Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μαρακι μου γλυκια μου, εχεις δυο παιδια στο σπιτι.. εισαι μονη πολλες ωρες.. ειχες μαθει να εισαι πολυ δραστηρια και τωρα εισαι στο σπιτι με 2 παιδια με διαφορετικες αναγκες και χωρις να κοιτάς καθολου τον εαυτο σου.. Ειναι απολυτως λογικο να εχεις ξεσπάσματα!! Οχι το καλο θα ηταν να μην ειναι μπροστά στα παιδιά, αλλα εξηγησε στη μεγάλη σου οτι ξέρεις κάτι; πολλες φορές η μαμά ειναι πολυ κουρασμένη και φωνάζει χωρις να το θέλει.. Και οτι οι κακες στιγμές υπαρχουν παντα αλλα ειναι περαστικές!! θυμησε της και καποια στιγμη που ηταν νευριασμενη η ιδια με κάτι και νομιζω οτι θα το σκεφτει καλυτερα!! Και αν μπορείς ζητα απο καποιον να σε βοηθαει εστω μια δυο φορες την εβδομάδα!! Εγω το ομολογω αν δεν ειχα τη μαμα μου δεν ξερω τι θα ειχα κανει!!

Κοριτσια τις πανες τις αγορασα απο εδω http://superpanes.gr/ Πηρα παμπερς γιατι δεν ξέρω για ποιον λογο τα μπειμπιλινο εχουν βγαλει τοσο καλη φημη.. ειναι μικρά νουμερα!! Το 2 νουμερο μας επεφτε μικρό σχεδον ιδιο με το 1 της παμπερς.. Αφηστε που τα παμπερς εχουν και μια γραμμη που αλλαζει χρωμα οταν εχει κανει τσισα το παιδι οποτε κοιτάζω απο πανω ποσο λερωμενη ειναι!

Τον μικρο τον εχω σε κουνια διπλα στο κρεβατι μου (ακομα στο πατρικο μου ειμαι και εδώ θα μεινω τελικά!) αλλα την ημέρα πια δεν κοιμάται σχεδον καθολου!! σημερα κοιμηθηκε το πρωι μεχρι τις 9 και μετά ενα ματι γαριδα.. 20 λεπτά το απογευμα μονο και ως εκει.. το βραδυ αναλογως την γκρινια του ή στην κουνια του ή διπλα διπλα στο κρεβάτι και στα πόδια μας το σκυλοπαιδακι μου που τσαντιζετε με τις αλλαγες και μας αφηνει αγανακτισμένη και πάει στο κρεβατι της πολλες φορες!!

Κοριτσια υποφέρει σημερα το παιδι μου!! Τον εχω βαλει και τωρα στην κουνια του που ειναι ταισμένος μπας και κοιμηθεί και τον ακουω που σφιγγεται και βγαζει φωνουλες!! Εχει βαρβατα πονακια σημερα και κανει και γουλιτσες ... Δεν εχει κοιμηθει οπως σας ειπα.. πως θα ηρεμησει η καρδια μου; :(

Κατερίνα μου κι εμένα ειναι τωρα λίγες ημέρες που δεν κοιμάται το απόγευμα και θηλάζει συχνά ενώ ταυτόχρονα εχει πονάκια και αέρια! Ξεκουράζεται κ κοιμάται αφού κανει το βραδινό του μπανάκι που φαίνεται οτι τον ανακούφιζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγδα μου διάβασα για τα κακάκια, άμα δεν έκανε κ σημερα επικοινώνησε με τον παιδίατρο.. μέσα σε 7 μέρες είναι απόλυτα φυσιολογικό σε μικρό που θηλάζει να μην κάνει! Μπορεί να πάρει κ περισσοτερες μέρες..έτυχε (γράφει στο βιβλίο της) ενα μωράκι 23 μέρες χωείς κακάκια κ ήταν απόλυτες φυσιολογικές οι εξετάσεις του κ δεν ειχε κανένα πρόβλημα! Απλά δεν έκανε!!

Εφακι κι εμένα τις πρωτες 40μερες τον ειχα διπλα μου γιατι ήμασταν στη μαμά.. τωρα εδω τον πηγαμε στο δωμάτοο του κ κοιμάμαι εκεί μέχρι να ερθει η ενδοεπικοινωνία!! Φυσικά κ θα το τιμάω το κρεβάτι στο παιδικό για να κοιμάμαι κ με τον γιόκα μου αλλα ας κοιμάμαι κ με τον άντρα!!! ;)

Με τις πανες κι εμείς απο ενα φαρμακειο της γειτονιάς πέρναμε 1+1 παμπερς το νο1 με 7? και ειχα εφοδιαστει.. μετά κάτι κουπονάκια που ειχα πήρα με 8? το νο2 την οικονομική συσκευασία! τώρα κι εγώ σκέφτομαι να κάνω κάποια στοκ οποτε βρίσκω αλλά προς το παρόν κι εμείς είμστε στο νο1 (τώρα παμε στο 2!) οπότε δε ξέρω τι να παρω.. φυσικά ο άντρας μου τα ψαχνει αυτά κ τα ψωνίζει!!! ;)

Μαρία μου υπομονή κορίτσι μου ειναι όλα λογικά..

