Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Σημερινες ερωτησεις:

1. παιρνει καμια αλλη μαγια?

2. πως πανε τα κεφαλακια? τα βλεπετε να δυναμωνουν?

3. σ αυτη τη φαση ποσες πανουλες τη μερα εχετε?

4. μαλλακια ?

5. νυχακια εχετε κοψει? πανω κατω?

6. οσα κοριτσακια εχετε κοριτσακια τι κανετε με το πιπακι αν εχει λερωθει απο κακα στην αλλαγη πάνας και τί στο μπανακι?

7. απο συγκαμματα πως πατε? εμεις ευτυχως τιποτα

8. Στολίσατεεεεεε ??????? :tongue:

Σε χάπια όχι! Καμια μπύρα που και που. Παίρνεις εσυ; Βλέπεις διαφορα;

Εμάς το κεφαλάκι το στήριζε αρκετά απο τη δεύτερη εβδομάδα οταν την είδε η παιδίατρος δεν το πίστευε. την βάζω και μπρούμυτα για γυμναστική και παλι το κρατάει ορθιο. Μας ειπε και η παιδίατρος για λίγα λεπτά καθε μερα πρέπει να τη βάζουμε για να δυναμώσει ο αυχένας.

Απο πάνες κατα μέσο όρο 6 την ημέρα.

Μαλλάκια αρκετά, μονο μπροστά έχουν αρχίσει και πέφτουν λίγο.

Νυχάκια δεν έχουμε επιχειρήσει ακομα... Εχω το παιδικό ψαλιδάκι αλλα σκέφτομαι μηπως δοκιμάσω την παιδική λιμα...

Το πιπακι σε καθε αλλαγή το ανοίγουμε και το καθαρίζουμε. Και γύρω γύρω σχολαστικά...

Για τα συγκαματα βάζουμε κρέμα. Οταν την φέραμε απο το μαιευτήριο ήταν λίγο κόκκινη μπροστά αλλα οκ πέρασε.

Δεν στολισαμε ακομα αλλα ανυπομονώ να το κάνουμε -οταν πάρει ρεπό ο σύζυγος- και να βγάλουμε τις πρώτες φωτογραφίες μας στο δέντρο!

Αύριο θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους παππούδες με πατουσακια και χεράκια!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,

Μαγια επερνα στην κορη μου και ειχα δει φοβερη δια φορα, 7 χαπια 3 φορες για 2 βδομαδες σταματουσα μια.

Πανες βρεχουμε πολυ γεματες 6-7 κακα δεν κανουμε και στεναχωριεμαι.

Δεν στολισαμε αλλα θελω απο εβδομαδα η κορη το περιμενει.

Μαρσιπο εχω της chicco πολυ σκληρο και νιωθω οτι δεν εχω επαφη με το παιδι ειναι ομως σταθερο

Κεφαλακι το κραταει για λιγη ωρα το βαζω μπρουμητα και τον τριβω οταν εχει κεφια τον βοηθαει να αεριστει

Εχουμε πολλα μαλλακια

Νυχακια κοβουμε μονο τον χεριων.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τατιανα τι λεει το βιβλιο για τα κακακια;

Το μωρο 7 μερες δεν εκανε ακομη, πηρα τον γιατρο και ειπε στον αποκλειστικο θηλασμο δεν πειραζει, συμμενει οτι το αφομιωνει ολο το γαλα και για αυτο παιρνει και τοσο πολυ βαρος φτασαμε τσ 5 μιση κιλα, αρκει να αεριζεται.....

Εγω εχω στεναχωριθει παρα πολυ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσακια!! Τι κανετε;; Εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 5 !! Τωρα εβαλα και να μαγειρέψω που κοιμηθηκε ο μικρος.. Τελικά πήρε πάλι ξένο αλλα μειωμενη ποσοτητα για πρώτη μέρα, οποτε το θεωρώ ένα βηματάκι! Δεν τον αφηνω να κλαιει πανω απο 20λεπτο!! Οτι και να λεει ο γιατρός ειναι μωρο!! Ποσο να τον αφήσω να κλαίει;; Οτι καταφέρουμε καλό ειναι!! Με το τοσο αγχος μου και τη στεναχωρια πιο πολυ κακό κάνω και σε μένα και στο μωρό και στον θηλασμό!

