Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μαριρεν μου τι καλά κοριτσι μου!! Μπραβο μπραβο μπράβο!!! Πόσο χαρούμενη νιώθεις?! αυτό το κόλπο με τα "μαξιλαράκια" πάρα πολύ καλό για να μην αγχώνεσαι! σωστή σε βρίσκω!!! ;) ευχαριστώ πολύ!! Η αλήθεια ειναι ότι σημερα ήτανε πολύ καλύτερα κ όλους τους ύπνους στο κρεβατάκι του τους εκανε!! Με το στήθος το εκανε κ το απόγευμα αλλά μετά όχι... θα το παρατηρήσω κ αυριο!

Τασσούλα μου πραγματικά δε ξέρω!! τώρα που ειχα υπερβολική ροή στο δεξί κ ξεκίνησε να πετρώνει (από γευμα στις 10 μέχρι 4 που ξυπνησε) έφαγε πολύ ήρεμα!!

Εσένα μπορει ναι οντως να το κάνει γι αυτό!! χαχαχαχα οσο για το μωρό αστα να πάνε!!! τρελάθηκε ο μπόμπιρας!!!!!!! χαχα!! δε μπορω να πω ηρεμησε ομως... κοιμήθηκε αρκετές φορές κλασσικά για 2-2.5 ώρες!! καλά ήταν γιατι εκανα δουλειες την ημέρα κ τωρα το βραδυ κοιμήθηκα!! εντάξει εσεις??

Κατερινακι όπως τα λέει η Τασσούλα μας!!!!! εμείς είμαστε εδώ!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεχασα να πω... ο μικρός με έχει σακατεψει!! την δεξια θηλή την έχει πονέσει παρα πολύ!!! τώρα πάλι ψευδοθηλή χρησιμοποίησα.. Πιάνει μια χαρά η αρχή είναι πολύ καλή αλλά κάπου το χάνει..

Καλημέρα κοριτσακια!

Ένας λόγος που μπορεί να χτυπιούνται στο στήθος ειναι και επειδή μπορεί να μην τους αρέσει η γεύση στο γαλα, απο αυτά που έχουμε φάει. Μιλούσα με μια φίλη με 4 μηνών μωράκι και μου είπε πως ο μικρούλης της έμεινε μια μερα ολόκληρη νηστικός -απο μητρικό γαλα- επειδή δεν του άρεσε... Τώρα τι αλλο μπορεί να τα ενοχλεί δεν ξέρω...

Κακάκια πράσινα είχαμε κι εμείς μια φορά που είχα βάλει πολυ σέλινο σε σούπα... Συνήθως πρέπει να ειναι απο το φαγητό.

Κατερινακι ακολούθησε το μητρικό σου ένστικτο σε ο,τι αφορά το μωρό σου και τη διατροφή σου, κλείσε τα αυτιά σου και μην επηρεάζεσαι, μονο εσυ ξέρεις καλύτερα. Και όπως είπε και η Τασσούλα εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα, και εμεις βραδυ και πρωι εχουμε εντονη ροη και βγαζει το κεφαλακι του με ενα παραπονο τρεχει λιγο σε ενα πανακι και συνεχιζει, αλλα επειδη ξεβεντουζαρι συχνα περνει αερα και ζοριζετε μετα ρευεται συχνα.

Το απογευμα χτυπιεται σαν να μην χορτενει αλλα μαλλον ειναι κολικοι

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια τι να πω, για να το περνάμε όλες αυτό με το τράβηγμα μάλλον θα είναι φυσιολογικό!!!:P

Εμένα η μικρή κοιμήθηκε πάλι 5 ώρες σερί και δεν μπορούσε να πιάσει μετά γιατί είχε φουσκώσει το στήθος!!! Από τις 5 έχουμε θηλασει 4 φορές!!! Αποκοιμιεται αφού πίνει ελάχιστα, την αφήνω στην μούμια και ξυπνάει στα 5 λεπτά και άντε πάλι!!! Μου έχει κάνει γουλιες όλες τις φορές!!! Τώρα την έχω αγκαλιά και λέω να κλείσω λιγο τα μάτια μου!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι να πω, για να το περνάμε όλες αυτό με το τράβηγμα μάλλον θα είναι φυσιολογικό!!!:P

