Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανουλες Οκτωβριου! Να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Πεταχτηκα απο τις μανουλες Νοεμβριου, μιας κ το δικο μας καφε εχει ερημωσει κ σας διαβαζω λιγο... Εν τω μεταξυ μας προσκαλεσε κ η Αγαπη ν μοιραστουμε τις αποριες μας μαζι σας...

Λοιπον να "συστηθω"... ειμαι η Βασω κ γεννησα το 2ο αγορακι μου στις 10/11!

Θηλαζουμε αποκλειστικα μεγαλωνουμε πολυ καλα...

Αυτο που ηθελα ν ρωτησω ειναι αν εχετε δωσει πιπιλα στα μωρακια σας. Εγω δν ηθελα ν του δωσω καθολου, αλλα απο χθες το βραδυ τη δοκιμασα(με πιεσε κ λιγο ο συζυγος) κ την παιρνει οταν ειναι πολυ ανησυχος... δν ξερω ομως αν ειναι καλο αυτο ειδικα στον αποκλειστικο θηλασμο, κ επισης στενοχωριεμαι ν τον βλεπω με την πιπιλα στο στομα...δν ξερω γιατι...

Τι λετε? Μηπως εκανα χαζομαρα που την εδωσα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Γεια σου Βάσω! Καλώς όρισες στην ομάδα μας και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

Εγώ της δίνω πιπίλα όχι συχνά βέβαια και δεν εχω παρατηρήσει κάποια διαφορα, προς το κακό δηλαδή, στο θηλασμό. Πχ μετα το μπάνιο που κλαίει πολυ, ή οταν δεν μπορώ να την εχω αλλο αγκαλιά επειδή γκρινιάζει οταν ειναι κάτω... Την κρατάει λίγο και την βγάζει απο μόνη της. Βέβαια μόνη της δεν μπορεί ακομα να την κρατήσει στο στόμα και πρέπει κάποιος να της την κρατάει... Δεν ξέρω γενικά αν ειναι καλό η κακό εμάς μας έδωσε το οκ και η παιδίατρος, η οποία μάλιστα επειδή ειναι και νεογνολογος μας είπε ότι πιπίλα δίνουν ακομα και στα πρωορακια...

Πως τα πας με το θηλασμό; Κοιμάστε αρκετά η θηλαζετε συνέχεια;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Γεια σας μανουλες Οκτωβριου! Να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Πεταχτηκα απο τις μανουλες Νοεμβριου, μιας κ το δικο μας καφε εχει ερημωσει κ σας διαβαζω λιγο... Εν τω μεταξυ μας προσκαλεσε κ η Αγαπη ν μοιραστουμε τις αποριες μας μαζι σας...

Λοιπον να "συστηθω"... ειμαι η Βασω κ γεννησα το 2ο αγορακι μου στις 10/11!

Θηλαζουμε αποκλειστικα μεγαλωνουμε πολυ καλα...

Αυτο που ηθελα ν ρωτησω ειναι αν εχετε δωσει πιπιλα στα μωρακια σας. Εγω δν ηθελα ν του δωσω καθολου, αλλα απο χθες το βραδυ τη δοκιμασα(με πιεσε κ λιγο ο συζυγος) κ την παιρνει οταν ειναι πολυ ανησυχος... δν ξερω ομως αν ειναι καλο αυτο ειδικα στον αποκλειστικο θηλασμο, κ επισης στενοχωριεμαι ν τον βλεπω με την πιπιλα στο στομα...δν ξερω γιατι...

Τι λετε? Μηπως εκανα χαζομαρα που την εδωσα?

Καλησπέρα Βάσω και καλωσόρισες στην παρεούλα μας! Σας διάβαζα κι εγω κατα τη διάρκεια της εγκυμοσυνης μου και επειδη πρόσεξα οτι οι περισσότερες προτίμησαν να μιλάνε μέσω fb γιαυτο πήρα την πρωτοβουλία να σας προσκαλέσω στο δικό μας μηνα!