Εφη μου δοκιμασε να κρατησεις το μπεμπακι μπρουμυτα, οπως όταν του κανεις μπάνιο (απο τον αγκωνα μεχρι την παλάμη) οταν ηρεμησει σιγα σιγα ξάπλωσε χωρις να αλλαξετε σταση... Ηρεμουν πολύ.. και οταν ηρεμησει βαλτην υπουλα διπλα σου στο πλάι (εχε ετοιμο ενα μαξιλαρακι να στηριζει την πλατουλα) Μετά βαλε ακομα πιο υπουλα τη θηλή στο στομα!! μπορει να χρειαστεί να κατσεις λιγο πιο μπρουμυτα για να πιάνει ή να ανοιξεις τα ποδια σου και να απλωθείς..

Τασσουλα μου εγω τον βαζω για λιγο μπρουμυτα πανω μου που αρχιζει και σερνεται και λιγο στο κρεβατι που το φοβάμαι γιατι δεν στηριζεται στα χερακια του και δεν ξέρω πως να του τα τοποθετησω!!

Βουλα μου

1. Παιρνω τριγωνελλα αντι για μαγια!! Σου εχει κανει δουλειά;;

2. Το κεφαλακι εχει δυναμωσει αρκετά! Βεβαια δεν ξερω ποσο ειναι το φυσιολογικο σε τοσο μωρο!!

3. Πανες απειρες!! Μολις τον αλλαξω τσουυυυυυπππ ξαναλερωνει!! Περα απο την πλάκα καμια 8 την μέρα αλλες μερες μπορει παραπανω αλλες λιγοτερο

4. Τα μαλλακια σα να εχουν αραιώσει.. και τωρα που το ρωτησες.. ειναι φυσιολογικο αυτο;;

5. Νυχακια προσπαθησα να κοψω αλλα δεν μπορω με το ψαλιδακι.. ξεφλουδιζουν ομως και του τα τραβαω με τροπο για να μην γρατζουνιζεται

6. Εμεις ειμαστε αντρακλες :tongue::tongue:

7. Ευτυχως τιποτα αν και που συζητησα με μια φιλη μου τα μωρα για να συγκαουν πλέον πρέπει να τα αφήσεις πολλες πολλες ωρες με κακα γιατι οι νεες πανες ειναι πολυ απορροφητικες.. Ουτε κρεμα βαζω σε κάθε αλλαγη πάνας.. ποιος ο λογος να επιβαρυνω τ δερματάκι του; πλενομαστε με νεράκι και σκουπιζομαστε καλα..

8. Θα στολισουμε το σκ ελπιζω!! Πρωτες γιορτες με τα μπεμπακια μας <3

Βασω μου μηπως ειναι πολυ μικρο το μπεμπακι και δεν κανει;; εγω να πω την αληθεια φοβαμαι για τον δικο μου που τον βαζω μεσα..

Ερωτηση.. τα μπεμπακια σας οταν κοιμουνται κάνουν θορυβους;; και οταν εχουν αέρια γκρινιάζουν;

Φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Οχιιιι μου τα έσβησε..... Κορίτσια νυσταζωωωω!

Κατερίνα μου δεν σύμφωνω να αφήνουμε τα μωράκια μας να κλαίνε! Ακολούθησε το ένστικτο σου και θα τα καταφέρεις! Ήδη το και μεωςες αρκετά το ξένο!

