Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, αχ σας διαβαζω αλλα ειμαι τελειως μονη με 2 μωρα μεχρι το απογευμα και τα εχω παιξει....το απογευμα εχουμε 3 ωρες ασταματητο κλαμα απο κολικους και πεφτω ξερη για υπνο με το μωρο διπλα μου εχει μια βδομαδα που την μεγαλη την βαζει για υπνο ο αντρας μου μετα απο εμενα....

Κακακια την 8 μερα βαλαμε μπατονετα με λαδι και εβγαλε 3 παμπερς, πολυ πραγμα,

Αληθεια δυνετε στσγονες για κολικους; σκεφτομαι να δωσω προβιοτικα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τασσουλα αμα το κανει μονο το απογευμα μηπως ειναι κολικοι και απο το ζωρι βγαζει γουλιες;

Σε προγραμμα υπνου σκεφτομααι να το κανω κοντα 4-5 μηνων πιυ θα τον χωρισω απο διπλα μου,

Σεξ δεν καναμε γιατι δεν πηγα στο γιατρο, ασε που δεν εχω ορεξη,

Μελαγχωλια εχω και εγω,

Τα χαπια μπυρας τα σταματας γιατι τα εχει συννηθησει ο οργανισμος και δεν κανουν δουλεια, μετα απο μια εβδομαδα ξεκινας παλι

Στον μαρσιπο δεν το βαζω γιατι οταν δεν ποναει καθετε στο καροτσι που το εχω καθαρο μεσα στο σπιτι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσακια μου.. πως ειστε;;;

Αλλαξε ο καιρος και εχει υγρασια!! Σα γιαγιουλα παω...

Ξεχασα να σας πω ο Βασιλοπουλος εχει προσφορα στα παμπερς. Ταιζω τον μικρο και ελπιζω να ειναι ηρεμος να μαγειρεψω και να μαζεψω λιγο..

Τατιανα μου ποση ωρα το αφηνεις να κοιμαται στο στηθος;; Τελειωσατε με το σπιτι ολες τις δουλειες;

Τασσουλα μου σε ευχαριστω πολυ.. αυτο που μου εξηγησε ο γιατρος ειναι οτι το μωρο χρειαζεται μια ηρεμη μαμα πανω απο ολα και τυ εκανα κακο πριν με ολο το αγχος και τη στεναχωρια.. και η αληθεια ειναι οτι ηρεμησα απο τα πολλα ψυχολογικα!! Ξυπναγα και κοιμομουν με το αγχος θα πιασει στηθος;; θα θηλασω αποκλειστικα;; Ε λοιπόν τωρα με νοιαζει να παιρνει το γαλα μου, με θηλασμο και με μπιμπερο και ας παιρνει και ξενο.. αρκει να ειμαστε καλα και να μην στρεσαριζομαστε.. το παιδι πλεον κοιμαται 2 φορες την μερα, ειναι υγιεστατος (οκ λιγη δυσκιλιοτητα την εχουμε! μονο 1 φορα την ημερα κακα) και αναπτυσσεται!

Εγω μαξιλαρακι δεν ειχα βαλει απο την αρχη για τον θηλασμο.. Δεν πιστευω στον μακροχρονιο θηλασμό απο πολλες αποψεις.. (οταν λεω μακροχρονιο εννοω πανω απο 2 ετων).. Πλέον καλα να ειμαστε και οσο κρατησει.. Αληθεια να ρωτησω το αντλημενο γαλα μας περναει στο μωρο ολα τα στοιχεια και τα αντισωματα ή οχι;;

Μαγδα μου εδινα προβιοτικα, δεν ειδα καποια τρελη αλλαγη.. τωρα τα εχω καταργησει.. δινω τιλιο με γλυκανισο σε 1 'η 2 γευματα την μερα αντι για νερο στο ξενο γαλα, καπου διαβασα οτι κανει δουλεια και αν το πινει η μαμα... και καλο μας εκανε το μασαζ στην κοιλιτσα με ζεστο χαμομηλι και ελαιολαδο... αα και βαζω ενα γουλοπανο τυλιγμενο στην κοιλιτσα να την κραταει ζεστη..

