Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια.

Εγώ μαξιλάρι θηλασμού εχω βάλει τους 6 μήνες δηλαδή περίπου οταν αρχίζουν τις τροφες, να πάνε ολα καλά πρώτα βέβαια... Αγάπη όπως κατάλαβες τα μαξιλάρια μας ειναι οι στόχοι μας μέχρι που θελουμε να φτάσουμε.

Πάντως χθες ο γιατρός μου ειπε ότι στους πρώτους δυο μήνες τα μωράκια παίρνουν απο το μητρικό γαλα ολα τα αντισώματα που χρειάζονται και τα θρεπτικά συστατικά, μετά αυτά εξασθενούν... Όποτε όπως ειπε και η Κατερίνα επειδή ούτε εγώ πιστεύω στους μακροχρόνιους θηλασμούς, αν φτάσω τους έξι μήνες και παλι ικανοποιημένη θα είμαι.

Η αλήθεια ειναι πως τα μωράκια δεν θέλουν να τα πειράζουν και να τα ενοχλούν οταν θηλάζουν...

Κι εμένα συνεχίζει και παλεύει και καθε φορά προσπαθώ να καταλάβω τι της φταίει. Άλλες φορές θέλει να τη σηκώσω να ρευτεί, άλλες νευριάζει επειδή θέλει κακά, άλλες παλι μάλλον ούτε η ίδια δεν ξέρει τι της φταίει.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα.θα ηθελα απλα να αναφερω οτι η συσταση του μητρικου γαλακτος αλλαζει καθως μεγαλωνει το παιδι κ προσαρμιζεται στις αναγκες του.το ανοσοποιητικο του παιδιου δ ολοκληρωνεται στους δυο μηνες.το ξενο γαλα παρολα τα συστατικα που του προσθετουν δ προσφερει αντισωματα.το γαλα εξακολουθει να ειναι η βασικη τροφη κ το δευτερο εξαμηνο ειτε μητρικο ειτε σκονη.δ ηξερα οτι θηλαζεις κ μετα το εξαμηνο.το αποφασισα αφου γιναμε 4 μηνων.κ δ ηξερα πως θα παει κ αν θα θηλαζουμε μετα το χρονο.πλεον ακολουθω το παιδι.υπαρχει κ η αποψη οτι αφου μπουσουλησει κ περπατησει ενα παιδι υπαρχει ακομη η αναγκη για τα αντισωματα γτ τοτε ερχεται περισσοτερο σε συναναστροφες.ισως κ αν παει βρεφικο.επισης ανακαφουζονται οταν ενοχλουν τα δοντια.κ συναισθηματικα τα βοηθαει αν λειπει η μαμα για δουλεια αλλα κ απο το αγχος αποχωρισμου.δ υπαρχει λογος να ακουσετε εμενα,δ το ζηταω καν,απλα υπαρχει βιβλιογραφια που μποτειτε να διαβασετε.κ φυσικα δ προτρεπω ολες σε μακροχρονιο κ μη θηλασμο.δ ταιριαζει σε καθε μαμα κ παιδι

Κοριτσια τι κανετε?

Δεν υπαρχει αυτο που ζω!Οι γονεις μου,μου κανουν ψυχολογικο πολεμο!

Πριν γεννηθει η μπεμπα,λεγαμε τι ονομα θα την βγαλουμε!Οταν αναφεραμε στην μητερα μου πως θελουμε να βγαλουμε τ'ονομα της,μας ειπε οτι δεν ηθελε,δεν της αρεσε και αλλα τετοια!Και μαλιστα το ειπε μπροστα στον αντρα μου!Αποφασιζουμε να της δωσουμε αλλο ονομα,το οποιο δεν ανηκει σε καποιον,το σκεφτηκαμε μονοι μας!Με παιρνει σημερα ο πατερας μου τηλεφωνο,και με ρωταει τι ονομα θα δωσουμε τελικα στην μπεμπα!Οτι του το ειπα,αρχισε να μου λεει τι ονομα ειναι αυτο,γιατι δε βαζω της μανας,πως η μητερα μου δεν εχει αξια και πως της πεθερας μου το βγαλαμε και αλλα τετοια.Κοντευω να σκασω,δεν ειναι δυνατον!Ο αντρας μου ειναι ανενδοτος στο ν'αλλαξουμε την αποφαση μας και εχει δικιο.Θα παιζουμε?Μωρα ειμαστε?