Vanz εγω δεν παίρνω μαγιά ούτε μπυρα ούτε κατι άλλο. Τρώω πολυ φαγητό όμως! Συχνά γεύματα δηλαδή! Το κεφαλακι του μπορω να πω οτι το στηρίζει αρκετά τωρα πια! Πάνες βρέχουμε και κακά περίπου 8 το 24ωρο νομίζω! Τα νυχάκια τα κόβουμε των χεριών με ψαλιδάκι και μετα με λίμα! Το πουλάκι να το καθαρίζεις πολυ καλα και απο μεσα για να μην μολυνθεί! Βάζω sudocreem σε κάθε αλλαγή πάνας! Χριστουγεννιάτικα θα στολίσουμε το σ/κ μάλλον! Η μεγάλη μου το περιμένει με αγωνία! Πως ενθουσιάζονται με τα Χριστούγεννα! Α! Τα μαλλάκια μας νομίζω άρχισαν να πέφτουν απο πίσω! Και ναι ειναι φυσιολογικο να πέσουν αυτά της κοιλιάς και μετα θα βγουνε τα αλλά! Θυμάμαι η κόρη μου ηταν 5 1/2 μηνών και τότε έβγαζε τα αλλά ακόμα!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημέρα!! Πως ειστε??

Εμείς ευτυχώς κοιμηθήκαμε το βράδυ και ευχαριστήθηκα!! Τωρα ο μικρούλης μου είναι στο στήθος αλλά δεν τρωει.. βλέπω οτι ηρεμεί όμως οπότε τον αφήνω!! Εχω την κατσαρόλα στο μάτι (ελπίζω να μην το κάψω!) και έχω ένα σωρό δουλειές αλλά δεν αγχώνομαι κιολας!! 😛Σήμερα άντλησα 150 και θηλάζω κιολας με διαφορά 15'!! οπότε γαλατάκι ελπίζω να έχω!! 😛 Ποπο δε θυμάμαι τι ειπατε ακριβώς αλλά κανα δυο θα τα αναλυσω επειδη θυμάμαι κάτι!!

Ο μάρσιπος της chicco είναι υπερβολικά σκληρός για μένα κ νομίζω δε θα με βόλευε κι εμένα... μήπως να δοκιμάσεις άλλον?? :/

Αγάπη μου νομίζω εσύ το είπες για το μάρσιπο κ τα ποδαράκια που κρέμονται.. υπάρχουν μάρσιποι που τα ποδαράκια τα έχουν εσωτερικά κ τα μωράκια γενικά κάθονται όπως τα βάζεις να στεκονται στο στήθος..

Ο μαι ται έίναι βολικός και στον θηλασμό κ ιδίως χωρίς να φαίνεται ότι το κάνεις!! αλλά είναι αν θα σε αφήσει το μωρό και το πιάσει το στήθος! εμένα πχ δε το δέχεται..:/ εχει μάθει στην οριζόντια στάση την κλασσικη κ ετσι δε βολευεται!!

Για τα κακάκια Μάγδα μου δεν έχω πιασει το βιβλίο 3 μερες τωρα αλλά θα το δω σημερα κ θα σου πω! αλλά μην αγχωνεσαι γιατι ειχα ρωτήσει την Πατσούρου κ μου έίπε να μην αγχωνομαι μπορει να συμβεί κ αυτό αρκεί το μωρό να μη δειχνει οτι ζορίζεται! τότε θέλει να το δει γιατρός!!

Βουλίτσα μου γλυκιά...δε θυμάμαι τι ειπες (η γαιδαρα!!!) αλλά στις ερωτήσεις θα στολίσουμε σήμερα εμείς (αν μας αφήσει ο μικρούλης!!), πάνες ξοδεύω γύρω στις 10 ημερησίως με πολλά τσισάκια κ κακάκια... πολλές φορές εκει που τον αλλάζω και παω να του φορέσω την καθαρη κάνει κακάκια ή κατουράει το εξωτερικό και έτσι παλι καινούρια!! :/ Μαλλάκια είχαμε όταν γεννηθηκαμε κ προς το παρον ακόμη τα έχουμε παρα μόνο στην κορυφή που αρχίζουν κ χάνονται!!! :/ ειναι φυσιολογικό ομως!!! Τα νυχάκια τα κάτω τα κόβω με ψαλιδάκι και τα πάνω με λιμα... εντωμεταξυ σημερα κ εχθες παλευω να τα ξανα κανω αλλά δε με αφήνει!!

