Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μωράκια!

Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι τα μωράκια επηρεάζονται απο τις αλλαγές, όποτε Τατιάνα μου υπομονή μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας!

Αύριο παμε στην εκκλησία να πάρουμε ευχή και ελπίζω ο καιρός να ειναι καλός όπως σήμερα να κάνουμε και την πρώτη μας βόλτα!

Τασσούλα μου είδες τελικά που το μωράκι σου σε αποζημίωσε; Μπράβο πολυ χαίρομαι που είχατε ενα καλό βράδυ!

Αγάπη μου παλι με το δόντι!; Ωχ αυτο σου έλειπε τώρα... Υπομονή...

Τατιάνα μου να χαίρεσαι τον άντρα σου, ελπίζω να προλάβετε να κάνετε κανένα μίνι παρτάκι!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!!!

Βρε αυτό θα ήταν, η ροή θα έφταιγε!!! Να βγάζεις με το χέρι σε ένα πανακι μέχρι να μην πετάγεται έντονα!! Εγώ αυτό κάνω και πιάνει!! Έχω σωθεί!! Και φυσικά το μωρό πάνω μου ξάπλα!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ευχαριστώ κοπέλα μου!! Μακάρι αλλά δε το κοβω!!! :/

Κατι δε πάει καλά με θηλασμό ρε κορίτσια... ο μικρός όλο σπρώχνει το στήθος φτυνει τη θηλή κ μετα ψαχνει μανιωδώς να την βάλει στο στόμα πιεζει το στήθος κ μετά πάλι το σκουνταει τραβώντας τη θηλή... δε μπορω να καταλάβω... κλαιει κιολας καμια φορά...είναι στην τσιτα συνέχεια... κ μου φαινεται πως δε τρωει πολύ! Συν του οτι με εχει πονεσει απίστευτα πολύ!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

μαζί γραφαμε!! χαχα!! λες να φταιει η ροη?? αφου πολύ ωρα δεν καταπίνει τίποτα απλά μασουλάει!!:/ αχ δεν ξέρω.. θα δοκιμάσω κ να ειναι από πάνω ξαπλα μπας κ ηρεμήσει..

Τατιάνα αυτο που λες με το μωρό να χτυπιέται πάνω στο στήθος το έχουμε κι εμείς! Στην αρχη τρωει κανονικά και μετα απο λίγο νευριάζει και γκρινιάζει. Αυτο που κάνω εγώ ειναι να την σηκώνω λίγο μέχρι να ηρεμήσει και να την ξαναβάζω... Αν κανει παλι τα ίδια την σταματάω και η τη βάζω στο αλλο η την ταΐζω αργότερα αλλα πιο νωρίς απο την ώρα που θα έπρεπε... Δεν νομίζω να ειναι η ροη γιατί εγώ δεν εχω αυτο που λέτε σιντριβάνι και παλι τα ίδια με σας μου κανει...

Τασσουλα σήμερα ειναι η μερα μας μάλλον και εμένα ξάπλα πάνω μου, την ακουμπάω κάτω κ μετα απο 10' γκρίνια και παλι απο την αρχη....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Ακριβώς αυτό που λες κι εσύ!! ποπο με εχει τρελάνει!!! Δεν ηρεμεί με τίποτα μετά!!! μωρε ετσι κάνω κ εγώ αλλά παλι ξανα μανα τα ιδια! κ δεν ηρεμεί ουτε να καθισει στην αγκαλιά αλλά ουτε κ να κοιμηθεί!! με εχει πιασει κ η μέση μου!!! Παλι απο τις 2 έτσι είμαστε!!! βρε μπελάς!! κ νόμιζα μόνο εμένα τα κάνει για κάποιο λόγο!!

Κοριτσια ΣΟΣ

Δεν προλαβαινω ουτε για καλησπρεα

Πρασινα κακα ξαφνικα, πρασινα σα γρασιδι... ?????

Συμφωνώ με τη Τατιάνα και μην αγχώνεσαι! Και εμάς τα κάνουν πράσινα και πράσινο κίτρινα και κίτρινο μουσταρδί! Μπορει να ειναι μια μικρή λοίμωξη στο εντερακι ή ιωσουλα ή και τιποτα! Θα δεις οτι θα αλλάξουν χρωμα πάλι σε λίγο!

