Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!ζητησα να υπογραψω,για να φυγουμε.οποτε,σε λιγο περιμενω το εξιτηριο.οι αιματολογικες βγηκαν πολυ καλες και περιμενουμε τις εξετασεις ουρων.την τρυπησαν παλι στην κοιλια για να της παρουν ουρα.εκανε και ενεση αντιβιωσης.θα ακολουθησουν αλλες 4ς.ειλικρινα δε βρισκω τον λογο,το ιδιο μου ειπε και η παιδιατρος μου,η οποια μου ειπε πως εαν εμφανισει παλι πυρετο καλυτερα να την παω Γιαννενα.Ενα καλο βγηκε απ ολη αυτη την ταλαιπωρια.Ο γιατρος μου ειπε πως τα παμε πολυ καλα με τον θηλασμο και πως πλεον δεν υπαρχει λογος για συμπληρωμα.πραγματι απο το βραδυ,μονο 2φορες πηρε και αυτο απο 20 εως 30 μλ.να παμε σπιτι μας κοριτσια.αυτοι ηθελαν να μας κρατησουν τουλαχιστον 3 μερες.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!ζητησα να υπογραψω,για να φυγουμε.οποτε,σε λιγο περιμενω το εξιτηριο.οι αιματολογικες βγηκαν πολυ καλες και περιμενουμε τις εξετασεις ουρων.την τρυπησαν παλι στην κοιλια για να της παρουν ουρα.εκανε και ενεση αντιβιωσης.θα ακολουθησουν αλλες 4ς.ειλικρινα δε βρισκω τον λογο,το ιδιο μου ειπε και η παιδιατρος μου,η οποια μου ειπε πως εαν εμφανισει παλι πυρετο καλυτερα να την παω Γιαννενα.Ενα καλο βγηκε απ ολη αυτη την ταλαιπωρια.Ο γιατρος μου ειπε πως τα παμε πολυ καλα με τον θηλασμο και πως πλεον δεν υπαρχει λογος για συμπληρωμα.πραγματι απο το βραδυ,μονο 2φορες πηρε και αυτο απο 20 εως 30 μλ.να παμε σπιτι μας κοριτσια.αυτοι ηθελαν να μας κρατησουν τουλαχιστον 3 μερες.

Μπραβο Μαρια μου.. καλα εκανες, αφου σου ειπε η παιδιατρος ν φυγετε.. τι ταλαιπωρια κι αυτη...

Μου εχει πει η παιδιατρος οτι αν ενα μωρο εως 3 μηνων ανεβασει πυρετο το κρατανε προληπτικα δεκα μερες στο νοσοκομειο... αλλα εσας πως σας κρατησαν με 36? Δεν περιμεναν τουλαχιστον ν παρουν αλλη μια μετρηση?? Τι ν πω, ευτυχως γλιτωσατε χειροτερη ταλαιπωρια..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εν τω μεταξυ ο μεγαλος μου ειναι λιγο αρρωστουλης με φαρυγγιτιδα αλλα χωρις πυρετο κ εχω αγχωθει πολυ μην κολλησει ο μικρουλης.. ασχετο εχετε βαλει καθολου φυσιολογικο ορο στα μωρακια? Εχουν μυξουλες γενικα?

Περαστικά σας. Μακάρι να μην κολλήσει το μωράκι. Να προσέχετε. Εμάς μας ειπε η παιδίατρος αν δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιήσουμε κατι στη μυτούλα... Προς το παρόν τον όρο το βάζουμε μονο για να πλένουμε τα μάτια και το προσωπάκι.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Άντε Μαράκι μου ευτυχώς όλα καλά! Να σηκωθείς να φυγεις να ηρεμήσετε κ οπως ειπες να κοιτάξεις το θετικό της υπόθεσης!!! Πραγματικά αντιβίωση για πιο λόγο?? :/ Η παιδιατρος για την αντιβίωση τι σου είπε??.

Βάσω μου περαστικά να είναι στον μεγάλο σου κ προσοχή για το μπεμπάκι (αν κ έχει πάρει αντισώματα από εσένα!).. Καλό είναι για λίγο να μην πολύ πλησιάζει τον μικρό.. Έχω χρησιμοποιήσει στην αρχη κ αραιά κ που αν χρειαστεί.. η γιατρός μου έίπε να μην πειράζω την μυτούλα παρα μονο αν δεν μπορέί να αναπνεύσει.. ουτως ή άλλως οι μυξούλες φεύγουν συνήθως.μετά το μπανάκι ή που φτερνίζεται το μωρό!

