Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Domino μου κοντεύουν σε λίγες μέρες θα δεις και εσύ το μικρό σου :) Εγώ πάντως μόλις βρω ευκαιρία βγαίνω. Μένω έξω απο το χωριό και για να πάω μέσα πρέπει να πάρω το αυτοκίνητο και αυτό λίγο με κρατάει στο σπίτι γιατί το παίρνει ο άντρας μου για την δουλειά και όταν θα γυρίσει εγώ δεν έχω όρεξη να βγω :) Αλλά τώρα που ελπίζω να ανοίξει ο καιρός σίγουρα θα τις βγαίνω τις βόλτες μου περπατώντας να ξεμουδιάσω λίγο, γιατί η αλήθεια είναι ότι με κούρασε αυτή η υγρασία που έχουμε εδω. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ούτε στην αυλή να βγεις να κάτσεις λίγο να μαζέψεις ήλιο :) Δεν νομίζω ότι θα σου κάνει κακό καμια βολτίτσα αρκεί να μην κουράζεσαι πολύ. Όταν θα πας στον γιατρό σου ρώτα τον κιόλας και εκείνος θα σου πει τι να προσέχεις :)

Venni και εγώ απο όρεξη καλά κρατώ, δεν έχω και αναγούλες για να με σταματήσουν :) και αφού φάω μόλις περάσει λίγη ώρα τότε σκέφτομαι τι άλλο να φάω :) τρομερό, το κακό είναι ότι πάντα σκέφτομαι κάτι γλυκό :) Ελπίζω μετά απο λίγο να σταματήσουν οι πολλές ορέξεις και να μαζευτώ λίγο :) Να την πάρεις την άδεια για να μην κουράζεσαι πολύ. Η ξαδέρφη μου ανέφερε αναισθητικό μόνο για το μπικίνι επειδή λέει οτι πονάει εκει, στα πόδια δεν βάζει τίποτα. Δεν ξέρω όμως κοπελιά εγώ δεν κάνω οπότε δεν έχω και προσωπική πειρα, τα αποφεύγω λίγο αυτά, είμαι πιο παραδοσιακή :) κάποτε έκανα κερί και αν δεν ντρεπόμουν την κοπέλα θα με είχε ακούσει όλη η γειτονιά απο τις φωνές :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

mariren Δεν ειναι τέλειο οταν το βλέπεις και οταν ακους την καρδουλα;; Ξερεις οτι οταν θες συνέχεια γλυκά και εχει πολλους παλμους το μωρό, λένε για κοριτσάκι ε;

domino εγώ επειδή ειχα δυο μια σταγονα αιμα δυο φορές μου είχαν πει να μείνω σπίτι και ξάπλα.. οκ.. το έκανα.. κοντεψα να ξεχασω τον έξω κοσμο εδω και ενα μηνα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος.. Εβλεπα κοσμο μονο οταν πηγαινα στο νοσοκομειο ή 2 φορές που πηγα μεχρι το αγορι μου.. Ειχα τρελή κατάθλιψη !! Εχθες και σήμερα ερχομαι κανονικά στο γραφειο και πηγαινω και στο νοσοκομειο για διαφορες εξετάσεις.. νιώθω πιο καλά απο ποτέ! Περπατησα κιολας σημερα στην Αλεξανδρας (μη το πειτε σε κανεναν αλλα περπάτησα οσο για να φαω εναν μικρο πυραυλο :lol::lol:).. Αρα αν δεν σου εχει δωσει ο γιατρος οδηγιες για ξαπλα.. μπορεις να πηγαινεις βολτες να περπατας, αλλά χωρις να κουραζεσαι και χωρις να σηκώνεις βάρος!

venni πάρε μια αναρρωτική να συνέλθεις!! Τωρα οσον αφορά την ορεξη.. Δεν εισαι η μόνη.. λιγουρεύομαι τα ΠΑΝΤΑ!!! τα ΠΑΝΤΑ ομως!! δεν θέλω να φάω ποσοτητα.. ισα μια μπουκιά απο οτι βλέπω μπροστα μου!! Είναι απολύτως λογικό το να τρως παραπάνω.. Σημερα μιλησα με ενδοκρινολόγο και μου ειπε οτι ειναι φυσικο να τρωω παραπάνω, αλλα επειδή πρέπει να πάρω μονο 6 κιλά στην εγκυμοσύνη πρεπει να μάθω να τρωω λιγο απο τα χαζολοϊδια και περισσοτερο απο τα σωστα (κρεας, γαλακτοκομικα, υδατανθρακες)..