Κοριτσιααααα επιβίωσα μόνη με τα μωράκια μου σημερα! Ο μπεμπης ανήσυχος κι εμένα απο χτες βράδυ και δεν ξερω ίσως να ειναι επειδη ειναι μπουκωμένος. Του κανω σπρευ sterimar αλλά δεν βγάζει μυξουλα! Η κόρη μου ειναι καλύτερα ευτυχώς της έκατσε η αντιβίωση.

Τατιάνα μου υπομονη και θα δείξει αυριο μεθαύριο αν ειναι επειδη του ήρθαν ολα και ουσία και ειναι ετςι ο μικρός!

Φιλακια σε όλες! Καλο βράδυ μανούλες πατερουλιδες και μωράκια μηνός Οκτοβριου!

Διαφημίσεις

Αγαπακιιιιι μπραβο αστέρι μου!!!!! :) και ποσες άλλες μέρες που θα νομίζεις ότι δε θα τα καταφερεις θα δεις θα βγεις αλόβητη από όλα!!!!! ;)

Ηρέμησε κάπως δεν μπορώ να πω!!! κ κοιμηθηκε κ στο κρεβατάκι του 2.5 ωριτσες!! ολα καλά!! :) θα συνεχισει αραγε??

Καληνυχτα!!!

Καλησπέρα κοριτσακια μου! τι κανετε;;

Εμεις σημερα κλεισαμε 1 μηνα και κοψαμε μια τουρτα για το καλο (χωρις κερακι).. Ο μικρός εχει κάποιες ωρες με κρισεις και καποιες ηρεμες ωρες.. εντωμεταξυ μου κοιμαται τωρα και μολις ξυπνησει θα κανουμε μπανακι, φαγητο και ο Θεος βοηθός για το αν θα κοιμηθει το βραδυ!! Ηρθε και η κουνια μας και την εχει καταφχαριστηθει γιατι απλωνεται και γυρναει γυρω γυρω!!

Εγω πάλι εκανα χαζομαρα :oops: :oops: ας πουμε οτι εκανα προβα τζενεραλε γι αυτο που κανονικα επρεπε να μου δωσει το οκ ο γιατρος στις 40 μερες :oops: :oops: Προσεχα εννοειται για δευτερη εγκυμοσυνη, αλλα υπάρχει πιθανοτητα να εχω κανει κατι κακο;;

Αγάπη μου δυστυχως με πιανει αυτο που με επιανε και πριν, δεν ειμαι ευτυχισμένη στην προσωπική-οικογενειακη μου ζωή και μου βγαινει σαν καταθλιψη! Εχω αναγκη απο πολυ πολυ αγαπη και καλες κουβέντες!! Οχι μονο σαν πράξεις που ειναι διπλα μου.. αλλα και γλυκές κουβεντες και αγκαλιες να ηρεμω.. Το μωρό μου ειναι το μονο που με κανει να χαμογελάω και εχω τυψεις πολλες φορες που εκνευρίζομαι ειτε επειδη εχει ζέστη, ειτε απο κουραση και του το περνάω και τον βλεπω ανησυχο!!!

Ελπιζω αυριο να ειστε πολυ καλυτερα απο τα κρυωματα και συγχαρητηρια για σημερα που τα καταφερες!!

Τασσουλα μου εγω δινω στηθος οσο θέλει και δεν εκνευριζεται αλλαζω κιολας να πάρει οσο γάλα θέλει και μετα συμπληρωμα! Ετσι εκανες και εσυ; σου αυξηθηκε καθολου η παραγωγη οταν το εκανες ετσι ή μειωνοταν;; Ο δικος μου οταν δεν κανει κακα εχει εκνευρισμό!! Μολις κανει και αφου φαει πολυ μετά γιατι πεινάει τρελά, ηρεμεί!! Μηπως και το μπεμπακι σου το ενοχλουσε που δεν εκανε κακα ! Αερια ειχε;

Τατιανα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου κοριτσάκι μου!!! Και εμενα μου το κανει αυτο με το στηθος ο μικρος και ενω εχω γάλα, δεν καταλαβαινω τι θέλει να κάνει ειλικρινά.. πιανει στηθος, πινει, αφηνει θηλή προσπαθει να ξαναπιάσει αρχιζει τις κουτουλιές στο στηθος και μετά τις τσιρίδες!! Προσπαθω να τον ηρεμησω και να τον ξαναβαλω, αν πιάσει εχει καλως, αν δεν πιάσει του δινω μπουκάλι οπως μου ειπε η γιατρός και ηρεμει και μετα τον ξαναβαζω στο στηθος.. Η αλλαγη περιβαλλοντος ισως σας παρει παντως μια δυο μέρες!! Σιγα σιγα θα συνηθισει!!

