Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Έφάκι πραγματικά δεν ξέρω!! κ το πρωί πάλι το μάτιασα γιαρί ξεκόνησε τα ίδια, τον έβαλα στο μαρσιπο κ σε 30'κοιμήθηκε αλλά μόλις τον έβαλα στο κρεβάτι πάλι ξύπνησε! τον ταισα,εκανε κακακια τον άλλαξα κ μετά κοιμήθηκε στις 12 (!!!!) ευτυχώς μέχρι τώρα κ κοιμήθηκα κ εγώ!!! Μπορεί να μη βολεύεται ξέρω γω?! ποιον θα σου πάρουν ξέρεις ή θα ειναι σουρπριζ?!? 😆 και εμένα ο κουμπάρος μου ήθελε να με πάρει αλλά ευτυχώς πρόλαβα εγώ γιατί θα έπερνε της chicco που για μένα ειναι σκληροί μάρσιποι! Μακάρι να σε βολέψει για να μπορείς να κάνει κ το κατι τις!!!

Βάσω μου εγώκαμιά φορά του δίνω αντλημένο (ο αντρας μου βασικά) ή οταν ετυχε να δωσουν ξένο κ με έσωσε η μία φοράγιατι γέμισα και ηρέμησε κ το μωρό κ εγώ για λίγο!!! Βέβαια δεν έδινα συνέχεια μπουκάλι για να κινδυνευσω τον απογαλκτισμό!! ηρέμησε ο μικρός σου στο στήθος? να ξέρεις μην τον τραβάς ποτς ενω ακομα ειναι βεντουζομένος! αστον να το αφήσει αυτός γιατι αν το κάνειςθα του δώσεις την πληροφορία οτι φτάνει κ δε θέλεις άλλο κ θα πάρει αρνητικά σήματα! Δυστυχώς κι εγώ τον τραβούσα μέχρι που το έμαθα κ τώρα το κάνω όταν κάθεται πάνω από 3 ώρες!!(τα λάθη που λέγαμε!!) Γι αυτό λένε βασικά ότι τα παιδιά που θηλάζουν έχουν μάθει στην αγκαλιά κ ειναι λάθος αυτό!! Τα μωράκια αυτά έχουν μάθει στον θηλασμό κ δεν ηρεμούν χωρίς αυτον (το πιο φυσιολογικό να μην ηρεμουν πολλές φορες, έχουν την μαμά τους!) ! επίσης δεν ξέρωαν το ξέρεις.. το μητρικό γάλα στην αρχή βγαινει σχεδόν νερό για να ξεδιψάσει το μωρό, μετά βγαίνει το γάλα με ολα τα συστατικά που χρειαζεται το βρέφος κ μετά βγαίνει το γάλα με μία ουσία που κάνει το μωρό να κοιμηθεί... ιδού κ για πιο λόγο αποκοιμούνται στο στήθος!!! ;) (νιωθω σαν ξερολας!! δεν ειμαι να ξερετε!!!!)

Χαχα τι ξερολας καλε? Μια χαρα πληροφοριες μας δινεις..

Ξερω οτι κατα τη διαρκεια του θηλασμου το γαλα γινεται πιο πλουσιο σε λιπος. Ισως το λιπος βοηθαει το μωρο ν αποκοιμηθει ως πιο βαρυ για το στομαχι του(??) Γι αυτο τωρα πια του δινω ενα στηθος τη φορα.. αν κ το ενα ειναι πιο αδειο κ δν ξερω αν τρωει καλα απο αυτο..

3 ωρες συνεχομενα εννοεις?? Πωπω.. καθεται τοσο ε? Εγω δν εχω το περιθοριο ν τον "μαθω" ετσι γιατι θ με σκοτωσει ο μεγαλος μου!! Χαχα

Αλλη ερωτηση. Αν θελω ν παω καπου για λιγο, ποτε θ κανω την αντληση? Μετα το θηλασμο? Κ θ πιει με το μπιμπερο? Στον μεγαλο μου γιο προσπαθησαμε δυο φορες ν του δωσουμε αντλημενο (θα ηταν δυο μηνων) κ δν δεχοταν καθολου το μπουκαλι.

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου! Πως ειστε;;

Εμενα ειχε κοιμηθει αρκετά χθες ο μικρός και το βράδυ ξενυχτησαμε!! Ξυπνησε στις 3 και κοιμηθηκαμε 6.30. Ταισμένος, αλλαγμένος, με αγκαλιές, με πιάσιμο οπως πρέπει για τους κολικους και πάλι δεν ηρεμουσε με τιποτα!!

mariren μου δεν χορταίνει μονο με το δικό μου! Αλλωστε αποκλειστικό θηλασμο έκανα μονο 2 μέρες μέχρι να μου τον πάρουν στο νοσοκομείο και μετά για 2-3μέρες όταν βγηκαμε που δεν επαιρνε βάρος!! Θηλαστρο δυστυχώς δεν έχω και δεν έχω και την οικονομικη δυνατότητα τώρα να δώσω 150 ευρώ για να πάρω! Συμπλήρωμα παίρνει μόνο όποτε φανεί ότι πεινάει!! δυστυχώς χθες τη νυχτα πήρε συμπλήρωμα ενω τις νυχτες δεν μου επαιρνε, και γλυτώσαμε μονο ένα γευμα το απογευμα που πηρε μονο απο μένα! Το θεμα ειναι οτι στο επομενο οταν τρώει και ξένο τρωει μεγαλυτερη ποσοτητα! βεβαια, σαν ποσοτητα στο συνολο που την μετράω δεν τρώει όλη την ποσοτητα που λένε πάνω στις συσκευασία!!