δε μπορώ να σου πω κατι εγώ δυστυχως γιατι δεν εχω 2ο παιδάκι κ δε φαντάζομαι τι περνάς ουτε κατά διάνοια, αλλά θα σου πω να χαμογελας κάθε πρωι που ξυπνάς κ κάθε βράδυ που κοιμάσαι για να περνεις κουράγιο!!! (κ τα άλλα που σου είπαν οι υπόλοιπες!!!!) φιλάκια πολλά κ.καλό κουράγιο!!!!! :* <3

Κορίτσια κ εμένα δεν κοιμάται όλη μέρα παρα μόνο καμια ωρα το μεσημερι κ γύρω στις 9! σημερα κοιμάται απο τις 9 κ ακομα δεν εχει ξυπνησει! Να δουμε ποσο θα κρατησει αυτος ο υπνος!!!

ωρα να φάω λίγο οσο προλάβω άνετα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Και ναι παλι τα ίδια.. κλωτσιες μπουνιες τεντωματα κλαμματα... δεν αντεχωωωω... δεν εχετε πει καμια φορά "θα το δειρωωωω!!!" και φυσικά μετά βρίζεις τον εαυτό σου... αχ δε ξερω τι να κάνω για να ηρεμησει...

Ειμαστε στο νοσοκομειο.Η μπεμπα,ολη τη μερα ηταν μονο στο στηθος,δεν ηθελε μπουκαλι,με το ζορι επινε απο εκει.Το βραδυ την εβαλα θερμομετρο και εδειξε 37.5!Ηρθαμε αρον αρον,εδω τη βρηκαν 36!Μας εκαναν εισαγωγη.Την ταλαιπωρησαν πολυ.Προσπαθουσαν να της βαλουν ορο και να της παρουν ουρα με συριγγα.Αυτο το κλαμα της μου ραγιζει την καρδια.Δε ξερω εαν εκανα καλα που την εφερα τελικα.Νιωθω πως βγηκα εκτος προγραμματος.Ολοι εδω εχουν ασχημη συμπεριφορα,και με εχουν τρομοκρατησει παρα πολυ.Θελω να παω σπιτι μας.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου άσχημα σκηνικά αυτά που μετά το μετανιωνεις και αναρωτιεσαι πόσο κακό κάνουν στο κοριτσάκι μας!!! Βγαινω και εγώ εκτός εαυτού και σε καταλαβαίνω!! Και φωνάζω ενώ δεν φωναζα, αλλά μου έτυχε μια μέρα να της λέω να μαζέψει τα παιχνίδια της και αυτή να τα πετάει συνέχεια και με δύναμη και της πήρα το χερακι και της το χτυπησα με το δικό μου. Με κοίταξε απορημένη και άρχισε να βουρκωνει και να κλαίει. Την πήρα αμέσως αγκαλιά και της έλεγα πόσο την αγαπάει η μανούλα και οτι θα μαζεψουμε μαζί τα παιχνίδια!! Έδειξε οτι το ξέχασε και τα μαζεψαμε και παιξαμε όμως εγώ ενιωσα πολύ άσχημα γιατί ειμουνα κατά τέτοιων συμπεριφορών!! Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και υπομονετικες!!

Τατιάνα και εσείς δύσκολη μέρα;;;

Εμείς μέχρι τις 11.30 το πρωί μια χαρά τα πηγαίναμε. Μετά πήγαμε με την μάνα μου και τα παιδιά για να ψωνισουμε παπούτσια για την μεγάλη και γυρισαμε στις 3. Το μωρό ηταν πολύ φρόνιμο και κοιμόταν. Απο την ώρα που γυρισαμε θέλει συνέχεια στήθος και όλο πνίγεται και κλαίει!! Δεν έχει καταφέρει να θηλάσει κανονικά και είναι φοβερά κουραστικό!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βρε Μαρία εσύ θα το ξέρεις, πυρετός στα μωρά είναι μετά το 38. Εγώ ξέρω οτι 37.5 είναι φυσιολογικό!!! Κορίτσια ενημερωθητε και ρωτηστε τους γιατρούς σας!! Εγώ θα ανησυχουσα για το 36 όχι για το 37.5!!!

Πιστεύω δεν θασ είναι τίποτα γλυκιά μου!! Περιμένουμε νέα σου!! Κρίμα να το ταλαιπωρούν το ψυχουλακι!!! Αν θεωρεις οτι είναι καλά, πάρτε το και φύγετε και πήγαινε αύριο στον παιδίατρο!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα έχεις ρωτήσει τον παιδίατρο για αυτή την ανησυχία στο στήθος από που μπορεί να οφείλεται;; ρώτα να δούμε τι θα σου πει και εσένα!! Ρώτα και την πατσουρου που έχει εμπειρία!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρακι τι εγινε; εχεις κανενα νεο; θα συμφωνησω με την Τασσουλα.. Το 37.5 δεν ειναι τιποτα. Αν δεις οτι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους παρε το παιδί και φυγε και αυριο στον παιδιατρο..