Εμένα η μικρή κοιμήθηκε πάλι 5 ώρες σερί και δεν μπορούσε να πιάσει μετά γιατί είχε φουσκώσει το στήθος!!! Από τις 5 έχουμε θηλασει 4 φορές!!! Αποκοιμιεται αφού πίνει ελάχιστα, την αφήνω στην μούμια και ξυπνάει στα 5 λεπτά και άντε πάλι!!! Μου έχει κάνει γουλιες όλες τις φορές!!! Τώρα την έχω αγκαλιά και λέω να κλείσω λιγο τα μάτια μου!!!!

Καλημερα κι απο εμάς! Αυτο που λέτε με το τράβηγμα του νυχιού μου το κανει κι εμένα και παρατήρησα οταν το κανει ακούω τα έντερα του πιυ κάνουν γρου γρου ή αερίζεται! Οποτε σε εμάς ειναι απο αυτο...

Καλημέρα!

Εφη λες να ναι γι αυτο? θα το κοιτάξω.. δειτε το κι εσείς!!

Μαγδα μου πως ειστε?? πως πάτε?? βαλαντωνει στο κλαμα το απογευμα?? σχηματιζει "τόξο" το κορμάκι του?

Τασσουλα μου τι τυχερη που εισαι με τον ύπνο καλέ!! να κλείσεις τα ματια σου να ξεκουραστεις κ εσύ κ το μικράκι σου!! εμένα ο μικρός μόνο οταν ειναι να παω καπου το μυδίζεται κ ξυπνάει οτι ναναι ώρες!! ειδάλλως!?!? νταν 2.5 ώρες..!! δε παει να ναιερα βράδυ..... λίγο παραπάνω ξεχνάει να κοιμηθέί!!

Jo sephine χαίρομαι πάρα πολύ που σε βοηθάμε!!! ευχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν κ να πάρεις σύντομα τον μπεμπάκο σου αγκαλίτσα!!!!! :) Ότι χρειαστείς να ρωτήσεις μην αγχώνεσαι κ μην νομίζεις οτι μας ζαλίζεις!! Μια παρεούλα είμαστε όλες!!! Και μία συμβουλή από εμένα αν θέλεις την ακους κ αν φυσικά θηλάσεις!!! Μην αγχωθείς στο μαιευτήριο κ μην φοβάσαι να ρωτήσεις τις μαίες!! είναι η δουλειά τους να σε βοηθήσουν!! Μην αγχωθεις άμα το μωρό αου κοιμάται συνέχεια ή δε πιάνει ή σε πονάει ή κλαίει... όλα είναι φυσιολογικά κ το μωρό σου θέλει να θηλάσει απλά είναι όλα καινούρια!! Πάρε λίγο κουράγιο κ υπομονή κ τις πρώτες μέρεςδίνε όσο πιο πολύ βυζί μπορείς!!! Ακόμα αν μπορέσεις κ μετά τον τοκετό απευθείας μόλις γεννηθεί κ στο επιτρέψουν βάλτον στο στήθος!! Θα σου έρθει πολύ πολύ γρήγορα το γάλα!!! :) όσο περισσότερο βάζεις το μικράκι σου στο στηθος τοσο πιο πολύ βγάζει!!!!! :) όσο για τις μπλούζες μακάρι να το ήξερα νωρίτερα να πήγαινα για ψώνια γιατί δυστυχώς εδώ που βρίσκομαι δεν έχει τίποτα!!! και πάλι με το καλό να υποδεχθέίς το μωράκι σου!!@