Θα διαβάσω κ τα υπόλοιπα κ επανέρχομαι!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

αααα συγνώμη για τα ποδαράκια η Βάσω μας το είπε!! :/

Μαγδούλα μουυυυ μην στενοχωριεσαι κορίτσι μου... ολα καλα θα πανε!!! Θα σε ενημερωσω κ σε λίγο!! Βουλίτσα μου το κεφαλάκι του έχει δυναμώσει πολύ πολύ αλλά είναι νωρίς ακόμα για να κρατηθεί πολύ ωρα!! Όσο για μαγιά δεν έχω αγγιξει αλλά καμια μπιρίτσα την κατεβάζω!!!!!!! ;)

Μαγδα μου στις 7 μερες νομιζω πρεπει να το βοηθησεις να κανει, ετσι λενε τουλαχιστον στις ομαδες θηλασμου!! Οταν λες οτι σταματαγες για μια βδομαδα τη μαγια, γιατι;; και εγω μαγια θα παρω, η τριγωνελλα ειναι πανακριβη. κοντα 50 ευρω το μηνα βγαινει. Στον μαρσιπο καθεται;; τον δενεις καλα ωστε να ακουμπησει πανω σου;; εμενα μου εφεραν τον go της chicco.

Αγαπη να πω την αληθεια εκανα π@@στια σημερα.. ουτε εγω αντεχα να βλεπω τον μικρο να τσιριζει και εβαλα τον αντρα μου μπροστα οτι ουτε να ακουσει οτι το παιδι θα σφαδαζει στο κλαμα (αληθεια βεβαια τσακωθηκαμε γι αυτο) και μου ειπε ο γιατρος απο το να τσακωνεσαι και να στεναχωριεσαι και να κοπει το γαλα τελειως, μην τον αφηνεις πολυ, απλα προσπαθησε να θηλαζεις παντα πρωτα..ευτυχως ειναι συζητησιμος και λογικος.. Αληθεια πεφτουν τα μαλλακια;; ολα;;

Τατιανα πως παει το φαγητο;;εμενα ευτυχως την γλυτωσε σημερα :tongue::tongue:

Λοιπον παρηγγειλα παμπερς για ολο το μηνα. 198 τεμαχια 43 ευρω. Το 3 νουμερο γιατι ειμαστε ηδη 5 κιλα!! Δεν συμφερει απο το σουπερ μαρκετ αν δεν εχει εκπτωση.

Επισης οση ωρα σας γραφω στεγνωνω μαλλι θα ψιλοβαφτω (θα κρυψω μαυρους κυκλους μην φαντεστειτε τιποτα αλλο) και θα παω μια βολτα απο την δουλεια του αντρα μου και δικη μου.. θα ψωνισω κιολας που θελω.. Το εχω αναγκη να παω καπου με το αμαξι.. Στις 3 ωρες θα ειμαι πισω σα την σταχτοπουτα :lol::lol::lol:

Ευτυχώς τη γλίτωσε το φαγητάκι μου!!! ;) ετοιμη η κοτοσουπιτσα μου!!! :) ρε κορίτσια πήγατε ήδη στο 3?!?!?!?! εμείς ακόμα τον 1 φοράμε!! τώρα τελειωνει το τελευτιο πακετο 1 και θα βάλουμε το 2αρι αν κ τεράστιο!! καλά εμεις ουτε 4000γρ δε φτάσαμε μεχρι κ την προηγούμεη εβδομάδα... Νομίζω τα πήρες καλά αν κ αυτά τα κοιτάει ο άντρας μου να σου πω!

Κορίτσια παρήγγειλε επιτέλους ο άντρας μου ενδοεπικοινωνία! δεν ακουγεται τίποτα από το δωμάτιο του μικρού στο δικό μας!!! αντε να κοιμηθω κ λίγο με τον αντρα μου!! εσεις που κοιμίζεται το μωράκι σας??

