι- γλυκανισο και μαραθο( αυτο το εκανα αλλα θα αγορασω και τιλιο) κατα τον θηλασμι και τον κονουσα στο ρηλαξ συνεχομενα απο τις 6 εως τις 830 οπου τον εκανα μπανιο εκλαψε μονο μια ωριτσα οχι τα τριωρα....

Που θα βρω ελαιολαδι με μαστιχα χιου;

Σταματησα τα προβιοτικα αφου δεν βοηθουσαν,

Ο μικρος παλι δεν ενεργητε εχουμε απι την Τεταρτη.

Διαβασα για λαδακι για κολικους απο την frezyderm λετε να ειναι περιτω;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσια εχετε μαξιλαρι θηλασμου; βολευει;εγω βαζω κανονικο μικρο μαξιλαρακι, να παρω θηλασμου;

Καλημέρα! Εχω μαξιλάρι θηλασμού το οποίο δένει γύρω απο τη μέση κ στηρίζει κ τα χέρια μου και το μωρο! Το αγόρασα πριν απο 3 χρονια απο το τζάμπο κ με έσωσε απο τον πόνο στην πλάτη κ στα χέρια!

Αγόρασε μαστίχα Χίου κ βάλε λίγο ελαιόλαδο σε μπρίκι μικρό κ λίγη μαστίχα κ ζέστανε τα ανακατεύοντας μεχρι λοιωσει η μαστίχα. Βάλε το μείγμα σε ένα ποτηράκι να κρυώσει μεχρι να το ανέχεσαι δηλαδή για να κανεις την εντριβη στο μωρο. Φυλαξετο κ οταν θα το χρησιμοποιήσεις ξανά βάλε το στο μπρίκι κ ζέστανε το δεν θελει πολυ ίσα να ένα λεπτό κ μετα ξανά στο ποτηράκι. Μην ζεστάνετε το μαστιχολαδο στο φούρνο μικροκυμάτων γιατι θα πάρει φωτιά!

Τασουλα μου να πες αρέσετε τέλεια!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια και μωράκια!

Μόλις γυρίσαμε απο βόλτα! Όχι τίποτα ιδιαίτερο με το καρότσι εδώ στη γειτονιά, αλλα το ευχαριστηθηκαμε!

Μαξιλάρι θηλασμού εχω κι εγώ αλλα προς το παρόν με βολεύει για ευκολία να αρπάζω ενα μαξιλάρι απο τα δικά μας και να τη στηρίζω...

Τασσούλα καλά να περασετε!!!

Αγάπη πως είστε εσείς; Τα μικρούλια σου; Σας πέρασαν οι ιώσεις;

Οι υπόλοιπες;

Καλή Κυριακή!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα κοριτσακια μου!! Τι κανετε;;

Εμεις μια ετσι μια αλλιως.. πήγαμε χθες την πρωτη μεγαλη μας βολτα στο mall για να αλλαξουμε τον μαρσιπο και τελικά δεν πήρα αλλον, γιατι ήταν ή παρομοιοι ή ενας αλλος δεν μου εκανε ή ενας αλλος επρεπε να εχω και το χέρι μου απο κατω να κραταω τον μικρό!! Εντωμεταξυ οι πιο πολλοι ειναι μεχρι 9 κιλα.. ο δικος μου κοντευει τα 5,5.. Μετα θα ειναι χειμωνας θα τον βγαζω με το καροτσι. τσαμπα θα πηγαινε.. οποτε πηρα ενα φορμάκι στυλ μπουφαν για τα μεγάλα κρυα και ενα μπιμπερο dr κατι για τους κολικους το οποιο τελικά ο μικρος δεν το θέλει με τιποτα γιατι εχει πολυ μικρη ροη και τον κουράζει απιστευτα!!