Αχ βρε κοριτσι μου .. εχεις το μεγαλυτερο μπεμπακι απο ολες μας και μου φαινεται σαν χθες που μπηκες και μας ειπες φταρνιστηκα και τσουπ γεννησα!!

Τασσουλα μου για να σε ξεαγχώσω με το συγκεκριμένο θέμα, όχι μόνο δεν πόνεσα, αλλά φοβάμαι πως να το πω... ότι ανοιξα αρκετά εκεί κάτω και δεν ξέρω αν θα επανέλθει οπως πριν.. και χωρίς βοηθηματα και τέτοια.. απλά θέλει χρόνο πριν.. δεν θα επιχειρούσα και εγώ αν δεν ενιωθα έτοιμη (πω πω τι λέω πρωινιάτικα :lol: )

30ml ο δικός μου δεν έπινε ουτε βδομάδας που ηταν στις λάμπες!! Συνηθως πινει 90ml συμπλήρωμα!! Βάσει των κιλών του πρέπει να πινει 120 ή και 150 ή 180 αλλα με λιγοτερα γευματα!! Αυτό που κάνω ειναι να τον βάζω στο στηθος, να του αλλαζω στηθος οσες φορες θελει και αν δω οτι κλαιει και δειχνει οτι πειναει να του κανω ξενο.. αν ειναι ηρεμος τον αφηνω με το δικο μου.. αλλα ενω δειχνω οτι εχω γαλα δεν καθεται πολυ. Οταν πινει και ξένο ξυπνάει στις 3 ωρες την ημέρα και το βράδυ ξυπνάει 2 φορές! μπορει και στις 4 ή 4.5 ωρες.. συνηθως τη νυχτα ετρωγε μονο απο μένα και ξανακοιμόταν, εκτος απο οταν κάνει κακά που ΠΕΙΝΑΕΙ!! Ειναι λαιμαργος και ανυπόμονος! (σε μενα εμοιασε σε αυτό!).. Θέλω να την παλέψω με αποκλειστικό γιατί ξέρω ότι θα στρώσει μετά απο λιγο καιρό και θα ειναι πολυ καλυτερο και για τους δυο μας.. αλλα δεν μπορώ να του κόψω απότομα το ξένο.. οταν το έκανα το παιδί λυσσουσε στην πεινα.. τώρα απο το κάθε στηθος τρώει 10 λεπτά εκτός απο κάποιες φορες που τρωει τόσο και μετά καθεται και απλά πιπιλάει και ότι τραβηξει σε γάλα!! Να δίνω μόνο ξένο δεν το συζητάω καν!! Ουτε γι αστείο!! Αν καταφερω με τον αποκλειστικό και να πάρω με την πρώτη ευκαιρία ενα θηλαστρο και να αντλώ και αν χρειαστεί να πάρει καποια φορά ξένο θα είναι το ιδανικό.. αλλιώς μικτή με όσο πιο πολυ μπορώ δικό μου.. Συνεχίζω τα χάπια για την παραγωγή πινω και γλυκάνισο ενα ποτηρι την ημέρα.. δεν μπορεί.. θα έρθει μέρα που θα πινει έστω και απο μπουκάλι αλλα δικό μου γάλα!

Τατιάνα τα μωρά εχουν ενστικτο!! εμενα μολις παιρνει είδηση ότι θα φύγω γαρίδα το μάτι τις πιο πολλές φορές!! Πρεπει να κοιμάται και να φυγω χωρίς να με πάρει ειδηση!! Κρεμα για τις θηλες χρησιμοποιεις;

Εφη μου εχεις απολυτο δικιο!! Αφου βλέπω ποτε το παιδι μου ειναι καλα!!! Δεν ειμαι τελεια μαμά οχι, αλλλα το μωρό μου το καταλαβαίνω!! Σας ευχαριστώ ολες για την υποστήριξη σας!! <3 <3 <3

Μαγδα μου όταν προσεχα λιγο την διατροφη μου με τους κολικούς ηρεμούσε το παιδί!! Η σοκολάτα πχ τον δικό μου τον πειράζει ή κάτι φασολάκια που ειχα φάει!! Ααα και προσπάθησε να πινεις εσύ τίλιο ή γλυκάνισο γιατι τα ηρεμεί..

Αγάπη μου ακους και εσύ τα αντεράκια του την ώρα που τρώει; εγώ τα ακουω και τεντωνει και διπλώνει τα ποδια του και στρεσάρεται και δεν ξέρω εκει τι να κάνω, γιατί αφήνει την θηλή!

Jo sephine εδώ είμαστε για οτι θέλεις! Οπως βλέπεις συζητάμε τα πάντα εδώ!!

Και παλι χιλια ευχαριστώ κοριτσια για την στηριξη σας!! <3 <3 <3

Προσεχω την διατροφη μου δεν τρωω καθολου γαλακτοκομικα και αυγο αλλα τρωω κουβερτουρα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσια ποσο χαιρομαι που μου απαντατε... κ που μοιραζομαστε εμπειριες.. αλλωστε τα μωρακια μας ειναι πολυ κοντα ηλικιακα..οντως οι μανουλες Νοεμβριου "μεταφερθηκαν" στο fb αλλα εγω δν εχω λογαριασμο κ ετσι ξεμεινα μονη....

Αγαπη κι εγω το ιδιο κανω, οταν ειναι χορτασμενος αλλα δν μπορει ν ηρεμησει για ν κοιμηθει του τη δινω..δν ξερω ισως χαλαρωνει...κ μετα τη φτυνει.. δεν του τη βαζω οταν ξερω οτι ειναι ωρα ν φαει γιατι φοβαμαι μην ξεγελαστει κ χασει το γευμα του..