Εφη μου με το καλο να παρετε αυριο την ευχη και να ξεκινησετε τις βολτουλες σας!!

Βουλα μου παρατηρησε ποσες φορες θα κανει πρασινα κακα.. αν ειναι μια δυο φορες μεχρι να αδειασει το εντερακι του απο κατι που εσυ εφαγες οκ.. αν συνεχιζει καλο θα ηταν να παρεις τον γιατρο!!

Jo sephine με το καλο να γεννησεις.. εγω δεν μπορω να σε βοηθησω βεβαια γιατι γεννησα σε δημοσιο. Παντως το πως μου φαινεται που οι κοπέλες τωρα εγιναν "παλίες" και συμβουλεύουν τις νέες, δεν υπαρχει αυτό!! Πριν λιγο καιρο καναμε εμεις τις ιδιες ερωτησεις !! Αααα και συμβουλη.. κοιμησου οσο μπορείς τώρα και φχαριστησου την καθε μέρα που είσαι εξω!!

Ααα κοριτσια ξεχασα να σας πω.. ειχα ενα ξεσπασμα σημερα.. βαρεσα το χερι στο γραφειο μου και κρατηθηκα να μην πετάω πραγματα!! Το πρωί ξυπνάει ο μικρος, θηλάζει οσο θέλει και παιρνει κλασσικά συμπληρωμα.. αλλα δεν ηθελε πολυ συμπληρωμα με αποτελεσμα να παρει 60ml και να πεινάσει πιο γρηγορα.. αρα την ωρα που πεινασε σε συνδιασμο με τα πονακια ξεκινησε τα ουρλιακτά.. οποτε στηθος δεν επιανε απο τον εκνευρισμό του και εφτιαξα ξενο... Το συμπέρασμα της μάνας μου: Δεν εχεις γάλα!! Το οτι το παιδι δεν ηθελε να φάει απο το συμπληρωμα αλλο, και ηταν λογικο να πεινάσει πιο γρηγορα, δεν επαιζε!! Οτι και να γινει και απο το συμπληρωμα που πινει λιγο, εγώ ακουω πάντα ενα: δεν εχεις γάλα!! Της τρελης εγινε!! Εβαλα τα κλαματα και κρατηθηκα να μην τρομάξω το παιδί, ήρθε ο πατερας μου και ειχε αναστατωθει και αυτός!! Δεν καταλαβαινω ρε γαμωτο, ειναι σα να εχεις κανει ενα ταψι φαγητό εσυ, να εχεις αλλο ενα ταψί στο σπιτι για να φας οσο θέλεις και να σε κατηγορουν οτι εσυ δεν εκανες πολυ φαγητο γι αυτο δεν χορτασα!! Μα αν πειναγες θα ετρωγες και απο το αλλο ταψι! Τι πιο λογικο;;

Ουφ.. Κουραστηκα ειλικρινα!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Εμείς επιτέλους δείχνουμε ότι το ξεπεράσαμε αυτό με το απογευματινό ντελίριο! όχι ότι σταμάτησε να θέλει κάθε λίγο αλλά τουλάχιστον δεν μου το χτυπάει και το τραβάει! Να δούμε πως θα πάει! Η μαία που την ρώτησα μου είπε ότι τα παιδιά περνάνε μια φάση με το στήθος στον τρίτο μήνα γιατί το γάλα αρχίζει να αραιώνει και θέλει διαδικασία εδραίωσης πάλι. Εμείς δεν το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο γιατί δεν θήλασε απο την αρχή και μάλλον για αυτό δυσκολεύεται τώρα και κάνει τόσες μέρες! Θα δούμε αλλιώς θα του βάλω και συμπλήρωμα σε καθε γευμα για να χορταίνει. Δεν μπορώ να τον βλέπω να χτυπιέται επειδή πεινάει! Εξάλλου κοντευουμε να πιασουμε το πρωτο μαξιλαρι του πρωτου τριμηνου με μητρικο που ειχα βαλει, αν προχωρησει καλα τωρα θα παμε στο επομενο μαξιλαρι του δευτερου τριμηνου, αλλιως και παλι θα ειμαι ευχαριστημενη που τα καταφεραμε ως εδω και κατω απο τετοιες συνθηκες! :)