Σημερα γιναμε 40 ημερων!! Πηγαμε στην Εκκλησια για την ευχή!! πολυ κλαμα βρε κοριτσια.. οχι ο μικρός.. εγώ.. Ειναι η συγκινηση.. κάτι το θυμηθηκα να κλάψω και για κατι δικα μου μιας και βρεθηκαμε.. Πολυ κλάμα.. ακομα κλαιω για τα δικά μου.. Τελικά οι καταστασεις δεν αλλαζουν και οτι περναγα στην εγκυμοσυνη τα περναω και τωρα!! Συν που ο πατέρας μου δεν μου μιλάει γιατι σε μια κριση κολικου του μικρου που ηταν χάλια το πουλάκι μου ειχα τη μαμα μου εδώ να προσπαθει να ηρεμησει αυτη τον μικρο και ο μικρος να μας εχει 2 πανω απο το κεφάλι του.. ειχα και τον μπαμπα μου να μου λέει να τον πάμε στον γιατρο! (σημ. Απο οταν εχει γεννηθει τον πρωτο μηνα τον εβλεπε 1 φορά την εβδομάδα γιατρος) και του ειπα πανω στα νευρα μου σε παρακαλω φυγε λιγο οπως ειναι τωρα ο μικρος!! Δεν μετανιωνω που το ειπα!! Να σπαραζει το παιδι σου και να μην εχεις την ηρεμια να τον χαλαρωσεις ή να σκεφτεις τι μπορεις να κανεις.. Δεν το κάνουν για κακο, αλλα εκεινη την ωρα το παιδι εχει αναγκη τη μαμα του πρώτον και δευτερον δεν αντεχω εκεινη την ωρα να μου λένε τιποτα! Αν τους αφηνα το παιδι θα ειχε παει σε γιατρο τουλάχιστον αλλες 3-4 φορές!! Ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτό!!

Τατιάνα μου δεν ειχα προλάβει να σου γράψω, δεν ξερω αν θα εχει και απο αυριο προσφορές, ειχε πάντως σε ολα τα νουμερα!! Εμεις πλέον χρησιμοποιούμε το 3 νουμεο το οποιο ειναι διαφορετικό απο αυτο που χρησιμοποιυσαμε μεχρι τωρα.. ειναι πράσινες οι πάνες και δεν με βοηθάνε να δω καθαρά τι χρωμα εχουν οι κενώσεις του!!

Gigitsa μου σε λιγο καιρό που θα στρωσουν οι θηλασμοι θα εχεις παραπάνω χρονο να μιλάμε!! ΠΕραστικα στη μεγαλη σου!! Πως τα πατε γενικά;;

Τασσουλα μου να περάσετε πολυ πολυ ομορφα και να γεμισετε τις μπαταριες σας!! Οσον αφορά αυτα που κανει το μωρό, παρατηρησα κάτι.. μια φορά τον πήρα για να τον θηλάσω, χωρις μουσική, χωρις κοσμο, απολυτη ηρεμια στο δωμάτιο.. και εγω δεν ασχολιομουν ουτε με το κινητό, ουτε με τιποτα.. εκεινη τη φορά ο μικρος εμεινε πανω στο στηθος πολυ ωρα σε σχεση με αλλες φορες που πεινάει και σηκωνει την γειτονια στο ποδι!! Ισως ειχε σημασια οτι δεν πειναγε και τρελά !!

Αγάπη μου για τις γουλιές σαν ξυνισμένο τυρι δεν ξέρω να σου πω, σου ξαναέκανε;; πάντως δες μηπως ή ειναι λιγο κρυωμενο το μωρό ή κατι εσυ που έφαγες!! Εγω το μονο που του εχω βάλει ειναι φυσιολογικος ορος στην μυτη και αυτο οχι πανω απο 3 φορές!! Εγω το μαξιλάρι θηλασμου δεν ξέρω πως να το βάλω ακριβώς.. ίσως επειδη εχω τα παραπάνω κιλά δεν βολευει το ιδιο!!

Εφη μου ειδες ωραιες που ειναι οι βόλτες;; εμενα τωρα που μεγάλωσε λιγο τον ηρεμει η βολτα με το καροτσάκι, την πρωτη φορα που βγηκαμε πριν 20 μερες ηταν ανησυχος!! Λες λογω ροής να χτυπιουνται τα καμάρια μας;; γιατι κάποιες φορές, έχω γαλα και μαλιστα πολυ και αυτος χτυπιέται και τσαντιζεται!!

