Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε ξέρω εγώ πόνεσα οντως πολύ... μπορεί να ειμαι κι εγώ φοβιτσιάρα!! Κι εγώ δεν είχα ρωτήσει κ δε μου εκανε τίποτα άλλο... και μου ειπε οτι ηταν να κανουμε από φάρμακα ή κάτι άλλα που επρεπε να δει σε μένα (ιστορικο) θα τα κάνουμε αφού τελειώσω τον θηλασμό...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια γειαααα! Sorry hope μου δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα να σου συμπαράσταση κι εγω! Ξερω πολυ καλα την αγωνία σου γατιά τα πέρασα κι εγω με την κόρη μου οταν ηταν βρέφος! Το χειρότερο που δεν μπορω να αντεξω να το ζήσω ξανά ήταν που την τρύπωσαν απο πάνω μεχρι κάτω για να βρουν φλέβα να της βάλουνε όρο! Ο Θεός να μας φυλάει κι εμάς και τα παιδάκια μας κι όλο τον κόσμο! Κι ο Άγιος Στυλιανος που γιορτάζει σημερα κ ειναι για τα παιδάκια να μας τα προσέχει! Βγήκανε τα αποτελέσματα; Να ξέρεις οτι ετςι μας φοβιζουνε οταν τα βρέφη μας ειναι τόσο μικρα γιατι κι αυτοί φοβούνται επειδη ειναι μικρα κ δεν μπορούν να τους δώσουν κ πολλα φάρμακα υποθέτω!

Κατερινα μου να ζήσεις χρονια πολλα με υγεια για χτες! Να χαίρεστε κ τους Στελιους Στελλες σας!

Οτι θυμηθώ τωρα...: Τασουλα μου παρά το μωρο για εξέταση μην πάθει καμία αφυδάτωση κ δεν το καταλάβεις! Τατιάνα μου πως παει σημερα; Καλα εσένα ηταν ήσυχουλης μεχρι την 5η εβδομαδα που άρχισε το πρωτο άλμα ανάπτυξης;;;

Βάσω μου πως παει με τον μεγάλη σου; Κι εμένα η κόρη μου ηταν πάνω απο μηνα άρρωστη μεχρι κ πυρετό ανέβασε την προηγούμενη εβδομαδα κ πήραμε αντιβωση! Έκτοτε Δόξα το Θεο ειναι πολυ καλύτερα οχι μονο απο την ίωση αλλά κι συμπεριφορά της και το κέφι της κ δείχνει ευτυχισμενη!

Εγω βάζω σπρευ στεριμαρ για βρέφη στην μυτούλα του μπέμπη αφού εχει μυξουλες μεσα μεσα κ ειναι μπουκωμενος! Οδηγίες παδιατρου...

Τι άλλο; Δεν θυμάμαι...

Επίσης αυτή ίωση μας κανει κύκλο όλους μεσα στο σπιτι! Ας το καλο!

Απόψε θα συνεχίσω....φιλακια!

Α! Ήθελα να σας ρωτησω αν συνεχίζετε να νοιώθατε αυτο το παλιοσυναισθημα που παραπέμπει σε κατάθλιψη! Εμένα συνεχίζει μα μου έρχεται κάθε απόγευμα την ίδια ωρα αλλά σε πιο ήπια μορφή...ουφ!

Κορίτσια εκλεισα ραντεβού για υπέρηχο την άλλη πέμπτη να δούμε για παλινδρόμηση!! Ξέρω οτι μπορεί να ειναι και κρυφή!! Να αποκλείσουμε την πιθανότητα αλλιώς να πάρουμε φάρμακακι!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εγώ δεν σας είπα την Κυριακή προσπαθήσαμε με τον άντρα μου να @@@ αλλά δεν τα καταφέραμε!! Τέτοιος πόνος ούτε παρθένα και ειχαμε βάλει και λιπαντικό!! Φρικαρε όταν του είπα οτι θα πρέπει πρώτα να αδιαθετησω!! Θα μου πει και αυτός οτι πρέπει να κόψω τον θηλασμό!! Πωςωθα γίνει κορίτσια χωρίς πόνο;; Κατερίνα μου απορω εσύ πως τα καταφερες!! Αγάπη εσύ που θηλαζες και το προηγούμενο τι έκανες;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κορίτσια εκλεισα ραντεβού για υπέρηχο την άλλη πέμπτη να δούμε για παλινδρόμηση!! Ξέρω οτι μπορεί να ειναι και κρυφή!! Να αποκλείσουμε την πιθανότητα αλλιώς να πάρουμε φάρμακακι!!!