Τatkono μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! Πραγματικά θέλει επιμονή και ψυχραιμία γιατί είναι δύσκολος δρόμος, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός. Διαβάζοντάς σας και διαβάζοντας και την πατσούρου κ.λπ. προσπαθώ να οπλιστώ με υπομονή και κουράγιο! Αλλά σας βλέπω ότι τα πάτε πολύ καλά και μια χαρά αλληλοβοηθιέστε και το ρυθμίζετε, οπότε θα σας συμβουλευτώ αρκετά όταν έρθει η ώρα μου! Μακάρι και στο μαιευτήριο να είναι υποστηρικτικές οι μαίες, εδώ στην Αθήνα δε συμβαίνει πάντα, ευτυχώς θα 'χω και τη μαία μου που είναι κέρβερος με το θηλασμό κι ελπίζω να κάνει στην άκρη όλες τις αντίθετες απόψεις.

Jo sephine μου καλημέρα και με καλό ολα, σου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια!

Σχετικά με το Λητώ ήμουν σε τρίκλινο και όλες είχαμε ζητήσει rooming in. Στα επισκεπτήρια ο κόσμος εμπαινε κανονικά μεσα στο δωμάτιο, εγώ και η μια κοπέλα δεν είχαμε γενικά κόσμο, η άλλη κοπέλα όμως ειχε και μιλάμε για πολλα άτομα την καθε φορά και μπαινόβγαιναν φουλ μεσα στο δωμάτιο και εννοείται πως δεν το άφηνα έτσι... Ή έλεγα στις μαιες να πάρουν το μωρό για λίγο ή ζητούσα να έρθουν να τους πουν να βγουν έξω και να μείνουν μονο όσοι επιτρέπονται, ειδικά την ώρα του θηλασμού έρχονταν οι μαιες και τους ζητούσαν να βγουν έξω. Κανονικά οταν έχεις πολυ κόσμο βγαίνεις στο σαλόνι και τους υποδέχεσαι. Μην ντραπείς να το πεις στις μαιες!

Όσον αφορά τα ρούχα κι εγώ είχα πάρει φορμάκια ζιπουνάκια κλπ αλλα δεν χρειαστηκαν παρα μονο τα ρούχα της εξόδου. Τα έχουν ντυμένα με τα νυχτικάκια τους και το μονο που ίσως σου φανεί χρήσιμο ειναι πανάκια για τις γουλίτσες και πάνες αγκαλιάς!

Γενικά έμεινα παρα πολυ ευχαριστημένη απο ολα και όλες και οι μαιες ήταν πάντα παραπάνω απο πρόθυμες να σε βοηθήσουν στο οτιδήποτε! Έρχονταν καθε φορά που τις καλούσαμε!

Αν θες κατι αλλο πες μου!

Έφη μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ευτυχώς που μου είπες αυτό για τις πάνες αγκαλιάς και τα πανάκια γιατί δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Για τους επισκέπτες ελπίζω να μη χρειαστεί να δώσω μάχες, τι να πω, ελπίζω να υπάρχει κοινή λογική αφού όλες θα θέλουμε αποκλειστικό θηλασμό στο ίδιο δωμάτιο και να σέβονται ότι τα μωράκια δεν έχουν ωράρια. Αφού λες κι ότι οι μαίες σε βοήθησαν πολύ και έμεινες πολύ ευχαριστημένη με καθησυχάζεις πολύ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo sephine με το καλο να γεννησεις.. εγω δεν μπορω να σε βοηθησω βεβαια γιατι γεννησα σε δημοσιο. Παντως το πως μου φαινεται που οι κοπέλες τωρα εγιναν "παλίες" και συμβουλεύουν τις νέες, δεν υπαρχει αυτό!! Πριν λιγο καιρο καναμε εμεις τις ιδιες ερωτησεις !! Αααα και συμβουλη.. κοιμησου οσο μπορείς τώρα και φχαριστησου την καθε μέρα που είσαι εξω!!