Οπως κι εςυ ετςι κι εγω και πολλές άλλες φίλες μανούλες εδω Θηλαζουμε αποκλειστικά! Σύμφωνα με το δικό μου σύμβουλο θηλασμού, μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός δηλαδή στις 6 εβδομαδες δεν δίνουμε πιπίλα! Εγω όμως του έδωσα σχεδόν απο τη δεύτερη εβδομαδα γιατι δεν την πάλευα! Βασικά του τη δίνω οταν ειμαι σίγουρη οτι χόρτασε και απλά γκρινιάζει. Την παίρνει κοιμάται και μετα τη φτύνει! Επίσης το ίδιοι έκανα και στο πρωτο μου παιδι το οποίο θηλασα αποκλειστικά θα 5 μηνες! Υπάρχουν όμως μωράκια που μπορει να συγχιςτουν Με την αλλαγή πιπίλας και στήθους... Αν θες το δοκιμάζεις και αποφασίζεις εςυ! Οτι άλλο θες να ρωτήσεις ελεύθερα!

Γεια σου Βάσω! Καλώς όρισες στην ομάδα μας και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

Εγώ της δίνω πιπίλα όχι συχνά βέβαια και δεν εχω παρατηρήσει κάποια διαφορα, προς το κακό δηλαδή, στο θηλασμό. Πχ μετα το μπάνιο που κλαίει πολυ, ή οταν δεν μπορώ να την εχω αλλο αγκαλιά επειδή γκρινιάζει οταν ειναι κάτω... Την κρατάει λίγο και την βγάζει απο μόνη της. Βέβαια μόνη της δεν μπορεί ακομα να την κρατήσει στο στόμα και πρέπει κάποιος να της την κρατάει... Δεν ξέρω γενικά αν ειναι καλό η κακό εμάς μας έδωσε το οκ και η παιδίατρος, η οποία μάλιστα επειδή ειναι και νεογνολογος μας είπε ότι πιπίλα δίνουν ακομα και στα πρωορακια...

Πως τα πας με το θηλασμό; Κοιμάστε αρκετά η θηλαζετε συνέχεια;

Χιλια ευχαριστω Εφη!!! Πιο πολυ φοβαμαι μηπως τη συνηθισει κ δν την κοβει με τιποτα κ επισης κτ ειχα διαβασει οτι πριν τις 40 μερες δν δινουμε πιπιλα, μαλλον εχει ν κανει με την εδραιωση του θηλασμου... θα δω, προσπαθω ν τη δινω οσο λιγοτερο γινεται...

Με το θηλασμο ακομα δν εχουμε προγραμμα.. τρωει πολλες φορες κ ανα 1 ωρα... το βραδυ ξυπναει ανα διωρο κ πολυ σπανια ανα τριωρο... αλλα ενταξει, αντεχω ακομα!! Τα δικα σας μωρακια εχουν αυξησει τα διαστηματα η ειναι νωρις ακομα?

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Οπως σου είπε και η Αγάπη δοκιμάζεις και βλέπεις αν αλλάξει κατι στο μωρό τη σταματάς. Τώρα αυτο με τις 40 μέρες δεν ξέρω ποσο απόλυτο ειναι γιατί κι εμείς τη δώσαμε πολυ νωρίς.

Εμείς τα βραδιά ξυπνάμε στο 3ωρο, την ημέρα ανα δυο ώρες αλλα και λιγότερο καμια φορά θηλαζουμε...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσια ποσο χαιρομαι που μου απαντατε... κ που μοιραζομαστε εμπειριες.. αλλωστε τα μωρακια μας ειναι πολυ κοντα ηλικιακα..οντως οι μανουλες Νοεμβριου "μεταφερθηκαν" στο fb αλλα εγω δν εχω λογαριασμο κ ετσι ξεμεινα μονη....

Αγαπη κι εγω το ιδιο κανω, οταν ειναι χορτασμενος αλλα δν μπορει ν ηρεμησει για ν κοιμηθει του τη δινω..δν ξερω ισως χαλαρωνει...κ μετα τη φτυνει.. δεν του τη βαζω οταν ξερω οτι ειναι ωρα ν φαει γιατι φοβαμαι μην ξεγελαστει κ χασει το γευμα του..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Κοριτσια ποσο χαιρομαι που μου απαντατε... κ που μοιραζομαστε εμπειριες.. αλλωστε τα μωρακια μας ειναι πολυ κοντα ηλικιακα..οντως οι μανουλες Νοεμβριου "μεταφερθηκαν" στο fb αλλα εγω δν εχω λογαριασμο κ ετσι ξεμεινα μονη....