Καλησπερα!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας κ σας ευχομαι τ καλυτετα...ειμαι απτις μανουλες ιουλιου κ γραφω μπας κ σε ηρεμησω λιγακι...περασα ακριβως τ ιδια μρ τη μπουμπου μ οταν ηταν περιπου 50 ημερων...εγω βεβαια δε θηλαζα αλλα ξαφνικα αρχισε μ μου κανει διαφορα με τ γαλα...ενωεχρι τοτε επινε κανονικα κνειχε φτσσει ν πινει εως και 150ml καποιες φορες,ξαφνικα μολις επινε τα 60 σταματουσε κ ουρλιαζε κ δεν επινε καθολου...περνουσαν μεχει κβ6 ωρες για μα ξαναφαει αλλα 60... Της εκανα ενα σωρο εξετασεις,ανοιξα τρυπες στις θηλες αλλαξα γαλα και τπτ...καμια βελτιωση...κ οι εηετασεις ηταν ολες οκ...τελικα ηταν μια φαση που κρατησε 20 μερες περιποη κ επανηλθε...κ γω νομιζα για παλθνδρομηση κ η παιδιατρος κοντευε ν με δειρει γτ επεμενα..τελικα δεν ειχε...μην αγχωνεσαι,ολα καλα θ πανε κ θ περασει...οσπν αφορα τον υπνο τωρα κοριτσια,εγω παλεψα παρα πολυ..ολη τη μερα μου κοιμοταν συνολο 1-1,5 ωρα μιση ωρα τωρα μιση ωρα μετα κτλ...κ δεν την παλευα καθολου...ωσπου νρεθηκε μια φιλη μ και μ ειπς τ εξης: πρεπει ν επιβαλλεις τον υπνο στ μωρο κ μετα θα συνηθισει κ θα αποζητα απο μονη υης τον υπνο...ετσι κ εκανα...την ταιζα,την απασχολουσα γυρω στη μια ωρα κ κατι κ κετα αγκαλιτσα κ νανουρισμα...μια δυο τρεις γην παλευα κ τελικα κοιμοταν...μεσα σε 20 μερες περιπου μπηκε τελικα σ αυτο τ τρυπακι...πλεον κοιμαται γυρω στις 2 παρα ωρες κατα τις 10,30 τ πρωι, τρωει ξανα στις 2 κ μεχρι 3,15 εχει αποκοιμηθει ξανα κ ξυπναει τ απογευμα...κ μετα μια κ καλη κοιμαται για βραδυ στις 9... Παλεψα πολθ ομως,το τονιζω...κ τωρα ειμαστε στη φαση που μαθαινουμε ν κοιμομαστε μονες μας στην κουνια κ οχι στην αγκαλια της μαμας...κ μερα με τη μερα παει ολο κ καλυτερα...δοκιμαστε το...χρειαζομαστε κ μεις λιγο χρονο για εμας κ για μα κανουμε τις δουλειες μας...εγω κοντεψα μεχρι την καταθλιψη κ προλαβα κ τ εσωσα...ουτε ν μαγειρεψω δε με αφηνε...τωρα πια ολα εχουν μπει στο ρυθμο τους...καντε υπομονη μεχρι να γινουν 3 μηνων.μετα ειναι κ αυτα συνεργασιμα...

71i9p3.png

Αγαπη ειναι καλυτερα ο μεγαλος ευτυχως! Σημερα δν πηγε σταθμο αλλα τον εχω στειλει στη γιαγια του για ν μην ειναι συνεχεια κοντα στο μωρο..κ να ξεσκασει κ λιγο.. ταλαιπωρηθηκατε κι εσεις ε?