Βάσω μου εχεις κι εςυ μεγαλύτερο παιδάκι; Πως τα πάτε μετα τον ερχομό του μικρού;

Καλωσηρθες Βασω!

Κοριτσια εχω τοσα πολλα να σας γραψβ αλλα δεν προλαβαινω, ισως αυριο!

Απαντηση κωμωδια για πιπιλα: δεν τη θελω κ δεν εχω δωσει καθολου κυριως για να προστατευσω τον θηλασμο. Ακου τωρα να δεις : με τη μπεμπα κοιμομαστε μαζι σε ημιδιπλο στο παιδικο δωματιο γιατι κλαιει μακρια μου κ δεν θελω να τη στρεσαρω ακομα. Τη θηλαζα και ξαπλωμενη, τσιτσιδη ολη νυχτα, οποτε ηθελε επιανε μεμε ειτε για φαι ειτε για πιπιλισμα! Δυο μερες τωρα κανει γουλιτσες οποτε επρεπε να το σταματησω αυτο στο οριζοντιο... ελα ομως που θελει.. κοιμαται τελεια κ μσζι της κι εγω! τι να κανω τι να κανω.. βαζω κι εγω τη ψευδοθηλη λιγο εκτος θηλης, στο κρεας δλδ, οποτε πιανει, πιπιλαει λιγο κ κοιμαται ! ετσι ουτε συγχηση εχουμε, ουτε γουλιτσες, ουτε γκρινια, ουτε τπτ κι εχει κ τη μυρωδια μου κ τη ζεστη μου!!

Καλε πως το κάνετε αυτο το οριζόντιο θηλασμο και ύπνος μαζι;;; Δεν το δοκίμασα ποτέ και δεν ξερω και πως δηλαδή! Αν ειναι μικρό το στήθος πως θα το ποιασει το μωρο; Και πως το τοποθετείς το μωρο για να ποιασει; Σκεφτείτε ούτε στο πρωτο μου αλλά ούτε και στο δευτερο μου το δοκίμασα! Εχω και φοβία μήπως κοιμηθώ και πατήσω απο πάνω το μωρο!!!0

Βασούλα καλώς ήρθες στην ομάδα μας και να χαίρεσαι τον μπέμπη σου!! Μπορεί αν δεν έχει πιάσει καθόλου μπουκάλι απο την αρχη να μην το θέλει μετά!! Τι μπουκάλια έχεις;; να σταζετε λίγο γαλατάκι να καταλαβαίνει τι είναι!!!

Τατιάνα μου μην στεναχωριεσαι και εγώ φωνάζω καμία φορά στο μωρό, λες και μου φταίει μα αμα πονάς σου βγαίνει τέτοια αντίδραση χωρίς να το θες!!! Εγώ αυτό το τράβηγμα της θηλής δεν το αντεχω!!! Σήμερα απο τις 7.30 μέχρι τις 8.30 με πέθανε!!! Την τράβαγε δεξιά και αριστερά χωρίς να ξεβεντουζωνει!!! Είχε πιεί γάλα και δεν ξέρω τι ήθελε. Έπιανε την θηλή ρουφούσε και μετά την τράβαγε πέρα δώθε, τραβιόταν κάποια στιγμή απότομα, έκλαιγε και πάλι τα ίδια!!! Να ήθελε να πιπιλησει και να της ερχόταν γάλα;; της έβαλα πιπιλα και κοιμήθηκε!!

Βούλα αυτό με την θηλή που κάνεις αντί για πιπιλα πολύ καλό!!! Πρόσεχε μην τραβάει πολύ αέρα μόνο γιατί μετά θα πονάει!!

Εγώ πιπιλα δίνω όταν με πονάει!!! Προσπαθώ να μην δίνω όσο μπορώ αλλά αν είναι φαγωμενη και έχει γκρινια και δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά της δίνω!! Σε εμας αλήθεια που είμαστε 48 ημερών αλλά αποκλειστικό θηλασμό ξεκινησαμε στις 20 μέρες ισχύει το 40ημερο για εδραίωση κλπ;;

Αγάπη ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τον οριζόντιο θηλασμό εννοούμε τον ξαπλωτο;; αυτό τον κάνουμε όχι με πολύ επιτυχία αλλά και πάλι αυτό που λένε για να θηλάζει το μωρό και να κοιμάται η μαμά δεν το καταλαβαίνω πως γίνεται!!! Εγώ ούτε μπορώ να κοιμηθώ αν θηλάζει το μωρό, αλλά και πωςθα πιάσει μόνο του αν εγώ κοιμάμαι;;

Εγώ ξέρω οτι προς το τέλος είναι το παχύ το γάλα που δημιουργεί την αίσθηση κορεσμού στο μωρό!! Τατιάνα 3 ώρες θηλαζεις σερί;; θα είχα φουνταρει!!! Εγώ την ξεβεντουζαρω συνέχεια, για να ρευτει, γιατί πιάνει λάθος, γιατί πιπιλαει πολύ ώρα..... Δεν θέλω να την βγάζω αλλά δεν γίνεται αλλιώς!!

Νιώθετε φορές μέχρι να την πιάσει καλά το μωρό τη θηλή μέσα στο στόμα του να την πιάνει και να φεύγει και ξανά και ξανά;; εγώ επειδή ποναω αμα πιάσω το στήθος με το χέρι και το κάνω πάνω ή κάτω αναλόγως πως έχει πιάσει το μωρο το βοηθαω να βεντουζωσει!!!

Τατιάνα στείλε μου λινκ πιο μάρσιπο πήρες;; θέλω και εγώ να πάρω!!