Εμείς έίμαστε καλύτερα ευτυχώς!! εχει ηρεμήσει ο μικρός να δούμε για ποσο!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!! Σας ευχαριστω για τις ευχές σας!! Να χαιρεστε και εσεις οποια Κατερινα εχετε και τις οικογενειες σας!!

Βασω μου ευχαριστω για το γιατροσοφι!! Το πρωι πάλι ειχαμε τα ιδια και ας ειχε πιει γλυκανισο με τιλιο στο γαλα του... του εκανα μασαζ.. του εβαλα και ενα πανακι πανω στην κοιλιτσα κατω απο τα ρουχα.. μετα στην κουνια του.. νιαουρισε για λιγο για αγκαλια, αλλα ευτυχως κοιμηθηκε το παιδακι μου! Το ειχα πιο πολυ εννοια απ οτι το γάλα!! Ο υπνος τους κανει πολυ καλο σε αυτη την ηλικία..

Περαστικα στον μεγαλο σου.. εγώ θα σου ελεγα αν μπορεις να του φορας μασκουλα οταν πλησιαζει το μωρο (δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτό βεβαια!)

Ορο εχω βαλει 3 φορές!! την τελευταια φορά πρεπει να με μισησε το παιδι μου γιατι βγηκε απο το αλλο ρουθουνι! μυξουλες εχει λιγες, αλλα με ενα μαντηλάκι προσεχτικα τις αφαιρω οσες ειναι εξω εξω.. Αληθεια αυτακια εχετε καθαρισει εξωτερικά;; εγω σημερα θα το κανω

Τατιανα μου σε νιωθω!! Εμενα μου κοιμηθηκε επειτα απο 2 μερες τωρα το πρωι και προλαβα και απαντησα σε μηνυματα τηλεφωνα κλπ εκανα ενα ντουζ καθαρισα λιγο και συμμαζεψα.. Μακαρι να ηρεμησει το μπεμπακι!! Οτι σου πει μας το λες και εμας ε;!

Βρε Μαρακι μου να σου πω.. εχεις εμπιστοσυνη στην παιδιατρο σου;;; αν της εχεις ασε τις αντιβιωσεις και πηγαινετε Γιαννενα!! ειναι πολυ μωρο το μαναρι μου για να παιρνει χωρις λογο.. αφου ολα βγηκαν καλα!! ή βαλε την παιδιατρο σου να παρει τηλεφωνο να ρωτησει γιατι και πως!!

Εφη σου καθεται για να πλυνεις ματακια;; εμεις εχουμε παλη!!! Αλλα εμεις ολες τις ωρες παλευουμε:tongue::tongue:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Αναλόγως τη διάθεσή της... Αν ειναι πολυ ανήσυχη της βάζω την πιπίλα και κάνω δουλεια. Προχθές κάναμε αυτάκια γύρω γύρω και πίσω, μυτούλα, ματάκια με πιπίλα βέβαια...

Σα να χάλασε λίγο ο καιρός... Είδα έπεσαν και τα πρώτα χιόνια!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια καλο χειμώνα να έχουμε! Έπεσε πολύ απότομα η θερμοκρασία εδώ έχει πολύ αέρα! Ευτυχώς σήμερα τελειωσαμε με το σπιτι στρώσαμε κ χαλιά κ όλα καλά! Στολίσαμε κιόλας!!! έχει1.5 ωρα κοιμάται ο μικρός έχω ακόμη 1!! Σας καληνυχτω!!

Γεια σας καλες μου φιλες!Σας γραφω,αισιως,απο το σπιτι μας!

Ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση σας!

Η μπεμπα ειναι πολυ καλα!Ξυπναει στο 2ωρο,τρωει και παλι υπνο!Κουραστηκε το καημενο!

Μου ειπαν,πως αντιβιωση θα λαβει για να προστατευτει σε περιπτωση που εχει ουρολοιμωξη!Μιλησα με την δικη μου παιδιατρο και συμφωνησαμε να κανει και την βραδινη δοση,ηδη ο αντρας μου εχει φυγει στο νοσοκομειο να την κανουν,και τελος!Θα περιμενουμε τ'αποτελεσματα των ουρων και επειτα θα κρινουμε εαν πρεπει ή οχι ν'ακολουθησει αγωγη!

Δε ξερω βρε κοριτσια,αλλα μου τα παρουσιασαν πολυ υπερβολικα τα πραγματα στο νοσοκομειο!Ηρθα σπιτι και νιωθω φοβο,ειλικρινα.Ισως ειναι λογω υπερεντασης!Εχω και το ακουσμα του κλαματος της μικρης,τα σημαδακια απο τα τρυπηματα,και τρεμω ολοκληρη!