Δεν φανταζεστε πόσο χαίρομαι που μιλάω μαζί σας.. Επειδή δεν το εχω ανακοινώσει ακομα περα απο γονεις-αδελφια-κολλητή δεν έχω που να μιλάω γι αυτό!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κοριτσια. Εγω σημερα ειμαι χαλια με τις αναγουλες ενω τις προηγουμενες μερες δεν ειχα τιποτα.Venni παλινδρομησε το ενα απο τα δυο εμβρυακια κ προσεχω για να παει καλα το αλλο που μας εμεινε.Κι εγω κοριτσια εχω ξεχασει τον εξω κοσμο. Σημερα ειναι κ ωραια μερα ηλιολουστη. Ειμαι κ σαν ζομπι εμφανησιακα. Πως θα βγω εξω;; Ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι τον επομενο υπερηχο για να εχω κ ορεξη να συμμορφωθω μετα.

Καλημέρα κοριτσια. Χαθηκα αλλα το ειχαν οι περιστάσεις. Προχωραμε μπροστά και περιμένουμε το μωρακι μας να δώσει χαρα στην οικογένεια και η επομενη μαζικη συνάντηση να είναι για τη βαφτιση του.

Τα νεακια μας οσο αφορα το μπεμπε είμαστε καλα δοξα σοι ο Θεος... βγηκαν και οι γενικες αναλύσεις ολα καλα και εκει μονο τοξοπλασμα να προσεχω και μωρα με εξανθηματα.

Συγχαρητηρια στις κοπελες που πηγαν γιατρο και ειδαν το νινακι τους που μεγαλωνει... απολογούμαι που δεν μπορω να πιάσω μια μια. Διαβασα ολες τις σελιδες και ειμαι πολυ ευτυχισμένη που είμαστε εστω και απο εδω ενωμένες.

Τα φιλακια μου για μια όμορφη μερα. Χρονια πολλα στις Ευαγγελιες αν έχουμε. Θα μπω πιο μετα να φτιαξω το πινακακι μας

JRfdp2.png

Χρόνια πολλά κορίτσια και τις ευχές μου στις εορτάζουσες και τους δικούς τους :)

Αχ κορίτσια να σας πω τι έπαθα χτες, τα είδα όλα! Πήγαμε στην εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι στην χάρη της και όπως κάθε χρόνο γινότανε χαμός :) Αλλά εκεί που περιμέναμε να μπούμε λίγο πριν την πόρτα άρχισε να χτυπάει η μεγάλη καμπάνα δίπλα μας τόσο δυνατά που σε διαπέρναγε! Απο τον κόσμο δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε μπρος ούτε πίσω και κάτσαμε εκεί και κουφαθήκαμε. Θέλω να πιστέυω ότι το μωρό δεν είχε πρόβλημα αλλά προβληματίστηκα λέτε να επηρρεάζεται απο τώρα απο τους τόσο δυνατούς ήχους;

Για την ώρα θα το ρίξω στον μπακαλιάρο που τον σκέφτομαι απο την προηγούμενη βδομάδα και τον περιμένω πως και πως! Αν και ο άντρας μου λέει ότι για το κουρκούτι είναι όλη μου η έννοια χαχααχχαχα και αύριο θα πάρω να ρωτήσω.

Kitty805 λες; Δεν ξέρω το έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, θα δούμε :) Μαζί θα μάθουμε τα νέα! :)

Domino σε καταλαβαίνω ως προς την εμφάνιση και εγώ μια απο τα ίδια είμαι :) Χτες βγήκα και πέσαμε σε κάτι γνωστούς οι οποίοι με κοίταγαν καλά καλα! Θα τους φάει η απορία τώρα γιατί εμείς δεν έχουμε πει ακόμα τίποτα σε τρίτους, περιμένουμε την αυχενική και μετά θα αρχίσουμε. Δεν έχω πρηστεί ακόμα και στην κοιλιά αφού τα έχω τα κιλάκια μου και με ξέρουν όλοι γεμάτη οπότε μόνο τα μαλλιά μαρτυρούν ότι κάτι γίνεται. Το μεγάλο τεστ θα είναι σήμερα που θα πάμε σε ένα τραπέζι το βράδυ και θα έχει κόσμο :)

Georgiana μου μια χαρά το μικρό σου, και εμένα για το τοξόπλασμα μου είπε να προσέχω, να πλένω καλά τα λαχανικά και γενικά να τα προσέχω αυτά και να μην τρώω απο έξω ωμά μόνο βραστά γιατί δεν ξέρεις αν τα πλένουν καθόλου, ενώ τα βραστά τουλάχιστον βράζουν. :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Και του χρονου κ χρονια πολλα στους εορταζοντες.Εγω ολο δικαιολογιες λεω σε φιλους για να αποφευγω τις εξοδους. Μονο στη δουλεια αναγκαστικα το ειπα. Θα δουμε πιο μετα, πρωτα ο Θεος να πανε ολα καλα κ ισως το πουμε σε συγγενεις κ πολυ καλους φιλους.

Γειά σας και από εμένα κορίτσια. Είμαι η Αναστασία και είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου. Έχω μια κόρη 14 μηνών την Ηλέκτρα. Τελευταία περίοδο είχα στις 10 Ιανουαρίου και είμαι στην 10η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Εύχομαι να πάνε σε όλες μας καλά οι εγκυμοσύνες και να γεννησουμε υγειεστατα μωρακια.