αχ μεγαλωνουν τα παιδακια μας κοριτσια!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα σε όλες!! Καλέ τι έγινε σήμερα ξενυχτισαμε όλες???

Τασσούλα μου καλό είνι που έβαλες μαξιλαράκι κι εσύ!! έτσι θα είσαι πιο ήρεμη κ φυσικά απόλυτα ικανοποιημένη που έφτασες σε κάποιο από αυτά με όλες τις δυσκολίες... εγώ η αλήθεια έίναι πως έχω βάλει μόνο το 3μηνο... από εκεί κ πέρα σκοπεύω (αν όλα πάνε καλά) μέχρι 1 έτους και μετά ξεκιναω δουλειά κ θα δίνω αντλημένο + τις στερεες οπότε άλλο ενα 2μηνο με μητρικο κ μετά ξένο... αλλά ο Θεός λέει όταν κάνουμε σχέδια γελάει οπότε όσο πάει!! :) Να σου πω νομίζω ειναι η πρώτη μέρα της 8ης εβδομάδας.. εχθές κλείσαμε ολοκληρες 7 ςβδομάδες!!! πως πέρασε ο καιρός!!! Μπορεί δηλαδή αυτό που περάσαμε να ήταν όντως άλμα... ηπια το περάσαμε πάντως αν ήταν!!!

Μάγδα μου μπράβο κοπέλα μου τουλάχιστον έκανε το γλυκό μου!! Συνεχιζει κανονικές κενώσεις από τοτε ε?? Όσο για το που βάζεις το μωρό είναι οτι βολεύει τον καθένα φυσικά!!! έτσι πάει.. ειμαστε άνθρωποι με 2 χέρια κ.όπου βρούμε ηρεμία "καθόμαστε"!!!

Κατερινάκι μου έχει όλα τα νούμερα ο Βασιλόπουλος ή πάλι μόνο το 4 κ 5?? Να στείλω τον άντρα μου!! ευχαριστούμε για την πληροφορηση!!! :) Για τον καιρό που να βλεπες εμενα!! εχω θεμα με τη μέση μου κ τρίζουν όλα τα κοκαλά μου!!! χαχα!!! έλα να κάνουμε παρέα!!! 😛 Τον μικρό τον αφήνω άλλο ενα 10' περίπου, βασικά ανάλογα νλέπω πότε τον εχει πάρει ο βαθύς ο ύπνος.. σηκώνω το χεράκι του κ το αφήνω να πέσει.. αν κάνει "ελευθερη πτωση" τότε ειμαστε οκ τον βάζω στο κρεβατι.. αν οχι τοτε συνεχιζω λίγο ακομα!!! Ναι τις δουλιτσες τις τελειωσαμε επιτέλους μου έμειναν κάτι πλυντηρια στιβες αλλά δεν αγχωνομαι!!! οπως κ ο απορροφητήρας αλλά θα περιμένω την μαμά να τον κάνει!! χαχα Καλά τα λεςςς !! Μεγαλώνουν πάρα πολύ γρηγοράααααα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

Τι μου κανετε? Να μαι και εγω!Δε σας ξεχνω βρε αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραφω και για αυτο χανομαι περιοδικα...Ευτυχως με τα κοριτσια λεμε καμια κουβεντα στο facebook. Σημερα καθησα και σας διαβασα ολες...Απο που να αρχισω!

Περαστικα Μαρακι, στο Μαματσειο το πηγες το καημενουλη.Μακαρι να ειναι ολα καλα...Δε ξερω για Γιαννενα παντως η παιδιατρικη της Πτολ/δας δεν ειναι κακη.Εγω τη μεγαλη εκει την πηγαινα. Βεβαια τωρα με το μωρο να μη τρεχω στο νοσοκομειο βρηκα ενα μεσα στην πολη και παω και της δυο.

Μπραβο βρε Τασουλα και Κατερινα απο ορεξη για σεχ καλα πατε χαχαχα! Εγω περιμενω να σαραντησω!Ασε οπως λεει και η μαγδα δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη!!!

Αγαπη και Εφη και εγω νιωθω καποιες στιγμες πολυ χαλια.Εχω αγχωθει κιολας τωρα που αρχισουν οι επισκεψεις για το μωρο, ωρες ωρες δε θελω να βλεπω ανθρωπο...