Δε ξερω τι να κανω.Καλα καλα δεν συνηλθαμε μετα την ταλαιπωρια του νοσοκομειου,ερχεται τωρα αυτο.Το στομαχι μου εχει γινει κομπος.

Φοβαμαι μηπως απο την στεναχωρια μου κοπει το γαλα ρε κοριτσια.Ξερω πως θα μου το χτυπουν συνεχεια.Δεν αντεχω αλλο,δεν τους αντεχω.Μου εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα σε αυτη την εγκυμοσυνη.

Συγνωμη που σας φορτωνω με τα δικα μου,αλλα δεν εχω που να τα πω.Εαν τα πω στον αδερφο μου και στα πεθερικα μου φοβαμαι πως θα γινει μεγαλη παρεξηγηση,και ειναι κατι που αυτη τη στιγμη δεν θελω.

Εαν κατσω να μιλησω με τους γονεις μου θα τσακωθουμε.Ειδικα ο αντρας μου.

Τι να κανω?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εντάξει κορίτσια είμαστε εμείς, θηλαζουμε παλι μαραθώνια και κάθε μια ώρα το πολύ!!

Εγώ είμαι στην 3η μέρα της 8ης εβδομάδας άρα μπορεί όλη αυτή η περίεργη συμπεριφορά την μικρής να είναι άλμα;;; ας το περάσουμε τώρα και όχι στην εκδρομή μας!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά θα πάμε με τους νονους και δεν θέλω να είμαι κλεισμένη όλη την ωρα να θηλάζω!!!

Hope να επιμείνετε στην απόφαση σας!! Αν είναι δυνατον να σου κάνουνε θέμα για το όνομα!! Μα που ζούμε;; και αφού σου είχε πει οτι δεν ήθελε!!! Να την βγαλετε όπως εσείς θέλετε και να μην στεναχωριεσαι καθόλου. Να τους πεις οτι είσαι πολύ πιεσμένη με το μεγάλωμα 2 παιδιών καινά μην σε πιέζουν άλλο και σε στεναχωρουν!!

Έφη εγώ νομίζω οτι τώρα τα λέμε αυτά, όταν φτάσει ο καιρός δεν θα θέλουμε να τον κόψουμε τον θηλασμό!! Εγώ θα ήθελα να της δώσω κατευθείαν φρέσκο στον ένα χρόνο, να μην μπει σε σκόνες καθόλου!!! Με την δουλειά όμως μου φαίνεται αδύνατο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα έτσι ειναι, ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε. Απλα κι εγώ οταν ξεκίνησα, ακομα και τώρα με τις τόσες δυσκολίες λέω ας τα καταφέρω τουλάχιστον μέχρι εκεί κι αν έχουν πάει ολα καλά να συνεχίσουμε γιατί όχι! Αλλιώς και μέχρι εκεί παλι ευχαριστημένη θα είμαι...

Παλι άλμα περνάτε;;...

Μαρία μου να κάνετε αυτο που θέλετε με τον άντρα σας, αυτο που έχετε αποφασίσει. Μπορεί να στεναχωρηθούν αλλα θα τους περάσει. Και να μην στεναχωριέσαι εφόσον τα βρίσκεις με τον άντρα σου ολα τα αλλα περισσεύουν!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Λογικά αυτό είναι καλό που νιώθεις το κάψιμο όταν θηλάζεις..!! εγώ νιώθω καμιά φορά το κάψιμο αλλά συνηθως τίποτα.. ξαφνικά νιώθω λιγο πιεσμένο το στήθος μου κ καταλαβαίνω οτι ειναι φουλαρισμένο!! Μάλλον εδραιώθηκε!! Ξέρετε πόση ανακούφιση να μην πονάς?!? 😆 Μπορεί να το πήρε αρνητικά το μικράκι σου.. θέλουν ηρεμο περιβάλλον τα μωρά για αυτη την ΜΑΓΙΚΗ για μένα στιγμή αλλά συνήθως δεν μπορούμε να την χαρίσουμε δυστυχώς!!! :(

Αγάπη κάνει δουλεια?? Μωρέ μπράβο πόσα πολλά ξέρανε οι παλιές γενιές κ μπορούνε να μας λύσουν τα χέρια!!! Κορίτσια δοκιμάστε τοοο!!!!