Κατερινάκι πολυ καλή τιμη! Ποια μάρκα και απο που τα παραγγειλες; Γιατί ψάχνω κι εγώ να βρω οικονομικά, όντως δε συμφέρει απο το σούπερ καθε λίγο και λιγάκι...

Τα μαλλάκια πέφτουν και γύρω στους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος βγαίνουν τα καινούργια!

Τατιάνα μου εγώ το εχω στο δωμάτιο μας σε κούνια δίπλα στο κρεβάτι γιατί δεν έχουμε αλλο δωμάτιο. Βέβαια και να είχαμε παλι μαζι μου θα την είχα για τους πρώτους μηνες! με βολεύει με το θηλασμό πολυ.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Μαγδα μου στις 7 μερες νομιζω πρεπει να το βοηθησεις να κανει, ετσι λενε τουλαχιστον στις ομαδες θηλασμου!! Οταν λες οτι σταματαγες για μια βδομαδα τη μαγια, γιατι;; και εγω μαγια θα παρω, η τριγωνελλα ειναι πανακριβη. κοντα 50 ευρω το μηνα βγαινει. Στον μαρσιπο καθεται;; τον δενεις καλα ωστε να ακουμπησει πανω σου;; εμενα μου εφεραν τον go της chicco.

Αγαπη να πω την αληθεια εκανα π@@στια σημερα.. ουτε εγω αντεχα να βλεπω τον μικρο να τσιριζει και εβαλα τον αντρα μου μπροστα οτι ουτε να ακουσει οτι το παιδι θα σφαδαζει στο κλαμα (αληθεια βεβαια τσακωθηκαμε γι αυτο) και μου ειπε ο γιατρος απο το να τσακωνεσαι και να στεναχωριεσαι και να κοπει το γαλα τελειως, μην τον αφηνεις πολυ, απλα προσπαθησε να θηλαζεις παντα πρωτα..ευτυχως ειναι συζητησιμος και λογικος.. Αληθεια πεφτουν τα μαλλακια;; ολα;;

Τατιανα πως παει το φαγητο;;εμενα ευτυχως την γλυτωσε σημερα :tongue::tongue:

Λοιπον παρηγγειλα παμπερς για ολο το μηνα. 198 τεμαχια 43 ευρω. Το 3 νουμερο γιατι ειμαστε ηδη 5 κιλα!! Δεν συμφερει απο το σουπερ μαρκετ αν δεν εχει εκπτωση.

Επισης οση ωρα σας γραφω στεγνωνω μαλλι θα ψιλοβαφτω (θα κρυψω μαυρους κυκλους μην φαντεστειτε τιποτα αλλο) και θα παω μια βολτα απο την δουλεια του αντρα μου και δικη μου.. θα ψωνισω κιολας που θελω.. Το εχω αναγκη να παω καπου με το αμαξι.. Στις 3 ωρες θα ειμαι πισω σα την σταχτοπουτα :lol::lol::lol:

Καλε απο που παραγγελίες τα πανιά;;;

Ναι πέφτουν ολα τα μαλλιά αλλά τα βλέπεις σαν αραιά γιατι ταυτόχρονα βγαίνουν τα νεα!

Εγώ όταν τα βρίσκω στο σουπερμάρκετ στοκαρω!!! Έχω ένα ντουλάπι γεμάτο πάνες!! Άμα τα βρίσκω με 40 και 50 της εκατό έκπτωση παίρνω κιβώτιο και συμφέρει πολύ!!! Αλλά και αυτές που πήρες είναι σουπερ τιμή!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κοριτσια καλησπερα!Τι κανετε?Δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας,για αλλη μια φορα!:-(!Σημερα η μερα μου ηταν πολυ περιεργη,εως ψυχοφθορα!

Εκανα μια μ@λ@κ@α!Απο το πρωι δεν ημουν καλα,ειχα εντονη ανησυχια,πολυ κακη ψυχολογια,αλλα προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη!Το μεσημερι προσπαθουσα να ταισω την μεγαλη,η οποια για μια ακομη μερα δεν ηταν συνεργασιμη στο φαγητο!Απο την αλλη εκλαιγε η μπεμπα,ετσι λοιπον βγηκα εκτος οριων!Αρχισα να φωναζω παρα πολυ και απο τα νευρα μου να πεταω τα πραγματα της κορης μου δεξια κι αριστερα!Αρχισε να κλαιει,να μου ζηταει συγνωμη,εκλαιγα και γω μαζι της.Μετα αρχισε να με χτυπαει παντου,στο σωμα,στο προσωπο.