Την άλλη πέμπτη έχω αυχενική.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια :)

Τι κάνετε; Μου φαίνεται ότι όλες το ρίξαμε έξω χτες :) Εγώ κόντεψα να σκάσω εντάξει κάτι πρέπει να κάνω με το φαί! Χτες πρέπει να έφαγα ένα μπολ τζατζίκι χαχαχαχααχα μετά ήμουνα σαν κοτόπουλο :) Όμως γελάσαμε πολύ γιατί μιά γνωστή που καθόμασταν εκεί έμαθα ότι είναι στην 12η εβδομάδα οπότε ανταλλάξαμε εμπειρίες. Πάντως στο φαγητό το πηγαίναμε παρέα χααχχααχα καλά που ο άντρας μου ήταν μακριά στο τραπέζι αλλιώς θα είχα αποκτήσει μελανιές στα πόδια απο τις κλωτσιές για να σταματήσω. Κορίτσια είναι σαν να έχω ταινία τρομερό είναι αυτό που συμβαίνει, τουλάχιστον απέφυγα το γλυκό κάτι είναι και αυτό για μένα!!!! χαχαχαχα

Tinami και Ανδρομάχη να πάνε όλα καλά σήμερα στην εξέταση σας θα περιμένουμε τα νέα σας :)

U85pp3.png

Γειά σας και από εμένα κορίτσια. Είμαι η Αναστασία και είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου. Έχω μια κόρη 14 μηνών την Ηλέκτρα. Τελευταία περίοδο είχα στις 10 Ιανουαρίου και είμαι στην 10η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Εύχομαι να πάνε σε όλες μας καλά οι εγκυμοσύνες και να γεννησουμε υγειεστατα μωρακια.

Γεια σου Αναστασία :D καλως όρισες να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το καινούργιο μωρό σου. Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :D

U85pp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!

Α ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!

MARIREN ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ!ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΡΕ ΣΥ!ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

DOMINO ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΖΟΜΠΙ" ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!:-P ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΧΑΛΙ.ΛΕΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ..ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ?ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΕΙ?ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια..Venni κι εμενα στη δουλεια το μαθανε ολοι αφου πηγα κ την αναρρωτικη. Κ δεν ειναι μονο αυτο μου ειπε κ ενας καλος συναδελφος οτι τον ρωτησε καποιος : αυτη εκανε εξωσωματικη; Να σου πω κατι χε@@@κα. Ειλικρινα το λεω αυτο γιατι το τι εχω περασει για να φτασω μεχρι εδω μονο εγω κ ο αντρας μου το ξερει.Απο τη δουλεια μου θα διαρρευσει σιγα σιγα. Οποτε θα πρεπει αν πανε καλα τα πραγματα μεχρι τον επομενο υπερηχο να το πω σιγα σιγα σε πεθερικα στην κουμπαρα μου. Μονο σε αυτους. Για τους υπολοιπους δεν με ενδιαφερει. Οποτε τυχει κ φαινομαι ας το καταλαβουν μονοι τους. Εξαλλου καταλαβαινα διαφορα ασχημα σχολια πισω απο την πλατη μου που δεν καναμε παιδι τοσα χρονια.

Καλώ όρισες tassoula μου. Είμαστε στις ιδες βδομαδούλες. Με το καλό να δουμε τους μαχητές μας σε λιγους μήνες στην αγκαλιά μας :D

Venni μου και εγώ ώρες ώρες νιώθω καπως....λέω θα σηκωθω να κανω αυτόοοο....και μετα...πουφ!!! παει....δεν εχω ορεξη για τπτ απολύτως!!!

Εμείς το είχαμε πει στην οικογένεια και σε καποιους φιλους αλλα τωρα με την κηδεία το έμαθαν σχεδόν όλοι λόγω της απουσίας μου.

JRfdp2.png

Επόμενη Επισκεψη

Georgiana................... 15/4

MARYPOPINS............... 22/4

Αυχενική

elxir.......................... 27/3

MARYPOPINS............... 2/4

tassoula...................... 2/4

Mariren....................... 6/4

Georgiana.................... 6/4

Ανδρομάχη19............... 26/3

Tinami........................ 26/3

Περιμένουμε νέα απο τη χθεσινή επίσκεψη ζουζούνες :*

JRfdp2.png

Καλως ορισες κοριτσι. Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κ καλη επιτυχια στην αυχενικη...

Georgiana πως εισαι;Δεν φανταζομαι να εισαι θλιμμενη; Ειναι πολυ προσφατο το γεγονος αλλα καλο ειναι να κρατας το μυαλο σου απασχολημενο με αλλα πραγματα...Χαζεψε τιποτα μωρουδιακα κ κανε ομορφες σκεψεις γι αυτο το πλασματακι που εχει κανει την εμφανιση του. Καλυτερα που δεν πηγες στην κηδεια γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να μην φορτιζοσουν ψυχολογικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...