Hope με την άδεια την ζήτησα!!! Φρικαρε μπορώ να πω, δεν το περίμενε!! Θα πάω σε 2 μέρες από το γραφείο να δω αν θα μου την έχουν εγκρίνει!!! Φρικσρε γιατί περίμενε να με χωσει στις γιορτές!!! Θα σας πω τα νέα, πάντως σίγουρα θα προσπαθήσουν να μου αλλάξουν γνώμη και πρέπει να δώσω μάχη!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κορίτσια 3 ώρες στο στήθος με διαλείμματα να τον αλλάξω νασηκωθούμε 2' να περπατήσω κτλ! ουτως ή άλλως 45' τρώει κανονικά ακατάπαυστα!! είπαμε τρωει αργά!!!

Βάσω μου ναι εσύ με τον μεγάλο η αλήθεια ειναι πως δεν μπορείς κ πολλά!! την άντληση άμα έχεις μεγαλη ροή μπορείς να την κάνεις δτην αρχή κ να θηλάσεις μετά το μωρο και μετά να ξανά αντλήσεις (1.5 ωρα πρεπει να έχουν οι αντλησεις διαφορα μεταξύ τους!). επίσης μπορείς κ μετά τον θηλασμό.. εγώ όταν ετυχε να δωσουν ξένο ή δικό μου αντλημένο πάντα βγάζω χωρίς θηλασμό γιατί κοντεύουν να σκάσουν κ εγω πεθινω από τον πονο!! σαν την Παμελα Αντερσον νιωθω αμα έχω να δωσω 2 γευματα πχ!!!

Αγάπη μου ξερεις τι καλά που ειναι με τον οριζοντιο θηλασμό (ξαπλα στο κρρβάτι κ οι 2?!?).. βολεύεσαι εσύ στο πλάι που θες βαζεις το κατω χερι σου κατω απο το κεφάλι, και τοποθετείς το μωρό στο στήθος να ακουμπάνε οι κοιλιτσες σας!! το μωεό ξεκινάει να τρωει κ θα του φυγει η θηλή μόνο οταν τον πάρει ο ύπνος!! στο μεταξυ εχεις κοιμηθει κ εσυ!! όσο για το πλάκωμα του μωρού πιστεψτε με για κανενα λογο δεν προκειται να γίενι αυτό γιατι ειστε μανουλες κ εχετε διαίσθηση!!!! ;)

Τασσούλα μου ετσι ακριβως κι εμένα καλή μου!!! ποπο... ευτυχώς δεν ειμαι η μόνη που κάνει ετσι κ πω οτι ειμαι υστερικιά!!!!!!Νομίζω πως η εδραίωση του θηλασμου δεν ειναι ακριβως 40 μέρες αλλά ποικίλλει ανάλογα με τη συχνότητα του θηλασμού κ τον οργανισμο κοκ...!! μπορει να αργησει ή να γινει κ πιο γρηγορα! δε ξερω σίγουρα να σου πω ομως! :/

Θα σου στείλω μία το σαιτ κ μία αυτό που πήρα εγω!! ;) πειτε μου την γνώμη σας!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπέρα κοριτσακια! Τι κανετε;;

Εμεις προσπαθουμε να ελλατωσουμε το ξένο γαλα!! Μιλησα με τον κολλητο του γυναικολογου μου που ειναι παιδιατρος (αλλα πολυ μακρια ρε γαμωτο! Θελουμε μιση με μια ωρα για να παμε στο ιατρειο του) και ηταν πολυ καλος.. μιλησαμε και για τον θηλασμο και μου ειπε να γινω λίγο σκυλα μάνα! Δηλαδη θα τον θηλάζω και όσο φάει το ενα γευμα και δεν θα δινω καθολου ξένο, στο επομενο θα τον θηλάζω (Στις 2 ωρες) και μετά συμπληρωμα ξένο.. Και ας τσιριζει το παιδι θα το αφήσω να τσιρίζει ααα και εγώ να ειμαι ηρεμη! Πως να ειμαι ηρεμη καλε αφου σπαράζει το σπλάχνο μου;; Το ενα γευμα απο εμενα το φαγαμε.. Οταν ηρθε η ωρα για το άλλο, εγινε πολεμος!! Ειχαν περάσει και 5 ωρες απο το πρωινό το ξένο.. Το παιδι να ουρλιάζει, να μην πιανει στηθος με τιποτα!! Του εδωσα αναγκαστικά πρωτα ξένο 70ml μετά στηθος και μετά οταν δεν επιανε αλλο συμπληρωσα αλλα 60 και φτασαμε τα 130 ξένο! Πάντως φτου μη το ματιάσω ειδα το μωρό μου να τρωει στο πρωτο γευμα αρκετά απο μένα.. οχι 5 ή 10 λεπτά! Θέλει υπομονη και γερά νευρα και να μην λυγισω!!

Αγάπη εγω που εχω μεγαλο στηθος τον ξαπλώνω διπλα μου πλαγια με ενα μαξιλάρι στην πλάτη του να τον κραταει πλάγια, του χωνω τη θηλη στο στομα. βαζω το χερι μου κατω απο το μαξιλάρι μου και μετά ξεκινάω τις ευχαριστιες στον Θεουλη που ξεκουράζομαι και κοιμάμαι!! Στον επομενο νυχτερινο θηλασμό, τον γυρίζω απο την αλλη πλευρά του κρεβατιου να μην πιαστεί και συνεχίζουμε!! (το καλο του να κοιμάσαι μονος σε διπλο κρεβατι! οκ οχι τελειως μονη κοιμάται και το σκυλοπαιδακι μας μαζι πολλες φορές!)