Κίττυ, γίνατε παλιές πια για μας που ακόμα περιμένουμε!!! Όταν θα γεννήσω εγώ θα τα έχετε όλα υπό έλεγχο και θα ασχολείστε με καινούρια βήματα για τα μπεμπάκια σας, οπότε πάλι θα μου δίνετε τις συμβουλές σας. Προσπαθώ να κοιμάμαι και να ξεκουράζομαι, όσο γίνεται όσο πλησιάζουμε προς το τέλος! Να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου! Πως ειστε;;

Εμενα ειχε κοιμηθει αρκετά χθες ο μικρός και το βράδυ ξενυχτησαμε!! Ξυπνησε στις 3 και κοιμηθηκαμε 6.30. Ταισμένος, αλλαγμένος, με αγκαλιές, με πιάσιμο οπως πρέπει για τους κολικους και πάλι δεν ηρεμουσε με τιποτα!!

mariren μου δεν χορταίνει μονο με το δικό μου! Αλλωστε αποκλειστικό θηλασμο έκανα μονο 2 μέρες μέχρι να μου τον πάρουν στο νοσοκομείο και μετά για 2-3μέρες όταν βγηκαμε που δεν επαιρνε βάρος!! Θηλαστρο δυστυχώς δεν έχω και δεν έχω και την οικονομικη δυνατότητα τώρα να δώσω 150 ευρώ για να πάρω! Συμπλήρωμα παίρνει μόνο όποτε φανεί ότι πεινάει!! δυστυχώς χθες τη νυχτα πήρε συμπλήρωμα ενω τις νυχτες δεν μου επαιρνε, και γλυτώσαμε μονο ένα γευμα το απογευμα που πηρε μονο απο μένα! Το θεμα ειναι οτι στο επομενο οταν τρώει και ξένο τρωει μεγαλυτερη ποσοτητα! βεβαια, σαν ποσοτητα στο συνολο που την μετράω δεν τρώει όλη την ποσοτητα που λένε πάνω στις συσκευασία!!

Αχ βρε κοριτσι μου .. εχεις το μεγαλυτερο μπεμπακι απο ολες μας και μου φαινεται σαν χθες που μπηκες και μας ειπες φταρνιστηκα και τσουπ γεννησα!!

Τασσουλα μου για να σε ξεαγχώσω με το συγκεκριμένο θέμα, όχι μόνο δεν πόνεσα, αλλά φοβάμαι πως να το πω... ότι ανοιξα αρκετά εκεί κάτω και δεν ξέρω αν θα επανέλθει οπως πριν.. και χωρίς βοηθηματα και τέτοια.. απλά θέλει χρόνο πριν.. δεν θα επιχειρούσα και εγώ αν δεν ενιωθα έτοιμη (πω πω τι λέω πρωινιάτικα :lol: )

30ml ο δικός μου δεν έπινε ουτε βδομάδας που ηταν στις λάμπες!! Συνηθως πινει 90ml συμπλήρωμα!! Βάσει των κιλών του πρέπει να πινει 120 ή και 150 ή 180 αλλα με λιγοτερα γευματα!! Αυτό που κάνω ειναι να τον βάζω στο στηθος, να του αλλαζω στηθος οσες φορες θελει και αν δω οτι κλαιει και δειχνει οτι πειναει να του κανω ξενο.. αν ειναι ηρεμος τον αφηνω με το δικο μου.. αλλα ενω δειχνω οτι εχω γαλα δεν καθεται πολυ. Οταν πινει και ξένο ξυπνάει στις 3 ωρες την ημέρα και το βράδυ ξυπνάει 2 φορές! μπορει και στις 4 ή 4.5 ωρες.. συνηθως τη νυχτα ετρωγε μονο απο μένα και ξανακοιμόταν, εκτος απο οταν κάνει κακά που ΠΕΙΝΑΕΙ!! Ειναι λαιμαργος και ανυπόμονος! (σε μενα εμοιασε σε αυτό!).. Θέλω να την παλέψω με αποκλειστικό γιατί ξέρω ότι θα στρώσει μετά απο λιγο καιρό και θα ειναι πολυ καλυτερο και για τους δυο μας.. αλλα δεν μπορώ να του κόψω απότομα το ξένο.. οταν το έκανα το παιδί λυσσουσε στην πεινα.. τώρα απο το κάθε στηθος τρώει 10 λεπτά εκτός απο κάποιες φορες που τρωει τόσο και μετά καθεται και απλά πιπιλάει και ότι τραβηξει σε γάλα!! Να δίνω μόνο ξένο δεν το συζητάω καν!! Ουτε γι αστείο!! Αν καταφερω με τον αποκλειστικό και να πάρω με την πρώτη ευκαιρία ενα θηλαστρο και να αντλώ και αν χρειαστεί να πάρει καποια φορά ξένο θα είναι το ιδανικό.. αλλιώς μικτή με όσο πιο πολυ μπορώ δικό μου.. Συνεχίζω τα χάπια για την παραγωγή πινω και γλυκάνισο ενα ποτηρι την ημέρα.. δεν μπορεί.. θα έρθει μέρα που θα πινει έστω και απο μπουκάλι αλλα δικό μου γάλα!