Τatkono εμενα πονανε τα παντα, ποδια, μεση, γονατα, αστα να πανε!!!

Βασω και anath καλως ηρθατε!

Τι ειναι τα αλματα βρε κοριτσια σας εχασα! Και πως χρησιμοποιειται το μαξιλαρι?

Τα δικα μου νεα ειναι σε γενικες γραμμες καλα.

Εχω τη μεγαλη με ιωση 10 μερες τωρα και προσπαθω να την κραταω μακρια απο την μπεπμα...Η καημενουλα στεκετε εξω απο την πορτα και κοιταει με παραπονο, ευτυχως καταλαβαινει και δε πλησιαζει το μωρο.

Η μικρη μου παιδια, φτου φτου θα τη ματιασω η ιδια μου!Μαμ κακα και νανι το καλο μου!

Σημερα στολιζουμε!!!Καλες γιορτες να εχουμε κοριτσια

φιλακια σε ολες!

τα λεμε συντομα ελπιζω!!!

Gigitsa μου με έκανες και γελασα με το μαξιλαράκι :P:p:p βασικά βλέπουμε πολλά τηλεπαιχνίδια μου φαίνεται!! Εσύ δεν έβλεπες ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;;; τα μαξιλαράκια είναι οι στόχοι μας!!!

Εγώ είδα στον βασιλόπουλο και τα baby dry το νο 2 αλλά δεν έχει και καμία φοβερή έκπτωση. Νομίζω 25% έχει. Εγώ τα πήρα από τοπικό σουπερμάρκετ με 40%.

Εκλεισα υπέρηχο για την πέμπτη γιατί θα λειπω αυτές τις μέρες!! Δεν θυμάστε που σας είπα θα πάμε μίνι διακοπουλες;;; θα φορτωσουμε τα μωρά και θα πάμε ορεινή Ναυπακτία απο την Κυριακή μέχρι την τετάρτη οπότε δεν μπορούσα νωρίτερα!!! Γαιδουρα μάνα είμαι;; το έχω τόσο ανάγκη να πάω κάπου βρε παιδιά!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έχει από χθες το μωρακι μου που πίνει λίγο γάλα 5 με 10 λεπτά και μετά κλαίει και σπρώχνει την θηλή με την γλώσσα!! Φανταστηκα στην αρχή οτι χορτενει και δεν θέλει άλλο. Όμως ξυπνάει μετά από λίγο και τρώει τα χέρια του. Την ξανά βάζω τρώει άλλα λίγα λεπτά μπορεί 2-3 και πάλι βγαίνει και όταν πάω να την ξανά βάλω βγάζει την γλώσσα και σπρώχνει την θηλή. Αν επιμεινω να την ξαναπάρει κλαίει πολύ δυνατά. Επίσης αν την βάλω να ρευτει και την πάρω αγκαλιά όπως όταν πάω να την θηλασω κλαίει γιατί νομίζει οτυινθαντην ξανά βάλω στο στήθος!! Τι είναι πάλι αυτό;; ούτε καν σαν πιπιλα δεν με θέλει;;

Το θέμα μου είναι ότι δεν είναι ήρεμη μετά, κλαίει και δεν ξέρω τι θέλει!!! Πιπιλαει το χέρι της και την βάζω στο στήθος και το φτύνει...

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

gigitsa μου που εισαι κοπέλα μου?! Μην χάνεστε ετσι μας λέίπετεεε!!! :) χαίρομαι που ειστε καλά!!!! να ειστε πάντα ετσι κ περαστικούλια στην μεγάλη σου!!! Να γίνει σύντομα καλά!!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!! Να περνάτε όμορφα!!! :)

Τασσουλίτσα μουυυ να πατε διακοπούλες καλή μου!!!! Γιατί να μην πάτε?!? Και να περάσετε φανταστικά μακριά από τη καθημερινότητά σας να ανασάνετε λίγο κ εσύ κ ο άντρας σου!!!! Μήπως κάνει απεργία θηλασμού?? Κάπου διάβασα γι αυτό.. τρωνε για λίγα λεπτάκια κ μετά ακριβώς αυτό που λες.. νομίζω μόνη της θα επανέλθει... Θα ψάξω να σου στειλω σχετικά..