Τασούλα λίγο αργά σου γράφω αλλά ναι εγώ αδιαθέτησα στους δύο μήνες. Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι παπ θα κάνουμε μετά απο τρεις μήνες μάλλον επειδή μου είχε κάνει ράμματα και θέλει να περάσει κάποιο διάστημα. Τώρα θα ξαναπάω τον Ιανουάριο που έχω και μια εξέταση του μικρού και θα τα βάλω μαζί. Εγώ τον μικρό τον βάζω και απο την μια μεριά και απο την άλλη απο την μέρα που τον πήραμε σπίτι. Τον έχω ακόμα στο καλάθι και το γυρνάω απο την μεριά που τον βάζω για να τον βλέπω. Αλλά μεθάυριο θα αρχίσω να τον βάζω στην κούνια του και επειδή θα την έχω στο δωμάτιο μας για λίγο θα τον βάζω μια απο την πάνω μεριά και μια απο την κάτω για να τον βλέπω πάλι μέχρι να τον πάω στο δωμάτιο του.

Τατιάνα μου άλλο πράγμα να γυρνάς στο σπίτι σου ε; :) Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Μάλλον ο μικρός τα κάνει αυτά γιατι άλλαξε περιβάλλον, λογικά αύριο θα είναι καλύτερα, όσο θα είσαι και εσύ ήρεμη θα χαλαρώσει και αυτός.

Αγάπη περαστικα σας. Εμένα οταν ειχε αρρωστησει ο μικρος του βαζαμε ορο καθε τριωρο περιπου για να μπορει να αναπνευσει και να βγαινουν οι μυξες. Ελπιζω να σας περασει γρηγορα.

Κατερίνα μου εχω μπερδευτει λιγο. Αφου ο μικρος παιρνει καλο βαρος γιατι πρεπει να παιρνει συμπληρωμα σε καθε γευμα; Αν δεν θελεις να του δινεις ξενο γιατι δεν δοκιμαζεις να βγαζεις εστω το δικο σου με θηλαστρο να του το δινεις; Να κανεις πραγματα που σε κανουν να νιωθεις καλα και να μην στεναχωριεσαι. Σκεψου οτι τα μικρα μας ειναι τοσο συνδεδεμενα μαζι μας που καταλαβαινουν πως νιωθουμε και αντιδρουν αναλογα! το βλεπω εγω απο τον δικο μου, οταν ειμαι εγω καπως ησυχια δεν εχει!

U85pp3.png

Τατιάνα και εμένα αυτό κάνει και μάλιστα πολύ συχνά!!! Είμαι σίγουρη οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ροή και πνίγεται!!! Σήμερα δεν έπιανε τίποτα. Έβγαλα σχεδόν όλο το γάλα στο πανί και πάλι χτυπιοταν!!! Έπαιρνε την θηλή και τράβαγε δεξιά και αριστερά!!! Είχα πολύ γάλα οπότε δεν μπορώ να δεχτώ οτι το έκανε γιατί δεν έβρισκε!! Κάνει αυτό που λες, πιάνει την θηλή, ρουφάει 2-3 φορές, τραβάει την θηλή με μανία και μετά ξανά πιάνει!!! Αν εντοπιστε κάτι άλλο οτι είναι πείτε μου να το ξέρω!!! Έχω σκεφτεί οτι για κάποιο λόγω δεν θέλει το γάλα πχ έφαγα κάτι και άλλαξε την γεύση!!

Κατερίνα είναι δυνατόν να τους αφήνεις να σε επηρρεάζουν έτσι;;; θα κάνεις οτι θες εσύ και μόνο εσύ!! Μην αφήνεις την μάνα σου να επεμβαίνει στην διατροφή του γιού σου!!! Δεν πιστεύω αυτόν τον πόλεμο που σου κάνουν, είναι απαράδεκτη!! Θα δίνεις όσο στήθος θες εσύ στο παιδί!!! Αν δεις οτι είναι ήσυχος μετά από θηλασμό, μην δώσεις συμπλήρωμα καθόλου και ας ζητήσει μετά απο λίγο πάλι γάλα!!! Έτσι είναι ο θηλασμός μπορεί να φάει τώρα και σε μισή ώρα να θέλει πάλι!!! Ναι κάποιες φορές δεν χορτενει το μωρό, εσύ συνεχιζεις να θηλαζεις για να κατέβει γάλα, να χορτάσει την επόμενη φορά!!! Όσοι δεν γνωρίζουν για τον θηλασμό να μην επεμβαίνουν!! Είναι κρίμα να θες να θηλασεις και να μην σε αφήνουν άλλοι να το κάνεις!!! Όσο έκανα μικτή διατροφή αυξήθηκε η παραγωγή αλλά πολύ λίγο αφού το παιδί έπινε ξένο και ήθελε πάλι μετά απο 5 ώρες να ξανά φάει!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαριρεν στρωσατε δηλαδή με τον θηλασμό!! Μια χαρά θα τα πας και τους επόμενους 3 μήνες!!! Να είσαι αισιόδοξη!!