Μάγδα μου η παιδιατρος μου που ειδε τον μικρό και μου είπε για το τι τρώμε και το τι όχι, μου απαγόρεψε λαχανο και πρασινάδες (αν θελω σαλατα μονο τοματοαγγουρι ή την πράσινη την σαλατα που δεν εχει ινες, οχι μαρουλι!) επίσης οσπρια οχι, λαδερά οχι, τσαι όχι παρα του βουνου ή πράσινο, και καφέ μονο ελληνικο (επινα ντεκαφεινε). Εγώ προσωπικά απο το μαιευτήριο έκοψα τα αγελαδινά γαλατα και γιαουρτι και τρώω κατσικίσια.. μονο κρέμα τρωω με αγελαδινο και κανα τυρί! ααα και η συμβουλος θηλασμου μου ειχε πει οχι πανω απο 2 ποτηρια γαλα την ημερα και αυτά πολλα ειναι.. θέλει πολυ γιαουρτι και τυρι! Απο εκει και πέρα βλέποντας και κανοντας τι πειράζει το παιδί σου.. Εγω πχ χθες εφαγα αχ πως το λένε το φαγητο με τα χόρτα και το κρέας αυγολέμονο σαν μαγειρίτσα που ειναι;; (πειτε με χαζη δεν θυμάμαι ονομα) και το μωρό ήταν μια χαρά που το φοβήθηκα! Βεβαια ειχε πετάξει το πρωτο νερό η μαμά μου απο τα χόρτα!

Βασω μου καλως ορισες στην παρέα μας.. ή καλυτερα στην οικογένεια.. Πιο πολυ νομίζω οτι μιλάμε εδώ μεταξύ μας και λέμε τα θέματα μας παρα με τους δικους μας!! Να χαιρεσαι το αγοράκι σου!! Γερό και τυχερό να είναι!! Εμένα πιπιλα του δωσανε απο το νοσοκομειο.. πηραμε και εμεις εδώ, αλλα ευτυχώς; δυστυχώς;; (καποιες φορές δυστυχως γιατι δεν ηρεμει) δεν την θέλει.. την βάζεις... την κραταει για λιγο και μετά την φτυνει!! Χαιρομαι πολυ που κανεις αποκλειστικό θηλασμό!! Εγώ όσο και αν προσπαθω για συνεχεια στο στηθος δεν κάθεται.. δεν ηρεμεί!! Το παιδί μου είναι ήρεμο όταν θηλάζουμε και παιρνει και συμπλήρωμα (οχι σε κάθε γευμα!) και τον αφήνω να κοιμάται!! Οταν προσπαθώ να τον εχω στο στηθος συνεχεια και δεν κοιμάται δεν ειναι ηρεμος! Δεν το θεωρώ σωστό να ειναι τοσο μικρό μωράκι στην τσίτα και να μην κοιμάται καθολου παρα μονο το βράδυ, γιατι καλά ολα τα αλλα, αλλα και η ηρεμια του μωρου για την αναπτυξη του ειναι σημαντικη!!

Τατιάνα μου μήπως περνάτε κάποιο άλμα αναπτυξης; Αν ειναι ετσι κραταει λενε 2-3 μέρες!! Εμενα ο μαρσιπος που μου εφεραν ειναι της chicco τον βαζω μέσα αλλα βρε κοριτσια το φοβάμαι οτι δεν κραταει το βάρος του; οτι δεν τον φοράω καλα;; δεν ξέρω.. ενω δειχνει οτι τον φοράω μια χαρα εγω φοβάμαι και ο μικρος πάνω απο 10 λεπτά δεν κάθεται.. αρχισει και δυσανασχετει ή κλαιει!!

Μαράκι μου δεν τον αφήνω 10 λεπτά που λένε.. όσο θέλει το παιδι μου.. αλλα το θέμα ειναι οτι δεν θέλει!! Εκνευριζεται και πεινάει μετά!! και οταν λεμε πεινάει, λέμε οτι κάνει σαν την Τζοαν Κολινς στην διαφημιση!! Ποιο γάλατάκι μου ειχες πει οτι δινεις;; Ειδες ωραιο πράγμα που ειναι να ειναι ηρεμα τα παιδια να κανεις δουλειές;; εγω σημερα πρωτη φορα μαγειρεψα!! Το ψιλοεκαψα μεν, αλλα το εσωσα τελευταια στιγμη! Επλυνα και κατι πιατάκια! στον ωμο ο μικρος και να βρισκω χιλιους τροπους να κανω δουλειές γιατι μολις τον αφηνα κατω στο πενταλεπτο με δεκαλεπτο τσιριζε

Εφη μου καλες βολτες τώρα!! Αληθεια θα μου εξηγησεις την διαδικασία της ευχής; Να ξερω τι θα αντιμετωπισω! Πρεπει να ειναι και ο μπαμπας του παιδιου απαραίτητα;

Βουλιτσα τι μου θυμισες τωρα.. σε μια κριση πεινας ο δικος μου απο την λυσσα του ειχε πιασει κρεας και πιπιλαγε και δεν μπορουσα να του το βγαλω.. σημάδι μου εκανε :lol::lol: του λέω ξεκινησες τις πιπιλιές απο τώρα;;

Τασσουλα μου σε ευχαριστώ!! Διαβάζω τα πάντα απο γυρω γυρω και ο Θεός βοηθός!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κατερινακι δεν ειναι απαραίτητο να ειναι και ο μπαμπάς κοντά... Πας εκεί αρχίζει να διαβάζει την ευχή ο παπας και κάποια στιγμή του δίνεις το μωρό και το διαβάζει στις εικόνες έξω απο το ιερό... Ε αυτά! Τίποτα δύσκολο!