Μαρια μου να τα λες εδώ!! Και εγώ αυτό κάνω μιας και δεν έχω που αλλου να μιλήσω για τις στεναχώριες μου γιατι οι μισοι με κοιτάνε λες και ειμαι τρελη που δεν γελάω συνέχεια και οι αλλοι μισοι με κοιτάνε με κατανόηση οτι πω πω οι ορμονες της τα εχουν παίξει.. Λες και τα προβλήματα που ειχαμε σταματανε αυτοματα!! Οσον αφορά το ονομα εχεις δύο λύσεις... Η πρώτη ειναι να πεις ορθα κοφτά οτι ακουστε, εγω με το παιδι μου δεν παιζω, οταν σας ελεγα για το ονομα μου λεγατε οχι, τωρα ειναι αργά!! Η δευτερη λύση και πιο διπλωματική ειναι να πεις και πάλι τώρα ειναι αργά γιατι στις 8 ημέρες ειχα παει με το παιδι στην Εκκλησια και καναμε ονοματοδοσία, αρα εχει ακουστει ηδη το ονομα του και δεν αλλαζει!!! Και πες τους και απο πάνω, με μιση καρδιά το εκανα γιατι ηθελα να δωσω το ονομα της μαμας αλλα αφου δεν ηθελε, να την στεναχωρήσω;; ΠΩς παει το μπεμπάκι;;

domino μου περαστικα να ειναι!! Δε νομιζω οτι φταις εσυ για την ωτιτιδα!! Δεν ειναι κάτι που το βλέπεις και δεν το προλαβες!! απλα τωρα εχε το νου σου για να μην ξαναπάθει να μη του μεινει ευαισθησια στα αυτακια του..

Βάσω καλωςς ή κακως οι περισσοτερες μανάδες κοιτάνε και τα παιδιά τους.. και εμενα η μάνα μου αν μπορουσε για να με ξεκουράσει, να κοιμηθώ κλπ να αναλάβει το παιδί θα το έκανε εν μερη.. Εμένα μου ελεγε να μην βάζω ξυπνητηρι ανα 3 ώρες για να πηγαινω να τον θηλάζω αφου του δινουν ξένο!

Μάγδα μου καλα εκανες με την εντριβη και πινε και εσυ σκέτο χαμομηλάκι!! Εγώ παρατηρησα οτι οταν του εδινα τ τιλιο-γλυκάνισο μαζι με το γάλα για κάνα 3ωρο σφάδαζε στο κλάμα! χθες δεν του εδωσα αλλα του εκανα εντριβη και με το χαμομηλι που πινω εγώ ενεργείται λιγο πιο καλα!!

Επίσης στην μεγάλη κρίση που τον πιάνει μετά το απογευματινό το γάλα εκτός απο το να τον κραταω μπρουμυτα και να του χαιδευω την πλάτη , βοηθάει πολυ που τον αφηνω τσιτσιδι, με το που τον γδυνω ηρεμει.. καθομαστε λιγο ετσι και μετά βουρ για μπάνιο να χαλαρωσει.. και αρκετο μασαζ την ωρα του μπανιου στην πλατιτσα του και στο πλάι και μετά τον γυρνάω και αφηνω να τρεξει ζεστο νεράκι στην κοιλιτσα του!! Μετά εχουμε λιγα κλαματα γιατι εχει αερια αλλα ηρεμει στο τέλος!!

Η Βουλα που ειναι;; η μαριρεν;;

Ασχετο κοριτσια αλλα απο τη στεναχωρια μου σημερα ζητησα να κανω τσιγάρο!! προς το παρον το εχω αποφυγει!! Θελω να το αποφυγω τελειως!

Να περασετε ομορφα!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπερα κοριτσια!!! τι κανετε πως ειστε?? εγω τα εχω δει ολα!! τη μια μερα ολη την ημερα δε κοιμαται ο μικρος αλλα κοιμαται καλα το βραδυ κ την αλλη υο βραδυ δε κοιμαται καθολου!! εχω τεντωσει!! τρεχω για το μωρο τρεχω πισω απο τον αντρα μου ψωνια συμμαζεμα κ χαθηκα!!! με συγχωρειτε!!! εμπαινα διαβαζα μια δυο αναρτησεις κ το εκλεινα γτ εκλαιγε ο μικρός!! Χασαμε κ τη γιαγια του αντρα μου σημερα....:/ τι να πεις? δυσκολες καταστασεις αλλά να φτασουμε τα χρονια της!!

Λοιπον ξεκιναω σιγα σιγα να απανταω κ να μιλάω!!!