Νιωθω τοσο ασχημα.Με επιασε κριση πανικου και το εβγαλα μπροστα στα παιδια μου.Νιωθω απαισια.

Απο την αλλη,η μπεμπα απο το πρωι καθεται στο στηθος 10 με 15 λεπτα,ενω συμπληρωμα δεν πινει σχεδον καθολου.Αυτο γινεται ανα 2 ωρες σχεδον,οπου στο ενδιαμεσο κοιμαται.Ολες οι πανες της ειναι βρεγμενες!Ειναι δυνατον να χορταινει απο μενα?Εχω αγχωθει παρα πολυ πως το παιδι δεν τρεφεται καλα.Πρωτη φορα μου το κανει αυτο.Μπορει σε τοσο λιγα λεπτα να χορταινει?

Της δινω και απο τα 2 στηθη γιατι οταν πινει απο το ενα,τρεχει απο το αλλο και δε θελω να μεινει γαλα.:-(:-(

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι μου γλυκια μου, εχεις δυο παιδια στο σπιτι.. εισαι μονη πολλες ωρες.. ειχες μαθει να εισαι πολυ δραστηρια και τωρα εισαι στο σπιτι με 2 παιδια με διαφορετικες αναγκες και χωρις να κοιτάς καθολου τον εαυτο σου.. Ειναι απολυτως λογικο να εχεις ξεσπάσματα!! Οχι το καλο θα ηταν να μην ειναι μπροστά στα παιδιά, αλλα εξηγησε στη μεγάλη σου οτι ξέρεις κάτι; πολλες φορές η μαμά ειναι πολυ κουρασμένη και φωνάζει χωρις να το θέλει.. Και οτι οι κακες στιγμές υπαρχουν παντα αλλα ειναι περαστικές!! θυμησε της και καποια στιγμη που ηταν νευριασμενη η ιδια με κάτι και νομιζω οτι θα το σκεφτει καλυτερα!! Και αν μπορείς ζητα απο καποιον να σε βοηθαει εστω μια δυο φορες την εβδομάδα!! Εγω το ομολογω αν δεν ειχα τη μαμα μου δεν ξερω τι θα ειχα κανει!!

Κοριτσια τις πανες τις αγορασα απο εδω http://superpanes.gr/ Πηρα παμπερς γιατι δεν ξέρω για ποιον λογο τα μπειμπιλινο εχουν βγαλει τοσο καλη φημη.. ειναι μικρά νουμερα!! Το 2 νουμερο μας επεφτε μικρό σχεδον ιδιο με το 1 της παμπερς.. Αφηστε που τα παμπερς εχουν και μια γραμμη που αλλαζει χρωμα οταν εχει κανει τσισα το παιδι οποτε κοιτάζω απο πανω ποσο λερωμενη ειναι!

Τον μικρο τον εχω σε κουνια διπλα στο κρεβατι μου (ακομα στο πατρικο μου ειμαι και εδώ θα μεινω τελικά!) αλλα την ημέρα πια δεν κοιμάται σχεδον καθολου!! σημερα κοιμηθηκε το πρωι μεχρι τις 9 και μετά ενα ματι γαριδα.. 20 λεπτά το απογευμα μονο και ως εκει.. το βραδυ αναλογως την γκρινια του ή στην κουνια του ή διπλα διπλα στο κρεβάτι και στα πόδια μας το σκυλοπαιδακι μου που τσαντιζετε με τις αλλαγες και μας αφηνει αγανακτισμένη και πάει στο κρεβατι της πολλες φορες!!