Πάντως κι εγώ αυτο το ξαπλωτό πήγα να το δοκιμάσω σήμερα το μεσημέρι που έκλειναν τα μάτια μου απο την αυπνία αλλα τίποτα... Τι έτσι κάτσαμε τι αλλιώς, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια, ολα τα δοκιμάσαμε αλλα δεν μπόρεσα να το καταφέρω...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κατερινα μου υπομονη! Αν δεις οτι δουλευει αυτος ο τροπος συνεχισε κ θ τα καταφερετε..

Τασουλα μου εχεις ζητησει την εξαμηνη αδεια του ΟΑΕΔ? Ελπιζω ν σ τη δωσουν γιατι ειναι πολυ μικρη η μπεμπα σου ακομη.. κι εγω εχω ζητησει το 6μηνο κ εχω ενα αγχος η αληθεια ειναι...δν ξερω ακομα τι θ γινει. Μπιμπερο εχω ενα της chico, αλλα αν χρειαστει ν αντλησω θ το ψαξω κι αλλο..

Αγαπη ο γιος μου ειναι 3 ετων κ 3 μηνων κ το εχει παρει καλυτερα απο οτι περιμενα.. αγαπαει πολυ τον μπεμπη κ τον προσεχει. Εχει μονο καποια ξεσπασματα απεναντι σε εμενα, πχ μου θυμωνει, δεν με ακουει κ κανει τα αντιθετα απο αυτα που λεω.. κυριως οταν γυριζει απ τον παιδικο σταθμο.. ισως ζηλευει που ειμαι ολο το πρωι μονη με το μωρο. Κανα δυο φορες του εχω μιλησει κ εγω πολυ αποτομα κ νιωθω τοοοοσο ασχημα... γιατι ημασταν παρα πολυ δεμενοι κ νομιζω οτι τον παραμελω λιγακι.. ελπιζω ν αλλαξει αυτο σιγα σιγα

Τατιανα πολυ ωραιος ο μαρσιπος.. εγω εχω εναν κλασικο, δν ξερω πως λεγεται.. αλλα δν ξερω αν μπορω ν τον βαλω απο τοσο μωρο γιατι δν πρεπει ν κρεμονται τα ποδαρακια.. θα δοκιμασω κ θ σας πω

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Οι υπόλοιπες τι μάρσιπο έχετε;; εγώ το babasling αλλά δεν με βολευει!!! Ψηνομαι για ένα mai tai αλλά θέλω να είναι εύκολο και εύχρηστο!! Και να μπορούμε να θηλαζουμε ενώ φοράμε το μωρό!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα μηπως δεν το βάζεις σωστά;;; Κι εγώ σλινγκ θέλω γιατί ειναι ότι πρέπει για το θηλασμό. Και το μαι ται ειναι ωραίο αλλα νομίζω ειναι ακομα καλύτερο για λίγο πιο μεγάλα μωράκια δεν ξέρω κατα ποσο βολεύει να θηλάζει το μωρό έτσι όρθιο όπως κάθεται.

Εμένα θα μου φέρουν έναν αλλα δεν ξέρω ακομα τι ειναι. Αλλιώς θα πάρω σλινγκ.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Πλακα εχει αυτο:) εγω το μεσημερι εκανα στην κορη μου το ιδιο αλλα με πιπιλα;):)

Στον μπεμπη εδωσα στις 40 μερες αλλα δεν την θελει ..... εχω αλλαξει 3 μαρκες

:-P:-P:-P:-P

Καλε πως το κάνετε αυτο το οριζόντιο θηλασμο και ύπνος μαζι;;; Δεν το δοκίμασα ποτέ και δεν ξερω και πως δηλαδή! Αν ειναι μικρό το στήθος πως θα το ποιασει το μωρο; Και πως το τοποθετείς το μωρο για να ποιασει; Σκεφτείτε ούτε στο πρωτο μου αλλά ούτε και στο δευτερο μου το δοκίμασα! Εχω και φοβία μήπως κοιμηθώ και πατήσω απο πάνω το μωρο!!!0

Αγαπη οπως τα λεει η Tatkono κι η Kitty με τον οριζοντιο. Εμενα μου βγαινει κ πιο φυσικα.. στο καθιστο ουρλιαζω απο τον πονο στη πλατη πλεον, εχω πιαστει... το πιανει το στηθος ακομα και το πολυυυυυυυυυυ μικρο σαν το δικο μου με ψευδοθηλη κιολας αν το βαλεισ κοιλιτσα-κοιλιτσα.. ειναι τελεια αισθηση, φωλιτσα...

Και δεν το πλακωνεις, ξερω γω... ενστικτο

Μακαρι να το ξαναεκανα.. τωρα ανασηκωνομαι κ τη παιρνω αγκαλια για ταισμα για να μη βγει προβλημα με γουλιες

Βούλα αυτό με την θηλή που κάνεις αντί για πιπιλα πολύ καλό!!! Πρόσεχε μην τραβάει πολύ αέρα μόνο γιατί μετά θα πονάει!!