Μαρία μου εντάξει επιοικώς απαράδεκτοι οι δικοί σου!!! Να με συγχωρείς δε τους ξέρω αλλά εγώ θα τους έλεγα να πάνε να απαυτοθούνε!!! ε μα πια!! στριμένοι άνθρωποι για ψιλου πήδημα!! λες κ εχει σημασια το ονομα αν ειναι δυνατον!!! Να κάνετε οτι εχετε συμφωνησει γιαβρι μου με τον αντρα σου!! οι 3οι να μεινουν στην απεξω!!!! καρφι να μη σας καιγεται!!!!! αυτό το πράγμα με τον έλληνα παππού ή γιαγιά καταντάει κουραστικό κ κοροιδια!!!!!

domino μου μην ξανα πεις οτι φταις εσυ!! αν ειναι να κατηγορήσουμε κ τον εαυτό μας και γιατί σημερα εχει κρυο!! ελα καλή μου!!! εγινε τωρα οπως κ να εγινε!!! παει αφου βρηκατε τι ειναι να περασει συντομα η ταλαιπωρια σας ευχομαι!!! Εγώ τον μπεμπη τον εχω αρκετη ωρα στο στηθος.. δεν τρωει πολύ ωρα αλλά νιωθω οτι ηρεμει γιατι για καποιον λόγο είναο πολύ ανησυχος!! αμα δω οτι κουραζομαι ή με πονάει τον κρατάω ορθιο στην αγκαλιά ειδάλως τον αφηνω να πιπιλάει ή να γλυφει!!

τασούλα μου καλό ταξίδιιιι κ καλά να περασετεεεε!!! ολα καλά να πάνε!!! αόσο για τον αντρα σου θα σου πω κατι που μου ειπε η Πατσούρου κ το τηρώ ακράδαντα "έχουμε δυο αυτιά από το ένα να μπάίνουν από το άλλο να βγαινουν!!!" 😉 εντάξει!!!???? όσο για το 7ωρο μακάρι ολες να ειμασταν ετσι να κιιμοντουσαν τοσο τα μωρά μας!!!

Αγαπάκι μου εδώ είμαιιιι!!! τι γλυκό αυτό που ειπεςςς!! μακάρι να έχουμε επαφές μέχρι τοτεεεε!!!! 😀😀😀 εγώ φ.ο. χρησιμποποιώ στον μπέμπη αλλα σπάνια δεν την πειράζω παρα μόνο αν δω οτι δε μπορει να αναπνέύσει!! όσι για την γουλίτσα σαν το ξινισμένο τυράκι ειναι φυσιολογικό από οτι εχω διαβάσει!! αν βγαζει συνεχεια τότε επαφη με τον παιδίατρο!!! τι άλλο ρώτησες γλυκιά μου γιατί δε το βρίσκω!!!! 😕

Βασούλα μουυυ μακαρι κοριτσι μου να φτασεις εκει που επιθυμείς με τον θηλασμό!!! Πάρε δύναμη απο τους γύρω σου κ από τον ίδιο σου τον εαυτό κ θα τα καταφέρεις!!! Κι εγώ αυτό ελπίζω!!!

Εφη μου πραγματικά ελπίζω αυτό που ειπες για το σπρωξιμο του στήθους να ισχυει γιατι δεν μπορωωωω άλλοοο!!! με εχει τεντώσει!!! αν ειναι αυτό που λες τοτε θα κάνω την μεγαλύτερη υπομονή!!!!!! ;) και ποσο σε χαιρομαι για τις βολτουλες!!! εμας ειναι πολλες ωρες στο στηθος ή μετά βρέχει κ δεν πάμε πολλές πολλές.. λιγο σουπερ λιγο σε ενα φιλικο σπιτι... αυτό!!