Κανει πολυ Καλή δουλειά! Νόμιζα οτι το είχατε κι εσεις αυτο με το μαστιχολαδο! :wink:

Εντάξει κορίτσια είμαστε εμείς, θηλαζουμε παλι μαραθώνια και κάθε μια ώρα το πολύ!!

Εγώ είμαι στην 3η μέρα της 8ης εβδομάδας άρα μπορεί όλη αυτή η περίεργη συμπεριφορά την μικρής να είναι άλμα;;; ας το περάσουμε τώρα και όχι στην εκδρομή μας!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά θα πάμε με τους νονους και δεν θέλω να είμαι κλεισμένη όλη την ωρα να θηλάζω!!!

Hope να επιμείνετε στην απόφαση σας!! Αν είναι δυνατον να σου κάνουνε θέμα για το όνομα!! Μα που ζούμε;; και αφού σου είχε πει οτι δεν ήθελε!!! Να την βγαλετε όπως εσείς θέλετε και να μην στεναχωριεσαι καθόλου. Να τους πεις οτι είσαι πολύ πιεσμένη με το μεγάλωμα 2 παιδιών καινά μην σε πιέζουν άλλο και σε στεναχωρουν!!

Έφη εγώ νομίζω οτι τώρα τα λέμε αυτά, όταν φτάσει ο καιρός δεν θα θέλουμε να τον κόψουμε τον θηλασμό!! Εγώ θα ήθελα να της δώσω κατευθείαν φρέσκο στον ένα χρόνο, να μην μπει σε σκόνες καθόλου!!! Με την δουλειά όμως μου φαίνεται αδύνατο!!!

Τασουλα μου αν ειναι προσπάθησε να φυλάξεις λίγο γάλα μητρικό για μην θηλαζεις συνέχισε εχεις στην εκδρομή! Επίσης λέγετε οτι το γάλα σκόνη ειναι πολυ καλύτερο απο το φρέσκο!

Κοριτσια τι κανετε?

Δεν υπαρχει αυτο που ζω!Οι γονεις μου,μου κανουν ψυχολογικο πολεμο!

Πριν γεννηθει η μπεμπα,λεγαμε τι ονομα θα την βγαλουμε!Οταν αναφεραμε στην μητερα μου πως θελουμε να βγαλουμε τ'ονομα της,μας ειπε οτι δεν ηθελε,δεν της αρεσε και αλλα τετοια!Και μαλιστα το ειπε μπροστα στον αντρα μου!Αποφασιζουμε να της δωσουμε αλλο ονομα,το οποιο δεν ανηκει σε καποιον,το σκεφτηκαμε μονοι μας!Με παιρνει σημερα ο πατερας μου τηλεφωνο,και με ρωταει τι ονομα θα δωσουμε τελικα στην μπεμπα!Οτι του το ειπα,αρχισε να μου λεει τι ονομα ειναι αυτο,γιατι δε βαζω της μανας,πως η μητερα μου δεν εχει αξια και πως της πεθερας μου το βγαλαμε και αλλα τετοια.Κοντευω να σκασω,δεν ειναι δυνατον!Ο αντρας μου ειναι ανενδοτος στο ν'αλλαξουμε την αποφαση μας και εχει δικιο.Θα παιζουμε?Μωρα ειμαστε?

Δε ξερω τι να κανω.Καλα καλα δεν συνηλθαμε μετα την ταλαιπωρια του νοσοκομειου,ερχεται τωρα αυτο.Το στομαχι μου εχει γινει κομπος.

Φοβαμαι μηπως απο την στεναχωρια μου κοπει το γαλα ρε κοριτσια.Ξερω πως θα μου το χτυπουν συνεχεια.Δεν αντεχω αλλο,δεν τους αντεχω.Μου εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα σε αυτη την εγκυμοσυνη.

Συγνωμη που σας φορτωνω με τα δικα μου,αλλα δεν εχω που να τα πω.Εαν τα πω στον αδερφο μου και στα πεθερικα μου φοβαμαι πως θα γινει μεγαλη παρεξηγηση,και ειναι κατι που αυτη τη στιγμη δεν θελω.