Εγώ πιπιλα δίνω όταν με πονάει!!! Προσπαθώ να μην δίνω όσο μπορώ αλλά αν είναι φαγωμενη και έχει γκρινια και δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά της δίνω!! Σε εμας αλήθεια που είμαστε 48 ημερών αλλά αποκλειστικό θηλασμό ξεκινησαμε στις 20 μέρες ισχύει το 40ημερο για εδραίωση κλπ;;

Αγάπη ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τον οριζόντιο θηλασμό εννοούμε τον ξαπλωτο;; αυτό τον κάνουμε όχι με πολύ επιτυχία αλλά και πάλι αυτό που λένε για να θηλάζει το μωρό και να κοιμάται η μαμά δεν το καταλαβαίνω πως γίνεται!!! Εγώ ούτε μπορώ να κοιμηθώ αν θηλάζει το μωρό, αλλά και πωςθα πιάσει μόνο του αν εγώ κοιμάμαι;;

Εγώ ξέρω οτι προς το τέλος είναι το παχύ το γάλα που δημιουργεί την αίσθηση κορεσμού στο μωρό!! Τατιάνα 3 ώρες θηλαζεις σερί;; θα είχα φουνταρει!!! Εγώ την ξεβεντουζαρω συνέχεια, για να ρευτει, γιατί πιάνει λάθος, γιατί πιπιλαει πολύ ώρα..... Δεν θέλω να την βγάζω αλλά δεν γίνεται αλλιώς!!

Νιώθετε φορές μέχρι να την πιάσει καλά το μωρό τη θηλή μέσα στο στόμα του να την πιάνει και να φεύγει και ξανά και ξανά;; εγώ επειδή ποναω αμα πιάσω το στήθος με το χέρι και το κάνω πάνω ή κάτω αναλόγως πως έχει πιάσει το μωρο το βοηθαω να βεντουζωσει!!!

Τατιάνα στείλε μου λινκ πιο μάρσιπο πήρες;; θέλω και εγώ να πάρω!!

Hope με την άδεια την ζήτησα!!! Φρικαρε μπορώ να πω, δεν το περίμενε!! Θα πάω σε 2 μέρες από το γραφείο να δω αν θα μου την έχουν εγκρίνει!!! Φρικσρε γιατί περίμενε να με χωσει στις γιορτές!!! Θα σας πω τα νέα, πάντως σίγουρα θα προσπαθήσουν να μου αλλάξουν γνώμη και πρέπει να δώσω μάχη!!

tassoula αυτο με τη ψευτοπιπιλα κραταει κανα 2 λεπτα ολο κι ολο γιατι ειναι ηδη ταισμενη...!

Κορίτσια 3 ώρες στο στήθος με διαλείμματα να τον αλλάξω νασηκωθούμε 2' να περπατήσω κτλ! ουτως ή άλλως 45' τρώει κανονικά ακατάπαυστα!! είπαμε τρωει αργά!!!

Βάσω μου ναι εσύ με τον μεγάλο η αλήθεια ειναι πως δεν μπορείς κ πολλά!! την άντληση άμα έχεις μεγαλη ροή μπορείς να την κάνεις δτην αρχή κ να θηλάσεις μετά το μωρο και μετά να ξανά αντλήσεις (1.5 ωρα πρεπει να έχουν οι αντλησεις διαφορα μεταξύ τους!). επίσης μπορείς κ μετά τον θηλασμό.. εγώ όταν ετυχε να δωσουν ξένο ή δικό μου αντλημένο πάντα βγάζω χωρίς θηλασμό γιατί κοντεύουν να σκάσουν κ εγω πεθινω από τον πονο!! σαν την Παμελα Αντερσον νιωθω αμα έχω να δωσω 2 γευματα πχ!!!

Αγάπη μου ξερεις τι καλά που ειναι με τον οριζοντιο θηλασμό (ξαπλα στο κρρβάτι κ οι 2?!?).. βολεύεσαι εσύ στο πλάι που θες βαζεις το κατω χερι σου κατω απο το κεφάλι, και τοποθετείς το μωρό στο στήθος να ακουμπάνε οι κοιλιτσες σας!! το μωεό ξεκινάει να τρωει κ θα του φυγει η θηλή μόνο οταν τον πάρει ο ύπνος!! στο μεταξυ εχεις κοιμηθει κ εσυ!! όσο για το πλάκωμα του μωρού πιστεψτε με για κανενα λογο δεν προκειται να γίενι αυτό γιατι ειστε μανουλες κ εχετε διαίσθηση!!!! ;)

Τασσούλα μου ετσι ακριβως κι εμένα καλή μου!!! ποπο... ευτυχώς δεν ειμαι η μόνη που κάνει ετσι κ πω οτι ειμαι υστερικιά!!!!!!Νομίζω πως η εδραίωση του θηλασμου δεν ειναι ακριβως 40 μέρες αλλά ποικίλλει ανάλογα με τη συχνότητα του θηλασμού κ τον οργανισμο κοκ...!! μπορει να αργησει ή να γινει κ πιο γρηγορα! δε ξερω σίγουρα να σου πω ομως! :/

Θα σου στείλω μία το σαιτ κ μία αυτό που πήρα εγω!! ;) πειτε μου την γνώμη σας!!!

Εμεις πηραμε απο τα Λητω τον babasling...

http://www.letoshop.gr/Preview.aspx?id=22&cId=58&pId=2318

δηλαδη εγω δεν ειμουν εκει να διαλεξω... ηθελα να τους δω ολους.. καλος φαινεται αλλα εβαλα τη μπεμπα μεσα οπως στις οδηγιες κ ζαρωσε πολυ το μωρο ρε κοριτσια... εγινε σαν να ειναι η πλατη της στον αερα .. αρον αρον την εβγαλα κ λεω να δοκιμασω αλλη φορα με ψυχραιμια... δεν μπορωωωωω αλλο , θελω να μπορω να κουναω τα χερια μου ξανα !!!!

Σημερινες ερωτησεις:

1. παιρνει καμια αλλη μαγια?