Τατιάνα τα μωρά εχουν ενστικτο!! εμενα μολις παιρνει είδηση ότι θα φύγω γαρίδα το μάτι τις πιο πολλές φορές!! Πρεπει να κοιμάται και να φυγω χωρίς να με πάρει ειδηση!! Κρεμα για τις θηλες χρησιμοποιεις;

Εφη μου εχεις απολυτο δικιο!! Αφου βλέπω ποτε το παιδι μου ειναι καλα!!! Δεν ειμαι τελεια μαμά οχι, αλλλα το μωρό μου το καταλαβαίνω!! Σας ευχαριστώ ολες για την υποστήριξη σας!! <3 <3 <3

Μαγδα μου όταν προσεχα λιγο την διατροφη μου με τους κολικούς ηρεμούσε το παιδί!! Η σοκολάτα πχ τον δικό μου τον πειράζει ή κάτι φασολάκια που ειχα φάει!! Ααα και προσπάθησε να πινεις εσύ τίλιο ή γλυκάνισο γιατι τα ηρεμεί..

Αγάπη μου ακους και εσύ τα αντεράκια του την ώρα που τρώει; εγώ τα ακουω και τεντωνει και διπλώνει τα ποδια του και στρεσάρεται και δεν ξέρω εκει τι να κάνω, γιατί αφήνει την θηλή!

Jo sephine εδώ είμαστε για οτι θέλεις! Οπως βλέπεις συζητάμε τα πάντα εδώ!!

Και παλι χιλια ευχαριστώ κοριτσια για την στηριξη σας!! <3 <3 <3

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Ένα διαλειμματάκι από το συμμάζεμα (ήδη έχω τελειώσει 3 δωμάτια σαλονι κουζίνα παιδικό!) και μου μένει ένα τεράστιο σαλόνι κ το μπάνιο σήμερα! α με τα πράγματα που υπάρχουν στο σαλόνι τα οποια ουτε ξέρω που πάνε!! χαχα καλό!? anyway!!Ο μικρός δεν κοιμότανε στην αρχή μέχρι που τον εβαλα στο μαρσιπο κάναμε λιγες δουλίτσες κοιμήθηκε κ τον ξάπλαρα στο κρεβάτι!! κοιμαται 2 ώρες τωρα!!!