Αγαπη κι εγω το ιδιο κανω, οταν ειναι χορτασμενος αλλα δν μπορει ν ηρεμησει για ν κοιμηθει του τη δινω..δν ξερω ισως χαλαρωνει...κ μετα τη φτυνει.. δεν του τη βαζω οταν ξερω οτι ειναι ωρα ν φαει γιατι φοβαμαι μην ξεγελαστει κ χασει το γευμα του..

Καλωσηρθες Βασω!

Κοριτσια εχω τοσα πολλα να σας γραψβ αλλα δεν προλαβαινω, ισως αυριο!

Απαντηση κωμωδια για πιπιλα: δεν τη θελω κ δεν εχω δωσει καθολου κυριως για να προστατευσω τον θηλασμο. Ακου τωρα να δεις : με τη μπεμπα κοιμομαστε μαζι σε ημιδιπλο στο παιδικο δωματιο γιατι κλαιει μακρια μου κ δεν θελω να τη στρεσαρω ακομα. Τη θηλαζα και ξαπλωμενη, τσιτσιδη ολη νυχτα, οποτε ηθελε επιανε μεμε ειτε για φαι ειτε για πιπιλισμα! Δυο μερες τωρα κανει γουλιτσες οποτε επρεπε να το σταματησω αυτο στο οριζοντιο... ελα ομως που θελει.. κοιμαται τελεια κ μσζι της κι εγω! τι να κανω τι να κανω.. βαζω κι εγω τη ψευδοθηλη λιγο εκτος θηλης, στο κρεας δλδ, οποτε πιανει, πιπιλαει λιγο κ κοιμαται ! ετσι ουτε συγχηση εχουμε, ουτε γουλιτσες, ουτε γκρινια, ουτε τπτ κι εχει κ τη μυρωδια μου κ τη ζεστη μου!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_07.html

Κατερίνα διάβασε αυτό τα λέει όλα αναλυτικά!! Καλή επιτυχία και οτι θες εδώ είμαστε!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλωσηρθες Βασω!

Κοριτσια εχω τοσα πολλα να σας γραψβ αλλα δεν προλαβαινω, ισως αυριο!

Απαντηση κωμωδια για πιπιλα: δεν τη θελω κ δεν εχω δωσει καθολου κυριως για να προστατευσω τον θηλασμο. Ακου τωρα να δεις : με τη μπεμπα κοιμομαστε μαζι σε ημιδιπλο στο παιδικο δωματιο γιατι κλαιει μακρια μου κ δεν θελω να τη στρεσαρω ακομα. Τη θηλαζα και ξαπλωμενη, τσιτσιδη ολη νυχτα, οποτε ηθελε επιανε μεμε ειτε για φαι ειτε για πιπιλισμα! Δυο μερες τωρα κανει γουλιτσες οποτε επρεπε να το σταματησω αυτο στο οριζοντιο... ελα ομως που θελει.. κοιμαται τελεια κ μσζι της κι εγω! τι να κανω τι να κανω.. βαζω κι εγω τη ψευδοθηλη λιγο εκτος θηλης, στο κρεας δλδ, οποτε πιανει, πιπιλαει λιγο κ κοιμαται ! ετσι ουτε συγχηση εχουμε, ουτε γουλιτσες, ουτε γκρινια, ουτε τπτ κι εχει κ τη μυρωδια μου κ τη ζεστη μου!!

Πλακα εχει αυτο:) εγω το μεσημερι εκανα στην κορη μου το ιδιο αλλα με πιπιλα;):)