Κατερίνα μου επανηλθα!! Δεν νομίζω να έγινε κάτι κακό με..... Ξέρεις!!! Αλήθεια δεν ποναγες;; είχες βοήθημα;; εγώ και μόνο που το σκέφτομαι ποναω!! Να χαίρεσαι το μωρακι σου αλήθεια!!! Χαρούμενα μηνογενεθλια!!

Εγώ που λες όταν έπιασε στήθος ήταν 30 ημερών όσο είσαι εσύ τώρα, πριν το εβγαζα με θηλαστρο και η ποσότητα ηταν πολύ μικρή, συνήθως 30 μλ σε κάθε άντληση δηλαδή ένα γεύμα την ημέρα!!! Αφού έπιασε την εβαζα πιο συχνά στο στήθος δηλαδή και όταν απλά ήθελε να πιπιλησει την εβαζα αν και δεν πολύ καθόταν!!! Εμένα μετά τις 40 μέρες δεν ξανά ξύπνησε βράδυ να φάει οπότε αυτό που κατάφερα ηταν να δίνω το πρώτο γεύμα μόνο στήθος γιατί μάζευε όλο το βράδυ και μετά από 2 ώρες το πολύ ξεκιναγαμε το στήθος-συμπληρωμα!! Έτρωγε πολύ και μετά ξανά έτρωγε στις 4 με 5 ώρες, οπότε δεν μπορούσα να καταφέρω αποκλειστικό με τίποτα!!! Εσένα κάθε πόση ώρα τρώει;; μπορείς να αυξήσεις την παραγωγή σου με θηλαστρο ενδιάμεσα απο τους θηλασμους αλλά είναι χρονοβόρο και ψυχοφθορο!!! Αφού δεν έχεις και καθόλου βοήθεια είναι ακόμα πιο δύσκολο και αφού έχεις και θέμα με κατάθλιψη-πεσμενη ψυχολογία!! Σκέψου εσύ τι θες και αποφάσισε και μην έχεις δεύτερες σκέψεις!!! Μπορείς να το παλεψεις με αποκλειστικό; εμείς θα σε βοηθήσουμε, συμβουλεψουμε, στηριξουμε!!! Αλλιώς συνέχισε μικτή και όσο παίρνει καλό είναι και ξεχνα τον αποκλειστικό!!! Επίσης αν νιώθεις οτι και αυτό δεν το μπορείς κοψε το τελείως και δίνε μόνο ξένο!!! Σημασία έχει η δική σου ψυχολογία και να είσαι εσύ καλά!!!

Αγάπη μια χαρά τα πηγατε σήμερα μπράβο!!! Είσαστε και καλύτερα άντε να πάρετε τα πάνω σας!!!

Έφη και εσένα σε ζοριζει το μωρό;;; εμένα χθες και σήμερα ηταν πολύ καλύτερα!!! Μόνο που έκοψε τα κακά σε κάθε θηλασμό και τα κάνει μια φορά την ημέρα αλλά λερωνουμε τον τόπο όλο μέχρι τα αυτιά!!! Καλό σαραντισμο και καλές βόλτες!!!

Vanz μου είχε κάνει και εμένα 2 φορές πράσινα κακά και ηταν απο κάτι που είχα φάει!!! Έτσι μου είχε πει ο γιατρός!!! Μην αγχωνεσαι!!! Έκανε πάλι;;;

Τατιάνα πως είστε;; ηρέμησε το μωρακι σου;; του αλλαξες κλίμα, σπίτι, κρεββάτι εεεεεε τι άλλο θες;;; έπαθε σοκ το μωρό, πολλές αλλαγές!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...