2. πως πανε τα κεφαλακια? τα βλεπετε να δυναμωνουν?

3. σ αυτη τη φαση ποσες πανουλες τη μερα εχετε?

4. μαλλακια ?

5. νυχακια εχετε κοψει? πανω κατω?

6. οσα κοριτσακια εχετε κοριτσακια τι κανετε με το πιπακι αν εχει λερωθει απο κακα στην αλλαγη πάνας και τί στο μπανακι?

7. απο συγκαμματα πως πατε? εμεις ευτυχως τιποτα

8. Στολίσατεεεεεε ??????? :tongue:

Eeeeeeeeee τελειος, τετοιον ηθελα! εγω αυτον ζαχαρωνα

http://www.letoshop.gr/Preview.aspx?id=22&cId=58&pId=44358

κ μ εφερε τον babasling ... k 50 ευρω πιο πανω...:-(

Βουλιτσα τι μου θυμισες τωρα.. σε μια κριση πεινας ο δικος μου απο την λυσσα του ειχε πιασει κρεας και πιπιλαγε και δεν μπορουσα να του το βγαλω.. σημάδι μου εκανε :lol::lol: του λέω ξεκινησες τις πιπιλιές απο τώρα;;

Τασσουλα μου σε ευχαριστώ!! Διαβάζω τα πάντα απο γυρω γυρω και ο Θεός βοηθός!!

Kittouli γελασα πολύ! καλα ο γιος σου ειναι παιδαρος! εμενα η κακομοιρα ειναι ακομα 3500-3600 μ ενα στοματακι μια σταλιτσα... τσιπι τσιπι το μεμεδακι... τι να μου κανει???:tongue:

καλα με τη διατροφη σου αγχωθηκα... ποσα πρεπει να προσεχουμε πια????

ασε που θελω να πιω κι ενα ποτακι κ δεν... οσο θηλαζω ουτε σταγονα...

το φαι που λες μαλλον για φρικασε το κοβω!

Κατερινακι δεν ειναι απαραίτητο να ειναι και ο μπαμπάς κοντά... Πας εκεί αρχίζει να διαβάζει την ευχή ο παπας και κάποια στιγμή του δίνεις το μωρό και το διαβάζει στις εικόνες έξω απο το ιερό... Ε αυτά! Τίποτα δύσκολο!

Πάντως κι εγώ αυτο το ξαπλωτό πήγα να το δοκιμάσω σήμερα το μεσημέρι που έκλειναν τα μάτια μου απο την αυπνία αλλα τίποτα... Τι έτσι κάτσαμε τι αλλιώς, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια, ολα τα δοκιμάσαμε αλλα δεν μπόρεσα να το καταφέρω...

:tongue:Effie μου να εισαι χωρις μπλουζα δοκιμασε κ φερτο μπεμπακι πολυ κοντα κ στο ιδιο υψος με τη θηλη κ ευχαριστο υφασμα εκει που ακουμπαει το μαγουλακι του στο κρεβατι... εγω τη χαιδευω κ τη πλατουλα κ της λεω μπραβο κ τετοια...

Οι υπόλοιπες τι μάρσιπο έχετε;; εγώ το babasling αλλά δεν με βολευει!!! Ψηνομαι για ένα mai tai αλλά θέλω να είναι εύκολο και εύχρηστο!! Και να μπορούμε να θηλαζουμε ενώ φοράμε το μωρό!!

μμμ δε σε βολεψε ε???

Vanz και εμένα μου φαίνεται πολύ άβολα το μωρό στο babasling και με πονάει και η πλάτη μου μετά από λίγο!!! Γιαυτό σκέφτομαι το μει ται για να είναι και στους 2 ώμους να μοιράζεται το βάρος!!!

Εγώ όταν κατεβαίνει το γάλα το καταλαβαίνω ακόμα και μου έχει τύχει να πίνει και το μωρό εκείνη την ώρα και ενώ πίνει αργά ξαφνικά σπινταρει!!!

Στην πρώτη μου την κόρη με είχε βολεψει απίστευτα ο ξαπλωτος θηλασμός, στην μικρή μου τώρα καθόλου. Έχω μικρό στήθος και το μωρό δεν σηκώνει το κεφαλακι του και του κλείνω την μύτη! Δεν ξέρω τι γίνεται λάθος αλλά δεν το έχουμε βρει και θα με βόλευε στο κρεββάτι γιατί θα πάθω τενοντίτιδα!!! Έχω δει και αντίστοιχα βίντεο αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει.

Vanz εμείς στολισαμε απο αρχές του μήνα

Κόβουμε τα νυχακια από τις πρώτες μέρες πάνω και κάτω με ψαλιδακι παιδικό

Λερωνουμε πάνες τι εννοεις;;; τσισακια κακά;;; περίπου 8 την ημέρα υπολογιζω

Μαγιά εγώ δεν παίρνω, αλήθεια κάνει τελικά δουλειά;;

Εγώ της το ανοίγω το πουλάκι κανονικά και την πλένω και με το μωρομαντιλο το ίδιο

Μαλλάκια έχουμε δεν μας έχουν πέσει ακόμα

Δεν έχουμε συγκαει αλλά αν την δω λίγο κόκκινη της βάζω sudocream

Το κεφαλακι είναι νωρίς ακόμα, το σηκωνουμε και κάνουμε λίγο σαν τα σκυλακια του αυτοκινήτου αλλά μέχρι εκεί!!

Να ρωτησω τα βαζετε καθόλου τα μωρακια μπρούμυτα;; εγώ φοβάμαι μην στηρίζει το βάρος του στα χερακια!! Και πέφτει και απότομα και τρώει τα μούτρα του.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...