Στον μπεμπη εδωσα στις 40 μερες αλλα δεν την θελει ..... εχω αλλαξει 3 μαρκες

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Περάσαμε ένα μαρτυρικό βράδυ! Ο μπέμπης ξύπνησε στις 00:40 κ τον εβαζα στο στήθος έκλαιγε χτυπιοτανε δεν καθοτανε μόλις τον αφηνα κάτω πιπιλουσε το χέρι του, τον ξανα επερνα δεν καθοτανε ηρεμος με τιποτα τι βολτες τι χτυπηματάκια στον κωλο τιποτααα!! με τα πολλά εφαγε ελάχιατα κ κοιμήθηκε στις 4:30!! βγάζε Τατιάνα με το θήλαστρο γιατί άρχισαν να φουσκώνουν!το πρώτο γαλατάκι στην Τράπεζα μου 60μλ! δεν εβγαλα παραπάνω...:/ 5 κοιμηθηκα εγω 5:30 εγερτηριο ο μικρός μέχρι τις 7:30 που ενώ πεινούσε κ ήταν λίγο κατουρημένη η πάνα του τον έβαλα δίπλα μου κ ξανα κοιμηθηκε μέχρι τις 8:30 κι εγώ μαζί... τώρα πάλι θηλάζουμε αλλά κάθεται ήσυχος ευτυχώς!! Πραγματικά κόντεψα να τα παρατήσω όλα!! φώναξα 3 φορές στον μικρό κ φυσικά μετά εκλαιγα!! τι μου φταιει το δόλιο σκεφτομουν!!! μετά τον φιλουαα τον χάιδευα κ μετάνιωνα που ημουν κακιά κ φώναζα!!! πφ.... :(

Κατερινάκι μου ο μάρσιπος με έσωσε! κ μαγειρευω κ βάζω πλυντηρια κ απλωνω κ σκουπα ολα με τον μικρό να κοιμάται στην αγκαλιά!! Οσο για το βηχαλάκι δε ξανα ειχε οπότε μπορεί να ηταν κάτι ασήμαντο!! εμένα είχε φτάσει μέχρι 37.3 στις αρχές αλλά δεν ήτανε κάτι με τον προηγουμενο γιατρό που είχα μιλήσει! εντωμεταξύ όταν τον εχωστο στηθος κ θηλάζει εκει νομιζω οτι καίγετε στον πυρετό αλλά οχι το πουλάκι μου! ζεσταινεται από μενα! ασε ναι ξέρεις τι ωραια που ειναι να εισαι σπίτι σου?? Τα πραγματάκια σου η κουζίνα σου ο χώρος σου... ολα οπως τα θέλω!! Όσο για την άντληση σιγά σιγά θα έρθει το γαλατάκι μην αγχώνεσαι!! Κι εγώ που εχω ποσότητα βγάζω καμιά φορά ελάχιστο! μην αγχωνεσαι!!

Μαρία μου τι καλά που κάνατε μια μίνι εκδρομούλα!!! κ πόσο ικανοποιημένη είσαι που επιτέλους ολα μπαινουν σε μια σειρα?!?! :) φτου φτου να μην το ματιάσω αλλά ευχομαι να συνεχισετε ετσι ομορφα κ να ακολουθησουμε κ οι υπολοιπες σιγά σιγα!!

Αγάπη μου πως τα πάτε όλα καλά??

Καλωσήρθες Βάσω στην παρέα μας!!! Να σου ζησει το αγοράκι σου!! Νς μας ρωτάς ότι θέλεις κ να λες οτι θελεις!!! εδω ειμαστε για να βοηθάει ημία την άλλη! Εγώ θα σου πω η Πατσούρου με εθπε να μην δώσω καθόλου πιπίλα αλλά άμα θέλω μετά τις 40 μέρες! καλύτερα να πιπιλάει το στηθος σου για να εδραιωθει ο θηλασμός αλλά κ να αυξηθει η παραγωγή όπως κ γιατί το μικράκι μπορει να θελει απλά να νιώσει τηνμαμά του κ χαλαρώνει! εγώ προσωπικά δεν εχω δώσει κ σκοπεύω να μη δωσω (μεγαλη μπουκια λένε!!) .. αμα θελεις ομως να δωσεις θα δωσεις αλλα με μέτρο!! Αυτό θα σου προτινα εγώ.

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Ευτυχως τα κοριτσια μου ειναι ησυχα σημερα,περαν της μπεμπας που ειχε ανησυχια!Οποτε βρηκα την ευκαιρια να κανω καποιες δουλειες που επρεπε να γινουν!

Τατιανα μου,ειδες τι τεραστια διαφορα εχει να εισαι σπιτι σου?Θα τακτοποιηθειτε οσο περνουν οι μερες και θα νιωσεις πιο ξεκουραστη!