Κάποια με ειχε ρωτήσει αν ηταν ησυχος ο δικός μου... ευτυχώς Θεέ μου είναι ήσυχος με ταλαιπωρία να έχω τους πολύωρους θηλασμούς κ το βράδυ που ξυπνάει στις 00:30 και μένει ξύπνιος μεχρι 3:30!! Κατα τα άλλα και το πρωι κ το μεσημέρι κοιμάται! 2:30 ώρες σε κάθε υπνο!! νταν ομως!! και το βράδυ μόνο ότι ωρα κ να εχει κοιμηθει ξυπνάει στις 00.30! Αυτά!!! έριξα εναν υπνο σημερα κορίτσια το κατα φχαριστηθηκα!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο Τατιάνα μου που ηρέμησε το μωρό σου!! Έτσι όταν κοιμάται αυτό να κοιμάσαι και εσύ!! Μακάρι να μην είναι τίποτα και να επανέλθει το μωρακι μου!! Θα σας πω τα νεότερα και θα κόψω την πιπιλα εντελώς αν και αυτή την φτύνει!!

Ξέρετε τι συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που θηλαζουμε;; ενώ θηλαζουμε νιώθω το κάψιμο και το γάλα που κατεβαίνει. Φοβερό;; σαν να παράγεται εκείνη την ώρα που το ζητάει το μωρό!!! Μήπως αυτό είναι η εδραίωση θηλασμού;; καλά μπορεί να είναι τυχαίο αλλά το καταλαβαίνω σχεδόν πάντα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μωρέ το τρομάζει κάποιες φορές η μεγάλη όταν θηλάζει είτε με τις φωνές, είτε με θορύβους, είτε το σκουνταει συχνά εκεί που παίζει!! Επίσης έχει τύχει να βάλω τις φωνές στην μεγάλη για κάτι που δεν επιτρέπεται να κάνει... Μήπως το παίρνει αρνητικά το μωρό;; πφφφφφφφ

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κατερίνα μου μπράβο αγάπη μου που βρηκες τον ρυθμό σου με τους θηλασμους, αντλησεις, ξένο!! Αρχίζει και αυξάνεται η παραγωγή σου!! Κάνεις ότι καλύτερο για το μωρό σου!! Μπράβο σου που προσπαθείς και δεν τα παρατας!!! Η ομαδουλα μας είναι πολύ δυναμική στο θέμα του θηλασμού και πραγματικά με βοηθατε τόσο πολύ, παίρνω δύναμη από όλες σας!!! Είναι σημαντικό να ξέρουμε δεν είμαστε μόνες, οτι αυτά που βιώνουμε τα βιώνουν και άλλες θηλάζουσες μανουλες!!

Λίτσα μου τέλειο το πρόγραμμα σας και μπράβο που το δέχεται και το μωρακι σου!!! Στα μωρακια που θηλάζουν δεν μπορεί να μπει πρόγραμμα, πρέπει να θηλάζουν όποτε το επιθυμούν!!! Όσο θυμάμαι η μεγάλη μου κόρη 50 ημερών κοιμόταν όλο το βράδυ και δεν μαμά ξύπνησε για γάλα!!! Δεν πιστεύω οτι με την μικρή θα το καταφέρουμε αυτό για όσο θα θηλαζουμε!!!

Αλήθεια κορίτσια όπως είπε και η μαριρεν έχετε βάλει εσείς μαξιλαράκια στον θηλασμό;; εμένα το πρώτο μου είναι μέχρι να ξεκινησω δουλειά δηλαδή μέχρι τέλη Γενάρη σχεδόν 4 μηνών. Το δεύτερο με προσπάθεια σε συνδιασμό με την δουλειά και αντλησεις μέχρι τον 5ο-6ο που θα ξεκινήσουν οι στερεές. Θέλω να πιστεύω οτι θα μειωθούν οι θηλασμοι και θα καταφέρω να συνεχίσω πρωί-βραδυ!!

Τι ειναι τα μαξιλαράκια θηλασμού;;;

καλημερα κοριτσακια μου.. πως ειστε;;;

Αλλαξε ο καιρος και εχει υγρασια!! Σα γιαγιουλα παω...