Μάγδα μου πάλι καλά λίγο ηρέμησε το μωράκι μαζί κ εσύ!! Δοκίμασε θα έλεγα αυτό που ειπε η Αγάπη μας κ μετά δοκίμασε κ της φρεζιντερμ αλλά εγώ πιστεύω το αγοραστό δε θα κσνει δουλειά γιατι αν εκανε θα το ειχαμε ακουσει οοοολες!! Πάλι κακάκια γιοκ ε?? :/ ε ετσι θα ειναι το εντερακι του μωρού σου... πάνω από εβδομάδα να μιλάς με τον πσιδιατρο μηπως κανετε εξετασεις για το εντεράκι... εγώ έχω μαξιλάρα θηλασμού δώρο μου την κανανε μονο με αυτή θηλάζω με εχει λύσει τα χέρια ειναι ξεκούραστη η ωρα του θηλασμού για τα χέρια κ τη μέση! ο πολός μου ποναει απο τις πολλές ωρες!!! χαχα!! Να παρεις στο συνιστώ!!! Να πάρεις μεγάλη όμως ειναι πιο άνετη!! εμενα μου πηραν μία μικρή (σε μέγεθος) κάνει τη δουλειά της αλλά αμα ξανα επερνα θα επερνα μεγαλύτερη!!

ουυυυυφ... ελπιζω να μη ξεχασα καμία!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Καταρχήν περαστικά σε όλα τα μικρούλια που αρρώστησαν και ταλαιπωρούνται και υπομονή στην μητέρες τους! Όλα καλά να πάνε :)

Μπαίνω και σας διαβάζω αλλά δεν μπορώ να σας γράψω απο το κινητό γιατί κολλάει και δεν ανοίγω συχνά τον υπολογιστή τώρα με τον μικρό γιατί μένει πολλές ώρες ξύπνιος και μετά προσπαθώ λίγο να μαζευτώ! Θέλω και να στολίσω αυτήν την βδομάδα και προσπαθώ να τα προλαβαίνω όλα!

Κατερίνα μου έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι τα καλύτερα για την γιορτή σου :) Να χαίρεσαι το αγοράκι σου :)

Τασσούλα μου καλά να περάσετε στην εκδρομούλα σας! :)

Αγάπη το μαξιλαράκι που ανάφεραν τα κορίτσια έχει να κάνει με τον θηλασμό και τον στόχο να πιάσουμε τον καιρό που θέλουμε. Εγώ το ανέφερα γιατί έλεγα ότι κοντεύω να πιάσω το πρώτο μαξιλαράκι που έχω βάλει για το τρίμηνο και αν μπορέσουμε θα πάμε για το επόμενο τρίμηνο και να θηλάσουμε για έξι μήνες! Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Όσο για τις γουλιές που είναι σαν πηχτό τυρί έχει να κάνει με το γάλα που δεν αφομοιώθηκε απο τον οργανισμό και έμεινε στο στομάχι και το έβγαλε το μωρό γιατί το ενοχλεί. Εμένα που κάνει συχνά γουλιές βγάζει και πηχτό γάλα αρκετές φορές.

Τώρα δεν ξέρω αν είχες ρωτήσει κάτι άλλο τα κορίτσια αλλά αυτά που τα ξέρω είπα να απαντήσω εγώ :) Το μασαζάκι με το λάδι τα βοηθάει να κάνουν κακά τους;

Κάπου διάβασα που αναφερθήκατε για τον θηλασμό και τα αντισώματα. Ο παιδίατρος μου είπε ότι τα μωρά παίρνουν απο εμάς τα αντισώματα για να ανταπεξέλθουν στην αρχή και ότι δικά τους κάνουν απο τον 6ο μήνα και μετά. Δεν ξέρω αν όσο τα θηλάζουμε συνεχίζουν να παίρνουν αντισώματα ή στο τρίμηνο θεωρεί το σώμα ότι τα έχει καλυψει πάντως σίγουρα ελαφραίνει το γάλα.

Για αυτό τον λόγο έχω βάλει το μαξιλαράκι των έξι μηνων με μεικτή διατροφή πλέον γιατί εμένα πλέον δεν χορταίνει απο το στήθος ειδικά απο το απόγευμα και μετά και επειδή δεν θέλω να γκρινιάζει επειδή πεινάει -φαίνεται γιατί αμέσως μετά και απο τα δύο στήθη πίνει 100-120μλ ξένο! - αν τον κάλυπτε το δικό μου θα έπινε πιο λίγο ή καθόλου! οπότε του έβαλα δύο γεύματα ξένο το απόγευμα και το βράδυ και τουλάχιστον τον βλέπω πιο ήρεμο!