Ωχ,ταλαιπωρηθηκες πολυ το βραδυ!Ισχυει οτι τα μωρα αναστατωνονται οταν αλλαζουν περβαλλον!Η μεγαλη μου,οταν επιστρεφαμε μετα απο πεθερικα ή γονεις,εκανε 3 με 4 μερες να ηρεμησει!Χωρις υπερβολες!Εδω βγαινουμε εξω,βολτα και οταν επιστρεφουμε σπιτι η μπεμπα ειναι ανησυχη!

Οποτε,θελει λιγο χρονο να προσαρμοστει!Εσυ να κανεις υπομονη και κουραγιο καλη μου!

Κατερινα μου,δωσε χρονο με το θηλαστρο!Θα κατεβασεις γαλα!Και να θυμασαι παντα πως ελαχιστη ποσοτητα ισοδυναμει με το γαλα που βγαζει το θηλαστρο σε σχεση με αυτο που εχεις εσυ!Παντα το μωρο ρουφαει περισσοτερο γαλα!Αυτο μου ειχε πει η παιδιατρος!Σκεψου πως και γω μικτη διατροφη ακολουθω,κι ομως πολλες φορες ρουφαει 10 λεπτα και απο το μπουκαλι πινει μονο 20 με 30 ml!Που καποιος θα τα θεωρουσε παρα πολυ λιγο!Αρα χορταινει απο το στηθος και παιρνει την ποσοτητα που θελει,που αποκλειεται να ειναι 10 ml για παραδειγμα!

Προσωπικα,θα σου ελεγα να το αφηνεις παραπανω και οχι μονο 10 λεπτα,οπως σου ειπαν!Και στο λεω,διοτι μπορει να σταματαας εκεινη την στιγμη το ταισμα του παιδιου,να θελει παραπανω στο στηθος!

Ολα θα πανε καλα,μονο αυτο να σκεφτεσαι!Καταλαβαινω πως πιθανον η ψυχολογια σου να μην ειναι καλη,αλλα κανε θετικες σκεψεις και πως ολα θα μπουν σε μια σειρα!Να μην νιωθεις τυψεις που δινεις και ξενο,γιατι κανεις τα παντα για να θηλασει και πρεπει εκτος των αλλων να τραφει και να μην ειναι ανησυχο!

Τασουλα μου,πως τα πατε καλη μου?Ενταξει,δε λεω κατι για τον θηλασμο,εισαι υπεροχη!Τι εγινε με την αδεια?Θα στην δωσει?

Εφουλα μου,σαραντησατε?Τωρα σαραντιζουμε ή στις 25?Ωχ,λες να το αμελησα?

Να υποδεχτω και γω το νεο μας μελος!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσακια και μωράκια!!!

Μαρία μου πήγα χθες και πήρα ευχή!! Κανονικά ειναι στις 25 αλλα ο άντρας μου δουλευει και έτσι πήγαμε χθες! Εσυ ποτε θα πας; Αλήθεια συμπλήρωμα δίνεις σε καθε γεύμα ή όποτε νιώσεις ότι πεινάει;

Τατιάνα μου τι να τον ενοχλούσε τελικά τον μικρούλη σου;;; Μηπως ειναι αυτά τα άλματα ανάπτυξης; Βλεπω σε εχει βολέψει πολυ ο μαρσιπος! Θα μου φέρουν κι εμένα κι ελπίζω να με βολέψει για να μπορώ να κάνω κι εγώ διάφορες δουλειές!...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κοριτσια! Σας ευχαριστω πολυ για την υποδοχη.. σιγα σιγα θ σας γνωρισω ολες.. ειστε πολυ καλες μανουλες κ μπραβο σας!