Τατιανα μου οταν εκνευριζεσαι αφηνε το μωρο στον αντρα σου μπες να κανεις ενα ντουζ 5 λεπτα ή βγες στο μπαλκονι να παρεις καθαρο αερα και μετα ξαναπροσπαθειτε... Εγω οταν ειμαι εκνευρισμενη ή στεναχωρημενη το καταλαβαινει και δεν ηρεμει

Εχει παρει καμια σας το τζελ της φρεζιντερμ για τους κολικους;;

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τατιάνα εχει δίκιο η Τασσούλα. Δεν ρωτάς την Πατσούρου να δουμε τι θα πει; Κι εμένα έτσι τα ίδια αλλα προσπαθώ να μην εκνευρίζομαι για να μην εκνευρίζεται περισσότερο και το μωρό.

Τι να έγινε με τη Μαρία;... Μακάρι να πήγαν σπιτι τους...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα καλές μου!! ευχαριστώ γιαα τις απαντησεις σας τοσο συντομα!! την ειχα ρωτησει τι πρεπει να κάνω κ μου ειπε να σηκωνομαι να περπαταω χωρις να τον εχω στο στηθος κ θσ ηρεμεί. Οντως ηρεμει αλλά μόνο οσο ειμαστε ορθιοι κ περπατε!! θα παρω τηλ το απόγευμα να ρωτήσω... :/ Όσο για τα νεύρα αυτό προσπαθώ να κάνω να τον αφηνω5'-10' στον μπαμπά κ εγώ να ηρεμώ.. είναι παροδική η ηρεμία!! μόλις ξανα ξεκινήσει πάλι τα ίδια συνηθως πατάω τα κλάματα!!

Μαράκι μου γιατι κοριτσι μου πηγατε?? αγχωθηκες πολύ ε?? τι σου είπαν?? Βασικά πυρετός που πρεπει να επικοινωνήσουμε με τον παιδιατρο είναι 37.8 κ πάνω με θερμόμετρο στον ποπουδάκο κ πάνω από 37.3 με θερμόμετρο στην μασχάλη..οπότε καλά εκανες... μπορει βεβαια να μην ειναι τίποτα!! εμένα ο μπέμπης όταν κλαίει ή οταν θηλάζει ανεβαίνει σίγουρα στο 37.1-37.2!! Περιμένουμε νεάκια σας κοπέλα μου!!! ελπιζω ολα ν πάνε καλά κ να ξεκουραστείτε επιτα!!!!

Καλημέρα κοριτσακια!

Πως ξημερώσατε;

Τατιάνα μου είσαι καλύτερα; Ο μικρός;

Η Μαρια μας μακάρι να μας στείλει νέα σύντομα...

Χρόνια πολλα και στην Κατερίνα μας!!! Μονο υγεία, αγάπη και πολλές θετικές σκέψεις!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλύτερα ειμαι ευτυχώς πήρα λίγο κουράγιο επειδή κοιμήθηκε το πρωι!!Κοιμηθηκε 4 ξύπνησε 6:30 κ γύρω στις 7:30-8 κοιμήθηκε μέχρι τωρα.... ξεκουραστηκα λίγο!!!

Κατερινάκιιιι χρονια πολλά ψυχή μου!1! Να σαι πάντα καλά να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!! ;) ότι ποθείς!!!

Καλημερα κοριτσια! Ειχα γραψει χθες ενα τεραστιο μηνυμα αλλα με πεταξε εξω... κ τωρα δεν θυμαμαι τιποτα...

Κατερινα μου χρονια πολλα! Πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!

Μαρια μου εχω στενοχωρηθει πολυ με την μικρουλα σου... ελπιζω ν ξεμπρδεψετε συντομα...

Τατιανα και Τασουλα ηρεμησαν τα μωρακια σας?

Κατερινα μου για τους κολικους ξερω μονο κατι σταγονιτσες, τις εδινε η συνυφαδα μου στο μωρο της. Για μασαζακι εγω ζεσταινα λιγο ελαιολαδο με χαμομηλι οταν ειχε ο μεγαλος μου(γιατροσοφι της πεθερας, αλλα γενικα η ζεστη στην κοιλιτσα βοηθαει)

dph2p2.pngRGM7p2.png

Εν τω μεταξυ ο μεγαλος μου ειναι λιγο αρρωστουλης με φαρυγγιτιδα αλλα χωρις πυρετο κ εχω αγχωθει πολυ μην κολλησει ο μικρουλης.. ασχετο εχετε βαλει καθολου φυσιολογικο ορο στα μωρακια? Εχουν μυξουλες γενικα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...