Εγω ψυχολογικα ειμαι πολυ καλα, δν με εχει πιασει μελαγχολια κ ειμαι ιδιαιτερα ηρεμη, οπως κ στην εγκυμοσυνη.. δν το περιμενα να σας πω την αληθεια... το μονο που δν αντεχω ειναι οτι εχω κλειστει μεσα... μονη μου δν μπορω ν βγω γιατι δν ξερω ποτε θ πεινασει ο μπεμπης...να τον βγαλω εξω με τετοιο καιρο αποκλειεται...οποτε μαλλον θ περιμενω τα χριστουγεννα που θ εχει σαραντησει κιολας, αν κανει κ καμια καλη μερα..

Τασουλα μου ελπιζω ν μην συμβαινει τιποτα με τη μικρουλα κ να ηταν απλα κατι τυχαιο. Τωρα πως ειναι? Τρωει κανονικα?

Οσο για το σ@ξ.. κι εγω θυμαμαι οτι ηταν πολυυ δυσκολο κ δν το ειχαμε καταφερει με την πρωτη προσπαθεια.. θηλαζα κι εγω 8 μηνες αλλα μονο η πρωτη φορα πονεσε πολυ..μετα δν ειχα απλα πολλη ορεξη, μαλλον λογω ορμονων..

Μαρια πως ειναι η μπεμπα? Βγηκαν οι εξετασεις?

Σημερα μου κανει κι εμενα αυτο με τις μπουνιες στο στηθος. Το αφηνει μονος του κ κλαιει.. τον ξαναβαζω κ χτυπιεται.. τον σηκωνω κ παλι κλαιει.. εχει σχεση με τα αλματα αναπτυξης? Ποτε ερχεται το πρωτο αλμα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Να μπω στα γρηγορα να πω περαστικα στην Μαρια, σε σκεφτομαι,

Τασσουλα ελπιζω να ειναι τυχαιο και να μην εχει παλλιδρομηση, εαν περνει βαρος το μικρο και παλλιδρομηση να εχει θα περασει οταν μπουν οι στερεες τροφες θελει να βαλεις σε κλειση το κρεβατι 30-40 μοιρες καλο ρεψιματακι και λιγη ωα ορθιο. Και εμεις εχουμε αλλα δεν το ψαξαμε παραπανω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αγάπη και εγώ το νιώθω που και που εκεί το απόγευμα οταν αρχίζει να βραδιάζει... Ευτυχώς όμως εκείνη την ώρα σχολαει ο άντρας μου και μου περνάει... Ειναι και που χειμωνιάζει και ήδη υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα... Ευτυχώς έρχονται Χριστούγεννα και θα αναζωογονηθούμε λίγο...

Λίτσα να σου ζησει το μωράκι σου και να το χαίρεσαι! Αυτο με τον ύπνο ποτε το ξεκίνησες; Κι εγώ το ίδιο κάνω το βραδινό το έχουμε πετύχει τη μερα όχι ακομα.

Βάσω μου το πρώτο άλμα νομίζω έρχεται στις 5 εβδομάδες. Και εμένα τα ίδια συνεχίζει. Εντωμεταξύ κανει κακό γκριμάτσες δυσαρέσκειας μαζι με τις μπουνιές...

Τασσούλα αργεί λίγο η Πέμπτη αλλα ελπίζω να πάνε ολα καλά! Εμάς θα δούμε σήμερα τι θα μας πει ο γιατρός για τις επαφές... Βέβαια μου έδωσε και κατι υποθετα που βοηθάνε τον κόλπο να επανέλθει... Για να δουμε...

Βρε κορίτσια με την κλίση στην κούνια εσάς το μωράκι σας γλυστραει; Γιατί εμένα φτάνει κάτω οταν ξυπνάει και άρχιζει και κουνιέται άλλου την βάζω άλλου τη βρίσκω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εγω στους 2,5 μηνες πςριπου τ ξεκινησα γτ τοτε μου τ ειπε η φιλη μ και μπηκα στ τρυπακι...εκεινη τ εκανε εξ αρχης στ δικο της μωρο κ τωρα εκεινος ειναι 8,5 μηνων κ οποτε ρον βαζει στην κουνια αποκοιμιεται αυτοματα μεσα σε πεντε λεπτα...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Τα κάνω όλα αυτά Μάγδα, είχε και η μεγάλη μου ΓΟΠ και ξέρω τι πρέπει να κάνω!! Απλά στην μεγάλη έδινα ειδικό γάλα αντί αναγωγικό και έφτιαξε, δεν έκανε γουλιες. Τώρα που το θηλάζω όμως πρέπει να βρεθεί λύση!!