Εμενα κορίτσια ο μικρός δεν έκατσε να πιπιλίσει στο στήθος καθόλου και ακόμα δεν κάθεται! Μόνο τρώει και μετά την βγάζει την θηλή και δεν την ξαναπιάνει. Το φαί του κρατάει 5 με 10 λεπτά και τα πρωινά τον κρατάει κοντά στις 2,5 ώρες. Βέβαια προλαβαίνει και αδειάζει το στήθος γιατί το καταλαβαίνω ειδικά όταν έχει να το πιάσει απο το βράδυ και είναι γεμάτο!

Φτάσαμε τα 5 κιλά και ηρέμησα που πάει τόσο καλά! Την άλλη βδομάδα θα κάνουμε τα δευτερα εμβόλια μάς!

Αυτό που έχει αλλάξει σε εμάς είναι ότι πλέον δεν κάνουμε κακά μας κάθε φορά πριν ή μετά το γεύμα αλλά μια φορά την μέρα και λίγο μας έχει δυσκολέψει αυτό! Του δίνω και χαμομήλι που τον βοηθάει. Βέβαια σήμερα είναι η δεύτερη μέρα που δεν έχει κανει κακά και φαίνεται να πονάει η κοιλιά του και πέρα απο μασαζάκι και μάζεμα τα πόδια δεν ξέρω τι άλλο να του κάνω! Όταν τον ακουμπάω στην κοιλιά κλαίει γιατί μαλλον πονάει! και δεν ξέρω τι να κάνω!

Εμείς κάτι άλλο που έχουμε αποκτήσει είναι μύξες οι οποίες όμως κάθονται στον λαιμό του με αποτέλεσμα να πνίγεται! Τον ακούμε να ρουθουνίζει αλλά δεν έχει μύξες στην μύτη. Για την ώρα του βάζουμε μονο ορό για να μαλακώνουν και να γλιστράνε στον οισοφάγο. Μερικές φορές τις βγάζει με τα κακά του και άλλες με τις γουλιές που κάνει. Το παθαίνει κανένα άλλο μωράκι; Τώρα του πήραμε και αποφρακτήρα μύτης για να τις τραβάμε απο την μύτη αν τις προλαβαίνουμε! Πάντως τους ορούς δεν τους προλαβαίνουμε. Μόλις λίγο τον ακούσουμε του βάζουμε αμέσως για να μην κολλάνε στον λαιμό του. Αλλά δεν ξέρω δεν παιρνάει αυτό;

Σας φιλώ όλες θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά :)

U85pp3.png

Καλησπέρα σας!

Μαριρέν μου το μαστιχολαδο κανει καλο και για να αερίζεται κ για να κανει κακά! Να του κανεις ελαφριές κυκλικές κινήσεις στην κοιλιτσα κ να τον γυρνάς μπρούμυτα να του τρίβεις λίγο Κ την πλάτη! Αυτο που περιέγραψες με τις μυξουλες το έχουμε ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά οτι εμάς μας τις βγάζει μονο στα κακά του. Εγω του βάζω σπρευ στεριμαρ βρεφικό με την άδεια του γιατρού γιατι ειναι πιο αποτελεσματικό αφού εχει πίεση κ δεν χρησιμοποιώ απορροφητηρα αφού κι μυξες ειναι πίσω πίσω.

Κατερίνα μου πολλα προβλήματα ε;;; Εύχομαι να σε βοηθήσει ο Θεός να τα ξεπεράσεις κ να σου έρθουν ολα βολικά. Εμεις είμαστε καλύτερα Δόξα το Θεο. Εμένα με ταλαιπωρεί εκείνο το δόντι ακόμη..

Τατιάνα μου σε ταλαιπωρεί κι εσένα ε;;; Σας καταλαβαίνω κορίτσια μου αφού τα ίδια είχα κι εγω με την κόρη μου! Όλη την ωρα στο βυζι! Εγω το αποδίδω πρώτιστα στο χαρακτήρα του μωρού και μετα στους κολικούς! Α! Το γνωρίζατε οτι τα μωρά φέρουν στο dna τους 5% κληρονομικότητα των χαρακτήρων τον γονιών;! Χρειάζεσαι λόγο χρόνο Τατιάνα μου να προσαρμοστείς να βρεις τους ρυθμούς σου!

Εγω δεν έβγαλα βόλτα τον μπεμπη μου παπάρα μονο στον παιδίατρο! Φοβάμαι να τον βγΑλω αφού φυσάει ασταμάτητα παρόλο που κανει ζέστη ακόμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...