Εαν κατσω να μιλησω με τους γονεις μου θα τσακωθουμε.Ειδικα ο αντρας μου.

Τι να κανω?

Μαρία μου τι να πω... Αυτο πάλι που ενώ περιμένει κανεις να εχει συμπαράσταση και βοήθεια απο τους δικούς του ανθρώπους τους ανθρώπους που έζησε μαζι τους ολα τα χρονια της ζωής του και αντί αυτού εχει την κατακριση τους και την ζήλεια τους και την απάθεια τους ξαφνικά σαν να έγινες αντίζηλος τους; Δεν αναφέρομαι μονο σε εσένα Μαρια μου.. Ειναι σίγουρη οτι το βιώνουμε πολλές πολλές γυναίκες αυτο! Και αυτο πραγματικά πονάει πολυ! Πριν γίνουμε μάνες ήμασταν τα μωρά τους ετςι; Τωρα τι έχουμε γίνει; Απλά κάποιες γυναίκες μητέρες που μας βλέπουν και συγκρίνουν τι έκαναν αυτοί τότε που είχαν τα μωρά τους μικρα δηλαδή εμάς; Κουφό; Ελπίζω να μην γίνουμε κι εμεις ετςι προς τα μωράκια μας οταν με το καλο κάνουν τα δικά τους παιδάκια! Κορίτσια πρώτα ο Θεός να είμαστε εδω να τα συζητούμε κι οταν τα μικρα μας κάνουν δίκη τους οικογένεια! Ειμαστε πολυ καλή ομάδα όλες μας!

Το γάλα σκόνη είναι καλύτερο για τον πρώτο χρόνο ζωής γιατί το μωρό δεν μπορεί να πιει ακόμα φρέσκο!! Εννοείται ότι το φρέσκο είναι καλύτερο κατά κύριο λόγο είναι φρέσκο και δεν έχει συντηρητικά. Αλλιώς θα πίναμε όλοι σκόνη. Αυτά τα λένε οι παιδίατροι για να προωθήσουν την σκόνη

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα. Εχω καιρο να μπω γιατι ετρεχα στους παιδιατρους. Εκανε ωτιτιδα ο μικρος αρχισε αντιβιωση κ μπηκαμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για εξετασεις αιματος. Ειμαθ πολυ χαλια. Τωρα τον πηρα σπιτι. Μα τι εφταιξε; Τη μια λενε η μυτουλα με τις μυξουλες την αλκη οι αναγωγες απο το γαλα μετα λενε ιωση. Ο καθε γιατρος λεεθ κατι αλλο. Νιωθω μηπως δεν το προσεξα εγω το μωρο μηπως φταιω;; Αγχωθηκα παρα παρα πολυ με το νοσοκομειο. Τωρα θα τον παρακολουθω σπιτι κ αν δω κατι παλι εισαγωγη. Εσεις με τις μυξουλες εκτος απο φυσιολ ορο τι αλλο κανετε; Επισης εγω αν ο θηλασμος ειναι πολυ κοντα ποναω στη θηλη. Τι να κανω; ποση ωρα θηλαζετε;

Domino ωτίτιδα ε;; δεν εφταιγες εσύ καλή μου, μπορεί να έγινε από τόσα πραγματα!!! Φαντάζομαι την ταλαιπωρία σας, είναι τόσο μωρακι!!! Ελπίζω να είναι περαστικό και να μην βασανιστητε άλλο!!! Σας έκανε πυρετό;;

Αγάπη η αναγωγή που λες σας ξυνισμενο τυρί είναι οτι ήρθε από το στομαχακι του μωρού!!! Έχω κάνει διατριβή στις γουλιες, έχουμε πολλές από αυτές!!