Λίτσα μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου οτι μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενο!!! Να χαίρεσαι το μωρακι σου!! Μωρέ δεν μπορώ να την βλέπω να βασανίζεται γιαυτό το ψάχνω!! Και η μεγάλη όταν ξεκίνησαν οι τροφές έφτιαξε το πρόβλημα!!

Λοιπόν τώρα το απόγευμα ενώ έτρωγε η μικρούλα άρχησε πάλι να μην θέλει στήθος να χτυπιέται και να κλαίει!! Λέω πάλι θα φταίει η ροή...... Την ρεβω πνίγεται και λίγο, την χτυπάω λίγο στην πλατουλα να ηρεμήσει και την ξανά βάζω στο στήθος. Ήπιε κανονικά άρα δεν έφταιγε η ροή!! Πως να μην σκεφτώ οτι την γύρισε το γάλα;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;;;

Εγώ έχω βρει επιτέλους λιγο την ψυχική μου ηρεμία.. Θηλάζω.. βγάζω με το θηλαστρο (Εφτασα σε σημειο να βγαλω 75ml και μονο πάρτυ δεν εκανα.. Νιωθω το στηθος μου επιτέλους σαν γυναίκας που θηλάζει.. Του δινω και ξένο του δινω και στηθος και με μπιμπερο δικο μου.. Το μωρό μου γενικά ειναι πιο ηρεμο και μου κοιμάται μια φορα με δυο την ημερα! Εχει πονάκια μεν, αλλα τουλάχιστον μου κοιμάται και ηρεμεί!! Αλλαξαμε και γαλα και πηρα το biolac το βιολογικο...

Μαρακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες!! Βγηκαν τα αποτελεσματα; ελπιζω να ειναι ολα καλα!!

Τασσουλα γενικά ξερω οτι μπανακι τους κανουμε ουτε τελειως νηστικά ουτε φαγωμένα.. σου εχει ξανακανει καποια ρουκέτα;; και εμενα μου εχει κανει 2-3 φορες αλλα ηταν ειτε απο λαιμαργια που ετρωγε διχως αυριο είτε απο τα πονάκια των κολικών.. απο το ζορι... μου εκανε και μενα πριν απο λιγο εμετο γιατι τον εβαλα ατσαλα στον αλλο ωμο και πιεστηκε το στομαχακι του.

Για το αλλο το θέμα εγω με το ζορι κρατηθηκα και δεν εκανα και αλλα πράγματα.. αλλα εγώ στο κομμάτι αυτό ειμαι χειροτερη απο αντρας! Πάντα εχω ορεξη και οχι απλα δεν πονεσα, αλλα δεν ενιωσα οπως παλιά!! Βεβαια ισως φταιει η μορφολογια!! Περιμενω την Τεταρτη να μου δωσει το οκ ο γιατρος να ξεκινησω κανονικα να ηρεμησουν τα νευρα μου! :tongue:

Τατιανα γιατι σου εκανε τεστ παπ απο τωρα;; εμενα μου ειπε στο τριμηνο!!

Εφη ο δικος μου μπορει να βρεθει οπουδηποτε στην κουνια!!

Αγαπη εγω το νιωθω συχνα και κλαιω, ομως εχω και λογους να κλαψω, δεν ειναι μονο ορμονικα... Αντε να ξεμπερδευετε με την παλιο ιωση...

litsa_xoylio σε ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες!!

Βασω μου υπαρχουν 3 πιο μικρα αλματα.. το πρωτο μεγαλο ειναι στις 5 βδομαδες

Σας αφηνω μηπως μου κοιμηθει... φιλιαααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπέρα κυρίες μου..

Εφη μου μάλλον ειναι στον γιατρό γιατι κ άλλες τις λενε στο 6μηνο.. βεβαια μπορει κ επειδή θα εφευγα να μου ειπε έτσι..