Κατερινα μου χρονια σου πολλα ψυχη μου!Σου ευχομαι υγεια και ευλογια!Ο Θεουλης να σας εχει καλα,να καμαρωσεις τον γιοκα σου οπως επιθυμεις!

Θα προσπαθησω αυριο να διαβασω τα νεα σας καλες μου!Προς το παρον σας καληνυχτω!

Για ακομη μια φορα σας ευχαριστω πολυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι μακάρι να μην δείξει τίποτα και η ούρων και να μην ηταν απολύτως τίποτα!! Υπεραστικά σας και ας ηταν η ταλαιπωρία σας μόνο αυτή!!! Πως το βλέπεις το μωρακι τώρα;;

Βασούλα περαστικά στον μεγάλο σου και προσοχή στο μωρο!!!

Εμείς σήμερα δεν ειμασταν καλά!! Όλο το απόγευμα έκλαιγε δυνατά δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήθελε να κάτσει στο στήθος κσι πεταγοταν!!! Δεν ήξερα πως να την ηρεμησω!!! Τελικά ενεργηθηκε και είπα αυτό θα ήταν!!! Την έκανα μπάνιο και εκεί που είπα ότι ηρέμησε έκανε όλο το γάλα εμετό!! Πρώτη φορά βγαίνει τέτοια ποσότητα!! Αγχωθηκα πάρα πολύ αλλά το μωρακι μου μετα ηρέμησε και κοιμήθηκε! Αύριο θα πάρω τον γιατρό τηλέφωνο, δεν πάει άλλο φοβάμαι ότι το μωρό έχει παλινδρόμηση και ίσως γιαυτό να δυσανασχετεί!!

Κατά τα άλλα πήρα την άδεια μέχρι τέλος Γενάρη κσι μετά σταδιακά μέχρι τέλος Μάρτη μισό μήνα θα πηγαίνω μισό όχι!! Δεν ήθελα να πιεσω καταστάσεις γιατί είναι δύσκολες οι εποχές και δέχτηκα!! Για 6μηνο ούτε το συζηταγαν καν!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κορίτσια πάλι αιματακι......:confused::confused::confused: ακόμα λοχεία;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλή μας μέρα χειμερινή χειμερινή!!!

Μαρία μου χαίρομαι που πηγαν όλα καλά κ η ουρων ειμαι σιγουρη δε θα δείξει τίποτα!! :)

Τασσούλα μου ξέδω οτι το μωρό νηστικό το λούζεις... μπορει γι αυτον τον λόγο να τα έβγαλε.. επίσης όταν κλαίνε πάρα πολύ κ δεν έχουν ηρεμήσει κ τρώνε κααπάκι πάλι μπορεί να τα βγάλουν όπως κ να φάνε κ να κλαινε μετά!! Να σου πω μην αγχωνεσαι πάντως γιατι η μικρή σου κοιμήθηκε χορτάτη!!! Αυτό που βλέπουμε εμείς ότι βγάζουν κ λέμε είναι όλο το γάλα δεν είναι παρά μόνο 5-10 ml οπότε ηρεμησε!! άμα ηταν νυστική σιγά μη κοιμότανε!!!!

Δεν ήταν 5-10 μλ πίστεψε με!! Κάνει συνέχεια γουλιες για να μπορώ να τις ξεχωρησω!! Είχε περάσει 1 ωριτσα πόσο ακόμα να περίμενα για μπανακι;; βέβαια το ταλαιπωρησα το μωρακι γιατί του έκανα και ορό!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια και μωράκια!

Μαρία μου εύχομαι να ειναι καλές οι εξετάσεις και να ηρεμήσετε! Αφού βλέπεις το μωράκι σου να συμπεριφέρεται καλά να προσπαθήσεις να μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι.

Τασσούλα μου να πάρεις το γιατρό να δεις τι μπορεί να ειναι... Πάντως της ξαδελφης μου που ειχε παλινδρόμηση έκλαιγε απο το πρωί μέχρι το βράδυ και δε ηρεμούσε με τίποτα, τόσο πολυ... Ελπίζω να μην ειναι κατι...

Κι εγώ εχω παλι λίγο αίμα και ειχε σταματήσει εδώ και δυο, δυόμιση βδομαδες... Καλά ποτε τελειώνουν;!... Και εχω και γιατρό σήμερα, αλλα δεν ξέρω τι θα κανει, κολπική εξέταση ή όχι;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...