Εμείς όπως σας είπα μαραθώνια μέχρι τις 1 το βράδυ!!! Πρώτη φορά έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα άλλο..... Είχα και τον άντρα μου που σταμάτησε να με στηρίζει και μου έλεγε που θα πάει αυτή η κατάσταση και η μικρούλα να θέλει συνέχεια στήθος. Κοιμήθηκε στις 1 και την ξυπνησα στις 8 :confused::confused::confused:

Φοβερό;; αφού με έπιασε άγχος οτι έπρεπε να την ξυπνησω πιο νωρίς!!! Έχει θηλασει μόνο 2 φορές και κοιμάται συνέχεια!!! Να ανησυχησω;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Domino ωτίτιδα ε;; δεν εφταιγες εσύ καλή μου, μπορεί να έγινε από τόσα πραγματα!!! Φαντάζομαι την ταλαιπωρία σας, είναι τόσο μωρακι!!! Ελπίζω να είναι περαστικό και να μην βασανιστητε άλλο!!! Σας έκανε πυρετό;;

Αγάπη η αναγωγή που λες σας ξυνισμενο τυρί είναι οτι ήρθε από το στομαχακι του μωρού!!! Έχω κάνει διατριβή στις γουλιες, έχουμε πολλές από αυτές!!

Εμείς όπως σας είπα μαραθώνια μέχρι τις 1 το βράδυ!!! Πρώτη φορά έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα άλλο..... Είχα και τον άντρα μου που σταμάτησε να με στηρίζει και μου έλεγε που θα πάει αυτή η κατάσταση και η μικρούλα να θέλει συνέχεια στήθος. Κοιμήθηκε στις 1 και την ξυπνησα στις 8 :confused::confused::confused:

Φοβερό;; αφού με έπιασε άγχος οτι έπρεπε να την ξυπνησω πιο νωρίς!!! Έχει θηλασει μόνο 2 φορές και κοιμάται συνέχεια!!! Να ανησυχησω;;;

Χαχαχα γελάω με τη μικρή σου η ποια φαίνεται πεισματάρα σε κανει οτι θελει απο τωρα! Οχι πως η δίκη μου εμένα δεν με σέρνει απο τη μύτη δηλαδή!! Τι να ανησυχήσεις; Η μικρή τη μια ημέρα γούσταρε ν εχει όλη την ημέρα το βυζι στο στόμα κ να κοιμάται όλο το βράδυ κ σημερα δεν θελει συνεχεια! Πες τον άντρα σου οτι οι σύμβουλοι θηλασμού λένε οτι τα μωράκια μας θηλάζουν ΟΣΟ θέλουν αυτά! Υπομονη! Εύχομαι μονο να μην την ποιασει ο μαραθώνιος οίστρος στην εκδρομή σας!

Κοριτσια καλημερα. Εχω καιρο να μπω γιατι ετρεχα στους παιδιατρους. Εκανε ωτιτιδα ο μικρος αρχισε αντιβιωση κ μπηκαμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για εξετασεις αιματος. Ειμαθ πολυ χαλια. Τωρα τον πηρα σπιτι. Μα τι εφταιξε; Τη μια λενε η μυτουλα με τις μυξουλες την αλκη οι αναγωγες απο το γαλα μετα λενε ιωση. Ο καθε γιατρος λεεθ κατι αλλο. Νιωθω μηπως δεν το προσεξα εγω το μωρο μηπως φταιω;; Αγχωθηκα παρα παρα πολυ με το νοσοκομειο. Τωρα θα τον παρακολουθω σπιτι κ αν δω κατι παλι εισαγωγη. Εσεις με τις μυξουλες εκτος απο φυσιολ ορο τι αλλο κανετε; Επισης εγω αν ο θηλασμος ειναι πολυ κοντα ποναω στη θηλη. Τι να κανω; ποση ωρα θηλαζετε;

Αχ ντόμινο μου κ σε ψάχναμε! Σου εκανε πυρετούς κ κάνατε εισαγωγή; Φαντάζομαι το άγχος κ την αγωνία σου..πωπω

Περαστικά σας. Ειναι το πρωτο σου παιδάκι;

Κι εγω όταν άρρωστε με η κόρη μου πάντα έψαχνα ν βρω το έφταιξε αλλά πραγματικά δεν υπάρχει αιτία εκτός απο το προφανές δηλ να το κόλλησε κάποιος άλλος ίωση ή να το έβγαλες απο τα ζεστά στα κρύα ή ν του κτυπουμε αεράκι.... Γενικά όμως βρε κορίτσια ειναι παιδάκια που αρρωσταίνουν πολυ πιο εύκολα κ συχνά απο τα αλλά!

Εγω στον μπέμπη κανω σπρευ στεριμαρ το βρεφικό κ ειναι πιο αποτελεσματικό απο τον όρο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...