Κατερινακι μου μπράβο καμάρι μου!!! χαιρομαι που είσαι τόσο επίμονη κ πιστεύω θα σου βγει σε καλό!!! εγω περι γραμμαρίων δε ξέρω να σου πω για ξένο (4 φορες δωσανε η μάνα μου κ η πεθερά μου!) αλλά για το μητρικό μπορώ να σου πω πως ο δικός μου έχει τύχει φορές που έχει θηλάσει, έχει πιει άλλα 150 και άλλο λίγο βυζί για να χορτάσει!!! επίσης όταν αρχιζει να φουσκωνει το δικό μου στήθ6ος βγάζω με το θήλαστρο στο χαλαρό 180 και έχω δει πως όταν τον βάζω σε λίγο φουσκωμενο το αδειάζει όλο κ ξεκινάει άντληση καινούριας "παρτίδας" να το πω!!! φαντασου λοιπόν το φαγανός σε μορφή ανθρώπινου τοσοδούλικο τέρατος!!! Τερατάκι τον φωνάζω!!! χαχα!!! Όσο για το φαγητό από το σόι μου το πήρε!!! χαχα!! Ναι βαζω purelan αλλά μόνο όταν αρχίζει κ με ενοχλέί κ όχι πάντα.. βάζω δικό μου γάλα συνήθως..

Jo sephine μπράβο γλυκιά μου!! Όλα καλά θα πάνε!! ;) Και εγω εχω το βιβλίο της Πατσούρου που δυστυχώς το πηρα πριν μια βδομαδα περιπου! αμα το ειχα παρει νωριτερα θα ειχα γλιτωσει πολλά λάθη!! Την έχω κ παιδίατρο εγώ οπότε άμα τύχει κάτι να επικοινωνήσω κιολας μου εχει πει!!

Ρε κοριτσια ο μικρός κάνει κάτι βηχαλάκια αραιά κ που.. λέτε να μου κρύωσε?? :/ Μυξούλες δεν εχει παρα μόνο ελάχιστα (το φυσιολογικό), τσιμπλιτσες βγαζει αλλα εβγαζε εδω και 1.5 βδομαδα, κ ουτε πυρετο ευτυζώς δεν εχει κάνει!!!

κοριτσια πηρα αρον αρον και νοικιασα θηλαστρο. Ο μικρος που ξυπνησε πριν δεν επιανε στηθος. πρωτα του εδωσα 110 ξενο να ηρεμησει και μετα στο στηθος οπου καθισε λιγο το μαναρι μου. Τωρα τι κανω; ποτε τραβαω με το θηλαστρο; ανα ποση ωρα; ποσο κραταει το γαλα ; ειναι το ιδιο θρεπτικο με το απευθειας απο το στηθος;;

Τατιανα και εμας το σοι μου ετσι ειναι.. η μαμα μου λεει οτι και εγω οταν πειναγα ετσι εκανα οπως ο μικρος!! Σε χαιρομαι που κανεις δουλειες... εγω εκανα μπανιο, θα παω τη μικρη βολτα κανα δεκαλεπτο να παρουμε και καφε να παρει και αυτη λιγο αερα και μετα περιμενω οδηγιες για να βγαλω γαλα!! Φαντασου οτι εγω σιδερο δεν επιανα στο χερι μου και τωρα με χαλαρωνει γιατι ξεπιανομαι απο τις αγκαλιες! Ο μικρος πηγε 5 κιλα!!

Για τα βηχαλακια νομιζω οτι ειναι φυσιολογικα.. εμενα μου ειχε κανει 37,1 και ειπε η γιατρος μεχρι 37,2 ειναι οκ.. παντως παρακολουθησε τον και απο την αλλαγη καιρου-κλιματος.. και τσεκαρε για κανα φυτο στο σπιτι..

Εισαι χαρουμενη που εισαι σπιτι σου;;;

Κοριτσια, μη με πειτε τρελη... αλλα εσας οι ορμονες σας εχουν βαρεσει κοκκινο οοσον αφορα τη συγκινηση;; εγω σκεφτομαι που θα μιλησει που θα περπατησει, που θα παντρευει (μη γελατε το εχω σκεφτει και αυτο) και βουρκωνω!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπερα στο παρεακι μου!

Δεν διαβαζω τα νεα σας,μιας και δε νομιζω να προλαβω!:DΠρεπει να ταισω και τις 2 και φυσικα να φαω και γω!