Ξεχασα να σας πω ο Βασιλοπουλος εχει προσφορα στα παμπερς. Ταιζω τον μικρο και ελπιζω να ειναι ηρεμος να μαγειρεψω και να μαζεψω λιγο..

Τατιανα μου ποση ωρα το αφηνεις να κοιμαται στο στηθος;; Τελειωσατε με το σπιτι ολες τις δουλειες;

Τασσουλα μου σε ευχαριστω πολυ.. αυτο που μου εξηγησε ο γιατρος ειναι οτι το μωρο χρειαζεται μια ηρεμη μαμα πανω απο ολα και τυ εκανα κακο πριν με ολο το αγχος και τη στεναχωρια.. και η αληθεια ειναι οτι ηρεμησα απο τα πολλα ψυχολογικα!! Ξυπναγα και κοιμομουν με το αγχος θα πιασει στηθος;; θα θηλασω αποκλειστικα;; Ε λοιπόν τωρα με νοιαζει να παιρνει το γαλα μου, με θηλασμο και με μπιμπερο και ας παιρνει και ξενο.. αρκει να ειμαστε καλα και να μην στρεσαριζομαστε.. το παιδι πλεον κοιμαται 2 φορες την μερα, ειναι υγιεστατος (οκ λιγη δυσκιλιοτητα την εχουμε! μονο 1 φορα την ημερα κακα) και αναπτυσσεται!

Εγω μαξιλαρακι δεν ειχα βαλει απο την αρχη για τον θηλασμο.. Δεν πιστευω στον μακροχρονιο θηλασμό απο πολλες αποψεις.. (οταν λεω μακροχρονιο εννοω πανω απο 2 ετων).. Πλέον καλα να ειμαστε και οσο κρατησει.. Αληθεια να ρωτησω το αντλημενο γαλα μας περναει στο μωρο ολα τα στοιχεια και τα αντισωματα ή οχι;;

Μαγδα μου εδινα προβιοτικα, δεν ειδα καποια τρελη αλλαγη.. τωρα τα εχω καταργησει.. δινω τιλιο με γλυκανισο σε 1 'η 2 γευματα την μερα αντι για νερο στο ξενο γαλα, καπου διαβασα οτι κανει δουλεια και αν το πινει η μαμα... και καλο μας εκανε το μασαζ στην κοιλιτσα με ζεστο χαμομηλι και ελαιολαδο... αα και βαζω ενα γουλοπανο τυλιγμενο στην κοιλιτσα να την κραταει ζεστη..

αχ μεγαλωνουν τα παιδακια μας κοριτσια!!

Εμεις για ανακούφιση κάνουμε μασάζ με ελαιόλαδο που εχει μαστίχα μεσα τα ζεσταίνουμε για να λοιωσει η μαστίχα κ μετα κάθε φορά πριν κάνουμε μασάζ απλά το ζεστάνουμε λίγο. Ειναι συνταγή των προγόνων μας εδω στο νησί κ ανακουφίζει! Βάζουμε στην κοιλια πλάτη πατούσες κ μασχάλες!

Λογικά αυτό είναι καλό που νιώθεις το κάψιμο όταν θηλάζεις..!! εγώ νιώθω καμιά φορά το κάψιμο αλλά συνηθως τίποτα.. ξαφνικά νιώθω λιγο πιεσμένο το στήθος μου κ καταλαβαίνω οτι ειναι φουλαρισμένο!! Μάλλον εδραιώθηκε!! Ξέρετε πόση ανακούφιση να μην πονάς?!? 😆 Μπορεί να το πήρε αρνητικά το μικράκι σου.. θέλουν ηρεμο περιβάλλον τα μωρά για αυτη την ΜΑΓΙΚΗ για μένα στιγμή αλλά συνήθως δεν μπορούμε να την χαρίσουμε δυστυχώς!!! :(

Αγάπη κάνει δουλεια?? Μωρέ μπράβο πόσα πολλά ξέρανε οι παλιές γενιές κ μπορούνε να μας λύσουν τα χέρια!!! Κορίτσια δοκιμάστε τοοο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...