Κοριτσια υποφέρει σημερα το παιδι μου!! Τον εχω βαλει και τωρα στην κουνια του που ειναι ταισμένος μπας και κοιμηθεί και τον ακουω που σφιγγεται και βγαζει φωνουλες!! Εχει βαρβατα πονακια σημερα και κανει και γουλιτσες ... Δεν εχει κοιμηθει οπως σας ειπα.. πως θα ηρεμησει η καρδια μου; :(

Κοριτσια καλησπερα!Τι κανετε?Δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας,για αλλη μια φορα!:-(!Σημερα η μερα μου ηταν πολυ περιεργη,εως ψυχοφθορα!

Εκανα μια μ@λ@κ@α!Απο το πρωι δεν ημουν καλα,ειχα εντονη ανησυχια,πολυ κακη ψυχολογια,αλλα προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη!Το μεσημερι προσπαθουσα να ταισω την μεγαλη,η οποια για μια ακομη μερα δεν ηταν συνεργασιμη στο φαγητο!Απο την αλλη εκλαιγε η μπεμπα,ετσι λοιπον βγηκα εκτος οριων!Αρχισα να φωναζω παρα πολυ και απο τα νευρα μου να πεταω τα πραγματα της κορης μου δεξια κι αριστερα!Αρχισε να κλαιει,να μου ζηταει συγνωμη,εκλαιγα και γω μαζι της.Μετα αρχισε να με χτυπαει παντου,στο σωμα,στο προσωπο.

Νιωθω τοσο ασχημα.Με επιασε κριση πανικου και το εβγαλα μπροστα στα παιδια μου.Νιωθω απαισια.

Απο την αλλη,η μπεμπα απο το πρωι καθεται στο στηθος 10 με 15 λεπτα,ενω συμπληρωμα δεν πινει σχεδον καθολου.Αυτο γινεται ανα 2 ωρες σχεδον,οπου στο ενδιαμεσο κοιμαται.Ολες οι πανες της ειναι βρεγμενες!Ειναι δυνατον να χορταινει απο μενα?Εχω αγχωθει παρα πολυ πως το παιδι δεν τρεφεται καλα.Πρωτη φορα μου το κανει αυτο.Μπορει σε τοσο λιγα λεπτα να χορταινει?

Της δινω και απο τα 2 στηθη γιατι οταν πινει απο το ενα,τρεχει απο το αλλο και δε θελω να μεινει γαλα.:-(:-(

Μαριααααα χρειάζεσαι να πάρεις μια ανάσα!!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα αν κι εγω δεν μένω μόνη μου με Ρα δυο μωρά κάθε μέρα αλλά οταν μένω τρέμει η ψυχή ακριβώς γιατι φοβάμαι μην φωνάξω τόσο δυνατά κάποια στιγμή απο τα νεύρα και την κουραση μου! Χρειάζεσαι οπωσδήποτε βοήθεια απο κάποιο άτομο ή να παει η μικρή στον παιδικό αν αυτο ειναι εφικτό! Διαφορετικά δεν νομίζω οτι θα ξεφύγεις απο αυτά τα ξεσπασματα:-( Επίσης εμένα με βοήθησε νομίζω αρκετά και το feroglobin τα οποία εκτός απο ολα τα αλλά περιέχουν κ βιταμίνες B που βοηθούν να ηρεμούσε! Μου τις έδωσα ο παιδίατρος - σύμβουλος θηλασμού!

Όσο για το θηλασμο δεν νομίζω οτι πρεπει να αγχωθεί αλλά να χαρείς! Κι εμένα θηλάζει γύρω στα 15 ή 20 λεπτα και μετα μπορει να κοιμηθεί και τρίωρο! Θα το δεις το μωράκι πως θα παει και τις επόμενες ημέρες! Κλάμα στον εαυτο σου τη χάρη να τον συγχωρέσεις γιαυτο που εγινε σημερα κ προσπάθησε να βρεις μια λύση γιατι με το να ξυπνάς κ να λες σημερα δεν θα θυμώσω αυτο δεν ειναι αρκετό... Κάπου το διάβασα αυτο:cool:

Και υπομονη σε όλες μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...