Παρασκευη πηγαμε οικογενειακως το πρωτο μας ταξιδακι,στα πεθερικα μου,στα Γιαννενα,και επιστρεψαμε χθες!Περασαμε πολυ ομορφα!Ειχα ορεξη να βγω με τον αντρα μου για ποτο,αλλα τελικα ενιωθα τοσο κουρασμενη που προτιμησα να κοιμηθω!Πηγα και στα τζαμπο και εφοδιαστικα με βιβλια δραστηριοτητων,με θεμα τα χριστουγεννα,ετσι ωστα να παιζουμε με την μικρη!Η οποια καταλαβα πως μεγαλυτερη σημασια δινει σε αυτα,παρα στα παιχνιδια της!Δεν πειραζει,χαιρομαι και γω μαζι της!

Η μπεμπα μου,ειχε 2 μερες να κανει κακα,αλλα σημερα ξαλαφρωσε!Ουτε και γω ξερω ποσες πανες της αλλαξα!Αυτες τις 2 μερες χορτασε στηθος το πουλακι μου!Προχθες την θηλαζα απο το ενα και απο το αλλο ετρεχε γαλα!Δοξα σοι ο Θεος,παρολο που παιρνει ξενο,το στηθος δεν εχει αδρανησει!Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι!Απο βδομαδα λεω να κλεισω ραντεβου στον γυναικολογο,μιας και τα λοχεια επιτελους σταματησαν(ετσι θελω να πιστευω δηλαδη)!

Γενικως ειμαστε πολυ καλα!Εγω εχω φαει κολλημα με τα κιλα(6 παρακαλω),και δε λεω να χαλαρωσω!Αι στο καλο!

Κοριτσια μου,θα προσπαθησω καποια στιγμη που θα ειμαι πιο χαλαρη,να διαβασω τα νεα σας!Σας σκεφτομαι ολες!

Επισης,νιωθω ακομη αυτες τις βελονιες στο στηθος βρε κοριτσια!Ειπαμε πως ειναι γιατι κατεβαινει γαλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κι απο εμάς!

Hope θα σας ξανά ποστάρω αυτο που γράφει ο σύμβουλος μου στο βιβλίο του για τον πόνο στο στήθος κατα το θηλασμο:" μπορεί σε πολλές μητέρες να παρατηρηθεί κάψιμο και πονος στο στήθος και την κοιλια κατα τη διάρκεια του θηλασμού. Ειναι φυσιολογικο φαινόμενο που συμβαίνει τις πρώτες εβδομαδες και δεν πρεπει να σας ανησυχήσει. Με το θηλασμο ελευθερώνεται μια ορμόνη η οξυτοκινη που κανει συσπασεις στις μυϊκές ίνες των κυψελων και των γαλακτοφορία πόρων για να προωθηθεί το γάλα."

Τατιάνα μου αν παρατήρησες να εχει βήχα το μικρούλη σου τότε κατα τη γνώμη μου ειναι να τον πας για εξέταση στον παιδίατρο. Δεν πρεπει να τα αφήνουμε ετςι γιατι ειναι πολυ μικρα ακόμα.

Επίσης ήθελα να σας πω για όσες δεν το γνώριζε δηλαδή οτι το γάλα που πίνουν αρχικά απο το στήθος ειναι κάπως αραιό λευκό και περιέχει υψηλό ποσοστό λακτοζης το οποίο δεν βοηθάει ιδιαίτερα αν το μωρο εχει κολικούς! Αν συνεχίσει όμως να θηλάζει απο το ίδιο στήθος σερί τότε το γάλα ειναι παχύρευστο λευκό και με πολυ λίγη λακτόζη! Ίσως σε κάποιες απο εσάς ο λόγος που τραβιέται πίσω το μικρό να ειναι αυτός!

Σας διαβάζω όλες αλλά δεν θυμάμαι τι γράφεται όλες και σας απαντώ σε όσα θυμάμαι... Γιαυτο αν θελετε να με ρωτήσετε κατι στείλτε μου προσωπικό μήνυμα γιατι ειναι κι η αυπνία κι η κουραση κ δεν μπορω να τα θυμηθώ ολα! Φιλακια κ καλο απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...