Κατερινα μου ν σ πω κι εγω τη γνωμη μου, αν κ δν ξερω το προβλημα σου απο την αρχη.. καλυτερα ν τον βαζεις συνεχεια στο στηθος (οσο αντεχεις βεβαια), ειναι ο καλυτερος τροπος ν αυξησεις την παραγωγη σου. Το πιο σημαντικο ερεθισμα για το στηθος ειναι το πιπιλισμα του μωρου. Το θηλαστρο δν κανει την ιδια δουλεια κ αν του δωσεις αντλημενο με το μπουκαλι μπορει ν χασει ενα γευμα απο το στηθος σου που ειναι κρισιμο για την παραγωγη σου. Αλλα θα συμφωνησω κ με τα κοριτσια, που σ ειπαν ν ακολουθησεις το ενστικτο σου.εσυ ξερεις το μωρο σου καλυτερα απο ολους, ολοι οι αλλοι απλα λενε τη γνωμη τους αυθαιρετα..

Τατιανα σημερα που ειχα χρονο τον αφησα ν πιπιλαει το στηθος μου μεχρι ν ηρεμησει κ να κοιμηθει..

Δεν ξερω αν το παθαινουν ολα τα μωρακια αλλα ο δικος μου, ενω ειναι ησυχος γενικα, παθαινει κατι "κρισεις" κ δεν μπορει ν βολευτει με τιποτα, ουτε στην καλαθουνα, ουτε στην αγκαλια.. τεντωνεται, αγκομαχαει, φωναζει λιγο... κ οταν εξαντληθει κοιμαται... εχει πλακα, αλλα τον λυπαμαι τον καημενο..κ δν ξερω πως ν τον βοηθησω..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Έφάκι πραγματικά δεν ξέρω!! κ το πρωί πάλι το μάτιασα γιαρί ξεκόνησε τα ίδια, τον έβαλα στο μαρσιπο κ σε 30'κοιμήθηκε αλλά μόλις τον έβαλα στο κρεβάτι πάλι ξύπνησε! τον ταισα,εκανε κακακια τον άλλαξα κ μετά κοιμήθηκε στις 12 (!!!!) ευτυχώς μέχρι τώρα κ κοιμήθηκα κ εγώ!!! Μπορεί να μη βολεύεται ξέρω γω?! ποιον θα σου πάρουν ξέρεις ή θα ειναι σουρπριζ?!? 😆 και εμένα ο κουμπάρος μου ήθελε να με πάρει αλλά ευτυχώς πρόλαβα εγώ γιατί θα έπερνε της chicco που για μένα ειναι σκληροί μάρσιποι! Μακάρι να σε βολέψει για να μπορείς να κάνει κ το κατι τις!!!

Βάσω μου εγώκαμιά φορά του δίνω αντλημένο (ο αντρας μου βασικά) ή οταν ετυχε να δωσουν ξένο κ με έσωσε η μία φοράγιατι γέμισα και ηρέμησε κ το μωρό κ εγώ για λίγο!!! Βέβαια δεν έδινα συνέχεια μπουκάλι για να κινδυνευσω τον απογαλκτισμό!! ηρέμησε ο μικρός σου στο στήθος? να ξέρεις μην τον τραβάς ποτς ενω ακομα ειναι βεντουζομένος! αστον να το αφήσει αυτός γιατι αν το κάνειςθα του δώσεις την πληροφορία οτι φτάνει κ δε θέλεις άλλο κ θα πάρει αρνητικά σήματα! Δυστυχώς κι εγώ τον τραβούσα μέχρι που το έμαθα κ τώρα το κάνω όταν κάθεται πάνω από 3 ώρες!!(τα λάθη που λέγαμε!!) Γι αυτό λένε βασικά ότι τα παιδιά που θηλάζουν έχουν μάθει στην αγκαλιά κ ειναι λάθος αυτό!! Τα μωράκια αυτά έχουν μάθει στον θηλασμό κ δεν ηρεμούν χωρίς αυτον (το πιο φυσιολογικό να μην ηρεμουν πολλές φορες, έχουν την μαμά τους!) ! επίσης δεν ξέρωαν το ξέρεις.. το μητρικό γάλα στην αρχή βγαινει σχεδόν νερό για να ξεδιψάσει το μωρό, μετά βγαίνει το γάλα με ολα τα συστατικά που χρειαζεται το βρέφος κ μετά βγαίνει το γάλα με μία ουσία που κάνει το μωρό να κοιμηθεί... ιδού κ για πιο λόγο αποκοιμούνται στο στήθος!!! ;) (νιωθω σαν ξερολας!! δεν ειμαι να ξερετε!!!!)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...