Βάσω μου άμα ειναι όλη την ημσρα χωρίς σταματημό στο ατήθος, δεν εχει κοιμηθει καθόλου, κλαιει οταν τον αφηνεις κάτω (ακόμα κ τουαλέτα μαζί μου τον ειχα πάρει γιατί σπάραζε) τότε σιγουρα ειναι άλμα.. μπορει να ερθει κ στην 4η ή στην 6η εβδομάδα αλλά κατά κύριο λόγο έρχεται το 1ο άλμα στην 5η...δεν το περνάνε όλα τα μικρά κ δεν τα περνάμε κ όλα τα άλματα... πως είστε τώρα ηρέμησε καθόλου??

Εμείς ηρεμήσαμε από τις κλωτσομπουνιές.. σήμερα μας έμεινε 4 ωρες ξυπνιος με ανησυχία, και 2 από αυτές στήθος, κ ξανά μέσα σε 45' μπανάκι κ πάλι μαμ.. βεβαια ειναι πολύ πιο ήρεμος κ προσπαθώ πάλι να κοιμάτι στο στήθος γιατι κοιμάται πιο καλά κ πιο πολύ μετά..

Μάγδα με τα κακάκια τι κάνατε??

Μαρία μου πως ειστε?? τι κάνατε τελικά??

Λίτσα ευχαριστουμε για τις συμβουλές!

Τασσούλα μου αν ειναι παλινδρόμιση θα ειναι λίγο ταλαιπωρία γιατι θελει περισσοτερη προσοχή αλλά νομίζω με τον καιρό πσρνάει αν κ δεν ειμαι σιγουρη γιατι κ ενήλικες υπάρχουν ππυ έχουν... ελπίζω να μην σιναι κάτι κ να περάσει γρήγορα!!

Αγάπη μου αυτό το συναίσθημα τι ύπουλο!!! έύχομαι να φυγει κ να μην ξανάρθει!! χαιρομαι που με τον καιρό απαλύνει!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κατερίνα μου μπράβο αγάπη μου που βρηκες τον ρυθμό σου με τους θηλασμους, αντλησεις, ξένο!! Αρχίζει και αυξάνεται η παραγωγή σου!! Κάνεις ότι καλύτερο για το μωρό σου!! Μπράβο σου που προσπαθείς και δεν τα παρατας!!! Η ομαδουλα μας είναι πολύ δυναμική στο θέμα του θηλασμού και πραγματικά με βοηθατε τόσο πολύ, παίρνω δύναμη από όλες σας!!! Είναι σημαντικό να ξέρουμε δεν είμαστε μόνες, οτι αυτά που βιώνουμε τα βιώνουν και άλλες θηλάζουσες μανουλες!!

Λίτσα μου τέλειο το πρόγραμμα σας και μπράβο που το δέχεται και το μωρακι σου!!! Στα μωρακια που θηλάζουν δεν μπορεί να μπει πρόγραμμα, πρέπει να θηλάζουν όποτε το επιθυμούν!!! Όσο θυμάμαι η μεγάλη μου κόρη 50 ημερών κοιμόταν όλο το βράδυ και δεν μαμά ξύπνησε για γάλα!!! Δεν πιστεύω οτι με την μικρή θα το καταφέρουμε αυτό για όσο θα θηλαζουμε!!!

Αλήθεια κορίτσια όπως είπε και η μαριρεν έχετε βάλει εσείς μαξιλαράκια στον θηλασμό;; εμένα το πρώτο μου είναι μέχρι να ξεκινησω δουλειά δηλαδή μέχρι τέλη Γενάρη σχεδόν 4 μηνών. Το δεύτερο με προσπάθεια σε συνδιασμό με την δουλειά και αντλησεις μέχρι τον 5ο-6ο που θα ξεκινήσουν οι στερεές. Θέλω να πιστεύω οτι θα μειωθούν οι θηλασμοι και θα καταφέρω να συνεχίσω πρωί-βραδυ!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα πλησιάζουμε το δεύτερο άλμα εμείς.... Τώρα δεν μπαίνουμε 8η εβδομάδα;; πως τις μετράς εσύ;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...